Új privát üzeneted érkezett!

Nana,
egyébként nekem is tetszik, szeretem a logikus, következtethető dolgokat, amúgy is rendmániás vagyokKép A család ezt elég nehezen is szokta meg, dehát mit van mit tenniKép

Mino,
citromailes kérdésemet olvastad? Lehet ám, hogy Bálint azért ilyen nyűgi, mert bújkál benne valami! Legalábbis nálunk, utólag nézve mindig ez volt. Emesét is ma lehetett először lerakni a betegeskedés után, eddig nem. No meg ez a hirtelen jött "meleg" is ludas lehet a dologban.

Apropó,
nálatok okozott gondot szopi alatt a mák? Úgy értem, a babánál?

Dóra,
mit tanítottál?

Kép

Kép
kobudo

Mino!
Emil ment!

Még egy fontos dolog!
Bogi dadusa az oviban tavaly tudott hozni nagyon édes faldíszeket. Nagyon kemény hungarocelles anyagból volt és nagyon klasszul rá van festve akár milyen figura.
Bogiék csoportjában van Csipkerózsika meg Bell meg azt hiszem van nyuszi a Bambi stb....
ezek fél méteresek meg van méteres is.
Az árát pontosan nem tudom mennyi de ma mindenképpen megkérdezem, de ha jól emlékszem 3-4 ezer darabja a nagyoknak.

Ha valakinek kell valamilyen mesehős nagyon szivesen megkérdezem hogy tud e olyat hozni és mennyiért.

Pussz

Kép

Kép
samchee

Lina, Elöször JATE, Szeged, matematika szak, de nem fejeztem be. Aztán Szolnoki Főiskola, közgazdász szak.

Én sem vettem elöször mellszivót, aztán rengeteg tejem lett a szülés után, kézzel nem tudtam fejni, igy anyukám gyorsan megvette azt amit éppen lehetet kapni a korházban. Hát ha előre utána járok ennek, szerintem nem ilyet vettem volna. Ugyanez volt a bimbővédővel, mivel anélkül egyszerüen szegény kis Dani nem tudta rendesen bekapni a cicimet.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
csak azért kérdeztem, mert én is közgazdász vagyok eredetileg, a pénzügyi és számvitelire jártam, de már nem ezt gyakorlom.

Kicsit én azért félek ettől a gyorsan megveszem, ha kell dologtól, mert félő, hogy pont karácsony lesz akkor, és minden zárva lesz, ezért vagyok kicsit gondban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino,
most vettem észre Bálint fotokat! Csudaédes!!És jól láttom hogy egyre jobban hasonlit rád? Kép Igen Bálcsi is rengeteget fog még változni. Leginkább a szemük, ill. annak szine változik sokat .

Ma délután mennem kell az unokatesomnak ajándékot venni. De hogy mit???

Ja holnap pedig Metro! Holnaptól kezdődik a Lego karácsonyi vásár. Nálunk Dani mindenkitől szinte csak azt fog kapni. Legomániás.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,nem mondod,h Szolnokon végeztél?Én ott születtem,és a szüleim ottlaknak most isKép, és pár barátunk szintén ott végzett,még lehet, h ismered is Õket, Szalay Bogi, Fekete Robi, Kiss Győző,Patkó Bogi,Hernádi Lajos,meg még vannak páran.

Kob,nekem a mák szoptatás nélkül is bekavarKép,vagy inkább Kép!

Lina,sztem nézz körül mellszívó ügyben, válaszd ki, és írd fel, h ha szükséged lesz rá, a család meg tudja venni.Nekem Aventes volt-kölcsönkaptam, jó volt, csak mostmár nincsenek hozzá fagyasztós zacsik,hanem műanyag edények. Van még a Medela,azt nem ismerem.

Sam,ahan ez a 4.fogacskaKép.Lehet,h hülyeséget kérdezek, de ki az a Bell,melyik mesében van?

Mino, Bálcsi cuki,nem szégyenlős, jól szétvetett lábakkal fekszik (pedig fiúKép)! Remélem, csak vmi porszem piszkálja Bálint orrát,és nem betegség!Kép

Kép
seriff

Szeretettel üdvözlök mindenkit!Erika vagyok,25 éves logopédus.Bár ezeket a bemutatkozómból olvashatjátok,mégis úgy éreztem ennyi bevezetőre szükség van.Ma léptem kapcsolatba Noémivel(Mino),mert már kezdtem bezazulni az egyedülléttől.Holnap lesz 1 hónapos a kislányunk(Rege-innen a név),ami azt jelenti,hogy kb.3 hete vagyunk itthon.Én azóta próbálok a depiből kimászni,több-kevesebb sikerrel.Nyugtassatok meg,h.más is volt így ezzel!Eszembe jutott Noémi,akivel a védőnőnél találkoztam.A védőnőtől gyorsan megszereztem a mobilszámát,és most itt vagyok.
Rege tündéri gyerek,ha nem csikar a hiper,akkor nagyon kedves,és ma óta mosolyog.Legalábbis egyszer már rámmosolygott.Október 20-án természetes úton euszabvány szerinti méretekkel született(52cm,3500gr),szóval hál' istennek semmi extra.A napirendünk még nem alakult ki,a 3 órákat azért nagyjából tartja.De nincsenek még fix időpontjaink,amikor eszik.Én nem erőltettem neki semmi időbeosztást,talán ezért húzódik el.Evés közben gyakran elalszik,főleg éjjel,és ezért kevesebbet eszik,és sűrűbben felkel(2 óránként).Alig várjuk már,h.átaludja az éjszakát!Röviden ennyit!Igyekszem bekapcsolódni a beszélgetéseitekbe,és ha sikerül internetszolgáltatót váltani(mert ez a mostani T-Online nagyon drága),akkor sűrűbben írni.
Mino!
Nagyon édes Bálintotok van!Rád hasonlít!?Ha jól emlékszem az arcodra, akkor igen!Petivel(a párommal)rakatok fel képeket én is Regéről(mármint a pc-re,ahogy irtad az imént),és akkor te/ti/ is láthatjátok.Bár te személyesen is hamarosan!
Dora,Bepa,Lili!
Ti hol dolgoztatok szülés előtt?Most olvasom,hogy ti is pedagógusok vagytok!
Puszi!
mrege

Nana

Már megint nagyon jó volt Dani beszólása. Kép A Lego szuper játék, nekem maradt gyerekkoromból is.
Hát farmerben menni? Nem illik és kész. Elég sok helyre fel lehet azt venni máskor. Az, hogy szegény férfi egyedül marad és féltékeny? Hát nehogy sajnáljam az ilyen elkényeztetett ficsúrokat. Az nem normális szerintem, ha a saját gyerekére féltékeny. Akkor biztos nem vesz részt aktívan a gyereknevelésben, gondozásban, örömökben.
Én jövő héten keddne megyek ki a kórházba, akkor tudnám neked megnézni. Jó lenne nászkálni, benne is vagyok, ha már nem fáj a medencecsontom. Most lakáshoz vagyok kötve. Egyedül nem merek kimenni. Bencénél is volt ilyen, két hétig csak feküdtem. Ezt még sikerült elkerülnöm. Elküldöm a telszámom a címedre, a tied is várom.

Linácska

Egyet értek veled. A sex nélkül ki kell bírnia, ha úgy adódik. Ennek az agyban , de tényleg az agyban, nem pedig a sokszor emlegetett férfi agyban kell eldőlnie. Vagy könnyen beszélek én? Szerintem mindenki egyet ért velem itt.

Mino

Nagyon buli az a dalmatás ruci. Kép

Kobudo

Hát a rakott krumplitól itt csorog a nyálam. Jó tanulást. Nekem is kellene valami ősztől. Ingyenes is pláne.

Kép

Kép
cukkermáz

Bocsi, ez rossz helyre került, Linácskának ment.

Én jövő héten keddne megyek ki a kórházba, akkor tudnám neked megnézni. Jó lenne nászkálni, benne is vagyok, ha már nem fáj a medencecsontom. Most lakáshoz vagyok kötve. Egyedül nem merek kimenni. Bencénél is volt ilyen, két hétig csak feküdtem. Ezt még sikerült elkerülnöm. Elküldöm a telszámom a címedre, a tied is várom.

Kép

Kép
cukkermáz

Samchee!
Most,hogy olvasgatom az üzeneteket,rájöttem,hogy te is itt laksz a Felsőszéktóban.Kállai Tünditől tudom ezt is.Nem hittem volna hogy ilyen sokan vagyunk kisbabások itt a világ végén.Azt hittem,hogy az együtt babázás csak a Széchenyi városiak kiváltsága.Nagyon örülök!
Honnan a név?És hogy kell ejteni?
mrege

Mrege!
Üdv nálunk!
Szerintem nagyon ritka eset az hogy valaki szülés után nem depressziós.
Nálam is volt ilyen korszak és sajna még néha mindíg vanKép
Ez sajna attól van (sok ember szerint) hogy mivel pici a baba nem megyünk sehová, érzékenyek vagyunk stb....
De nemsokára el fog múlni, majd mi teszünk róla!Kép

Seriff!
A Bell a Szépség és a Szörnyetegben van.
Én most fogok hozatni Boginak legalább két hárokm figurát így ha nincs is meg a saját szobája még a saját kis vacka gyönyörű leszKép

Kép

Kép
samchee

Mrege!
A név onnan ered hogy amikor hanna pár hetes volt mindíg nagy szemekkel nézett rám. Akkor mondtunk neki mindíg hogy szemcsi. Így kell ejteni is. azért nem így használom mert ez már foglalt volt.
De ha írsz nyugodtan rövidítsd!
Merre laksz Felsőszéktón?

Kép

Kép
samchee

MRege,
szia! Valamikor 2-3 napja beraktam egy táblázatot az adatainkkal, hátha kicsit összekavarodsz Kép
Szép neve van a kislányodnak, honnan jött az ötlet?
A depressziót tényleg nem ritka, ráadásul az idő is rátesz egy lapáttal. Egyébként nem csoda, hogy megvisel, ekkorát még nem változott az életünk, mint a gyerekszületéssel, nem így gondoljátok? Nálam is csak azért maradt most ki, mert nincs időm depisnek lenni Kép
Megoldás talán a társaság, ahogy Sam is írta, meg a kimozdulás. Bár lehet, hogy ehhez sincs kedved. Bővebben Sygnum bizti ír róla, hogy ő hogy élte/éli át...

Cukker
a rakott krumpli tényleg nagyon finom lett, büszke is volt rá Lackó, az első igazi főzése Kép

Mino
a drágám 30 éves lesz pénteken Kép A kis fiatal!! (Lili, nem hozzád képest ám...)

Lina
csatlakozom a közgázosokhoz: JATE közgazdász távoktatás. Főiskolai szintű, 3 éves képzés, remélem 3 év alatt sikerül is megcsinálni.

MÁK azért kérdezem, mert a tejtestvérünk anyukája kérdezte, hogy mit ettem, mert a bab nagyon sírt másnap, és semmi másra nem tudok gondolni. Sült csirke volt a menü krumplival, párolt répával, egyedül a mák lehetett a ludas. Akkor ezek szerint ezt is kiírtom az étrendből Kép Már csak a krumpli marad szinte, de hamar elmúlik ez az időszak is, és visszasírom majd a szoptatást, tudom) Ilyen tüneteid vannak? Mármint gondolom a síráson kívül Kép Ja, mert Emesén semmi ilyet nem vettem észre.

Kép

Kép
kobudo

Sam
ez jó, ezt én sem tudtam!

Kép

Kép
kobudo

Cukkermáz,
én is kedden szeretnék menni védőnénihez, elvileg eddig akkor rendelt, hátha nem változott. A tied mikor van? Ha gondolod, talizhatunk, és mehetünk együtt, utána meg csavarogni, ha birod/biromKép
A telcsiszámom bent van a profilomban is, meg Kob táblázatában is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
neked ki a védőnőd? Mert akkor gondolom ugyanaz lesz nekem is. nekem jövő hét csütörtök vagy péntek kell mennem, de azt sem tudom hova, kihez és hánytól-hányig lehet menni! Kép Segitesz???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

gyorsan csak.

MRege, én nem dolgoztam, babával a pocakban államvizsgáztam. Kép

Ma voltunk oltáson, Zsófi nagyon sírt, alig lehetett megvígasztalni. Most is nyűgös nagyon, bár hazaérve bealudt a kezemben. Kép

Mino, babaszoba címen vannak fent képek Zsófiról! Album címe: László Zsófi és az új képek: László Zsófi baba. Kép Nézd csak meg ha van időd.
Van tejcsi, jó az utrica urens nagyon bevált nekem.

Na majd még jövök....csak sír a kiscsillagom.
birolili

sziasztok!

már megint olyan sokat írtatokKépKép

az éjszakánk katasztrófa vol, olyen szar még talán sosem volt. fél 8-kor elaludt, ébredte 9, fél 11, 11, éjfél, akkor bekapta az ujját, gondoltam, milyen ügyi, visszaalszik egyedül. 00.11-kor felsírt és legközelebb fél 3-kor tehettem le. aztán ébredt 4-kor, 6-kor és végül fél 9-kor. jó, nem? én meg fogok hibbanni vele.

kob,
mák nálunk nem gond.

nana,
naggggyon örülök, h jókedved vanKép és jót szórakoztál.

sam,
nekem van fogam, már 28 Kép (bölcs még nem vagyok), de leonának még nincs és nem is érzem-látom, h jönne neki.

megyek is, mert kiugrik a kezemből.

Kép
sygnum

Hú eszembe jutott még egy gyakorlati kérdés. Ugye én már 6. hónapja táppénzen vagyok, hogy kell ezt majd GYÁS-sá átváltani? Nekem a munkahelyem kifizetőhely. Símán viszek egy anyakönyvit a munkahelyemre, vagy hogy lesz ez? Csak attól félek, hogy nehogy legyen néhány hónap kimaradás, amíg nem kapok pénzt.

Syg,
nem irigyellek, ez tényleg nagyon rossz lehet, ennyiszer ébredni, gyakorlatilag még vissza sem aludtál rendesen. Nekem az az éjszakánkénti két WC is elég...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Látszik az íráson is, h nem vagyok magamnálKép Bocs a hibákért.

Szia Erika! Amint látod, mi még mindig kínlódunk (Leona 5,5 hónapos). Napirend szinte semmi, de mégis van vmi. Délelőtt alszik 1-2 órát és du. is vmikor uennyit. Este 7-kor fürdés és 7.30 -8 között elalszik - általában. Ennyi a napirendünk. Szopizás össze-vissza, de nem is az evés kedvéért szopik, hanem a mellemen nyugszik meg és elalvás előtt is kéri.
Depi...Nem tudom, én kint vagyok-e már belőleKép Vagy igen v kifelé megyek. Egyedül nem lehet kimászni belőle, az az egy biztos. Ha egyáltalán igazi depi. Lehet, h nálad még csak a szülés utáni hormonkavalkád okozza. Gyere gyakran és beszélgessünk. Más nem segít. Vagyis igen, a család, ha nem hagynak egyedül. Nekem legalábbis egyedül lenni volt a legrosszabb.
Első baba?

Kép
sygnum

ja, 5280grammok (3250g)vagyunk, és 8cm-t nőttünk, vagyis 56cm-esek(48cm) vagyunk. Kép
birolili

Lina,
én nem mentem Gyásra csak szülés után. A papírokat előtte elhoztam, kitöltöttem és amikor megvolt Manó Anyakönyvije és Taj kártyája, Robi bevitte. Ennyi. Folyamatosan kaptam a pénzt. Vas. járt le épp a Tgyásom. Olyan fura, h már gyeden vagyok. Nem veszem észre Leonán a változást, legalábbis nem pozitív irányba.
Az ébredésekben már nem is a fizikai fáradtság a legrosszabb, hanem hogy már nem tudom, mit csináljak vele, hogy segítsek neki.
Szerencse, h mostanában legalább én tudok aludni, ahogy leteszem 5 perc múlva már alszok is. Nincs félórás, órás kínlódás.

Kép
sygnum

lili, jól összementélKép56 centire.

hova lett a hosszú ö-m?

Kép
sygnum

nana, én is örülök, hogy jól érezted magad a babával. Kép

sam, hogy döntöttetek utazás ügyileg?

mino, nagyon édes Bálcsi, rettentő sokat fejlődött. Kép

depi: nekem is volt sajnos az 5.héten. hát, olyan bűntudatom volt miatta....

sex: hát, nagyon gyorsan eltelt a 6hét, észre sem vettük...Kép talán a fáradtság? ......

nana, ezt a féltékenység dolgot én is hallottam, de szerimntem elég szomorú, ha valaki így érez. szerintem.

ha még valami eszembe jut, írok.
birolili

syg, mindig többesszámban beszélek mostanában. Kép
birolili

Syg, én is úgy szeretném, hogy csak a szülés után menjek gyásra, nem akarom "pocsékolni", mert nekem a táppénzem is, meg a gyást is egészíti ki a munkahelyem a fizetésem 100%-ára, sőt, most többet keresek, mintha dolgoznék, ezt jobb, minél tovább húzni, mert a gyedet azt jól meg fogom érezniKép
Akkor bemegyek én is papírokért, elhozom, ami kell, aztán majd Szláva feljön vele Pestre.

Jaj, beteg lett a férjem, megfázott és még hatalmas láza is van (37,2), alszik, és itt horkol a fülembe...Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina, én felajánlom a mellszívóm kölcsönbe, ha gondolod, nekem megmentette a cicim a gyulladástól.
birolili

ja, avent, és nagyon jó!
birolili

Lili,
te rögtön az elejétől használtál mellszívót? A kórházban gondolom nem lehet, csak kézzel, nem?
Az Aventet néztük mi is, főleg azért, mert kompatibilisek egymással a részei, a cumisüvegek, poharak...

Zsófi jobban van már, nem sír a szuri hatásaként? Bár nagyon meg tudom érteni, én már megbeszéltem a férjemmel, hogy ilyen oltásfélékre ő fogja vinni, hogy ne lássa rajtam a picilány, hogy mennyire félek, nehogy rá is ráragadjon, és olyan legyen, mint én. Olyan ciki, de én 28 évesen is rettegek tőle.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

a kórházba kellet mellszívó, mert kézzel nem ment. most mát igen, hiszen "be van járódva". de lehet használni, nekem segítettek összerakni is. Kép szerintem érdemes bevinni, nekem gabi hozta be, amikor már sírtam, mert annyira feszültek, és hiába fejtem egy kkicsit is, 10perc múlva u.o.kő kemények voltak.

Zsófi most itt alszik kendőben. én sem néztem mikor beadták neki, apa fogta a kezét. utána én vetem fel, de nagyon sírt. én mindig elájultam védőoltásokon. Kép most is ideges voltam rendesen...
birolili

Mrege

Üdv itt. Kép Nálam depi sokkal később jött. Vagy nem tudom, hogy az volt -e egyáltalán. Éppen már mentem volna dolgozni(Bence ekkor másfél éves volt), aztán összejött egy jó kis társaság. Végül több, mint 3 évig voltam otthon.

Syg

Nagyon nehéz lehet. Velünk ilyen nem is volt, pedig rossz alvó volt Bence sokáig. De ennyire nem. Viszont nekünk elhúzódott több évig. Minden éjjel felkelt. Nincs mami a közelben? Kicsit elmenne hozzátok. Írtad, hogy csak te kellesz neki, de legalább segítene valamit. Akár egy fél órára átvenné. Vagy nappal nincs gond?

Ha apás a gyerek, akkor pont az anyának, vagy fordítva kell vinni oltásra. Annak jobban sír, akihez közelebb áll. Bence apás volt, így sokkal rosszabb volt a helyzet, amikor elkísért ő is.

Linácska

Jaj de figyelmetlen vagyok, tényleg ott a számod. Találkozhatunk, jó lenne. Tulajdonképpen én a 30 hetes uh-ra megyek, csak egy beztalóért kell lemennem a 32 hetes vérvételhez. Úgy gondoltam, hogy 9-re megyek, ott elég sokat kell várni, jobbik esetben csak egy órát. Aztán le a védőnőmhöz. Hétvégén majd felhívlak, hogy talizunk -e. Jó?

Nana

Nekem Győrfiné Petróczki Andrea a védőnőm. Nagyon aranyos és beszédes csaj. Sok hasznosat elmond. Rögtön le is tegeződtünk. Én úgy tudom, hogy csak keddenként van 10.30-13 óráig. A gyerekorvos pedig Boskó lesz.

Én nem boldogultam a mellszívóval, 3 ezerért vettük, aztán kidobtam. Nem is tudtam összerakni. Eszembe sem jutott, hogy bevihetném a kórházba. Vettünk egy nagyon egyszerűt, azzal úgy-ahogy ment.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukkermáz,
ok, hívj nyugodtan. Szombat délelőtt még elmegyünk bababörzére itt Pesten, aztán megyünk haza Kecskemétre, és maradok is.
Netközelben így szombattól nem leszekKép
Nem is tudom hogyan fogom kibírni, de azt hiszem, hétfőn az lesz az első, hogy áthelyeztetem a telefont meg az ADSL-t az új házba. Csak lehessen, a kollegám holnap utánanéz, hogy működik-e ott az ADSL.

Mrege, még nem is köszöntöttelek, úgyhogy most megteszemKép

Szerintetek ha elkezdek járni Kecskeméten egy védőnőhöz, mert ugye pár hétig ott fogunk lakni, meg oda jön haza a picúr, akkor mikor átköltözünk Lajosmizsére muszáj váltanom, vagy maradhatok a kecskemétinél, ha bevállt. Vagy csak megbeszélés kérdése?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
védőnők sztem körzetre vannak osztva, ahhoz tartozol, ahol laksz. Hogy mennyire rugalmasak, azt nem tudom.

Lili,
értem ám a többesszámot, csak olyan hülyén hangzikKép

Cukker,
mama (és senki) nincs a közelben, de pont a mama és a dédi az, akinél a legkevésbé marad meg. Max. 5 perc után sír náluk. Eddig a papa jó volt, de szombaton nála is sírt. Ha meg álmos, nyűgös, akkor meg még apánál is sír. Ez a szar az egészben, hogy csak én kellek. Vagyis nem olyan szar, mert jó is, de érted...
Nálam viszont nem sír. Itthon. Ha elmegyünk vhova és olyanja van, akkor nálam is, de akkor semmivel nem lehet megnyugtatni, csak ha hazajövünk.
Oltáskor viszont egy nyikk sem volt. Lehet, h azért mert én nem féltettem, sajnáltam. Az kell és kész. Én inkább a mellékhatásoktól tartottam, mint a szúrástól.

Ma kérője akadt a lányomnak
Kép

de ő még nem akar férjhez menniKép
Kép

Kép
sygnum

Syg,
majd várd ki mi lesz 15 év múlvaKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Leo, ilyen kérőt visszautasítani!Ejnye-ejnye!Kép
Syg,biztos a Hold meg a hó,meg minden, ki tudja mi okozhatta ezt az éjjeli macerát Leonál?!Hátha ma jobb lesz!

Szia MregeKép vagyis Erika! Üdv itt köztünk! Depi:ajánlanék egy könyvet, regény, és ha van időd olvasd el,nagyon szórakoztató:Tony Parsons:Családban maradKép!

Ezt a könyvet mindenkinek ajánlanám ám!Kép

Lili, szép nagyok vagytok, hajrá!Kép

Mazsolám akkorákat esik, h csak na, mert ugye feltérdel, de még nem jött rá, h menjen vissza alaphelyzetbe, ezért egy idő után vagy sír, h csináljak már Vele vmit, vagy eldől,mint egy fadarab, ha mi nem ijedünk meg,nincs sírás,de elég egy jajj és már jönnek is a krokikönnyekKép.Azért kipárnáztam a járókátKép.

Most mennem kell, jó éjt mindenkinek!Csukjátok be az ablakokat,mert vihar lesz!

Kép
seriff

szisztok!
üdv erika: én is pedagógus vagyok és kecsón ált suliban voltam

lili! sajnálom zsófit, mi 2 hét múlva megyünk csak mert amikor menni kéne csípő uh lesz. milyen a napirendetek
syg! nagyon sajnálom ezt a katasztrófális éjszakát(én nem is mondom a miénk milyen volt)
roz! most van csak rá időm: gyönyörűek a fotók, szépek a lányok áki meg csábítóKép
a szobáák is jók lettekKép
Hancianyuk! mindketten szépekKép
Mino! büszke lehetsz kis Bálcsidra:kis vitéz(még mindig az a kép cvan a fejembe amikor a roztol kapott együttesbe van)

megyek mert zuhiznom kell amíg apa elvan a gyerkőccel.
Megvettem a suttogót és nekem sok okosat mondott (csak kár nem hamarabb vettem meg)internetenKépotthonülő anyának ez a bevásárlás való.
Jóéjt puszika mindenkinekKép
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Kép
ezzel kívánok jóéjt

KépKép
KépKép
bepa77

Szia Mrege! En is uj vagyok, par napja csatlakoztam a forumhoz es nagyon orulok neki, mert baratsagos, segitokesz tarsasag!
En Bp-en lakom, itt tanitottam harom evet (11.ker-ben).
Kobudo, 1-2 osztalyban tanitottam nemetet es eneket, meg napkoziztem.

Birolili, szegeny Zsofi!Kép Mi jovo heten megyunk, elore sajnalom a lanyt!

Mino, Syg, Bepa, dedek gyonyoruek!Kép
Syg, remelem ma jobb ejszakatok lesz!

Lina, mi csomo mindent vettunk az elozo borzen, nagy a tomeg, de tenyleg megeri kimenni. Probalj meg minel kisebb cimletben vinni penzt, mert nem mindig tudnak valtani.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
igazából nincs határozott elképzelésünk, hogy mit szeretnénk venni a börzén, inkább csak a kíváncsiság, meg hátha meglátunk valamit alapon megyünk. Kisruhánk van egy csomó, kaptunk a "nagyobb" unokatesóktól. Ha meg nagy a tömeg, akkor azt hiszem, hamar hisztis leszekKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Holnap válaszolok mindenkinek.Annyit elöljáróban,hogy máris jobb a kedvem attól, h.kommunikálhatok, és nagyon örülök a sok válasznak,amit tőletek kaptam!Kellemes, nyugodt éjszakát mindenkinek!
mrege

szijjjasztok Kép

ma itt volt körilány 4 gyerköc vett körül Kép hát mit mondjak .... nem volt egyszerű Kép

mrege
szia üdv itt köztünk Kép még visszalvosak részletesseb miket irtál mert odáig még nem jutottam csak láttam az ujnevet Kép

mino
cukkkki a kistehén ( én kistehén ülök fatetejénlábamat lógatom jól érzem magm .......én kistehén Kép Kép minig ez jut eszembe Kép Kép ) bocsi Kép

cukki Kép
hát akkor nagyon egy rúgóra jár az agyunk Képnálunk is az étkezőben minden tömör fenyő meg házban a polcok az álmunk apával ha ezt szobát is feltudjuk ujjítani jövöre egy teljes szekrénysor fenyőből álom álom édes álom Kép Kép

bepa
ez a kispasi egyszerűen fantasztikussak gyönyörű Kép apropo látom pöttyöcskék nem mulnak nem akarok okoskodni de tehén tej terméket mennyit fogyasztasz mert mg áki és adri ciczett én is kiprobáltam és igy néztek ki Kép bár lehet hogy ez más mert ugye ők allergiássak rá de lehet hogy ez is lehet ja és a tápszerek is tehén tej fehéérjéből készülnek mi milumilt ettők szintén ilyen volt az arcuk beszélni kéne házidokival hogy járjatok utánna
a kevésbé észevető tünetei tejallergiának
hasfájás (4hónapos kórtól nem múlik el )sok léguti megbetegedés a láthatóbb jelei a pattanás szerű pöttyök a hasamnés és az érdes száraz ekcémás bőr általában nagyon kipirosodó arcbőrrel
hu reméem nem voltam túl okoskodó akkor bocsi

seriff
ez csaj hihetetlen küldöm ákit tanfolyamra Kép nagyon szép ás ügyes az eeg ne bátson kibirom valhogy még azt pár hetet Képhu valamit még akartam neked de hogy mit .... (hüle Képvagyok vagy csak fáradt )

syg
édes két kis csibész mondjad leonak rá ér még pasizni de látom ezt ő isugy gondolta és igen áki azon képen sir még könnycsepp is van bal szemében Kép ő olyna mint egy nyaffka királylány könnyei potyognak és sikitozik mint egy kisláy Kép

sam
nekem jó ha hétfőn erre jöttök családostzól mindenstől persze ha ráértek bár most gondolkodtam leht hogy lemezekkel erre szaladhtana valamikor apucitok mert ki tudja 7végén mit hoz sors mert ha sógorom erre jön kisfiával ő bizti imesét akarmajd nézni

kob
holnap várunk bennetek kb mikor ? kidumáljuk magunkat Kép

lilike
egyszerűen nem tesz be gép egyetlen olyan képet sem amin közössen rajta vagyunk biztos tul nagy vagyok és nem férek be Kép moinka majd hoz ujabb képeket az ő gépükről hátha azon jobbak vannak
zsófi fülije hogy van ?

linácska
holnap akkor lakáskulcs?? hu de szuper olyan izgi rémélem minden okés lesz mostmár illeték hát elég gáz bezzeg ebben gyorsak

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Nahát üdv a csapatban Mrege! Örülök, hogy máris pumpált az összeomlott lelkeden a banda! Dorának igaza van! (szerénytelenül) Tényleg nagyon szuper a társaság! Kép

Na ez az éjjel... Ilyen szar még nem volt.. Kép
Remélem Leoéknál jobban telt, mert tegnap szerintem Bálintnak megsúgta Leona, hogy hogyan kell csinálni éjjel a folyamatos ébredést! Kép Kép
1 órától óránként-fél óránként keltem Életkémhez! Mocorgott, ébredezett, nyögdécselt, összeálmodott mindenfélét..KépKép Igazán nem ébredt fel teljesen, de én már ugrottam is, hogy simizzem, nyugtassam, behajoltam hozzá, hogy érezze a szagomat (Roz: én vagyok a nagytehén Kép), suttogtam a fülébe, meg ilyenek. Olyankor megnyugodott!
Mi a fenétől volt egész éjjel ilyen nyugtalan???? Olyan szépen aludt el este.
Most itt alszik az ölemben, keresztben a combjaimon. (Csodaszép!)
Ez szinte mindig így van, amikor írok Nektek, mert reggel szopizni ideülünk, végig olvaslak benneteket, aztán bealszik az én gyönyörű fiam, és akkor írok.KépKép
Köszönjük a dícséreteket! Kép
Lilke
Az ottani albumodat már az elkészülte után megnéztem, és persze azóta is! Remek lett! Csak gondoltam valami spontán, friss képet ide dobhatnál.. Kép Kép Kép

Kecsóné Kati
Bocsi, hogy ezer éve nem jelentkeztem, azóta is be van készítve a táskánkba a cserés body (ha még lehet..). Ma koradélután bemegyek a Széchenyibe kaját vásárolni, jó Neked, ha arra pördülünk Bálinttal? Bocsi, de nagyon gyors leszek, ha nem haragszol! Üzizel, hogy jó-e?
Bepa
A Bálint Vitéz korábbra nyúlik vissza. Onnan jött, hogy Bálintka élete ugye kissé nehezen indult, és a kórházban mondták, hogy nagyon nagy harcos ez a gyerek. Így lett közös erővel elnevezve: Bálint Vitéz, a nagyy harcos-nak! Kép Kép

Sbeáék hét végéig otthon lesznek a Nyírségben. Szerintem csak jövő héten jelentkeznek. Majd közvetítek..
Szép napot mindenkinek!

KépKép
mino

Sziasztok!

Meg a makot akartam tegnap irni. Kob, nalunk nem okoz gondot, multkor makos retest ettem es semmi baja nem volt tole a lanynak.

Holnap este megyunk Kecskemetre, ott toltjuk a hetveget, mar ugy varom!Kép

En is beallnek a fenyobutorosok taboraban, a legtobb butorunk nekunk is fenyobol van.Kép

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Társulok Minóhoz, a mi éjszakánk is egy borzalom volt.
Óránként ébredés, nyűglődés és egyebek. nálunk csak a ringi meg a szpi jött be hogy megnyugodjon. már kifogytam az összes ötletből hogy mit lehetne még bevetni az alvás érdekében, mert úgy érzem végképp kimerültem és nem bírom tovább ezt az állandó éjszakázástKép

Senkinek nem kell akkor Disney figura a falra?

Kép

Kép
samchee

Sam!Köszi a biztatást!Én is így érzem.Ha mehetnék világgá,mint a terhesség alatt,találkoznék emberekkel,akkor egyrészt elterelné a figyelmemet,másrészt nem érezném annyira,h.fel kell adnom az eddigi életemet Rege miatt.Próbáltunk kimozdulni már vele,de még nagyon pici,és éreztem,h.ez őt megzavarta.Nyűgös lett tőle.Azért folyamatosan szoktatom.Lehet,h.ma meglátogatjuk anyósomat,mert ő már koradélután otthon van.Úgyhogy fokozatosan bevezetem a lányt a jövés-menésbe.
Ha a Diófás köz felől jövünk,akkor a 2.Y-nál balra kell jönni(felétek meg jobbra,ha a Tündi jól magyarázta),és onnan kb 100m,és bal oldalban van egy földig tetős ház,nagy befüvesített kerttel.Ott lakunk mi.Nem messzi tőletek.A miénk az 57/D.
Kobudo!
A Rege név egy régi magyar női utónév.Amikor névválasztásra került a sor, vettünk egy könyvet,ami ősi magyar eredetű keresztneveket tartalmazott.Ebből választottuk ki,egyszerűen,mert tetszett mindkettőnknek.A jelentése az,h.meseszép.A név kötelez,mert tényleg az!
Sygnum!
Ezt én is érzem,mármint,h.egyedül lenni a legrosszab,ezért is vagyok most itt.A családom megtesz mindent,ami tőle tellik.Főleg a nővérem az,aki lelkileg is a legtöbbet tudja nyújtani.Ennek az oka talán az,h.pszichológus,és érzékeny az ilyen dolgok iránt.A párom is sokat segít,de ő nehezen érti,h.min problémázok.De azért drága,mert nem türelmetlenkedik.Az ő családja hasonlóan.Apukám meg nem is igazán tud róla,mert ő aztán pláne nem alkalmas ilyen dolgok megtárgyalására.Ennyi a lehetőségem a családban.Anyukám sajnos meghalt, így ő nem tud segíteni.Jó lenne majd egy jó pótnagymama Regének,mert anyósom nem az igazi.Ha tudtok vkit,szóljatok.Ennyit a családról.Jó bőlére eresztem...na mindegy.
Linacska!
Látom,h.mellbegyulladás a téma,bár nem tudom az előzményeket.Én csak az első napokban fejtem,aztán a nővéremtől azt a tanácsot kaptam,h.jobb,ha minden etetésnél mindkét ciciből etetsz,és így sűrűn ürül,plusz pedig beáll arra a mennyiségre ami a gyereknek kell.A fejéssel mindig túltermelési parancsot kap,ezért túltelít,és begyullad.A fejés pedig tönkreteszi állítólag a tejmirigyeket is.Nekem bevált,azóta egyszer sem keményedett be.
Seriff!
Köszi!Majd meglátogatom a könyvtárat.
mrege

Roz,
kulcs csak hétvégén lesz, csak bababörze után megyünk haza.
Amúgy még szerencsére nem az illeték jött meg, csak az, hogy ma 9-12-ig szemlézni akarják a házat, felmérni a piaci értékét (nem hisznek nekünk...), szóval felhívtam őket, hogy ha szerda du. fél 3-kor jön meg a levél, akkor csüt reggel 9-re nem tudok ott lenni, ráadásul még kulcsunk sincs, ki sincs fizetve a lakás, az eladó Pécsen lakik. Mondták, nem baj, majd kimennek aztán körbenézik, meg bekukkantanak. Én meg mondtam, hogy saját felelősségükre kukkoljanak, mert a két német juhász viszont ott lakikKép Aztán rögtön mondta az ürge, hogy jó lesz nekik akkor kívülről. Nekünk is, mert a belseje tényleg nagyon szépre meg van csinálva, nehogy itt még azt mondják, hogy nagyobb érték után kell illetéket fizetnünk.

Mino,
nem tudom mi volt éjszaka, de én is ugyanazt csináltam, mint picifiad. Alig aludtam. Ilyen még nem volt, hogy annyira fájt a hátam, meg a szeméremcsontom, hogy mozdulni sem tudtam, persze egy helyben meg nem tudok aludni, nekem egy komplett kétszemélyes franciaágy kell az alváshozKép, szóval folyamatosan fent voltam.

Dora,
a szüleid laknak Kecskeméten, merrefele?

Na megyek táppénzes papírért, remélem utoljára, a maradékot majd rábízom valakire. Úgy nem szeretek a csomó beteg ember közé bemenni.

Üdv mindenkinek!
Lina
35+4

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dora,
köszi a mákos dolgot. Emesénél sem okozott semmit, és így igazából nem is biztos, hogy a 2,5 hós tejtesónál is ez okozta a gondot.

Roz,
3 után érünk oda, tanácsadás után leszünk ott.

Mino,
édes nagyon Bálint, sokat nőtt! Jövő héten majd összeeresztjük Emesével isKép

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Rege,
bocs, egyszerre írtunk, így neked nem válaszoltam az előbb. Még semmi gondom a mellbegyulladással, csak gondolkodtam, hogy kell-e előre mellszívó. Ha minden igaz még csak 3-4 hét múlva szülökKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino!
Rege is imád így aludni,hogy fogom a kezemben,és közben gépelek.Most már leraktam,mert hát azért ne szokja nagyon meg.Rászoktunk,h.így alszunk el.Nem kell rázni,járkálni,énekelni,csak ülni egy helyben,ő a mellkasomra hajtja a fejét,és lassan elalszik.Lehet közben olvasni,TV-zni,netezni.Tök jó.Remélem ez sokáig működni fog.
A mi éjszakáink eddig nem voltak olyan borzasztóak.Az elején volt,h.1,5óránként felkelt,és evett egy kicsit,aztán elájult,és aludt tovább.Most úgy veszem észre,h.arra kezd talán beállni,h.éjfél,3óra,5óra.3-kor mindig kevesebb ideig szopizik,mert elalszik,ezért gondolom,h.nem tart ki neki addig a muníció.
Ami viszont érdekes,h.a kezdetektől fogva azt csinálja,h.a 3 óra körüli etetés után hangosan nyöszörög.Nem ébred fel teljesen mert mindig megnyugszik,és aztán újra kezdi.Eleinte frászt kaptam tőle,mindig felugrottam én is,mire rájöttem,h.felesleges,mert nem kel fel.Ezt csinálja 5-ig.Aztán eszik kicsit,6-ig nyögdécselve alszik még,aztán kész.Biztos ilyenkor a hasa fáj.Ma második napja csinálta azt,h.6-7-ig keservesen sírt,a hasa miatt.Szerinted/tek adjak neki görcsoldót.A védőnő javasolt egyet,amit recept nélkül lehet kapni,a nevét elfelejtettem.Úgy sajnálom szegényt ilyenkor.
Amúgy lehet hogy az időjárás az oka a rossz éjszakátoknak,mert borzasztó szél volt az éjjel,és hidegfront is érkezett.A picik állítólag nagyon érzékenyek erre.
mrege

Jó reggelt!

Édesek a baba fotók. Nahát, hogy Leona elutasította a kérőt. Kép
Linácska

Miért nem szólsz oda telón a dokihoz, hogy mégy a papírért? A kismamákat ott is előre veszik. Én így szoktam, igaz a doki nő kedves ismerős, de azt mondta, hogy más terhes anyukával is így bánik.
Én is rosszul aludtam, de szerintem attól is, hogy túl pihent voltam.

Mrege

Én ki fogom próbálni ezt a nem fejés dolgot.

Kép

Kép
cukkermáz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?