Lányok
1 órát olvastam vissza, annyit írtatok nem egészen 2 nap alatt, amíg "lábadoztam".
Már jobban vagyok, vagy legalábbis a kimerültségtől tegnap már 7, ma meg 10 órát aludtam
Már csak 3 éj az UH-ig
Niki
Köszönöm a gyógyító energiákat!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön nektek ez a mostani akció! Akár a fagyibabák, akár a spontán! (fura, nem szoktak ilyen irányú megérzéseim lenni, de szerintem nagyon jók az esélyeitek
)
Zsebike
Te hányra mész hétfőn a Kaáliba?
Most beszélitek meg a továbbiakat Krizsával?
Lara
Köszönöm a szoptatós párna ötletet, nem is tudtam, hogy ilyen is van. Hol lehet beszerezni?
Andorka egy kis tündér, hétfőre millió drukk!
Edina
26-án punkció? Az már mindjárt itt van! Képzeld, mi aznap leszünk 5 évesek a párommal! Így az semmiképp nem lehet rossz nap
Egy seregnyi fagyibabód is lesz, noha úgysem lesz rá szükséged, reméljük!
Norka
Megírnád mégegyszer azt az éttermet a XVI. kerületben, ahová a topik évfordulósai járnak?
Amúgy egyik nap nekem is lapi a hasam, a másik nap meg nem annyira. Ez attól is függ, mennyi sót ettem előző nap. (kovi ubi, paradicsomlé, káposzta stb.) A só ugyanis vizet köt meg és a vizesedés a hasinkon látszik. (nekem meg a párom orvos, he-he)
Renoka
Ez a kép nagyon édes! Már őrült nagy a babád! Úgy érzem, hogy kislányt is szeretnél, így én annak is drukkolok! Laurát írtál talán korábban?
Köszönöm, hogy gondoltál rám!
Kriszta
Nem is tudtam, hogy Te is felszedtél a lombik előtt, de mindenesetre a talin ez egyáltalán nem látszott!
Ne félj, nem fog fájni a hátad! Te olyan jó, nyugod kismami vagy!
Igen, a masszázs jó ötlet, voltam már 2x, de sajnos csak ideig-óráig segített.
Én úgy érzem, hogy egy kis munka külön jót fog tenni nekem, akárhányan is vagyunk. De csak amíg bírom, persze.
Judit
Hogy Neked milyen igazad lehet! Már nekem is eszembe jutott, hogy talán pszichés! Nekem a hátam nem szokott fájni, "csak" a derekam, ott, ahol a bibi van vele. S mindig, amikor felébredtem, valami babásat álmodtam. (nem tudok szoptatni, mit adjak neki enni, nincs is babám, ilyenek) Meg tök ideg is voltam. Szóval amit napközben elfojtok, az éjszaka előjön. Vagyis most minden gondolatot elnyomok magamban, mert amíg nem látom a szememmel az UH-n, addig nincs is!
Hát, lehet, hogy "egy jellem" vagyok, hogy nem mentem el korábban UH-ra, de egy hülye p...a is, mert akkor ezektől megkíméltem volna magam.
Wish
Keveset írsz, látom inkább csak válaszolgatsz. Jól vagy?
Papafan
Ezek szerint Mamafan-nak még kint kell maradni 2 hétig, vagy már hazajöhet és itthon pihenhet? Vagy Te kimentél hozzá?
Mindenesetre mindkettőtöknek sok pihenést kívánok, fizikailag és lelkileg egyaránt. Gondolom itthon elmentek orvoshoz, mert egy vetélés és egy nem jól fejlődött babóca miatt biztos szükséges némi kivizsgálás.
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb megfoganjon egy pici, aki egészséges!
Keddtől dolgozom, jót fog tenni a munkaterápia... remélem!
Fanni