Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi
Kösz a tippet!Majd én is borogatom!Igazábólnem félek a szúrástól, csak még nem tudom hogyan fogom, vagyis kivel fogom beadatni.De valahogyan úgyis megoldom.

Farkasok Juditja
Eszem a húsit, iszom a rengeteg vízet,habár már néha kicsit unom az ízét.De olyan sokan mondjátok, hogy a húsi meg a víz nagyon fontos.Szegény Wishék akkormi fognak enni?Kép

Viki
Köszi a biztatást!Mikor kibontottam először megijedtem egy kicsit, hogy 50 db van benne!de azért így már nem olyan ijesztő.Nagyon remélem én is, hogy sikerülni fog!Kép

Niki
Kb. 26-án lesz a punkció.Mikuláskor?Jó ajándék lenne!Kép

Edina
dedina

Kriszta, Orsinak az anyukája orvos, még jó, hogy nem esik messze az alma a fájától... Kép

Én amúgy a PhD-t szociológiából írom a Közgázon, vagyis fogom! Majd! Most évhalasztáson vagyok. A doktori szigorlat július elején lenne, hehe. Kép Hát az szívás lenne ezerrel, ha beleugranék. Ugyanis Babocska június 15 tájt fog érkezni, ha minden igaz...

JuditFarkas, én az istenemre mondom, te nem vagy PCO-s. Legyél szíves a www.lombikbaba.com oldalon megnézni a PCOS menüpont alatti leírásokat, amit társadalmi munkában hoztunk létre a petíciósokkal. Maximum egy kicsit besokallt és becisztásodott a petefészked, ahogy Dévai Pityesz mondaná, kicsit multicisztás vagy. De isten ments, hogy PCO-s legyél, és nem lehetsz csak úgy ukkmukkfukk az! Ez maradjon meg a mi kiváltságunk Nikivel. Kép
A legjobb erre, ha leállsz a hormonozással, és a műtét után szépen csendben bekapod a legyet!! Kép Esetleg egy kis természetes rásegítés, gyógyteákkal, Aviva tornával, és el fog múlni.
s_norka

Ja, Judit, de a petefészkeidet nehogy engedd megbuzerálni a műtétkor!!! Csak mert most PCO-snak látták. Jó?
s_norka

Timi! Kép
Jajj, de jó, hogy előre nézel! Tetszik ez a tervezgetősdi, bár nálunk is hamar eljönne ez az idő! Kép
Egyébként...

Babaszoba tervezők és Babavárók! Kép
Nem tudom, ki mennyire van közel a 4.ker-hez, de az Árpád útról az Aradi u-ra fordulva jobb oldalon a régi nagy Megatoys áruház helyén most egy nagy, új babaáruház nyílt! Kép Árak felől abszolúte semmi infóm nincs, hugival és a kisfiával láttuk a minap!

Niki, Kép
Nem tudom, hogy ez az első virágzás-e, névnapomra, szept. elején kaptam az orchideát és azóta rendíthetetlenül ugyanolyan gyönyörűséggel pompázik! Kép

Kriszta! Kép
Vigyázz magatokra Benőkével! Nyomasd az 500 mg-os C-vitamint napi legalább 2x!

Judit! Kép
Ez remek hír! Szóval lehet, hogy már köv. hóban esélyes a műtét? Kép A csajoknak igaza van a PCO-val kapcsolatban! Én is hasonlókat olvastam: nem eszik olyan forrón a pécéót, szerintem se engedd "megbuzerálni". (idézet egy híres költő tollából)

Seszi
seszi

Kriszta,
bár Orsit kérdezted, de náthára: Coryzalia, torokgyulladásra, garathurutra: Homeogene 9, influenzára: Oscillococcinum, köhögésre: Stodal szirup.

Andor nevében köszi mindenkinek a dícséretet. És egy kis drukkot is szeretnék kérni hétfőre, mert úgy néz ki, hogy a mai vizsgálaton kiderült, hogy a bal oldali húgyvezetéke ki van tágulva és a veséje is nagyon leterhelt ezen az oldalon. Szóval hétfőn további vizsgálatok és nagy valószínűség szerint műtét. Hát jól be vagyunk szarva, nagyon féltem őt és egyfolytában elpityeredek. Na bocsi, hogy rontom itt a közhangulatot. A tanulság mindenkinek: ez nem volt kötelező vizsgálat, én kértem a beutalót a gyerekorvosunktól. Ha most nem megyünk el, csak akkor derült volna ki a baj, ha már valami húgyuti fertőzés miatt belázasodik és rosszul lesz a gyerek. Szóval kismamik, rögtön az első vizitkor kérjetek beutalót, mert 3 hóapot kell sorbaállni. Ja és nem a foga jön, hanem zsírkiütés, olyan mint a babák pofiján a tejkiütés. De ma már jókedvű, jnátszik, nevetgél Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Judit!
Dr. V. hajlamos kissé felnagyítani a tényeket, hidd el tapasztalatból tudom. Nekem azt mondta, hogy mivel csak nagy nyomáson ment át a folyadék, ne nagyon bízzak a spontánban. Még szerencse, hogy több orvos is bent volt, akik az ellenkezőjét állították (mert én mindenkit megkérdeztem). Azt hiszem tudom V. miért mondta ezeket, már a szeme előtt lebegett a dollárjel, ha megyek a 3. lombikra. Nem bántom őt, ilyen és kész, tud ő rendes lenni, velem is az volt, ha úgy nézzük, de a sikeresség nála kéz a kézben jár a pénzzel. Ezt tudomásul kell venni.
A műtét után már délután tudtam járkálni, szerintem te is így leszel. A német nem nyúl semmihez, amihez nem kell, nagyon megfontolt és megbízható orvos, én teljesen rábíztam magam. Gondolok rád!

Kriszta!
Nyomassad a gyógyteákat és jól betakarózva pihengess. A 3D 8-10 ezer között szokott lenni, a Praxisba másfél héttel előtte ráérsz bejelentkezni. Óriási élmény itthon újra meg újra végignézni és látni ÕT.

Nóri!
Nyugi lapos has ügyben, nekem a 15. héten domborodott ki, és azóta is ugyanott tart. A doki és a védőnő is állítja, hogy örüljek ennek, majd a végére úgyis megnő, addig meg élvezzem ezt az állapotot. Ettől függetlenül bevallom picit irígykedve nézem a hordó hasúakat...

Timi!
Õszintén csodállak téged. Akkora tettvágy van benned, hogy 5 gyerekkel is elbírnál. Nemsokára olyan jó lesz neked!!!

ZSebike!
Köszönöm, hogy betetted a képet, nagyon tetszik. Várom, hogy hétfőn mit mondanak neked.

Lara!
Andornak nagyon szép a szeme és huncut a mosolya. MIylen édes kis család lettetek.

Seszi!
Ha te képes vagy orchideát virágzásban tartani, akkor sok mindent tudsz...

Niki! Jó a széljárás, mindent bele...Kép

Edina!
Izgulok érted, tudom, hogy nem vígasztal, de én a trombo hajlam miatt 300db szurit kapok a hasamba. Szorítok nagyon!

Fanni!
Hős vagy, hogy így kibírtad! Fáj még a hátad? A szoptatós párnát már mástól is hallottam, hogy jó erre is. Hétfőn várunk nagyon!

Én jól vagyok, a babám egy tündérke, nagyon várom, hogy érezzem. Ez a KArácsony dolog azért érdekes, mert még én sem vártam úgy, mint most. Remélem jövő KArácsonyra MINDENKINEK lesz egy kisbaba a fa alattKép

reno
16+6
renoka

Nóri!
Köszönöm szépen lehet megrendelem karácsonyra, azátán majd meglátjuk. Sokat olvasok a neten is rajta ismerkedem, barátkozom a gondolattal. Tényleg köszönöm, hogy néha rámenősen is erőltetted ezt a dolgot, nem tehetek róla én ilyen vagyok. Aztán meglátjuk mi lesz.

Byby!
Köszi már olyan szinten jól vagyok, hogy megjött, ami azért jó, mert amikor egy-egy lombik után vakerál ez az egész mindig attól félek nehogy valami hormonális bajom legyen. De ez megoldodott.
Lelkileg igyekszem felépülni építem a váracskám alapját és remélem ezuton sikerül nagyon erős várat építeni.
Veled mizujs? Megoldodott már nálda ez a megjövetel kérdés?

Renóca!
Kép

Farkasok!
Stellának volt valami csoda füves pakolása a hasára amikor hasonlója volt, de ő most elutazott. Cickafark meg ilyesmi... nem tudom pontosan.
Vereczkeynek nem kellett fizetni úgye? Nem akar iléyenkor átcsábítani?

Lara!
Drukk megy és jelentkezzél majd mi van. Nagyon remélem nem kell műtani egy ilyen ici-pici emberkét, szomorú lenne. Szorítok!!!!!!

Kriszta!
Remélem holnapra már jobban leszel!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta Kép
ami mehet (de kedvenc dokinknak ne valld be, mert nem díjazza a boiront Kép), amit Lara írt í coryzalia, ez megfázásra jó, a homeovox meg torokproblémákra. vagy holnap reggel hívd fel Kép

Ja, nem a lombik alatt művelődtem, hanem előtte Kép kell a tudás, mert így lehet irányítani egy kicsit.

Nálunk elég xar a helyzet, pasiknak folyik az orra, és nem jó a kedvük... lassan havonta megtalál minket ez az orrfolyás, de láz nincs, csak folyik és folyik.

puszi nektek,

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Ma kicsit bekeményítettem, fájó szívvel, de egy csomó emberke le kellett hogy kerüljön a táblából egész alulra még a babásból is!
Ha nem jelentkeztek akkor alulra kerül az ember sajnos ez van. Kép
Viszont már ott is vannak olyanok akikről januárban lesz egy éve hogy egyáltalán nem jelentkezett azokat most felkérem írjanak ha nem teljesen kiveszem őket. Természetesen ha bárki bármikor felbukkan visszakerülhet a táblába!

Remélem nem bántok meg senkit, de úgy gondolom, hogy fölösleges feltenni hiszen nem változik náluk semmi ha meg mégis nem tudunk róluk semmit.

Kép
Kép
Kép
Kép

Unique!
Hogy vagy?

Kavicska!
És veled mi a helyzet? Remélem sikerül a te lelkednek is szépen lassan megnyugodni és tudni előre nézni. Ehhez kívánok nagyon sok erőt!

Orsi!
Babóknak jobbulást!!! Reméljük hamar átvészelik ezt ahelyzetet.

{orange{Lullaby, PIldikó, Evike, Angelani, Milena! Tessék jelentkezni mert már nagyon régen semmit nem hallottunk rólatok!!!!!}

Fea!
Veled mi újság? Remélem visszaköltöztél a párodhoz és boldog szép karácsonyotok lesz! Tudom hogy Te szoktál olvasni, mert mikor hiányollak mindig írsz, remélem most sem lesz máshogy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Köszi jól vagyok!Lelkem szinte jól van,de a doktort még nem hívtam fel,hogy nem sikerült.Nem szeretnék neki tutulni a telefonba,de mostmár lesz erőm végigmondani a nyűgömet.
Holnap reggel 3/4 8-ra megyünk a Fejér megeyi TEGYESZ-hez.
Timi!
Pszichodokit lehet választani,vagy adnak egyet akihez mehetsz.Ha van választás a lehetőség kedvéért a nevét megírnád nekem a zsuzsa31@citromail.hu-ra?Csak hogy kit kerüljünk el.Köszike!
Puszi mindenkinek!
Majd jelentkezem!
kavicska

Sziasztok,

Lara, Orsi,
Köszi a homeos tanácsokat, holnap valoszinuleg nekiugrom coryzalianak ha nem leszek jobban...

Orsi,
Remélem a fiuk is hamar kilábalnak a takonykórból....szoktad oket vinni a homeos nenihez, vagy anyukád segít ? Emlékeztem hogy ő is orvos, de ha más területen dolgozik, nem biztos hogy lombik gondok területén is ennyire képben kell legyen -gondoltam, de valoszinüleg tévedtem... Én úgy voltam vele, hogy mindig csak a legszükségesebb infot fogadtam be, nem akartam tulsagosan elmelyülni a témában, reméltem hogy nem lesz rá szükség Kép

Nori,
Tudom hogy nem a lombikból irod a doktorid, de azért a témába te is eléggé beleástad magad KépKépKép Nekem volt egy kolleganőn (szintén Krizsánál lombikolt) aki a szülés előtt 2 héttel államvizsgázottKépKépIgaz, ez csak sima egyetem volt, nem doktori...

Lara,
Nagyon drukkolok hogy ne kelljen műteni Andort KépKépKép Hihetetlen, hogy az embernek mikre kell gondolnia. Mi vezetett egyáltalán ehhez a vizsgálathoz, miért kérted, volt valami különleges panasza vagy jele a dolognak ?

Renoka,
Köszi az info-t a Praxisról. Én egy kicsit irigylem a lapos hasúakatKépKépKépKép

Kavicska,
Remélem az öribaba elindításával majd megnyugszol egy kicsit Kép

Zsebi,
Egyetértek a tábla frissítéssel, akik nem adnak hírt magukról, azok kerüljenek ki belőle...
Úgy szeretnék neked valami biztatót mondani, de már semmi új nem jut eszembe, és kezdem én is úgy érezni, hogy nekem már nincs 'jogom' itt másoknak mondani hogy kitartás, meg bízni kell, mikor nekem relativ 'gyorsan' véget ért a rögös út (na persze azért még nem is kellene elkiabálnom ezt...)
Mindenesetre tényleg tiszta szívemből kívánom, hogy te is meglásd az alagút végét.

Kriszta
18+5

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Megvolt a műtét. Maga a kórház is elég demoralizáló, hideg van, és sokan vannak - másfél óra alatt tíz küretet csináltak, kész mészárszék... - de az esemény sem túl lelkesítő. De legalább utána azonnal kiengedték Mamafánt, jól is van fizikailag, és 2 hét pihenőt írtak fel a számára. Itt tartunk most.

Papafán
babafaan

Kriszta,
szülés után a kórházból való elbocsátáskor mondta az ottani gyerekorvos, hogy van koponya, has és csípőultrahang, de ez nem kötelező vizsgálat. De ha valaki akarja, kérjen beutalót a gyerekorvosától. Hát én kértem még augusztusban és novemberre kaptunk időpontot. Végülis az a szerencsénk, hogy nem lett eddig semmilyen húgyuti fertőzése. Ha meg a hétvégén belázasodna, azonnal mennünk kell a klinikára. De remélem ebben a 3 napban már nem történik semmi.

Papafán
Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi
Hát megjött késve ugyan. Beleástam magam a témába. Nem akartam fölöslegesen rohanni a dokihoz. Meglepődtem azon , amit találtam (lehet, hogy te már tudod ezeket). 35 napos ciklusra is azt írták, hogy belefér. A mensi előtti hasfájásokat, fejfájásokat valamelyik hormon okozza. Sok almát kell enni, sokat inni
vasat szedni a mensi előtt. Szóval belefértek a tüneteim, sőt azt írták, hogy 30 fölött gyakrabban előfordul ez.
Nóri
lehet, hogy beszélek a dokival, hogy amíg szüneteltetem a lombikot, bekapnék egy pár szem
gyógyit meg egy tüszőrepit. Azért így könnyebb ütemezni, mert az ember pontosan tudja, hogy mikor van peteérés. Nem tudom mit szólna hozzá.
Byby
byby

Lara! Nagyon szorítok, hogy ne kelljen műteni. Miylen jó, hogy ilyen alapos vagy!

Képzeljétek, az egyik ismerősünk ma ment haza a kórházból az egy hetes ikerlányaival, akik első lombikra sikerültek. Nagy az öröm!

Papafán! Nem könnyű az élet. Én is átéltem ezt pár éve, de most már kisütött a nap. Nektek is süssön ki mielőbb!!!!!

reno
17+0
renoka

Farkasok J.: egyetértek Nórival, nem hiszem, hogy PCO-s vagy, az már rég kiderült volna ! Sajnos a hormonok után előfordulhat cisztásodás, remélhetőleg nálad is csak erről van szó.

Byby : nagyon jó ötlet a gyógyszer + tüszőrepi Kép
hajrá, hajrá !!

Orsi : jobbulást a pasiknak !!

Lányok, én most úgy izgulok, hogy megrepednek-e a tüszőim. Félek, mi lesz, ha nem... Kép Na, most én is egy para"picsa" vagyok Kép
Ma már szinte alig érzem a petefészkeimet Kép

Gyerekek, hihetetlen, hogy az ember mindig mindenen agyal Kép

mniki

bocsi, a másik fele lemaradt ...

Papafán Kép mielőbbi jobbulást kívánok Mamafánnak !

Lara : nagyon drukkolok, hogy Andorral rendben legyen minden ! Nem értem, hogy miért nem teszik kötelezővé ezeket a vizsgálatokat Kép

mniki

Lányok Kép
1 órát olvastam vissza, annyit írtatok nem egészen 2 nap alatt, amíg "lábadoztam".
Már jobban vagyok, vagy legalábbis a kimerültségtől tegnap már 7, ma meg 10 órát aludtam Kép
Már csak 3 éj az UH-ig Kép

Niki Kép
Köszönöm a gyógyító energiákat!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön nektek ez a mostani akció! Akár a fagyibabák, akár a spontán! (fura, nem szoktak ilyen irányú megérzéseim lenni, de szerintem nagyon jók az esélyeitek Kép )

Zsebike Kép
Te hányra mész hétfőn a Kaáliba?
Most beszélitek meg a továbbiakat Krizsával?

Lara Kép
Köszönöm a szoptatós párna ötletet, nem is tudtam, hogy ilyen is van. Hol lehet beszerezni?
Andorka egy kis tündér, hétfőre millió drukk!

Edina Kép
26-án punkció? Az már mindjárt itt van! Képzeld, mi aznap leszünk 5 évesek a párommal! Így az semmiképp nem lehet rossz nap Kép
Egy seregnyi fagyibabód is lesz, noha úgysem lesz rá szükséged, reméljük!

Norka Kép
Megírnád mégegyszer azt az éttermet a XVI. kerületben, ahová a topik évfordulósai járnak? Kép
Amúgy egyik nap nekem is lapi a hasam, a másik nap meg nem annyira. Ez attól is függ, mennyi sót ettem előző nap. (kovi ubi, paradicsomlé, káposzta stb.) A só ugyanis vizet köt meg és a vizesedés a hasinkon látszik. (nekem meg a párom orvos, he-he)

Renoka Kép
Ez a kép nagyon édes! Már őrült nagy a babád! Úgy érzem, hogy kislányt is szeretnél, így én annak is drukkolok! Laurát írtál talán korábban?
Köszönöm, hogy gondoltál rám!

Kriszta Kép
Nem is tudtam, hogy Te is felszedtél a lombik előtt, de mindenesetre a talin ez egyáltalán nem látszott!
Ne félj, nem fog fájni a hátad! Te olyan jó, nyugod kismami vagy! Kép
Igen, a masszázs jó ötlet, voltam már 2x, de sajnos csak ideig-óráig segített.
Én úgy érzem, hogy egy kis munka külön jót fog tenni nekem, akárhányan is vagyunk. De csak amíg bírom, persze.

Judit Kép
Hogy Neked milyen igazad lehet! Már nekem is eszembe jutott, hogy talán pszichés! Nekem a hátam nem szokott fájni, "csak" a derekam, ott, ahol a bibi van vele. S mindig, amikor felébredtem, valami babásat álmodtam. (nem tudok szoptatni, mit adjak neki enni, nincs is babám, ilyenek) Meg tök ideg is voltam. Szóval amit napközben elfojtok, az éjszaka előjön. Vagyis most minden gondolatot elnyomok magamban, mert amíg nem látom a szememmel az UH-n, addig nincs is!
Hát, lehet, hogy "egy jellem" vagyok, hogy nem mentem el korábban UH-ra, de egy hülye p...a is, mert akkor ezektől megkíméltem volna magam.

Wish Kép
Keveset írsz, látom inkább csak válaszolgatsz. Jól vagy?

Papafan Kép
Ezek szerint Mamafan-nak még kint kell maradni 2 hétig, vagy már hazajöhet és itthon pihenhet? Vagy Te kimentél hozzá?
Mindenesetre mindkettőtöknek sok pihenést kívánok, fizikailag és lelkileg egyaránt. Gondolom itthon elmentek orvoshoz, mert egy vetélés és egy nem jól fejlődött babóca miatt biztos szükséges némi kivizsgálás.
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb megfoganjon egy pici, aki egészséges!

Keddtől dolgozom, jót fog tenni a munkaterápia... remélem!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Ma megjártuk a TEGYESZ-t.A jogász hölgy nagyon aranyos volt.November 23-án jönnek környezet tanulmányt végezni,és Mikulás napi ajiként megismerkedhetünk Latimi-ék kedvenc pszichomókusával:-).A jogász hölgy ismervén őt......mondta, ha nem egyezik a véleményünk a pszichológussal,vagy nem adja meg az alkalmasságot igazoló papírt, ebben az esetben kérhetünk egy másik pszihológust,aki újra megcsinálja velünk az egész vizsgálatot.
Gondolom ezt azért mondta mert ismeri már.
A telefonban egyébként normális volt a nő.
Na megyek mert meló van.
Sziasztok!
kavicska

FanniKép
Köszi, jól vagyok, csak nem sok minden történik velem. Olvasok, játszok és pihengetek. Jó itthon Kép

wish

Lara
Remélem Andorkát nem kell műteni, én is be lennék parázva tuti.De remélem,hogy minden a legnagyobb rendben lesz.A keresztfiamnak vese tágulata volt.Pontosabban egy kis lyuk volt a veséjén.Azt mondták neki,hogy 3 éves kora előtt nem műtik meg, addig rendszeres kontrollra kellett járniuk.És szerencsére nem került sor a műtétre,mert a lyuk összenőtt neki addigra.Azóta sincs semmi panasza már 7 éves.
Remélem veletek is minden a legnagyobb rendben lesz!

Reno
A hasba szuri nem is zavar engem, csak amit muscutan kell beadni.Na de ezen aztán biztos nem fog múlni a sikeresség!
300 szuri, te jó ég!Kitartás!Kép

Papafán
Mielőbbi teljes felépülést kívánok Neketek!

Fanni
Ez az időpont még csak körülbeli, de remélem minden szépen fog alakulni!
Boldog évforduló majd Nektek!Ez a házassági évfordulótok, vagy az együttjárási?Na ezt szépen megfogalmaztam, de remélem azért kitudtad szűrni mire is vagyok kiváncsi.

Kavicska
Remélem minden rendben lesz a pszihológusnál,vagy val.És simán fog menni az egész herce-hurca!

Magamról:
Ma voltunk uh-on.Szerencsére nagyon hamar végeztünk.És már negyed egykor itthon voltunk.
Hát......!Szóval baloldalon 2db10-es és 7db9-es tüszi van.A jobb oldalit nem tudta kinézni.Nagyon homályosan látta csak őket, ezért nem bocsátkozott találgatásokba.Remélem csak az a hülye hüvelykrém miatt,amit este kellett felnyomni magamnak.Nem volt valami jó élmény!A nyh B5-ös, hogy ezt mit jelent nem tudom, de a doki nem nagyon rajongott.Végülis emelte a gyógyszer adagot, mert jobban kellenne fejlődniük.Hétfőn megint írány Bp-t.Vérvétel (hormonok) és uh.Kiváncsi leszek hogy alakulnak majd odabenn a dolgok!Remélem jól!

Edina
dedina

Wish
Én is szeretek itthon lenni és játszani.A Sims2-őt ismered?Nekem most az a kedvenc játékom!

Edina
dedina

EdinaKép
Ismerem, de nekem nincs meg. Én főleg a szerepjátékokat és a kalandjátékokat szeretem.
és némylik platform játékot, de azokat csak Playstationon szoktam játszani.

wish

Dedina ! Szerintem a krém nem okozhat ilyen problémát, tulajdonképpen csodálkozom is, hogy miért nem tudta kivenni a másik oldalon lévő tüszőket. Mióta és milyen mennyiségű szurit kapsz ?

Kavicska : nagyon haladtok Kép fantasztikus, hogy környezettanulmányra vártok ! Meglátod, nemsokára megérkezik hozzátok a baba is KépKép

Fanni : remélem jók a megérzéseid !! Hétfőre nagyon nagy drukk !!!

Puszilok mindenkit és kellemes hétvégét !

mniki

Niki
Előfordulhat, hogy nagy marhaság, csak eddig mindig rendesen látta.
Október 30-a óta kapom a napi egy decapeptylt,nov. 14-től ugyan úgy napi 1 decapeptyl,plusz még 150 egység puregon és egy ampulla menopur.Mától meg már 200 egység puregon és két ampulla menopur,meg persze az 1 decapeptyl.
Na majd hétfőn kiderül.Remélem nincs semmi gáz!

Wish
Én a playstation játékokat is számítógépen játszom, de csak azért mert a férjecském szerzett emulátort hozzá.Nálunk inkább Sanyi szereti a kalandjátékokat.Én azt inkább csak szeretem nézni mikor játsza.Jó szorakozást!Kép

Edina
dedina

Sziasztok csajok,
Orsi, Lara, es barki aki homeo szakerto
Lehet egy hulye kerdesem ? Vettunk oscillococcinumot ( a c betus nem volt a patikaban), ebben hat kis tubus van. Mikor azt irja hogy 1 pellet-et kell bevenni, az egy egesz ilyen tubus ? Ez nekem nagyon soknak tunik. Vagy egy kupaknyi belole? A Sepia-nal, amit en szedtem, csak 5 golyocskat kellett bevenni. Most kicsit ossze vagyok zavarodva....Segitsetek ha tudtok.
Koszi,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Dedina : jó sok szurit kapsz, te szegény Kép Hétfőre megy a drukk, biztosan rendben lesz ! Az egyébként bízató, hogy nagyon egyforma méretűek Kép
(ja, lehet, hogy annyi tüsszencsed van a másik oldalon, hogy egyik beleolvad a másikba Kép)

mniki

Köszönjük a kedves szavakat Kép

Oscc... nem tudom, én sosem szedtem, de úgy tudom, hogy 1 olyan cuccal kell bevenni.. de tényleg nem tudom. Biztos jön valaki, aki szedte már Kép

Anyu bőrgyógyász, a lombikhoz egyáltalán nem ért. A fiúknak meg homeos gyerekdokink van, tehát ott sem anyu szokott matatni Kép

rohangászom, mint pók a falon, este majd megpróbálok visszaolvasni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni,
www.szopiparna.uw.hu
Itt olcsóbb, mint a bababoltokban és ismerem is őket. Nyugodtan hivatkozz rám. Kép

Kriszta,
az okos füzetem azt írja, hogy 1 adag az 1 tubus-dózis. És a kiszerelésben 6 adag van, tehát akkor 1 adag = 1 tubus. Jobbulást, gyógyulj meg hamar!

Dedina,
a próféta szóljon belőled Andorral kapcsolatban!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara
Hát,(habár tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot)én is nagyon remélem, hogy a proféta szól belőlem.De ez nemsokára ki is fog derülni.Drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi gond!Addig is jó evéseket, jó alvást, és jó fürcsit, jó játékot apával és anyával Andornak!Kép

Niki
Tényleg sok egy kicsit a szuri, 4, vagy 5 szúrás naponta (attól függ, hogy hogyan fogy ki a puregon), de ez mind nem számít, meg semmi sem számít,az sem számít, hogy 10 perces vizsgálatért 5-6 órát autókázunk,meg egyáltalán semmi más csak sikerüljön az az egy számít.Kép

Kriszta
Mi hamarabb gyógyulj meg!Jó hogy vannak itt olyan lányok akik értenek a homeos dolgokhoz!Nekem fogalmam sincs róla,még!Kép

Orsi
Remélem a fiúk már jobban vannak, és hogy ennél komolyabb bajuk ne legyen soha!Annyira nem szeretem, ha a gyerekek betegek!Olyan rossz őket szenvedni látni, ha meg a sajátja az embernek, az meg főleg!Jobbulást a fiúknak!Kép

Edina
dedina

Kriszta!
Nem is lehet sajnos újat írni, hacsak nem tudtok valami tuti receptet a babásodára. De már kezdek jobban lenni. Persze elfog néha a fájdalom, de ez szerintem belefér, de agyalok a jövőn és ez már nálam jó jel.Kép Kép Hogy egyébként kinek mennyire rögös az útja az a végén derül ki és utólag minden megszépül úgy gondolom. Szóval remélem jövőre már mosolyogni fogok csak ha visszaolvasom itt az írásaimat. Kép
Remélem te jobban vagy!

Örülök,hogy megerősítettél abban, hogy nem gáz ha kiveszek a táblából olyan embereket kik rég nem jelentkeztek, igazából nem áll szándékomban senkit megbántani.

Byby!
Tényleg jó ötlet beszéld meg K-val szerintem nem fog elzárkózni eléggé rugalmasan kezeli az ilyen dolgokat.

Nóri!
Nem tudod a Kaáliban lehet kérni olyna vizsgálatot hogy a sperma mennyi ideig életképes? Mert azért az nem lenne egy hátrány ha meg tudná valaki ezt mondani, mert ha csak 24 órát akkor mondjuk nem jó a két naponta szex.

Fanni!
9-re megyek. Kép Te? Meg szeretném vele beszélni, hogy mi is lehetett a baj (amire szerintem nem kapok választ) van-e valami új lehetőség a 4-re és szeretnék beutalót kérni genetikára meg amit Wishéknek csináltak X és Y kromoszóma vizsgálódás a spermában. Azt meg annyira még nem tudom mikor szeretnék kedzeni de talán nyáron.....

Kép

Edina!
Drukkolok nagyon! A peteszámok igen szépe biztos fognak nőni is. Nekem is az elején mindig lassan nő aztán robbanásszerűen indul be. Szóva no para!!!!!!!!

Lara!
Drukk megy neked is ezerrel!

Elutazunk úgyhogy majd csak hétfő este jövök. Addig is mindenkinek megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Helló!

Wish Kép
Jó olvasni, hogy elfoglalod magad és jól is vagy. Én honfoglalózni szoktam néha-néha. Jövőre előfizetünk ADSL-re, s akkor majd többet is fogok játszani, meg majd kérdezek is, hogy mi a jó játék Kép

Edina Kép
5. ismerkedési évfordulónk lesz. Házasságiból még csak a 2.-at ünnepeltük szeptemberben Kép
A szép vastag mnyh-hoz sok fehérjére, folyadékra és esetleg baby aspirinre van szükséged. Utóbbit itt sokan szedtük, most nem emlékszem, hogy a punkcióig vagy a transzferig, de az okosok majd megmondják, ha érdekel Téged is.

Lara Kép
Köszönöm a webcímet!

Kriszta Kép
Jobbulást Neked! Ezek a fránya megfázások, influenzák inkább az 1. és a 3. harmadban lehetnek veszélyesek, most Te is és a baba is nagyon erősek vagytok! Úgyhogy ne aggódj, nem lesz semmi baj!

Orsi Kép
A gyerekeknek adsz valami bogyót? Már jobban vannak?

Zsebi Kép
Mi 8-ra megyünk a párommal. Így elsők leszünk, s a múltkor negyed 9-re már ott sem voltunk! Mindenesetre én 163 cm alacsony, normál testalkatú, barna hosszú hajú csaj vagyok, a párom 193 cm-es óriás, szélesvállú, szőke és szemüveges. (Õt könnyebb beazonosítani Kép )
Remélem, hogy kapsz valami megnyugtató választ K-tól.
Nem tudom, van-e sperma élettartam vizsgálat, de különben ez engem is érdekelne!

Woodi Kép
Hol vagy? Hogy vagytok?

Farkasok Juditja Kép
Milyen a Caramel CD? Érdemes beszerezni?
(Nekem az összes Megás dala megvan, a párom letöltötte a net-ről Kép )

Lányok Kép
Egy kis kultúrális "nem ajánló":
Voltunk a Nemzetiben, megnéztük a Bulgakov/ Mester és Margaritát.
Én olvastam a könyvet, ami zseniális. De a darab? Unalmas és kevés benne az igazán jó színész! Sajnos nem érdemes megnézni! Aki olvasta annak azért, aki nem, annak meg azért, mert az ég világon semmit sem fog belőle érteni!

Aki látott mostanában jó darabot, az lécci írja meg, mi volt! Hja, én inkább dráma párti vagyok... persze néha egy jó kis vígjáték is jól esik, de csak ha eléggé fordulatos!
Előre is köszönet érte!

Hétfőn jövök a hírekkel, addig már csak magamban parázok!
Szép hétvégét mindenkinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

SZiasztok,

Lara,
Köszi az info-t. A homeos füzeted a patikából van ? Ugyis kell mennem fogkrémért, lehet kérek egyet en is.
Nagyon drukkolok hogy Andorral minden rendben legyenKép

Orsi,
Nektek is jobbulást, a fiuk erősek, biztos hamar kilábalnak belőle Kép

Fanni,
A párod milyen magas KépKép Színház ügyben én inkább Új Színház párti vagyok Kép Bár régóta szeretném megnézni a Médeia-t a Katonában Fullajtár Andreával,ami dráma, és mindenki állítja hogy nagyon jó, ezért persze jegyet sem nagyon lehet rá szerezni Kép

Zsebi,
Örülök hogy már kicsit jobban vagy Kép, nagyon kíváncsi vagyok Krizsa fog-e tudni valami hasznosat/újat mondani !

Dedina,
A nyálkahártyára a baby aszpirin tényleg jó. napi egyet, én a transzfer napjáig szedtem KépKépKép
Sok peti és nyh növelő sugit küldök neked +++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Kavicska,
Tök jó hogy ilyen nagyot léptetek előre Kép Meglátod, mostmár pörögni fognak az események Kép A pszichodokira legalább már felvértezve készülhetsz, nem fog meglepetés érni Kép Csak keményen KépKép

Kriszta
19+0

Kép

KépKép
kriszta71

Fanni, Kép
Nem dráma, sőt; de azért ajánlom egy lájtos hétköznap esti kikapcsnak a Thália Stúdióban Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter előadásában a Kövek a zsebben-t. Ketten játszanak kb. 20 férfi és női szerepet, és mi nagyon élveztük. Kép A díszlet csak 8-10 színes szék, meg tán egy asztal, és a gofris kiadóablaktól a hegyeken keresztül a forgóajtón át a cölöpökig mindent megszemélyesítenek vele. Kicsit interaktív is a darab, érdemes az első sorba jegyet szerezni. Mi ott ültünk tök véletlenül, és nagyon klassz volt, mikor odajönnek hozzád és téged is bevonnak a játékba! Kép

Seszi
seszi

Lányok!

Rengeteget kellett olvasni. Ennyi eseményt!
Az 1. nap az öri tanfolyamon nagyon jól ment. Egy másik pszichodoki tartott foglalkozást. Jól éreztem magam.
Elmondta, hogy milyen "problémák" merülhetnek fel. Ha mindig nyíltak leszünk a gyerekkel, és nem a "jóindulatú" szomszédtól kell megtudnia az igazat, akkor nem lesz semmi gond. Elmondták a házaspárok, hogy a családtagok még nem is tudják, hogy örökbefogadnak. Félnek a reakcióktól. A lombikot sem úgy fogadták, ahogy kelett volna. Azt mondta a doki, nem azzal kell foglalkozni, hogy mit mondanak a rokonok. Ha nem fogadják el a babát, akkor az az ő problémájuk. De ezzel a saját gyereküket is megtagadják. Hirtelen ennyi.

Seszi, Renóca!
Köszönöm a szép szavakat.
Mindenkinek kívánom, hogy hamarosan célbaérjen.

Kavicska!
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de csak ma olvastam el a leveleket.

Lara!
Andornak jobbulást. Vigyázzatok magatokra.

Kriszta!
A Kikába nem jutottam el, de az Ikeában voltam. Szart sem ér az egész. Hát ha ez bababarát áruház, akkor én nem tudom mi vagyok.
Volt 1-2 ötlet a lakberendezés terén, amit jónak találtam. Az egész boltban egy nagy káosz van. Nem átlátható az egész. Lehet, hogy csak én vagyok a hülye?

A Madrina már Brendon. Az autóból láttam a bazi nagy feliratot.

Fanni!
Ha hétfőn csuklasz, akkor miattam van. Majd sokat gondolok rátok, hogy minden rendben menjen.

Mindenkinek szép hétvégét.

Timi
latimi

Sziasztok!

Dedina!
Én is progit fogok kapni, s hasonlóan nem tudom, ki bök. Az Et utáni pár napban nem szívesen mennék be a körzetihez...
Hétfőn megyek uh-ra, izgatottan várom...
leona

Na, közben visszaolvastam kicsit.
- A Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter párost én is ajánlom, szenzációs a darab Kép
- Én is The Sims - rajongó vagyok! Bár mikor saját és férjem "klónjával" játszom kész a baj. A nőci egy idő után utálatos, elutasító lesz, a pasi ezen kesereg és folyton sír. Szerencsére valójában nem így működünk!

Niki és Dedina! Drukkjaimat küldöm: drukk drukk drukk
... és mindenkinek nyugodt, pihenős, babázós, kitartásos hétvégét!

L.
leona

Mindenkinek köszönöm a drukkokat és az energiákat!Furi ebben a helyzetben lenni, eddig még én moindig csak küldtem a drukkokat!Most meg már fogadom is őket!Kép

Leona
Én már kigondoltam,de még nem beszéltem a csajszival.Megbeszélem vele,hogy jöjjön ki hozzám az első hétben,aztán majd elmegyek hozzá én.Adok neki valamennyit.Remélem megcsinálja.Ja Õ az aszisztense a körzetimnek.Majd a napokban meg is beszélem vele.Én is hétfőn megyek uh, és én is kiváncsi vagyok, hogy hogyan alakultak, alakulnak odabenn a dolgok
dedina

Kriszta,
igen a gyógyszertárból. 3 féle van: Várandós kismamáknak, Szüléstől gyermekkorig és Mindenkinek mindenkorra. Kérd mind a hármat!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok, megint csak egy kis gyors bejelentkezés.

Hogy válaszoljak is, akinek el nem felejtem:

Byby, nekem azért kellett Serophene, hogy tuti legyen pé-m a long protokoll előkészítéséhez. De azt nem tudom, jó ötlet-e "csak úgy" gyógyszerezni a szervezetet. Azt nem tudom, vannak-e nálatok gondok apával. Ha igen, és inkább csak lombik ajánlott, a szervezetet hagyni kéne pihenni inkább. Én már nagyon ellene vagyok a felesleges hormonozásnak, gyógyiknak...

Zsebi, én nem tudom ezt, hogy van-e ilyen vizsgálat az életképesség hosszáról. De nézd meg Unique-t, nekik is max. 48 órát mondtak, aztán úgy lett lánnyal babás (és ez alátámasztja azt, hogy peteérés előtt legalább, ha nem több, mint 2 nappal voltak együtt). Valszeg ez a vizsgálat nem sokat ér. Mint ahogy a PCT vizsgálatok sem.

Fanni, www.tortuga.hu ez az étterem, de ez Csepelen van.

Magamról annyit, hogy sajnos nálam a boldog és gondtalan babavárás mítosz marad... Kép Már hetekkel ezelőtt sejtettük, de mostmár adott, hogy anyukámnak daganata van, illetve most pénteken nagy hasi műtétet végeztek, mindent "kipakoltak" (méh, petefészkek stb.) A helyzetet tetőzi, hogy 200 km-re innen van, és ez iszonyú fárasztó, ráadásul ott a ház is, magára hagyva, kutyákkal macskákkal. 4 napja folyamatosan talpon vagyok, a derekam szétment, és megfigyeltem, akkor vagyok rosszul, ha iszonyat fáradt vagyok, úgyhogy második éjszakát émelyegtem megint át. Az öcsém és férjem segítenek ahogy tudnak, de mégiscsak férfiak... nem tudom, mi lesz, én csak remélem, hogy a 2.harmadban több energiát ad a jóisten, hogy tudjak segíteni, és megkímél minket a nagyobb bajoktól.

Norka (10+3)
s_norka

Norka!

Sajnálom, hogy ilyen rossz dolog történt az Anyukáddal.
Próbálom küldeni az energiát, hogy bírd a kemény megpróbáltatásokat. Azért próbálj magatokra vigyázni.

Tudom, hülyeség ezt mondani, de azért Anyukádnak mielőbbi gyógyulást.

Timi
latimi

Norka!

Sajnálom, hogy ilyen rossz dolog történt az Anyukáddal.
Próbálom küldeni az energiát, hogy bírd a kemény megpróbáltatásokat. Azért próbálj magatokra vigyázni.

Anyukádnak mielőbbi gyógyulást.

Timi
latimi

Norka!
Bocs, hogy kétszer küldtem el. Csak az előzőben nem tetszett a mondatom. De ez a fránya internet elküldte.

Timi
latimi

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat! A helyzetről inkább nem írok semmit...

Fanni: Ha semmi nem jön közbe, és ajánlom, hogy ne jöjjön, akkor december közepéig egymástól távol leszünk, ő kint, (egy ilyen műtét után közvetlenül nem is ajánlatos utazgatni), én meg itthon.
Nóri: Nagyon sajnálom, ami történt Veletek - habár férfi vagyok, teljesen át tudom érezni a helyzetedet, (idén két babánk nem született meg reményteli kezdet után, és az apámat 5 hónap alatt elvitte egy agytumor).
Legyél erős, és pihenj sokat, dolgozzanak helyetted a férfiak, Benned van a jövő - szó szerint!!!

Papafán
babafaan

Norka!
Nagyon sajnálom, ami a mamiddal történt. Drukkolok, hogy így a műtét után már sikerüljön minél előbb meggyógyulnia. Nagyon igazságtalan az sorstól, hogy miután megoldódik egyik oldalon a gond, rögtön adódik egy másik.Kép Kép Kép
Próbálj meg minél többet pihenni, és vigyázni magatokra!

Borsi
borsókás

Lara,

Köszi, kérni fogom, persze szombaton elfelejtettem...de attól félek ez az Osci...nem sokat használt. Ugyan már jobban vagyok, de nem mondhatnám hogy kutya bajom, pedig most fogom bevenni a 6. adagot (na jo, csak 5 és fél), bar ki tudja mennyire lennék rosszul ha nem vettem volna be.

Norka,

Õszintén sajnálom. Ez most nagyon nehéz időszak lehet neked, de bízzunk benne hogy mindketten túl lesztek a nehezén hamarosan Kép

Timi,
Én sejtettem hogy az Ikeában nincs nagy választék. Már a katalógusban sem volt. Szerintem érdemes kissebb bútorboltokban körülnézni. Szólok majd ha találtam valami jót Kép

Kriszta
19+1

Kép

KépKép
kriszta71

Kedves mindenki!! Kép

Napok óta egy buta tyúknak érzem magam. Amihez eddig igazodhattam, az is bizonytalannak tűnik. Legutóbb Szmatona dokival megállapodtunk abban, hogy a köv. ciklustól elkezdem a fogigátló szedését. Az előző ciklus 3. napján a hormonszintem rendben volt, a 16. napi UH-n tüszőt is látott a doki. Még mondta is, hogy pár nap múlva tüszőrepedés.
Ez még idáig megnyugtató is volt, hisz nálam sosem volt 28 napos a ciklus. Csakhogy először a 43. napon jelentkezett először valami kis barnázás. Ez nálam még sose volt. Tegnap elkezdtem aztán a fogigátlót szedni, de ma megint alig van valami...
Persze a 32. nap környékén csináltam egy tesztet, mintha még nem láttam volna elég egycsíkosat. Kép
Ki tud valami okosat mondani? Mitől van most ez????Kép

Borsi
borsókás

Nóri!
Kívánok neked sok erőt ehhez a helyzethez nem könnyű az biztos, de remélem hogy mostmár anyukáddal minden rendben lesz. Szorítok és mielőbbi jobbulást kívánok neki így ismeretlenül is.
Kép

Latimi!
Örülök, hogy jól érezted magad a tanfolyamon! Milyen hosszú egy ilyen mármint hány nap?

Fanni!
Holnapra hatalmas drukk! Azt tudom Te hogy nézel ki, mert a talis képeket megnéztem és be tudtalak azonosítani, szóval ha még ott leszetke megismerlek! Kép

Edina!
Drukkolok holnapra!

Farkasok!
Nektek is megy a drukk a holnapi konzultációhoz.

Leona!
Hasonlóképpen a drukk megy neked is!

Niki!
Remélem a hétvégén adtatok az élvezetnek és az eredmény sem marad el. Kép

Velünk minden rendben, jó volt a hétvége, bár iszonyú hosszúnak tűnt hazafelé a vonat út. De már várom a holnapot és remélem helyére kerül egy két dolog az agyamban, amire várom a választ....

Borsókás!
Nem tudok ehhez hozzászólni sajnos, de ha a doki azt mondta minden rendben akkor minden rendben. Azért majd említsd meg neki vagy hívd fel és akkor te is meg tudsz nyugodni.

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri, Kép
Szívemből kívánom, hogy anyukád mielőbbi, és gyors felépülése hozzon az egész családodnak megnyugvást és kiutat ebből a nagyon nehéz helyzetből.
Kolléganőm bő fél év folyamatos rosszullétek után nyáron ment keresztül hasonlókon. A műtét után 6 hét betegszabi következett, ami után újult erővel jött vissza dolgozni; a fájdalmaitól megszabadulva mintha teljesen kicserélték volna őt. Kép
Remélem anyukád is gyorsan felépül testileg-lelkileg! Kép

Seszi
seszi

Olvasván amit írtam, ijedten látom, hogy némileg pesszimistán félre lehet érteni azt, szóval Nóri édesanyjának mielőbbi javulást kívánok, és sok erőt türelmet a családnak, hogy ebben tudjanak neki segíteni!
babafaan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?