Pumpa
Udv es gratula a babahoz
Tenyleg olvass vissza,mert nemreg volt teriteken mindket tema
Hasnyilallas teljesen normalis,amig nem gorcsos a fajdalom addig csak nyulnak a dolgok odabent
Dori
Ne is mond,mar gondoltam ra hogy jogaznom kene hogy jobban turjem a hiszijet.Tobbszor teljesen turelmes vagyok fel ora siras utan is de neha azert raszolok erelyesen es persze O ettol meg hisztisebb....Ordogi kor...
Nekem azerti nehezebb mert Alex nem sirt sosem,ez a hiszti dolog 2 honapja kezdodott nala.
Ne harizz de Attilan en is csak rohogtem
Enyem apa is dolgozik szombaton,ugyhogy levonulnuk anyuekhoz Alexxal.
Katus
Betarsulok nemnormalis -onzo pasik vonzasaban
De a lenyeg hogy a vegen csak jol valaszottunk
Kope
Na de azert feldobodtal a baratnozesben igaz???
Szerintem nagyon ritka az extra turelem anya frontotn.En egy ilyet ismerek,az a noverem,meg a 3 kicsi fia egyszerre valo sirasa sem boritja ki.En csak a telefonban ha meghallom ,mar menekulnek
Mondogatomi s neki hogy kuldjon mar egy kis turelemet,annyi van neki
Hoka
Csak felig magyar
Felig arab,apukaja reven
De ne kerdezzetek akkor miert van nekunk total szoke gyerekunk,mert ilyen jellegu kerdest kapok ezret
Mi a kisfiad neve?Nekem ez a Leni nem ismeros.
Anyueknak 5 fiu unokajuk,va negy lany mar ide be sem illene,ugyhogy fiura gyurunk legkozelebb is.
Szerintem minden korkulonbseg jo valamire.En ha sikerul a 4 ev korul az meg nem olyan sok,plane ha fiu lesz,esely van a jo tesosagra
Tobbet nem szandekozunk mert 6 koruli mar tenyleg sok,sosem fognak osszenoni.
Kope
Nekunk pelenkatlansagban jol jott a bolcsi,ott szokott le rola.Ha otthon lenne nem ment volna 2ev es 3honapos koraban az tuti
Nkeem ma begyulladta szemem,meg sosem volt ilyen,de marha szep vagyok
Ugyohgy vadito vilagos napszemuvegben nyomom itt megkimelve a kollegakat
kataa