Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika
Nagyon szépek lettek a figuráid. Kép

Angi
Ha a Blaha felől megyünk a Keleti felé, akkor a keletinél kell leszállni a piros 7-esről, és jobb oldalt tovább sétálva előre asszem a 2. sarok. Sarkon van bejárata a boltnak, biztosan belebotlasz. A babaruhák az emeleten jobb oldalt vannak 2db 4 részes "ládában". Válogatni kell ezerrel, de nagyon jókat elhet kifogni. Nekem a 8 rugiból 4 vadi új volt, még a cimke is benne volt.

Titati 28+5
titati

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">

Ritaa!
Köszike! Remélem ezen a hét vége felé, egy kicsit biztosabb lesz.
Sajna babakocsi témában passzolok. Ha összejön a lakás, akkor nekem is kicsit módosul a babakocsiról az elképzelésem.

Vikó!
Rendicsek, gyere csak bártan. Zugló, Füredi utca - Vezér utca sarka, de az Örsön, az Ikea előtt taliztunk múltkor a lányokkal. Bár most nem toom h lesz. Térképet azéé kapsz! Kép Nem csüt. Péntek lesz a napja néki! Kép

Kép

Mamacka!
Ez aljas volt.Kép Pont lefotóztál, amikor Coryval mutogatjuk egymásnak a csíkjainkat! Kép Na jó van. Bosszúból beteszem a többi közzé! :P
A Rólatok készült képek is nagyon jók.Kép Most vagy a géped jó, vagy Ti tudtok nagyon jól fotózni! Grat hozzá!

Niki!
Tyűűű, mekkora már a pocid! Kép
És a hűtőmágnesek is aranyosak.Kép Az álló szarvas teccik a legjobban.Kép Nagyon helyes! Kép Nagyon ügyi vagy! Kép

Annácska!
Ok, csaj! Gépet nem toom, h kell-e. Van nekem, meg ha jön a Bori, akkor sztem Õ is hozza az övét, 3 gép meg nem igazán fér el. De ez részletkérdés. Megcsacsogjuk még. Bori! Te jöszöl varrni? Asszem a Lyly, és a Kismotor is jelezte, h jön.Kép Jah, bocs, Babetta!Kép

Betti!
Akkor is, ha babós vagyok. Nah, ez LOL, mert ezt nem mondták nekem az Anyakönyvvezetőék. Hmmm, na jól megkérdezem Õket. Köszike, az Infót.

Angi!
Igen, pénteken nálam. Jó lenne azért, ha tudnál jönni.

Nah, és akkor amiket tegnap vettünk Alexnak:

Pulcsika, még nagy lesz rá, de megzabálom, olyan kis vagi.Kép (Ósönbe: 1200;-)

Kép

És egy kabát. Szerintem Õszre jó is lesz rá.Kép (Szintén Ósön: 2500;-)

Kép Kép

És a többi cucca, amit már láttatok

Pusza!

Nancsika & Alex 22+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Köszi csajok, de nem hiszem, hogy orvoshoz eljutok veleKép
majd rendbe jön magától.
Ebcsont beforrKépKépKép

Nancsika, köszi, akkor mi is megyünk, ha az idő úgy engedi.
Egyébként az előbb el is felejtettem gratulálni az esküvőhöz!!!!KépKép

Még egy kérdés, mitől, meddig voltatok nálatok, mert nekem Olivért valamikor le is kéne fektetnem.
Csak ez a gáz az egészbe, amúgy nem hiszem, hogy sok vizet zavarna, talán jól ellenneKép

Mamacka, jók lettek a Te képeid is, amit csináltálKépKép
És a tiédek is aranyosakKép

Na, Nicika, csak beindul a hízásod neked is.Kép
Nem is muszáj, hogy 20-30 kilókat szedjünk fel magunkra(én beszélek).Bár most még csak 3,5 kilónál tartok, és tök örülökKépKép
Szép hűtőmágneseket csináltálKép

ildikó20+4
vas

Ildi!
Hajrá! Kép
Asszem 11-kor taliztunk a csajokkal, de, h meddig voltunk gőzöm sincs. De olyan délután 4-5, de lehet nem tartott addíg.
Nekem tkp teljesen mind1, h hánytól hányig.Kép

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Jah, és hízás. Kicsit elszaladgált velem a paci.Kép Pedig ugyanazt eszem, amit eddig. Semmi csoki, süti, mert nem igazán kívánom. 105 kila vagyok. Brühühüüü.Kép

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Oké, Nancsi, akkor mi is megyünkKépKép
Reggel bemegyünk apával, csak akkor már 8-kor bennt vagyunk, nem baj, majd elidőzünk valahol.
Megreggelizünk majd az ikeábanKépKép
És teljesen jó, mert ő meg 4-ig dolgozik, és akkor vele haza is tudunk jönniKép

Sajnos ilyenkor jön fel a legtöbb kiló, én is már előre félek tőle.Kép
Az első feléig szép lassan, de aztán sajnos beindulKépKép

ildikó
vas

Ja, el is felejtettem:
KIRCSIK A CUCCOK!!!!
(amit Alexnek vettél)KépKép
vas

Felőlem, lehet korábban is, nem kötelező a 11 óra.Kép Kinek mikor jó amúgy?

Kiló: de ennyire? Tök boldog voltam, h -2 be voltam, aztán lett +2, most meg már +5 Kép Holnaptól csak zöldséget eszek.Kép Aztán vagy éhen halok, vagy nem.Kép
Az a bosszantó, h mondjuk, nem tudom anyut letolni, h ne készítsen hizlaló kajákat, mert én főzök. De hát, ha olyan isteni milánóit tudok gyártani. Jah, és most mit ettem? Benyomtam 2 hambit.Kép Na mind1. Lesz, ami lesz.Kép

Jah, és köszi! (a dicséretet, amit Alexnak vettem)

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok,
van egy felesleges novemberi Kismama magazinom (olvasatlan), szívesen elküldöm bárkinek.
Aki kéri, írja meg emailben a címét.

Mariskaris

Húú, a találkozótok... Tök jó ennyi kismamát együtt látni. Nagyon szépek vagytok a nagy pocakotokkal.
mariskaris

Sziasztok!

Mariannka: A vesében lévő tágulat sok kisfiúnál előfordul. Nyilván oda kell rá figyelni, de többnyire kinövik. A barátnőm kisfiának is volt, aztán elmúlt!!
Fogad hogy van?

Nancsika: Jó sűrű heteknek, napoknak nézel elébe!
Gratulálok a házassághoz. Drukkolok a hitelhez és a lakáshoz!! Ha Dunakeszin fogtok lakni, akkor én is megyek varrniKép

Annácska, Angi:Mi az, hogy cipekedtek? Tessék apára bízni az ilyesmit!!

Szelivi: Mit néztetek meg a moziban? Én már olyan rég voltam, mi itthon szoktunk mozizni, dehát az nem ugyanaz!

Ildi: Remélem hamar jobban lesz a lábad ujja!
Azért kösd be és borogasd!

Csema: Szép nagy pocid van, jó, hogy megint otthon tudsz lenni, mostmár nem lesz semmi probléma remélem!
Bútorról priviben!

Titati: Köszi a turis tippet!

Andi: Gratulálok a kisfiú - kislány pároshoz!

Mamacka: Jók a talis képek, van élet bennük! (Cory - NancsikaKép)
Ti is aranyosak vagytok a pároddal!

Nicika: Nőtt a pocid! Jó ötlet ez a hűtőmágnes! Én is fogok csinálni!

Betti: Nekem hasznos volt a fotel, mi csak helyhiány miatt adtuk el, most majd a kanapén és az ágyban fogok szoptatni.

Végül holnap reggel megyek vérvételre (cukros).

Ma este kimenőm van, a babás - terhes barátnőmmel megyünk teaházba (hova máshovaKép)

Tünde 27+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Annácska, nem ellógtam a tornáról, hanem ahogy elindultam belefutottam egy dugóba.....baleset volt, eltereltek, aztán eltévedtem, kiborultam, és valahogy hazahoztam mégis magam....Kép Hát ennyi. De holnap megyek!!!! Kép

Nancsi, nekem mindegy, mikor találkozunk pénteken, de én mennék, már úgy elkezdeném csinálni a szőnyeget. Minden anyag ki van mosva. Kép Felőlem lehet hamarabb is, én 6-tól fent vagyok Kép Kép

Nicika, tök jó a pocid. Amúgy nekem is most felfelé növekedett, és ma a 4D-s UH-on mondta a doki, hogy már 4 ujjnyira a köldököm felett van a babóca.

Ja, apropó 4D. Ma voltunk, és olyan nagyon jó volt, hogy hihetetlen. Nagyott nőtt a kisfiam. Már 900 gram, három hét alatt 300 gr-ot hízott. Még mindig fejvégű, és nagyon mozgékony. Ásítozott, szopizta az ujját, nyitogatta a száját, simizte a fejecskéjét....hát én totál kivagyok a boldogságtól. Kép Kép És hát most ez ugye nem a szokásos dokink volt, és hát ahogy behozta a monitorra a képet, rögtön mondta, hogy pedig ő tuti kisfiú!!! Kép Láttuk a kis zacsiját, meg a minicerkát. Imádom, azóta is a képeket nézegetem, annyira édes. Kép Kép Minden rendben van mindenével, megszámoltuk az ujjacskáit is, a szíve is gyönyörűen ver, szóval minden a legnagyobb rendben. Kell ennél nagyobb öröm anyának és apának????? Kép

Na, egy-két sztárfotó az én ásítós kisfiamról, meg egy normál portréról. Kép

Eszti (aki a világ legboldogabb anyucija) + Bencus
25+6

Kép

Kép
Vendég

Eszti! Már nagyon vártalak ám a hírekkel! Tökszuper, hogy ilyen boldog vagyKépKépKép Már 900 gramm? Jó nagy fiúKép Akkor most már nyugodtan BencézhetedKépÖrülök nagyon, hogy minden a legnagyobb rendben, minden a helyénKép A képek is szenzációsak, máris nagyon jó képű legénykeKép
Most már még jobban be vagyok sózva, hogy csütörtökön lássuk mi is a fiúnkat!

Mamacka! Nem semmi művészi képeket tudtok magatokról csinálni, nagyon klasszak!

Nicika! Ügyi vagy, nagyon ötletesek ezek a mágnesek! A szarvas meg vmi észbontóan jó! Poci látom nálad is hétről-hétre nő, és egyre gömbölyödik! Grat a hízáshoz, így továbbKép

Angi! Milyen volt az előadás?

Ildi! Borogatod a lábad?

Nancs! Azért még egy képpel megdobhatsz minketKép

Annácska! Doki mit mondott?

Tünde! Drukk a cukros lötyihez, nem lesz jó, de túl leszel rajtaKép Jó teázástKép

Anita és Botond (25+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, köszíííí! Kép Lehet, hogy Boti nagyobb lesz, mert mi most napra pontosan annyi idősek vagyunk, mint a mensi szerint. Ha neked nagyobb Boti két héttel, lehet, hogy már van 1 kg!!!!!! Kép Kép

Ami még jó, hogy végre tudom, hogy a pocimban mi hol van. És már azt is tudom, hogy miért legtöbbször bal oldalon rúgdos, ott vannak a kezei és a lábai. Alul ugye a feje, jobbra kanyarodik a teste, fent a popsija (ha meleget eszem, a popsijával érezheti a gyomromba jutó fincsi langyit), és bal oldalra nyúlik a keze, lába. Hát így. Kép Kép

Ja, és azt még nem is mondtam, hogy hazafelé lefoglaltuk a megálmodott kiságyat és pelenkázót, januárban már csak el kell hoznunk. A pelenkázó akciós volt, és pár db. volt már csak belőle, de egy már tuti a miénk. A kiságy is tündibündi, macifej van a végébe vésve.

Nem is hiszem el, hogy ennyi jó történjen ilyen rövid idő alatt!!!! Kép

Puszi

Eszti és Bence
25+6
Vendég

Nagyon szuper, hogy ilyen frankó napotok volt!!!! Uradnak gondolom dagad a melle, büszke a fiára, mi?Kép Hát,(milyen kis magyaros)kíváncsi leszek, nálunk mennyinek saccolja csütörtökön az UH ezt a kis lurkót, aki már egy hete meg sem áll a pocimbanKép (De így a jóKép) Áll-e továbbra is a 2 hét?
Kircsi, hogy lefoglalóztátok a megálmodott bútorokat, tündér lehet benne az a mackófej! Mi is kiválasztottuk mostmár tutira a héten, de csak a hónap végén foglalózzuk le, mert akkor van úgy, hogy jan. elejére ér ide, és az bőven jó!

Pusza: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Csak nagyon rövid leszek, mert most tudnék aludni... és összeragad a szeme.

Annácska! Megrendeltem a dolgokat. Kép Amint megvan, szólok. Küld át légyszi a számodat, hogy tudjalak hívni! Kép

Vikó! Írok a héten. Remélem lesz időm! Kép Csak ma rohangásztam. Kép

Kocsi story vége:
MÛKÖDIK AZ AUTÓNK! Kép Minő boldogság öntötte el a szívemet, amikor felhívott a szerelőm, hogy jó a kocsi.. el se tudom mondani. Kép Leginkább annak örültem, hogy összesen 12ezret fizettünk érte és nem 30at. Kép Nem az alapjárati motor romlott el, csak valami kütyü, és így nem volt olyan drága. Kép Az állítólagos szerelővel majd párom beszél. Szerintem úgy se akarja majd kifizetni a kárt, így már készítem elő az APEH, a Fogyasztóvédelem és a Környezetvédelmisek telefonszámát. Kép Alig várom, hogy jóóól megbüntessék!

Angi! Neked is írok emilt! Vannak hírek Orsiról. Kép Eredmény nem tudom mikor lesz. Védőnéni legközelebb csütörtökön van, szóval remélem addgira. Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Eszter 18+2

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911">Szia Te boldog Eszter mami,
tök jó, hogy ilyen nagy élmény volt a 4D!!! Cuki kis arca van a kisfiadnak!!! Esetleg jöhet majd udvarolni hozzánk. Kép
Akkor egyforma kiságyunk, komódunk és babakocsink lesz? Tök jó! Kép Kép
Anita,
jó volt az elöadás, láttunk szülést videón. Utána beszéltünk Lidi gyerekorvosával. Nagyon kis szimpi idős hölgy a doki. Nekem még nem írt fel semmit a babának, azt mondta ez babona. A szomszéd csajnak igen, de ő már decemberben szül. De megállapította, hogy lányos pockóm van. Kép
Nancsi,
még meglátom ezt a pénteket. Jók a cuccok Alexnek!
Puszi:
Angi 27+4</font>
angi79

Tünde!
Jaja. Már alig várom azokat a sűrű napokat. A ma reggeli róka is miatta volt. Legalábbis anyum azt mondja, h amennyire ki voltam borulva tegnap neki a telefonba, nem csodálja, h reggelre meg lett az eredménye. Kép Szal valamit majd ki kell találjak, amitől megnyugszok, vagy legalábbis lenyugtatom magam, mert féltem a Manómat.Kép
Köszike a gratot, és drukkot. De csak akkor házasodunk, ha az előzetes hitelbírálat ok lesz.Kép
Ha Dunakeszin fogunk? Hát remélem, h akkor el tudsz jönni, és nem fogsz még szülni. Ki tudja meddig fog totojázni a bank.Kép

Fúúú, most nagyon negatív lettem.Kép Nem toom mi jött rám. Szerencsétlen párom inkább lement az autó babrálni. Csak tudnám mit fog ebben a világosban látni.Kép Jah, és egy egészséges híg tejbegrízt sem tudok gyártani, ahogy Õ szereti. Rendesen kisbalta kell hozzá, h meglehessen enni.Kép
Biztos már előre zizgek a holnapi napom miatt.Kép Mi lesz még később?

Esztipeszti!
Nagyon szép kis Bencétek van! Kép Elhiszem, h a most nagyon boldog vagy!Kép Én is az voltam, amikor először megláttam így a kis tökit.Kép Nagyon szép babóka! Kép Egy Tündérke! Kép
Péntek: felőlem, lehet már 9-től is. Bár én még nem mostam ki az anyagokat, de szerintem mingyá neki is esek.

Anita!
Ha lesz aki csinál képet, akkor dobok egyet. De mókás lesz. Menyasszony farmerben.Kép

Vok!
Kira, h működik az autótok! A szerelőnek meg adjál rendesen! Nehogymár boldog legyen! Kép Drukk, h fizessen!

Angi!
Rendben! De azért próbál meg jönni!

Nah, asszem futok akkor mosok, aztán dobok egy hátast az ágyba!

Jók legyetek! Jóccaka!

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Ne haragudjatok, hogy betolakszom ide közétek, igazából teljesen véletlenül kattintottam ide, és úgy vettem észre Nicika karácsonyi mágneseit.

Nicika!

Azt szeretném töled kérdezni, hogy hogyan szedted ki a formákat a mintáből. Nekem pontosan ilyen kiöntöm van és az a problámám, hogy mindig letörik a szarvasok lába, vagy szarva.
Szoktál egyébként mást is csinálni (hobby).

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Nicika!

Még két kérdés:
Mivel ragasztottad rá a hütő mágnest?
Mivel festetted/lakkoztad őket?

Köszi
Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Mariannka
Veled aztán zajlanak az események ,én még ilyenről nem is hallottam ,és főleg fiúknál. Most felizgattál engem is.

Nancsi
Gratula az esküvőhöz !!
Kismotor is begurul, ha csak végig nem hányom az utat, mert péntek reggel megyek cukrot inni. Nekem a 11 óra jó addig tuti ott vagyok az IKEÁ-nál.

Annácska
Lyly azt mondta 3-as tű kell ,a fonalra meg rávan írva, hogy hányas tűvel kell kötni.

Ildi
Így is szebb a lábad mint enyém. Sajnos nagyon tud fájni a kisujj De szerintem kár röntgenezni, mert úgyse csiálnak vele semmit. De orvonak azért mutasd meg.

Eszti
Szép nagy Bence baba. Majd hozd a felvételt Nancsihoz !

Anita
Várom majd nagyon a csütörtöki beszámolót, hogy mekkora Botond!!
Majd pénteken megpróbálom elkapni a dokit, hátha én is megtudom hogy mekkora Levi

Angi
Tessék csak jönni pénteken!!
Lidi biztos akar majd jönni.

Vikó
Amit meg akarsz nekünk mutatni ,nem kell valami anyagot beszerezni hozzá?

Tünde
Drukk a cukorhoz!

Nicika
Szép a pocid nagyon!

Cory és Nancsi
Nagyon jó az a kép amikor nézitek pocakot!

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Csema: Nagyon szép a pocid. Kép Pihizz jó sokat, és minden rendben lesz.

Nancsika: gratula az esküvőhöz. A bankok miatt ne idegesítsd magad, menni fognak a dolgok. Kép

Vok: örülök, hogy sikerült ennyiből megúsznod a kocsit. Kép

Vas: Elég keményen néz ki a lábad. Szerintem meg kellene mutatni mindenképpen orvosnak, mert ha nem kezeled megfelelően, akkor egy életre sz@r lehet. De ha nem tudnál elmenni, akkor javasolom neked a feketenadálytő krémet. Nekem bejött minden zárt ficam, bokasérülés, stb. esetén.

Esztipeszti: nagyon szépek a képek. Tényleg nagyon boldog pillanat, amikor az ember láthatja a gyermekét. (Ha minden jól megy, akkor ma én is felrakok néhány képet Babóról.)

Mamacka: nagyon jók a képek, amit a találkozón készítettél. És ti is nagyon szépek vagytok. Kép

Tünde: köszi a megnyugtatást az üreggel kapcsolatban. Remélem, hogy nem lesz ebből gond. A szonográfus 9 mm-t mért, szerinte a határérték 1 cm. A doki meg azt mondta, hogy 3 cm alatt nem kell foglalkozni vele, mert fiúknál előfordul, meg korábban ilyesmit észre sem vettek. Csak hát azért ijedtem meg, mert a férjem családjában voltak/vannak vesegondok. Remélem, hogy nem lesz ebből semmi probléma.

A fogam (gyorsan lekopogom) ma egyáltalán nem fájt, éppen csak az érzéstelenítő helyét éreztem. Ettem mindenfélét, hideget, meleget, de semmire nem érzékeny. Kép Jövő héten megyek vissza vele. Csak éppen az ideiglenes tömés íze nem tetszik. Kép

Kérdés: volt ma valaki a Szent Imrében szülés előadáson? Sajnos nem fértünk be a terembe, pedig nagyon szívesen meghallgattam volna. Eléggé kiakadtam, mert sok kispapa ült a seggén, miközben a kismamák álltak. És ekkor kimentem a teremből, mert nagyon elképedtem. A BKV-t már kezdem megszokni, de ezzel nem tudok megbarátkozni. Ugye nem normális, hogy a kispapák ülnek, miközben más kismamák állnak? Mind1.

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann
25+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta,
hozok egy csomó kötött meg varrott állatkát, azok annyira egyszerűek, hogy simán lerajzolva is el tudod őket készíteni, ami pedig kicsit bonyolultabb készítésű, annak a leírását később mellékelem. A lényeg nem is az, hogy ezeket csináljátok meg pont úgy, ahogyan én tettem, hanem hogy ötleteket kapjatok arra, hogyha még azt gondoljátok is, hogy semmilyen kézügyességetek és fantáziátok sincs (marhaság, kizárólag az állami "gyerekközpontú" oktatás eredménye!) legyen gyorsan sikerélményetek! Többször olvastam már itt, hogy valaki azért nem jön el egy ilyen varrós buliba, mert antitalentum. Nos, szerintem nincs ilyen ember, csak még nem érte sikerélmény korábban. De ezután ez nem így lesz KépKépKép És a gyerkőcök nagy becsben tartják azt az ajándékot, amit a mama saját kezével gyártott nekik, ezt tapasztalatból tudom. Az unokahúgom minden méregdárga legót félredobva szaladgált óráűkig azzal a két téglalapból, 1 darab drótból és némi vattából készített múkussal, amit a szülinapjára kapott, mert: képzeld, anya, van farka és IGAZI dió van a kezében! szóval...

Én egyébként elhozom az összes kötés- és varrós szabásmintámat is, hátha találtok valami jó ötletet bennük, és cserébe majd én is jól megnézem mindazt, amit Ti hoztok.

További szép estét mindenkinek! És sok örömködést a babókkal!

Vikó

indianyo

Sziasztok Lányok!

Ma telizabáltam magam, már csak -2 kilónál tartok.

Annácska!
Én úgyis a X. ker. ellen teszek panaszt, csak még gondolkdom a szabatos megfogalmazáson. A IX. meg úgyis mellette van. Kép

Tünde!
Mi is azért mozizunk most, mert utána ki tudja majd mikor lehet. Két hete néztük az Egy szoknya, egy nadrág-ot, most meg a Fej vagy írás-t. Mi itthon nem mozizunk, kevés filmet tudok kétszer megnézni. Kölcsönözni meg lusták vagyunk. Én egyébként a mesecsatornákkal haláli jól elvagyok. Esténként meg Viasat helyszínelők minden mennyiségben. Most Columbót nézünk.

Nancsika!
Kivételesen tejbegrízt nagyon tudok csinálni. A lényeg a méret! Ahány deci tej, annyi lapos evőkanál búzadara. Végig kavargatni kell, addig, amíg már kavarás közben is jönnek a buborékok. És akkor kész van!

Ja, nem is dicsekedtem: szombaton baleset nélkül vezettem pesten és az autópályán fényes nappal.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok Kép
Babetta Kép
Köszi, akkor megveszem a 3-as tűt és valami szép hozzá való fonalat Kép

Szelivi Kép
Fogalmazni most én még nem tudnék, tuti nem szabatosan adnám elő Kép Sok sikert Kép

Esztipeszti Kép
Nagyon édes a fiacskád Kép Hogy nyitogatja a száját Kép
Holnapra jó tornázást. Engem a dokim eltiltott egy időre Kép Remélem azért még fogok tudni menni Kép

Vok Kép
Örülök, hogy működik a kocsitok és hogy még sem lett olyan drága Kép
Köszönöm a megrendelést. Küldök sms-t Kép

Anita Kép
A doki leszúrt, hogy ilyen marhaságot többet ne tegyek. A méhszáj hála az égnek teljesen zárt Kép
Kaptam gyógyszert és most reménykedünk, hogy abba maradnak a görcsök. Szigorú pihenést írt elő a hétre, igyekszem betartani Kép
A baba amúgy tuti jól van, mert hihetelen meccset vív most is a pocimban Kép

Megyek is pihenni Kép Mindenkinek szép álmokat Kép

Kép

Annácska 20+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszenek a képek!

Eszti
Nagyon aranyos kisfiatok van!

Mi nemrég értünk haza! Kép
...hatra mentünk UH-ra.... és tízkor indultunk haza...
A babónk nagyon aranyos... most nem látszott már annyira jól mint a 14. héten... a doki egy szavazatot adott, hogy fütyis a drága...
...de ezt még nem biztosra mondta... Olyan fura érzés volt... én nagyon lánynak éreztem, nem tudom fiúnak elképzelni... most meg lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem örülök a hírnek... ...biztos ő is megérzi... pedig örülök... inkább csak nem hiszem el...

Teszek fel egy-két képet... remélem sikerül. Ezt videóról fotóztam nem valami jók, szinte csak a fejecskéje kivehető (az is elég ufós)! Minden rendben van vele, a méhlepény első fali és egy kicsit lent van remélem majd feljebb kúszik. Nem kérdeztem se a súlyát se a hosszát... fel kellett volna írni a kérdéseimet... már fáradt is voltam... no meg a doki is... Legközelebb december 20.-án megyünk.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika
Ügyi vagy! Kép

Nancsika
...bocsi... Kép

Eszti
Nemtudod az Istvánban hol tart az előadás? Te jársz?

...már én is híztam valamennyit... sajnos... +2 kilónál tartunk! Kép és mostanában megnőtt az étvágyam!

Bocs de nemigazán tudok mindenkire reagálni... megyek eldőlök... jó éjjszakát! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggeltKép

Annyit irtok hogy már egy bő órája nem csinálok mást csak olvasok KépKép

NicikaKép
Klasz lett a hütőmágnes, én is szoktam ilyet csinálni, nagyon ügyin festetted kiKép
A pocid is nagyon helyes, és azért jó olvasni, hogy kezdesz kicsit megnyugodni a kilók miatt, a végén szerintem már nem fogsz olyan lelkesen a mérlegre állniKépKép

NancsikaKép
Gratula az esküvőhöz, kitartás a bankhoz, és nyugi, hogy ne kelljen a nagy fehér főnökkel reggel találkoznod.
Pénteken ha lesz autóm végre, akkor én is beneveznék hozzátok varrogatni, de ember tervez....

Lányok tök jók a képek a talirólKép

Minden uhásnak nagy gratula, én még olyan sokára fogok mozizniKép Bár ha végre van egy kis szerencsém akkor a börzén talán sikerül, de nem merem magam beleélni...

AnnácskaKép
Pihenj inkább a torna ráér, fogsz te még eleget mikor már két gyerköc után loholszKép

SzeliviKép
Csak erélyesen kérem azt a panaszlevelet, mert már nonszensz hogy helyenként mit meg nem engednek maguknak az okmányirodák KépKép
Látom Te is helyszínelők kedvelő vagy, én is szeretem, csak a párom miatt ritkán jutok hozzá, nem kedveliKép

MamackaKép
NEm olyan biztos ám hogy kukis a kis drága, főleg ha nem látta elég jól a doki. A mellső fali lepény még tovább ront a láthatóságon, vagyis még lehet hogy Te nagyon is jól érzed és kislány van a pocibanKép

MariannkaKép
Jó hir hogy már jobban van a fogad, már csak a jövőhétig kell kibirnod a probatőmés izét ez vigasztaljonKép
Amit meg az igazán figyelmes kispapákról irtál elég elszomorító Kép Én tuti megjegyeztem volna hogy talán egy pocakos maminak jobban kéne ülni, mint egy virgonc kispapinak.... többbit meg nem irom le hogy mit gondolok.....

A fiam annak idején vesetágulattal született, de két hónap alatt eltünt neki, vagyis tényleg a fiuknál elég gyakori, de elég gyorsan ki is nővik. A régi elavult vizsgálati módszerekkel ezt észre se vették anno...

Vok Kép
Azért ez jó hir hogy nem több tizezer ugrik, hanem jóval kevesebből megusztátok. Drukkolok, hogy a pasi fizessen és belássa megkora balfácán volt, ha meg nem akkor meg ne sajnáld a tintát a panaszlevénélKép

IldiKép
Huuuh nem semmi a lábad, ezt sikerült jól elintézned szegénykém Kép
A feketenadálytő krémet én is csak javasolni tudom, ilyen esetekben csodákra képes. Ha még se mennél el dokihoz akkor probáld meg rögziteni a másik ujjadhoz szegény kicsit.

EsztiKép
Jó volt olvasni a vidám soraidat nagyonKépKép

Nah most mennem kell mert ébresztőt fujt a fiam... és még rendet kell raknom egy kicsit a lakásban, mert jön a barátnőm a fiával át játszani és legalább látszatra legyen rendKép

Ági
23+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok kismamik!Kép
Sajna megint ronda borús az idő!
NicikaKép
Nagyon jók a hűtőmágneseid, én ezerrel most a patchwork karácsonyfadíszeket készítemKép
A pocid méretére te se panaszkodhatsz, szép nagy!Kép
Köszönöm mindenki kedves sorait,én is mindenkinek gratulálok (Uhus képek)
IndianyoKép
Engem is nagyon érdekelnének a kézzel varrott játékok, de sajnos elmenni nem tudok, egy-két szabásmintát nem küldenél az eimailemre és pár képet ha tudsz!
TündiKép
Köszönöm és figyelem a mailt.(sarokszekrény)
NancsikaKép
Gratula az esküvőhöz!!

KépKép
csema

Sziasztok Leányok!

Csema, sajnos nekem nincsen semmiféle digitális kütyüm, amivel fotókat tudnék csinálni Kép szívwesen küldök majd neked is a leírásokból, persze! Mennyire bonyolult dolgokra van szükség? Mármint, a téglalapos megoldás érdekel, vagy tudsz kötést szaporítani-fogyasztani sorok közben is? Nem mintha ez bonyolult lenne, csak kezdőknek esetleg félelmetesen hangzik. Utóbbi esetben akkor mindenféle négylábúakról is tudok jókat adni Kép

Minden szépet és jót a mai napra mindenkinek!

Vikó

ui. Nancsikától és Nicikától kedvet kaptam a Gportálos honlapkészítéshez. bár még nem sikerült képeket felraknom (nem ismeri fel a jpeg formátumot a drág valamiért), meg tartalom sincsen, de azért néha nézzetek be! majd ota fogom feltenni az irományaimat meg a hasznos linkeket.

No még egyszer szép napot!

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!
Csema,
nagyon jók ezek a gömbök! Én is vettem és majd szalvéta technikával szeretném díszíteni. Plussz lassan meg akarom gyártani az adventi koszorúnkat is, mert jövő vasárnap már első advent!

Tényleg, Ti tudjátok már, hogy kinek mit vesztek? Nekem lassan ki kellene találni, mert a 7végi nagy tömeget az áruházakban nem bírom. Persze anyu mondta, hogy nem kell semmit vennünk, ez a karácsony már nem arról szól, hanem a babáról, de akkor is, ugyse bírjuk ki. Kép
Még azt se tudom, hogy le tudunk e menni a családhoz még akkor?!
Szép napot MIndenkinek! Csúnya ködös idő van! Kép

Angi 27+5</font>
angi79

IndianyoKép
Tudok kötni,nyugodtan küldhetsz olyan mintákat is, ha a varrós talin is csináltok képeket, biztosan felrakják a lányok, és akkor legalább én is megtudom nézni, miközben azért vérezzni fog a szívem, hogy nem lehettem ott!Szóval egy-két elkészűlt művet is fotózzatok le!
Köszönöm előre is! Pusszancs: Csema

KépKép
csema

AngiKép
Az én életemből is kimarad az idén a vásárlás, de szerintem ha ismered a szalvéta technikát, miért nem csinálsz te a családnak ajándékot...
Veszel pár fadolgot hozzá, pl szalvétatartó, teafiltertartót vagy agyagkaspót, kidíszíted szalvéta technika segítségével és ott az ajándék, ami egyedi és a szíved lelked benne van hiszen te csináltad!
Én mindíg is többre tartottam ezt a fajta ajándékot, mint a vásároltat

KépKép
csema

SziasztokKép

Elnézést a betolakodásértKép

Annácska
Csak panaszkodni jöttem, hogy a mi topikunkba nem jössz írogatni.
Hát ide kell jönnöm, ha szeretnék felőletek olvasni?!
Ha jól emlékszem a múltkor voltatok szív UH-on, ott mi volt? Ugye minden rendben volt?
És most olvasom, hogy görcsölget a pocid.
Ejnye-bejnye, hogy ilyeneket nekünk a másik topikba le sem írszKép
Úgyhogy tessék szépen nekünk is írogatni, mert hiányzolKép

BabusKép

Kép
babus2005

Angi Kép
Csatlakozom Csema ötletéhez Kép Tavaly karácsonykor se volt túl sok manink, sőt időm se nagyon akadt vásárolgatni menni, ezért elhatároztam hogy mindenki kézzel készített ajándékot kap: csináltam sajátkezű muffinszakácskönyvet szalvétatechnikával diszitve, teafiltertartót, órát, faliképet gipszalaput , meg sok sok fenyőfa díszt: amit Nicika is feltett rénszarvasokat öntöttem ki és damilt tettem bele hogy fel lehessen akasztani.

CsemaKép
Ezek a gömbök állati jók, foltvarrással még nem mertem kezdeni, de már nagyon csapja a fantáziámat.

VikóKép
Hu ezek az állatkák engem is éredekelnek, ha majd ráérsz megdobhatsz leirásokkal ugy mint Csemát, de még bizakodom benne hogy pénteken sikerül eljutnom Nancsikához és akkor láthatom élőben is.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia ÁgibosziKép
Ez nem foltvarrással készűlt és hidd el nagyon egyszerű!
A gömb hungarocell, sniccerrel bevágod kb 3-5 mm mélyen a mintát, a minta szélességénél kb fél mm -rel vastagabb csíkokat vágsz az anyagból(így könnyebb tömködni, kevesebb a kárba veszett anyag)és a sniccer másik felével óvatosan a bevágott lukakkba tömködöd az anyagot, ha túl sok marad a szálén éles ollóval levágod, és a maradékot is betömöd. ha kész az egész gömb a vágásokat a díszzsinórral körbetekered(nem feltétlenűl kell) és a zsinórt pici gombostűvel rögzíted! A díszítés varrható flitter(szintén pici gombostűvel rögzíted)

KépKép
csema

<font color="119911">Aranyosak vagytok lányok a tippekkel és van akinek ilyen dolgot csinálok majd. Kép
De a 19 éves öcsémnek meg a férjemnek és a keresztgyerekeknek muszáj venni valamit. Csak az a kérdés mit? A 2,5éves Milán lehet, hogy egy barkácspadot kap. Nagyon klasszul néz ki.</font> Kép
angi79

Babus Kép
Most írtam az előbb nektek Kép

Annácska 20+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Akkor most küldök egy kis lovacskát, hogy kedvet kapjatok! sajnos csak webkamerám van, meg a világítás is vacak a szobámban, de azért remélhetőleg látszik valami belőle. Az álmos szemeim mindenesetre jól felismerhetők! Ezt a pacit kb. 2 óra alatt meg lehet kötni, egy harmadik óra az összeállítás - ezt gyakorlottaknak számítottam, de a gyakorlat egy kis kötéstudással nagyon gyorsan megszerezhető!
MAjd olyat is hozok, ami már meg van kötve, de még összeállításra vár (ez utóbbi a macerásabb).
Kép

indianyo

KépKépÍgy néz ki félig készen.

KépKép
csema

Jó reggelt Jányok! Jó nagy fene köd van már megint.Kép
De most jól vagyok.Kép Akkorát aludtam, nem kellet pisi éccaka, Alex sem zaklatott, szal tuti minden.Kép

Babetta!
Köszönöm a gratot.Kép Drága párom tegnap azt mondta, h csak akkor vesz el kutyafuttában, ha megy a hitel, egyébként szeretne szép esküvőt. Legalább esküvőt, szépet, lelkiset! Kép De ha megy a hitel, akkor ok, de akkor is látni akar szép menyasszonynak.Kép Olyan kis drága. Majd, ahogy a szüleimet ismerem úgyis lesz egy lagzi valamikor, ha Alex megvan, mert azért a szívük szakad meg, h nem láthatnak menyasszonynak. Annyira drágák.
Tegnap este még apu is megrígatott egy kicsit, amikor felhívott.Kép Annyira imádom Õket, h így állnak a dolgainkhoz! Nagyon jó, h ilyenek. Kívánom mindenkinek, h ilyen szülei legyenek, mint amilyen nekem vannak.Kép Tündérek!
Csak nem lesz baj a cukros cuccal, és gyere csak! Rötyi meg van itt is, ha gondok lennének! Kép

Mariannak!
Úgy legyen! Neked legyen igazad a bankokkal kapcsolatban! A képeket meg várjuk!

Szelivi!
Köszi a tippet tejbegríz ügyben.Kép
Hogy érted, h baleset nélkül vezettél? Friss jogsi, vagy mi? Vagy csak autópályán nem csapattál még?Kép

Annácska!
Pihikézz akkor sokat, de ha tucc, azért gyere pénteken! Ígérem, nem pakoltatom át a szobánkat! Kép

Mamacka!
Nagyon édes a kis Manótok.Kép Nem is ufós.Kép Bár, ha vígasztal a Párom úgy hívja Alexet, h Ufófejú Kistakony.Kép Ha veszek neki valami ruhát, akkor az, szkafander, és nem rugi, vagy akármi.Kép Olyan bojond.Kép
És semmi baj a talis fotókkal, nagyon jók.Kép Szal ne bocs.Kép

Ágiboszi!
Igyexek nem parázni sokat.Kép Ígérem! Kép Nem vagyok egy idegbeteg fajta, hála az égnek, de ilyen helyzetben még nem voltam, h lakás vásárlás, sok pénz, miazmás. Tkp, a szüleim lóvéjával jáccunk, és nagyon nem tenne jót a lelkemnek, ha előhitel ok lenne, mi jól lefoglalózzuk, és a végén kiderül, h mégsem ad hitelt a bank. Valahogy nincs kedvem bukni olyan sok pénz.Kép
Varrni meg gyere! Legalább megismerünk személyesen is!

Csema!
Nagyon szépek a gömbök! Én ilyet nem tudok csinálni.Kép Pedig olyan jó lenne.
Köszönöm a gratot.Kép

Varrós bulival kapcsolatban, arra gondoltam, h tök jó lenne egy scanner. Lehet, tudok egyet kölcsön kérni az Exemtől, de nem ígérem. Az ilyen mintákat, miazmásokat, amik scannelhetőek, azokat lehet, nem lenne hülyeség bedigizni így. Fotó nem biztos, h olyan jól sikerülne. Ha van valakinek, akkor el tudná hozni?

Futok reggelizni, meg készülődni. Úgy izgulok, pedig még most semmi nem lesz a hiteles csajnál.

Pusza!

Nancsika & Alex 22+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

IndianyoKép
Kép
Nagyon édes az a lovacska!

KépKép
csema

Sziasztok!

Olyan klassz, hogy itt mindenki ilyen ügyes! Kép Én soha nem lennék képes ilyen szép díszeket, hűtőmágnest, stb. kreálni.

Ágiboszi: köszi a megnyugtatást, hát legyen minden rendben. Nem idegesítem magam, mert annak semmi értelme. És ha én nyugodt tudok maradni, azt érzi Babó is. Kép

Csatolok egy képet az arcáról, ami hétfőn készült. Olyan sokat változott öt hét alatt. Sokkal szebb lett és érettebb.

Kellemes napot és jó pocaknövesztést mindenkinek.

Mariann
25+3Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok Kép
Csema Kép
Nagyon tetszenek a gömbök, ügyi vagy Kép

Indianyó Kép
Nagyon tetszik a lovacska Kép Bárcsak tudnék kötni Kép

Nancsi Kép
A világ minden kincséért sem hagynám ki a pénteki varrás Kép
Oké, akkor pakolni nem fogok Kép

Angi Kép
Még nekem sincs semmi öttletem karácsonyra, pedig lassan muszály lenne legalább az öttleteket begyűjteni Kép

Annácska 20+2

annácska

MariannkaKép
édes a pocaklakód!

KépKép
csema

Mamacka Kép
A fejecskéjét, meg a gyöngyöző gerincét ki lehet venni a képből Kép

Mariannka Kép
Szépen lehet látni az arcocskáját Kép Nagyon jól sikerült ez a kép Kép Gratula hozzá Kép
Régen én is azt mondtam, hogy semmit nem tudnék kreálni, aztán szépen lassan sikerültek a dolgok. Érdemes megpróbálni Kép

Annácska 20+2

annácska

Látom mamikák, pörögtök már reggelKép

Mamacka, Mariannka: UH képekhez gratula, nagoyn édesekKép

Vikó, Csema: Nagyon ügyesek vagytok, baromi szép dolgokat készítettekKép Én sajnos továbbra sem tudok semmit sem készíteniKép

Annácska: Vigyázz nagyon Magatokra, pihenj sokat! Jobban érzed magad?

Angi: Karácsonyi ajándékokkal én is bajban vagyok! Mi is alapvetően azt mondtuk, hogy a baba az ajándék, meg itt lesz a babakocsi, bababútor..., de én is szeretnék vmi kis vmitKép venni férjnek is, szülőknek is, tesóknak is...
Most indulok a védőnőhöz, meg sztem kicsit csavargok a városban, ötletmerítés gyanántKép

Északa Botond sem hagyott engem aludni! 4x keltett fel, mindig addig rugdalt, míg át nem fordultam a neki kedvező oldalraKép Már ő a főnők, de imádomKép

Szép napot mindenkinek! (Indulásig még benézek)Kép

Anita (25+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Te Mariannka! Az "én soha nem lennék képes ilyet kreálni" kezdetű mondatokat a rossz iskolai tapasztalatok mondatják veled, biztos vagyok benne, hogy nem így van! Mindent meg tudsz csinálni, hidd el! Csak neki kell ugrani - esetleg némi segítséggel - és aztán gyorsan jön majd a sikerélmény, meglátod. Én nagyon szívesen segítek neked, hogy az a fránya mondat soha többé ne jusson eszedbe! Hidd el, a dolgok mindig sokkal egyszerűbbek, mint amilyennek látszanak KépKépKépKépKép Az ajándékkészítésnek egyébként az a legnagyobb előnye, hogy közben te magad örömködsz sokat Kép

No, nem is akarok már több ilyen tanárosan mondaniKép (De amit idáig mondtam, az tapasztalati tény!)

Annácska!
A kötéstanulás nem ördöngősség, hidd el Kép Mondjuk talán most nincs valami sok időd, de azért érdemes belevágni.

indianyo

Helló!
voltam a keletinél a turiban de betegség miatt zárva. Kép
Mire visszagyalogoltam a metróhoz már eléggé fájt a hasam. Egyszeűen nem bírok sokat sétálni. Ez nagyon idegesítő. Felmentem a Normafára és hazahoztam a melót de inkább csinálok minden mást minta sa szakdolit ...

Az UH képek nagyon jók, bár én a 4Dset nem látom amin a kis kukacos száját nyitogatja... Lehet, hogy a gépemmel van vmi.
Mikor van kötelező UH a genetikai után?
28. hét?
katicuska

Sziasztok most búcsúzom du talán jövök, addig is akinek van kedve a lánykámat megnézzni itt küldök pár internett címet ahol képek vannak róla a hétvégi Rg mesterfokú bajnokságon készűltek
http://www.palhegyi.com/shop/index.php?cPath=34_107&page=9 itt a piros arany dresszében van
http://www.palhegyi.com/shop/index.php?cPath=34_107&page=21 az 5612-től
http://www.palhegyi.com/shop/index.php?cPath=34_107&page=31a 6177-től
http://www.palhegyi.com/shop/index.php?cPath=34_107&page=48 a7452 és 7454-es képen

KépKép
csema

Bocsi a 3 cím végéről az a betűt szedjétek le akkor ugrik oda ahol 6177-től tudjátok a képeket megnézzni

KépKép
csema

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?