Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">

Ildikó!
Holnap akkor 11 óra IKEA előtt.
Jön: Te, Esztipeszti, Lyly, csak nem vette fel a telóját, de még hívom, Annácska, Ágiboszi, és Viko. Na meg én. Jah, és a Babetta. Remélem, nem hagytam ki senkit.
Nasit ne hozzatok, mert annyi van, h sose fogy el. Üncsi van még egy kis körte, meg narancs, meg kóla, és tea is van. Ha mást akartok inni, akkor azt lécci hozzatok, mert én mára kidőltem, és nincs kedvem már bótba menni. Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 22+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

jah, 22+3, és nem 22+1.Kép Vagy mittom.Kép

Kép

Kép
nancsika

Zsu,
tudod, babysitterkedtem októberig.
Amikor kiscsajszi megkapta 3 évesen a Pán Péter 2-t DVD-n, naponta 2*is megnézte, és ment 2-3 hétig.
A végére már kívülről fújta az egész szöveget.
Aztán megunta. És normális maradt Kép

Jövő héten csütörtökön megyünk Praxisba 4Dre.
Aznap délelőtt lesz teljes vérkép meg cukorvizsg.
Remélem délután, amikor megyünk már jól leszek és a babó aktivitását sem fogja befolyásolni.
Mit kell vinni? Videókazi, CD, DVD?
katicuska

Azt az eszeveszetten vigyorgó fejet hogyan lehet kihozni? A sima mosolygó az megy, de a vicsorító még nem... Kép

nadine81

<font color="ff0000">Esztipeszti!
Hozzad a Manódról a 4D-t! Kép
Kíváncsi vagyok rá! Kép

Nancsika & Alex 22+3

(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nadine, az izomra mindenképpen jó hatása van, de sz.tem a sebgyógyulásban nem hiszem, hogy segítene.Én erre homeós bogyókat szedtem, és az tényleg jó voltKép
Vicsorgó fej: kettőspont, és nagy O betűKép

Oké, Nancsi rendben.Kép
Én meg arra gondoltam, hogy viszek görögsali alapanyagot, aztán majd összedobjuk.
Van otthon olívaolajod????
Vagy vigyek azt is?
És kenyérpirítód?(na, azt nem cipelek)Kép

ildikó
vas

Ildikó, köszi! Kép

nadine81

<font color="ff0000">oliva olaj nincs, mert nem szeretem nagyon.Kép
Kenyérpirító van, de kenyér nem biztos, h lesz. Max lefutok a bótba.Kép de csak holnap! Kép

Nancsika & Alex 22+3

(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok,

Nancsi, és varrós csajok, oké, holnap 11-kor. Sajna, nekem 1-kor lépnem kell. Viszem a 4D-t. Kép
Kíváncsi vagyok, mennyit fogunk haladni....Kép

Pusz

Eszti
Vendég

Ildi
Két fiú után egy kislánynál nagy esélyed van, hogy nem kell vágni!

A fiúknak döbbenetes mennyivel nagyobb a fejük!!! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Viszek kenyeret is, nyugiKép
Csak pirító kell, ha az meg van , akkor okéKép

Mamacka, tényleg nagy fejűek voltak a fiúkKépKép
Köszi a festék tippet, el is felejtettem megköszönni, olyan állat vagyok.

Viszont most megyek, mindjárt hazajön a család, aztán kiröhögnek, hogy megint babanetezekKépKépKép
Pusz
vas

<font color="ff0000">Ilyet.
Ki vagyok nyúlva, erre apa most jött haza, és rá van indulva a Kikára, h mennyünk, és nézzünk konyhabútort. Ti értitek ezt? Pasi akar menni nézelődni, és nem nekem kell megkérni, h mennyünk el. Kép Mókás.Kép

Nancsika & Alex 22+3

(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Varrós lányok!
Megőrülök öcsémék kiszámíthatatlanságán! Most hívtak, hogy csak holnap késő délután érkeznek. Tehát mégis megyek varrogatni. Mondtam is nekik, ha közben ismét meggondolnák magukat, rám ne számítsanak, mert nem leszek otthon. Akkor 11-kor az IKEA előtt? Nancsika, mit vigyek?

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Mit varrtok, lányok?

nadine81

Jó estét Mindnekinek! Remélem, valamikor majd elmegy ez a levél, mert állandóan karbantartanak és az előző nagyon hosszú üzenetem elszállt Kép
A doktornénim ágybaparancsolt - no mondjuk nem kellett nagyon erőszakoskodnia, mert fáradt vagyok és fáj a pocakom. Az UH és egyéb vizsgálatok szerint csak én fájok, a babó jól van, bár az UH orvos nem ért rá megnézni, hogy leány-e a szentem, mert el volt foglalva a magánbeszélgetéssel, viszont megnyugtatott, hogy ha nem is érzem, ugrándozik sokat. Biztosan a bongyorodó súlyfelesleg a pocaktájon az oka..?

Szóval nem merem bevállalni a kétszer két óra BKV-zást tömött járműveken fájó pocakkal, így a holnapi kézművelés részemről elmarad. Nektek sok örömet a családhoz és a karácsonyi készülődéshez! Én meg megyek vissza az ágyba sírdogálni, mert ilyen a kedvem, meg mert a papa 8000 km-re van tőlem, én nem bújhatok oda hozzá, hogy megszeretgessen kicsit. (Nálunk a karácsony mindig vacak, a szüleim sajnos kóros szeretetreképtelenségben szenvednek én meg nagyon vágyom az igazi családra,no de az angyalok jövőre már hozzánk is jönnek, bele jó kis 30 fokos napsütésbe nagy indiai síkságon Kép

Minden jót Mindenkinek!

Vikó

ui. Azt hiszem Szelivi kérdezte: igen, bocit is tudok. Majd ha csemete megengedi, valahogy ...

Köszönöm szépen az összes nekem és másnak szóló, de rám is érvényes vagy/és kedvemrevaló gondolatot! Bocs, hogy nem reagálok személyre szólóan, de tényleg el vagyok szontyolodva az ágybanlét miatt. Na tsók!

indianyo

Varrós lányok: Megesz az irigység! Ti tudtok varrni, én meg a melóhelyen leszek. Kép

Lassan itt az ideje, hogy táppénzre menjek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Hi Csajok!

Ma már sokkal jobban vagyokKép Visszaolvasás nem ment tökéletesen, csak bele-beleolvastam, mert rengeteget termeltetekKép

Tehát baromi korán keltem, így lassan már bújok is be az ágyikóba. Ugye 7-re be kellett érni a kórházba a cukroslötyi miattKép Undorítóbb volt, mint 8 hete, de kibírtamKép A 2.szúrás viszont már fájt, meg is látszik?(
Utána aztán taliztam a szülésznővel! Nagyon-nagyon szimpi, remélem, szülés után is az leszKép Felírta számom, szülés várható időpontját...stb, bármikor kereshetem, 36.héttől NST-t ő csinálja, szülésfelkészítőben segít...MOndta,hogy a szülés 2 féleképpen indulhat, mikor szóljak, de addig még mindenképpen talizunkKép
Este pedig meglátogattuk a dokibácsit, aki világra fogja segíteni pici gyermekünketKép Annyira aranyos volt Botika, kivételesen alukáltKép Ahogy tartotta a 2 pici kezét, valami zabálni való volt. Az egyiket felfelé fordította, így látni lehetett az álomszép picike tenyerétKép Egyik lába meg ki volt nyújtva, a másik behajlítva, így sikerült egy sztárfotó a drága pici fiam popsijáról, és fiúságárólKép (Nem semmi, mennyi bizonyíték fotónk van márKép) Sajnos a súlyát nem tudta megmondani, mert csak a 32.héttől néziKép De szép fejlett baba: BPD alapján:27+6, FL alapján:27+1Kép
Visszérre kaptam kencét és gyogyit + harist is ajántlottKép Méhszáj zárt teljesen, de továbbra is (és valószínűleg már marad is)2000-es! Magne B6 szigorúan 3*2, felpóckolt lábakkal pihizni! Összességében: mindketten szuperül vagyunkKép

Lépek, sorry,hogy nem reagálgatok, de lehetetlen jelen állapotombanKép

Varrós csajok! Holnapra jó szórakozást, aztán ha netán alkotnátok is valamit, szeretettel várjuk a képeket!Kép

Pusszantás:

Anita (25+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Már egyszer én is írtam, de nem küldte el az üzit. Kép
Indianyu,
pihizz sokat! Ne szomorkodj! Mikor látjátok egymást ismét apával?
Anita,
jó mozgalmas napod volt. Azért örülök, hogy a reggeli negatív dolog után jött 2 pozitív is. Cuki lehetett Boti. Látom a szerelem csak fokozódik és ez így van jól! Kép Kép Pihenj most!
Tünde,
Neked milyen lett a cukoreredményed?
Vok,
nagyon jó az AFP-éd! Gratula hozzá! Még mindig várom az emailod!

Én voltam tornán, jó volt megint. Most meg várom haza férjescském.

Angi 27+6</font>
angi79

Remélem, már jobb a babanet, mint délután. Akkor azt hittem, felrobbanok!

Mariannka: nehéz ügy Kép Nekem a karácsony nagyobb családi ünnep. Így míg kettesben voltunk, addig sem kettesben ünnepeltünk, hanem a szüleimnél.

Nadine: elsőt 20. héten, másodikat 22. héten éreztem először Kép

Málnalevéltea: az előző két szülésemből kiindulva én nem merek ilyesmit inni Kép

Karácsony: nálunk most még nincs közös fa díszítés, de hosszú távon azt szeretnék. Nálunk nincs Jézuskázás, mivel nem vagyunk hívők. Így decemberben a fiúkkal közös ajándék gyártás lesz. Mécsestartót akarok csinálni velük gipszből a nagyszülőknek, amit én kiöntök, ők meg festegethetik. Nem lesz olyan szép, mint Nicikáé, de sk Kép

cory 23+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok !

Csak a végét olvastam, mert most értünk haza . Akkor holnap 11-kor tali az Ikea előtt .
Most nem olvasok vissza ,mert nagyon hulla vagyok nem sokat aludtam az éjjel.
Fürdés után benézek hátha változik valami,mert holnap már nem tudok olvasni aztán írány az ágy.
Remélem mindenki jól van !
Nadine üdv a csapatban!

Anita
Örülök hogy minden rendben, és hogy szuperül vagytok .Szép nagy baba lesz Botika,de kár hogy nem mondta a súlyát.! Akkor lehet hogy nekem se mondják meg holnap, ezt csak a
4D-n mondják meg.?

Babetta és Levi 24+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Indianyó,
sajnálom, hogy fáj a hasad, remélem előbb-utóbb elmúlik. A fő, hogy a baba jól van. Ha már a doki mondja.. Kép Ha már muszáj, inkább mi szenvedjünk kicsit itt kint, mint ők odabenn. Persze a legjobb, ha mindenki elkerül mindenféle fájdalmat!
A férjed Indiában van? Ott dolgozik? Oda is fogtok költözni? Elég messzi van kis hazánktól...

Anita,
ez 4 D-s UH volt? Tök jó lehetett. Mi még nem tartunk itt, 28-án megyünk simára. Azt, hogy nincs-e nyitva a méhszáj, mikor nézik meg először? Nekem még nincs róla semmilyen adatom.

Cory,
köszönöm az infot, akkor már megnyugodhatok, nem én vagyok az egyedüli, akinek ilyenkor még nem dörömbölnek odabent! Kép De ami késik, nem múlik! Kép
A málnalevél teával mi a baj? Mi volt az előző szüléseknél, amiért nem mersz inni?

Sziasztok: Nadine.

És akkor én most írom először: 18+0 Kép

nadine81

Nadine: csak annyi, hogy elég gyorsak voltak. Az első szülés 5 óra első fájástól. És most a fiúkat is el kell helyeznem még a kórházba indulás előtt. A többedik szülések meg gyorsabbak szoktak lenni.

cory
Budapest

Mariann, most találtam neked:
www.origoegeszseg.hu/cikk/0546/899440/kozelebb_1.php
A köldökzsinórvér levételről szólKép
remélem hasznos infókat találsz benne.

Anita, tök jó, hogy jól alakult a napod, meg az uh, meg a szülésznős taliKépKép, meg minden.

Vikó, pihenj te meg sokat, ahogy a dokid javasolta.Tényleg nem tenne jót a sok buszozás.

Holnap délelőtt én már nem jövök, mert korán indulunkKép, tehát 11-kor ikeaKép
Jó éjszakát mindenkinekKépKépKép
Ildikó 20+6
vas

Sziasztok!

Köszi a gartukat. Kép Én is nagyon elégedett vagyok a törpémmel és az eddigi eredményekkel. Kép

Vikó! Ne legyél szomorú!!!! A törpéd jól van és ez a lényeg. A fekvést ki lehet bírni (többen tanusítják) és utána sokkal jobban leszel. Kép Merre laksz? Én Gyálon. Ha nem épp teljesen a város túloldalán laksz, szívesen átkocsikázom hozzád a 7végén. Kép

Angi! Most nekiállok írni. Tényleg. Kép 7végén mit csináltok? Mentek börzére? Kép

Zsu!
Én még 9 évesen is képes voltam többször megnézni egy-egy filmet. És azokat máig tudom kívülről. Kép És nem igen változott az ízlésem. Van olyan rajzfilm vagy film, amit annyiszor megnézek, ahányszor csak tudok. Persze azoknak is tudom kívülről a szövegét. Pl. dirty dancing. kb 100x láttam és máig megnézem. Kép Vagy Ann a Zöldoromról. Azt is imádom... Na, de ez már inkább mánia.... KépKépKépKépKép Ne aggódj, nem biztos, hogy kinövi. Kép

Karácsony: Nekünk ez lesz a 3dik karácsonyunk. Első pillanattól kezdve nagyon erősen tartottam magam ahhoz, hogy 24-én kettőnké a nap. Ez azt jelenti, hogy közösen díszítünk fát, jó későn kelünk mind a ketten és együtt ebéd és vacsi. Vacsi után ajándékozás. Kép Aztán másnap lemegyünk anyóshoz, meg átmegyünk anyámhoz. Persze mind a ketten hisztiztek eleinte, de tavaly már annyira jól bírták, hogy még le is néztünk anyóshoz és így nem gondolta, hogy ez a természetes, hanem nagyon örült neki. Kép Nemhiába vagyok pedagógus, vagy mifene. Kép Én úgy gondolom, hogy mi egy külön család vagyunk és ehhez ragaszkodom is. KépKép Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd a törpével az első karácsonyunk. Kép De az még naaagyon messze van. Kép Viszont van egy dolog, amit nem tudok Áinál bevezetni: a karácsonyi dalok. Én annnnyira szeretem, ő annyira utálja. Kibékíthetetlen ellentétnek nézünk elébe. Kép

Jó pihit mindenkinek!Kép

Puszika
Eszter 18+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok megint! Nem bírom a fekvést Kép na jó, csak egy kis babázásra vágytam veletek KépKépKép

Köszi Angi, igyekszem összeszedni magam Kép Hát, sokesélyes az utazásom, a legrosszabb eset a szülés után kb 2 hónap - de legyünk pozitívak és még karácsony előtt.

Szia NadineKép én is kezdő vagyok és sokat panaszkodom, amiért nem érzem még a babóca mozgását (pedig ugye bokszmeccseket vív már). Az nem lenne baj, hogy fáj a poci, ha nem a baba lenne benneKép Tudod, én 38 éves vagyok és a fogantatás óta az összes egészségügyi erő próbál mindenféle negatívumokkal bombázni(genetikai tanácsadás címén), így nehéz, de nem hagyom magam megfélemlíteni azért se! A férjem indiai és én megyek majd hozzá, ha valami csoda történik végre és lesz lakásunk meg vízumom, (most éppen az irodában alszik). Igen, sajnos naaaaagyon messze van Kép De hát Isten útjai....

A mesék kérdéséhez szeretnék annyit, hogy ha mindenképpen zsükséges, hogy nézzen a gyerkőc valamit, akkor ne tv-t! Van magyar népmesék sorozat dvd-n, valami 10-15 is van már, mindegyiken legalább 4-5 mesével (lehet, hogy több is). A disney-félékkel az a baj, hogy egy teljesen műanyag világot mutatnak be (ez igaz a japánokra is) és erősen befolyásolják a gyerekek képzeletvilágát, ami a legcsodálatosabb kincs! Jó, mondjuk a tévé önmagában is befolyásoló tényező, de legalább ne ezeket a szörnyű robotokat meg bögreszemű szőke copfos karatehercegnőket...s ha mégis tv vagy videó/cd/dvd, akkor valaki a családból nézze együtt a gyerekekkel a mesét (ha ez megoldható) mert nagyon sok olyasmit látnak a gyerekek, amikre azonnal reagálniuk kell, megnyugtatást várnak esetleg érthetetlen dolgok miatt vagy egyszerűen csak meg akarják osztani az élményt.

No, kellett nekem felkelniKép

További szép estét és jó varrogatást holnap! Meg egyéb kellemes tevékenységet mindenkinek.

szeretettel
Vikó

indianyo

Angi!

Küldtem mailt! KépKépKép Sikerült! Komolyan romlik az átlagom.... KépKépKép

Voltam ma bent a suliban és túúúl sokan voltak bent. Hihetetlenül sok-sok hülyeséget tudnak kérdezni az embertől... Pl, szerintük a majdnem 5 hónapos törpe még nem rúgdos, meg ilyenek. És jjjjjjjajjjjj! Nagyon kedvesek akarnak lenni és ezért olyan negédesek és azt úúúúúúúúúúúúúúúúgy utálom.... Kép Na, most kipanaszkodtam magam. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszterem!
Én Dunaharasztin lakom, Pesttől egy utcányira. Ez kocsival közel, BKV-val iszonyú messze van Tőletek.

Persze, nem a fekvés miatt szomorkodom (az csak egy kis nyavalygás, mert hiányzik a nagydarab hangos emberem), hanem azért mert rácáfolok a saját elhatározásomra, miszerint végig élvezni fogom a várandósságot és csakazértis megmutatom én ezeknek, hogy nem kell mindenféle tű a hasba. és mégis egészséges babánk lesz! Mert az orvostudományosok úgy döntöttek, hgoy 35 felett, főként első szülés esetében, csak sérült, gyenge, beteg gyerek születhet, ha egyáltalán a kripli anya meg bírja szülni, meg ha hagyják és nem beszélik rá egy jó kis abortuszra. Hihetetlen, amiket egy-egy kórházi kiruccanás alkalmával tapasztalok! Szegény kis lurkók meg érzékenyebb mamák! Még jó, hogy én határozott vagyok és nem hagyom magamat terrorizálni mindenféle "tanácsadásnak" álcázott amniocentézissel, aminek egyébként se megbízható az eredménye viszont belehalhat a nagyon várt pici baba...

Fű... ez egy horrorra sikerült, bocs, de most legalább jól kiírtam magamból sé most már azértis jól leszek! Na jó, még holnap pihizek, aztán meglátjuk.

Szép estét!

ui. A Desperate Housewives (vajon miért adták neki ezt a magyar címet amikor pont a kétségbeesés a lényege???) már második sorozatát éli, én Indiában láttam az elsőből vagy 10 részt. (férjem is imádja). Szóval előbb-utóbb itt is lesz, nem vonják meg tőlünk Kép

indianyo

Cory,
akkor már értelek! Kép Megértem, hogy miért nem kell neked az a málnalevéltea! Kép Csak úgy igyekeznek kifelé a gyerkőcök! Kép

Indianyu,
akkor gondolom itthon fogsz szülni, és utána mész ki. 8000 km... Húúú... Belegondolni is rossz. Mármint nekem.
Ha megkérdezhetem: nemrég ismerted meg a párodat, vagy eddig nem akartatok még babát, vagy csak most jött végre össze ez a csoda?
Nadine.

nadine81

Jujj, és tettem fel képet (ugyan még csak kettőt..) a fotoalbumba! Mivel babáról még nincs (igyekszem pótolni), ezért csak két esküvői van fent. Sajnos az esküvőn inkább sima fotók készültek, ezért csak ez a kettő van, ami digitális. Jézuska Kép tavaly hozott nekünk, szóval minden egyéb már ezzel készül majd!
Sziasztok!

nadine81

Vikó!

Írtam neked emilt! Kép Ma nagyon aktív vagyok! Kép

A Desperate housewives-nél ugyan ezt gondolom én is. A németek nem is változtattak a címen. Sokkal találóbb az angol cím. A németen most pihi lesz egy darabig. Kép Sebaj... Kép Majd nézek megasztárt! Kép

Puszka

Eszter
Kép
Kép
vok

Vikó!

Írtam neked emilt! Kép Ma nagyon aktív vagyok! Kép

A Desperate housewives-nél ugyan ezt gondolom én is. A németek nem is változtattak a címen. Sokkal találóbb az angol cím. A németen most pihi lesz egy darabig. Kép Sebaj... Kép Majd nézek megasztárt! Kép

Puszka

Eszter
Kép
Kép
vok

NadineKép
A páromat már két éve ismerem, egy kezdeti szenvedélyes rövid viszony után elbúcsúztunk egymástól, mert nem egymással képzeltük el az életünket, túl sok volt az ellentét a gondolkodásmódunkban (például ő azt hangoztatta, hogy egy fogyatékos gyerek nem születhet meg én meg nem így!) Aztán barátként elkezdtünk együtt dolgozni és össze is költöztünk a munka miatt. Ekkor rájöttünk, hogy jó nekünk együtt élni, no meg szerencsére, bár keményfejű bika/oroszlán a szentem, de sok dologban változott a véleménye. Így aztán addig rágta a fülem, míg csak igent mondtam Kép Szerencsére ma már az akár fogyatékosként ide született gyermekekkel kapcsolatban sincs semmiféle negatív érzés benne, csak meg kellett éreznie, hogy APA lesz Kép így ő sem erősködött semmiféle genetikai felesleges tortúrával kapcsolatban.

Korábbi férfiaim egyébként nem akartak sem házasságot, sem gyereket, így esett az, hogy csak most várom az elsőt. De nem baj, mert legalább megérettem ráKép A babónk pedig az elhatározással egyidőben meg is fogantKép A 8000 nekem is nagyon sok Kép
Lehet, hogy itthon szülök (jó lenne, meg sokkal hasznosabb lenne anyagilag is no meg a 86 éves nagymamám miatt is, aki ki tudja, hogy láthatja-e egyébként valaha is a dédunokáját, ja és gyes/családi pótlék/állampolgárság ügyben is csak akkor tudok hatékony lenni, ha itthoni a baba) de a házasságom érdekében éz ezekről mind lemondok majd, ha szükséges. Mert mégiscsak az a legfontosabb, hogy mi együtt csináljuk végig ezt a dolgot! Olyan önzőnek érzenm, hgoy a saját kényelmem miatt kizárjam őt ebből a gyönyörűségből...

Vikó 20+4 Kép

indianyo

Vas, köszi szépen! Pihenek ám, a számítógépen az f5=frissítés billentyűt az ágyból is meg tudom nyomni Kép Mondjuk a végig állás a tömegnyomorban a HÉV-en me g villamoson ma nagyon betett nekem, íg ezt tényleg nem próbálom holnap. Szép napot Nektek!

Eszter, asszem te panaszkodtál, hogy lemaradtál a Megasztárról. Nos, nekem nincs tévém, én kizáról olyan műsorokat tudok nézni vagy hallgatni, amik interneten elérhetők, úgyhogy kezdek szakértő lenniKép

www.tv2video.hu - itt rákattintasz a fenti legördülő menüben a Megasztárra és szépen megnézed az egész rögzített adást, reklámok nélkül (ja, egy han gszóró persze kell hozzáKép én az össze híradókat is interneten nézem. Ja mége egy dolog: tavaly a Megasztár adásokban az elődöntőktől fizetősek voltak a klippek, de a válagatók még ingyenesek.

Pusz

V.

indianyo

Sziasztok Kép
Alig lehet titeket követni Kép

Nancsi Kép
Nem semmi a párod Kép Nekem úgy kell könyörögnöm, hogy jöjjön el velem vásárolni, nem hogy nézelődni Kép
Mit vigyek holnap? Nem akarok üres kézzel menni.

Anita Kép
Örülök, hogy ilyen kedves volt a szülésznő Kép

A többiektől bocsika, hogy nem reagálok, de hulla vagyok és megyek aludni.

Varrós lányok Kép
Holnap 11 Ikea előtt Kép

Mindekinek szép álmokat Kép

Annácska 20+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó varrást nektek holnapra Kép Én most fogok menni a negyedikre varrni. Remélem, haladunk is majd Kép

cory
Budapest

Gyorsan beleolvastam...

Indianyó

Nagyon szimpatikus a gondolkodásod! Kép Kép Kép Kép Kép
Egy másik topikban kísértem végig egy negyven feletti kismama tortúráját és küzdelmeit, hogy elkerülhesse a hasbadöfést! Szegénykét olyan durván kezelték, hogy az valami borzalom!
Aláirattak vele egy papírt, hogy mikor kell méhlepénymintavételre mennie... ha nem írja alá akkor genetikai UH-ra sem mehet! Ezért aláírta, gondolta legfeljebb nem megy el, de UH-on kiváncsi volt a babóra szerette volna ha alaposan megnézikl. Igenám de ezt csak falsból végezték... szegény kérdezte, hogy a nyaki redővel mivan? Válasz: az nem számít...
Kért képet a babáról... válasz: minek az magának lehet, hogy beteg a gyerek!!! Kép
Felháborító, hogy hogyan bánnak a kismamákkal! Kép

na jó mi is megyünk alukálni... hosszú volt ez a nap...

mindenkinek szép álmokat!

Mamacka
19+0

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi, kedves Mamacka Kép Szükség van az erőre, mert velem is szívóznak állandóan. Minden egyes nővér,doktor etc. megjegyzi, hogy mennem KELL "tanácsadásra". KELL. Még egy papírt is aláírattak velem, hogy nem vagyok hajlandó az előzetes figylemeztetés ellenére sem. Ja, és ha nem az lesz az eredménye a "gyermekgyártásnak", amit elképzeltünk, akkor kicseréljük a hibás árut? Vissza a feladónak??? Hát igen, ez nem az én világom. Szerencsére nem tudnak megingatni a hitemben (ez nem vallásos hit, hanem emberi). No de mi van a többi, esetleg bizonytalanabb, riadtabb, tapasztalatlanabb sorstársammal? Tényleg szörnyű, hogyha nem fogadsz szót a doktorbácsinak, akkor jön a bünti! Nekem sem adtak ma képet, a szívhangot sem hallgathattam meg... igaz, az UH orvos nagyon elfoglalt volt a magánéletével...

NA, holnaptól nem morgok többet, még elriasztok valakit... Az a lényeg, hogy mindannyian jól legyünk.

Csupa jókat mindenkinekKépKépKép

indianyo

Sajnos én már olyanról is hallottam, hogy azt tervezik bevezetni, hogyha az ember nem veti alá magát a vizsgálatoknak, vagy ha tudva és akarva megszüli beteg gyermekét az állam megvonja a sérült gyermeknek járó támogatásokat. (ők akarták címmel, egyék meg amit főztek!)
Ez olyan durván hangzik, hogy el sem akarom hinni!

Na most már tényleg megyünk aludni! ...jó éjjt

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt mindenkinek!

Indianyó,
hát ehhez a kapcsolathoz és gondolkodásmódhoz csak gratulálni tudok! Kép Nem sok hasonló ember/nő van a világon, aki így gondolkodna bizonyos dolgokról. És ha ti tényleg így kitartotok a véleményetek és egyáltalán egymás mellett, akkor ennek csakis egy boldog folytatás lehet az eredménye! Kép
A dokik meg mondhatnak, amit akarnak. Dönteni úgyis ti fogtok.
Akkor további kellemes és egészséges pocakosodást kívánok, ugyanebben a pozitív felfogásban! Kép
Nadine
18+1

nadine81

Sziasztok!

Indianyó, Mamacka: sok mindenben egyetértek veletek, de szerintem teljesen felesleges felhúzni magatokat, mert a mai magyar egészségügy így "működik". És ehhez kell alkalmazkodni, mert nincs alternatíva. Kép Ez van.

Vas: köszi szépen a cikket, tényleg elég sok minden van benne. Elkezdtem utánajárni a témának, de egyre több érdekességbe ütközök. Kell pl. syphilisvizsgálat. Elég érdekes, nemde?

Katicuska: nekem is készülnöm kellene, mert a kutatási tervről kellene beszélgetnem jövő héten a témavezetőmmel, de valahogy nem bírok nekiállni. Olyan nehezen megy az írás és az olvasás is. Én is csak babaoldalakon lógnék, ha lehetne.

Varrós lányok: érezzétek jól magatokat és készítsetek sok-sok képet!

Megyek észt osztani, mert várnak rám a hallgatók. Utána meg munkamóka.

Kellemes napot.

Mariann
25+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok újra!
Sikerült feltennem a két UH-képet is az albumba! Kép
Egyelőre csak ennyi van..
De lesz még! Kép
Nadine

nadine81

<font color="119911"> Jó reggelt!
Nadine,
mi az albumod neve? Nincs benne a profilodban. De azért megpróbálom megkeresni az albumok között.
Varrós Csajok,
alkossatok szépeket!
Eszti,
már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a játszószőnyeged! Jó dumcsizást, 4D nézést!
Vok,
örülök, hogy mozog a bébid! A suliba én már csak délután megyek be, ha kell, mert nem tudom "elviselni" őket. Akkor már picit nyugisabb a helyzet. Hiába ennyi okos nő együtt! Kép
Mariann,
oszd csak az észt nekik! Kép

Puszi:
Angi 28+0</font>
angi79

<font color="119911"> Ok Nadine, sikerült!!!
Nagyon kis csini menyasszonyka voltál, szépek vagytok a pároddal!! Kép</font>
angi79

Nadine
De hol található az albumod?
A miénket itt nézheted meg: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7352&page=1&image=169811

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911">Mamacka,
Nadine 81 az album neve, meg kell keresni a fotoalbumok között.
Tettem fel én is gyerekkori képeket rólunk. Kép</font>
angi79

Közben én is megtaláltalak!
Nagyon szép menyasszony voltál!
Mikor volt az esküvőtök?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi
Nagyon aranyosak vagytok! Titeket is meglestelek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt Kép

Indi: én 27 éves vagyok, de az előző két terhességem tapasztalatai miatt ki akartam hagyni az afp-t. Hát a dokim nagyon úgy tűnt, hogy teljes besértődés lesz, ha kihagyom Kép MEgcsináltattam, jól be is szívtam Kép

cory 23+1

cory
Budapest

Köszönöm!
2004. júliusában volt. Sajnos csak ez a kettő, ami digitálisan készült.. Illetve NEM! Van még, csak másik lemezen!! Most jutott eszembe! Kép Majd keresek valamit, amin egészben látszunk! Kép Vagy bescannelek egy simát.. De azt csak hétfőn tudom, melóhelyen van csak lapolvasó.. Kép
Megyek én is megnézem a ti képeiteket!

nadine81

Jó reggelt mindenkinek!!!

Megint sárgulok sz irigységtől, hogy egyeseknek milyen jóóóó!!! Én is úgy varrnék, meg pletyiznék ahelyett, hogy itt melózok... Kép

Nadine!! Én is szeretnélek látni! Angi! Hogy találtad meg? És milyen suliba jársz?

Mariannka, sorstársam!!! Kép Kitartást a mai naphoz! Te meddig is tervezel dolgozni?

Indianyó! Rémes, hogy miken kell keresztülmenned. Kitartást kívánok neked! Szerintem a babóért megéri! És pihenj sokat, nem feltétlenül jelenti ez azt, hogy gyenge vagy!!! Amúgy csak az első 35 év feletti baba miatt kell ez a tortúra vagy a többi esetében is? Mi 3-at szeretnénk és 32 leszek a nyáron, tehát még ha szorosan 2 évente szülnénk, akkor is túl lennék a 35 éven... Kép

Jaj nekem, ma rémes napom lesz... mennem kell a TB-be táppénzes papírt intézni. A múlt héten már nekifutottam, de 53 (!) ember volt előttem és nem bírtam az ácsorgást... Kép Ma muszáj nekifutnom újra, mert lógnak nekem vagy 40 ezer forinttal... Kép

Szép napot mindenkinek!!!

Puszi:

Barti
20+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?