Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap, ugy tünik, elkiabáltam hogy jobban vagyok. Egész este öklendeztem, már mozdulni sem mertem , mert éreztem kijön minden...Kép és azóta is ez van. Kép Hát akkor most mi van? ma kezdtem a 12. hetet.

Anyukám és férjem szerint ez is ettől a szörnyű fronttól van, de ezt nekem nehéz elhinni.

A babók egyébként bizti ettől aludtak rosszul. Kép

Én is üdvözöllek Mrege, ezek az itteni eszmecserék remélem tényleg segitenek egy kicsit jobban érezd magad.

Képet baby-ről raksz majd fel?

KépKép
KépKép
nana09

Nana tarts ki. Múlni fog ez a rosszullét, ha nem is teljesen, de enyhülni fog. Nekem később is előfordult a 12. hét után. Keveset egyél egyszerre, ha egyáltalán tudsz és könnyűeket.
Nekem mostanában jött meg az étvágyam, minden jól esik. Nem volt hányingerem, de nem kívántam az ételeket, nem éreztem az ízüket. Amikor elmentünk étterembe a házassági évfordulónkon nyáron, hát akkor pont hányingeres voltam. Nem esett jól.

Éppen kinéztem az ablakon. Ez is jó kis banda lehet. 4 kismama tolja a babakocsit. Kép Múltkor láttam őket együtt túrni.

Kép

Kép
cukkermáz

Mino, Sam sajnalom a rossz ejszakat!Kép

Erika, nekem is nagyon tetszik a kislanyod neve es a jelentese is!Kép Mi is odafigyeltunk, hogy mit jelent az a nev, amit a gyerkocnek adunk.
Nalunk is elofordul, hogy Kati elalszik rajtam (ot viszont ringatni kell, vagy jarkalni vele) es inkabb nem teszem le, mert tudom, hogy akkor ot perc mulva fent kukorekol. Sajnos csak ritkan tudom ugy letenni, hogy ne ebredjen fel.Kép

Linacska, mi is ugy csinaltuk, mint ahogy itt mar ajanlotta valaki, hogy kineztem egy mellszivot (Avent), de nem vettem meg. Vegul tenyleg nem lett ra szukseg, a tejbeloveles napjan kezzel fejtem egy keveset, de csak hogy megkonnyebbuljek es ne csomosodjon be a mellem. Azota sem volt gondom, szepen beallt a kereslet-kinalat.
Anyuek a Szechenyivarosban laknak (Pakozdi csata u.).

Kaptam homeos tajekoztato fuzetet, szkennelve. Atkuldjem valakinek? Van kismamas, kisbabas resz is benne! Eleg nagy a merete, kicsinyiteni nem tudom (allitolag freemailre nem megy at, de megprobalhatom).

Lina, ismersz tagulast segito praktikakat (malnaleveltea, Caulophylum homeobogyo)?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

mrege

tényleg nagyon szép ez név Kép
egyébként szerintem nagyon em vagy egyedül akit én ismerek szinte mind kisbabás és petőfivárosi most kapcsiból az itt lévőkön kb 5-6 családot is tudnék neked momdani fel a fejjel bár most itt tél és nem sokat tudsz menni sétálni de figyeld meg hogyha kitavaszodik és mentek babakocsizni meglátd milyen sokan is laknak arra felétek kisbabások nekünk ott van a petőfiben telkünk (la meg lesz lottó 5 akkor építkezünk i s Kép ) de ott mellettünk is 2 család 2-2 kicsi gyerekkel az uncsitómék is otlaknak mindkettónek 8-8 hós kicsije a bartnőmék is ott laknak 2 kisfiúval meg sorolhatnám meg hát ugye sam -ék mino -ék seriffék is és kob sincs túl messze petőfi várostól anig nincs jó idő ittvagyunk a neten neked megaztán itt van hamarossan egy ujabb KeBat (kecskeméti babatali Kép)itt meg is ragadnám az alkalmat hogy mondjatok már időpontokat hogy nektek mikor jó nekünk most 7 végén kívül mindenkor jó majd kirángatunk a depiből hamar Kép

kob
jó akkor várunk bennetekek remélem addig sikerül romtalanitanom tegnapi nap után

nana
olyan jók beszólásai daninak haláli kispasi lehet Kép rosszul lét sajnáélom Kép

még annyi mindet akartam irni de most megint nem jut eszembe

sam
milyene képek lehet hogy ez kimaradt vssza olvasás közben

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili!
Szerintem az utat halasztani fogjuk mert valahogy sajnálom rá a pénzt.
Lehet hogy buta felfogás de oké hogy most rendelkezésünkre áll az összeg de mi van ha később valami baj lesz és akkor meg jól jön..
Ez az egyik része a másik Hanna még sztem kicsi, hogy ekkorát utazzon és ő semmire sem emlékezne az egészből míg Boginak lennének emlékei.
Szóval szerintem halasztunk egy-két évetKép

Mrege!
Akkor mi igazán közel lakunk egymáshoz?Kép
Ha gondolod és néha jól esne beszélgetni nyugodtan írj és talizhatunk. Igaz az utóbbi egy két hónap nagyon sok dolog jött és mi sem tudtunk menni, de talán most már mobilak vagyunk...

Lina!
A mellszívással kapcsolatban csak még annyit hogy lehet hogy szívóval könnyebb és gyorsabb de kézzel meg szerintem kíméletesebb fejni. És nagyon sok ember azt vallja hogy csak kézzel lehet maximálisan kifejni a tejet.

Nana!
Kitartás!!!
Nálam még sajna a 13-dik héten is volt rosszullét de utána el is múlt hamar.
Nemsokára vége és jön a pocakos korszakKépKépKép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok.

Nana: jobbulást, remélem tényleg nem tart már sokáig ez az állapot. Kép

Mrege: üdv itt közöttünk, sajnos még nekem sem volt időm mindent végigolvasni, de majd pótolom.
Kép

Úgy látszik a front engem sem kímél. Az alvással most semmi gondom helyette tegnap dél óta már 3x kaptam sírógörcsöt és azt sem tudom miért. Vagyis bolhákból csinálok elefántot. Párommal is olyan undok voltam, pedig ő olyan rendes velem. Kép

Lányok szerintetek az Elevit mellé a 3x1 Magne B6 jó? Mert ha jól tudom abban is van mindkettő.

KépKép
erszényes

Sziasztok.

Nana: jobbulást, remélem tényleg nem tart már sokáig ez az állapot. Kép

Mrege: üdv itt közöttünk, sajnos még nekem sem volt időm mindent végigolvasni, de majd pótolom.
Kép

Úgy látszik a front engem sem kímél. Az alvással most semmi gondom helyette tegnap dél óta már 3x kaptam sírógörcsöt és azt sem tudom miért. Vagyis bolhákból csinálok elefántot. Párommal is olyan undok voltam, pedig ő olyan rendes velem. Kép

Lányok szerintetek az Elevit mellé a 3x1 Magne B6 jó? Mert ha jól tudom abban is van mindkettő.

KépKép
erszényes

Roz!

bogi dadusa az oviban tudott hozni méteres fél méteres fali képeket.
Hungaroceles könnyű anyagból van és tökéletesen rá van festve egy Disney figura.
Bogiék csop.-ban van Csipkerózsika meg Bambi meg nyuszi de tökéletesek és nagyon szépek.
Én akarok hozatni vele két Princess hercegnőt. Nem tudom pontosan mennyi darabja ha jól rémlik akkor 3 ezer körül volt.
Megkérdezem még a héten tuti ha eljutok az oviba.
Érdekel?

Kép

Kép
samchee

Igen Erszényes, én is szedek és Danival is szedtem végig Elevitet és mellé 3x1 MagneB6-ot is. (és elég jól sikerült gyerek lett. Kép ) Az akkori és a mostani dokim is azt mondta ez igy OK! Kép

KépKép
KépKép
nana09

sam hu
hogyne kellen ha tényleg szép apának karira egy plutó kutya imádná meg ez egyedi lenne az tuti Kép kérdeznél árakat meg méret is kössszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hu csajok esküszöm eldugom az összes karácsonyi cd már 1 hete ezt hallgatjuk nikivel Kép tiszta függő drágám Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Minden képpen megérdeklődöm hogy mi van és mennyiért!
Lehet hogy nem fog tudni azonnal árat mondani de szerintem nagyon szépek és apa is tuti örülne neki!

Kép

Kép
samchee

Erszényes,
én a Materna mellé ugyanilyen arányban szedtem a MagneB6-ot, úgyhogy szerintem jó!

Lina,
ha érdekel a Caulyohyllum homeós bogyó, tudok Neked adni, én idő hiányában csak egyszer tudtam bevenni belőle. 1 óra múlva megvolt Emese... Persze ez nem biztos, hogy csak annak köszönhető, de kipróbálhatod.

Fejés: nekem egy egyszerű Medela mellszívóm van. Jó egyébként tényleg kézzel is fejni, most, hogy naponta többször is fejek, egyszerűbb ezzel. 3 éve 4-5000 ft-ba került.

MRege,
szép nevet választottatok, becézni fogjátok egyáltalán? Ne aggódja, ha sokat írsz, szeretünk olvasni Kép

Roz,
nekünk a december első és harmadik hétvégéje lenne csak jó (dec 3-4, 17-18)

Mino,
írtam mailt!

Puszi

Kép

Kép
kobudo

jó akkor akkor ha kobékak ekkor jó a kkor többiek is irjatok már hogy nektek a kettő közül melyik 7vége jobb

seriff syg hol vagytok ma ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker, a "láttam őket együtt túrni" mondatod... az első pillanatban azon törtem a fejem vajon mit túrhatnak???Kép Nagyon hülye vagyok, jót röhögtem magamon! Kép

SYG
Tegnap este alig éltem, de a képek gyermekeitekről életet öntöttek belém.
ELOLVADTAM tőlük!!! Kép az én érzékeny babás szivem...
Leo arca...Képmost már eltudom képzelni milyen kis mimóza lelke lehet a kis királylánynak. ahogy görbül neki a kis szájacskája... nagyon megvigasztalnám!!! De amilyen kis anyafüggő, bizti nem sikerülne.Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hát ezt képtelenség követni.
El sem bírtam olvasni az utolsó pár oldalt.

Képzeljétek nagyfiam ma 6 éves, délután ünnepelünk. Ennek örömére Eszter ma éjjel csak egyszer kelt fel, este 8 és reggel fél 7 között. És azóta is szinte csak alszik. Hihetetlen. Bezzeg tegnapelőtt szinte egész nap sírt, alig aludt. Ki érti ezt?

Mino! Azt hiszem Te írtad, hogy februárban lesztek 11 évesek a pároddal. Mi is. Csak mi két nappal le vagyunk maradva, mert 16-án ismerkedtünk meg. Ja, és a védőnéniteket, Tündét ismerem, de nem hivatalból. Hasfájásra kaptunk papaverinis cseppet, de csak ritkán adom neki, csak ha tényleg nagyon fáj neki. Akartam már kérdezni, hogy nem dolgozik valami rokonotok a konzervgyárban?

Seriff! Lehet, hogy Téged láttalak vasárnap délben a házatok előtt? Én babakocsit toltam és a kisebbik fiam biciklizett mellettem. Ha jól tippelek, a ti házatok lehetett. Mentünk be a mamához. Egyébként majdnem találkoztunk a dokinál is, mert Eszter kedden kapta volna meg az oltást, de a műtét miatt ezt most prolongáltuk. A védő nénink tényleg nagyon aranyos. De érdekes, ugyanaz a szülészünk, védőnőnk, gyerekdokink...

Roz! Tényleg sok errefelé (Petőfiben) a gyerek. Nektek merre van a telketek?

Lili! Szép nagyok vagytok ti is. Eszter is kb. ilyen súlyú. Jó nektek, hogy túl vagytok az oltáson.

Bepa! Hogy van a kicsi Benedek? Jól emlékszem, hogy Te dolgozol az Arany János suliban? Gondolkodom rajta, hogy oda íratnám Marcit jövőre. Sok jót hallok róla. Szerinted?

Üdv az újaknak! MRege, nagyon szép a kislányod neve.

Gyönyörűen süt a nap, de iszonyatosan fúj a szél, nem tudunk kimenni. Ma a hónak kellene esnie, nem? Hat éve ezen a napon kezdett havazni...

Csatlakozom a közgazdász csapathoz. Eredetileg tanár vagyok én is, de aztán unatkoztam és elvégeztem a külkert is. Na jó, ez az unatkozás csak vicc volt. Kép
balim

Sziasztok!

Nem fogok tudni lépést tartani veletek, ha ennyit írtokKépKépNekem nincs ennyi időm.

Éjjelünk valamivel jobb volt, mint tegnap de 1-2 óránként ébredt megint. Látom, nem vagyok egyedül, mások is rosszul aludtak. Hát én ma alig állok a lábamon, már nem tudom, hány ilyen éjjelünk volt. 4-5?

Sam,
milyen Disney figura? Erről lemaradtam. Biztos nem olvastam rendesen. Ejnye-bejnye Éva!
Most már olvastam, amit Roznak írtál, de nem igazán tudom elképzelni. Egy hungarocel lapra van festve vagy hogy? Vagy ki is van vágva formára? Zizi vagyok, nem értem.

Rege,
akkor a tesóddal beszélgess sokat-sokat. És velünkKép
Pótnagyival nem szolgálhatok Kép, nekünk is csak 1 lesz (nagyi), de Leokám egyelőre nem szeret nála lenni. Az én párom sem értette/érti, hogy mi a bajom. Õk mások, máshogy élik ezt meg. Az ő életük ráadásul nem változik annyit, mint a miénk.

Kobudo,
csak be ne perelje vki Bálintot poligámiáértKép Lilla, Emese, Leona...Nem semmi kis csávóKép

Lina,
nekem nem volt mellszívóm, most is csak egy kis egyszerű van. Õszintén szólva én sajnáltam rá a pénzt. Zsugori vagyok, na.

Nana,
már nem lehet sok hátra, kitartás!!

Roz,
most 7vége nekünk sem jó és valószínű, a következő sem.
Milyen telketek? Erről nem is tudtam. De jó lesz, ha (majdnem) mindannyian a Petőfiben és környékén fogunk lakniKép

Puszi

Kép
sygnum

Nana,
hát igen. Ennek a sírós pofinak én sem tudok "ellenállni", mindig felveszem.
Vígasztalás...Mino tegnap csak megsimizte a pofiját (amikor nem is sírt) és máris görbült a szája. Ennyire mimóza még én sem vagyok.

Balim,
boldog szülinapot a fiadnak és jó ünneplést!

Kép
sygnum

Mino
Persze hogy kicserélem a badyt , milyen méretet is használtok? Remélem hogy még nem késtem el az üzivel. Mikor jönnétek kb?

Rege
üdv itt köztünk

Balim
Sok boldog szülinapot kivánok a Nagyfiadnak, és jo ünneplést kivánok , mi majd jan -ban ünneplünk

Kép
Kép
Kép
kecsone

Megkérdeztem Cukker nekem is Õ lesz a védőnénim. Mondjuk logikusnak tünt hisz 2 utcára lakunk egymástól. Kép összel találokztam is már vele, véletlenül az utcán, Dani miatt jött volna hozzánk.
nekem nagyon szimpi volt. Kép

Ti a Lukács Gy. u-án kertes házban laktok vagy társasban?

KépKép
KépKép
nana09

Szerintetek miért van az, h nappal 3* annyi tejem van, mint éjjel? Ez nem fordítva kellene, hogy legyen? Vagy azért van így, mert utálom az éjszakákat?

Dóra,
nekem jöhetne a homeós füzet. Nekem megvan ugyan, de be akarom írni a gépbe kórképek szerint, kiegészítve a könyveimmel. Így nekem is könnyebb lenne keresni, meg a többieknek sem kéne mindig pepötyögni újra meg újra a dolgokat.
A másik címem (ami nincs a táblázatban, de az amúgy is freemailes): sygnum kukac mailbox pont hu vagy pedig sygnum kukac index pont hu

Kép
sygnum

Seriff,
Hanna tökéletesen "működik". Leülni nehezebb, mint feltérdelni. Ez így lesz majd az állással is, vagy sír, mert nem tud leülni v eldől, fenékre huppan.
A leüléskor tulajdonképpen az esést kell lassítani és ez sokkal nehezebb izommunka és koordinálni is nehezebb, mint a feltérdelést, felállást.

Kép
sygnum

Sam!Rendben!Már ma is mennénk,de ez a szeles idő nem biztos hogy jót tenne az éppen 1hónapos csemetémnek.A jövő héten mindenképp.
Kobudo!Nem becézzük,ez a név így is elég rövid.Lehetne Regizni,de nem áll a szánkra.
Roz!A kebatra szívesen elmennénk,bármelyik hétvége jó nekünk.Ha szóltok,h.mikor és hol legyünk,akkor ott leszünk.

Örülök,h.tetszik nektek a kislányunk neve(na,megint elaludt a kezemben netezés közben!Tök jó!Még a cumit is kiköpte.).Először nem nagyon tetszett a környezetünkben senkinek.Azt mondták kemény,fiús név.Mi eghyáltalán nem éreztük így. Ellenkezőleg.
Most beszéltem a Pongrácz dokival telefonon,mert minden héten fel kell hívnom,h.h.alakulunk.Mondtam neki a hasfájást,és hogy 1 kilót híztunk 3 hét alatt,és azt mondta,h.sokat eszik,és azért fáj neki.Azt mondta sokat hízott,a heti30deka sok.Most meg ha kevesebb ideig hagyom enni,akkor etethetem sűrűbben,és felborul az éppen kialakulóban lévő étkezési rendünk.Boldog vagyok!Mondhatom!
mrege

Sygnum!

A figurák körbe vannak vágva és olyan 2-3 cm vastag az anyag amire rá van festve.
de majd ha az enyém meglesz akkor teszek fel képet róla.

Kép

Kép
samchee

balim
de jó rólatok hallani Kép
a telkünk
a nagy miska mellett kell lemmeni azon a föld uton azután az első utca balra aztán az első jobra a térkép szerint ez az egyettlen ilyen nagy terület még egyen ezen a környéken 12000 nm -er a tbor 300 nm ként vásárolta össze összesen 18 társtulajdonosa volt telkenek

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg, kuldom! (index-es cimre)

Megkerdezhetem mi az a kebat?

Erika, szerintem a legtobb baba hasfajos 3 honapos korukig, fuggetlenul, hogy mennyit esznek. A hazunkban lakik egy ot honapos kisfiu, aki csak anyatejet kap es mar 74-es meretet visel, kozel 10! kg! Sem a vedono, sem a doki nem tartja korosnak, mert kizarolag anyatejet kap.
Kati lanyom is szepen fejlodik, o most 12. hetes es 6 kg.
Hasfajas ellen Infacolt, Grape Watert, Chamomilla homeobogyot hasznaltunk.

Balim, Isten eltesse a nagyfiut!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

jaj bocsi nem jobbra balra Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

dora
ezt zsolti apu találki ezt röviditést Kép keskeméti babatali Kép már volt kettő talionk vannak fotóük is itt az albumban ezn a néven egyszer egy aprkban voltunk multkor zsoltiéknál (sbeáék) és most hogy rossz az idő mondtam hogy szívessen látok most midenkit itt nálunk igy egyszerűbb és kényelmessebb szóval aki idejár csacsogni mindenki jöhet Képcsak dátumot kell találnotok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

dora, nekem is elküldenéd a homeós füzetet?

bé pont lili kukac citromail pont hu
birolili

vmi van!!! Danit több mint 1 órán át altattam és csak 50 percet aludt.Kép

KépKép
KépKép
nana09

mrege

én igazán nem értem ezt pongit bár nem ismerem a uncsitesómékis hozzá járnak és mikor hazajöttek kórházbol 5 napossan azt mondta neki hogy nem szabad addig hagyni cicin amig ő akarja mert ők ugy csinálták hogy 2 óránként cicizett kicsi de volt hogy 1/2 óráig is na nem is lett teje csajnak kökeményen betartották a 3 órát és atejcsi ezt nem tudta követni z hogy most sokat eszik ...hát nem tudom hogy anyatjből van e ilyen bár mst lehet hogy hülyeséget mondtam én nagyon megküzdöttem ezért hogy legyen tejcsink és soha nem jutott az szembe hogy betartsam hogy most 3 óra vagyakármennyi meg legyen amikor kérte akkor adtam bár nem akarok okoskodni de szerintem ugy csináld ahogy ektek jó főleg ha már ugy látod meg van hogy van mmár egy kis rendetek én bizti nem piszkálnám erre most mi vagyunk jó példa áki minden nap 10 től délután 2 ig mind aludt most hogy volt kereszetlő feélbreszettem és innetől kezdve el lettem végva mostmár vagy nem alszik napközben vagy csak addig az időig aikor multkor felébresztettem bár ő már nagy de szerintem főlősleges ez időbetartás a baba nyála alakitja tejcsit igy mindig olyan tejcsit kap ami neki jó szomjoltó laktató.....
miért hogy eszik kiscsaj most kb mennyi időközönként ? a hasfájás meg hát nem tudom nem csak attól lehet hogy "sokat " eszik sok dolgot nem értek még én ettől a pongitól de mindegy egyébként biztos nagyon jó orvos nem kétlenm én meg ahogy hallom cajoktól több gyereke is van tehát tapasztalat is van mögötte csak ugy érzem hogy néha ütik dologok egymást amit mond az tsómék sokat ciciztek szinte egész nap monda neki a sógornőm hgy nem e baj ez babának meg ő is sokat sirt kérdezte hoohgy va e mérlegük mondta sogn. hogy nincs azt mondta hogy mindegy akkor egyenek ugy ahogy idáig pedig ő is jó hus baba volt/van és a másik oldal meg amit neked is monott szóval nem étem én én bizti ugy csinálnám ahogy nekünk jó meg ahogy már "beállt"
remélem nem tartod ezt okoskodásnak nem annak szántam Kép
áki is hasfájós volt de soha nem mondta sem védőnő sem a doki hogy kevesebbet cicizen

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim,emlékszem, behúztad a kezed a kabátodba,és úgy toltad a babakocsit!Kép Szólhattál volna, h Te vagy!KépKépKép

Roz,az aztán nem semmi telek, pár év,és milliomosok lesztek,ha eladjátok!

Syg,tudom én, csak olyan kis mókás,mikor eldőlKép!

Majd még jövök, de most kitúrtak...

Kép
seriff

Sziasztok!

Dora, a caulophylumról csak annyit hallottam, hogy van, de azt, hogy hogyan, miként hat, hogyan kell használni, azt nem tudom.

Kob,
ha neked van feleslegben ilyen bogyód, akkor szívesen kipróbálom, hátha segít.

Roz,
Kebat ügyileg én a dec 3-4-re szavazok, mert 17-18-án már lehet, hogy szülökKép

Syg,
nekem is azért nincs még mellszívóm, mert láttam az árait, bár apa mindent meg akar nekem venni, nálunk ilyen szempontból ő a nő, költekezik, de nagyon!!!

Cukker,
dokinénit túléltem, igazából nem kell kivárni a sort, mert mikor kijön az asszisztens, akkor szólok neki, hogy hozza a papírt, és hozza is, de akkor is el kell menni. Ez 15 metrómegálló oda 15 vissza. Most még a munkahelyem is útbaejtettem, a villamost felújítják, így három szakaszban közlekedett, onnan meg 16 metró vissza. Ez a sok igazán. Szegény Lili úgy megijedt, mikor beindították a buszt, tényleg rémes hangja volt, akkorát rúgott.

Viszont ma nagyon boldog vagyok, a bank kifizette a lakásunkat, szombaton megyünk, mindent megbeszélünk az eladóval, vasárnap már mindenüket ki is pakolják.
Én már úgy festeném jövő héten a lány szobáját, de azt hiszem, 9. hónapos terhesen nem kellene nekiállnomKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mrege,
hát én sem tudom mi az igazság, de én ugyanezen mentem keresztül mint te, mármint szopi ügyben.
Az én kisfiam, aki EXTRA hasfájós volt, az első 3 hétben 1250 grammot hizott, ami rengeteg! Az én gyerekdokim is azt mondta ha nem akarom hogy még jobban szenvedjen, figyeljek oda mennyit eszik. A baj egyébként nem a babóval volt, hanem velem, ill a mellemmel. Egyszerüen ömlött belőle a tej. Alig szívta és annyira folyt, hogy nyelni is alig birta szegénykém.Kép na az ilyen fajta problémára azóta sem találtam semmi okosságot.Kép

Szóval szerintem lehet olyan hogy egy baba túleszi magát ráadásul ha mint nálunk is a cicim hibája miatt rengeteg levegőt nyel... hát utána szétcsikar szegénynek a pocija. Kép

KépKép
KépKép
nana09

roz!Teljesen igazad van,nem szabad,h.elbizonytalanítson.Erről szólt az elmúlt 3 hét,h.mindenféle meber tanácsára hallgattam,és tiszta frászt kapok,ha ilyet hllok,mint a Pongrácz tanácsa.Túl befolyásolható vagyok az a baj!Egyébként 3-4 óránként eszik.Éjjel van 1-szer,hogy 2 órát tart,mert álmosan kevesebbet tud szívni.Szerintem ez reális,és én is el tudom fogadni.Semmi kedvem bekavarni.
Nana!Pont ez van nálam is.Szinte fuldoklik,annyira ömlik a tej a szájába,és lehet hallani,h.nyeli a sok levegőt vele.Ha kiejti a szájából,összespricceli az arcát.Erre azt a tanácsot kaptam,de még nem próbáltam,h.fejjek le belőle egy kicsit szoptatás előtt.Lehet,h.kipróbálom.
Dora!Én is nagyon örülnék a homeos listának.Azemilcímem:m.erika@vipmail.hu.Előre is köszi!
mrege

Sziasztok!

Balim Boldog szülinapot kívánok a nagyfiadnak! Az enyém hamarosan 7 lesz.

Mire jó a B6 vitamin? Miért szedtétek? Én azt hittem, hogy csak hányingerre jó.

Kobudo

És azt a homeós bogyót Caul.. mikor kell szedni? Mikortól és hogyan? Segít tágulni?

Na szépek vagytok csajok, kiköltözik mindenki a Petőfibe? Mi, ha szerencsénk lesz a beltelkesítéssel, akkor az Arborétum mellé fogunk építeni. Ideális hely.

Dóra, nekem freemail-es címem van, de, ha eltudnád küldeni a homeós tájékoztatót megköszönném. Címem a profilban.

Roz

Örülnék a talinak. Nekem december eleje lenne jó szerintem. Később már mindenki készülődik az ünnepre.

Syg

Hasonlítunk a zsugori dologban. Nem voltam 4D-én, nem veszek drága orrszívót, stb. Kép Viszont ruhákat túrok egy halommal.

Nana

Ti laktok a Tömörkény utcában? Az hol van? Mi emeletes házban lakunk. Azért szeretem ezt a helyet, mert ahogy kinézek az ablakon, nem lakótelepet látok. Csak most bajban vagyunk a hellyel, mert eredetileg egy gyerekre rendezkedtünk be. Totál be van rendezve a lakás. Viszont a bútorainkról sem akarunk lemondani. Marad a költözés. Ahhoz persze nincs kedvem. A férjem keze munkája szépíti a lakásunkat.

Ma Bencét hamarabb el kellett hozni a suliból. Olyan lelkesesen rajzolgatott itthon, meg írt. Elővettünk egy könyvet, és nagyon sok mindent elolvasott nekem. Nagyon büszke vagyok rá. Nemrég még féltem a sulitól. Végre itthon egy kicsit lazíthat, amúgy mindig rohannak edzésre. Én szoktam neki adni a jó munkáért, szorgalomért 200 Ft-ot. Hónap végén ő ad nekem kölcsön. Kép

Linácska

Férjem mondta, hogy reggel 8 körül kivisz a kórházba kedden. Te mikor mennél?

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
szóval akkor tényleg Te voltál. Nem voltál egyedül, meg nem is voltam biztos benne, hogy Te vagy, ezért nem szóltam. Gondolj bele, hogy megszólítok egy vadidegent, hogy "nem te vagy Seriff a netről?" - szerintem komplett idiótának nézett volna Kép) No majd legközelebb. Hideg volt, és messzire mentünk, be a városba. Persze kesztyűt nem volt időm keresni Kép

Mrege,
érdekes kérdés ez a hasfájás. Eszter is zabált eleinte, öt hét alatt hízott 1,85 kilót és nőtt 6 centit. Nekem is mondta a Pongi, hogy sok, meg a sérve miatt sem jó ha sokat eszik. De ha meg nem adtam neki, akkor meg iszonyatosan üvöltött. Na az sem jó a sérvnek. Szóval nehéz dolog ez. Aztán most már nem hízik ilyen ütemben, az elmúlt három hétben kb. 60 dekát hízott. Én kértem a hasfájásra papaverinis cseppet, de csak ritkán használom. Bár kevésbé is fáj a pocija manapság.

Syg, kecsoné
köszönjük a jókívánságokat. Januárban nálunk a kisebb fiú ünnepel Kép

Roz,
hát ez a telekvásárlás igen jó befektetés volt, ügyi a párod

Linacska,
az én párom is minden marhaságot megvesz. Nem is szeretem elküldeni boltba, mert tuti, hogy nem csak azt veszi meg, amit felírok. Valami járvány dúl közöttük Kép)
balim

Mrege nagyon irigyellek, hogy ennyi tejed van. Ömlik. Hát ezt én is szeretném nagyon megélni. Én 3 hétig fejtem anno, aztán nem bírtam tovább. 40 perc kellett hozzá, hogy kijöjjön 3 deci.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
én olyan korán biztosan nem szeretnék menni, mert szerintem csak délután van a védőnéni.
De szerintem csinálhatjuk úgy, hogy ha végzel, akkor találkozunk valahol, csavargunk, és majd én délután, mikor van a védőnéni visszamegyek. Esetleg megnéznéd, hogy tényleg délután van-e?

Balim,
szerintem az én férjemnél ez a vásárlás semmi más, mint 12 év egyedüllét eredménye. Ebbe élte ki magát, napközben dolgozott, hétvégén vásárolgatott. Én meg jöttem és jól felforgattam az életétKép Csak most már nehéz leszoktatni, meg megértetni vele, hogy most már az a pénz háromunkra kell majd...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A Caulopyllum a tagulast segiti. Szules elott 3 hettel kezdtem el szedni napi 1*5 golyot, utolso heten 2*5-ot. A korhazba indulaskor is bevettem egy adagot, meg a vajudas soran is 1-szer.
36. hettol napi fel liter maénalevelteat ittam.
Nekem sokat segitett.

Mrege, en is arra gondoltam, hogy fejned kene le belole egy kicsit. Ha sok levegot nyel, tobbszor kell bufiztetni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nekem a december sajna nem jóKépKép
Első hétvégén megyünk keri fiamhoz a mikulás miatt meg szülinapja lesz. Utána hétvégén Pestre megyünk utána meg Boginak lesz szülinapja.
olyan rossz én még egy KeBaT-ra sem tudtam elmenniKép

Kép

Kép
samchee

de jó, de jó! nem írtatok olyan sokatKépköszi.

el is felejtettem, miket akartam írni.

csak név nélkül, ami eszembe jut:

szopizás (Rege): leona mindig igény szerint szopizott, ez az elején néha azt jelentette, h fél-1 órával az előző után megint kérte. hogy éhes volt v csak meg akarta magát nyugtatni...sosem foglalkoztam vele, most sem. akkor kap, amikor kér. az elején ő is 900 g-ot hízott 4 hét alatt. pocija sosem fájt. az elején nagyon jött az én mellemből is a tej, fuldoklott, elengedte, az meg spriccelt mindenfelé.
sztem mindent úgy csinálj, ahogy te jónak érzed. ne hagyd magad elbizonytalanítani! lehet, h csak emiatt vagy depis?! ez nálam is közrejátszott.

papaverin: csak nagyon-nagyon végszükség esetén adnám, ha végképp nem segít.

caulo tényleg működik, én is azzal szültem.

dora,
mindjárt nézem, megjött-e

Kép
sygnum

ja és rege, sztem ne foglalkozz azzal, mennyit hízik. nem robotok, gyerekek és nem egyformák.

Kép
sygnum

Cukkermáz,
kitaláltam valamit. Nem tudom, a férjed megvár-e a kórházban, de ha nem, és végzel, akkor csinálhatjuk úgy is, hogy rámcsörögsz, és olyan 10-15 perc múlva ottvagyok kocsival, és mehetünk a városba csavarogni, nem kell buszoznod, gyalogolnod...

Syg,
a Caulophyllumot megbeszélted előtte a dokiddal, vagy csak használtad? Nagyon biztatókat olvastam róla eddig (mire nem jó a net, hogy fogom én kibírni nélküle jövő héten...na meg nélkületekKép), szeretném kipróbálni majd.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
megbeszéltem vele, ill. mondtam, h majd szeretném. azt mondta OK. aztán sztem el is felejtette. én egyébként nem szedtem előtte, mert a homeós drnő azt mondta, ne szedjem, csak akkor vettem be, amikor már beindult a szülés és jó helyen volt minden. tehát buksi lennt, köldökzsinór, keze ilyesmi nem volt útban, már "csak" tágulni kellett. és egyetlen adagot vettem be.

Kép
sygnum

Syg,
akkor majd én is mondom neki. Úgy veszem észre, nyitott mindenre, figyelmes, és azt mondta, bármit lehet, bármiért "reklamálhatok", de úgyis mindent előre megbeszélünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem tudom, hogy a Caulo-nak koszonheto-e, de en ketujjnyival mehszajjal es nulla fajdalommal kerultem a korhazba. Negy es fel ora mulva megszuletett Katika.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina,
szívesen odaadom, ha itt leszel Kecskeméten, találkozunk, okés?

MRege,
teljesen egyetértek Sygnummal (már megintKép).Emese 2 hónapos koráig minden héten hízott 200-300 grammot, a dokibácsi azon kívül, hogy "milyen szépen folyik rajtad a háj" semmit nem mondottKép nyugodtan etesd, ahogy kéri.
Ezt már korábban leírtam, hogy annak idején engem is teljesen elbizonytalanított, hogy mindenhonnan mást hallottam. Kiválasztottam egy forrást, nálam ez a Kismama lett, és utána csak annak hittem. Leegyszerűsítve.

Mino,
mailt megkaptam, írok! Pussz!

Roz,
a ruhákat végül otthagytam Kép Tibor elhozná azt is a CD-vel együtt? Sok puszi érte.

Nos, végül mindkét lány kapott szurit, Kamilla nagyon ügyesen viselte, Emese (mivel én sem számítottam rá), annyira nem, de most már alszanak. Így viszont a ledumot csak utána tudtam adni Emesének, kíváncsi vagyok a hatására Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Kob,
ok, jövő héttől ott vagyok, valamikor összefuthatunk.

Olyan letargikus hangulat jött rám, kezdem úgy érezni, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok. Igazából csak a babócával szeretnék foglalkozni, de itt van a költözés is, és úgy érzem, hogy nem tudok mindennek és mindenkinek megfelelni. Mindenkinek van elképzelése arról, hogy hogyan kellene költöznünk, meg szülnöm, meg hogy hol legyünk addig...anyunak mondtam, hogy már az új házban leszünk, és majd a babával megyünk hozzá, erre mondta, hogy ő úgy gondolta, hogy addig is nála leszünk. Nem tudom, még soha nem szültem, de valahogy úgy érzem, hogy mikor rámjön, kettesben szeretnék lenni a férjemmel, és nem akarom, hogy hatan ugráljanak körülöttem.
Na nem akarok panaszkodni, majdcsak túl leszek rajta. Legfeljebb jól kisírom magam, az nekem mindig beválik...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff
apa is erre számit mármint milliókre ha felosztatjuk 1400 nm részekre 1 et megtartunk többiből meglenne ház ár de még vár vele pár évet azt mondta ezt igy kell ő tudja most kit van rajta kiadó tábla szerinte fog ott mja valki birkát legeltetni Kép persze ez csak vicc hogy birkát de kiirata hogy kiadó de vagy 50 felhívtak már hogy nem e eladnánk
de az égészet egybe nem akarjuk pedig szp summát igért érte egy pasi de apa hisz abban hogy várni kell még

kob
nem tudom mikor jár majd felétke tibor de leviszi Kép

közérdekű akkor dec.4 vasárnap várok mindekit nagy szertettel remélem sokan leszünk apucik babucik és anyucik és pocaklakók Kép

szép jó éjt mindenkinek még csinálok tpikat aztán é is fekszem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?