Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsófi!Kép
Simán ledobnálak titeket a hátamról!!KépKépFőleg amikor a csípőmbe becsípődik az ideg és mozdulni se tudok.KépKépKülönben rájöttem,hogy nem is muja a fiam,mert van a házban egy kisfiú 10 héttel fiatalabb Domitól.Nos őt előszeretettel üti,csípi,püföli.KépKépPedig méretben nem kisebb tőle.
Szerintem a fogas kép nem kicsit vicces!!KépOlyan dinka rajta.KépA csíkos akkor is jobb!Kép
Mit csináltatok ma?Nagyon ügyi Bence!Én nem sorolom fel,hogy miket tud az én okos fiam mert hosszú lenne.KépKép

Kata!Kép
Igen szűkszavú voltál,de köszi!Azért máskor magatokról is írj légyszi!Kép

Puszi Mindenkinek!Szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Most csak két kép, este jövök:
Barátok közt:
Kép
Hinta-palinta:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok

Gigi
ügyi Olika is, hogy ilyen jól viselte a szurit.
Szupik a képek!

Tegnap írtam és eltünt, az előbb is ez történt, remélem most nem fog eltünni az irományom!
Tegnap véletlenül összefutottam Györeszékkel,
Norbika olyan nagy fiús és nagyon szép.
Györesz is nagyon jól néz ki, vásároltunk és közben trécseltünk egy jót. Anyukája elvitte Norbikát és édes kettesben élveztük a vásárlás örömeit.

Puszi
Márti
márti05

Szia Márti!Kép
A vasárnapi bulin készültek képek??Légyszi!KépPuszilom Györesz!Üzenem,amíg nincs netje az anyukájával üzenhetne mizus velük!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

DiaKép
Hahaha! Csak találkozzunk egyszer. Tuti ráülök a hátadra, aztán küzdjél! Kép Kép
A csíkos pólós kép tényleg nagyon jó, annyira szép rajta Domi, de azért lássuk be, a nyertes fotó sokkal eredetibb. Kép Kép Azt gondoltam, hogy Domi sok mindent tud, mert már milyen korán tudott puszikat dobálni. Kép Én igazából nem igen próbálgattam tanítgatni eddig, csak most kezdtem. De már ő is tud egy csomó mindent. Kép Mi mostanság főleg itthon vagyunk a nátha miatt, majd jövő héttől gondoltam, hogy kicsit megyünk többet is le. Egyenlőre naponta 1* járunk le a kutyákkal. Nem akarom, hogy visszabetegedjen.
Már megint fáj a csípőd? Kép Nem lehet vele valamit csinálni tartósan, mert sokszor szokott vele gond lenni.

GigiKép
Barátok közt Kép Nagyon jó a kép, aranyosak rajta a kis hóemberek. Hol voltatok? Olyan szép hely.
A szurihoz gratulálok! Tényleg egy kis hős ez az Oli! Kép

Lányok! Kéne egy kis ötlet az orr szíváshoz. A ti gyerkőceitek is nehezen viselik? Bence majd megőrül közben, úgy visít...én meg már ettől őrülök meg. Ti, hogy csináljátok? Nekünk sem a kézit, sem a porszívósat nem szereti. Nincs valami trükkötök esetleg?

Puszi
nmzsx

Szia Zsófi!Kép
Rájöttem,hogy Domi mozgásban van mindig lemeradva,de az esze mint a borotva.KépNagyon okos,és ezt már sokan mondták.Puszi:Hát igen,már 6 hónaposan osztogatta először.Kép
Mi is általában már csak 1x járunk le,mert mire felébred a délutáni alvásból már sötét van.
Csípő:De lehet valamit tenni.Ki kell cserélni!KépSzerintem a vajúdáskor,szüléskor estem szét.KépIdőnként jó,aztán elég egy rossz mozdulat és kész,nem mozdulok egy darabig.Kép
Orrszívás:Most lehet,hogy sokan pfújjjjognak majd,de nem érdekel!!Szóval Domi ordított mindig a porszívóstól,a kézi meg "szerintem"nem ér semmit.Ezért én a porszívóssal csinálom,de én vagyok a porszívó.KépIgen,igen szájjal szívom ki neki.Tudom nem valami gusztusos,még szerencse,hogy nem vagyok finnyás!KépTermészetesen a számba nem tud bekerülni,mert ott az a tartály......De legalább hatásos.Domi se ordít és az orra is tiszta.KépA másik figyelem elterelés.Pl:Õ addig a furimare orrcseppet dugdossa az orromba,hogy én is tiszta orrú legyek.KépKépDe hála az égnek most nincs szükségünk egyikre sem!Kop-kop!!!!!!!Tényleg Te javulgatsz????Bencének jobbulást!
Holnap megyünk az FP buliba.Pfúúú,úgy izgulok!KépMajd jövök képes beszámolóval!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia! Kép
Igen, Domi tényleg nagyon okos...Bence meg mozgékony. Bár tényleg, mióta tréningezzük Kép ő is egyre többet tud. Azt pl. total magától kezdte el, hogy táncol. Áll a hifi előtt, mondjuk neki, hogy táncoljon, ő elmosolyodik és elkezd táncolni. Egyszer megzabálom. Kép Kép Olyan édesek! Az orrszívóról annyit, hogy ő a kézit sem szereti és nem is lehet a figyelmét lekötni. Tojik ő arra, hogy mi van az én orrommal. Kép Na mindegy, remélem hamar végelesz...azért már annyira nem olyan gáz. Én már egész jól vagyok.
Nagyon drukkolok a bulihoz!!!! Még jó, hogy küldesz képeket! Kép Kép

Gigi Kép
Merre vagy?

puszi
nmzsx

Marica!!!!
Majácskának nagyon,nagyon,nagyon boldog szülinapot kivánok!!!KépLégyszi ugorj be egy pár képpel a nagy napról!KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Zsófi!Kép
Gigi valószínű azért nem jön,mert Viktor beteg és őt ápolja.És mint tudjuk a férfiak ilyenkor haldokolnak.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

Majának boldog szülinapot!!!

Dia
engem érdekel ez az orrszívós trükk.És tudod úgy szívni, hogy ki is jön rendesen a trutyi?
Szerintem Domi semmiről sincs lemaradva, a mi doki nénink szerint az a fő, hogy mindig magához képest fejlődjön a gyerek.

Ma taliztunk Györeszékkel, nagyon jó volt a 2 gyerek folyamatosan a játszótér 2 különböző részén volt. A végén beletettük őket a babakocsiba így tudtunk egy kicsit dumcsizni is.
Jól vannak, Norbika nagyon szépen megy már.

Puszi
Márti
márti05

Dia Kép
Viktor beteg? Mi baja van? Elkapta őt is valami kórság? Olika jól van? Remélem!

Márti Kép
Örülök, hogy jól vagytok és, hogy jól éreztétek ma magatokat. Ezek szerint közel laksz
Györeszékhez? Puszilom őket, és persze titekekt is!

Dia nektek még1* jó szórakozást holnapra is.
Jaj, most nézem a lost-ot, kiderül valaha, hogy mi az a nagy valami, ami néha megjelenik és fákat döntöget. Kép
Puszi!

Majának pedig boldog szülinapot!!! Kép Kép
nmzsx

SziasztokKép

Fél 10 és a gyerekem még midig nyüzsög, játszik, kutyát etet. Most már vége lehetne ennek a napnak.

ZsófiKép
Itt nálunk a játszótéren készültek a képek. Gyalog kb. 10 perc tőlünk a Duna part és ott van egy nagyon szép parkosított rész játszótérrel.

DiaKép
A nővéremnek volt ilyen szájjal szívható orrszívója. Én soha nem mertem tiszta erőből megszívni. Valahogy nem volt gusztusom ráKépKép

MártiKép
Jó, hogy tudtok találkozni Györesszel. Nem csodálom, hogy Norbika már szépen megy, ő már jó régen elindúlt. Ma Olivér is bebarangolta a Kikát. Minden tükrös szekrényben megcsodálta
magát.

MaricaKép
Majának én is sok boldogságot kívánok!!
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Márti!Kép
Puszilom Györeszt!Írtam ma neki,de nem válaszolt!
Teljesen jól kitudom szívni a trutyit.KépA mozgásfejlődéses doki szerint a korához képest előre haladott a mozgása.Háát?????A fia ennyi idős mint Domi és nem tud ennyi mindent......Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Nos,megjöttünk a buliból,de egy kicsit szomorú vagyok.Úgy volt hirdetve,hogy 10-14-ig tart,mi negyed 1-re értünk oda és a játszóházon kívül már semmi nem volt.KépDe azért ott készültek képek,az ajándékot pedig csomagban megkapjuk.KépPuszi
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sys!
Nagyon boldog névnapot kivánok!Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Itt vagyunk apáéknál, úgyhogy gyorsan írok nektek pár sort!

Dia!
Írtál nekem?????????? sms-t???? Hű lehet, hogy a régi telcsimre, az meg már jó pár napja nincs bekapcsolva! A másik számom: 70/3102339, ha legközelebb írsz akkor inkább erre, de ha haza mentünk megnézem a telcsimet!
Nagyon nagy gratula Dominak a fotópályázaton elért eredményéhez!!!!!!! Gondolom milyen nagyon büszke vagy Rá!!!!!!!

Marica!
Utólag is nagyon boldog szülinapot Majának!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigi, Melinda, Dia!
A gyerkőcök tündériek! Marci iszonyú sokat változott! Tényleg Melindáék jól vannak?

Zsófi!
Remélem már meggyógyultatok teljesen, ha nem, akkor további jobbulást!!!!!!!!!!

Kata!
Remélem Patrik keze szépen javul és Te is meg tudtál nyugodni!

Mica!
A fiaid változatlanul gyönyörűek és nagyon hasonlítanak egymásra! Puszi

Márti!
Nagyon ari vagy ahogy tudósítassz rólunk! Köszike!

Velünk minden rendben! Norbi mostmár képtelen sétálni, folyton rohan, de mostmár nem vagyok folyton a nyomába, hisz ha esik úgysem tudom elkapni, így csak bizakodok, hogy ügyesen esik és nem üti nagyon meg magát! Mostanába folyton halandzsál (így kell írni?), tök jókat nevetek rajta, annyira édes! És változatlanu nagyon okos, sokszor nagyon meglepődök, hogy mennyire! Rólunk röviden ennyi, ha net közelbe kerülök akkor jelentkezek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Dia
sajnálom, hogy ilyen furcsa volt a szervezés a bulin. Nagyon jók a képek.

Tegnaptól már az én lányom is megy, mostmár ha valahová el szeretne jutni akkor azt 2lábon teszi nem pedig 4 kéz láb. Hihetetlen, hogy már itt tartunk.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Dia
Sajnálom, hogy lemaradtatok a díj átadóról meg, hogy ilyen bénán volt ez az egész megszervezve, bár gondolom ez Domit nem igen érintette, láthatóan jól elvolt a játszóházban. Kép
Képzeld szegény Bencével mi történt...ráborult egy kaktusz. Persze csak egy kis méretű, puha tüskékkel, de szegénynek a fél arca tele lett tüskével és mire kiműtöttük nagyon ki volt borulva. Kép
Viszont du. voltunk apával étterembe, meg csavarogni, addig kis Tüske Bökinket leraktuk anyuéknál.

Márti
Nagy-nagy gratula a járáshoz! Kép

Györesz
Örülök, hogy írtál! Már jobban vagyunk, csak Bence taknyolódik még (mikor lesz ennek vége?)én meg köhögök, de egyébként már teljesen jól vagyunk.

Gigi
Ti jól vagytok?

puszi
nmzsx

SziasztokKép

ZsófiKép
Sajnos dögrováson vagyunk. Viktor kezdte pénteken, szombaton már Olikám is beteg lett. Ma meg már nekem is fáj a fejem. Oli extra nyűgös. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Megyek is mert rángatja a kezem.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi
gyors gyógyulást nektek.!

Zsófi
szegény Bence, gondolom mekkora volt a riadalom nálatok.
Nagyon jól hangzik ez a csavarogtunk apával projekt, biztos szuper volt ismét kicsit kettesben romantikázni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti
Olyan túl nagy azért nem volt a riadalom...bevallom még nevettünk is, persze csak azért, mert láttuk, hogy semmi komoly a szitu viszont elég béna volt. Bencének sem volt semmi baja, a tüskék nem zavarták (csak engem, amikor hozzám bújt), csak attól borult ki, hogy lefogtuk, amíg kihúzgáltuk belőle úgy nagyjából.
A csavargás tényleg szupi volt, de az az igazság, hogy elég sűrűn el szoktunk járni. Hétvégéből egyik nap tuti...az az én napom. Kép Ilyenkor valakire rábízzuk Bencét, mi meg elmegyünk csámborogni. Szerencsére sok jelentkező van a kis emberre Kép Kép, csak választanunk kell. Nekem erre szükségem van + a hétközbeni 3 torna napra. Kép Hááát, nem vagyok egy gyerekén csüngő anyuka Kép, de én ilyen vagyok. Férjem már mondta, hogy egyszer elmehetnék már a barátnőimmel is bulizni, hogy kicsit kikapcsolódjak. Kép Persze megkérdeztem azért tőle, hogy ezért ő mit akar cserébe...kicsit gyanús, hogy így küldözget. Kép Kép
Ti, hogy vagytok? Hogy megy a járkálás?

Gigi
Kép Jobbulást nektek! De rossz lehet! Van segítséged, vagy te ápolsz mindenkit? Nem is tudom mi lett volna velem, ha az első három nap nem vállalja át tőlem férjem és anyu a gyerkőcöt...annyira dögrováson voltam!

Dia
Merre vagy? Tessék írni!

Puszi
nmzsx

SziasztokKép

Most aludt el Olivér. Persze Viktor még sehol, épp squassol. De csak magam szidhatom mert én szerveztem neki.

ZsófiKép
Irigyellek, hogy ilyen lazán veszed, hogy más van Bencével. Na mondom én amikor bébiszitter jár hozzánkKép Mondjuk mi a hétvégét mindig együtt töltjük mert Viktor nem nagyon találkozik Olivérrel máskorKép Bár most tervbe vettük, hogy karácsony elött pár napra elmegyünk kettesbe.
KaktuszKépKép

KataKép
Patrik kezecskéje meggyógyúlt?? Mi van veletek?

Többiek????

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Akkor Viktornak már kutya baja, ezek szerint Kép. Csak azért veszem lazán, hogy más van Bencével, mert csak olyanokra bízom, akikben bízom, és tudom, hogy jól elvannak a gyerekkel. Ezért pl. anyósékra soha nem hagyományozzuk egy óránál tovább, viszont keresztanyám, anyuék és István tesójáék korlátlan ideig vigyázhatnak rá. Kép Anyósék nem igazán tudnak vele mit kezdeni, tök görcsösek, rend mániások, szóval gáz. Szerintük az a jó gyerek, aki csöndben ül és magában játszik. Ezen nem tudom, hogy sírjak v. nevessek. Én ugyan nem fogok rászolni Bencére, ha náluk fog visongani stb. mert szerintem ez egy gyerek dolga, és nem az, hogy kussban üljön. Asszem nem lesz túl sokat náluk Bence. De nem érdekel, férjem is tudja, hogy semmi érzékük a gyerekekhez.
Én pl. még nem merném Bencét két napra rábízni senkire. Majd jövőre. Szeretnénk elmenni pár napot Ausztriába kirándulni csak haverokkal, de majd még meglátjuk. Kép
Jobbulást!

Puszi
nmzsx

Zsófi!Kép
Amikor az anyósodról olvastam azt hittem az enyémről írsz.KépDetto olyanok ők is!KépNa de azért vasárnap szétkapta Domi a lakásukat mert ebédelni voltunk náluk.Kép
Édeskettes éttermezésre,csavargásra irigy,irigy!!Kép
Jaj,remélem Bence kiheverte a kaktuszos sztorit!KépKépA nővérem is gyűjti,imádja a kaktuszokat,persze már én is megtapasztaltam nála,hogy milyen szúrósak.Ugyan is beleléptem egybe és csipesszel szedtük ki a tüskéket a talpamból.KépMost rohanok!Puszi

Gigi!Kép
Megnézném Viktort squassolás közben!Kép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Már megint jó nagy a pangás. SajnálomKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma nézte meg doktornő Patrik kezét,végre rendbejött,víz is érheti.Múlt hét rémálom volt:kedrre az ujjai is behólyagosodtak,ezeket fel kellett nyitni és az egész kezét fedő kötést kapott.
Másnapi kötözésen még egy hólyagfelnyitás volt.
Nagyon hősiesen tűrt mindent,az utolsó kötözésen sírt csak.
Tényleg nem lehet az ember eléggé óvatos,el sem hiszem,hogy ez történt.
Rettenetesen bánt még most is.
Keddre ráadásul be is taknyosodott,azóta is szívni kell az orrát.
Raul pedig köhög,ehhhhh....

Gigi!
Viktor mikor ért haza?Gondolom tetszett Neki,ha ilyen sokáig maradt.
Olivér jól van már?

Zsófi!
Sajnos sorstársak vagyunk az orrszívásban.KépTényleg vége lehetne már!
Azt hiszem Te kérdezted,mi történt Patrik kezével:kimentem egy pillanatra a szobából,ahol Raullal játszottak,Õ pedig hozzányúlt a forró konvektorhoz.Kép
Nekem esélyem sincs kimozdulni gyerekek nélkül a közeljövőben,pedig nagyon jól esne.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

DiaKép
Anyósék...hát igen. Elég érdekesek. Múltkor is, amikor ott voltunk nem akarták, hogy letegyük a földre Bencét, mert jaj milyen piszok van a konyhában. Gondolhatod, hogy mekkora, amikor ott mindig minden csillog, villog...na meg, persze az utcától minden tisztább, és ugye a játszón ő jön-megy a földön...nem is beszélve nálunk a kutyákról. Szóval elég gáz. A gyerekek szerintem érzik ám ezt, mert Bence is pillanatok alatt kiásott egy növényüket. Kép Kép Domi is biztos próbálja lazaságra szoktatni őket. Kép
Kaktusz a talpban Kép...áááááá, az nagyon rosszul hangzik. Egyébként most láttam csak, hogy Bence arcában van még egy-két tüske majd szopi közben megpróbálom kiszedni.
Domika jól van, ő nem taknyolódik?

Kata Kép
Örülök, hogy Patrik keze jobban van...vagyis, hogy már gyógyultnak minősítette a dokinéni. Hát igen, nem lehet rájuk eléggé vigyázni. Nálunk is simán történik valami kis baleset Bencével úgy, hogy ott állunk mellette. De olyan gyorsan történik minden, hogy az ember nem mindig tud már közbe avatkozni.

GigiKép
Ennyi? Kép Megállapítottad, hogy nincs forgalom és ahelyett, hogy növelted volna jól leléptél. Kép Ejnye-bejnye!

Képzeljétek ma tettem egy rossz mozdulatot és becsípődött a derekam, majd meghalok. Olyan rossz, Bence meg ácsingózik, hogy emelgessem.

Puszi!
nmzsx

Sziasztok!
Kata!
Nagyon sajnálom Patrikot.Nem is gondoltam,hogy ennyire komoly!KépSzörnyű lehetet mindkettőtöknek.De azért kérlek ne hibáztasd magad,ez sajnos akár kivel előfordulhat!Nem lehetünk mindig mellettük!Jobbulást kivánok.Én anno ovisan a karomat forráztam le,úgy,hogy a pulcsi levételekor az egész bőr lejött vele.Egy hónapig voltam az égési osztályon és a mai napig meg van a helye.Kép

Zsófi!
Üdv az ideg becsípődős mamik táborában!KépKépRészvétem,tudom milyen fájdalmas!Kép
Szerencsére Domi még nem taknyos kop-kop!!De most délután hőemelkedése volt.Amúgy nagyon eleven,nincs gond vele.Igaz éjszaka már megint nyugtalanul aludt,csak forgolódik,nyüszít.De gondolom a havat érzi már.KépÉn szenvedem a magányomban,lassan kihal mindenki a játszóról.KépElképzellek ahogy szopi közben piszkálgatod Bencéből a tüskéket.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Remélem nem lesz Domival semmi gond! Mi mostanság nem járunk játszóra, mióta Bence beteg volt, azóta nem voltunk. Este pont azon gondokodám Kép, hogyha jövő héten lesz kocsim, és a gyerkőcök nem lesznek betegek, akkor meglátogatnánk benneteket Bencével, ha nektek is jó.
A tüskék még bent vannak, mert csak a kis lámpa szokott világítani szopi közben, de majd reggel. Kép
Ma mit csináltatok? Én festettem Bence falára a csacsi meg a Micimackó mellé egy malackát is. Kép Majd lefényképezem ezt is és feltszem ide.

puszi
nmzsx

SziasztokKép

DiaKép
Jön a hó???Kép Tegnap felrakattam a téli gumikat, úgyhogy jöhet. Már van szánkónk is, igaz még hótaposónk meg anorákunk sincs. Mi mentünk ma is játszóra. Attól, hogy hideg van, kell a gyereknek a friss levegő. Durva ez a forrázásKép

ZsófiKép
Mikor van neked időd festegetni??? Olikám ma össz-vissz egy órát aludt és utána csakis vele lehetett foglalkozni. Két percet nem tud ellenni egyedül. Hihetetlen!

KataKép
Erről a kötözésről még olvasni is borzasztó! Remélem hamar meggyógyúl a kisfickó. Sok puszit küldök neki!

Tegnap este olvastam a Trvtrko új könyvét. Írt benne egy kisfiúról akit nyolc évig vártak a szülei. Aztán meghalt rákbanKép Annyira a hatása alá kerültem, hogy elkezdtem sírni (most is megint) és azért "fohászkodtam", hogy nehogy Olivér is beteg legyen. Olyan furcsa, hogy már nem is emlékszem, hogy milyen volt nélküle. Egyre aranyosabb és értelmesebb.

Mentem, jön a Született feleségek.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Az a helyzet, hogy nekem is csak akkor van időm festegetni, amikor valaki itt van. Most pl. anyu. Úgy volt, hogy megyek tornázni, de mivel becsípődött a derekam, így itthon maradtam és míg anyu Bencézett én festettem. Kép Na, már tudod a titkom Kép Kép. Egyébként Bence sem különb Olinál. Õ is délben aludt egy órát, aztán du. még kiharcoltam fél órát. Kép
Ez a történet borzasztó. Kép Én ilyeneket már nem is olvasok. Engem az is nagyon megviselt, hogy halottak napján gyerek sírok mellett kellett elmenni, már attól könnybe lábadt a szemem. Kép Most biztos kreténnek tartotok majd, de amikor megszületett Bence pár napig úgy éreztem, hogy ha nem lenne, akkor sem lenne semmi, de most belegondolni is borzasztó lenne. Most is, állandóan figyelem, hogy megy-e a légzésfigyelője, ha túl sokáig alszik, akkor már téblábolok, hogy jól van-e, és, ha csak bele gondolok, hogy valami baja lenne, már könnyes a szemem. Már nem adnám őt semmi pénzért. Annyira imádom Kép Kép. Ezért is van neki őssejt levéve, mert a kisördög nem alszik, és úgy vagyok vele, hogy ne kelljen használni, és dobjak ki feleslegesen százezreket, de ha ne adj Isten kell, akkor legyen. De erről ne is beszéljünk. Reméljük egészségesek, mint a makk! Ja, és én minden este úgy teszem le, hogy mondom neki: Álmodj szépeket, ne ébredj föl, legyél boldog és egészséges! Holnap találkozunk! Szeretlek! Kép Kép. Tisztára, mint az amerikaiak. Kép Pedig én aztán nem vagyok egy szirup csaj, de vele más. Kép
Szánkótok milyen van? Olyan karfás? Hol vettétek?

puszi
nmzsx

Sziasztok!
Még vissza jöttem,mert én is a született feleségekre várakozom.KépAddig az uram a nasionalén légi katasztrófákat néz.KépImádja a repülőket........
Zsófi!
Tetszik ez a szirup csaj!KépOk jövőhét jó az elején,mert 7 végén vendégeim lesznek és arra készülök a második felében a hétnek.KépMondjuk kedd?KépÉn is nagyon paramama vagyok,néha kapok is ezért Gigitől.KépMa pl:elmentem a védőnőhöz megkérdezni,hogy meddig van a csecsemő halál,merhetem e már kölcsön adni a gépet.Nem is nézett hülyének,hogy Domi már lassan 1 éves.KépKépÉn is mondom neki,hogy szép álmokat,nagyon szeretem és ha nem tud aludni akkor szóljon és anya ott terem.Nos ez utóbbit két napja behajtja rajtam rendesen.KépKépAmikor altatom,szoktam rátok is gondolni.Mert mondom neki,hogy tente baba tente,aludj kicsi/nos itt Domi helyett Bence jön/mert ez rímel.KépKésőbb biztos szólni fog majd,hogy ő Domi nem Bence!KépKépFestésre irigy,irigy!Nem csak azért mert van időd rá,hanem azért is mert van tehetséged hozzá!Kép

Gigi!Kép
Én is szánkóvásárláson gondolkozom,overál van,hótaposó nincs.Azért mi is voltunk fél órát játszózni ma!KépAlig birtam haza rángatni büdös kölkét.KépLe nem akar jönni a hintáról.Kép
Jó éjt mindenkinek!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

ZsófiKép
Én abszolút megértem, amit írtál. Nekem is fokozatosan alakúlt ki ez a nagyon erős érzés. Szerintem ezzel nincs semmi gond.
Szánkót anyuék vették a Tescoban. Van rajta karfa. Akarok majd hozzá venni hámot, hogy rá tudjam rögzíteni a gyereket mert nem szeretném, hogy húzom-húzom kilómétereket aztán egyszercsak nincs rajta a szánkón!!Kép

Na jön a film, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Fiaim kicsináltak este rendesen.Úgy szép az élet,ha zajlik.Nálunk ebben nincs hiány.Kép
De azért nagyon bírnék már egy átaludt éjszakát...

Gigi!
Patrik sem híres az egyedül-eljátszásról,erre azt hiszem még várnom kell.Rövid ideig néha azért elvan.Ha a közelben vagyok.
Én egyszer egy honlapra találtam rá vesztemre,ahol a meghalt kisbabák szülei írták le a történteket.Mit mondjak,napokig alig aludtam.
Jó ötlet a hám.Ruszlánt egyszer elhagyták szánkózás közben.Kép

Dia!
Nagyon rosszul hangzik a kar-forrázásKépMár nem is voltál olyan pici,gondolom emlékszel rá.
Patrik mellettem köt ki hajnalban.Éjjel megnézte,hogy mellette vagyok-e,azán odabújt,adott egy puszit és egy simit.Kép
Domi a kiságyában alszik?

Zsófi!
Becsípődés.KépRemélem hamar rendbejön!
Én is irigyelem a kézügyességedet,nekem semmi ilyesmim nincs.Kép
Folyik még Bence orra?Patriknak két napja már alig lehet kiszívni valamit,de amúgy folyik.Kép
Te Anyósod sem egyszerű.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

KataKép
Ruszlán és a szánkóKépKépKépKép Tudom melyik honlapra gondolsz! Dia kedves olvasgatta!!! Ne olvassatok ilyeneket!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Kata!Kép
Amint Gigi is írta én is megtaláltam azt az oldalt vesztemre.KépTiszta para lettem miatta!!!!!
Domi a kiságyban alszik kivéve amikor nem.KépNa de komolyan.Amikor frontok jönnek,van,hogy már nem tudom elviselni a forgolódását és közénk veszem.Érdekes módon ott tud nyugottan aludni.Kép
Patrik még veletek alszik?Készültök már a nagy napra?KépMit fog kapni?Milyen torta lesz?
Forrázás:Érdekes mód nem emlékszem semmire csak amit elmesélnek azt tudom róla.PL:Amikor mentünk a mentővel a kórházba édesanya sírt mert sajnált.Én pedig mondtam neki,hogy ne sírj nem fáj annyira."Gondolhatod harmad fokú égés,hogy fájhat!Kép"Aztán csak a folyosóról beszéltek hozzám mert elkülönítőben voltam,gondolom a fertőzés miatt.Mindig mondtam nekik,hogy nem is szerettek már engem mert nem jöttök közelebb,nem öleltek meg.Gondolhatod,hogy akkor is a könnyüket nyelték.

Domi se hajlandó egyedül eljátszani.KépAddig van el amíg kipakol a nagy ládájából.Na de ahoz is kellek,hogy vissza pakoljam,hogy ő kitudjon újra pakolni.KépÉn is szeretnék egy olyan éjszakát amikor egyszer se kell felkelnem senki kedvéért!!KépNa megyek fürdeni,még most végeztem egy halom vasalni valóval.KépPuszi.Jó éjt!Dia

Jaaaaaa!Sofka!Ha olvasol és még megvan a hám írnál nekem,hogy megbeszéljük a részleteket???
ldicsi@freemail.hu

Kép
Kép
lldicsi

Kicsi Gergő!!!
Nagyon boldog névnapot kivánunk!Dia és Domi.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Kicsit megkésve,BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK KRISZTIKÉNEK!Dia és Domi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nem tudom ki hogy van vele,de én sokszor már délután 5-kor alig várom,hogy este legyen és a fiúk alukáljanak szépen.
Ma is így volt.
Patrikot újabban altatni kell és le nem szakad rólam egész nap.Ezt a múlt heti balesetnek tudom be,remélem hamar helyrerázódik a kis lelke.

Gigi!
Én azóta nem olvasgatom,nem is tudom hogy akadtam rá.
Minden esetre tényleg az egészség a legnagyobb kincs.
Igencsak szűkszavú voltál.Hogy vagytok?

Dia!
Borzasztó lehetett mindannyiótoknak a baleseted!KépSzerencse,hogy nem történt nagyobb baj.Éppen azt beszéltük Ruszlánnal,hogy a gyerekek mennyivel hamarabb gyógyulnak mindenből:szerintem,ha én égettem volna így meg a kezem,még javában kötözni kellene.
Hajnalban szoktam magam mellé venni Patrikot,de ott is fel-felébred.Már nem is nagyon tudom mire fogjam.Õ ilyen és kész.Pedig bíztam benne,hogy legalább az egyik gyerekem jó alvó lesz.
Szombaton köszöntjük Patrikot,Anyóssal,nagybátyámékkal.Sajnos Anyuék most nem tudnak jönni.Kép
A 20.-át pedig hármasban töltöm a fiúkkal,Ruszlán 24-ezik.KépMajd nosztalgiázok,ha lesz rá időm.Kép
Túrótorta lesz a Thermálból,nagyon fincsi,tele van gyümivel.
Milyen az a hám??

Gergőt és Krisztikét én is szeretettel köszöntöm!Kép

De jó lenne tudni,hol van egy táblicsku...most nincs kedvem visszakeresni,leragad a szemem.

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok! Kép

Tegnap nem volt netünk, mert fúrtunk, faragtunk és kellett a hosszabbító én meg lusta voltam visszadugdosni Kép Kép.

Dia Kép
A kedd szerintem jó lenne, akkor még tuti lesz kocsim. El akarjuk adni és venni egy kombit, mert elég kényelmetlen tud lenni egy három ajtós kocsi. Olyan kínlódás berakni hátra Bencét, meg kivenni, meg hát kellene a rakhely. (Na erről ennyit) Neked mikor lenne jó...én leírom a napi menetünket, aztán egyeztetünk. Kép De. nem igen jó, mert 1/2 9- 9 körül kel Bence, utána délben alszik egyet, aztán meg 5 körül, szóval nekünk közte lenne jó, de az ötös alvás az a kocsiban is megoldható, ha úgy alakul, mert az nem mindig jön össze. Szóval, nektek mikor jó?
A festésen én is csodálkozom, nem gondoltam, hogy ilyen jól fog menni. Kép (Fő a szerénység).
Képzeld tegnap végre rávettem István, hogy fúrjon fel minden felfúrni valót Kép. A nappaliba fölkerült egy kép, mellé két kovácsolt vas gyertyatartó. Olyan jól néz ki, már úgy vártam, hogy föltegyük. Gy.tartó már május óta megvan. Kép A fürdőszobába is fölkerült egy fali szekrény, szóval most jól érzem magam. Kép Kép
Ja, és mit mondott a védőnő a légzésfigyelőre? Nálunk még mindig megy, és nem áll szándékomban beszüntetni a használatát egy darabig még Kép. Nekünk a doki egy éves koráig javasolta.

Gigi Kép
Köszi a szánkó ötletet. Elhagyás Kép, elég vicces lenne, ha valaki rákérdezne, hogy anyuka miért húzza azt az üres szánkót ? Kép Kép

Kata Kép
Én is olvastam azt az oldalt, olyan borzasztó volt. Ennél gázabb már csak az volt, amikor terhesség alatt olvasgattam a vetélésről, stb. Kép Kép Gondolhatod, hogy állandóan paráztam, hogy ne legyen gond. Egyszer azon aggódtam, hogy legyen már 12 hetes terhes, aztán 18, aztán eleget mozogjon, stb. Kép Férjem már majd megőrült tőlem Kép.

Gergőnek boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Teszek fel a tegnapi szerelésről képeket, és arról, hogy milyen lett a fal a képpel.

Puszi
Kép
Kép
Kép
Kép
nmzsx

SziasztokKép

ZsófiKép
Ilyen szerelő fiút hozzánk is küldhetnél. Nekünk is fel kéne rakni pár képet. Szép, hangulatos otthonotok van, tetszenek a színei.

DiaKép
Hámot ezer forintért láttam a Megatoysban. Ha veszek magunknak, neked is vegyek?

Voltunk ma dokinőnél. Kell szednie Ambroxolt, fújni kell az orrába steimart. Meg bioptron lámpával kezelni. Gyerekek közé nem mehetünk, úgyhogy kedden sem tudunk menni hozzátok, Dia. Keddre rendelt vissza a dokinő.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Kata!
Teszel fel majd képet a buliról?Légyszi,légyszi!!Kép
A hámot még nem láttam,csak egyszer Sofka írta,hogy neki van eladó.A táblázat okt.21.én volt feltéve,én elmentettem.

Zsófi!
Nekünk tuti,hogy a délelőtt nem jó,mert akkor alszik stb...Bence a déli alvásból mikor ébred?Dominál a délutáni alvást lehet tolni,nincs rendszer.Ma pl:háromnegyed 2-fél 5-ig aludt.KépNagyon tetszik a nappalitok,igazán hangulatos!KépA párod is nagyon ügyi.Én inkább nem sorolom fel mi minden vár szerelésre nagyon régóta.KépDe tavasszal lakásfelújítás lesz,talán akkor sor kerül már végre ezekre is.A mi nappalink fala is ilyen szinű és pont azon gondolkodtam,hogy milyen szinű bőr ülőt vegyünk hozzá.A ti ülőtök szine nagyon tetszik.A védőnő azt mondta,hogy 8 hónapos korig van a csecsemő halál.Elmeséltem Tamásnak,erre közli velem,hogy most olvasta a neten,hogy 11 hónapos korig van.KépNem szivesen adom kölcsön mert nagyon paramama vagyok,de egyik rokonunk most szült,és talán nekik most nagyobb szükségük lenne rá.1500g-os kislányt szült vagyis császár volt a zsinór 3x a nyakon,lepény elmeszesedve stb...Kép
Azt hittem anno csak én voltam olyan elvetemült,hogy bele olvastam abba a honlapba.Most pedig kiderül,hogy majdnem mindenki olvasta.KépKép
Köszi az emailt,átküldtem Giginek és Katának is!KépKép

Gigi!Kép
Nagyon sajnálom Olikát!KépMinek a lámpa?Az mit csinál?Vettél vagy kölcsönzöd?Ok,légyszi vegyél nekünk is hámot,hisz Sofka nem jelentkezett.Sajnálom a keddet,de az a fő,hogy meggyógyuljon a barátom,aztán nemsokára úgy is találkozunk a buliban!
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Örülök, hogy tetszik a szobánk Kép. Az egyik fala narancs sárga, hogy változatos legyen. Kép
Akkor a délelőttöt közösen kizárhatjuk Kép. Bence max. egy órát alszik, vagyis kb. 1-ig. Ma pl. nem aludt délután, még jó, hogy írtam, hogy alszik Kép. De nem volt nyűgös és a kiságyában szabad foglalkozott vagy egy órán keresztül. Kép Kép Szerencsére elég jól elvan magában, jön-megy Kép Kép és elég sokáig kibírja pesztrálás nélkül.
Irigyellek a lakás felújítás miatt, mi is gondolkoztunk rajta, de nem akarunk már sok pénzt költeni a lakásra, mert jó lenne elköltözni 2-3 éven belül vagy egy nagyobb lakásba (egy négy szobásba, a leendő tesónak) vagy egy kertes házba. De ez még nagyon bizonytalan, aztán lehet, hogy még sokáig maradunk itt. Kép
Az a honlap az tényleg szörnyű Kép, de szerintem szinte mindenki olvasta már Kép. Nem jó a fejünket a homokba dugni és ezekről nem tudomást venni, viszont azért nem olvasom el többször.
Szegény kislány!! Kép Ilyen kis picike? Mennyivel született korábban? Kép Ha belegondolok, hogy a 3 kg-os babák is milyen aprólékok, akkor még nekik a fele. Kép Jujjj! Igen, így valószínű neki nagyobb szüksége van rá, de én őszinte leszek, nem tudom, hogy odaadnám-e. Most tudom, hogy gonosznak tűnök, de a kisördög nem alszik. Bérelni ők nem tudnak esetleg egy pár hónapig, aztán, ha Domi elmúlt egy éves, akkor odaadod nekik? Á, na mindegy, semmi közöm hozzá, nem akarok beleszólni, és elbizonytalanítani.

Gigi Kép
Ugye, szerintem is tök hangulatos a lakásunk Kép Kép. Olikának miért kell a lámpa, ráment az arcára? Kép

Puszi
nmzsx

SziasztokKép

ZsófiKép
Te küldözgeted a kukis emilt??????????KépKépKépKép Nekem anno azt mondta a gyerekdoki, hogy egy éves korig áll fent a bölcsőhalál veszélye. Nekünk kb. 8 hónapos koráig volt,mert vissza kellett adnom a barátnőmenk. De én akkor már nem aggódtam.

Pontosan nem tom, hogy mit csinál a lámpa, de azért kell, hogy ne kapjon arcüreg gyulladást. Egy ismerősömtől kaptam kölcsön. Hála neki.
Mentem lámpázni, remélem nem ébred fel rá.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Egész délelőtt az okmányirodában dekkoltunk a gyerekekkel,hurrá,hogy a nevemen van az autó.Kép
Jól esett viszont,hogy megdícsérték a gyerekeket,hogy milyen türelmesek és hogy szeretik egymást-Raul egy idő múlva úgy nézett ki,mint akit végignyalt egy boci,annyi Patrik-puszit kapott.Kép
Raul tök aranyos volt, du. az egyik labdáját eldugta,hogy holnap becsomagoljuk és azt kapja Tőle Patrik.Kép

Dia!
Nem lesz ám nagy buli nálunk,ahol Anyós van,ott ez kizárva.KépKomolyra fordítva:tényleg nem lesz nagy felhajtás.Képet sajna nem tudok feltenni,de majd Mica tesz jövő héten.Kép
És pontosan mire való az a hám?-kérdezi a nagyon tudatlan Kata.Kép
Nálunk a folyosón a lambéria kerek 2 esztendeje várja,hogy Ruszlán Mekk Mester befejezze.Kép:KépEtc...
Rokon kislánynak ismeretlenül és egészséget kívánok és azt,hogy nőjön nagyra!Kép
Nekünk egyik gyereknél sem volt légzésfigyelő,de magértem a para okát!

Zsófi!
Ezt az aranyos kis szerelő krapekot várjuk mi is szeretettel!Kép
Tényleg szuper a nappalitok!
Ha 5-kor alszik Bence este meddig bírja?
Nálunk már az is bezavar,ha 3-ig csúszik az egyszeri alvás.
Takonykór tovább állt?
Kukik KépKépKép

Gigi!
Jobbulást OlinakKép
Mi végre kifelé megyünk az orrfolyásból,már éppen elegünk is volt belőle.
Hogy sikerült a lámpázás?
Írtad,hogy Téged is kerülgetett a kórság,sikerült megúsznod?

Melinda vajon mikor jön újra?Õ is hiányzik.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

Bocsi, hogy kicsit eltüntem, de nagyon sok melóm volt a héten és szinte minden nap éjszaka melóztam.

Zsófi
Olyan ügyik vagytok, te a festéssel a fiúk pedig a barkácsolással. És mit mondott a férjed, mit kér cserébe a te kiruccanásodért? Ügyesek vagytok, hogy csináltok olyan napokat amikor csak kettesben vagytok. Most, hogy én is többször átviszem a kicsit az anyuhoz, tudom, hogy ezzel nem ártok neki, sőt, csak jobb neki is néha mással lenni.

Gigi
remélem mihamarabb kigyógyul a náthából Olika.
Lehet, hogy a jövőhét másofódik felébe megyünk felétek, ha konkrétabbat tudok akkor szólok majd és esetleg meglátogatunk benneteket.

Dia
ez a forrázásos történet tényleg elég ijesztően hangzik.
Tudsz valamit az Andiékról? Hogy vannak?

Melinda
már nagyon hiányzol!

Nálunk minden rendben, Gigi fejlődik most épp a beszédre gyúr. Rászokott a kakaóra este lefekvés előtt és reggel ébredés után kakaó van, szépen el is kezdett gömbölyödni tőle. Kezd végre napirendünk lenni, csak még a nappali alvás nem zökkenőmentes, majd csak az is beáll lassan a déli 1x alkalomra. Egyre jobban lehet kommunikálni vele, kezd egyszerűbb lenni az élet.
Gigi is végre ismét kiegyensúlyozott, kezd önállóan is ellenni egy egy félórát.
Mi nem járunk nagyon a játszóra, mert mikor jártunk állandó harc ment a kövek miatt, és ugye jött a nem akarok boldog családokat látni korszak, na lassan ismét megpróbáljuk majd.
Általában a ház előtt szoktunk sétálni jókat, délután finoman süt ott a napocska. Már a füvön hajlandó egyedül sétálni, szóval haladunk.

Puszi
Márti
márti05

SziasztokKép

MártiKép
Várunk titeket!! Kedden megyünk vissza a dokihoz és akkor megkérdezem, hogy fertőz e még! Játszótér és boldog családokKép Hát nem tom nálatok milyen a játszóterek felhozatala,de nálunk én még nem láttam apukát. Csak az enyhén idegbeteg anyukák vannak lent a kisség túlmozgásos gyerekeikkel. Még, hogy boldog családokKép Ha gondolod beiktathatunk egy játszót is. Györeszéket nem tudnád magatokkal hozni? Kergethetnék együtt egymást a skacok.

Olikám már jobban van. De azért kell még szívni az orrát. Hát nem alél el a boldogsától közben. Ha elalszik megint lámpázom. Csak az a baj, hogy mindig hason alszik, így csak az egyik felét sikerül megcsinálni.
Egyik nap elfogyott a pelus és itt nálunk csak Let's go pampers volt. Az a bugyis fajta. Baromi jó!! Nálunk már borzadály volt a tisztába rakás. Ezt meg csak felhúzom és annyi. Nem is veszek már más fajtát.

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi Kép
Örülök, hogy Olika jobban van. Az orrszívást ezek szerint csak Domi viseli viszonylag jól, aki közben anyja Kép Kép orrába dugdos szintén valamit. Már nem emlékszem pontosan, hogy mi kerül ilyenkor Dia orrába Kép. A bugyis pelus az tényleg jó, bár mi libero-ban használunk uo-t. Szerintem az jobb, valahogy az fixebben áll Bencén, mint a Pampers.Sajna már második alkalom, hogy nem kaptunk sem az Auchan-ban, sem a Coraban. Holnap megyek megint, remélem már lesz.
Jók a kukis képek, mi Kép Kép?! Kis kikapcsolódásként küldtem!

Kata Kép
Okmányiroda Kép Kép Brrrr. Én is voltam nem rég. Elég gáz egy hely, de örülök, hogy a gyerkőcök ilyen jól viselték, asszem túltettek néhány felnőttön. Mindig kifogok ui. egy-két idegbeteget, aki nem bír 10 percnél tovább várni és képes órákig hőzöngeni. A takonykór már tovébb állt szerencsére, már nagyon gáz volt, most csak napi egyszer kell szívni, de ettől is totál kiborul a bili.
Bencének elég régóta, kb. 3 hónapos kora óta elég fix a napi rendje, már ami a fekvést illeti. Most, ha alszik ötkor, akkor is megy 3/4 8-kor fürcsizni, aztán eszik és alvás. Ebben nincs apelláta. Van, hogy még fél órát dumál a sötétben, de ez az ő dolga. Kép Szerencsére nincs gond a fektetéseknél. Nagyon büszke is vagyok rá. Mostanában meg 1/2 9-nél nem is kel hamarabb, így mi is tudunk pihenni.

Márti Kép
Szerintem mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, akár párban, akár egyedül. Férjem még nem kért semmit, de még mielőtt megszületett Bence azért ő volt egy párszor a haverjaival iszogatni, szóval ne nagyon kérjen semmit cserébe Kép Kép. De azért még meglátjuk. Kép

Dia Kép
Merre vagy?

Puszi
nmzsx

Sziasztok!
Hulla vagyok,de azért csak benéztem.Kép
Zsófi!
Itt vagyok,csak ma sűrű programom volt.Piacozás,főzés,vasalás,takarítás,játszózás....KépKép
Tudod valaki jön hozzánk kedden és suvickolok.KépKép
Irigy vagyok,hogy Bence egyedül elalszik.Talán egyszer én is megérem,hogy Domikám egyedül aludjon el.Kép

Gigi!
Örülök,hogy Oli javul.Sok puszit küldök neki!Kép

Kata!
Én a hámot arra szeretném használni,hogy ne hadjam el a fiamat a szánkóról mint nálatok Ruszlán.KépKép
De állítólak ezt etetőszékhez is lehet használni stb....Köszi a rokon nevében a jó kivánségot.KépMa mondta édesanya,hogy már 2250g.Igazán szépen hízik.KépÉn is másfél kilóval születtem anno,állítólag olyan voltam mint egy cső kukorica.KépIgazán aranyos Raultól,hogy oda adja a labdáját az öcsinek!KépNa de ennyi sok puszi után ez természetes.KépMár nem olyan sok van hátra holnapig,ezért....
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK PATRIK!Dia és DomiKép
Kép

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?