<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Jó reggelt Jányok! Jó nagy fene köd van már megint.
De most jól vagyok.
Akkorát aludtam, nem kellet pisi éccaka, Alex sem zaklatott, szal tuti minden.
Babetta! Köszönöm a gratot.
Drága párom tegnap azt mondta, h csak akkor vesz el kutyafuttában, ha megy a hitel, egyébként szeretne szép esküvőt. Legalább esküvőt, szépet, lelkiset!
De ha megy a hitel, akkor ok, de akkor is látni akar szép menyasszonynak.
Olyan kis drága. Majd, ahogy a szüleimet ismerem úgyis lesz egy lagzi valamikor, ha Alex megvan, mert azért a szívük szakad meg, h nem láthatnak menyasszonynak. Annyira drágák.
Tegnap este még apu is megrígatott egy kicsit, amikor felhívott.
Annyira imádom Õket, h így állnak a dolgainkhoz! Nagyon jó, h ilyenek. Kívánom mindenkinek, h ilyen szülei legyenek, mint amilyen nekem vannak.
Tündérek!
Csak nem lesz baj a cukros cuccal, és gyere csak! Rötyi meg van itt is, ha gondok lennének!
Mariannak! Úgy legyen! Neked legyen igazad a bankokkal kapcsolatban! A képeket meg várjuk!
Szelivi! Köszi a tippet tejbegríz ügyben.
Hogy érted, h baleset nélkül vezettél? Friss jogsi, vagy mi? Vagy csak autópályán nem csapattál még?
Annácska! Pihikézz akkor sokat, de ha tucc, azért gyere pénteken! Ígérem, nem pakoltatom át a szobánkat!
Mamacka! Nagyon édes a kis Manótok.
Nem is ufós.
Bár, ha vígasztal a Párom úgy hívja Alexet, h Ufófejú Kistakony.
Ha veszek neki valami ruhát, akkor az, szkafander, és nem rugi, vagy akármi.
Olyan bojond.
És semmi baj a talis fotókkal, nagyon jók.
Szal ne bocs.
Ágiboszi! Igyexek nem parázni sokat.
Ígérem!
Nem vagyok egy idegbeteg fajta, hála az égnek, de ilyen helyzetben még nem voltam, h lakás vásárlás, sok pénz, miazmás. Tkp, a szüleim lóvéjával jáccunk, és nagyon nem tenne jót a lelkemnek, ha előhitel ok lenne, mi jól lefoglalózzuk, és a végén kiderül, h mégsem ad hitelt a bank. Valahogy nincs kedvem bukni olyan sok pénz.
Varrni meg gyere! Legalább megismerünk személyesen is!
Csema! Nagyon szépek a gömbök! Én ilyet nem tudok csinálni.
Pedig olyan jó lenne.
Köszönöm a gratot.
Varrós bulival kapcsolatban, arra gondoltam, h tök jó lenne egy scanner. Lehet, tudok egyet kölcsön kérni az Exemtől, de nem ígérem. Az ilyen mintákat, miazmásokat, amik scannelhetőek, azokat lehet, nem lenne hülyeség bedigizni így. Fotó nem biztos, h olyan jól sikerülne. Ha van valakinek, akkor el tudná hozni?
Futok reggelizni, meg készülődni. Úgy izgulok, pedig még most semmi nem lesz a hiteles csajnál.
Pusza!
Nancsika & Alex 22+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>