Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi! Ki ette meg az összes almáspitét??? Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

LEGO: úgy tudom, most a Tesco-ban még nagykernél is olcsóbb LEGO árak vannak... egy ovis anyuka mondta múlt héten.
Egyébként meg a legolcsóbb LEGO bolt, amitén tudok, az a Déli pu.-al szemben egy kapualjban van. Igaz nagyon picike helység, szóval ott válogatni nem nagyon lehet. Előre ki kell nézni boltban vagy katalógusban, hogy konkrétan mit szeretne az ember, és tipusszámmal, vagy játék névvel kell már odamenni Kép

Ildikó: passz...
Mamacka: köszi a teakeverék receptet...

Annyit írtok kratívkodásról, meg sütésről, hogy egész kedvet kapok Kép Csak lennék már otthon Kép
titati

LEGO: úgy tudom, most a Tesco-ban még nagykernél is olcsóbb LEGO árak vannak... egy ovis anyuka mondta múlt héten.
Egyébként meg a legolcsóbb LEGO bolt, amitén tudok, az a Déli pu.-al szemben egy kapualjban van. Igaz nagyon picike helység, szóval ott válogatni nem nagyon lehet. Előre ki kell nézni boltban vagy katalógusban, hogy konkrétan mit szeretne az ember, és tipusszámmal, vagy játék névvel kell már odamenni Kép

Annyit írtok kratívkodásról, meg sütésről, hogy egész kedvet kapok Kép Csak lennék már otthon Kép
titati

<font color="119911"> Borka,
jó babázást Neked!
Kata,
hú, ez aztán az érdekes téma! Kép

Varrós lányok,
én is inkább legközelebb tartok veletek! Alkossatok szépeket! Tessék majd megmutatni!</font>
angi79

titati

Helloka! Újra itt! Kép

Bartika!
Úgy tervezem, hogy a végéig dolgozni szeretnék. Recepciós vagyok itt a termálfürdőn. Univerzálisak vagyunk kolleganőmmel, mert két helyen is váltjuk egymást. Van egy gyógyászati rész, kis büfével (kávé, ücsi, süti, stb.) és egy kemping-panzió recepció. A gyógyászaton a reumatológiai kezelésre járó betegek adminisztrációját csináljuk, plusz a privát masszázsra érkezőket írjuk be, kedveskedünk, mosolygunk az öreg nénikre, bácsikra, stb! Kép Ez még nem lenne olyan megerőltető fizikailag, de sajnos a mi munkakörünkbe tartozik a tangentorkádak (víz alatti vízsugármasszázs) mosása is, ami naponta 8-10 alkalmat jelent. Ebben sem szakadnék meg csak sajnos pont olyan magasságban van a kád, hogy ha belehajolok, pont a hasamat nyomja a széle. A hetek nagyobb részében itt vagyok (voltam) a gyógyászaton, és kevesebbet a panzió résznél. Mivel elég családias a hangulat, kis cég, mindenki ismer mindenkit, jó fej a főnök is, megbeszéltük, hogy a gyógyászaton már csak hétvégente dolgozok. Persze nem mindkét nap, hanem egyik hétvégén a szombat szabad, másikon a vasárnap. Így elviselhető. Meg már hozzászoktam. És hétvégén nincs, vagy nagyon kevés a TB-s beutalós kezelés, tehát nincs is tangentorozás, lightosabb a meló. De ezt is csak egy darabig csinálom, mert nagyobb pocakkal minden nehezebb. Így maradt a másik recepció, ami csak irodai munkát jelent. Bejelentkeztetés, fizettetés, számítógép, telefon, iktatás, szóval minden, ami könnyű. Ezzel akár a végéig is elszórakozok. Így tervezem. És szerencsére főnök ebben teljes mértékben támogat. Kicsit nagyképűen hangzik, de úgy is mondhatjuk, hogy valahol én vagyok a jobbkeze. Sok mindent rám lehet bízni, szeretnek a visszajáró betegek és vendégek is, sokan velem együtt már most babalázban égnek! Kép Meg hát szeretem is csinálni. Bár néha (főleg nyáron) amikor sokan vannak, már-már fárasztó meghallgatni mindenki gondját-baját. Sokszor ebbe fáradok bele, nem is abba amit valóban csinálok. De hát ez ezzel jár. És összességében szeretek emberekkel foglalkozni, szóval nem panaszkodhatok. Vissza is várnak dolgozni, persze ez majd csak akkor derül ki igazán, amikor majd már ott vagyok! Kép

És így a végén még annyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy ki hányadik babát várja? Próbáltam kibogozni az előzményekből, de sokan vagytok Kép Kép Kép, rengeteg van, még nem jutottam el a végére. Vagyis az elejére! Kép
Köszönöm: Nadine.

nadine81

Bartika, te olvastad az almáspités hozzászólásomat?????
Akkor az én gépemről hova tűnt??????
Más is látja, csak én nem??????
HÜLYE VAGYOK????????
vagy mi van itt?????
Szivat a babanet?

Felét Levente ette meg, aztán apának is csomagoltam, na meg én is ettem belőleKép

Ildikó
vas

Vas
Én szoptatásügyben a La Leche Liga oldalairól kiadványaiból fogok okosodni.

http://www.lll.hu/leche/28h.shtml

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vas
Én szoptatásügyben a La Leche Liga oldalairól kiadványaiból fogok okosodni.

http://www.lll.hu/leche/28h.shtml

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép Kép Kép
Két részletben küldet el az irományt, de az elsőt sehol sem találom... Abban a karácsonyunkról és a mesékről írtam. De az még hosszabb volt, mint a melós!! Ba...us!! Kép Kép Ez kiábrándító!

nadine81

...én is olvastam de most nem találom, a feles lisztes ugye?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vas!
Én is láttam az első hosszú írásomat, még el is olvastam! Nem akkor, amikor át lehet nézni küldés előtt, hanem küldés után! Most meg nincs sehol!
Én sem értem!

nadine81

Nadine!
Hol laktok?

Itt egyszerűbben képbe leszel hála nicikának! A gyerekek száma is benne van és minden egyéb! Szia!

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

mielött elküldöd az üzenetet másold ki, hogy ne kelljen újra bepötyögni! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja, egy újabb elveszett azótaKépKépKépKép
vas

Vas!
Én is láttam az első hosszú írásomat, még el is olvastam! Nem akkor, amikor át lehet nézni küldés előtt, hanem küldés után! Most meg nincs sehol!
Én sem értem!

nadine81

most meg minden dupla! Kép

Na inkább megyek dolgozni!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Hegykőn lakunk. Megyek megnézem a táblát!

nadine81

Nicika
Ez döbbenetes, hogy milyen precízen vezeted! Köszönjük... még a köv. uh is benne van!

Ezek babó méretei! Kép

BPD: 42mm halántékcsont táv.
HC: 150mm fejkörfogat
AC: 137mm haskörfogat
FL: 29mm combcsont

...hát ilyen óriásiak vagyunk!

16 hetes Afp adatok:

AFP 59,9 ng/ml
WAFP 59,6 ng/ml
MOM 1,7

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika
Ez döbbenetes, hogy milyen precízen vezeted! Köszönjük... még a köv. uh is benne van!

Ezek babó méretei! Kép

BPD: 42mm halántékcsont táv.
HC: 150mm fejkörfogat
AC: 137mm haskörfogat
FL: 29mm combcsont

...hát ilyen óriásiak vagyunk!

16 hetes Afp adatok:

AFP 59,9 ng/ml
WAFP 59,6 ng/ml
MOM 1,7

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildikó: ez a legjobb könyv a témában Kép Jó olvasást!
Szerintem a legeslegjobb tejserkentő a minél több szopi. Nekem a laktoherb nagyon nem jött be, fájt tőle a gyerkőc pocakja (másodiknál ki sem próbáltam). És jelentem, fejés nélkül is simán működik a szopi Kép Balunál nem fejtem egyáltalán, Zsománál meg csak addig, amíg nem lettünk túl a cumizavaron.
Viszont szerintem a legkárosabb dolog szopi ügyben a cumi, cumisüveg, bimbóvédő. Elég masszívan bekavarhatnak, és utána ember legyen a talpán, aki kikeveredik belőle.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hűha, nagy itt a kavarodás! Én eddig szerencsére mindenkit látok, olvasok... Kép

Megyek kávézni, mert elájulok! Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Elegem van a babanetből! Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szió!
Látta/olvasta különben valaki a karácsonyos és mesés írásomat? Vagy nem csak én, senki sem látta?? Kép
Nadine

nadine81

Sziasztok Lányok!

Csema!
Köszike a segítséget. Ha elkezdem és befejezem teszek fel képet.

Mesék:
Én nagy mesenéző vagyok. A Cartoon Network-ön szerintem csak a Tom és Jerry, meg a Kengyelfutó gyalogkakukk a jó, persze az is csak nagyobb gyereknek, na meg a Scooby Doo. A többin olyan mesék vannak, hogy még én se bírom nézni. Némelyik nagyon undorító. A keresztgyerekeim 3,5 évesek, sokadjára nézik videóról a régi magyar meséket, a Szaffit, a Ludas Matyit, meg ezeket. És ők még szeretik a Spongya Bobot is, amit én nem bírok. A Dórás mese tényleg jó lehet gyereknek, régen ment hasonló kutyával. Ja és a keresztgyerekeim kiakadnak a boszis meséktől.

Karácsony: Nekünk műfenyőnk lesz még idén. A pároméknál úgy volt szokás, hogy csak szenteste díszítik, ezért nálunk is. Pedig mi anno 2-3 héttel korábban már lezabáltuk a szaloncukrot. Ja, mi már nem teszünk a fára ehetőt, az alatta kosárban van.
Ajándékokról nem tudok nyilatkozni. Nálunk semmibe nézik a saját készítésű ajándékot. Pedig az tök jó, én mindig ilyeneket szerettem volna kapni-adni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nadine
Én sajnos nem olvastam! Kép

Szelivi
Már előtte fel volt díszítve a fa?

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="0000ff">

Angi! Szinti nagyon jól érzi magát, sűrűn eldeformálja a hasam, meg bökköd, forog és rugdos! Nagyon imádom! Már alig várom hogy újra láthassam az ultrahangon, de az majd csak a 30. hét körül lesz!

Ja és én a Tescoban néztem nagy doboz legot amiben nagyobb darabok vannak, az 3500ft! Szerintem az nagyon jó ár! De majd azért még körülnézünk máshol is!

Nadine81! Ismételten ajánlom figyelmedbe a táblánkat, ott mindenkiről megtudhatod a leglényegesebb infókat, a babák számát is! ! http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

</font>

KépKép
nicika

Nadine

Szelivi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Bocs, hogy nem voltam napokig, de a drága internetszolgáltatónk kikapcsolta a netet, merthogy vírusosak vagyunk. Ma kegyeskedtek kijönni, hogy megnézzék a gépet, és láss csodát, egy vírust se találtak rajtaKép Majdne mfelrobbantam mindenesetreKép

Remélem hiányoztamKép Jól vagyunk, pihizek, de nincsenek görcseim vagy ilyesmiKép

Nicika! Egy két kiegészítés a tábláhozKép

Köszi hogy Kitetted Bencét hogy szavazzanak rá, nagyon rendes tőled! csak írd már át, hogy az az én fiamKép Nem vagyok féltékeny vagy ilyesmi de azért naKép
A súlyom -11 kg-ra változott, a haskörfogatomat már a derekamnál mérem, így most kisebb leszKép 113 cm (terhesség előtt 93 cm volt)
A méhszájam maradt 2100, a dokim neve viszont Sikovanyecz János és nem Gábor!
Nagyon köszi előre isKép

Zsu
23+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszi mindenkinek az ötleteket a szopizáshoz!

Mamacka, mikor volt ekkora a babócád?

Írok én is nektek tegnapi eredményeket:
BPD: 4,16 cm eszerint 17w3d +/-9d két halánték közötti távolság
OFD: 4,98 cm homlok és tarkó közötti távolság
HC:14,41 cm eszerint 17w4d +/-9d fejkörfogat
APD: 3,92 cm gerinctől a hasfalig mért távolság
TAD: 3,75 cm mellkasi átmérő
MAD: 3,84 cm eszerint 17w1d
AC: 12,05 cm haskörfogat
FTA: 11,56 cm2
FL: 2,28 cm combcsont
HUM: 2,11 cm eszerint 16w2d+/- 20d Felkarcsont
TIB: 1,98 cm eszerint 16w6d+/- 21d
RAD: 2,21 cm
FIB: 2,04 cm

EFW: 192 g
GA(LMP): 18w4d
GA(EFW)és SD: 17w2d, -1,78 (3,72 %)

TUDJA VALAKI, HOGY A TÖBBI MIT JELENT? És hogy az eszerint utáni terhességi hetek között hogyan lehet ennyi különbség?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!!

Meg van az Afp-m, 36 lett. A mom meg 1,0. A védő néni szertint teljesen jók. Kép Most már csak a keddet várom, hogy lássam a töpémet. elméletileg olyan 20cm-ersenek kéne már lennie addigra. Kép Legutóbb még csak 5,3 cm volt. Kép

Jó varrást nektek holnapra. Kép

Puszika:
Eszter
18+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Medike: a terhességi hetek közötti különbség miatt ne aggódj. Látod, hogy a hetek mögött szerepel egy +/- érték. A kilógó eredményeknél ezek a +/- ok nagyok, vagyis az adott mutató esetében nagy a szórás. Ne foglakozz vele.

Karácsony: 19 éve minden alkalommal a szüleimmel töltöttem a szentestét. Ilyenkor a teljes család összegyűlt, és közösen bontogattuk az ajándékokat a fa alatt, beszélgettünk, vacsiztunk.

Úgy tűnik, az idén másképp lesz. A férjem azt szeretné, hogy kettesben töltsük a szentestét a saját kis otthonunkban. Ezzel nem is lenne semmi gond, viszont már most tudom, hogy engem nagyon meg fog viselni az, hogy a család otthon együtt van, mi meg külön a férjemmel. Mivel Babó még nem születik meg addigra, a fa alatt fogunk ülni kézenfogva? Valahogy el sem tudom képzelni. És félek attól, hogy nem ünnepként fogom megélni a karácsonyt. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mamacka!

Nekünk már 2-3 héttel korábban fel volt díszítve a fa. Karácsonyra már csak az üres szaloncukor-papírok lógtak rajta meg a díszek, amik néha maguktól szétpattantak.
Nálunk a faluban mindenhol így volt. A fák agyon vannak fényfüzérrel pakolva és az ablakba ki vannak rakva, hogy mindenki lássa, kinek van nagyobb. Kicsi falumban otthon nagyon megy a rongyrázás!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Zsuszófi! Ne haragudj, hogy elírtam a neved! Sorry milliószor!

KépKép
nicika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Halihow!

Karácsony: Nálunk is megvolt a családi vacsi, miazmás szentestén, de amióta itt élek peste, azóta sajna csak 1x tudtam otthon lenni szentestén a szüleimmel. Volt olyan is (2001-ben), h tök egyedül voltam.Kép Csak a macsekom volt velem. Egyedül a nagyvárosban, egyedül az albérletben, és nem volt aki csináljon nekem császármorzsát.Kép De túléltem.Kép Kicsit kakás volt egyedül, hajnalig bőgtem, de következő héten haza tudtam menni. Idén úgy tervezem, h szentestén otthon leszek (leszünk). Már nagyon hiányzik egy anyucis, apucis karácsony. Ajándékok nem lesznek, én legalábbis nem tudok most senkinek venni semmit, és megmondtam a szüleimnek is, h nem kérek semmit, mert így is annyit fognak adni a lakásba, h az életben nem tudom neki meghálálni így sem.

Futok, majd re.

Pusza!

Nancsika & Alex 22+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Engem nem szivat ez a babanet...

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Bocsi, ha hülyén hangzik a kérdésem, de ami néhány üzenet végén látható szám + szám, az a betöltött terhességi hét, plusz ami a megkezdettből letelt?

Nicika!
Köszönöm, már megnéztem a táblát! Nagyon szuper! Hogyan lehet felkerülni rá?

A táblázatban "magzatmozgás" címszó alatt futó adatok azt jelentik, hogy ki mikor érezte először mozogni a picit? Mert ha igen, én nagyon le vagyok maradva.. Kép Így a 18. héten még csak buborékokat sem érzek. Valahol olvastam, hogy ehhez hasonlítható az első leginkább. Tudom, hogy ez a hasfal vastagságától is függ, illetve, hogy mennyi ott a sajnálatos felesleg, de akkor is. Nem vagyok lekésve semmiről?

Köszi: Nadine.

nadine81

Sziasztok!

Úgy látszik nem elég délután benéznem, mert rengeteget írtok!
Nadine: Én is üdvözöllek, érezd magad jól itt!

Mamacka, Vok: Tényleg kár lett volna izgulni az AFP miatt, örülök hogy jó lett!

Ildi: Köszi a bőrbútor infókat!

Barti: Nálunk a Micimackós mesék mennek, mindennap képesek ugyanazt megnézni!

Titati: Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt, én ittam a 34. héttől málnalevélteát. Most is fogok, bár nem volt könnyű szülés, de lehet nehezebb lett volna nélküle.

Medike: Gratulálok a kislányhoz, pont olyan jó, mintha fiú lett volnaKép

Szopi: Amit Cory és Gyezsu írt azt 100%-ban jónak tartom én is. Én az elsőt nem tudtam szoptatni, mert nem készültem fel rá. Aztán olvastam róla egy csomót a szakértőktől (LLL, Szoptatásért Magyar Egyesület...) és SIKERÜLT!!!!
Tehát nem a tejjel és a babával volt baj, hanem a módszerrel.

Ildi: a könyvet érdemes megvenni!!!!!

Mariannka: Jó drága a k.vér tárolás, remélem sosem lesz rá szükségünk. Persze biztos jó dolog, csak ez még itthon szerintem jó üzlet is.

Tünde 28+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nadine, semmiről nem vagy lemaradva, én Bencével a betöltött 22. hét után éreztem először. Ez így utólag csak azért fura, mert most a múlthéten (akkor voltam 22 hetes.) símán látszott hogy rugdosKép Hullámzott a hsamKép De mondjuk akkor elől tapadt a lepény az is tompította, most meg hátul van. Neked hol tapad a lepény?

Igen a nevek alatt a betöltött hét+hány nap telt el az újból. Én ugye hétfőnként töltöm az egész hetet, így most vagyok 23+3

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

És mivel elszállt a karácsonyi "novellám", íme néhány sorban:
Párommal ez lesz a 3., közös otthonban töltött karácsonyunk. Remélem lesz pici hó is, úgy sokkal szebb! Kép
A fát együtt diszítjük, kivéve tavalyelőtt, amikor férjuram csak asszisztálni tudott, mert a télapó egy bokatörést hozott neki! Kép és Kép
Focizik a drága. Alighogy vége lett a bajnokságnak, elmentek terembe játszani. És már az első adandó alkalommal sikerült eltörnie. Ennyit a téli fociról! Azóta nem is volt teremben, egyszerűen nem mer. Mondjuk megértem. Pedig korábban mindenféle megmérettetésen ott volt. Környékbeli Mikulás-kupa, Szilveszter-kupa és társaik...
24-én szüleim és nagypapám szoktak feljönni (tetőtérben vagyunk, de teljesen külön, utcáról nyíló bejárat, lépcsőháztól kezdve a konyhán át minden van szerencsére) egy ebédre vagy korai vacsira, megjön a Jézuska, aztán este megyünk párom szüleihez, ott akkor van az ajándékozás, amikor mi végre megérkezünk.
Ajándékozással mindig gondban vagyok, nagyon nehezen tudom eldönteni, kinek mi lenne a legjobb. Ezért kéne időben elkezdeni!
Talán idén sikerül is. Kép
Nadine.

nadine81

Tényleg, többgyerekes anyukák! Normális hogy a fiam állandóan a toy story 2-t nézi??? napok óta naponta kétszer háromszorKép Jó nem bámulja egyfolytában, mert játszik, rohangál, de mennie kellKép Igaz viszont így hagy engem feküdni...

Zsu
23+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!!!!

Remélem, most nem fog vacakolni ez a sz@r!!!
Tünde, szívesenKép
Cory, Tünde, ha jónak találjátok a könyvet, akkor megrendelemKép

Titati, málnalevél teát én is ittam, és nagyon hasznos volt.
Most is fogom,de csak 34-35. héttől.
Meg azt hiszem beszerzek egy-két masszázsolajat is a nunusomra, hadd táguljon a szövetKép

Nadine ,a számok: betöltött hét+ nap.
Ma vagyok 20+6(holnap töltöm a 21-et)

Nancsika, akkor 11-kor az ikea előttKép
És ki jön még???????

Vok , gartau az afp-hezKép

Mariann, szerintem oldjátok meg, hogy egyik este kettesben legyetek(a férjednek is legyen meg a kívánsága), aztán menjetek családozniKép
Mindenkinek legyen jóKép

ildikó 20+6
vas

Zsu, tök normális, hogy egy mesét végig néz többször is egymás utánKép
Õk nem unják meg.
Legalábbis egy ideig.Aztán majd jön egy új kedvencKép

Ildikó
vas

Nadine

Szelivi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jujj, ide tényleg nagyon rövid időközönként kell felnézni! Kép

Tünde!
Köszönöm, már most jól érzem magam itt, csak tényleg nagyon hosszú a névsor, ami persze nem baj! Minél több babó jön, annál jobb! Kép

Zsuzsófi!
Nekem hátsó fali lepénykém van, de akkor türelmesen várom az első jeleket!
A heteket nézve akkor én 18+0 vagyok, mert csütörtököktől számolom.

Múlt héten kimeszeltük a kisszobát. Kék lett. Igaz eddig is kék volt, de anno amikor először keverte apu és a párom a színt (sima fehérbe a kéket), kint voltak természetes fénynél, és csak úgy döntötték bele a kéket! A falon meg kicsit sötét lett..
Most, így három év után újra átkentük, de most én választottam színt, amit úgy kevertettünk ki üzletben. Ez most jóval világsabb lett. Teljesen más így a szoba. És vettem hozzá öntapadós bordűrt (lehet, hogy nem így kell írni..) is. Halványsárga alapon macifejek vannak, fiúk, lányok vegyesen. Így a két színt nézve (halványkék és sárga) bármilyen nemű gyerkőc is jöhet. Mondjuk amúgy is mindegy. És persze nem bírtam ki, hogy már fel ne tegyük! Tök szép!
Csak lakja már be a szobát az a kis törpe! Kép

nadine81

Azt a málnalevél teát hol lehet beszerezni? Gyógyszertár? Vagy gyógynövényes üzlet?

nadine81

Ildi csak én kezdek begolyózniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nicika, nincs harag, és köszi hogy ilyen gyorsan javítottadKép Aranyos vagyKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nadine,
Gyógynövény boltba lehet kapni.
De ezt előtte meg kell beszélni a szülésznővel, hogy ők csinálnak-e gátvédelemmel szülést.
Hasznosnak tartják-e stb.
Szerintem kórház és szülésznő függő, hogy mennyit segítenek a gátizmok tágulásában.
Van ahol rutinszerűen vágnak, főleg első gyereknél.
Eldőnél nekem is hatalmas vágásom volt, másodiknál fél centis(málnalevél tea mellett)-csak túl nagy volt a gyerek feje, muszáj volt vágni.
Most remélem nem kell semekkorát semKép

Ildikó
vas

Ja és Nicika, 14-én betettem a pocakfotómat is. Kikeresed vagy inkább küldjem el mélben?

Zsu
23+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu, elhiszemKép
Én anno Levente teletubbies mániájánál őrültem megKép
Egész nap azt nézte.
Most Olivér kezdte meg.De már nincs videónk, így nem tudja nézni egész nap, csak reggel a tv-ben.Így kibírhatóKép
vas

Vas,
szülésznővel még nem beszéltem erről, de most úgy érzem mindegy vágnak-e vagy sem. Csak éljem túl, Õ pedig a lehetőségekhez és körülményekhez képest a lehető legkényelmesebben bújjon ki! (Ha lehet így fogalmazni..)
De ha éppen tudom, hogy vágás lesz, mert mondjuk ebben a kórházban és ennél a dokinál szoktak, attól még nem feleslegesen innám a teát, ugye? Hiszen az izmoknak mindenképpen jót tesz tágulásnál, vagy mondjuk majd a sebgyógyulásnál. Vagy?

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?