Sziasztok Mamócák!
Kutyafuttában visszaolvastam, míg feszült figyelmet erőltettem magamra a kolegám beszámolójához
Reméltem, hogy nem kérdez majd vissza
Na, gyorsan néhány reakció! előre is elnézést kérek attól, aki kimarad, mert nem volt időm túl alaposnak lenni
Csema,
Jó hallani rólad! Igazán klassz csaj a lányod! Remélem, hogy jól vagytok!
Nancsika,
Gratulálok az esküvőhöz!
Ildi,
Hogy van a lábad? Voltál végül orvosnál?
Nadine,
Üdv közöttünk!
Mariannka,
Éngem néhány napja foglalkoztat a köldökzsinórvér problémája, de elég sok kételyem van. És nem tudom, ki tudna garantáltan okos véleményt mondani.
Mamacka,
Nagyon édesek az UH képek!
Képzeljétek! Voltunk tegnap 4D-n. A manónk teljesen egészséges, a doki szerint április 26-án fog megszületni. De lehet az is, hogy csak azért kisebb picikét, mint a menzi szerinti idő (április 16.) mert bár megvan ugyan minden alkatrésze, egy valamije hiányzik. A fütyije
Szóval kislányunk lesz!!!
Mamacka, Olgo, már tökéletesen értem, hogy mit éltetek át, amikor ti is "mmásképp éreztétek"
Illetve én csak nagyon bíztam benne, hogy fiú, el sem tudtam képzelni, hogy kislány is lehet, viszont az első pillanattól kezdve valahol legbelül tudtam, hogy az. Nagyon féltem attól, hogy a doki előtt fogok teljesen meglepődni (bár teljesen erre készültem már napok óta), és talán csalódottság lesz az arcomon. Nagyon cidriztem, hogy miért pont nekem kell ilyeneken gondolkodni, miért nem tudok örülni annak, hogy gyerek, akármilyen is. De azon lepődtem meg a legjobban, hogy nem így történt! Az az egy volt fontos, hogy gyönyörű, egészséges és papájának is nagyon tetszett. Kint mindketten elbőgtük magunkat
Papa otthon rögtön berakta az egyik képet a fényképtartóba, és kipakolta a polcra, így ő az első, akivel reggel szembenéztünk
Másik jó hír! Ma jön haza a hat napos keresztfiam a mamájával és végre főzhetek nekik köménymaglevest és megcsócsálgathatom a kis tököst! Már olyan, mint ha a sajátom lenne
De legalább majd lesz, aki vigyáz a kislányomra
Ja, nem tudtok megbízható trükköt arra, hogy a mamának legyen több teje, még akkor is, ha a kis tökös nem akar szopizni, de legalább az üvegből anyatejet kaphatna? Vagy rá lehet venni a szopikálásra? Hogyan?
Tapasztaltabb mamik, kérem, hogy segítsetek nekünk! Illetve most nekik, de én is megjegyzem a praktikákat, hátha szükség lesz rájuk későbbb
Na, most kicsit dolgoznom kell
Szép napot nektek is
Jövök még.
Medike
18+5