Sziasztok!
Roz, igaza vana férjednek, h még vár, és szuper ügyesen csinálta ezt a bizniszt!
Pár év még, 1-3 és meglátod Te is! És igazad van P-t illetően is, időnként egyik napról a másikra homlokegyenest mást mond.
Mrege, bízz Magadban, hallgass saját magadra! Én is sokszor leírtam már, h nem lehet ezt elrontani, ha ennyit hízik, hát ennyit, nyugodtan hízzon, majd lellassul! Az én gyerekem meg épphogy az alsó határt elérte a heti hízást illetően, de volt, h a P. által kívántat még csak nem is súrolta, most meg mászik, ,térdel, feláll
, Õ ilyen. Amikor nem hízott 2 hétig, nekem is egyből azt mondta, h tápszer,biztos kevés a tej, másnap mértem, fejtem, volt tej, felhívtam, akkor nem tápszer, Béres csepp, meg ilyenek. Na ma már csak MAltofert cseppentgetek Hannának. Most meg kitalálta, h biztos felszívódási zavara van, azért van 4-5 kakis pelenkája egy nap-persze, mert gyümölcs+tej mellett ki nem csinálná uezt?! Máskor meg azt mondta, h természetes a napi 4-5. Szóval, higgyj(na ezt hogy kell írni?) Magadban és Regében!
Ja, a könyv elég friss, pár hónapos nem bizti, h van a könyvtárban, bár bevallom-ez gáz- de sosem voltam még a kméti könyvtárban.
Lina, sztem is hazamenjetek,és inkább ha td,akkor majd Anyukád menjen Hozzátok! Főleg, h a van rá lehetőségetek a saját otthonotokba költözni!
És szép, nyugodtan mond el, hogy szeretnéd, és hogy lehet, h majd meggondolod magad, de most így képzeled, és kész!
Cukker, ez Rád is vonatkozik!
De se beleszólni, se okoskodni nem akartam
!
Roz, igyekszem úgy intézni, h szabadok legyünk akkor, de már semit sem merek ígérni!