Sziasztok!
Nna, csajok én mára kész vagyok
. Akupunktúra megvolt, az az egy dolog van rendben. De sajnos kibillent az uram műtött térde, amikor meglepetésszerűen találkozott a teraszunkon a lába alatt a szomszéd egyik macskájával a sokezerből. Reccsent neki, bedagadt, nem tud rálépni, visszakerült a rögzítő, újra mankózik. Reggel mennek be a dokihoz egy kedves barátunkkal, szerencsére beviszi, mert mi a gyerekkel nagyon nehezen érnénk be 8-ra Budára. Pedig akkora kell beérni, mert a doktornak tovább kell mennie. Nem a régi helyen fáj, attól tartok, hogy másutt szakadt.
Miksa: tegnap este 1 és 3/4 óra alatt sikerült elaludnia, ma délután pedig semmit se aludt, miután itt osztottam az észt Gabinak. Most hoztam le nemrég, negyed 3-tól háromnegyed 5-ig próbáltam elaltani, de az istennek se ment. Komolyan mondom, hogy az idegösszeroppanás határán vagyok. Egyszerűen nem fekszik le, és nyüszít, panaszkodik, megállás nélkül mondja, hogy emme, emme, meg hogy neeeem, úgy elhúzva. Szégyellem magam, de baromira fölidegesít vele, egy idő után csomóba szorul a gyomrom, és olyan állapotba kerülök, hogy menten fölrobbanok. Ha fölidegesítem magam, és türelmetlen vagyok vele, akkor még rosszabb, akkor még rátesz egy lapáttal. Bizonyos ideig lehet ezt hallgatni, de másfél óra az baromira sok belőle, és lassan az utolsó csepphez érek. Tegnap és ma már bőgtem is, tényleg ki vagyok készülve. Nem tudom, mit lehet csinálni, de ez nem megy így sokáig. És azon aggódom, hogy minél többet panaszkodom, meg látja az emberem, hogy kivagyok, annál nehezebb lesz rábeszélni a kistesóra. Ha egy gyerekkel se bírok ugye...
Akupunktúra: kicsit fájt, de ki lehet bírni. Teljesen kulturált hely, nagyon kedves belgyógyász dokinő, leperkáltam a 27 ezremet, kaptam könyvet receptekkel, meg kalóriatáblázatot, meg kajanaplót, jegyeznem kell, hogy mi írok. Alkohol, szénhidrát, süti, meg néhány zöldség is tilos, leginkább húst lehet enni, zöldséget, gyümölcsöt, és napi 3 liter folyadékot kell meginni. Hétfőn megyek újra. Most pillanatnyilag nem tudom eldönteni, hogy éhes vagyok-e, mert ideges vagyok. Beszélgettem sorstársakkal, az egyik hétfőtől péntekig 3 kg-t fogyott, a másik két egyhónapos kúra alatt 24 kg-t. Remélem, menni fog.
Motiot! Örülök, hogy klassz lett a pogácsa, ugye egész jó lett a recept?
Márti! Gratulálok az új munkahelyhez! Megalapozza a következő babát, és ez nagyon jó. Bár a csúszásnak én sem örülnék.
Olyan 10 kilót szeretnék még fogyni, most eléggé elszállt a ló, a dokinő mérlegén 78 kg voltam. Ruhában, cipőben mondjuk, meg pisilni is kellett, de a nagy zűrzavarban elfelejtettem itthon mérlegelni, úgyhogy muszáj volt ott ráállnom. Szóval a -10-zel már jól érezném magam, ez a tapasztalat.
Most megyek csajok, ki kell kúrálnom a hangulatomat.
szirom