Sziasztok!
Nahát üdv a csapatban Mrege! Örülök, hogy máris pumpált az összeomlott lelkeden a banda! Dorának igaza van! (szerénytelenül) Tényleg nagyon szuper a társaság!
Na ez az éjjel... Ilyen szar még nem volt..
Remélem Leoéknál jobban telt, mert tegnap szerintem Bálintnak megsúgta Leona, hogy hogyan kell csinálni éjjel a folyamatos ébredést!
1 órától óránként-fél óránként keltem Életkémhez! Mocorgott, ébredezett, nyögdécselt, összeálmodott mindenfélét..
Igazán nem ébredt fel teljesen, de én már ugrottam is, hogy simizzem, nyugtassam, behajoltam hozzá, hogy érezze a szagomat (Roz: én vagyok a nagytehén
), suttogtam a fülébe, meg ilyenek. Olyankor megnyugodott!
Mi a fenétől volt egész éjjel ilyen nyugtalan???? Olyan szépen aludt el este.
Most itt alszik az ölemben, keresztben a combjaimon. (Csodaszép!)
Ez szinte mindig így van, amikor írok Nektek, mert reggel szopizni ideülünk, végig olvaslak benneteket, aztán bealszik az én gyönyörű fiam, és akkor írok.
Köszönjük a dícséreteket!
Lilke
Az ottani albumodat már az elkészülte után megnéztem, és persze azóta is! Remek lett! Csak gondoltam valami spontán, friss képet ide dobhatnál..
Kecsóné Kati
Bocsi, hogy ezer éve nem jelentkeztem, azóta is be van készítve a táskánkba a cserés body (ha még lehet..). Ma koradélután bemegyek a Széchenyibe kaját vásárolni, jó Neked, ha arra pördülünk Bálinttal? Bocsi, de nagyon gyors leszek, ha nem haragszol! Üzizel, hogy jó-e?
Bepa
A Bálint Vitéz korábbra nyúlik vissza. Onnan jött, hogy Bálintka élete ugye kissé nehezen indult, és a kórházban mondták, hogy nagyon nagy harcos ez a gyerek. Így lett közös erővel elnevezve: Bálint Vitéz, a nagyy harcos-nak!
Sbeáék hét végéig otthon lesznek a Nyírségben. Szerintem csak jövő héten jelentkeznek. Majd közvetítek..
Szép napot mindenkinek!