Hát ezt képtelenség követni.
El sem bírtam olvasni az utolsó pár oldalt.
Képzeljétek nagyfiam ma 6 éves, délután ünnepelünk. Ennek örömére Eszter ma éjjel csak egyszer kelt fel, este 8 és reggel fél 7 között. És azóta is szinte csak alszik. Hihetetlen. Bezzeg tegnapelőtt szinte egész nap sírt, alig aludt. Ki érti ezt?
Mino! Azt hiszem Te írtad, hogy februárban lesztek 11 évesek a pároddal. Mi is. Csak mi két nappal le vagyunk maradva, mert 16-án ismerkedtünk meg. Ja, és a védőnéniteket, Tündét ismerem, de nem hivatalból. Hasfájásra kaptunk papaverinis cseppet, de csak ritkán adom neki, csak ha tényleg nagyon fáj neki. Akartam már kérdezni, hogy nem dolgozik valami rokonotok a konzervgyárban?
Seriff! Lehet, hogy Téged láttalak vasárnap délben a házatok előtt? Én babakocsit toltam és a kisebbik fiam biciklizett mellettem. Ha jól tippelek, a ti házatok lehetett. Mentünk be a mamához. Egyébként majdnem találkoztunk a dokinál is, mert Eszter kedden kapta volna meg az oltást, de a műtét miatt ezt most prolongáltuk. A védő nénink tényleg nagyon aranyos. De érdekes, ugyanaz a szülészünk, védőnőnk, gyerekdokink...
Roz! Tényleg sok errefelé (Petőfiben) a gyerek. Nektek merre van a telketek?
Lili! Szép nagyok vagytok ti is. Eszter is kb. ilyen súlyú. Jó nektek, hogy túl vagytok az oltáson.
Bepa! Hogy van a kicsi Benedek? Jól emlékszem, hogy Te dolgozol az Arany János suliban? Gondolkodom rajta, hogy oda íratnám Marcit jövőre. Sok jót hallok róla. Szerinted?
Üdv az újaknak! MRege, nagyon szép a kislányod neve.
Gyönyörűen süt a nap, de iszonyatosan fúj a szél, nem tudunk kimenni. Ma a hónak kellene esnie, nem? Hat éve ezen a napon kezdett havazni...
Csatlakozom a közgazdász csapathoz. Eredetileg tanár vagyok én is, de aztán unatkoztam és elvégeztem a külkert is. Na jó, ez az unatkozás csak vicc volt.