Sziasztok!
Próbálkozok a visszaolvasással, de nem nagyon megy! Nem jegyzeteltem, mert akkor aztán már sosem tudnék írni! Inkább igyekszem visszakapcsolódni!
Nadine! Tegnap elfelejtettelek üdvözölni, ne haragudj! Érezd magad jól köztünk, de látom ez megvan, mert jó kis aktív vagy
Jó pocakosodást!
Tegnap nem 4D-n voltunk, hanem az orvosomnál terhesgondozáson, csak ő is mindig csinál UH-t!
Babetta! Én is nagyon sajnáltam, hogy nem tudott súlyt mondani a doki, de legalább tudom,hogy szépen, egyenletesen fejlődik! Megnéztem itt a neten, a 6,96-as BPD-hez több mint 900 dkg-t írnak (6,8-as BPD= kb.900 dkg), de csak 7,1-től van 1 kg! Úgyhogy a kettő között lehet!
Titati! Szerintem sosem késő elkezdeni a kismamatornát, én is elsősorban a légzőgyakorlatok miatt szeretem
Ha jól olvasom ki a doki írását Detralexet írt és Endovenon krémet! A harisnya miatt nem aggódom, pont eszembe voltál, hogy a tiéd is milyen szexi
Annácska! Jól jön tényleg a harisnya, mert én télen majdnem mindig hordok a nadrág alatt
És ha olyan szexi lesz, mint a Titati "műlába"...
Angi! A nyelvvizsga miatt vagyok ilyen feszült. 2 hét múlva felsőfokúzom, és nem érzem magam elég felkészültnek, főleg, hogy 80% felett kell teljesíteni (egynyelvű)... De most már nem idegeskedem rajta, nem is beszélek róla... Megpróbálom, aztán lesz, ami lesz!
Ildi, Eszti és mindenki! Kedvesek vagytok, hogy jobb kedvet kívántatok nekem! Ezért szeretek itt lenni köztetek, mert mindig van vkinek kedves szava a másikhoz! (Mégha nem is lehet mindenkinek minden "bajára" reagálni, mert hál'Istennek szép számmal vagyunk)
Karácsony: Nekünk ez a 8.közös karácsonyunk,5.külön (és, hogy fokozzam, 2., hogy házasok vagyunk)
Mi nagyon szeretjük ezt az ünnepet, és már 1. külön karácsonyunk óta igyekszem minél meghittebbé, családiasabbá tenni! Már az adventi készülődéssel megkezdődik nálunk! Általában úgy szoktam feldísziteni a házat, mikor papa nincs itthon. Mire hazajön, készvagyok mindennel és ő tök örül neki! 23-a egy alapos nagytakarítás és előkészítem a kaját 24-ére, és kalcsot sütök! 24-én alszunk, amíg bírunk, aztán elkezdünk készülődni! Párom barkácsolja az udvaron a fát (mindig óriási fánk van, mert férj imádja), én pedig sürgök-forgok a konyhában. Nem főzök készre szinte semmit, csak amit nagyon kell. Délután 2-3 körül szépen felöltözve elmegyünk gyors látogatásra a szülökhöz (mindkettőhöz), ajándékátadás (csak otthon bontjuk ki a mi fánk alatt), kóstolás... irány haza. Nálunk újabban mindig késik a JÉzuska, mert mindig késve érkezünk haza a szülőkhöz, de sokszor még mindig nehéz tőlük elválni így az ünnepen!(Úgyhogy cseppet se aggódj Mamacka, még ennyi idő után is ez van) Befejezem a főzést (mindig csak az utolsó simításokat hagyom meg): pl. levest leszűrni, tészta főzés, hús sütése... Közben bekészítjük az ajándékokat a fa alá, férj bekapcsolja a karácsonyi dalokat, villany le, gyertyafény: Meghallgatjuk a Mennyből az angyalt,elénekeljük (kis romantika) és átadjuk az ajándékokat! Bontogatás, vacsi, szülőknek,tesóknak ajándékok megköszönése aztán tévézgetünk, beszélgetünk, nevetgélünk! Másnap reggel Istentiszteletre megyünk és 25-én anyóséknál ebédelünk, 26-án az én szüleimnél. Közben meglátogatjuk a nagyszülőket is!
Most pedig elhallgatok, mert már megint nem bírom befogni a számat! Meg biztos már írtatok közben egy csomót...
Anita (25+6)