Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsuzsi: nézd meg a lapracsukhatókat is, mert ma már azok között is vannak nem túl nehezek! ÉN átfordítható esernyőt nem láttam még.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsuzsi, babakocsiban nem tudok segíteni, mi kaptuk a babakocsit is, de leginkább kendőztünk. Textipelusból nincs újfajta, az teljesen hagyományos Kép

Eszter, azt akartam is írni, hogy ha pelenkázáshoz veszel textipleust, egyrészt cseh tetra (= textil) pelenkát vegyél a minőség miatt, másrészt olyat vegyél lehetőleg ami ugyanannyiszor ugyanannyi, különben +1 hajtogatás.

Jól tettétek, hogy a börze helyett inkább sétáltok. Mi is mindjárt lemegyünk a Dunapartra Kép

Cory, azt nem mondom, hogy megnyugtattál, de legalább tudom, hogy nem vagyok egyedi eset Kép

GyeZsu
gyezsu

Mi volt tegnap a varrós talin, hogy mindenki így eltűnt?Kép

Vagy már mindenki vásárolgat télapóra, karácsonyra, eseteleg börzéztek?

Biopelusról még én sem hallottam, köszike az infótKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló!
Én nem mertem kimenni a börzére a tömeg meg a gyakori hasfájások miatt. Amúgy is rengeteget kell dolgoznom a gépen.
Nálunk is az elejétől azt hajtogatja mindenki, hogy még bármi lehet, még a vásárlást sem kezdenék el a helyemben, eddig a vetélés miatt, azóta a korai szülés miatt. Én inkább elkezdtem bevásárolni a babának, mert nem akarok nagy hassal a hóban.... Meg már most is probléma a gyaloglás.
Egyedül nem merek még bevásárolni se.
Miket varrtatok?
katicuska

Sziasztok Lányok!

Hát én embört kivittem a bababörzére. Szegény nagyon nem bírja az ilyet. Óriási tömeg volt. Nem vettünk semmit, csak egy babahordozót, ami olyan, mint a kendő, csak előre meg van varrva. Prenatal Plumcake a neve. Teszek fel róla képet.
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi: valami ilyesmit szeretnék én is, de a kötözős kendő mellé. Nekem nagyobb súlynál fontos, hogy két vállon is tudjam cipelni a gyerkőt, mert nem túl erősek a hátizmaim Kép
Mennyi volt?
cory 23+2

cory
Budapest

Cory!
2500 volt. Azt mondta a csajszi, hogy 3900-ról árazta le, mert meg akar tőle szabadulni. Egyébként új, nem használt, még szövetzacsit is kaptam hozzá. Van rajta eurós ár, aszerint valahol 7000 Ft-ért árulták. Mondtam a csajszinak, hogy hirdessen a babaneten, majd itt elkapkodják. Kép
Ja, és a teteje nem látszik, nagy csattal kapcsolható (mint az iskolatáskákon), és állítható.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Jó sok témáról írtatok, igyekszem reagálniKép

A Karácsony. Nekünk a párommal a második közös karácsonyunk, sajnos még ez is itt a szüleimmel. De lesz saját kicsi fánk itt a szobába, és az ajándékainkat itt fogjuk átadni egymásnak. Nekem nagyon hiányzik az hogy együtt legyünk mi hármanKép

Egyébként nálunk úgy zajlik a karácsony, hogy előtte egy héttel nagytakarítás, ez eltart általában 3-4 napig, utána én bezárkózom a konyhába, és sütökKép 5-6 féle sütit szoktam csinálni, és ugye 10 embernek három napra nem kis mennyiségben kell hogy gondolkodjakKép A gyerekek már tavaly is segítettek, de szerintem idén fogják igazán élvezniKép Anna most lesz 3 éves, a fiam meg 2,5. 24-én gyorsan összedobáljuk ami még hátravan, utána apa nekiáll halászlét főzni, ( a nálunk ilyenkor szokásos töltöttkáposzta már novemberben elkészül, most is a hétvégén fogjuk megfőzni)
Én befejezem ami a sütésből hátravan...
Ezzel általában elemgy a délelőtt, délután meg elkezdjük feldíszíteni a karácsonyfát, együttKép Az egész család. Ha ezzel is készen vagyunk, akkor mindenki rohan átöltözni fürdeni stb.... majd 6 körül vacsi van. Vacsi után a gyerkek (ma már annyira nem is vagyunk gyerekek) száműzve vannak az emeletre, míg anyuék kipakolják az ajándékokat, meggyújtják a gyertyákat, csillagszórókat. (eddig a gyerekek fent a saját fájuknál kipakolják a saját ajándékaikat, mert nekik is van ámKép) És utána csengőszóra mehetünk le. Elénekeljük együtt, egymás kezét fogva Zorántól a Kell ott fenn egy ország című számot, majd mindenki megkapja a pusziját, ölelését, meg az ajándékátKép Aztán játék és sütievés hajnaligKép Meg kell mondjam ez az utóbbi években már kicsit terhes volt, már nagyok voltunk anyu mégis ragaszkodott ehhez. De azóta megszülettek a kicsik, és miattuk megint megéri titkolózniKép

A másik téma kicsit húzósabb. ÉN nem tudom mit tennék ha beteg lenne a kisbabám. Egy súlyos szellemi vagy testi fogyatékost is lehet szeretni, igen, és lehet úgy irányítani, hgoy boldog élete legyen amennyire lehet. De ilyenkor mindig az jut eszembe hogy és a fiammal mi lenne? Teljesen el kéne hanyagolnom, a férjemmel együtt, hiszen egy beteg gyerek gondozása nagyon sokat kíván. Arról nem beszélve hogy biztos nem lenne harmadik gyerekünk.... Tehát ha még méhen belül kiderül, akkor én bizony nagyon meggondolnám hogy megtartom-e. Ismétlem, elsősorban nem magam miatt. Ezt átbeszéltük a párommal is és teljesen egyetértünk. Mert az hogy esetleg a baba süket, vak, vagy néma, hiányzik pár ujja vagy egy keze, attól még igenis lehet teljes életet élni, és azon kívül hogy nehéz elfogadnunk hogy beteg, nem nehezítené meg az életünket. de egy súlyos beteg baba tönkretehetné a családomatKép mint ahogy rengetegszer hallom hogy tönkrementek azok a családok ahol beteg gyerek voltKép

Ezért féltem, és félek annyira, hogy nehogy beteg legyen a kicsi.

Megértitek ugye?

Vidámabb dologról beszélve, jól vagyunk csa klassan teljesen felcseréljük a fiammal a nappalokat meg az éjszakákatKép Ma is fél egyig aludtunkKép Igaz éjjel egykor feküdtünk leKép Jó lesz majd átszoktatni a fiamat, ha oviba megyKép
De addig még van időnk hálistennekKép Engem a kisbabám költött, kopogtatott bentről, hogy jóreggeltKép

Indianyo megkaptad a kuponokat?

Puszi mindenkinek!

Zsu
23+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szelivi, basszus (bocs) pont ilyet keresekKép És ilyen áron??? Nekem is kellett volnaKépKépKépKépKépKép

BrühühühühüKépKépKépKépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szelivi
Én is ilyesmit kerestem, de nem találtam! Kép
Reggeltől kint voltam a börzén, nagyon elfáradtam, persze a 3D Uh-ra sem jutottam be, pedig a X. kerületben lakunk! Kép
Vettem egy-két rugit és a végén megvettünk egy Graco babakocsit remélem nem bánom meg! Sajna nincs bevásárló kosara Kép ezt már csak miután megvettük néztem meg... már akkor teljesen le voltam épülve Kép egy nagyon aranyos anyukától vettük jó áron!

Tündi
Persze gondolom! Érdemes egy pillantást a szülőkre is vetni!
De olvastam egy statisztikát ami negyon meglepő volt! A fiúk lányok méreteit hasonlította össze. Súly és hossz tekintetében nem volt szembetűnő a különbség, persze abban is a fiúk vezettek, de a fejük!!!! 4-5 cm-el isnagyobb lehet! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilyen kocsit vettünk.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

ez nem rosszKép Mamacka kérdezz utána, szvsz tudnak hozzá kosarat rendelni ott ahol árulják....vagy a szervízben..

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mamacka, én egyszerre voltam terhes anyummal, ő is kövér, én is, mindektten 7 kg-ot híztunk, ő 39+6-ra szült, én 39+3-raKép Neki lánya lett, nekem fiam. Panka 53 cm volt, fejkörfogata 35 cm, 4120 g, a fiam 51,5 cm, fejkörfogat 32 cm, és 3770 g. Szal én ezt nemigen hiszemKép

Neki is volt fia, ő is kisebb volt mint bármelyik lánya a négyből...ill a Fruzsi kisebb volt, mert őt egy hónappal hamarabb megindították..

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Persze egyik statisztikát sem lehet ráhúzni egy-egy esetre a statisztikák mindig átlagolnak értelemszerűen, de az, hogy egyedi esetre nem érvényes még nem vonja kétségbe az egész rendszert! Kép

Mi is arra gondoltunk, hogy így utánna lehetne nézni, csak félek drágább lenne mint az egész kocsi! Kép Ezt 17000-ért vettük.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szelivi, Mamacka: Nagyon jól vásároltatokKép

Mamacka, nagyon szép állapotban van a kocsi, jól néz ki nagyon!Kép Ez milyen Graco, nem tudod? Vízszintesig dönthető? Szerintem is kérdezzétek meg, hátha beszerezhető! Szerintem nem lehet olyan vészes az ára!

Zsu: Jól vagytok, poci nem fáj?

Nekem ma fájdogál rendesen. Lehet a két napja tartó takarítás, szekrényrendezés...Kép Vagy egyszerűen csak nő, mert inkább feszítget alúl...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka: a mi házi statisztikánk:
Balu: 50cm, 2900g, 33cm-s fej (40+5)
Zsoma: 48cm, 2280g, 33cm-s fej (jó, ő 33+6-ra született)
Én: 57cm, 3550g, 39-es fej (38. hét)
Ja, és én lány vagyok Kép
cory

cory
Budapest

A statisztikához: 2 fiútesóm van! Az egyik 2890 grammal és 49cm-rel született kb.pontosan, a másik 2450 grammal és 47 cm-rel 8 hónapra! Én 3980 grammal és 58 cm-rel születtem, pár napos túlhordással...Kép Ja és így persze a fejem is sokkal nagyobb volt, mint az övékKép Ki tudja milyen mintavétellel állítják össze ezeket a statisztikákat, de ezek szerint már szűk körben is rácáfoltunk...??!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: Zsoma 34.hétre született??? Nem semmi! Sokáig bent kellett lennie a kórházban?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: 12 napot töltöttünk kórházban. 2150g-mal hoztuk haza. Azt mondták, 4-4,5 kg lett volna, ha kivárja az idejét. Mondjuk ő minden uh-on 2 héttel nagyobbnak tűnt a számolt koránál. Rakok fel róla képeket Kép
1 naposan inkubátorban:
Kép
13 naposan már itthon (a rugi 56-os rajta):
Kép
Most nyáron:
Kép
cory

cory
Budapest

Jaj, de gyönyörűség!Kép Egyáltalán nem látszott/látszik rajta, hogy mennyivel hamarabb érkezett! Biztos ő már elég fejlettnek érezte magát, és nagyon sietett kifele hozzátokKép (Szerencsére a Ti esetetekben ez nem volt gondKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: utólag nézve tudom/tudjuk, hogy ő még nagyon nem akart kijönni, csak egyszercsak elfolyt a magzatvíz (nagy valószínűséggel egy fertőzés miatt). Õ még sokáig úgy gondolta, jár neki a kaja köldökzsinóron át, és nem volt hajlandó szájon át táplálkozni. Emiatt súlyához képest sokáig infúzión volt, és a szopival is megküzdöttünk.
De szerencsére némi vashiányon kivül semmi nem volt utólag sem. Csak fura volt a minimanó Kép
cory

cory
Budapest

Cory: Bocsi,akkor ezt rendesen benéztemKép Akkor viszont sajnálom, de így utólag mégis nagyszerű, hogy minden jól alakultKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: ha úgy vesszük, kb annyi parát, és plusz melót okozott, mint másnak az első babája. Csak hát én mint második gyerekes kicsit elbíztam magam, hogy már nem érhet meglepetés. Hát ért Kép
De igazából csak az első 3 hét volt húzós mindent összevetve. Meg utána némi túlféltés, de ez már apróság Kép Ugyanis vele sikerült előadnom,h ogy 37,1-re dokit hívtam hozzá, majd a doki közölte, hogy szerinte túl van öltöztetve, és tényleg Kép
cory

cory
Budapest

De szerintem ez teljesen érthető anyai aggodalom volt a háttér tükrében!Kép
Csak én beszéltem már megint hamarabb, ráadásul hülyeséget, mint megkérdeztem volna, hogy minden rendben volt-e? De tényleg sorry!

Akkor most a 3. babónál biztos minden rendben lesz, és a végéig kihúzhatja a mami pocijábanKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Mindenki Kép

Én sem voltam börzén - pocakfájás meg ilyenek... De nagyon jól vásároltatok! Mégis csak érdemes volt kimennetek. Tök jó! Én előtte azt gondoltam, hgoy ez csak egy reklámfogás, de most már látom, hogy jó dolg, talán majd legközelebb.
Viszont örömmel újságolom, hogy a csemetém úgy átlag 5 percenként csiklandósan megszurkál belülről, mindenféle részéről a pocakomnak. Úgyhogy hurrá! Most már én is érzem, hogy milyen a mozgása Kép

Zsuzsófi! Nagyon köszönöm Neked a kuponokat, meg is szerveztem az egész börze-utat, amire a tesóm és családja vitt volna el, direkt az UH miatt... Aztán ők mentek, én meg maradtam itthon Bubupkával, aki az 1 éves világszép unokaöcsém Kép Azért Bubupka, mert a szívhangot hallva 3 éves unokahúgom közölte: Anya, figyelj, azt mondja nekem, hogy szia! Így: Bubup, Bubup! KépKépKép
Sajnos a doktornéni eltiltott a bözzétől, feküdnöm kell,a mennyit csak lehet, mert fáj a pocak Kép Így maradt az odagondolás meg az örömködés az egyéves szívtipró kismanóval, aki mindig mosolyogKépJókat játszottunk és megtanultuk a gyöngy nevét Kép

Cory, fantasztikus a kép az inkubátorban lévő kisfiadról. Nem is gondoltam volna, hogy koraszülött, olyan tökéletes, jól fejlett baba! Hiába, ezek a gyerkőcök... Kép

Anita! Vigyázz magadra, már karácsonyig ne takaríts többet Kép

Szép hétvégét Nektek!

V.

indianyo

Anita: semmi gond Kép IGazából, ha egy átlagos koraszülötthöz mérjük, minden rendben volt. Az én lelkivilágomnak ott és akkor ez is túl sok volt. De minden nézőpont kérdése. Ma már azt is tudom,hogy a 12 nap nagyon rövid időnek számít Kép

cory
Budapest

Lányok Benci hánytKép annyira sajnálom, mert utál hányni (ki nemKép) És megpróbálja visszatartaniKép Ráadásul inni se hajlandó, és így csak öklendezik összevisszaKép Remélem csak gyomorrontás nem vmi gázosabb dologKép Most elaludt, remélem semmi naja se lesz mire felkel.

Zsu
Jah és nem, nem fáj a hasam, ill. csak annyira mint minden normális kismaminak.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory! Tündéri a fiad, tényleg nem látszik az inkubátoros képen, hogy korábban érkezett.

Zsu! Sajnálom Bencit (az én fiamat is így hívják), remélhetőleg jól kipiheni magát, és nem háborog a pocakja tovább.

Vikó! Pihizz sokat, ha egyszer előírták, és élvezd a picurka szurkálásait, innentől már olyan jó, hogy nem csak a te részedről mehet az infó, ő is kommunikálhat feléd, ha valami tetszik, avagy sem.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Vikó: Nagyszerű, hogy érzed a babád mozgását, és ez napról-napra csak erősödni fog! Élvezd ki minden percét!Kép

Zsu: Jobbulást Bencinek!

Cory: Egy átlagos koraszülötthöz képest igen szép paraméterekkel is rendelkezett!Kép És egy gyönyörűség!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsu: jobbulást Bencének!

Anita: köszi Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Tegnap reggel voltam szirupot inni, és nagyon jól viseltem, az eredményt még nem tudom de remélem jó lesz.

Utána irány a varrós buli. Szerintem nagyon jól sikerült, jó sokat nevettünk a kötésen látni kellett volna az eredményt. Eszti nagyon tutit varrt a Bori fényképezet majd felrakja, csak vendégei vannak azért nem jelentkezik.

Eszti
A végén meg se néztük Bencét . Annyira el voltunk foglalva a semmivel.
Remélem még ma is úgy fel vagy dobva, mint tegnap!

Anita
Leventét sajnos nem láttam ,mert a dokim műteni ment majd jövő héten megyek, akkor mondom az adatokat.

Csajok este 9 után értem haza mondhatni vonszoltam magam, mert úgy bekajáltam a vendéglőbe, hogy alig bírtam menni. De nagyon jó volt ott is.

Annácska
Nagyon finom volt a narancs most is meg enném dobjál légyszi egyet!
Még ma akarok egy kicsit kötni, hátha menni fog.

Ma én is gyengélkedek biztos front van vagy lehet, hogy lekéne szokni a takarításról.

Beteg baba ügyben: Ne írjunk ilyenről, mert teljesen bepánikolok. Rám nagyon tudnak hatni ezek a témák.. Ezzel fogok álmodni. Sok-sok szépet írjatok inkább légyszi!!

Babetta és Levi 25+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Ne is foglalkozz velünk, csak egy kicsit filozofáltunk.

Már korábban akartam kérdezni tőled, hogy az a gyönyörű kajcsi, ami az albumondban van mi is tulképpen? Nagyon csini kismama vagy a képeken, és a kedvenc képem (az UH-k után) a tappancsos, ami bár nem a tiéd, de egyszerűen fantasztikus. Ismerős pocakról készült, vagy valahol a neten találtad?

Ja és milyen csodákat köttök?

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok!

Tegnap reggel voltam szirupot inni, és nagyon jól viseltem, az eredményt még nem tudom de remélem jó lesz.

Utána irány a varrós buli. Szerintem nagyon jól sikerült, jó sokat nevettünk a kötésen látni kellett volna az eredményt. Eszti nagyon tutit varrt a Bori fényképezet majd felrakja, csak vendégei vannak azért nem jelentkezik.

Eszti

Anita
Leventét sajnos nem láttam ,mert a dokim műteni ment majd jövő héten megyek, akkor mondom az adatokat.

Csajok este 9 után értem haza mondhatni vonszoltam magam, mert úgy bekajáltam a vendéglőbe, hogy alig bírtam menni. De nagyon jó volt ott is.

Annácska

Ma én is gyengélkedek biztos front van vagy lehet, hogy lekéne szokni a takarításról.

Beteg baba ügyben: Ne írjunk ilyenről, mert teljesen bepánikolok. Rám nagyon tudnak hatni ezek a témák.. Ezzel fogok álmodni. Sok-sok szépet írjatok inkább légyszi!!

Babetta és Levi 25+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Eszti

Anita

Annácska

Babetta és Levi 25+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Most akkor ti is háromszor látjátok, mert az előbb egyszer se láttam vagy mi van már nem értem.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory
Látom Zsoma hiába jött elöbb nagyon szépen fejlett volt! A feje is akkora volt mint a bátyuskájának! Az inkubátoros képén (persze utánna is) olyan kis gyönyörű!!! ...de én már sokat dícsértem a fiaid olyan szépek!
Jól van akkor még bizakodom, hogy akkor is megtudom szülni ha fiúcska! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anita
Ez nem pont az (kölcsönvettem a képet) de végülis a mienk is ugyanilyen és nincs rosszabb állapotban. Annyi, hogy a becsatolható hordozó miatt nem fordítható a tolásirány, ill. nem teljesen vízszintesre dönthető, de attól csak minimálisan tér el.

Zsuzsófi
Szegény kölök! Kép Jobbulást neki! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsugyu
Nem ismerősé a pocak,de szerintem is nagyon király.
Az albumba pizzás csiga van meg túrós táska.
A kötés olyan jól sikerült,hogy semmit nem sikerült kötni,de nem adom fel.

Zsu
Jobbulást Bencének!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szia Babetta!

Csak hogy ne legyenek szomorú álmaid, itt küldök el felvidítót. KépKépKép

Vikó

Kérdés: Mit viselnek a skótok a szoknya alatt? Válasz: lástd a mellékelt képen... KépKépKépKép

indianyo

Szia Babetta! Mostanában alig jelentkezel, hiányoltalak ámKép Örülök,hogy tegnap jól éreztétek magatokat, és már nagyon várom Bori képeit! És még kajolni is voltatok... Elbírom képzelni, hogy lestek, hogy kismamák étteremben...Kép Tulajnak biztos duzzadt a látványra a zsebe, hogy most aztán kaszálhatKép
Kár,hogy nem tudtátok meglesni Leventét, majd akkor jövőhéten nyomasd az adatokat, kíváncsi vagyok az óriásbébidreKép És látom, nagyon igyekeztél, ezért 3x is elküldted a hozzászólásod, biztos ami biztos, mi? VAgy csak növelni akartad a hozzászólásaid számát?Kép

Mamacka: Akkor is szuperKép

Vikó: Ez a kép...Kép

Anita (26+0)

Anita
Kép
Kép
_anita_

ÛSzia Anita! Örülök, hogy tetszettKép van még néhány, gyűjtöm őket. Ja mármint nem a pucér skót fenekeket :-O

Vikó és a 20+5 csemete

indianyo

Marilyn Monroe is megirigyelhetné!!!

Zsuzsi (15+6)

Kép
KépKép
zsugyu

Köszi Vikó
Szép kis combokkal fekszem majd le.

Anita nem a csajokkal voltam vendéglőbe, hanem a volt utazó társaimmal, akikkel együtt jártunk reggelente dolgozni.
Csak növelni akartam a hozzászólást ,hogy utolérjelek.
Nancsiéknál görög salit csinált az Ildi már ott is bekajáltam.

Megyek fürdeni és aludni holnap jövök.
Mindenkinek jó éjszakát!

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Kismamik!

Egész éjjel nem tudtam aludni, úgyhogy már hajnalban fent voltam, így kimentem a börzére.
Az Örsön fél 8-kor akkora dugó volt, hogy leparkoltam a kocsit és gyalog mentem a vásárba.
8 előtt pár perccel értem oda és amikor kinyitották a kapukat mindenki elkezdett futni.
Én is kedvet kaptam a kismama maratonhoz és 37. helyezést értem el. 40 kismama mehetett 4D-s UH-ra. Iszonyatos volt a tülekedés. Én egy üres asztalhoz mentem jelentkezni, a lány közölte, hogy így is a 37. vagyok, aztán a többi kismama rápaszírozott az asztalra.
Délután 1-re kaptam időpontot, úgyhogy 5 órán keresztül kóvályogtam a börzén.
Voltak jó dolgok, de nem vettem semmit, inkább nézelődtem és üldögéltem.

A 4D-n a baba mind a 4 végtagja a feje előtt volt (gondolom reggel óta védekezett), viszont minden szerve tökéletes!!!
Azt mondta a hölgy, hogy minden rendben vele:
BPD: 7,1cm
1322g
Most már életképes, de azért ne szülessen még meg!

Gyezsu: Én sem vagyok mindig ráhangolódva a babára, főleg a másik két csajszi miatt. Mostanában tudatosan szoktam időt fordítani rá, főleg, ha már alszanak a lányok.
Azért ő biztos hallja, hogy beszélgetünk, játszunk a lányokkal és remélem már közénkvalónak érzi magátKép

Mamacka: szerintem ennyi pénzért kár lett volna otthagyni a kocsit. Maximum akasztasz rá hálót.

Vikó: Szuper, hogy érzed már a babót! Biztos ő is úgy gondolta, hogy ne aggódon már a mami, inkább "megmutatta" magátKép

Zsu: Jobbulást a kisfiadnak, remélem csak rövid múló dolog!!!

Jó estét Mindenkinek!

Tünde 28+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsuzsófi! A kisfiadnak is küldök egy képetKép Jobbulást nektekKép
Vikó

Kép

indianyo

Jelentem a fiam meggyógyult, már benyomott fél liter teát, meg ropit, semmi baja, itt ugrál. Hála istennek csak egy gyomorrontás volt...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Most már én is komoly, tapasztalt anya lettemKép megérte pihizni, hogy megérezzem ezt a sok csiklandozástKép

Mindenkinek jó éjszakát kívánunk és csupa szépet holnapra!

Vikó és csemete

indianyo

Tünde!
...most irigykedem!
Bár ezt a kismamapankrációt már kevésbé irigylem! Kép Kép Kép Kép

Szerintem sem rossz vétel (adott egy pólyát is mert azt mondta olyan szimpatikusak vagyunk neki! Kép )... bár egy háromkerekűbe nagyon beleszerettem... az 20000 volt és kevésbé kihasználható... de akkor is! Kép

szép álmokat mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Jöhetnek a képek, úgy Katával is lehet babanetezni, a milupa babája bal oldalon már nem foglalja le annyira Kép Cory első képe: "Baba!!!" (suttogva) "Aaszik." 2. kép: "Tácsi! Baba!!!" (suttogva) "Aaszik." 3. kép: "Baba!! Enni!!!!!" Kép A popsikat és a majmokat már nem látta, pedig biztos az is tetszene neki. Lefekvés előtt egy kisfiú albumát nézegettük, és megtanulta, hogy "futyi" - és jókat kuncog hozzá Kép

Szelivi, Mamacka, Tünde, ügyesek voltatok a börzével! Azt mondjuk nem értem, hogy a szervezők mért nem tudják kulturált módon megoldani ezt a 4D kérdést, 40 fő??? Hány Kismama magazin volt tele a kuponokkal? Öcsém másfél évet Japánban tanult, egyik este hívott - akkor ott hajnal volt, és épp sorban állt egy helyi Media Markt (Electro Word stb.) típusú üzlet előtt, ahol valami nagy akció kezdődött nyitáskor. Az emberek ugyan egész éjszaka ott szobroztak, mert ugye csak a készlet erejéig tart az akció, de nem tolakodás-tülekedés volt, hanem SORBAN ÁLLÁS. Az eladók pedig még nyitás előtt kijöttek, megfelelő számú "bilétával" (pl. 100 db. tévé, 80 db. digitális fényképező). Mindenki csak egy akciós árut vehetett, megmondta, hogy mit szeretne, megkapta a megfelelő bilétát. Aki időben ott volt, annak jutott, aki a sor végén állt, annak nem feltétlenül. De így nyitás után sem kellett tülekedni, mert aki kapott bilétát, az árut is biztosan kapott.

Zsu, örülök, hogy Bence már jól van. Ezek az apróságok nagyon szívósak Kép

Cory, hogy kötögetted a kendőt, hogy nem volt jó a hátadnak? Vagy nehezek voltak a fiúk? Én hordtam Katát elöl (keresztezettben), meg hátul, és bár alapban nagyon rossz a tartásom, a kendőtől hosszabb hordozástól sem volt semmi bajom. (A hátihordó viszont kikészített.)

Babetta, az "öreglányok" végül megmutatták a kötés kezdetét?

Anna, megvan már a 10x10 cm?

Közben rá jöttem, hogy nekem is van varrnivalóm: Katának selyemfestettem nyáron egy képet, de azt ki kéne vágni és felvarrni valamire - mondjuk egy kispárnára? Hm.

Vikó, de jó, hogy már csiklandoz! Levelemet megkaptad?

Tünde, megprőbálok majd én is ráhangolódni, de eddig esténként sem ment igazán. Azért nem adom fel Kép

GyeZsu
gyezsu

Gyezsu! Megkaptam. Írtam is egy rövidkét válasznak, éppen most Kép

A babóca meg egyfolytában csiklandoz! Õrület! Nagyon élvezem, bár lehet, hogy ő éppen valami miatt tiltakozik...
Az egyéves unokaöcsémnek a csüccs után most a gyöngy a sláger, angyali mosollyal és nagy áhítattal ejti ki őket - én meg el vagyok andalodva. Szerintem a te Katáddal rokon lelkek - Bubi is állandóan mosolyog mindenkire, csak a kaját fogadja mindig nagy gyanakvással, de az első falat után már rendben a dolog.
Képet bármikor szívesen! Én gyűjtöm az aranyos képeket meg képeslapokat, így időnként bombázom az ismerősöket.

Szia és jó estét nektek!

Vikó

ui. nagyon jó kis hely ez a Civil Rádió... éppen most is hallgatom az online verziót Kép

indianyo

GyeZsu: a sima kötözős kendő jó volt a hátamnak, de az két vállas. A kapcsos, karikás meg egy vállas, na azt nem bírom akármeddig Kép És eddig mindkétszer 10kg-s gyerkőc mellett terhes lettem Kép Onnantól nem kendőzök.
cory

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?