Új privát üzeneted érkezett!

Márti, attól,hogy kirabolt egy bankot, még iszonyú jó fej, és nem féltünk tőleKép
És kb.15-20 éve történt az eset.
És százszor inkább őt választanám bármelyik rokonom közülKép
Miután apukám meghalt (23 éve) az ő családja teljesen elfelejtett minketKép
Úgyhogy inkább a "sittes"Kép
Attól, hogy valaki egyszer megdőlt, nem bitos, hogy rossz ember, és félni kéne tőle.Na, ez az én egyéni véleményemKép

Mi mindig kocsival mentünk,de ha ti repülővel mentek, és a rokonnak sincs kocsija, akkor meg nem is nagyon tudtok kirándulgatni.
Jobb szerintem az autó, sokkal izgibb az utazás is, sokkal több mindent lehet látni, a kompozás a gyereknek is tök nagy élményKép

Most megyünk aludni,Itt bóbiskol az ölemben OlivérKép
sziasztok

ildikó

Úristen, el aludt az ölemben, ülveKép
vas

Sziasztok!

Márti! Annyit tudok, hogy hetente 3-szor kell menni, és kb. olyan egy óra az egész várakozással mindennel együtt. Olyan fél órát vannak az ember (asszem) fülében a tűk, több is. A barátnőm azt mesélte, hogy nemcsak az éhségközpontot szúrják, hanem az emésztésre, a közérzetre, az édesség utáni vágyra meg a hangulatra is szúr. Elég hülyén hangzik, de állítólag műxik. Azt mondta a lány, hogy egyáltalán nem volt éhes, úgy kellett magát rábeszélnie, hogy egyen. Az édesség eszébe se jutott. Fitt volt, kicsit se feszült és tele energiával. Muszáj hinnem nekiKép Írni kell, hogy mit kajálsz, de megmondják, hogy mit lehet. Szénhidrátot pl. egyáltalán nem, hanem zölsdég, gyümölcs, hús, joghurt játszik. 1000 kcal volt neki a napi adag, de az előbb leírtak miatt állítólag meg se kottyan. És 3 liter vizet is meg kell inni. Egy kazit adott első alkalommal a csaj, azt meg kell hallgatni, 20 perc és a játékszabályok vannak rajta, meg kis naplócskát, amibe a kaját kell írni. És hát 27 rugó egy kb egy hónapos kúra. A lány végülis 11 kg-t fogyott, ebből 3-at azután, hogy már nem járt szurkáltatni. Azóta se hízott, de méri magát naponta, és ha elindul, akkor odafigyel kicsit.

Ildi! Elhiszem, hogy jó fej a pasi. És azóta mivel foglalkozik?Kép Mi sem voltunk még különben Angliában, mi is olyan mediterán tengerpartos népség vagyunk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Márti! Annyit tudok, hogy hetente 3-szor kell menni, és kb. olyan egy óra az egész várakozással mindennel együtt. Olyan fél órát vannak az ember (asszem) fülében a tűk, több is. A barátnőm azt mesélte, hogy nemcsak az éhségközpontot szúrják, hanem az emésztésre, a közérzetre, az édesség utáni vágyra meg a hangulatra is szúr. Elég hülyén hangzik, de állítólag műxik. Azt mondta a lány, hogy egyáltalán nem volt éhes, úgy kellett magát rábeszélnie, hogy egyen. Az édesség eszébe se jutott. Fitt volt, kicsit se feszült és tele energiával. Muszáj hinnem nekiKép Írni kell, hogy mit kajálsz, de megmondják, hogy mit lehet. Szénhidrátot pl. egyáltalán nem, hanem zölsdég, gyümölcs, hús, joghurt játszik. 1000 kcal volt neki a napi adag, de az előbb leírtak miatt állítólag meg se kottyan. És 3 liter vizet is meg kell inni. Egy kazit adott első alkalommal a csaj, azt meg kell hallgatni, 20 perc és a játékszabályok vannak rajta, meg kis naplócskát, amibe a kaját kell írni. És hát 27 rugó egy kb egy hónapos kúra. A lány végülis 11 kg-t fogyott, ebből 3-at azután, hogy már nem járt szurkáltatni. Azóta se hízott, de méri magát naponta, és ha elindul, akkor odafigyel kicsit.

Ildi! Elhiszem, hogy jó fej a pasi. És azóta mivel foglalkozik?Kép Mi sem voltunk még különben Angliában, mi is olyan mediterán tengerpartos népség vagyunk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na azért 2x nem olvastalak el akárhogy is bírlak.
Nekem a Barátnőm igaz ez kb. 15 éve volt, olyan akup. járt ahol pici tűket raktak a fülébe és ha éhes volt v. feszült csak kicsit megmasszírozta a tűket és ez hatott. Meg gondolom egy nagy adag pszichés ráhatás is. Úgy emlékszem nem nagyon használt Neki. De ez régen volt, meg nem is olyan mint amit Neked csinálnak.
Drukkolok nagyon.

Ildikó!

Azért ne vedd olyan komolyan amit írtam. Gondolom olyan bűnöző Palival nem fogod a Családodat össze boronálni. Ezt vedd olyan fél poénnak, OK?

Mártus
mártus

Vissza olvastam Magamat gyorsan. Nehogy most meg Szirom értsen félre. Nehogy azt hidd, hogy nem feltételezem, hogy Neked sikerülne.

Csak ezt akartam. Igaz kb. 2 perc lesz mire ezt is betölte, de nem baj.

Márti
mártus

MártiKép
Bocsi ezekért a duplázásokértKép Baromira nem tette föl, aztán rányomtam mégegyet, abból lett a két hozzászólás. Jobb, mint ha egy se lett volnaKép
Naszóval az akupunktúrás fogyásban én még sosem bíztam, de most, hogy ez a lány, akit 10 éve ismerek, és még soha semmit nem tudott végigcsinálni, most ezt meg simán, én is lendületet kaptamKép És most már tudom, hogy olyan ajánlotta neki, akit szintén ismerek és dagi, és egy 20-ast dob le ezzel minden évben. Csak ő utána nekiáll falni, hogy nem baj, majd újra elmegy, ha már nagyon gáz lesz a helyzet... naez nem jó hozzállás, én nem így fogom csinálni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jól van, Márti, semmi gondKép
Nem sértődtem meg.
Csak védem a nagybácsimatKépKép,( mert szeretem.)

Nagyon kicsit aludtam csak .Egy óra után felvittem, erre fél háromkor meg fel is ébredtKép
Most meg kókuszgolyóra fáj a fogam, így megyünk a bótba kekszért, meg meggybefőttértKép

Szirom, remélem neked sikerül az akupunktúraKép
Annyira jó lenneKépKép
És tök csini lennél karácsonyraKép

Megint odébbtoltam egy bútort, meg egy virágot(egy baromi nagyot)KépKép
Nyugi, nem emeltem,
csak mindig rámjön a lakberendezői hajlamKépKép
(pedig nem is vagyok azKép )
Le is akartam fényképezni, de olyan nagy a szoba, hogy nem fér bele normálisan egy képbe.Kép
Na, megyünk, kíváncsi leszek, most mennyi idő alatt tölti fel, olyan lassan jött be, aztán meg begyorsult.
Az előbb akartam Angliás képeket felrakni, igaz nem én csináltam, itt kerestem Mártinak a neten, de túl nagyok lettek, és nem engedte falrakni.
Talán mrgpróbálom újbólKép
Puszi
vas

Ildi, én túrós pogácsát csinálok éppenKép Még péntekig kiélem magamKép

Azér ezt a fogyitopikot olvassa valaki, nemtom mit gondolKép

És köszi a drukkot!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Túrós pogi se rosszKépKépSőőőőt!!!!!

Gondolja azt, hogy diétás pogácsa, meg kókuszgolyóKép
Egyébként kidugtam az orrom, és olyan hideg van, nem biztos, hogy elmegyek a bótig.
Kocsival meg nincs kedvem kijárni, mert a kapunyitó alkatrész még mindig nem jött meg Olaszo.-ból, és nincs kedvem a téglákat odébb rugdalniKépKép, amivel kivan támasztva a kapu.
Olyan nehezekKépKép

Kókuszgolyó lehet, hogy elnapolva holnapraKép
vas

Csinálj valami mást, édeset akarsz mindenképp?

Miksa még alszik, hála a délelőtti túránakKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szerintem ,jobb ,ha semmit sem csinálok, mire kész lenne, simán 5-6 óra, akkor meg már nem kéne édességet zabálnomKép
Aztán úgy járok, mint egyszer...........
(csak úgy ugranak fel a kilók)KépKépKép

Inkább megeszek egy diétás túrókrémet

De jó neked, hogy még mindig alszikKép
Olivérnek baraktam egy Micimackós mesét, hátha békénhagy, de nem nagyon izgatja.
vas

Már nem alszikKép És mindjárt itt az uram is, a tésztám meg megkelt, úgyhogy menek. Gyerek ma még nem Tápipizett, úgyhogy most fog, amíg kiszaggatomKép

Szia!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

itt vannak:
ugye gyönyőrűek??????
KépKép
KépKép
KépKép

sikerült meggyőznöm valakit??????
vas

Kép
KUKUCS!!!!!
vas

Lecsúsztam arról, hogy Miksa felébredtKép
akkor mész pogácsát szaggatni????
Hú, de fini leszKép
vas

Hali Csajok!

Gyors életjel. Ma Zsoltika nem aludt napközben, így én sem tudtam jönni írni. Viszont alvás helyett is voltunk egyet lent sétálni (motorozni), mert nagyon enyhe volt az idő Kép

Nekem megy a hasam, de úgy, hogy alig érem utol Kép Vagy inkább Kép, mert nagyon vacakul vagyok Kép Hogy mitől???

Vettem ma norbis szaloncukrot Kép Egész fincsi! És ehettem este is! De lehet hogy attól vagyok hasmenéses...

Mennem kell, holnap jövök!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Ildi! Szép-szép, meg vonz is, de ha választani kéne, valahogy a mediterránt választanám. Ilyen marha vagyok, pedig ott már voltamKép Mondjuk most nagyon fáj a fogam Madeirára, meglátjukKép

Gabi! Nem akarlak elkeseríteni, de mi valami vírust nyaltunk be a múltkor. Viszont jó hír, hogy a hasmenés mellett nem hánytál, én attól készültem ki igazán.

Naszóval akkor a túrós pogi, de kísérleteztem, és most először tettem a tetejére sajtot is. És nem abból a lisztből csináltam, amiből szoktam, és nem olyan vajat kaptam, mint szoktam, és kicsit laposabb lett, mint szokott. De fincsiKép

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de Abel igen aktiv volt es nem ertem el a gep ele.

Szirom, olyan jol nez ki a pogid, hogy szerintem a hetvegen en is meglepem az uramat. Vagy lehet, hogy holnap delutanra, mire hazajön a melobol.
Az akupunkturat pedig meg addig ajanlgatod itten, hogy lehet, hogy en is befizetek ra. Megvarom, hogy mit mondassz, aztan hajra! Bevallom, mar en is belekeseredtem abba, hogy fogyokura, aztan valami betegseg, immunrendszer legyengül, kajalas es vegül megint visszahizas. Nalam sajnos ez mar jo ideje igy nez ki. Ha nem eszem egy darabig rendesen, azonnal jön valami nyavalya. Aztan bughatom az egeszet. Nemtom miert. En mar csak ilyen vagyok. Lehet, hogy vissza kene mennem a weightwatchershez, mert eddig az ahogy meg bejött. De nincs ra nagyon penzem. MOndjuk akkor az akupunktura helyett mehetnek oda. De akkor mar inkabb az akupunktura, mert az talan hatasosabb. De majd meglatjuk a tapasztalatokat.

Marti, en is babara gondoltam a titokra. De mondd mar, olyan kivancsi vagyok! Azt irtad, hogy ma elmondod mi az!
A tornaert en is irigyellek, de en ugy döntöttem, hogy mig nem megy le par kilo, nem is tornazom. Nem akarok balnakent mozogni, meg az emelet is leszakadna ha beindulnek.

Ildi, nekem nagyon bejöttek a kepek, en is szeretnek Angliaba menni, de eddig sajna meg nem jött össze. A legjobb baratainktol egy londoni hetveget kaptunk naszajandekba tavaly, de akkor mar nagy pocis voltam mikor menni kellett volna es elöfajasaim voltak, erös gyogyszert kellett szednem, nehogy megszüljek idö elött, ugyhogy teljes nyugalomban nem tudtunk elmenni. Azota is sajnalom. Pedig mar ugy ra voltunk izgulva mind a ketten!

Gabi, jobbulast! Lehet, hogy tenyleg a szaloncukortol volt? De szerintem inkabb valami virus lehet, hoszen annyian kaptak mostanaban ilyet, vagy hasonlot! Zsoltika jol van? Vagy ö is elkapta? Remelem hamar meggyogyulsz!

Karacsony nalunk most mar tuti itthon lesz, anyuek jönnek az ünnepekre. En fözök, ugyhogy minden ugy lesz, ahogy szerettem volna. Legalabb ennyi kis jo mara. Mar agyalok a menükön, tök szupi lesz!

Lanyok, bocsi, hogy ilyet irok, de kikivankozik. Mar egy hete kersnek itt egy kisfiut Eszak Nemetorszagban, ket eves, szöke kek szemü, nagyon nagyon aranyos. Este tizkor anyuka bement hozza megnezni, hogy jol alszik- e es hogy betakarja, a gyerek sehol, az agy üres, a bejarati ajto tarva-nyitva. Tegnap talalta meg a rendörseg egy ket utcaval arrebb levö lakasban, eröszakos büncselekmeny altal holtan. Teljesen a hatasa alatt vagyok! Mit elhetett at az a szerencsetlen kisfiu, almabol kiszakitva egy idegen ember altal megkinozva? En nem ertem ezt a vilagot! Azota allandoan Abel arca jar az agyamban, ahogy fel es sir es nem tudja mi van es engem kerse es hiv, es valaki közben brutalisan bantalmazzas, talan meg is eröszakolja!!! Na innentöl egy masodpercre sem hagyom egyedül, lakas nappal is bezarva, nem megyek nelküle meg a pincebe sem, vagy bezarom az ajtot. Hihetetlen. Es ha megfigyeltetek, ilysemi mindig nemetorszagban törtenik, mert itt betegek az emberek. Senkinek nem jar mason az agya, mint a szexen meg mas hülyesegen, azt sem tudjak, hanyszor menjenek evente Thaiföldre gyerekeket molesztalni. Undorito beteg egy nepseg ez itt, utalom öket, mint a sz@rt!!!!! Legszivesebben elhuznek innen a francba. Meg jo, hogy mi egy viszonylag videki kisvarosban lakunk, ahogy mi egy viszonylag videki kisvarosban lakunk, ahol mindenki is mer mindenkit. Bar ez barhol elöfordulhat.
Na nem rontom itt tovabb a levegöt, de ez ugy kikivankozott belölem. Bocs.
Majd meg jövök.

Marti, kivancsian varoma bejelentesedet!!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!!!!!

Hú, Motiot ez a sztori nagyon durvaKép
Annyira aberrált emberek vannak, hogy az nem kifejezésKép
Szerencsétlen szülei.
Én meg is őrülnék ilyen esetben, de inkább nem is gondolok ráKép

Szirom, nagyon tutti a pogácsádKépKép
Képzeld, mi sem maradtunk süti nélkül.Túltettem magam a kókuszgolyó vágyódásomon, erre apuci beállított több kilónyi almával.Ráadásul olyannal, amit én nem is szeretek.Édes fajta volt, én inkább a savanykás almát szeretemKép
Viszont almáslepénynek első osztályúKépKép
Így tehát este 6-kor nekiálltam almáspitét sütni.Képem nincs róla, mert felét megettük, aztán csomagoltam az uramnak is, és el is fogyott.Viszont nem lettem egy kilóval több tőle(mint ahogy vártamKép )

Gabi, akár a szaloncukortól is lehet, mert ha valaki nincs hozzászokva az édesítőhöz, az meghajthatja.De ugye vírus is vanKép
Emklékszem ,mikor először sütött a tesóm édesítős tortát a lányának, mi meg bezabáltuk, egész este mindenki csak fi*gottKépKépKépKép

És milyen ízűt vettél, és milyenek vannak még?
Finom??

Olivér elkezdett legózni, annyira ügyes, tök jól építKép

Talán sikerült rábeszélnem az uram, hogy karácsonykor mi is menjünk legalább egy napra.eddig úgyvan, hogy 26,-án indulunk, és másnap már jövünk is vissza.De ugye 27,-től indul a téli vásár Pandorfba, azt még útba ejtjük.
Rózsaszín kis rucikat kell beszereznem a kiscsajcimnakKépKépKép

Szirom, nem gond, ha neked a mediterrán vidék jobban bejön,mások vagyunk, nem?Mi lenne,ha minden ember egyforma lenne?
Én is elnyaralgatok szívesen tengrparton is, de jobban bejön a kirándulgatós nyaralás.
Jó lenne jövő nyáron elmenni pl.megint Ausztriába,most Karintiába mennék.tavaly is tök jó volt Salzburg környékénKép
Olika 5 hónapos volt, nagyon jól vette az akadályokat.
Picuri is kb. ennyi idős lenne, vele is lehet akkor már mozgolódniKép

Pusz
Ildikó

Talán mire végeztem, Márti meg is tette a titok bejelentéseétKép
vas

Hát nem jelentette be a titkátKépKép
vas

Kikapcsolom a gépet, mert nincs itt senkiKépKépKép
el is húzom a csíkot
Kép
vas

Sziasztok!

Nem bírtam írni, mer reggel az ember dolgozott a gépen, most meg én takarítom az emeletet. Sose érek a végére, tele vagyunk egy halom ruhával, amit senki se hord, de valahogy mindig mosni meg vasalni kell őket, vagy foglalják a helyet a gardróbban, nem is értem... Selejtezni kell, nincs mese. Alvásidőben próbálok jönni, jó?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
hat mi ez a nagy csend? Hol vagy Marti, miert nem mondod mar amit igertel? Mar mindenki be van sozva!

Csajok, irjatok!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

nekem ma minden írásom elszáll, 10 percig tölti, aztán elveszikKép
úgyhogy el is köszönökKép
Biztos ez volt a meglepi, hogy ma nem is jön.Jól meg is lepődtünkKép

ildikó
vas

hát besz@rok, ezt most meg 2 pillanat alatt felltöltötte!!!!
Kicsit kiszámíthatatlan a babnet mostanábanKépKép
vas

Sziasztok!

Most meg vendégünk volt, de már vagyokKép

Motiot! Borzalmas ez a történet, a víz levert, komolyan.
Pogireceptet kéred vagy van neked jó? Én kísérleteztem ki, mert a szakácskönyvesek nekem nem jöttek be annyira. Ez meg bevált, de annyira, hogy már anyukám is így süti.

Ildi! AlmáslepényKép Sejtettem, hogy azért lesz valami édességKép

Márti! Tényleg, merre vagy?

Csajok, holnap indul az akupunktúra, úgyhogy délben még lecsúszott egy kis szarvaspöri, este kacsa, aztán búcsú az ilyesmitőlKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó Lányok!

Zsoltika még mindig nem alszik, lehet hogy ma sem fog??? Az nagyon nem lenne jó, mert tegnap este is teljesen kivolt már a fáradtságtól, aztán elaludt, félóra múlva felébredt, nagyon sírt, vagy 1 órába telt, mire visszaaltattam, és hajnalban, fél 4-kor ezt megint eljátszotta, bár akkor "csak" háromnegyed órát ültem mellette, mire megint elaludt...

Lányok, köszönöm szépen, jobban vagyok Kép Nem vírusos a hasmenés, szerencsére, és Zsoltikának semmi baja Kép

Motiot,
rettenetes, amit írtál Kép Ebbe még belegondolni is rossz Kép Nekem eddig csak rémálmomban tűnt el Zsoltika, de az is épp elég volt... Vigyázz nagyon Ábelre! Annyira hihetetlen, az ember azt hinné, hogy Németországban ilyen nem is történhet. Nálunk meg az a természetes, hogy mindig is zárva van a bejárati ajtó, meg a ház kapuja is, az emberek meg mindehová rácsokat szerelnek, de hát muszáj, itt is mindent félteni kell.

Szirom,
hajrá-hajrá akupunktúra! Kérdezni akartam, hgoy ettől a szénhidrátmentes étrendtől nem fog kikészülni a gyomrod? Egyszer írtad - legalábbis úgy emlékszem - hogy a norbis diéta rossz hatással van az emésztésedre, mert déltől tiszta Atkins. Vagy a szúrkálással ez is megoldódik?

A pogirecept engem nagyon érdekelne Kép Én sajtos rudacskákat szoktam sütni, pogit még szerintem életemben nem sütöttem, itt az ideje Kép

Ildikó,
lehet, hogy a szaloncukortól szaladgáltam Kép Ma még nem ettem. Amúgy a boltban zselés és kókuszos volt, én a zseléset próbáltam, tényleg egész jó. Nem tudom, van-e másféle ízben, szerintem biztosan Kép

Márti,
mi van veled? Remélem, csak a net ment el a munkahelyen, mert mindannyiunknak nagy lyuk van már az oldalán a kiváncsiságtól Kép Ugye minden rendben??? Írj!!!

Zsoltika percenként kiabál utánam a kiságyból, be is fejezem ezt a hsz-t, megyek, hátha elalszik, ha mellette vagyok.

Pusszancs,
Gabi

pgaboka

Gabinak, Motiotnak ment a recept! Miksa közben felébredt, így lépek én is!

Gabi! Állítólag azért nem fog a gyomrom kikészülni, mert sok joghurtot is kell enni. Meg szúr valamit az emészésre is. Én most úgy ugrom neki, hogy minden klappolni fog. Lehet, hogy ez naivság, de máshogy nem érdemesKép

Gabi! Én nem hagyom Miksát nem aludni délután, mert tuti, hogy fáradt és szüksége van rá. Addig fekszem a kiságy mellett a földön, míg el nem alszik. Volt ez már 1,5 óra is, de szerintem megéri. Ha megszokná, hogy nem alszik délután, meg is bolondulnékKép Persze nem tudhatom, hogy Zsoltika ilyenkor mit csinál, és te ismered, hogy mikor nem tudod végképp elaltani, szóval bocsi a belekotyogásért!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
köszi a receptet, holnap ki is probalom. Az akupunkturadat meg en is legalabb annyira varom mar, mint te. Nagyon kivancsi vagyok, milyen lesz es hogy bejön-e. Mert akkor hajra hajra nekem is! Mint irtam, mar tenyleg elegem van a mindenfele dietabol. Belefaradtam.
Szarvaspöri, kacsa nyami-nyami! Megyek, en is eszem valamit.

Gabi, nalunk is elöfordul neha, hogy Abel nem hajlando aludni delutan. Szerencsere csak ritkan, de akkor barmit is probalok, nem megy az alvas, ugral rajtam az agyban es ha egyedül hagyom addig üvölt, mig be nem jövök. Azt meg azert nem csinalom, mert majd megszakad a szivem töle. De este szerencsere nincs baj, mar irtam, hogy leteszem es elalszik azonnal. Es akkor alszik is. De hogy napközben miert van ez neha, azt nem tudom.

Marti ma tenyleg nem is ment dolgozni, ez lett volna a meglepi? En egyebkent meg mindig babara gyanakszom, hiaba is mondta annyira, hogy nem az. De majd csak elökerül es elmondja ö, hogy mi van. Remelem nincs semmi baj. Martiiii, hol vagy???

Na leptem en is, nemsokara jön apa.

puszika
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Most volt a tv-ben, hogy a kisfiut az anyukaja baratja ölte meg. Agyonütötte, ha minden igaz. A nönek meg azt mondta, hogy nala van a gyerek, mint maskor is szokott, a nö ezert nem is gyanakodott. Aztan egyik este a nöci mar aludt, mikor jött a baratja es mondta neki, hogy hazahozta a kisfiut, betette az agyaba, aludjon csak tovabb. Aztan a nöci mikor felebredt meg akarta nezni a kisfiat, de az nem volt ott. Szoval nem is otthonrol vittek el az agybol, a nö csak azert mondta ezt, hogy nehogy rossz anyanak tünjön, hogy hagyta, hogy a gyerek napokig a baratjanal legyen. Ö meg közben szepen agyonverte szegenyt es egy sporttaskaban eldugta egy kertben. Hat nem szörnyü??? Föleg, hogy olyan szemely tette, akit a gyerek ismert es gondolom szeretett is?! MI juthat ilyenkor az emberek eszebe? Milyen aberralt allatnak kell lennie valakinek ehhez? En tuti, hogy azonnal megölnem, nem erdekelne, hogy en mit kapok. De ezek szerint az anya is valami ilyesmi lehet, ha nem erdekelte, hol a gyereke. Az ilyennek nem is tudom minek gyerek. Na nem idegeskedek rajta, szörnyü ez igy is. A lenyeg, hogy mi szeretjük a gyerekeinket es barmit megtennenk ertük, hogy nekik jo legyen es meleg, szeretetteljes otthonban nöjenek fel. Nem igaz?
Na most mar tenyleg lepek, nem osztom tovabb az eszt.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom ,nekem is átdobhatnád a receptedKép
Én bármit megsütök, de a pogácsáim olyan laposak, mintha átment volna rajtuk az úthengerKép

Gabi, Olivér is ma bődületes alvást produkált.
Negyed 12-kor elaludt itt lennt az ágyon, felcipeltem, és 3/4 1-kor meg már fel is ébredt.Jobbik esetben akkor szoktam lefektetni, aztán alszik 3-4-igKép
Bár, ha ilyen keveset alszik, akkor este beszokott ájulni koránKép

Holnap nem jövök, mert nem leszünk itthon.Megyünk be reggel Pestre, és csak du. jövünk haza Apával, és Leventével.
Úgyhogy este jövök csak holnap, de addigra várom a beszámolót az akupunktúrárólKép

Holnap meg is nézem valamelyik pesti bótban a norbis szaloncukitKép

Pusz
Ildikó
vas

Motiot,így még durvább a sztoriKép
Nem tudom, minek kell végbe menni egy emberben, hogy ilyet tudjon megtenni??????
KépKép
No comment
vas

Ildi, ment! Ez nem lesz lapos, mert csökkentettem benne a vajat és a túrót is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszike!!!!!
Kép
vas

na, csajok vagyok. András kicsit beteg, nem vészes, csak orvoshoz vittem tegnap. Ma is csak fél napot dolgozom, mert Anyóséknak nem jó a fűtése, és nem akarom, hogy ott aludjon du.

Na szóval akkor az van Lyányok, hogy úgy néz ki sikerül átmennem másik meló helyre. A Megyei Társadalom Biztosítóhoz. Köztisztviselői állás, sok egyéb juttatás a fizunk kívül, ami helyből sokkal jobb mint az itteni. (ennél persze nem nehéz jobbat találni) Amíg nem volt biztos (mondjuk még most sem 100%) nem akartam elmondani babonából. Hogy mikor tudnék átmenni, hát azaz 1-et nem beszéltük meg. Ma hívom a nőt újra. Net-et meg sem kérdeztem de, hogy nem lesz az biszti. A szívem már most fáj Értetek.
Majd írok többet de most rengeteg dolgom van. Majd jelentkezem, vissza olvasni sem nagyon tudtam, csak Motiot történetét. Szörnyű. Pont Nekem is András jutott eszembe. Tragédia, nem tudom, hogy A Szülei valaha is normálisak lesznek még.

Na most húzok.

Márti
mártus

Jo reggelt,
Marti, jo, hogy elökerültel! Gratulalok az uj munkahelyedhez! Hat ez tök jo, hogy több fizut kapsz meg juttatasokat is. Gondolom a szabi is több, nem? De akkor mmost mi lesz a babaprojekttel? Befagyasztjatok egy idöre? Gondolom az uj, jobb helyröl nem akarsz mindjart hianyozni.
A netet pedig tudakold meg, de ha nincs, akkr sajnos kenytelenek lesztek egyet otthonra csinalni. A magasabb fizudbol futja ra, nem????? Irgumburgum!! Olyat meg hallani sem akarunk, hogy elköszönsz, Te ide tartozol, es kesz! Valahogy meg kell oldani!

Tegnap este nyolckor, mikor Abelt leraktam, nekialltam pogacsat sütni. Mire apa fel tizenegykor hazajött edzesröl, mar ott illatozott a fele keszen, a masik fele a sütöben. Azt hitte, nem jol lat. A heten nagyon el lett kenyeztetve kajaügyileg. Erre meg abszolut nem szamitott. De nagyon finom es nagyon szep lett. Nem döltek el es szep magasak. Megyek is mindjart bereggelizek belölük.

Szirom, kivancsian varom az akupunkturas beszamolot!!! Irj majd!!

Na megyek reggelizni Abival.

pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

A szabi kb 37 nap az eddigi 27 helyett.
Szg.-et vhogy. majd kisírom, de biztos nem lesz 1-2 nap alatt meg.

Majd jövök még.

Márti
mártus

Baba tma sajnos így most tényleg szünetelni fog. Fél évet kell köztisztviselőként dolgozni folyamatosan, hogy el tudj menni egy vizsgára, amit kötelező megcsinálni. A baba téma szóba sem kkerült, így nem is tudják, hogy akarunk még majd egyet.
Nagyon sajnálom, mert már úgy bele éltem Magamat, hogy újra babázni fogok. De ez most a jövőm. Babát szülhetek 1 v. 2 év múlva is, de ha ezt a lehetőséget kihagyom, nem lesz 1-2 év múlva újra lehetőség.

Szirom!

Ma kezdődik az akup.? Annyira jó lenne ha sikerülne. Az nagyon fonto, hogy így bízol benne, sokkal könnyebb lesz lelkileg is. Mennyit szeretnél egyébként fogyni? Ezt még nem is tudom.

Ildikó!

Akkor ma nem találkozunk mert Én 11-kor megyek haza. Angol képek gyönyörűek. Így most már tényleg eltudnék képzelni egy szép utat arra felé. De pont tegnap vetítettem le Apucinak, hogy ha nem lesz baba jövőre akkor egy jó kis teng parti utat bekéne iktatni. András közölte, hogy Õ lesz a pilóta. Jajj, de el tudnám képzelni a kis fürdőnacijába ahogy gyűjtögeti a kagylókat az Apjával. Na, nem álmodozom tovább, megyek dolgozni. 11-ig még benézek.

Márti
mártus

Sziasztok!

Nna, csajok én mára kész vagyokKép. Akupunktúra megvolt, az az egy dolog van rendben. De sajnos kibillent az uram műtött térde, amikor meglepetésszerűen találkozott a teraszunkon a lába alatt a szomszéd egyik macskájával a sokezerből. Reccsent neki, bedagadt, nem tud rálépni, visszakerült a rögzítő, újra mankózik. Reggel mennek be a dokihoz egy kedves barátunkkal, szerencsére beviszi, mert mi a gyerekkel nagyon nehezen érnénk be 8-ra Budára. Pedig akkora kell beérni, mert a doktornak tovább kell mennie. Nem a régi helyen fáj, attól tartok, hogy másutt szakadt.

Miksa: tegnap este 1 és 3/4 óra alatt sikerült elaludnia, ma délután pedig semmit se aludt, miután itt osztottam az észt Gabinak. Most hoztam le nemrég, negyed 3-tól háromnegyed 5-ig próbáltam elaltani, de az istennek se ment. Komolyan mondom, hogy az idegösszeroppanás határán vagyok. Egyszerűen nem fekszik le, és nyüszít, panaszkodik, megállás nélkül mondja, hogy emme, emme, meg hogy neeeem, úgy elhúzva. Szégyellem magam, de baromira fölidegesít vele, egy idő után csomóba szorul a gyomrom, és olyan állapotba kerülök, hogy menten fölrobbanok. Ha fölidegesítem magam, és türelmetlen vagyok vele, akkor még rosszabb, akkor még rátesz egy lapáttal. Bizonyos ideig lehet ezt hallgatni, de másfél óra az baromira sok belőle, és lassan az utolsó csepphez érek. Tegnap és ma már bőgtem is, tényleg ki vagyok készülve. Nem tudom, mit lehet csinálni, de ez nem megy így sokáig. És azon aggódom, hogy minél többet panaszkodom, meg látja az emberem, hogy kivagyok, annál nehezebb lesz rábeszélni a kistesóra. Ha egy gyerekkel se bírok ugye...

Akupunktúra: kicsit fájt, de ki lehet bírni. Teljesen kulturált hely, nagyon kedves belgyógyász dokinő, leperkáltam a 27 ezremet, kaptam könyvet receptekkel, meg kalóriatáblázatot, meg kajanaplót, jegyeznem kell, hogy mi írok. Alkohol, szénhidrát, süti, meg néhány zöldség is tilos, leginkább húst lehet enni, zöldséget, gyümölcsöt, és napi 3 liter folyadékot kell meginni. Hétfőn megyek újra. Most pillanatnyilag nem tudom eldönteni, hogy éhes vagyok-e, mert ideges vagyok. Beszélgettem sorstársakkal, az egyik hétfőtől péntekig 3 kg-t fogyott, a másik két egyhónapos kúra alatt 24 kg-t. Remélem, menni fog.

Motiot! Örülök, hogy klassz lett a pogácsa, ugye egész jó lett a recept?Kép

Márti! Gratulálok az új munkahelyhez! Megalapozza a következő babát, és ez nagyon jó. Bár a csúszásnak én sem örülnék.

Olyan 10 kilót szeretnék még fogyni, most eléggé elszállt a ló, a dokinő mérlegén 78 kg voltam. Ruhában, cipőben mondjuk, meg pisilni is kellett, de a nagy zűrzavarban elfelejtettem itthon mérlegelni, úgyhogy muszáj volt ott ráállnom. Szóval a -10-zel már jól érezném magam, ez a tapasztalat.

Most megyek csajok, ki kell kúrálnom a hangulatomat.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
nem tudom, hogy olvasod-e meg ma, de fel a fejjel! Hat nem lesz valami könnyü, hogy az urad terde megint kipurcant. Nem tudom en mit szolnek hozza. De majd csak meggyogyul mar szegeny. Ennyire tönkre vannak a szalagjai, hogy azonnal szakad minden? Mitöl? Hat, ti mar csak egy "ilyen" csalad vagytok.
Miksahoz nem tudok hozzaszolni, Abel hetfön volt ilyen, hogy egesz nap csak nyüszitett es bögött es nem volt hajlando aludni. En is azt hittem, hogy kiugrom az erkelyröl. Aztan latta rajtam, hogy ideges vagyok, ezert ö is ratett egy lapattal, meg nyügösebb lett. Hat tenyleg nem könnyü. Neha engem is megkerdez apa, hogy biztosan akarok-e meg egy gyereket, ha Abellel egyedül is kiakadok neha. Nem esik valami jol, mert tudom, hogy jo anya vagyok es boldogulok is a dologgal, csak hat neha azert nem lenne rossz egy kis kikapcsolas, hogy ugy hirtelen minden megallna egy par oracskara es kipihenne az ember magat es lecsillapodna. Biztos csak egy ilyen idöszak ez Miksanal is es majd elmulik. Addig pedig valahogy ki kell birnod, mert gondolom most tenyleg magadra vagy, hiszen a ferjed sem tud most segiteni. Nalunk is ez a gond, hogy minden hozzatartozo 1000 km-re van tölünk. De ez neha azert nagyon jo is tud lenni....
Naszoval kitartas!!!!! Küldök neked sok-sok pozitiv energiat!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ eleg lesz?
Az akupunkturat pedig egyre jobban belem oltod, lehet, hogy jövö heten en is rakerdezek a dokimnal, mert ö is csinal ilyet. Hat ha a rendelöben paran mondtak, hogy nekik bejött, akkor biztosan jo dolog. Neked is be fog jönni, meglatod, es te leszel köztünk a legcsinosabb legvekonyabb anyuka!!!De nem hagyom am magam lerazni, en is megyek majd utannad! Kivancsi vagyok, hogy mennyire leszel vagy nem leszel ehes. Ird majd meg, jo?
Most nem irom, hogy dobj be egy felest, mert nem lehet, de ha lehetne irnam!

Egyebkent most Abel is itt rohangal a labam alatt, maskor nyolckor mar alszik, de ma fel hatkor ebredt ugyhogy nem nagyon akar meg aludni. Hagyom egy kicsit, hadd faradjon aztan irany az agy es remelem elalszik rendesen.

Pogibol mar csak egy par darab van, apa megette. Na azert en is nasiztam belöle!

Pusszancs es jo ejszakat ( föleg nyugodtat)
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Szirom,
nagyon sajnálom szegény párodat Kép Hát ez is nagyon rosszkor jött Kép Én is csak azt tudom írni, hogy fel a fejjel, hátha nem szakadt neki semmi, remélem, nagyon gyorsan meggyógyul!
Hát igen, nálunk is horror az alvás. Ma azt hiszem csak 1 órámba telt elaltatni Zsoltikát. De már én is azt hittem, megbolondulok, mert csak dumált, felállt az ágyban, ide-oda forgolódott, röhögött... De hálistennek csak elaludt. Amúgy telehold van, meg front is, én is érzem, tiszta kába vagyok. Na jó, késő is van Kép
Örülök, hogy az akupunktúra rendben van, és hogy másoknak is ennyire bejött! Akkor menni fog a 10 kiló! Kép Majd folyamatosan tájékoztass bennünket: közérzet, éhségérzet, stb. Kép

A receptet megkaptam, köszönöm szépen! A 7végén tervezem megsütni Kép Apa is nagyon várja már Kép

Motiot,
telehold ugyebár Kép

Márti,
gratulálok az álláshoz! Ez nagyon jó, köztisztviselőnek lenni most király! Ott is 6 órában fogsz dolgozni? A 37 nap szabi nekem is kéne Kép
Baba-téma: kár, hogy halasztódik, mert titokban már elképzeltem, hogy együtt várjuk a babáinkat, egyidőben Kép De ami késik, nem múlik, ez tényleg egy nagy lehetőség, amit meg kell ragadni!

Megyek pihenni, mert eléggé benáthásodtam mára Kép Ja, még egy kis szösszenet Zsoltikáról Kép

Tegnap nagyon édes volt. Apja fürdette, pancsi után pedig Zsoltika megmutatta az új mutatványát: a fülébe dugta az egyik mutatóujját (mint amikor fület mos), és rángatta, mintha beszorult volna KépAztán a másik kezével húzta ki, de annyira élethűen játszotta el, hogy csak néztem Persze Apa tanította Kép Mondtuk is neki, hogy nagy színész már Kép

Amúgy is szereti a szerepjátékokat. Magától kitalálja, hogy ő Kanga, én pedig Zsebibaba vagyok Kép És nem fordítva! Érdekes Meg hogy ő a herceg, a nagy fehér jegesmacija pedig a fehér ló. És elkezdte az egyes szám első személy használatát, az etetőszékből már mindig úgy jön ki, hogy szól: "Én kiszállok"

Jó éjszakát,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Köszi lányok a kedves szavakat, az energiát, mindent. Klassz, hogy meghallgatjátok az embertKép

Próbálom magam összekapni, de ez nem mindig könnyű. Tegnap fegyverszünetet akartam kötni a kölökkel (aki még este 8-kor se volt picit se álmos), ezért jó sok vizet engedtem neki a kádba, előszedtem régi, elfelejtett játékokat neki, mert ezeknek nagyon szokott örülni, és 45 percen át hagytam, hogy öntözgessen egyikből a másikban. Mondom, majd elbágyad, elfárad, kihúzza a víz, aztán jót alszik. Napersze. Nem akart kijönni a vízből, de hát egyszer muszáj, akkor meg akkora hisztit csapott, hogy borzalmas. Több mint fél órán át nem tudtam ráadni a pelenkát (egyet szét is tépett), pedig hát mióta világ a világ, pelenkás. Ha bilizni próbálunk, akkor is ez van különben, hogy nem akar felöltözni. Csak hát a bilibe pisilni se nagyon tud, csak ritkán. Naszóval tartottunk szünetet a pelenkázási kísérletek között, nem mindig erőltettem, mert őrjöngött, de hát meztelen nem maradhatott. Végül az embernek kellett segítenie pelenkázni és öltöztetni is. Aludni se akart, végül fél 11-kor aludt el. Délutáni alvás nélkül... Szépen vagyunk... Az uram most van úton a doktorhoz, nekem meg dolgoznom kellene igazából, de amíg megiszom a kávét, jöttem kicsit.

Pogácsáért kicsit irigy vagyok, de csak azért, mert imádok sütniKép Éhes nem vagyok, de tényleg, most oké.

Kép a tegnapi fürdésről:
Kép

Szép hétvégét!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!!

Márti!
Ez nem semmi!!!Gratulálok az új munkahelyedhez!!!
És mikor kezdesz ott?
Gépet meg tessék kisírni vagy a melóhelyen, vagy aputól karácsonyra otthonKép

Szirom!Nem fájt, ahogy bedugdosták a tűket?
És ott ültál egy ideig tűkkel a füledbe?Tök jóKép
Sajnálom, hogy szegény Miksa ilyen problémás mostanában.Tök rossz lehet, hogy nem tudod elaltatni.Nekem ez sohasem okozott gondot egyiknél semKép
Mondjuk én sohasem altatgattam őket(főleg Olivért nem), beraktam a kiságyba, és mindig elaludt magátólKépSzerintem az tök jó, ha maguktól képesek elaludni.Tudom ez gyerekfüggő, nem tudom mit kéne csinálnod vele, hogy ne órákig tartson az altatás.
(vannak homeós bogyók, amik kicsit nyugtató hatásúak, vagy álmatlanságra valók)-coffea bogyó, vagy vibrucol kúp.
A kúpot én néha feldugtam Olivérnek, bogyót sosem használtukKép
Szegény emberedet meg sajnálom, hogy megint kezdheti előről.Biztos fáj is neki nagyon.Meg te is kezdheted az ápolást.Pedig már kezdett rendbe jönni, nem?

Motiot, nálatok már van hó???
Itt is állandóan mondják, de még nincs semmi jele.Én is megsütöm majd Szirom pogiját valamikorKép

Gabi, Zsoltika tök ari lehet, ahogy kitalál mindentKép
Õ már teljesen érthetően, folyékonyan beszél, ugye?
Olivér meg csak morog (Mauglinak hívjuk néhaKépKép ), na, azért tud egy-két szót isKép

Olivér bekakált, mennem kell, mert Levente már reklamál, hogy tök büdi vanKép
Puszi mindenkinek, jó hétvégét!!!
Ildikó
vas

El is felejtettem Miksát megdícsérni, milyen kis édesen játszikKép
Kép
vas

Sziasztok!

Miksa alszikKép Kb. fél óra alatt, de elaludt. Kicsit később, mint szokott, de hát a tegnapi ramazuri után fél 10-kor kelt. Aztán elsétáltattam a boltba, gondolom el is fáradt. Ma eddig csak minihisztik voltak, egyébként aranyos volt. Ildi, nálunk az volt másképp, hogy én 1,5 éves koráig szoptattam és addig cicin aludt el. Aztán meg ki kellett valamit találni, de már akkor is csak állt az ágyban (és ordított), így jött a melléfekvés. Korábban ha nem aludt bele a szopiba, akkor jajj volt nekünk attól a naptól kezdve, hogy megtanult állni. Már aznap, amikor fölállt, hajnali 1-ig állt az ágyban, mert annyira belejött. Az is pokoli nap volt. De összességében ő elég jó alvó, mióta hazahoztuk a kórhából, átalussza az éjszakákat a betegségek, fognövések, teliholdak, ilyesmik kivételével.

Az ember lábáról annyit tudunk, hogy a pótolt szalagja megvan, ép, de a külső oldalszalag nem teljesen stabil, részleges szakadás is benne van a pakliban. Hétfőn lesz röntgen, akkor tudunk többet. Pedig már annyira jól volt, hogy a héten úgy volt,hogy kiírják dolgozni.

De Ildi, picit fájt a szúrás, írtam isKép De nem egyformán, volt amelyik egyáltalán nem, és volt amelyik meglehetősen. És az egyik vérzett pár mp-ig, amikor kikapták. Ja, és ott ültem a tűkkel, meg mások is vagy tízen. Meg Miksával, szerencsére volt ott még egy kiscsákó, ővele egy picit elvoltak.

Most számolgathatom a kalóriákatKép Van reggeli tízórai, ebéd, uzsi, vacsi. Ebédre nagyon tuti csirkeszárnyakat sütöttem minimális olívaolajjal a sütőben, a fiúk krumplival kapták, én salátával. Tízóraira kefír volt, reggelire két minikétszersült 2 szelet felvágottal. Olyan régifajta klasszik fogyókúraszerűségKép Estére eltettem mgé egy szárnyat, délután még belefér egy narancs, akkor lesz 900 kcal az egész. De tényleg nem vagyok éhes, bár azt nem mondom, hogy eszembe se jut, hogy enni kéne.

Menek melózniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkor oké, ha legalább most alszik.
enyim gyerekek játszanakKép

Én meg bőgtem egy jót.
Hogy miért?
Itt mindenki fiús anyuka, olvassátok ezt el, (netán énekeljétek a gyereknek-nekem Olivér itt ült az ölembe, és nem bírtam végigénkelni neki, úgy bőgtem)
Õ meg csak lesett, hogy mi bajomKép
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg.phtml?szk=759

Kép

ildidkó
vas

Sziasztok!

Szirom,
remélem, most már rendbejön Miksa alvása Kép Zsoltika ma óriási hisztit vágott ki, mikor aludni mentünk. Pedig előtte még végignézte, ahogy Apája összerakja az új forgószéket Kép Sőt, segédkezett is neki Kép Na aztán jókora üvöltés után ment csak aludni, de naggggyon hamar be is ájult. Szerencsére.

Miksa nagyon aranyosan játszik Kép Nálunk is alig akar kijönni Zsoltika a kádból, annyira élvezi a pancsit.

Ildikó,
nekem is elfutotta a szemem a könny Kép De szerintem Te a pocakosságtól is érzékenyebb vagy. Vagy nem? Kép De aztán megnéztem a Máté Péter dalt (Most élsz), na azon még jobban pityeregtem. Na mindegy!
Igen, nagyon tud már dumálni a Zsolti Kép Mindent mond, de néha nagyon összemossa a szavakat, úgyhogy csak mi értjük. Aki nem szokta meg, az nem, mint pl. apukám, mert ő ritkán látja Zsoltikát. Viszont eszméletlen, amilyen pofikat tud vágni a dumájához Kép Mostanában mindenre azt mondja, hogy tessék ezt csinálni, azt csinálni Kép Anyu tessék ittmradni, Apu tessék leülni Kép Aranyos, ezt tőlem tanulta Kép Imádom, mikor hazajön a párom, és Zsoltika elmeséli neki az egész napot, hogy mi történt, hol voltunk, mit csináltunk Kép

Megyek, még ma elugrunk a tescoba vásárolni egy kis alapanyagot a holnapi ebédhez Kép

Jók legyetek!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Viszem az embert dokihoz, magam meg akupunktúrára, majd gyövök!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
mi ez a pangas? Ilyenkor mar reg itt szoktatok lenni csajok!
Szirom, milyen volt a hetveged? Nem vagy ehes? KIvancsi vagyok mit mer a nöci, hogy fogytal-e mar.

Na majd benezek kesöbb, hatha addigra felebredtek.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vagyok ám én is, csak az Embert kellett a laborba protekcióznom a holnapi műtétjéhez. Majd jövök.

Puszi: Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?