Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!!!

Csema, baromi ügyes a lányodKép
Büszke lehetsz rá nagyonKépKépKépKép

Uh képek nagyon jókKép
Mamacka, ne keserdej el, ha fiú(én is így voltam az elsőnél, csak lányt vártam, és fiú lett, mégis imádomKépKép )
Annyira jó fejek a fiúk is, hidd elKép
És sokkal anyásabbak.Kép

Eszti, tök jó, hogy a te babucid meg már iylen nagyKépÉs gratula bútorokhozKép
Mariann, neked is édi a kis babucidKép

csema, annyira jó ez a karácsonyfa dísz, nagyon ügyi vagy.Kép

Köszi, lányok, lábam ujja elég jól van, szerintem sokkal kékebb, mint volt, viszont tudom mozgatniKép
Talán akkor nincs is eltörveKép
Hozzárögzítettem a másikhoz, de lejött, így most csak szabadon lófrálKép

Állítólag a mai nap van a legjobb idő a héten.Tényleg felszállt a ködKép
Ha nagyon rossz idő lesz, akkor nem biztos, hogy bemegyünk pénteken.De remélem betudunkKép

Szelivi, hatalmas gratula a vezetéshez!!!
Kép
Én is olyan béna állat vagyok, nem merek Gödöllőn kívül vezetni, pedig a seggem alá raktak egy autót, és csak be kéne ülnöm, aztán nyomni a gáztKép
De fóbiám van Pesttől, meg főleg az autópályától.Annyi idióta van az utakonKép

Pusz
Ildikó20+5
vas

Leánykák! Most találtam egy friss hirdetést az index.hu-n, link: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9025595&la=49216218

kiwi_1: 2005.11.15 15:47:59 (4032)
Sziasztok!!
Eladnám új egyszer használt ABC Design ikerkocsinkat!!Sajnos nekünk nem fér be a liftünkbe úgyhogy nem tudjuk használni!
Ára 35000,-

Remélem, ez segít majd valakinek.

ja, a G-portálos címem: http://gportal.hu/portal/indianyo/

Tsókok. V.

indianyo

Csema Kép
Nagyon ügyi a lányod, igazán büszke lehetsz rá Kép

Anita Kép
Igyekszem pihenni Kép Kicsit jobban vagyok, de tegnap nagyon megrémített a doki Kép

Ildi Kép
Örülök, hogy jobb lett a lábad Kép Gyerekkoromban én is számtalanszor rugtam bele a franciaágy sarkába.

Annácska 20+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok!
Nincs itt ma senki?

Annácska 20+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok LÁnyok!!!

Én vagyok itt, a másik "elveszett". Rémes, hogy nemtudok veletek lépést tartani. A múlt héten otthon voltam táppénzen, kiutaltam magamnak egy kis pihenést, mert egyre nehezebben bírom már a melót és ami utána következik (elég nagy társasági életet élünk, néha rendesen panziósnénak érzem magam). Otthon pedig ugye nagyon jó lenni, meg jót tett a pihi, de nincs internet és teljesen lemaradtam tőletek megint. Ahogy a taliról is. Kép Remélem legközelebb ott lehetek! Imádom azt a teázót!!! Kép

Mi jól vagyunk, pocak most épp stagnál, egy hónapja egy centit sem nőtt, már arra gondoltam rossz a centim, kidobom... Kép
Esztink viszont olyan aktív, hogy kezdek megijedni hogy fogjuk tudni lekötni ezt az energiabombás duracellnyuszit. A védőnő szerint a felfokozott életvitelem miatt ilyen a baba is, érzi, hogy én is pörgök ezerrel, no de ennyire? Én azt szoktam figyelni másokkal ellentétben, hogy mikor ALSZIK?????? Kép

Nagyon irigyelek mindenkit, aki otthon van és van ideje kreatívkodni, meg főzőcskézni... és csak remélni tudom, hogy elég lesz ha az utolsó 3 hónapot otthon töltöm, annyi idő alatt lelassulok én is, meg a babónk is.

Örülök Csema, hogy hazajöhettél, pihenj sokat! Nagyon tetszettek a képek a lányodról, nosztalgia hullám söpört végig rajtam, valaha én is rsg-tam. Kép

Vas! Nem semmi a kisújjad, azért kenhetnél rá valami izületigyulladás elleni krémet, vagy ilyesmit, hátha az is segít... Kép

Mariannka! Édes a babód, látszik az egész kis arca.

Mammacka! Nagyon tetszettek a képeid, amik kint készültek, igazán szép kismama vagy!

Ami a talit illeti, végülis többen voltatok ott a csapatból, mint aki nem tudott elmenni igaz? Hányan voltatok összesen?

Most mennem kell dolgozni, csak holnap tudok újra jönni! Kép
Addig is vigyázzatok magatokra és igyatok jó meleg teát ez ellen a hülye takony idő ellen.

Puszi:

Bartika+Eszti
20+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szia Annácska! Én itt vagyok... és még mindig semmi jele a csemetém mozgásának Kép de holnap majd jól megnézem magamnak az UH-n. Remélem Most próbálok visszanézni, de nem találom azt a részt, ahol arról írsz, mi is volt a baj, ami miatt a dok jól leszúrt. Mármint emlékszem, hogy görcsölt a pocakod, de mi volt az oka? Remélem, már sokkal de sokkal jobban vagytok.

V.

indianyo

Indianyo Kép
Ne aggódj a mocorgás miatt, hamarosan érezni fogod Kép
Az elsőnél kicsit később szokták megérezni a mamák, mert nem tudják mit kell érezni.
A hétvégén megemeltem magam, azóta görcsöl a pocakom és a doki emiatt szúrt le.

Bartika Kép
Jó, hogy előkerültél és hogy jól vagytok Kép

Annácska 20+2

annácska

Szerintem azért nincs senki, mert nem szerepel a 2006.tavaszi babák a listában(legalábbis nálam nem)
Én is az előzményeknél tudtam belépniKép

Bartika, sziaKép
Már hiányoltunkKép
És miért voltál betegszabin???
Nem volt semmi gond, ugye, csak pihizni szerettél volna???

Mi aludtunk délután egy jót Olivérrel, bár én még bírtam volna aludni, de hát ő előbb ébredt, így muszáj volt nekem is.

Bartika, fogalmam sincs, hogy hányan voltunk a talin összesen, nem számoltam, de kb.15-en biztosKép
És tényleg jó volt, legközelebb gyere te isKép
Múlt héten voltam a Gyarmat utcábanKép
Csak végig sétáltam rajtaKép

Annácska, pihizel????Kép

Én meg kókuszgolyóra izgultam rá, de olyan hideg van kint, hogy nincs kedvem elmenni a boltba hozzávalókért.
Meg már ilyenkor délután nem is biztos, hogy jót tenne a kekszes, cukros sütike a növekvő zsírrétegemnekKép
Úgyhogy lehet, csak holnap lesz belőle valami.

Ildikó
20+5
vas

Ildi Kép
Már én is sokszor gondolkodtam, hogy miért nincs kiszállítása a közérteknek Kép
Nekem néha nagyon jól jönne, pláne egy egész napos havazás vagy eső után Kép

Pihizek Kép

Annácska 20+2

annácska

Jányok Kép
Megyek a lánykámért a suliba Kép

Annácska 20+2

annácska

Ildi Kép
Nekem sem jön be a topik, csak előzményekből Kép

Annácska 20+2

annácska

Akkor jó, nem csak nálam hiányosKép
De szerintem azért nincsenek ma a csajokKép
Itt egy kis vicces kép:
Kép

Vagy egy másikKép
Kép
vas

Bartika, szóval Te is 20+2? Mi lesz itt április elejénKépKépKép

Ma egész nap vacakol a babanet, szerintem nemigen lehet belépni, ezért a szokatlanuk kevés szöveg.

Lányok, én nagyon szeretnék veletek kötni-varrni pénteken, de eléggé nyom a pocakom már napok óta, úgyhogy lehet, hogy holnap majd ágybaparancsolnak engem a kórházban. Tehát, ha nem írok holnap, akkor ne várjatok feleslesen rám pénteken, majd valahogy megoldjuk az online kézimunka-tanácsadást! De azért remélem, nem így lesz.

Kedves Drága Kern-Márton Zsuzsa, ki is Kern Kata Kitti anyukája vagy, köszönöm szépen a borítékot a csücskökkel! Ha a tesóm elvisz szombaton, akkor meg is próbálkozom ezzle a mozival. Neked pedig jó pihikét!

Vikó

akkor én is 20+2 KépKépKép

indianyo

Szia Vas, a második képen mintha csak magamat látnám KépKépKép

Honnan szeded ezeket a jó kis ugrálós képeket???

indianyo

Ágiboszi, Nancsika, Vas

Köszönjük! Kép
Ma már kikaptam egy kismamától, hogy milyen dolog, hogy ilyeneket érzek... Kép bevallom egy kicsit rosszul esett...
Pedig pont azt próbáltam én is magyarázni, hogy milyen fura érzés én sose gondoltam, hogy ilyen lesz. Nem arról van szó, hogyha fiú akkor nem szeretem... dehogynem... sőt mostmár kezdem beleélni magam, hogy lesz egy olyan aranyos kis tökösünk mint az apja volt kicsinek... rajongásig fogom szeretni biztos vagyok benne... Kép így is és úgy is...
A saját érzésemtől vagyok a legjobban meglepve... ha kérdezték, hogy milyen babát szeretnék nem is mondtam, hogy ilyet vagy olyat mert nem akartam, lehetetlen elvárásokat támasztani elé pedig még meg sem született... ezért is inkább megérzésnek tudtam be amikor a kislány gondolata felé kezdtem vonzódni... ehhez képest meglepődtem.
Csema
Szépek a díszek

Indianyó
a jpg-t fel kell ismernie... sőt szerintem az az egy amit felismer! Nekem is ilyen portálom van.

Mariannka
Nagyon aranyos ez a kép! Olyan mintha 3D lenne! Sajnos mi képet nem kaptunk... Kép és egyre kevésbé bízom abban, hogy bejutunk a börzén a babalesre... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Mamacka!

Olyan sokan vannak azona börzén???? Én is szeretnék bejutni és kaptam is Zsuzsófitól kuponokat hozzá, meg még én se voltam soha ilyenen. No, hát akkor drukkoljunk! Meg még az is lehet, hogy összefutunk Kép

Sajnos a G-portál meghülyült és tényleg nem fogad el semmilyen képet Kép
Ugyanazt a képet (jpg) amit héttérként beállítottam, azt nem tudom a képtárba berakni. Hát ez van. Nem állítom én, hogy technikai zseni vagyok, de egy ilyen feladat nem szokott kifogni rajtam. Csak most Kép

Tidod, én is kislányt képzelek és fogantatása óta Szofinak hívjuk a papával (pedig szerinte férfias a szívhangja), úgyhogy megértelek.. de persze hogy ez nem azt jelenti, hogy a fiúnak nem örülnénk, ugye? Azt pedig már sokszor hallottuk, hogy az UH-n tévedett a doktorbácsi...

No, minden jót Nektek!

Vikó

indianyo

Sziasztok!

Kész csoda, de be tudtam végre lépni. Kép
De így legalább el tudtam olvasni, hogy miket írtatok ma. Kép

Annácska! Vigyázz ám magadra!!!! Pihizz!!! Kép

Angi!
Nálunk könyvhalom lesz az aji. Nem igen jut most másra. Kép De ötletelni szívesen ötletelek veled. Kép OOoooooolya lusta vagyok írni emílt... Igaz, ma is jóóó nagyot sétáltunk Bigyóval, de azért nem kéne ennyire lustinak lennem... Kép Szóval melyik pénteked szeretnéd Csepelen a csajokkal? De írok emilt. Ígérem! Kép

Vikó!
Remélem minden rendben volt a vizsgálaton és nem tartottak bent! Mi kedden megyünk a kórházba ultrahangra. Már naaagyon kíváncsi vagyok a törpémre. Kép

Na, megyek főzni.

Pusza mindekinek!

Eszter
18+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Mamacka!
A bababörzés dolgot meg ne add fel! Ha nagyo szeretnél bejutni, tuti bejutsz! Van sarkod, van 2 lábad, meg egy párod, aki tud helyetted ott állni. Kép
Meg szerintem ha 8 előtt odamész, akkor csak bejutsz! Csak pozitívan (de unicum nélkül) KépKépKép

Mi azt beszéltük a párommal, hogy inkább elmegyek az egsézségpénztárára. Kicsit lusta a drágám és nem akar korán kelni. Kép Mondjuk megértem. KépKépKépKép

Vikó!
Állítólag naaaagyon sokan vannak... Kép De érdemes kimenni, mert jó cuccokat lehet találni.

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszterem! Jó sétát Neked! Sajnos cuccok vásárlása nem aktuális, nincs hozzá materiális tehetség Kép De majd beszámolok. Tekintve, hogy én a világvégén lakom, és nehézkes is mostanában a közlekedés, a tesóm fog elvinni, az meg kiszámíthatatlan, hogy világszép sógornőm mikorra fejezi be a sminkelést Kép De igyekszem korán ott lenni, mesélek. Minden kedves sorstársamnak sok szerenécs a a tömeghez!

Vikó

indianyo

Sziasztok lányok,

olyan jó olvasgatni benneteket!!
És olyan nagyon szívesen elmennék egy-egy találkozóra!!!!!!!
Csak mostanában alapjáraton túlvállalom picit magam. Besűrüsödtek az események... brutál vizsga dec közepén,diploma írása plusz december végéig dolgozni szeretnék ha babó engedi, jól jön az a kis pénz. Aztán januártól lazítok és örömmel csatlakoznék hozzátok ha lehet, persze addigra ti már kis varró zsenik lesztek.
:-))

Mamacka,
Abszolút megértelek. Igazságszerint én az első négy hónapban a kisbabómat csak fiúnak tudtam elképzelni. Nem mintha nem akartam volna kislányt,sőt! DE nem tudtam elképzelni,hogy kislányom legyen,talán mert fiúk vannak a környezetemben, fiútesóim vannak.. és nagyon meglepődtem én is mikor kiderült picilányunk lesz. Az egyetlen lánynevet ami felmerült (Barbara)már hazafelé kizártuk. De aztán találtunk egy nevet amit mindketten rögtön megszerettünk, és mióta van neve a kiscsajszinak (Henrietta) azóta úgy érezzük mintha Heni már ezer éve velünk lenne.

pusz mindenkinek
olgo+ Heni 21+6

Kép
olgo

Vok
Egyenlőre még nem adtam fel... elmegyünk, de attól tartok, hogy férjem körülnéz és hülyétkap... helyettem nem fog ott álldigálni az biztos! Kép Kép Meg arra is gondoltam, ha egész nap ott posztolunk, akkor, hogy tudunk körülnézni?

Indianyó
Köszi... én is úgy gondolom, hogy nincs semmi baj ezekkel az érzésekkel, egy kicsit meg kell velük küzdeni de attól még értékesebbé válnak.

Hát igen... egymást tépő kismamikat látok a lelki szememim előt... Kép

A gportalt próbáld meg egy nap múlva is! Néha megkergül! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hi Mamik!

Annyira akartam írni egész délután, de ez a sz*r babanet tisztára elvette a kedvemKép Meg amúgy is befordultam így délutánra, nem tudom megindokolni miért, de barom f*s kedvem van! (Bocsi a kifejezésekért!)

Védőnő végre kinyögte,hogy elkeveredett a 17.heti! OGTT-m eredménye, ezért holnap a biztonság kedvéért menjek el cukorterhelésre! Úgyhogy 7-kor a kórházban kezdek! A legrosszabb az egészben, hogy már 20 perce nem ehetek semmit, és mi lesz még holnap 9- fél 10-ig... Ráadásul többet is híztam, mint lehetne a 2 hét alatt, a vérnyomim is magasabb voltKép De legalább hallhattam édes gyermekem szívhangját, bár hogy fokozzam a negatívumokat, a védőnői szolgálat dopplerje vacakol és állandóan bevisított, hogy a frász jött rám!
Volt ám valami jó is, illetve lesz holnap! Megismerkedem a szülésznővel, holnap talizunk a kórházban, ha már úgyis mennem kell vérvételreKép Majd mesélek róla! Meghát holnap ugyebár a dokibácsit is meglátogatjuk, aki megmutatja nekünk a gyönyörűségünket!Kép

Most pedig indulok lassan tornázni, hátha helyreráz!

Addig is pusszancs Nektek és gyertek, írjatok!

Anita (25+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és a haskörfogat 2 hét alatt 4cm-t nőttKép Már 99cm! JUHHHÉÉÉKép (Védőnő megis jegyezte,hogy milyen szépen gömbölyödökKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita annyira de annyi gyönyörű kerek a pocakod!!! Úgy látszik holnap általános nőgyógyászati vizsgálatok lesznek a topikmamáknál. De miért nem ehetsz már most, ha csak holnap reggel lesz a vércukor-vizsgálat? ezt a hülyeséget... te szegény. Vigyázz, nehogy elszédülj! Pihengessél sokat!

KépKépKép
Indianyó

indianyo

Köszönöm Vikó, nagyon kedves vagyKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Húúú, de jó sok mindent írtatok!

Képzeljétek, tegnap hibernáltuk a fagyasztóban a padlásról származó plüss állatokat (persze darabonként bezacskózva) és ma kimostuk őket. (A fagyasztással megpurcannak a poratkák) Sok állat üldögél most a szárítón. Sündisznó, egér, nyuszi, maci, delfin, kutyus, hupikék törpikék, teknősbéka. Elég jól néznek ki. Most ezzel készülődünk Babó érkezésére.

Ma egész nap dolgoztam, olyan jól esik most pihenni.

Csema: nagyon ügyes a lányod, büszke lehetsz rá.

Vigyázzatok magatokra!

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Vikó: A börzén rengetegen vannak! Én többek között ezért is nem megyek ki.

Baba neme: az elsőnél az ismerettségi körömben egy pici baba volt, ő kislány. Elképzelni nem tudtam, hogy egy pici baba más is lehet. De közben ott dúlt bennem az is, hogy én mindig egy báttyra vágytam. Szóval még csak vágyni sem tudtam semmire. Másodszorra már volt néhány gond a terhességgel a félidőig, csak egy egészséges gyerekre vágytam semmi másra, és nem is voltam csalódott, mikor kiderült, megint fiam lesz. Most mindenki belém akarja beszélni a kislányt, én meg igyekszem nem beleélni magam semmibe.

cory 22+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

<font color="119911">Sziasztok,
végre jó a babanet! Kép

Vok,
várom az emailod! Jövő péntek 3 után jó lenne.
Anita,
ne izgulj a súly miatt! Olyan kis helyes kismami vagy, tisztára sugárzol! Sajnállak a cukorvizsgálat miatt! Én kedden megyek. Kép Majd mesélj a szülésznőről! Holnap én is felhívom az enyémet.

Mi ma a házban lakó kismamival vásárolni voltunk + intéztük neki a házassági anyakönyvi kivonatot, hogy új legyen. Vettem Lidinek takarót, orrszívót, kocsicipőt, sapit, lepedőket, pelenka anyagú törölközőt. Ja a Brumi Maciban voltunk a Mester utca sarkán.
Vas,
örülök, hogy jobb már az ujjad! A pesti telet én is utálom. Kép
Puszi:
Angi
27+4</font>
angi79

<font color="119911">Mamacka,
gratula a kisfiúhoz! Bocsi, egy kicsit fáradt vagyok és nem találom, hogy ez mikor derült ki. Nagyon vagány csávó lesz, ez tuti!!!!
Olgo,
szép nevet találtatok a kislánynak!ű
Kata,
kitartás a szakdolihoz! Vigyázz a sok mászkálással, én se bírom már... Nekem nem lesz 28 hetes uh, mert volt 26 hetesen, de én magánba járok. Talán igen a kórházban a 28. van és a 36.héten.
Csema,
ügyes a lánykád! Gratula!
Mariannka,
pihengess!</font>
angi79

Sziasztok!

Kicsit kilvatlan vagyok, tegnap a teaház után még bementünk a TESCO-ba, 1-re értem haza. Reggel 7-re kellett mennem vérvételre, utána cukros víz citrommal , nyami-nyami....
Na ez vicc voltKép
Utána másfél órát aludtam a parkolóban az autóban, 9-kor megint vérvétel, nem találta el a vénát, nagyon fájtKép
A nap további része jó volt, takarítottam, főztem.

Eszti: Örülök, hogy jó volt a 4D és minden rendben a babával!!!KépKép

Nancsika: Ne idegeskedj, relaxálj, akkor lehet, hogy nem fogsz hányni!

Mariann: Biztos ugyanazok a kispapák ülnek a BKV-n, mint az előadásonKép
Jó ötlet a hibernálás! Nekünk olyan plüssállat tárolónk van, amilyet Nicika rendelt, sokat bele lehet tömni!

Vok: Mit főztél?

Szelivi: Remélem nem azt akarod írni, hogy máskor volt baleseted!!

Csema, Indianyó: Szuper ügyesek vagytok! Biztos én is az vagyok, csak ilyet még nem próbátam csinálni (jó a hozzáállásom?)Kép

Annácska: Irgum-burgum!!
Tessék szépen abbahagyni az emelgetést, cipekedést!! Komolyan kell venni a pihenést!

Bartika: Örülök, hogy jelentkeztél! Tényleg megérzik a babák, ha pörögsz, talán a végefelé ha Te is lenyugszol, akkor ő is pihenni fog!

Anita: Szegénykém, asjnálom, hogy rossz a kedved! Remélem holnap a szülésznő felvidít és rendes lesz!

Mamacka: Mi eredetileg kisfiúra gyúrtunk, de mikor kiderült, hogy 3. is kislány, először furcsa volt, hogy nem lesz fiam. Most már nagyon örülök a kiscsajnakKép
Van akinek sajnos még gyereke se lehet, úgyhogy mindegy a neme!!!

Katicuska: Hát a hosszú séta nekem sem megy, leszakad a hasam. Most más életformát kell egy ideig élni.

Angi: akkor beindult a nagy vásárlásKép Olyan izgalmasak ezek az időszakok (is)! Még egy pelusnak is tud örülni az ember!

Cory: Én most megyek először a börzére, kizárólag a 4D miatt. Optimista vagyok, de elképzeltem, hogy reggel 8-tól déluán 2-ig állok sorbaKép Kíváncsi vagyok hogy oldják meg, hogy ne kelljen sorba állni, adnak majd sorszámot??

Ha kimaradt vki, akkor bocs!!

Tünde 27+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ildi: Lenne egy kérdésem. Mi most adtuk el a szövet ülőgarnitúránkat, mert állandóan por volt a lakásban tőle.
Most bőrben gondolkodunk, Nektek az van, nagyon kényes?, mennyi időnként kell ápolni? milyen típusút ajánlasz? (andante, olasz...?)

Köszi, ha tudsz segíteni!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Nagyon jó a hozzáálásod! Tanítónéni-i dícséretben részesítelek ezennel KépKépKép

Hát akkor szombaton veled is találkozunk sorbanállás közben...

Vikó

indianyo

Megjöttem a tornáról, kicsit kiengedtem a fáradt gőzt, és már jobb egy kicsit... Mindjárt megyek nézni a Megasztárt,meg a Született feleségeket és tényleg lazítokKép

Nagy nyüglődésemben elfelejtettem gratulálni Mamacka! Meglátod, hogy fogod imádni, ahogy a fiad bújik beléd! És állítólag, a fiúk a mamáikra hasonlítanak, a lányok pedig inkább a papákraKép

Olgo! Gratula Nektek is HenikéhezKép

Kata! Én is egyre nehezebben bírom magam, pedig még hol van febr. közepe-vége...Kép

Ildi! Szuper,hogy legalább mozgatni tudod a lábujjad, azért vigyázz rá nagyon és borogasd!Kép
Állat megint smiley-d (kocsi)Kép

Angi, drága! Olyan kedvesetek írtál, köszönömKép Örülök, hogy ennyi szép dolgot tudtál vásárolni Lidikének! Már most elkényezteted a hercegnőtKép Akkor már nektek is megvan a fontos kocsicipőKép Én is vettem ma egy P.O-s bodyt Botinak, annyira vagány, nem tudtam otthagyni!

Bartika! Örülök, hogy jól vagytok! Majdcsak beindul a pocaknövekedésKép

Cory! Picifiad hogy van, csúnya még a fejecskéje?

Tünde! Örülök, hogy jól sikerült a tegnap esti kiruccanásod! Nem semmi ez a parkolóban való alvás, lehet, holnap én is kipróbálomKép

Vikó! Te meg már biztos napokon megérzed a babácskád mozgását, ne izgulj! Relax, és koncentrálj befelé a baba felé, közben pocin a kéz!Kép

Többiek merre? Kiakadtatok délután a babanetre és most pihiztek, mi?
Most már én is lelépek, mert írtó korán kell kelniKép Holnap szerintem majd csak este jelentkezek, doki után, de akkor aztán mesélek ám!Kép

Jó éjszakát minden Maminak és Babócának!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="0000ff"> Na nekem csak most jött be a babanet, pedig egész nap próbálkoztam!

Nancsika! Köszi a dics-dics-t! Nagyon édesek az Alex cuccok!

Vas! Te is nagyon ügyes vagy kilóilag!

Tünde! Akkor hajrá hűtőmágnesilag!

Esztipeszti! Gratula a nagy és mozgékony babához! Nagyon jók az uh képek is!

Mtücsök! Hogy őszinte legyek nekem is meggyűlt a bajom a szarvasok kiszedésével! Mint láthatod egyikük hiányzik is a háromból! Gondolom már ki is találtad mi történt vele: letört a szarva! Ezt a másik kettőnél úgy oldottam meg hogy nem a szarvát fogtam meg, hanem a fejüket és úgy feszítettem ki a formából! De azt a szegény ülős szarvast azért nagyon sajnálom ám! Ami még a hobbi dolgokat illeti, szoktam mást is csinálni! Gyöngyfűzés, szalvétázás, doboz készítés, bögre festés!
A hűtő mágnest nem ragasztottam rá, hanem amikor már félig megdermedt a gipsz, akkor belenyomtam a forma hátuljába, ami anyag pedig kidudorodott a nyomás miatt, azt lefaragtam még lágy állapotában!
Ami a színesét illeti, temperával festettem ki, majd fényes lakk sprayval lefújtam! 790ft volt a lakk és piszok sokáig elég!

Mamacka! Gratula a kisfiúhoz, (még ha nem is biztos)! Aranyosak az uh képek!

Ágiboszi! Remélem kilóilag igazad lesz! Én azért a 8-10 kilót szeretném elérni!

Csema! Nagyon jól néznek ki a karácsonyfa díszeid! Ahogy leírtad az elkészítés menetét, nem is tűnik olyan bonyolultnak! És ezt pihenés közben is simán lehet csinálni! Lehet hogy ki fogom próbálni!

Indianyo! Sok sikert a Gportalos honlap készítéshez! Egyébként nekem még sosem volt gondom a képek feltöltésével! Ma is tettem fel párat és minden oké volt! Ja és nagyon tetszik a lovacskád! Kár hogy én már minden kötés tudományomat elfelejtettem! A horgolásban jobb vagyok!

Angi! Karácsonyi ajándékilag még én is tanácstalan vagyok! Bár idén mindenki kis ajándékot kap a baba miatt! A legnagyobb problémám hogy mi a fenét vegyünk párom 5 éves unokahugának! Én vagy egy nagy doboz legóra, vagy egy interaktív állatkára gondoltam! Szerinted?

Mariannka! Nagyon jó az uh képetek! Ritkán látni ennyire jó minőségű 2 dimenziós képet! Olyan kis tündéri a Picuri! </font>

KépKép
nicika

Sziasztok lányok!

Na, én is ráveszem magam, hogy írjak, bár senkinek nem fogok írni név szerint Kép. Az infókat azért szívom magamba, szóval képben vagyok Kép Szeretnék menni pénteken, de még nem tudom, hogy alakul az életünk. Van a városban némi intéznivalóm, de életem alakulását még a család is befolyásolja, szóval fogalmam sincs, hogy lesz a holnap, holnapután, azután... Annak mondjuk van esélye, hogy ha megyek, akkor Katával megyek, akkor legalább lenne Olivérnek játszótársa Kép

GyeZsu
gyezsu

<font color="0000ff"> Ja és hátha elfelejtettétek a Tábla címét:
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm </font>

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Délután nem tudtam belépni, azóta meg vacsit csináltam.

Csema!
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy mekkora hungarocellt lehet bevonni? Ugyanis van egy nagy hungarocell táblánk és azt szánom a kiságy mögé a falra (panel, szigetelés nélkül) és már gondolkodtam ezen a tecnikán. Kb mekkora kockákat csináljak, hogy ne essen ki az anyag?

Nancsika és Tünde!
Hát az úgy van, hogy 99 óta van jogosítványom, azóta kb 8-900 km-t vezettem, azt is vidéken, vagy éjszaka pesten. Szégyen-gyalázat, de balesetkor meg úgy le szoktam tolni a tisztelt állampógárokat, mint az állat. Elméletben tudok vezetni, csak közben elbambulok. Balesetem még nem volt, csak anyósék nagykapuját toltam beljebb pár centivel, meg egyszer egy bokron mentem keresztül.

Vikó!
Bocit is tudsz csinálni? Azt én szívesen megtanulnám. Még a forma csak-csak menne, de foltosra nem tudok kötni.

Vas!
Megcsodáltam a lábujjad. Olyanra még nem godoltál, hogy valami pamut"csövet" húzz a kettőre egyszerre? pl. lyukas kesztyű levágott ujja.

Mamacka!
Tudod én világ életemben lányt akartam (Patríciát), mert mit kezdenék én egy fiúval. Amióta terhes vagyok, azóta állandóan kisfiúnak érzem, néha úgy is hívom, hogy kisfiam. Aztán majd lesz belőle valamiKép Azt hiszem, ha fiú, akkor majd mondhatom hogy lám, megéreztem, ha meg kislány, akkor lelkiismeret-furdancs lesz, hogy le-kisfiúztam és nehogy valami zavara legyen miatta a gyereknek. Valami ilyesmit érzel te is, vagy csak belemagyaráztam?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911">Nici,
én lego-fan vagyok! Szerintem nagyon jó! Kép
Anita,
megy a drukk holnapra a vizsgálathoz! Biztos jó a kis po body. Kép A Megasztárt én is nézem + a Sz. feleségeket is. Párocskám meg csak most tart haza. Ma eszembe jutott, hogy 2hét múlva névnapja lesz, arra is kellene valami. Van már 1-2 ötletem.
Puszi Mindenkinek! Jó éjt Kismamik és kisbabik!
Angi 27+5</font>
angi79

Sziasztok!
Most találtam ezt a topicot, és gondoltam csatlakozok hozzátok, ha szabad. Kép
Holnap töltöm be a 18. hetet, április 22-re vagyunk kiírva. Hol van az még?! Bár, ha jobban belegondolok, ez is gyorsan elment. Kép
Eddig szerencsére teljesen jól viselem a terhességet, semmi panaszom nincs. Semmi hányinger nem volt az elején sem, remélem most már nem is lesz. Kicsit fáradékony voltam, sokat is aludtam, de az meg olyan jó!! Kép
Eddig 3 UH-on voltam, legközelebb most 28-án lesz. Elvileg akkor már látható lenne a babó neme, de kíváncsi vagyok, mutatja-e magát. Egy darabig úgy voltam a "megkérdezzem?" "ne kérdezzem?" dologgal, hogy épp annyira vagyok kíváncsi rá, mint amennyire szeretnék meglepődni, akkor, amikor kipottyan! Kép De most már ahogy halad az idő, egyre jobban elhatalmasodik bennem a vágy és a kíváncsiság. Nem hiszem, hogy kibírom.
Pocakomon még nem nagyon látni a változást, mert eddig is volt ott kicsi felesleg Kép csak most talán kicsit más a formája, az állaga (ha lehet így fogalmazni..)
November 2-án voltam a 16. hetes vérvételen, most várom az eredményt. Ha valamelyik érték nem jó, akkor Győrbe kell menni egy komolyabb UH-ra, és esetleg további vizsgálatokra. Remélem minden stimmel! Most még megy a para. Bár nem lenne ellenemre, ha megnézne egy másik doki is egy komolyabb UH-gal, hisz több szem többet lát, de ez sem olyan fontos. Csak jó legyen minden.
Amúgy első baba, fél évet vártunk rá. Pedig egy viszonylag kis hormontartalmú fogamzásgátló abbahagyása után fél évet vártunk az "éleslövészettel" Kép Kép de még így is fél év kellett hozzá, mire pozitív tesztet produkáltam Kép. De így van ez jól. Igaz, hogy valakinek csak úgy bepottyan, pedig nem is akarja, viszont valaki meg éveket is vár rá. Õ most akart jönni. Kép
Hát, dióhéjban ennyit rólunk, remélem nem untattam senkit! Kép Most visszaolvasom jó előre az írásokat, hogy képben legyek ki kicsoda, hányadik babó, stb. Remélem kibogozok mindent!
Sziasztok: Nadine.

nadine81

<font color="119911"> Nadine,
üdv itt! Jó pocakosodást!
Nici,
egyre szuperebb lesz a tábla!!! Kép A haskörfogatom nőtt, most 85 centi. Írd majd be légyszi. Köszi! </font>
angi79

Mariannka
Aranyos lehet a népes sereglet! Kép

Cory
Én is mindig egy bátyóra vágytam! Így legalább a többi gyerkőcünknek lesz egy! Kép

Angi
Köszi... biztos,... no meg nagy rosszcsont belegondolni sem merek milyen lesz kettőnk keveréke fiúnak!!!! Kép Kép Kép Kép
Én kitettem három fiút is a rosszaságban (baba nem igazán volt a kezemben) a férjem meg ajjajajaj Lesz miért tépni a hajunkat! ...előre félek, hogy túléli -e a gyerekkorát... persze ez vicc de csak félig... mindketten elég önveszélyesek voltunk.

Tünde
Én is így voltam vele mindig is... most sem az volt a bajom, hogy fiú... csak egyszerűen lánynak gondoltam (nem lánynak akartam, csak annak éreztem) és fura, hogy nem az! A saját érzéseim teljesen megleptek inkább kívülről figyelem őket! Kép
Nekem is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, no meg az, hogy VAN!

Szelivi
De ilyesmi is van bennem ezért nem is mondtam ki magamban sem, hogy ilyen vagy olyan gyereket szeretnék, de egyszercsak elkezdtem lánynak érezni... ehhez képest meglepetés volt és nehéz átálnom! Kép
...de olyan gyönyörű rosszcsontnak látom magam előtt mint az apja volt és máris elolvadok! ...úgy látszik nekem nincsenek híres női megérzéseim... Kép

Nicika
Köszi! Kép

Ja az afp tökéletes... bár ezen egy hangyányit sem izgultam... és hallottuk a szívecskéjét dobogni! Kép

Szia Nadine!...köztünk csak pár nap van!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilyenek voltunk! Kép

ez volnék én...
Kép

ez meg papácsája...
Kép
...olyan kis aranyos... Kép ...kis kajlafülüm...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na jó megyünk alukálni!
Jó éjjt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, te nagyon hasonlítasz gyerekkori önmagadra Kép

Lányok, nálunk két éve az volt mindenki karácsonyi ajándéka, hogy a 4D-s videót megkapták CD-n. A CD-borító pedig az egyik 4D-s kép volt (sima fényképként "hivattam elő".) Az aláfestőzene meg én voltam, az altatókat énekeltem sorra, amiket Katának már pocaklakóként énekelgettem. (Ez is a CD-n volt.) Így nem is volt drága a 4D-s UH - ami ráadásul az én szülinapi ajándékom is volt a páromtól. (Mondjuk karácsonyig titkolni elég nehéz volt Kép) Most karácsonyra több ötletem is van, lehet, hogy megint "kiadom" az írásaimat, most állítom össze a Kata-magyar szótárat, lehet, hogy egy naptárat készíttetek az unokák fotóiból (tudok adni nyomdaelérhetőséget, ha valakit érdekel, anyák napjár nálunk ezt kapta a család) - és hát szalvétázom, amikor időm engedi, az is lehet ajándék.

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Tünde: háááát, fogalmam nincs, gondolnak-e erre. Illetve simán el tudom képzelni,h goy közlik 9-kor, hogy már megvannak azok, akik bejuthatnak.

Nadine: üdv itt Kép

Mamamcka: én mindkét fiamat lánynak éreztem Kép Úgyhogy most már nem is hallgatok ilyesmire Kép

cory 23+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jóreggelt kismamikKépKép
SzeliviKép
kb15x15-ös darabot, még meg tudsz feszíteni úgy hogy szép legyen, próbáld a megtervezett képet azért minnél kissebbre darabolni,Igaz így időigényesebb, de szebb lesz!
NicikaKép
Tényleg nem nehéz, de az igazság az hogy én az első ilyen gömb után kb(3órát szenvedtem vele)
azt mondtam, soha nem fogok többet csinálni, azóta talán már a félszázat is elérte a db szám, s most félóra-háromnegyedóra alatt megcsinálok egyet. attól függ mekkorára, s milyenre csinálom.
TündiKép
szuper a hozzáállásod!!!
Köszönöm mindenkinek aki gratuklált a lányom teljesítményéhez, én is büszke vagyok rá és Nektek csakis Nektek elárulom, hogy kilógtam a hétvégi mesterfokú bajnokságra mert ezt nem tudtam kihagyniKép Kép Kép Kép Jól voltam és ez kellett a lelkemnek,s tudvalevő a kiegyensúlyozott lelkivilág fontos a kismamiknak!
Pusszancs!!!

KépKép
csema

NicikaKép
A haskörfogat 108cm, és a kiók száma pedig -6kg.(emiatt nem vagyok túl szomorú)
Kép Kép Kép

KépKép
csema

Gyezu
Hát igen ez lányoknál inkább előfordul... a férjem ki sem látszik a sok szőr alól! Kép
Ez kedves ajándék lehetett! Kép és ti is jól jártatok! Én anyuéknak tavaly a családfát adtam... igaz már több éve készültem rá! Gyűjtögettem az adatokat, felkutattam egy még élő rokont,... meg is látogattuk lefotóztuk de szegényke már nem volt teljesen magánál.
Összeállítottam egy albumot meg készítettem egy fotó montázst...bár ezt csak az esküvőnkön kapták meg.
íme...
Kép

Cory
Ezek szerint nálam sem működik! Kép

Csema
Szépek a gömbök! Én is gyártottam ilyeneket tavaly, csak én papírt tömködtem bele! Ezek lesznek az első karácsonyfánkon! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, nagyon szép és megható ez a kép. Érdekes ez a kettesben karácsonyozás. Én világéletemben nagycsaláddal karácsonyoztam. Már évek óta úgy karácsonyozunk, hogy több napra elvonul az egész nagycsalád (szüleim, tesóim-hozzátartozók, nagyszüleim, nagynénik-nagybácsik, unokatesók). Nincsen karácsonyi őrület, nagyjából előre megfőzünk, több napig együtt vagyunk, kirándulunk, esténként hatalmas játékpartik mennek, és rengeteget beszélgetünk. A karácsonyfa alatt rengeteg ajándék, és miközben mindenki keresi a sajátját, azt is lesi, a többiek mit szólnak az övéhez... Hát nekem ez a karácsony. Tavaly Kata beteg volt karácsonykor, nem tudtunk elmenni, és nekem nagyon furcsa volt hármasban karácsonyozni. Az lesz az élettől a legszebb ajándék, ha idén tényleg sikerül eljutni, és ottlesz mindkét nagymamám is.

Csema, kedvet kaptam én is a gömbökhöz - rengeteg maradék anyagom van. Bár egyelőre adventi naptárat kéne gyártanom Kép Teljesen megértelek, hogy kimentél a versenyre Kép

Lányok, mi lenne, ha valaki felhívná a Kismama szerkesztőséget, és megkérdezni, mi lesz a rendszer? Kép

GyeZsu
gyezsu

Jó reggelt mindenkinek!

Mamacka: ez egy csodás ötlet, fantasztikus kivitelezésben! Nagyon ügyes vagy!

Karácsony: mi még nem vettünk senkinek semmit, és szerintem az ajándék egy 4D-s UH videó lesz. Annak biztosan mindenki örülni fog, és ha jól számolok, az egységköltség nem is lesz túl magas. (Bocs, szakmai ártalom.) Emellett kapni fognak valami apróságot, de éppen csak azért, hogy legyen valami a fa alatt. Kép

Ha jól kalkuláltam, és az egészségem is engedi, akkor a karácsony előtti héttől szeretnék táppénzre menni. Akkor pedig nem sok időm marad majd saját kivitelezésű ajándékok készítésére. Sajna. Kép Ti hol fogtok vásárolni?

Köldökzsinórvér: gondolkodik valaki ebben? Vagy van esetleg tapasztalatotok?

Kellemes napot mindenkinek,

Mariann
25+4

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?