Sziasztok!
Buék minden ikres és nem ikres mamának. Mi végig hánytuk hasmenéseztük a karácsonyt, de azért sajnálom, hogy vége az ünnepeknek.
Zsófi!
Örülök, hogy épségben megjöttetek.
Babakocsi témához:igaza van Cicusnak teljesen attól függ, hogy milyen a környéketek, hol akarod használni, mi eddig három féle helyen laktunk az ikrekkel mióta megszülettek. 1.Pesterzsébet:lapos, faluszerû vidék, jobbára aszfaltos utakkal, járdával: nagyon jó volt az egymás mögötti-szembeni, hat lépcsõt kellett csak lecipelni, az még ment is, amíg ott laktunk (10 hónapos korukig), elfértünk járdán is, boltba is, és a kapunkon nem fért volna be az egymás melletti.
2.nyár, Maros utca: meg volt még az egymás mögötti, de az elsõ emeletrõl nem bírtam lecipelni, az egymás melletti nem fért volna el a járdán, maradt az esernyõs, plusz hátihordozó, városban most is így szoktuk, de ez újszülötten nem nagyon ment volna.
3.Diósd, dombos vidék, helyenként igen rossz terepviszonyokkal:a kiskerekû, egymásmögöttivel iszonyúan kinlódtunk, és igaszság szerint már fekvéskor (kocsiban alszanak kinnt délutánonként) kicsit kicsi is volt, ha ültek klassz volt mert jókat szórakoztak egymással szemben, ezért elcseréltük egy egymás melletti, felfújható kerekû terepjáróra, ez nagyon klassz még tíz centis hóban is feltoltam a kertünkben, de azt hiszem fentebb már panaszkodtam, hogy nem fér be a télikert ajtaján, csak összecsukva, sem a bolt ajtajá, bár ez zavar kevésbé.
Ha majd egyszer egy babám lesz tuti ilyen terepjárót veszek, és az még be is fog férni az ajtón
Mind a két kocsit a Minimanóban vettük, ott is vannak használtak, és mind a kettõ befér a csomagtartóba, persze ezt mindenképp érdemes az adott autóra és babakocsira tesztelni.
Ágy: nálunk két hónapig egy ágyban aludtak, addig fértek keresztben, és nem ébresztették fel egymást. Most meg ha bennt alszanak délután, még a másik szobából is fel tudják egymást sírni (igaz közel van a két szoba)
Mikorra vagy kiírva?
Sára
ui:Kingáékról nem tudtok valamit?