Új privát üzeneted érkezett!

Na amit az előbb írtam elszállt, úgyhogy most már csak a lényegetKép
Most végül is mikor jön a Miki?
Van akinél 5-dike van akinél6-dika és már hallottam olyat hogy 7-dikén..

majd még ma jövök és írok meg olvasok, mert van miKépKép

Mino! Emil ment.

Kép

Kép
samchee

Na amit az előbb írtam elszállt, úgyhogy most már csak a lényegetKép
Most végül is mikor jön a Miki?
Van akinél 5-dike van akinél6-dika és már hallottam olyat hogy 7-dikén..

majd még ma jövök és írok meg olvasok, mert van mitKépKép

Mino! Emil ment.

Kép

Kép
samchee

Sam, sztem 5ről 6-a reggelre, nálunk mindig így jöttKép.

Kép
seriff

erszényes
tényleg nagy pocid Kép milyen jók az uh.-k

seriff
ez igy nekem pont elég Kép köszi Képkicsit megnyugodtam Kép

igen a védőnők az izsáki uton vanak a föbejáraton ha bemész balra rögön lefordulsz pár lépcsőfokot felmész és a folyosó végén

syg
merre vagy ma ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jól "kitoltatok" velem, 2 oldalt kellett visszaolvasni.

Lili,
azért nem írtam könyvet, mert nem tudok jó szívvel ajánlaniKép Nekem van 3 könyvem, meg a gyógyszertári füzetek, ezekből szoktam összegyúrni.
A legjobb könyv jó régi, sztem nem is lehet kapni, de az a legjobb.
A másik, amit esetleg érdemes megvenni, az Dale Buegel-Blair, Lewis-Dennis Chermin: Homeopátiás orvoslás
Ebben egész jól benne vannak a kórképek és a szerek leírása is, csak kevés szer és kevés kórkép. Bár azok közül a leggyakoribb problémák, mint pl. a köhögés, nátha...
Talán ezt érdemes megvenni, ha komolyan érdekel. Meg a gyszertári füzetek, ami ingyenes.

Nana,
én úgy szeretnék egyszer Operába menni!
Hogy vagy?

Seriff,
mit szólnál egy Verdihez? Az még élvezhető is. Babákat, apákat itthonhagyjuk, mi meg elmegyünk OperábaKép
Duplázással jól teszed, ha nem foglalkozol.

Cukker,
remélem, h olyan lesz Leona, mint ahogy írtad!Kép

Roz,
szép családod van. Áki a sírós képen biztos, h sír? Én nem úgy látom.

Ma itthon volt Robi és kihasználtam. Rendberaktam a lakást, mosás, vasalás...Leona 1,5 órát aludt de. és ennyi. Egész nap kézben volt. Vagy jöjjön az a hó és legyen vége ennek v ne jöjjön, de akkor se legyen front, mert már unom. Játszani akarok vele, nem kézben tartani.

Na jó éjt!

Samnek akartam még vmit, de elfelejtettemKép

Kép
sygnum

Lili,
én a Malomban vettem ezt a könyvet.

Kép
sygnum

Seriff,
én sem úgy értettem, hogy Te hasonlítghatod hanem az orvosok. Bár Te is az vagy, na mindegy...

Sam,
mi a jó hír? Vagy mesélnivaló? A Mikulás nálunk is dec 5-ről 6-ra virradóra jön.

Roz,
hát Kamilla bizony nagy Teletubbies mániás volt. A falvédője, meg az ágyneműje most is olyan, ill. az a kedvenc. Õ viszont nem rajong Barbie-ért, a Bratz babára is azt mondta, amikor élőben meglátta, hogy annyira nem kell. Viszont chou-chou-t kért Karácsonyra. És bármennyire is nem szeretem, imádja a rózsaszínt, 2 éves volt kb. amikor ő maga választott ki a boltban egy nadrágot meg pulcsit, amíg én próbáltam. Ezt csak azért írtam, mert nem mindig lehet előre eldönteni, hogy milyen lesz. Vagy csak ilyen kis öntörvényű gyerekem van Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt mindenkinek!
Nana, épp most van a Mokkában szó a Rómeó és Júlia balettrőlKép!

Kob, Kép!

Syg, ok mehetünk...Azt mondják hó meg ilyenek, ehhez képest ragyog a NapKép...

Roz, remélem, h nem mondtam hülyeséget!KépKözben eszembe jutott, h ezek az EEG hullámok az élettan könyvben voltak jól benne, de az hol lehet,nem tudom, talán a padláson.Kép

Remélem,mindenki jól aludt, én most megyek főzni,csak előtte még egy ma reggeli képet felteszekKép:
Kép

Kép
seriff

Seriff,
akartam még írni tegnap, hogy amikor a Kortárs Balett itt játszik, akkor szoktatok menni?
Csoda ez a kis Hanna ezen a képen! Mindjárt kimászik a járókából Kép

Mindenkinek:
ezt ismeritek? Hópelyheket lehet kivágni, nagyon szépek:
http://www.tomlitoo.com/noel/calendrier/?flocons=1
http://www.paperchrismons.com/patterns.htm

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Kob, ha nem is mindig, de azért igyekszünk elmenni ha itt táncolnakKép, mondjuk a férjem nem annyira van oda Értük, de eljön velem.
Igen, lentebb is kell tennünk az alját a járókának Kép.

Kép
seriff

Jó "reggelt"!

Seriff
Jól látom??? Hancúr térdepelve kandikál kifelé a járókából?? Döbbenet a Csajod!KépKép (vagy ez az ágyikója??Kép)

A köszönésemben a jó-t is idézőjelbe tehettem volna.. Kép
Bálint vitéz a tegnapi örömteljes egséz éjszakát átalvósan töltése után, ma hajnali 2:30-kor felébredt, aztán 5-kor, 6:45-kor... Szopizott, nyugtalankodott, álmodott.. Ja, és mondtam a Holdnak, hogy takarodjon már arrébb, mert pont Bálint ágyára, és annak is a fejrészéhez sütött! Mintha reggel lett volna.. A nád árnyékolót lehíztam én, dehát.. Kép Kép
Aztán áttettem Bálcsi fejét a másik oldalra, így meg mint fentebb említettem rémesen "aludt". Mikor kezdel fogyni a Hold???
Bálint ma egész reggel tüsszögött!! Kép Kép Kép Remélem nem lesz semmi baja! Nagyon féltem! Sokat jövünk-megyünk, de a túl (és alul) öltöztetéssel mindig vigyázok. gyorsan kiszippantottam az orrocskáját is..nehogy abban is baci maradjon. Utálja az orrtakarítást, de már nem sír, utána mindig alaposan megdícsérem, és végig símogatom. És rájött, hogy anya gyors, és utána jobban kap levegőt..
Van itt valaki?

KépKép
mino

Szia Kob Nektek is! Kép Kép

KépKép
mino

Szia Mino,
én vagyok, éppen hópelyheket nyomtatok!

Az orrszívást Emese is bírja, rájön, hogy jobb lesz Neki, és (mivel magamon is többször kipróbáltam) tudom, hogy egyáltalán nem fáj.
A találka jó lesz jövő héten? Pénteken Lackó szülinapja van, csütörtökön oltás+Roziék, szombaton börze. Hívlak hétfőn jó?

Seriff,
nálunk sem szereti annyira Lackó, de majd mehetünk együtt, a lányokat meg rájuk bízzuk Kép Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Nálunk is nappali világosságot csinált a HoldKép...

Kob, oké a színház,megbeszéltükKép.

Manókám úgy csinál,mint aki álmos, de közben meg,mint aki nem tud elaludni, úgyhogy át is vetem a vállamon, hátha Kép...

Kép
seriff

Jó reggelt.

Seriff: nagyon cuki a picúr Kép

Nekem ez a telihold nagyon jót tett mert olyan jókat alszom már 3. napja. Kép

Kíváncsi leszek milyen lesz a következő 3 hónapban otthon lenni és várni Minijanit. 4 éve dolgoztam folyamatosan nagy változás lesz ez most nekem. Már csak 2,5 hét van hátra a munkahelyen.

KépKép
erszényes

Erszényes,köszi Kép! Fura lesz otthon, de csak az első néhány napban,mondjuk én 5hetet nem dolgoztam, de azért a fészekrakó beindult,és állandóan ablakot pucoltam,szekrényt pakolásztam,szóval nem unatkoztam.

Vállon átdobva 2perc alatt beájult KépKépKép. kopkopkop

Kép
seriff

Sziasztok!

Napsütés, telihold???????
Itt akkora köd van, hogy nem lehet kilátni az ablakon!!!

Tényleg, ha már írtatok az orrszívásról: láttam elemmel működő orrszívót. Mennyire jó az? Nekem az a porszívós kívülről nagyon brutálisnak tűnik. Tudom, hogy nem fáj, csak hogy ott berreg, meg minden...

Erszényes,
én gyakorlatilag május 20-án dolgoztam utoljára, igaz akkor még volt esküvő meg nászút, június 6 az, amikortól tényleg itthon vagyok. Nagyon jól érzem magam, egyszer sem unatkoztam. Sőt, gondolkodtam is azon, hogy ezt a sok tennivalót hogy intéztem volna, ha dolgoznék. Mondjuk esküvő után a sok névváltozás átjelentése, aztán lakásnézés, vásárlás, szóval szerintem jó lesz neked otthon, semmi stressz, akkor dőlsz le, amikor akarsz...

Seriff,
édes a picilány, hihetetlen, hogy miket művel 6 hónaposan. Este a férjem vigasztalgatott, mert ki voltam bukva, hogy épp, hogy megvan a ház, most szerezzek pénzt az illetékre, és mondta, hogy minden ok lesz, lesz kutyusunk nyár végén, és együtt fognak mászni a Lilivel. Aztán hozzátette, hogy ja, az lehet, hogy még nem, hogy egy 8-9 hónapos gyerek másszon. Én meg mondtam neki, hogy láttad a neten a kedvenc picilányod mit csinál már 5-6 hónaposan?..Kép

Lina
35+3

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino,
a citromailes leveleidet az Outlookból kérdezed le, vagy a citromail honlapról? Azért kérdezeem, mert 1-2 hete a beállított postafiókból nem tudom lekérdezni a leveleket, csak a honlapról. Ha Te is így szoktad, megnéznénk a beállításokat? Majd hívlak, ha jó!
Köszi!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Seriff, edes a lany!Kép Mennyire van joban a jarokaval? Idovel nekunk is be kell szereznunk egyet...

Kobudo, ezt kerestem tavaly, de nem talaltam.Kép A suliba csinaltam ket eve ilyen dekort, de csak a kepeket mentettem le es nem emlekeztem a hajtogatasra. Mostmar beteszem a kedvencek koze.Kép

Nalunk se telt jol az ejszaka, fel2-kor szopi, 3-4-5 orakor megebredesek, kis szopik...
A naptar szerint ma van telihold.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt

Roz

Nem akartam megbántani senkit azzal, hogy én mit gondolok a barbiról, fülbevalókról, de úgy látom te nem is vetted zokon. Nem is hiszed, mennyire hasonlít az ízlésünk. Kép A világoskék a kedvenc színem, imáááááááááádom. Gyönyörű árnyalatai vannak. Bencének rengeteg kék ruhája van, és annyira megszerettem, hogy lánykámnak is már egy csomó kék rucija van. Én is igyekszem a színeket jól összeválogatni, pl Bencénél én is a nadrághoz választom a zoknit, de a bugyit már nem. Kép Magamnak a nyakláncokat is úgy variálom, hogy menjen színében és stílusában a ruhához. A lakásban is nagyon odafigyelek a színekre. A fenyő bútor a mániánk az egész lakásban, ehhez passzolnak a kiegészítő textilek. Igaz ehhez sok pasztell szín megy. A terítőre nem mindegy, hogy milyen tányér alátét kerül. Függöny nem nagyon van nálunk, mert mindenki allergiás. Bencénél a fehér is csak felül van, nem tudom, mi a neve ennek a rövid fajtának.
A barbira meg hasonlókra azért haragszom, mert nem időtálló, és a gyártók így kihasználják a gyerekeket. Vagy a szülőket, mert vágyik rá a gyerek és úgyis megvesszük. Mi nem vettünk meg ilyan divatos játékokat, de szerencsére Bence nem is nyafogott érte. A teletubbiet imádta anno, azt felvettük videóra, de a baba nagyon drága volt. Na arra vágyott nagyon, dehát 5 éve is 12 ezer volt. Legóból viszont megvettük a drága duplo sínkészletet, mert örök élet. Azóta is előveszi, és sikere van a barát gyerekek körében is. A fülbevaló tetszik, nagyon édesek benne a csajok, csak félteném a fülét a lánynak.

Linácska

A védőnők ott vannak az Izsáki úton, a bejáraton bemégy utána jobbra. Igen, ott ahol a beutalót adták vérvételre. Az én védőnőmnek változott a beosztása. Eddig nem tudom hogy csináltad, de itt putribb az egész, jobb, ha viszel vizelet mintát.

Mino

Köszi az infót. Nem tudtam, hogy lesz ez a program szombaton. Mi megyünk ebédelni, de, ha marad idő mondom a férjemnek, hogy nézzünk el arra. Nem tudom, hogy ki a kezelőorvosa.

Menni készülünk Pestre vasárnap vásárolni, de most lerokkantam. Kép Pedig annyira vártam. Na hátha addigra elmúlik ez a fránya becsípődésem. Képtelen vagyok egész nap feküdni. Az én férjem bizony szúrkál, ha sokat eszek (nem terhesen). De szeretetből teszi, és főleg azért, mert félt minket a cukor betegségtől. A ruhát inkább én veszem meg magamnak, mert nem igazán stílusom az, mait ő venne nekem. Õ elég konzervatív. Vagy 10 év után végre elértem, hogy egy kicsit lazábban, fiatalosabban öltözzön. Most nyáron már igazán dögösen nézett ki, picit bezselézte a haját, napszemüveg, hozzá csinos vékony. Hát újra beleszerettem. Kép A csajok is kacsingattak rá a volán mögül. A pofátlanok, pedig ott ültem mellette.

Seriff

Mit főzöl ma? Én is éppen azt néztem, hogy Hanna ki ne bucskázzon az ágyból, amilyen eleven.

A Mikulás nálunk, előző este érkezik. Ahogy a naptárban van.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Mindjárt elolvasok mindent...csak gyorsan az élmények...

FANTASZTIKUS VOLT! mármint az előadás. Gyönyörűek voltak a jellmezek, lenyügöző a diszlet. Hihetetlen élményt adott!!!! Kép
Az első 20 percben vártam hogy "megszólalnak" vagy legalább "dalrafakadnak"... de utánna valahogy más dimenzioba kerültem. Nem hiányzott a beszéd, igy sokkal letisztultabb lett az egész.
Az egész olyan VARÁZSLATOS volt!!! erre akkor jöttem rá igazán amikor hazaértem, újra a "való világba". Ennél jobban talán életemben nem kapcsolt ki semmi! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dóra

Szépek a babák, ha ügyi vagy, te is elkészítheted. Nekem kézügyességem 0. Katát tuti, hogy ágyba tudod szoktatni. Olyan még nem volt, hogy nem sikerült. Főleg, ha szép szobája lesz, ágya. Egy idő után maguktól vágynak rá.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana szívből örülök, hogy ilyen jól érezted magad. Azt hiszem, hogy pont a legjobb lelkiállapotban mentél operába. Végül mit vettél fel? Hányinger már elmúlt?

Kép

Kép
cukkermáz

Dora, ha akartok járókát,lassan érdemes lesz megvenni, h megszokjaKép.A miénk Kikás, összecsukható,keményfa és gurul, 70x100-as,van 100x100-as is, csak az nekünk nem fér be a konyhaajtón. Mivel mi 3hósan beletettük,megszokta,pedig előtte sokat volt kézben,meg azóta is azért, de elvan benne,bár mostmár inkább játéktárolóként funkcionál,mivel a kiscsaj mászik,és ezt pár pill. alatt végigéri,így inkább a földön van. De ha főzök-és Õ nem alszik- vagy bármi,akkor belerakom,nem órákra,mert azért annyit nem bír ki benneKép!

Lina Kép. Nekünk porszívós van,én sokaktól azt hallottam, az elemes nem jó. 1x próbáltuk csak, nem vlt semmi gáz, nem sírt meg semmi,csak nézett minket, h mitől retteg ez a két bolond?.

Kép
seriff

Cukker,
itt Pesten jártam eddig védőnőhöz, kb. 4-5-ször voltam, de itt csak annyi volt, hogy megmérte a vérnyomásom, és ha volt új leletem, azt bevezette a kiskönyvbe.
Terhesrendelésre más kerületbe mentem, ott van a háziorvosom, ott meg szintén csak kiadták a beutalókat, elmentem az eredményekért, meg megmérték a súlyom, vérnyomásom.
Szóval ilyen vizelet dolgokba még nem futottam bele, az csak a vérvételekkor volt.

Nálunk mindig 6-án este jött a Télapó, de csak azért, mert én nagyon szeretem a meglepit, és főleg várni rá, ezért húztuk. Hivatalosan én is az 5-ről 6-ra virradó éjszakát tudom. Karácsonykor is én több helyre megyek, nagynénémnél van egy kis ünnepség, utána át apuékhoz vacsorázni, 9-10, mire hazaértem anyuékhoz, és csak akkor karácsonyoztunk.
Idén majd kiderül mikor van télapó, ugye doktorbácsi szerint ő hozza Lili babát, lehet, hogy mondjuk 15-én jönKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
örülök, hogy tetszett az előadás! Tényleg egészen más világ!

Képzeljétek, Emese alszik, Lackó rakott krumplit főz, azért, hogy én tanulni tudjak! Olyan édesek mindannyian! Ja, és Kamillával tegnap hazasétáltunk az oviból ami azért 4-5 km, nem semmi. Jött rendesen a saját kis lábán, nem kellett cipelni. Igaz, már sötét volt, mire hazaértünk.

Kép

Kép
kobudo

Lina

Öcséméknél láttam az orszívó porszívót. Brutálisnak látszik, de nagyon hasznos. Megmutatták a szívóerejét, gyenge. 1000 ft volt a gyógyszertárban. Bencének csak kézi volt, de az is megtette. Mire allergiás lett, már fújta az orrát.

Tulajdonképpen minek a járóka? Nekünk nem volt, nem hiányzott, meg nem is maradt volna meg benne Bence. Elég hamar levettük a kiságy oldalát, így kedve szerint ki-be mászott. Mindig jött utánam a lakásban, még a Wc-re is. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Kobudo

Az a séta nagyon jó. A mai gyerekek nagyon autóhoz vannak szokva. Bence pl sokat sportol, de, ha gyalog megyünk boltba, már ki van akadva, fáj a lába. Kép Pedig csak másfél éve van autónk. Gyorsan hozzászokott.

Linácska

Szerintem a vizelet vizsgálat nagyon hasznos. Kiszűri a fertőzéseket, ami nagyon veszélyes lehet, és a cukrot. Nekem volt benne az első terhességnél, akkor diétáznom kellett. Szerencsére eddig minden negatív. Tegnap is azért mentem el, mert gyanakodtam.

Kép

Kép
cukkermáz

Na, ma rámjött a locsogás, ilyen vagyok. De most végre elmegyek fürdeni. Jaj, annyira mennék mászkálni.

Kép

Kép
cukkermáz

Lina,
az orszi-porszi olyan mennyiséget is kiszed Kamilla orrából, amiket nem is gondoltam, pedig ő már rendesen fújja az orrát. Volt, hpgy éjszaka felkelt, átjött, és kérte, hogy porszívózzam ki, mert nem bírt aludni. Mivel nem a porszívó ereje adja a szívás erősségét, hanem a szerkentyű maga szabályozza, ezért durvábbnak tűnik, mint valójában. Ha majd lesz, nyugodtan próbáld ki magadon is, én néha magamnak is használom, sőta szénanáhás húgom is, ha itt van nálunk, és dicséri Kép

Kép

Kép
kobudo

Szia Cukker!

egy fekete szövet nadrágom még jó rám, de csak azért mert korábban leesett rólam. Kép

a férjem tegnap du.-án bevitt gyorsan a Malomba. A Promodba találtam egy egyszerü de elegáns vékony pántos szolid csipke rátétes felsőt, az alján flitterek, + egy nagyon elegáns nyakdiszt + egy hosszitott zakomat. (ami még bőven beér) Szóval végülis szerintem csini lettem.
Egyébként azon nagyon meglepödtem hogy a farmer+sportcipő variáciotól a nagyestélyiig nagyon sokféle volt a felhozatal.

Hányinger még nem múlt el, de javulgat!!! remélem bejön ez a 12. hét dolog. Holnap kezdem a 12. hetet. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Az előbb írtam,de biztos szinkroizében voltunk Cukkerrel és elszálltKép!

Nana, olyan igazi jókedv érződik a szavaidból.

Csajok, majd mikor ctg-re mentek,akkor is inkább vigyétek a pisit,mert az UH előtti wc nagggyon gáz!

Cukker, nekünk azért kellet,mert Hanci nem volt már biztonságban a hordozóban amikor főztem,vagy a nappaliban a kanapén,amikor ébren volt, a földre még nem akartam letenni akkor, és így mindig ott lehet/ett ahol én, és még ahhoz kicsi, h az ágyrácsot kivegyük és ki-be másszon Kép. De nincs ám benne órákig. Persze ez is minden gyereknél más,van aki tényleg nem marad meg benne, főleg ha 4-5 hó után kezdenék beleszoktatni. nekem biztonságot jelent,h ha lemegyek a pincébe,kimegyek a kertbe, akkor jó helyen van, nem veri be a fejét az asztalba.

Kép
seriff

Lina: mondjuk neked van is mit intézned. Én nem készülök férjhez menni, meg hála az égnek lakásgond sincs. Annak örülök hogy most végre igazi karácsonyunk lesz hármasban és nem kutyafuttában kell ajándékokat vennem meg főzni készülődni mint eddig hanem lesz idő mindenre. Kép

Nana: nekem napra pontosan a 12. héttől nem volt semmi rosszullét, még meg is lepődtem hogy betartja mint a szentírást. Kép

Én ma megyek kabátot venni, de azt se tudom merre induljak. Csak azt tudom hogy fáááázom és egyik kabátom se ér körbe már. Az elmúlt héten annyit gömbölyödtem, mintha most indult volna be. Kép

KépKép
erszényes

Seriff,
nem is tudom, eljutok-e még CTG-reKép, 37+5 naposan kell visszamennem a dokihoz, azt mondta, majd akkor megbeszéljük, magyarul legkorábban 38+1 naposan tudok menni majd.

Nem megy véletlen valamelyikőtök a védőnénik fele a héten? Ha igen, megnéznétek, mikor van a Szabóné Kis Éva? Eddig kedd délután volt, de nem akarok feleslegesen menni.

Cukker,
hétfőtől otthon vagyok, ha nagyon mászkálhatnékod lesz, csak szólj!!!

Erszényes,
a karácsonyi ajándékokat már én is egy hónapja próbálom megvenni, mondván, amíg birom..., de valahogy mindig elmarad, még csak kettő van meg. Igaz idén nem tudunk nagy karácsonyozást tartani, de azért apróságokat szeretnék mindenkinek adni. Na de majd jövő héten otthon...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes,
elfelejtettem az előbb, nekem a 24-26. hét között nőtt egy nagyot a hasam, aztán egész jól elvolt, meg most a 32-35 között volt megint egy nagy ugrás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob
Szuper lesz a jövőhét!Kép Várom, hogy keress!! Hát már első alkalommal szimpatikus volt Lackó! (Andrisomnak is), nagyon jó fej ezzel a rakott krumplival! Kamilla egyre nagylányosabb.. szerintem érzi, hogy Mesike a picibaba, őneki kell még kézben lenni. Kitartó volt az ovisétában! Kép Lackó hány éves lesz? Haladsz a tannulással??
Lina
Orrszívó: nekem LivingLab elemes van, amit 0-99 éves korig lehet használni. Viheti magával az ember. Azért döntöttem e mellett, mert a védőnőm járt egyszer úgy, hogy egy babájához rohant, mert a kicsi bukás közben félrenyelt, és az orra-garata annyira eltömődőtt, hogy fuldokolni kezdett. A másik amiért az elemes mellett voksoltam, hogy a segédeszk.gyógy.tárban egy csaj mellettem állt, és mondta, hogy neki porszívós van, de utaznak és a picije kicsit taknyos. Kipróbálta ezt a fajtát, hogy viszonyítsa a porszívós erejéhez,és azt mondta vegyem meg nyugodtan, ez jó. Tényleg másodpercek alatt kiszed mindent.KépKép
Ja, az illetéket lehet tényleg részletben fizetni. Akár egy évig is.
A védőnőmön keresztül elért egy kismama, ajkivel még terhes gondozáson futottam össze, ide invitáltam, mielőtt még ő is bekattan az otthonülésben, rabszolgaságban! Kép
Dora, Bepa ti pedagógusok vagytok, vagyis Lili is (óvónéni), Rege pedig logopédus. Közelálló szakmák. Vagy nem?? KépKép
Még mindig tüsszög Bálint.. Mi lehet???? Mondjatok valami megnyugtatót! Ma randink lenne! Kisbabóval.. Így merjünk menni???

KépKép
mino

Erszényes,
megnéztem megint az albumod. Miért kellett ilyen sürün járnod Uh-ra? 13., 15., 18. hét.

Kob, nagyon irigyellek, hogy otthon van a férjed és rakott krumpli miatt is. Kép

Seriff,
Hanna tényleg mindjárt kiugrik. Kép nem rakjátok neki lejebb a járóka alját?

KépKép
KépKép
nana09

Kob a tanuláshoz KITARTÁS!nagyon ügyi vagy hogy pici Emese mellett bevállaltad. Matekkal hogy állsz? ha jól emlékszem tartottál tőle egy pindurkát. Kép

Mino,
Írjál már nekem is vmit Kép, ha már végre itt vagy egy kicsit! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dani mai "aranyköpése":

Elözmény: halott a tv-ben babasírást. Mondtam neki majd a kistesó is igy fog néha sirni.
Erre Õ:
"nem baj ana, addig elköltözök a mamihoz, de na aggodj, majd belátogatok hozzád a kojházba"

KépKép
KépKép
nana09

Lina: akkor lehet hogy nekem is olyan ütemben fog megnőni mert ma vagyok 24+0. Nembánom mert legalább már látszik hogy ott lakik valaki nem pedig úgy nézek ki mint egy "jóllakott napközis" Kép

Nana: azért van ennyi fotó mert a Bérczi Ildi is adott mindig fotót meg az orvos is a havi vizsgálaton. Amúgy szerencsére semmi gond nincs, csak állítólag alsó határon van Minijanika méretben Kép

Mino: az elemes orrszívó mennyibe kerül?

KépKép
erszényes

Minoka, engem mostanában mindig kifelejtesz. Kép pedig nagyon szeretlek. Kép
birolili

Mino,
és kamatmentes részletre adják az illetéket, vagy kamatot kell rá fizetni? Végül is majd hétfőn bemegyek az Illetékhivatalba, jó nagy pocakkal, aztán elsírom a bánatom, hogy most ennyit nem tudok kifizetni, csináljanak valamit. Mi olyan március - április környékére számítottunk.
Akkor lehet, hogy nézek ilyen elemes megoldást. Meg lassan azt is át kellene gondolnom, hogy mit kell még beszereznem. A nagy dolgok megvannak, de úgymond babaápolási cucc, semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes,
a méret miatt ne aggódj, nem is feltétlen tudják pontosan mérni, kicsit arrébb teszi a mutatót, és máris más az eredmény.
Nekem Lili baba múlt pénteken volt először akkora, amekkorának kell a kora szerint, sőt, már nagyobb is, előtte mindig kicsinek mérték.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Éppen Neked akarok írni Nana!!!!!!!!!! KépKépKép
Tesóm számát küldöm majd mailben! A fotókkal vacakolok, mert a gépről ahogy töltögetem a képeket fel a Pc-re, állandóan lefagy! Pedig direkt Miattad akarok fotókat feltenni!
A ruháét még nem sikerült.. Hátha az 5. géplefagyás után sikerül..
A klasszikus balett miatt kicsit írígykedtem, nekem nagyon bejön! És nagyon csinos voltál! Szerintem Thália istennőt meg kellene tisztelni szép öltözékkel, főleg az operaházban, nem farmerban... KépKépKépKép
Nézegettem a zokat a képeket Danusról, amiket legutóbb feltettél! Pont egyidős volt a képeken Bálinttal! Csak néztem, hogy változik már most is Életkém... mi lesz még később?! Kép
Na, ezt neked:
Kép
Kép
Rozkám: Ismerős a tehénke, vagy 101 kiskutyás ruci??

KépKép
mino

Egy kérdés, ill. a véleményetekre lennék kiváncsi.
Tegnap az autóban arról ment a vita hogy normális-e az hogy a férfi nem tudja elfogadni, szeretni az ujszülött gyermekét, mert FÉLTÉKENY RÁ, nem tudja elviselni, hogy a feleség most már nemcsak őt szereti.
Én ezt nem igazán tudom elfogadni. Persze hogy meg kell szoknia az uj kis jövevényt, de hogy önző módon csak azt lássa, hogy a felesége figyelme ezentúl nem kizárolag rá irányul... Ez... számomra elfogadhatatlan. Hozzáteszem eme véleményemmel egyedül maradtam a társaságban. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
a matektól még mindig tartok, igazából már csak az van hátra. Mivel Anya matek tanár, sokat segít, mert én ráadásul nem érettségiztem matekból. Ugye Te kezdtél matematika szakon? Húú, nem lehetett semmi... A félév anyaga: diff. számítás, integrálás, deriválás. Az elején tiszta kínai volt az előadás, örültem, ha le tudtam írni, amit a tanár a táblára írtKép
Igen, szerencse, hogy Lackó ennyit itthon tud lenni, ezért cserébe hetente egyszer éjszakára megy dolgozni, ilyenkor egyedül fürdetem, altatom a két lányt. Most már ezt is megszoktam, különösen ilyen ellentételezés mellett Kép

Lina,
igen, kérvényezni lehet a részletfizetést, és tényleg nagyon kedvesen, nekünk is asszem 6 havi részletfizetést engedélyeztek. Ja, és persze kamatmentes.
A vásárláshoz adjunk ötleteket? Sokminden egyébként ráér, amikor hazamentek a kórházból. Babaápolás: a doki írja mejd a recepteket, de akár előre is megírja, és kiválthatod, hogy mire hazamentek, már otthon legyenek.

Szia Lili,
jól vagytok?

Pille? Flóra hogy van?

Beáék? Lilla fogai? Nyűgi nagyon?

Erszényes: az elemes porszívó 10 ezer ft körül van, és utazásnál tényleg hasznos. A porszívós 1500 ft körüli.

Vasalok...

Kép

Kép
kobudo

Bálcsit nem tudom lerakni, nem vasalok... Pedig nagyon kéne! Kép Ma nyűgis, karon akar alukázni szopi után. Ahogy beteszem az ágyba, már ébred is.. Dehát mit tudok tenni.. ma ilyen napja van..

Lilke
Nagyon rossz vagyok tényleg! Hozzád sem szólok, nem is írok Neked! Pedig én is nagyon szeretlek ám!! Kép KépKépKép
A kis "Konektororrú" tündérke hogy van??? Õ is változik rendesen! Tegyél már fel Te is képet! Pocak görcs? Tejci még mindig van bőven?? Kép

KépKép
mino

Igen Kob és én imádom a differenciálszámitást, integrálást egyéb szépségeket! Kép de az a matematika amit az egyetemen erre szakosodott hallgatoknak tanitanak... na az már nagyon durva! azt én sem szeretem! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
tényleg, már akartam kérdezni, hogy milyen gazdasági suliba jártál, mintha egyszer írtad volna, hogy azt végeztél.

Mino,
úgy irigyellek, hogy nem tudsz vasalni, én is szeretnék már babával a kézben nem vasalni!!!Kép
Most persze már a második adag mosás megy, és főzni is fogok, csak kedvenc férjem csak egyre jön haza.

Kob,
szívesen veszem, ha leírjátok, mit kell feltétlen beszerezni a babócának, meg magamnak.
Pl. a mellszívóval vagyok most úgy, hogy nem is biztos, hogy érdemes előre, inkább kivárom, hogy mennyi tejem lesz. Bár már most folyik belőlem, nem tudom, ez előre vetíti-e a szülés utániakat.
Milyen suliba jársz egyébként, én még nem tudom.
Anno matekot én is tanultam, elsőre mindig megbuktam, másodikra háromasKép Másoddiplomán meg szerencsére az ilyenekből felmentésem voltKép

Nana,
nem igazán hiszem, hogy egy férfi igazából féltékeny legyen a saját gyerekére, bár már én is hallottam érdekes eszmefuttatásokat.
Pl. az egyik ismerősöm, azt mondta, hogy ugye mivel a szülés után hat hétig nem lehet házaséletet élni, meg előtte néhány héttel sem célszerű, tulajdonképpen az nem is megcsalás, ha ezalatt az idő alatt a férfi mással van, hisz ő nem szült gyereket, és az igényei megvannak. Csak néztem nagyokat, hogy ezt most komolyan mondja, ráadásul a felesége jelenlétében!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia mindenkinek!

Nem tudom mi van mostanában de egyszerűen nem tudok aludni este.
Tegnap pedig elaludtam és egy hatalmasat robbant a konvektor amit vadi újan egy hete szereltek fel.
Azonnal elzártam a csapot és utána pedig fél éjjel Hannát nyugtattam mert folyamatosan rosszat álmodott a hirtelen hangtólKép

Képzeljétek hogy baba mostmár magától csücsül igaz csak akkor ha neki van kedve hozzá. ha én szeretném hogy üljön le egy picit akkot persze rittig nem.
Most a hintában van és ezerrel püföli a dudátKép
Szegény apa meg próbáljon meg aludniKép

Lina!
Nálunk elektromos orrszívó van nagyon kíméletes de sztem hatásos.
Pesztonka a neve és akár baba boltban vagy spec. boltban de sztem még a tescoban is lehet kapni.

Nana!
nagyon irigyellek hogy az Oprában voltál!
Én sem szeretem a balettet de szerintem maga a hangulat meg az érzés annyira átformálja az embert hogy nem tudja nem élvezniKép
Talán mi hétvégén megyünk az állatkertbe meg a Cirkuszba, ha legalább ennyire jó időnk lesz.

Seriff!
hanna egy csoda baba, kihangsúlyozott, és rém ügyes.
Most jön a negyedik fogacska?

Kob!
Voltatok mostanában tánci házban?
Emese, Kamilla hogy van?

Lili!
Zsófi baba hogy van?
Gondolom most már figyelget és tanulmányoz mindentKép

Sygnum!
Nem tudom mit akartál írni de bizti eszedbe fog jutni.
Én is szeretnék már végre egy igazi nagytakarítást csinálni, de én mostmár karácsony előttre hagyom.
Apáékat elküldöm csavarogni és csinálom a dolgomatKép
Hogy mennek az éjszakák?
Nektek van már fogacskátok?

Roz!
Lehet hogy csak hét vége felé tudjuk vinni a lemezeket, mert néhány dolog közbe jött.
De ha kell Nikinek akkor apa vagy reggel vagy este valamikor elszáguld vele.
Végre meg tudtam nézni a képeket, nagyon szépek!!
Kérlek ha már egyszer be van csípődve a hátad akkor pihenj!!!!!!!!

Sbea!
Mi van veletek mostanában annyira keveset írtok?
Remélem nincs semmi bajKép

Nem tudom most többet írni, így is mielőtt elkezdem megnyitom a táblázatot mert nem lehet mostmár mindent fejben tartaniKépKépKép

még jövök...

Kép

Kép
samchee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?