Hi Csajok!
Ma már sokkal jobban vagyok
Visszaolvasás nem ment tökéletesen, csak bele-beleolvastam, mert rengeteget termeltetek
Tehát baromi korán keltem, így lassan már bújok is be az ágyikóba. Ugye 7-re be kellett érni a kórházba a cukroslötyi miatt
Undorítóbb volt, mint 8 hete, de kibírtam
A 2.szúrás viszont már fájt, meg is látszik?(
Utána aztán taliztam a szülésznővel! Nagyon-nagyon szimpi, remélem, szülés után is az lesz
Felírta számom, szülés várható időpontját...stb, bármikor kereshetem, 36.héttől NST-t ő csinálja, szülésfelkészítőben segít...MOndta,hogy a szülés 2 féleképpen indulhat, mikor szóljak, de addig még mindenképpen talizunk
Este pedig meglátogattuk a dokibácsit, aki világra fogja segíteni pici gyermekünket
Annyira aranyos volt Botika, kivételesen alukált
Ahogy tartotta a 2 pici kezét, valami zabálni való volt. Az egyiket felfelé fordította, így látni lehetett az álomszép picike tenyerét
Egyik lába meg ki volt nyújtva, a másik behajlítva, így sikerült egy sztárfotó a drága pici fiam popsijáról, és fiúságáról
(Nem semmi, mennyi bizonyíték fotónk van már
) Sajnos a súlyát nem tudta megmondani, mert csak a 32.héttől nézi
De szép fejlett baba: BPD alapján:27+6, FL alapján:27+1
Visszérre kaptam kencét és gyogyit + harist is ajántlott
Méhszáj zárt teljesen, de továbbra is (és valószínűleg már marad is)2000-es! Magne B6 szigorúan 3*2, felpóckolt lábakkal pihizni! Összességében: mindketten szuperül vagyunk
Lépek, sorry,hogy nem reagálgatok, de lehetetlen jelen állapotomban
Varrós csajok! Holnapra jó szórakozást, aztán ha netán alkotnátok is valamit, szeretettel várjuk a képeket!
Pusszantás:
Anita (25+5)