Sziasztok!
Kicsit kilvatlan vagyok, tegnap a teaház után még bementünk a TESCO-ba, 1-re értem haza. Reggel 7-re kellett mennem vérvételre, utána cukros víz citrommal , nyami-nyami....
Na ez vicc volt
Utána másfél órát aludtam a parkolóban az autóban, 9-kor megint vérvétel, nem találta el a vénát, nagyon fájt
A nap további része jó volt, takarítottam, főztem.
Eszti: Örülök, hogy jó volt a 4D és minden rendben a babával!!!
Nancsika: Ne idegeskedj, relaxálj, akkor lehet, hogy nem fogsz hányni!
Mariann: Biztos ugyanazok a kispapák ülnek a BKV-n, mint az előadáson
Jó ötlet a hibernálás! Nekünk olyan plüssállat tárolónk van, amilyet Nicika rendelt, sokat bele lehet tömni!
Vok: Mit főztél?
Szelivi: Remélem nem azt akarod írni, hogy máskor volt baleseted!!
Csema, Indianyó: Szuper ügyesek vagytok! Biztos én is az vagyok, csak ilyet még nem próbátam csinálni (jó a hozzáállásom?)
Annácska: Irgum-burgum!!
Tessék szépen abbahagyni az emelgetést, cipekedést!! Komolyan kell venni a pihenést!
Bartika: Örülök, hogy jelentkeztél! Tényleg megérzik a babák, ha pörögsz, talán a végefelé ha Te is lenyugszol, akkor ő is pihenni fog!
Anita: Szegénykém, asjnálom, hogy rossz a kedved! Remélem holnap a szülésznő felvidít és rendes lesz!
Mamacka: Mi eredetileg kisfiúra gyúrtunk, de mikor kiderült, hogy 3. is kislány, először furcsa volt, hogy nem lesz fiam. Most már nagyon örülök a kiscsajnak
Van akinek sajnos még gyereke se lehet, úgyhogy mindegy a neme!!!
Katicuska: Hát a hosszú séta nekem sem megy, leszakad a hasam. Most más életformát kell egy ideig élni.
Angi: akkor beindult a nagy vásárlás
Olyan izgalmasak ezek az időszakok (is)! Még egy pelusnak is tud örülni az ember!
Cory: Én most megyek először a börzére, kizárólag a 4D miatt. Optimista vagyok, de elképzeltem, hogy reggel 8-tól déluán 2-ig állok sorba
Kíváncsi vagyok hogy oldják meg, hogy ne kelljen sorba állni, adnak majd sorszámot??
Ha kimaradt vki, akkor bocs!!
Tünde 27+6
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.