Jó reggelt
Roz
Nem akartam megbántani senkit azzal, hogy én mit gondolok a barbiról, fülbevalókról, de úgy látom te nem is vetted zokon. Nem is hiszed, mennyire hasonlít az ízlésünk.
A világoskék a kedvenc színem, imáááááááááádom. Gyönyörű árnyalatai vannak. Bencének rengeteg kék ruhája van, és annyira megszerettem, hogy lánykámnak is már egy csomó kék rucija van. Én is igyekszem a színeket jól összeválogatni, pl Bencénél én is a nadrághoz választom a zoknit, de a bugyit már nem.
Magamnak a nyakláncokat is úgy variálom, hogy menjen színében és stílusában a ruhához. A lakásban is nagyon odafigyelek a színekre. A fenyő bútor a mániánk az egész lakásban, ehhez passzolnak a kiegészítő textilek. Igaz ehhez sok pasztell szín megy. A terítőre nem mindegy, hogy milyen tányér alátét kerül. Függöny nem nagyon van nálunk, mert mindenki allergiás. Bencénél a fehér is csak felül van, nem tudom, mi a neve ennek a rövid fajtának.
A barbira meg hasonlókra azért haragszom, mert nem időtálló, és a gyártók így kihasználják a gyerekeket. Vagy a szülőket, mert vágyik rá a gyerek és úgyis megvesszük. Mi nem vettünk meg ilyan divatos játékokat, de szerencsére Bence nem is nyafogott érte. A teletubbiet imádta anno, azt felvettük videóra, de a baba nagyon drága volt. Na arra vágyott nagyon, dehát 5 éve is 12 ezer volt. Legóból viszont megvettük a drága duplo sínkészletet, mert örök élet. Azóta is előveszi, és sikere van a barát gyerekek körében is. A fülbevaló tetszik, nagyon édesek benne a csajok, csak félteném a fülét a lánynak.
Linácska
A védőnők ott vannak az Izsáki úton, a bejáraton bemégy utána jobbra. Igen, ott ahol a beutalót adták vérvételre. Az én védőnőmnek változott a beosztása. Eddig nem tudom hogy csináltad, de itt putribb az egész, jobb, ha viszel vizelet mintát.
Mino
Köszi az infót. Nem tudtam, hogy lesz ez a program szombaton. Mi megyünk ebédelni, de, ha marad idő mondom a férjemnek, hogy nézzünk el arra. Nem tudom, hogy ki a kezelőorvosa.
Menni készülünk Pestre vasárnap vásárolni, de most lerokkantam.
Pedig annyira vártam. Na hátha addigra elmúlik ez a fránya becsípődésem. Képtelen vagyok egész nap feküdni. Az én férjem bizony szúrkál, ha sokat eszek (nem terhesen). De szeretetből teszi, és főleg azért, mert félt minket a cukor betegségtől. A ruhát inkább én veszem meg magamnak, mert nem igazán stílusom az, mait ő venne nekem. Õ elég konzervatív. Vagy 10 év után végre elértem, hogy egy kicsit lazábban, fiatalosabban öltözzön. Most nyáron már igazán dögösen nézett ki, picit bezselézte a haját, napszemüveg, hozzá csinos vékony. Hát újra beleszerettem.
A csajok is kacsingattak rá a volán mögül. A pofátlanok, pedig ott ültem mellette.
Seriff
Mit főzöl ma? Én is éppen azt néztem, hogy Hanna ki ne bucskázzon az ágyból, amilyen eleven.
A Mikulás nálunk, előző este érkezik. Ahogy a naptárban van.