Sziasztok!
Tegnap nem volt netünk, mert fúrtunk, faragtunk és kellett a hosszabbító én meg lusta voltam visszadugdosni
.
Dia
A kedd szerintem jó lenne, akkor még tuti lesz kocsim. El akarjuk adni és venni egy kombit, mert elég kényelmetlen tud lenni egy három ajtós kocsi. Olyan kínlódás berakni hátra Bencét, meg kivenni, meg hát kellene a rakhely. (Na erről ennyit) Neked mikor lenne jó...én leírom a napi menetünket, aztán egyeztetünk.
De. nem igen jó, mert 1/2 9- 9 körül kel Bence, utána délben alszik egyet, aztán meg 5 körül, szóval nekünk közte lenne jó, de az ötös alvás az a kocsiban is megoldható, ha úgy alakul, mert az nem mindig jön össze. Szóval, nektek mikor jó?
A festésen én is csodálkozom, nem gondoltam, hogy ilyen jól fog menni.
(Fő a szerénység).
Képzeld tegnap végre rávettem István, hogy fúrjon fel minden felfúrni valót
. A nappaliba fölkerült egy kép, mellé két kovácsolt vas gyertyatartó. Olyan jól néz ki, már úgy vártam, hogy föltegyük. Gy.tartó már május óta megvan.
A fürdőszobába is fölkerült egy fali szekrény, szóval most jól érzem magam.
Ja, és mit mondott a védőnő a légzésfigyelőre? Nálunk még mindig megy, és nem áll szándékomban beszüntetni a használatát egy darabig még
. Nekünk a doki egy éves koráig javasolta.
Gigi
Köszi a szánkó ötletet. Elhagyás
, elég vicces lenne, ha valaki rákérdezne, hogy anyuka miért húzza azt az üres szánkót ?
Kata
Én is olvastam azt az oldalt, olyan borzasztó volt. Ennél gázabb már csak az volt, amikor terhesség alatt olvasgattam a vetélésről, stb.
Gondolhatod, hogy állandóan paráztam, hogy ne legyen gond. Egyszer azon aggódtam, hogy legyen már 12 hetes terhes, aztán 18, aztán eleget mozogjon, stb.
Férjem már majd megőrült tőlem
.
Gergőnek boldog névnapot kívánok!!!!
Puszi