Új privát üzeneted érkezett!

Szirom ,akkor tudd meg az akupunktúrás időpontokat, aztán majd egyeztetünk, Gabival is.Kép

Valószínű, Gödöllői tesco lesz a bevásárlásból este.
Amióta kiköltöztünk ,nagyon ritkán megyünk a corába, auchanba is.

Szirom ,még mindig tápit adsz Miksának???
Én is, de én teszek bele kakaót is(hadd hízzon a cukortól mégjobbanKép ), de most gondolkodom, hogy elkéne kezdeni fele-fele arányban tejjel próbálkozni.Levente is 20 hónapos korában tért át a tejre.

Márti, hát akkor vetess apával egy sz.gépet, internet előfizetést, aztán tudsz jönni bármikorKép
Nekünk is akkor lett internet, amikor otthon maradtam szülés előtt.Bár akkor még nem is babaneteztemKép

Az adag szerintem normál, (bár, még mindig nem bontottam ki)-még meleg volt , amikor hozták.(nem akartam, hogy kihűljön)
Árak kb.400-tól 5-600-ig.
ha mindnnapra rendelek, akkor 2500-ből futja egy hétre.Most csak 4 napra kértem, volt benne 400, meg 600 ft-os is, így lett 1995.ft.
De mindennapra úgysem találok fogamra valót, mert tök finnyamatyi vagyokKépKép

Pusz
vas

Sziasztok,
itt vagyok, de megint csak röviden, mert Abel meg mindig beteg es nagyon nyügös. MOst is itt sir a labam alatt. Hetvegen majdnem ügyeletre kellett mennio, mert majd ket napig nerm volt hajlando inni, gondolom ugy fajt a mandulaja. Ja, voltunk dokinal penteken, mandulagyulladast is szedett a hörghurut melle. Tök jo. Aztan lazas volt tegnapig, csak kuppal volt jol, aztan az antibigyotol biztosan jobb lett a torjka es elkezdett inni. En mar itthon bögtem, hogy biztos korhaz lesz belöle, mert mar pisi sem volt a pelusban. Aztan hirtelen megivott egy egesz üveg teat es lathatoan jobban lett. Szoval most epp labadozunk, de meg nem az igazi.
En sem vagyok tul jol, a torkomat en is erzem, remelem nem betegszem le teljese, nem kapom el. De hat nem tudok mit csinalni.
Elkezdtem egy ujabb kurat, remelem bejön, majd tajekoztatok.
Szirom, majd ird meg, hogy milyen az akupunktura.
Ildi, nagyon csini vagy ezzel a hajjal is, nekem tecc. Az Emili is tecc, de inkabb ugy, hogy Emily. Bar ez itt jo nalunk, otthon egy ket hülye meg mashogy olvasna talan. Mi megegyeztünk apaval, ha lany lesz a köv., akkor Emma lesz.
Marti, hat tenyleg sok sikert az apolashoz, a ruhaidra pedig irigy irigy!
Na mennem kell, mert kitört a pokol...
pusz
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ildi! Tápit adok Miksának, de már csak reggel kap, meg időnként este, ha kevesebbet vacsizott. Szereti a tejet is, de szerintem abban nincs annyi tápanyag, meg egyébként is isten tudja, miket tesznek bele, és miket hagynak ki belőle. Mostanában a régi tej már meg se savanyodik, hanem csak büdös lesz, észrevettétek? A tápiról legalább tudom, hogy mi van benne. Szereti is Miksa, meg sok helyen ajánlják is 3 éves korig. Kakaót viszont nem issza meg, fogalmam sincs, miért.

Motiot! Jobbulást Ábelnak! Akupunktúrát majd megírom, délután kell hívnom a csajt.

Márti! Nagyon helyes, csak vegyetek gépetKép

És ha már Márti fölhúzta a folttisztítást: a szőnyeget nem bírtam rendesen kipucolni a hányás után, pedig átmentem rajta Vanish szőnyegtisztítóval néhányszor. Szőnyegtisztító gépünk nincs, mert alig van szőnyegünkKép Naszóval hányásfolt?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

<font color="0000ff">Sziasztok!!!

Megjöttünk Szentesről Kép Már tegnap itthon voltunk, de ahogy hazajöttünk, felcuccoltunk, mentünk bélelt cipőt venni Zsoltikának. Nagyon bejött már ez a hideg, és nem akartam, hogy esetleg pont a lábáról fázzon meg, vettünk egy nagyon klassz bakancsot Kép Aztán haza, és irány a kick-box Kép Nagyon jó volt!

Viszont ma nagyon megijedtem Kép Képzeljétek, Zsoltika nyalt egy kis elemsavat KépKépKép először nem is tudtam, hogy mi a fenét csinált, csak jött oda hozzám, öklendezett és a nyelvét is kidugta. Végül persze kiderült, hogy az történt, hogy van egy kicsi rádiónk, és annak a műanyag borítását nyalogatta. Hogy miért, azt nem tudom Kép Na és az elem savja vagy mi meg kifolyt benne, egy pici biztos jutott a borításra. De az biztos, hogy nagyon kevés lehetett. Viszont csípte neki eléggé Kép Hú, a frász jött rám, telefonálgattam össze-vissza, de mindenki megnyugtatott, hgoy nincs baj, csak tejet igyon és kész. Tejet nem ivott, de 2 danoninot bevágott, és nagyon hamar teljesen jól lett, mint ha mi sem történt volna. De én még mindig teljesen rosszul vagyok ettől Kép </font>

Motiot,
szegény Ti! Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok Kép De még szerencsre, hogy nem kellett Ábelt kórházba vinni, fő hogy ivott és nem kellett infúzió.

Ildikó,
szép neve lesz a kicsi lánynak Kép A frizurád is nagyon tetszik, szerintem jobb így röviden. És azt kell hogy mondjam, hogy Te voltál a legcsinibb anyuka a talin Kép De komolyan! Pici smink volt rajtad, ugye? Én egyszerűen képtelen vagyok rendesen kifesteni magam Kép Pedig szeretném megtanulni, és a kozmetikusom már meg is mutatta, de nagyon béna vagyok Kép Max. a számat festem ki így, és most Szentesen a kozmetikus csajszinak volt egy nagyon szép szájfénye, persze Clinique Kép De sebaj, annyira tetszett Apának is, hogy engedélyezte, hogy megvegyem Kép Végülis neki akarok tetszeni Kép Szóval amint eljutunk a Duna Plázába, beruházok egy ilyen szájfényre Kép
Néztem Levente fotóit, szerintem nagyon jók, és ezeken nagyon hasonlít is rád! A mosolya, meg a gödröcskéi Kép Tiszta anyja ez a fiú!

Szirom,
én is emlékszem a szülésedre, főleg a pálcikás rész maradt meg az elbeszélésedből. Tényleg nem semmi lehetett Kép

Márti,
jó kis cuccokat vettél Kép Hú de imádok én is vásárolni! Meddig lesz bent Apuci a kórházban? Szegényke, drukk neki a műtéthez, és gyors felépülést kívánunk!!! Nagyon jó lesz, meglátod, ha lesz otthon gépetek és internet Kép Muszáj szerintem, máskülönben honnan látnám a híreket? No és itt van a babanet ugye Kép

<font color="0000ff">Lányok, most már lépek, de előtte még egy infó: láttam ma a boltban norbis szaloncukrot Kép Ha jól láttam, 1-es kód!!! Zseléset néztem ki, valamikor megveszem és megkóstolom, mert nagyon kiváncsi vagyok rá Kép Ja, marha drága persze Kép Viszont muszáj visszafognom magam megint, mert a szentesi hétvége utáni + 1 kg rajtam van Kép Úgyhogy megy a Norbizás ezerrel!

Sziasztok!

Gabi</font>

pgaboka

Tök gyors leszek:
szegény Ábel, jobbulást nekiKépKép

Norbis szaloncukorKépKépKépKép
Kiröhögöm, de lehet, hogy ilyet veszekKép
Melyik édességgyártó márka terméke???
Milyen ízekben láttál, és mennyiért????KépKépKépKépKépKép

Azt hiszem eltörtem a kislábam ujjátKépKép
belerúgtam az ágy lábába, be is dagadt, és iszonyúan fájKép
Az a legdurvább, hogy már ez valószínű egyszer el volt törve, ugyanilyen szitu alkalmából.Akkor is tök sokáig fájt, meg érdekes formája voltKép

Gabi, hú, vigyázzatok az ilyen savakkalKép
Az a lényeg hogy nem lett semmi bajaKép
Köszi, hogy engem találtál a legcsinibbnekKép

Én szívesen megtanítalak sminkelni(tudod, ez a szakmám), és szakmai ártalom, hogy anélkül még a bótba se megyek el.(na, csak minimális, de kellKép )
De akkor tényleg nálunk intézzük a következő talitKépKép

Motiot, nekem is úgy jobban tetszik, hogy Emily, de itt csak i betűvel a végén anyakönyvezhető.

Hányásfolt???
Passz.
Nem tudom.Ha a vanish se eszedte ki, akkor nincs ötletem.
Olivér meg még mindig alszik.Tiszta kettyó volt délelőtt.A rajzolós, villadobálós mutatványa után még művelt dolgokat, a végső az volt, hogy lezúgott a székről.
Na, akkor vittem aludniKép

Megyek, mert 3/4 5-kor meg húzunk bevásániKép
Puszi
ildikó
vas

Halihó!

Ildikó!
Nem tudom, hogy melyik, de talán Stollwerk? De nem vagyok biztos benne. Már a pénztárnál álltunk, amikor megláttam, épp csak lecsekkoltam az árát, aztán majdnem elájultam Kép Asszem 300 gramm és 629 ft, de egyébként minden diétás édesség 2-3x annyiba kerül, mint a normál mezei cukros Kép Szóval valszeg nemcsak meggazdagodni akarnak ezen, bár azt is tuti fognak.

Szavadon foglak ám sminkelés-tanítás ügyben! Úgyis most vettem nagyon klassz rózsaszín szemhéjpúdert, alapozóm is van, rúzsom meg rengeteg. Csak arcpirosítóm nincs... És mikor lesz nálatok a tali?? Kép

Ciki, de leírom Kép Szóval most a kozmetikázás után ugye kifestett a kozmetikusom, és amikor le akartam szedni a szemfestéket, annyit bénáztam, hogy csak na! A szemfestéklemosó belement a szemembe, hatvan vattakorongot is elhasználtam talán, mire minden lejött, de már úgy kivolt a szemem, hogy csak úgy folyt a könnyem Kép Szóval azt is tanítsd majd meg, hogyan tudom eltávolítani a festéket szakszerűen Kép

Kisujjad Kép Ezzel el kell menni röntgenre? Szép is lenne, ha begipszelnének Kép Remélem, nem tört el, és hamar meggyógyul a lábad!

Szirom!
mi kölcsönkaptunk nemrég egy Amway-es folttisztítót. Nálunk nagyon hatásos volt, ugyanis zsírkrétával rajzolt Zsoltika a szőnyegre Kép Viszont kijött a folt! Csak ezt tudom ajánlani, más ötletem sajnos nincs.

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Szirom!

Tényleg, tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy mi az a pálcika? Olyan tágítónak tudom elképzelni, de inkább elképzelni sem akarom. Azért írd le, OK?
Zenebölcsi: Vasárnap voltak a Fiúk. (Én főztem sajnos) Háát, sajnos most itt ugyan olyan passzív volt András mint a múltkor. Mindent az Apjának kellett csinálni, énekelni, hangszereket megszólaltatni. Aztán a végén persze minden érdekli akkor már bátor, Õk jöttek el utoljára. Most vasárnap majd megpróbálok Én is elmenni, majd vmi. gyors egyszerű kaját próbálok csinálni. Még nov.-ben lesz 2, dec. szünet aztán januártól újra indul. Ti voltatok mostanában?

Gabi!

Csúcs ez a Norbi. Szerintem Õ csak a nevét adja az egész cucchoz, így ugyebár könnyebb eladni a gyártónak. Hisz az Õ neve garancia az egész fogyi témára. Marha szerencsés csillagzat alatt született ez a Pali.
Smink ügyben én sem vagyok egy nagy fenomén, de az alapokat azért tudom. Én is a kozm. barátnőmet szoktam nyúzni. Nálam meg az a baj, hogy ha nyitva van a szemem akkor eltűnik az a bőr amire színt szoktak felvinni (Ildikó, ezt majd fordítsd le magyarra) mert felső szemhéjam kicsit duzzadtabb és nem lehet kifesteni. Ha viszek fel rá pl. szemceruzát akkor az simán felkenődik a felső szemhéjamra. Na, de ez legyen életem legnagyobb problémája.
Apuci kórházi tartózkodása állítólag 1 hét, aztán 6 hét járógipsz és utána tanulgat majd újra járni. Ezt akár hogy is számolom olyan jan. közepét fogunk írni mire a végére éerünk ennek a rémálomnak.

Ildikó!

Megtaláltad azt a topicot amit írtam tegnap, v anélkül is megoldódott a téma? Képzeld, szegény Anyukámnak olyan erős csontritkulása volt, hogy ha Õ belerúgott akár a küszöbbe v. a szék lábába simán eltörött a lábujja. Szerencsére volt biztosítása. Ilyenkor elment orvoshoz, papír, biztosító, aztán általában szokott kapni 3-4 eFt-ot. Szoktuk is szekálni szegényt, hogy ez a fizetés kiegészítése.
Azt Én is akartam írni, hogy tényleg csini voltál. Nekem viszont a hosszabb haj jobban tetszett.

Majd jövök.

Márti
mártus

Jo reggelt,
csak röviden megint, nem hiszem, hogy tudok jönni ma, mert eleg szarul vagyunk. Abel tiszta natha meg mindig es köhög is csunyan, viszont laza az mar nincs. Erre en is elkaptam töle, faj a torkom, a fejem es folyik az orrom. Szoval ennek mar soha nem lesz vege!!! Elegem van.
Abel raadasul tegnap egesz nap csak üvöltött, nem tudom miert, lehet, hogy valamilye fajt, meg a boltban is üvöltött, pedig azert mentünk el, mert a bevasarlokocsiban imad nezelödni. De nem. Orditott. En meg mar csak röhögtem kinomban egesz este. Teljesen kesz vagyok idegileg, mindjart veszek be egy termeszetes nyugtatot, mert tenyleg kell. Nem tudom miert borultam ki most ennyire, nagyon elegem van. Ugy erzem ennek soha nem lesz mar vege es soha nem leszünk egeszsegesek.
Na nem depizek tovabb, hanem megyek reggelizni es bevenni a nyugtatot.

Gabi, jo, hogy megint itt vagytok, a Zsoltikanak pedig jo, hogy semmi baja nem lett. En is nagyon megijedtem volna!

Ildi,
vigyazz magadra! Azt tudod, hogy ilyenkor nem nagyon jo a röntgen?

Marti, te fogyozol most? Vagy pihi van?

Szirom, mi van az akupunkturaval? Ird meg!

Na leptem. Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!!!!!!

Márti tuti eltörött, annyira sz@rul néz ki, dagadt, kék-zöld, és rettentően fáj.
De a röntgenen kívül szerintem ezzel nem tudnak mit csinálni, ugye????
Kisujjat nem gipszelnekKépKépKép

Apát küldted a zenebölcsibe?
Tök jó fejKép, az enyém biztos nem ment volna el.OKép

Márti, ha elkenődik a szemceruza, használj vízállót, vagy pedig szemhájpúderalapozót, amit a szemhéjra kell kenni, aztán lepúderezni, és utána jöhet a ceruzaKép
Vagy jó minőségű cerkát, de az nem ócsóKép
(egy jó minőségű, vízálló ceruzáért több ezret is elkérhetnekKépKép )

Gabi, bármikor, nagyon szívesenKép
Szirommal együtt meg kijöhetnétek valamikor tényleg.Van is egy jó ötletem:amikor Szirom megy akupunktúrára, utána felvesz benneteket valahol, aztán kijöttök együttKépKépKép
Nem jó ötletKép ?
Szirom ,mit szólsz hozzá??????KépKép

Gabi, 300 g 600-ért nem is olyan vészes, én pl. mindig szamos marcipánt szoktam venni, hát az se lehet több 40 dekánál, ezerért.Meg a milka sz.cukrok is elég húzósak.Én meg csak ezt a kettőt szoktam venni.
Persze a fiúknak zseléset, mert azt szeretik.
De az idén csak Norbis leszKépKép
És legalább Norbi arcképe ott van minden egyes papíron??KépKépKépKép
Mer nekem csak akkor kell
Norbit akarok a fán lógva látni
Kép

Kezdődik a tubbies, kapcsolom át nekik a tv-t
Puszi
vas

Motiot, egyszerre írtunkKép
javulást nektek, aztán gyógyulgassatokKépKép
Kép

Röntgenre biztos nem megyekKépKép
Úgyhogy nem lesz káros a babuciraKép
vas

Itt a lábujjamKép
Nem röhögniKépKépKép
Kép

Kép
vas

Sziasztok!

Lement a fél Tápipi, mire végigolvastalak benneteketKép

Ildi! Nem gipszelnek kisujjat, nekem is volt egyszer, hogy belerúgtam a betonlépcsőbe anyáméknál, amikor télen mezítláb spuriztam ki az újságért. Megröntgenezték, megállapították, hogy eltört, de el nem mozdult, azt mondták, kíméljem, és hogy nem könnyen tudok majd cipőt húzni. De elég gyorsan rendbejött. valami krémet azért kenhetsz rá szerintem.

Az, hogy kivigyem Gabiékat, jó ötlet, de szerintem nem bírjuk egybekötni az akupunktúrával (Battyhányi térnél), mert akkor szétvágjuk az alvásidőt. Olyan napon kéne, amikor nem megyek kezelésre. Annyi, hogy Miksa közvetlenül ebéd után alszik, olyan 1 körül teszem le. Min. 1 órát, max. 3-at szunyál. Délelőtt viszont be kell jönnünk a szigetre a 11.40-es komppal, mert utána egy órán át nincs járat, és ha a 12.40-essel jövök, akkor bealszik a kocsiban, és megette a fene az egészet.

Gabi! Neked hogy lenne jó? Ti a XIII. kerületben vagytok, ugyi?

Elemesav brrrr.... elhiszem, hogy frászta kaptál.Kép

Motiot! Jobbulást még mindig! Biztosan fáj valamije Ábelnek, azért nyűgi, Miksabucival is ez volt. Elmúlik, de tudom, hogy nehéz. És este ne nyugtatót vegyél be, hanem igyál meg egy felest, az uram szerint az fertőtlenít, bármilyen vírusról, baciról van szó, és az ember hangulatának is jót teszKép

Akupunktúrára pénteken 10-re kaptam időpontot. Úgyhogy akkor startolunkKép

Márti! A pálcika az tényleg tágító, abortusznál szokták használni az olyan fiatal lányoknál, akik még nem szültek. De csak egyet, nem négyet. Felteszik a méhszájba, és ott megszívja magát, és megdagad, kb. akkora volt, amikor kivette a doki, mint egy ceruzaelem. Mármint egy. Ez volt az utolsó mentő kísérlet, hogy meginduljon a méhszáj. Végülis használt is.

Zenebölcsi: Miksa is 3. alkalommal kezdte élvezni, addig kukáskodott. Ma megint megyünk, 11-re.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! GyönnyörűKép Ne legyenek illúzióid, szerintem is eltört, de meggyógyul az!Kép

Húú, még valami! Tegnap voltunk shoppingolni, és tök jó hatással volt rám, meg a gyerek ruhatárára. A Zarában vettünk neki kabátot, a C&A-ban pedig 3 pulcsit, 2 sapeszt, egy sálat, egy nadrágot. Elég tűrhető árakon. Viszont nem láttam overált, csak 92-est, az meg éppenhogy jó lenn most, akkorát már nem merek venni. Ti merre vettetek overált? SOS, a hétvégére havat mondanak!

Ezenkívül bementünk a Marks&Spencerbe, ahol láttam szép cuccokat, és próbáltam is, és jól is álltak, csak most már a kezelés előtt nem veszek ilyen drága holmikat. Majd karácsonyraKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok, merre vagytok? nagyjából eddig értem rá...Kép Majd még idenézek, de most tízórai, aztán öltözés és megyünk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú de jól termeltetek.

Ildikó!

Ez tutti biztos, hogy el van törve. Anyukámnak is pont így szokott kinézni. Borogasd hideg vízzel meg FONTOS!!, HOGY kemény talpú papucsban járjál ha van otthon. Azért, hogy nehogy ferdén forrjon össze az a szép lábacska ujjad.
Olivér ma nyugisabb? Levente akkor ma még otthon van?

Tegnapi kaja jó volt? Mikróban melegíthető tálkákban hozzák?

Smink téma: Volt már Nekem olyan szemceruzám. A bőröm melegétől megolvad egy picit és már fel is kenődik a felső szemhéjamra. Nem csinálok ám belőle nagy problémát.

Tényleg szép lenne Norbi Apánk a karácsonyfán lógva.

Ja, Apuci simán elment Vele. Persze, hogy másodszor volt. Először közölte Velem, hogy ne is álmodjak ilyen marhaságról, hogy ilyen helyre bejön. Hozott is Magával egy csomó újságot. Aztán vmi. megfordult benne mire oda értünk. Haza felé menet meg persze dagadt a melle a büszkeségtől, hogy milyen szépen klimpírozik a Kisfia. Most is Õk jöttek el utolsónak.

Szirom!

Jöttem volna gyorsabban csak kaptam megint egy halom munkát. Az OEP-nél megint marhára unatkoznak egypáran. Kitalálnak vmit. azt dec. 1-től alkalmazni kell. Rekordkép módosítás, finansz. változás, ó nem számít. Még bírják a kórházak. Egy darabig.

Jó kuckózást, majd mesélj milyen volt.

Motiot!

Kitartás. Dehogynem fog elmúlni. Bioptron lámpátok nincsen? Vagy infralámpa? Szívjad az orrát gyakran Ábelnek. Nagyon fontos, hogy ne pangjon benne a váladék mert az vissza fertőzi állandóan.

Fogyózni fogyózom, de csak olyan lightosan. De. csak gyümölcs. Aztán délben hozok otthonról vmi. kis ebédszerűséget. Du. semmi. (esetleg gyümi. v. albert keksz) Vacsora joghurt, tej, műzli. Szóval olyan se 90 napos se Norbi.

Ja, és este volt TORNA. Mit szóltok. Mondtam is Apucinak gyakrabban kéne vennem ruhákat, mert ez annak a hatása most. Állandóan nagynak érzem a popómat a tükörben.

Na most megyek. Azért majd közbe benézek.

Márti
mártus

Sziasztok!

Nekem szaraxik a babanet, nem akar frissíteni, meg lassú is.

Márti! Miksa ma is bírta a zenebölcsit, a játékosvödör viszont még mindig nem tetszik neki. Olyankor odament önállóan az ajtóhoz, hogy el szeretné hagyni a termetKép Aztán visszaült az ölembe, és tapsikolt újra. Majd amikor körbe-körbe mentünk, Fannika kézen fogta, és kettesben körözgettekKép Csak egy darabig, aztán már kellettem én inkábbKép

Ildi, merre jársz? Ugye nem sértődtél meg, mert viccelődtem a lábadon? Azért bátorkodtam, mert te is vigyoriztál. Nnnagyeremáááár!!Kép

Teszek nektek képet új sapiról, kabátról:

Kép
Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nekem szaraxik a babanet, nem akar frissíteni, meg lassú is.

Márti! Miksa ma is bírta a zenebölcsit, a játékosvödör viszont még mindig nem tetszik neki. Olyankor odament önállóan az ajtóhoz, hogy el szeretné hagyni a termetKép Aztán visszaült az ölembe, és tapsikolt újra. Majd amikor körbe-körbe mentünk, Fannika kézen fogta, és kettesben körözgettekKép Csak egy darabig, aztán már kellettem én inkábbKép

Ildi, merre jársz? Ugye nem sértődtél meg, mert viccelődtem a lábadon? Azért bátorkodtam, mert te is vigyoriztál. Nnnagyeremáááár!!Kép

Teszek nektek képet új sapiról, kabátról:

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ezt a vackot, most komolyan, negyedórája töltötte, és semmi. Rányomtam még egyet, akkor is semmi. Egy másik ablakban vettem észre, hogy már kétszer is föltette, de nekem úgy csinált, még ha mindig töltené. Tegnap is ez ment állandóan...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Puszika. Megyek haza.

Márti
mártus

Nna, így strapáljam magam, regényt írok, képet töltök, és azt mondja: "Puszika. Megyek haza." Mostan akkor ronda cuccokat vettünk a gyereknek, azért nem írtál semmit?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj, Szirom, nem vagyok egy sértődős fajta.
Csak itt voltak a barátnőmék és most mentek hazaKép
Szerintem is tutti törött, mert baromi csúnya.
Élőben még sz@rabbul néz kiKép

Miksa nagyon csiniKépCuki a kabát is, meg a sapi isKép
De a legcukibb benne MiksaKép
És milyen szép kékek a szemeiKép
Jó kis pasi lesz ő isKép
Anyuka felkötheti a gatyájátKépKépKép

Márti, tegnapi kaja elég jó volt, mára nem kértem, majd holnap hoznak.
Mikróban melegíthető tálban adják, de én abból nem bírnék enni.
Olyan munkahely fílingje lenneKép
Abból meg nem kérek, kösziKép

Megyek, Olivér az előbb ébredt, és kajás.
Ennyit a szabadidőről(bár mellette lehet netezni)-kellő határokon belülKép

Pusz
Ildikó
vas

Látod, ne is strapáld magad!!!!!
majd holnap leszidjuk, jó?????KépKépKépKépKép
kap a fejéreKépKépKép
Kép
vas

Na, jó, Márti, én csak viccelekKépKép
Szirom, nyugi, SZÉP cuccokat vettetek a gyereknek, és ő is SZÉP!!!!
Így már jó lesz?????
Ennyi dícséret elég lesz?????????
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
vas

OksaKép

Nézd, mit találtamKépKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ezt az előzőre írtam mégKép

És elég lesz, köszike, azér jólesik az embernek, ha megdicsérik a kölkétKép

Tudod meddig tartott, míg föltettem?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Cuki pofaKépKép

Miksa alszik, hogy ilyen ráérsz ilyen idétlenségeket nézni???
KépKépKép
vas

lefényképezem, milyen köd van nálunkKép
vas

Szóval ilyen csúnya idő vanKépKép
Kép
és ugyanez nyáron ilyen voltKépKép
Kép

Ilyen szép kilátás van a nappaliból az erdőreKépKép
De már NEM SZÉP!!!!!!

A mi kertünk az a kicsi kis sarok(az alsó)
vas

Most én tök hülye vagyok, vagy a babanet hülye(inkább), mert az előbb még nem volt ott a 15.32-es üzid, amit pont egy időben küldtünkKép
Nekem múltkor egy másik helyen el is tűnt teljesen, amit előtte 10 perccel még ott láttam.
Lehet , hogy tényleg hülyülök???????Kép

nekem most elég gyorsan töltKép
vas

Itt is szitál a köd...Kép

Aha, alszikKép Későn tettem ma le egy kicsit a zenebölcsi miatt. Egyszer már felébredt, mert föl volt háborodva, hogy betakartam alvás közben. De sikerült visszaaltatniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most felgyorsult, de egy órája botrányos volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
na most egy kicsit jobb a hangulat itthon. Abel epp most ebredt fel, aludt kemeny haromnegyed orat!! De mar ez is valami, mert tegnap egy percet sem. MOst jo kedve van. Elötte voltunk egy kicsit setalni, mert itt nagyon szep szaraz es napos idö van, de holnaptol havat mondanak, gondoltam kihasznalom meg ezt a napot. Meg Abelnek is jot tett, elaludt azonnal, mikor hazaertünk.
Legujabb hobbija, hogy nezi magat a tükörben es bohockodik meg vigyorog. Tök ari. Kapott egy macifüles aranyos sapkat, raadtam es megmutattam neki a tükörben, alig tudott betelni magaval.

Szirom, Miksa nagyon aranyos, es a cuccok is tök jok. Igazi nagyfiu bennük. Olyan hihetetlen, hogy Abel is ilyen nagy lesz egy ev mulva!!

MIndjart megzabalom! MOst epp a terszablakban ül es bamul kifele, de nem tudom mit. Biztosan a fakat. Teljesen megbabonazva ül ott. Na ilyen is ritkan van, hogy egy helyben van par percig.

Setalas közben bementem egy drogeriaba, Abelnek vettem kajat meg tapit meg ilyesmit es vettem egy karacsonyi cd-t is. Hazafele betettem a kocsiban a lejatszoba. Olyan ünnepi, karacsonyi hangulatom tamadt töle! Abelnek is tökre tetszett, vigyorgott, mint a tejbetök. Most epp azon jar az eszem, hogy hogyan fogom kidekoralni a lakast es hogy mi lesz a menü a 3 napon. Asszem jönnek anyukamek, mert mi nem megyünk haza, kell a fenenek egy stresszes karacsony ujabb betegseggel. Anyuek meg egyedül vannak es gondolom nem akarjak egymast nezni a fa alatt, hanem szivesebben vannak az egy szem unokajukkal. Megfogadtam, hogy nem hagyom öt fözni, hanem en csinalok mindent. Mert akkor nem marad annyi, minek olyan sok kaja, ugyis csak kidobom a vegen. Meg igy egy kicsit egzotikusabb lesz a menü a hagyomanyos helyett. Anyu meg jatszhat Abellel.

Ildi, az ujjas tuti el van törve. De majd meggyogyul, ugysem tudsz vele mit csinalni.

Na leptem, mert nemsokara jön haza apa es el akarunk menni venni Abelnek egy nagy autot, mert allandoan azzal jatszott otthon az unokatesoknal.

Szirom, megfogadom a tanacsodat es a nyugtato helyett iszok valami jo kis tömenyet. Biztos jot fog tenni. Anyukam is mindig ezt ajanlja. Csak nem nagyon szeretem az egetett szeszeket. Egyszer nagyon bepalinkaztam es azota valahogy nem megy....

puszi
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Nálunk nem szitál,hanem már lassan mindent beborítKép
Ez a hátránya, hogy itt lakunk a dombok aljában.
Tisztára Angliában érzem magam, azzal a különbséggel, hogy ott reggel van tök nagy köd, és pillanatok alatt felszáll, és olyan lesz minden, mint az alsó képen.Kép
Na, erre itt várhatok még pár hónapot.

Nekem mindegyik gyerekem itt van körülöttem.
Lev egy széken ülve idegesít, Olivér az ölembe ül, a pici meg a hasambaKép

Én nem is szeretem 12-15-ig a Babanet-et, olyan lassú mostanában megint.
Pedig volt egy idő, amikor tök jó volt.
Most megint szarakodik sokat Kép
vas

Motiot, én sem tudom mi lesz karácsonykor.Az uram közölte, hogy ő nem megy az anyjáékhoz(hát oda én se kívánkozom), de azért anyuhoz, meg tesómékhoz mennék.
És nem is akarok 3 napig itthon a konyhában állniKép

Az jó, hogy Ábel már jobban vanKép
És örülj neki, hogy nálatok süt a nap.
Itt szörnyűKép
De itt is jön állítólag a hó, csüt.-pénteken.

Ildikó
vas

Motiot! Jó, hogy jobban vagytok! A lámpázás tényleg segtíhet még, asszem Márti javasolta!

Karácsony: fogalmam sincs. El akartunk utazni, de egyelőre nem nagyon hajtjuk a dolgot, szóval lehet, hogy nem leszs emmi belőle. Lennénk mi itthon hárman, de gáz, hogy anyukám meg a tesóm ketten laknak együtt, és azért az elég szomorú karácsony, amikor két elvált ember díszítget egy fát. Szóval vagy ők jönnek vagy mi megyünk általában. Csak ha megyünk, akkor nem főzhetek, pedig nagyon szeretnékKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is szeretek főzni, csak nem akarok 3 napot egymás után a konyhában tölteni.
Legalább a 26.-át ússzam meg.
Nekem is anyu egyedül van. Nem hiszem ,hogy jó neki egyedül még karácsonykor isKép

Egy kis előkariKép
Kép
vas

No, hazajött az én uram, megyek hozzáKép HOlnap találkozunk, sziasztok! És még egy előkarácsonyKép

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló-hellóKép
Az enyém is jön lassanKép
Akkor holnap......

Levente azt mondta, rakjunk fel még egy karis képetKép(ő választotta)
Kép
vas

Még valami:
Mártusunk biztos örülni fog holnap reggel, hogy ennyi olvasnivalót termeltünk nekiKépKép
vas

Halihó Lányok!

Nem semmi, hogy mennyit írtatok... Az idő meg tényleg pocsék, vagy inkább rettenetes, nem is tudom, milyen jelzővel illessem Kép

Motiot,
örülök, hogy jobb a hangulatotok Kép Csak egy kis karácsonyi muzsika kell, és máris mindenki vidám Kép

Szirom,
Miksa NAGYON CSINI, A KABÁT ÉS A SAPI IS GYÖNYÖRÛ!!! De tényleg, nekem nagyon tetszik Kép De a legjobban Miksa szép kék szeme jön be Kép

Ildikó,
hát nem valami szép ez a kislábujj Kép Szerintem is biztosan eltörött. A kertetek tényleg nagyon klassz volt a nyáron! Gyönyörű!

Márti,
hajrá torna!!! Muszáj rádolgozni, mert jön a Karácsony, és akkor úgyis felszedünk néhány kilót Kép

TALI: szerintem ez így elég nehezen fog összejönni Kép Mi úgy reggel 10-re vagyunk indulásképesek. Viszont Miksa délutáni alvásáig úgy nagoyn kevés idő marad. Zsoltika 2-fél 3 körül szokott kidőlni. Ma 3-kor aludt el... Keltem is fel mindjárt, hogy azért este is legyen alvás Kép Esetleg egy hétvégi napot tudok javasolni, mert akkor Apuci el tud vinni minket Gödöllőre, és mindenki akkor indulhat haza, amikor a legjobb Kép Mit szóltok?

Lányok, a Norbis szaloncukrot belülről még nem láttam Kép De ma szeretnék venni belőle, illetve csak akkor, ha lesz kedve Zsoltikának kimenni motorozni. Mert akkor elgurulunk a boltig, végülis más vásárolnivalóm is lenne, mert a délelőttöt eldunaplázáztuk Kép

Meg is vettem a csodaszép szájfényemet, és hozzá egy alapozót is Kép Nagyon klassz ez a Clinique, csak méregdrága, de így kaptam egy csomó plusz ajándékot: kétféle krémet, rúzst, szemhéjpúdert és ajakápolót, ja és parfümöt is! Hát, nagyon örülök az új szerzeményeimnek Kép.

Mi Karácsonykor mindig Szentesre utazunk. Most is így lesz Kép De a Szentestét itthon töltjük, másnap vagy harmadnap indulunk neki, de ez az időtől is függ. Hú, már nagyon várom a jó kis pihenést Kép

Most megyek. Képzeljétek, tegnap úgy fájt a fejem, hogy tornázni sem tudtam menni Kép Ma is fáj Kép Hát nem a legjobb így.

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Csak beugrottam, de kérdéseim lettek rögtönKép Gabi, mennyi volt a Clinique-cucc? Én is baromira ki vagyok fogyva, de szinte mindenből. Tavasszal vettem náluk egy púdert és az nagyon jó, úgyhogy szerintem mást is néznék tőlük. És ott értenek is hozzá a nők, tanácsadás is van, ugye?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom ,most van ajándék akció is, kb.7000-ért kell vásárolni azért a kis csomagért, amit Gabi is kapott.
Alapozót én is tőlük vettem még tavaly, kb.5-6 ezer körül volt.
Viszont púdert én Laudert használok évek óta, az is 6 ezer körül van.De majdnem egy évig elég.

Tanácsadás is van, elvileg kell, hogy értsenek hozzáKép

Gabi, neked meg gratulálok az új cuccokhozKép
Én is úgy tudok örülni az iyleneknekKép
Nekem a hétvégék annyira nem túl jók, mostanában telítve van az összes, a mostani se jó, utána Levente szülinapja lesz, aztán nem tudom.De ilyenkor apa is itthon van, és nem is mindig vagyunk itthon.
Ezért lenne jobb hétközbeKép

Mitől fáj a fejed????
Elmúlt már???

Pusz, jó éjszakát!!!!
Kép
ildikó
vas

Sziasztok!

Szirom,
írok egy kis beszámolót Kép Tehát 7100 ft-ért kell vásárolni, akkor kapod meg a kis neszeszert. Ez standard, tehát csak egyféle van, nem választható. Leírom gyorsan, hogy mik vannak benne:
1. zsíros bőrre vanló hidratáló zselé 15 ml
2. hidratáló SPF25 napvédővel 7 ml
3. selymes szemhéjpúder, kettős, szép natúr szín, kicsit csillogós Kép 1,2 gramm
4. hidratálós rúzs (ennek olyan barnás színe van, kicsit erős, de én úgy próbáltam ki, hogy felvitel után kicsit letöröltem zsepivel, úgy már nem olyan erős. A színe nekem nagyon bejött) 4 gramm
5. mélyhidratáló ajakra 4 ml
6. Happy Perfume Spray: naggggyon fincsi!!!

Na ezek vannak benne. Igen, van tanácsadás, az alapozót segített kiválasztani a hölgy, mivel a szájfényt ugye tudtam, hgy milyet akarok. Kettőt is kipróbáltunk, nagyon kedves és segítőkész volt.

Ildikó,
köszi, elmúlt a fejfájás Kép Nem tudom, mitől van... Lehet hogy az időjárástól, mert most jön a hó állítólag.

Most mennem kell, Zsoltika itt nyafog mellettem. Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Csajok!

Most 7:20 van, és most végeztem az olvasással. Ilyet máskor ne csináljatok. A kis szívem nem bírja az ilyen megpróbáltatásokat. Mármint az ilyen meglepiket.

Akkor kezdem:

Szirom!

Ki mással merném.

Na, szóval az, hogy Miksa csini a cuccosban nem igazán éri el a megfelelő dicséret szintjét. Egyszerűen gyönyörű. A Lyányokat ha kiteszitek az ajtón szerintem az ablakon fognak vissza mászni.
Nagyén szép és ízléses kis téli szerkója lesz.
Meg néztem újra. Húú, micsoda kék szemek.

Ildikó!

Lábacska? Rá tudsz lépni? Meg oda kéne ragasztózni a másik ujjadhoz az elferdülés miatt. Nagyon csúnya lehet ám ha elferdül.

Motiot!

De jó volt olvasni ahogy írtad a kar. CD-s sztorit. Nálunk most nem mükszik a lejátszó mert András vmi. hajcsatot operált bele és apa már kiszedte csak még össze nem rakta. De már jó lenne, mert szoktam berakni gyerek dalokat és az egész jól lenyugtatja a Legényt. De az már a kórház előtt nem fog össze jönni.
Annyi szaladgálni valója van mint a csuda. Ruhautalványra is még kell venni vmit., köt.bizt. intézés, még bőr orv. is el kéne jutnia.

Gabi!

Gratula a friss szerzeményhez. Igaza van Ildikónak, tényleg úúúgy fel tudja dobni az ilyen dolog a Nőket.

Képzeljétek, mikor vas. hazaértünk a plazaból azzonnal bele kellett bújni az új rucikba. Apuci meg ott nyüsszögött a konyhában, hogy vacsorát kéne inkább csinálni, Nekem meg a ruha a legfontosabb. Mondom, azt hiszed, hogy Én kibírok még fél órát úgy, hogy nem nézem meg Magamat újra? Te nem vagy normális.

Tegnap is volt torna. 40 perc kb., jól esett. Tudjátok, hogy hasizmozunk? Apuci ül kinyújtott lábbal a szőnyegen, az alsó lábszára alá van berakva az Én lábam, a combja alá Andrásé és így csináljuk. A baj csak az, hogy Én alig bírom csinálni a röhögéstől. Annyira édes ahogy erőlködik. Aztán a guggolásnál felmászik a hátamra és így kell guggolnom. 16 kilós súlyzóval.

Na most megyek.

Csajszik, rengeteg a munkám. Azért be-be nézegetek, de ez benneteket ne zavarjon. Írjatok csak bátran, gyakran, sokat, fotókkal elmagyarázva.

Figyelgetek azért.

Puszika: Márti
mártus

Sziasztok!

Köszi Márti, kösziKép

A tornáért irigyellek. Mi tegnap a zenebölcsiben csináltunk ilyen mondókákhoz, dalocskákhoz néhány mókás hajlongást, guggolást, reggel arra ébredek, hogy van egy kis izomlázam. Másra nem tudok gondolni, csak ez lehetettKép Azért ez gázKép

Gabi, Ildi! Köszi a kozemtikuminfókat. Megyek és veszek is valamit, leginkább alapozó kéne meg rúzs. És megszerzem az ajándékokatKép Mondjuk azt nemtom, hogy a zsíros bőrre való krémmel mit kezdünk, de legalább lesz itthonKép

Márti, még azt akartam írni, hogy elhiszem, hogy a ruháktól boldog voltál. Én már attól is boldog voltam, hogy próbáltam a boltban néhányat, és nem álltak rajtam hülyénKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most elhúzok, kiviszem a gyereket megfuttatni. Talán egészen a boltig megyünk gyalog. Mostanában nem volt túl sokat a levegőn ez a hülye betegség miatt. Meg asszem estére nem elég fáradt, mert tegnap is az altatás első 3/4 órájában ugrált az ágyban és közben be nem állt a szája. A végén megint kiabáltam veleKép És negyed 11-kor aludt el, így, hogy az óraállításkor előre hoztuk a lefekvést...

Ildi, hogy van a lábad?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szióka.

Hú, az tényleg gáz ha már ennyitől izomlázat érzel.
A lámpázást meg neked is írtam, az arcocskádra. Használod?

Képzeljétek, tegnap 3 helyen mértem le Magamat a lakásban. A nappali 1 végében 62,1 kg, a másikban 64,3 kg az előszobában 65,3 kg. Akkor ezt msot átlagoljam v. mi legyen?
Zenebölcsibe Én is készülök most vas. Csak vmi. egyszerű kaja lesz. A győri babanetes Csajokat akarom inkább megismerni.

Csajok, holnap írok Nektek egy kis titkot, de ma még nem akarom, mert nem lesz szerncsém akkor. Nem Baba téma még. (Sajnos)

Ildikó!

Már akartam kérdezgetni, de Ti miért járogattatok annyit Angliában? Munka, Családtag v. csak szórakozás miatt?

Gabi!

Kipróbáltad az új szerzeményeket már?

Motiot!

Örülök, hogy Ábel jobban van már. Muszáj kikeverdnie belelőle. Nálatok is ilyen hülye ködös idő van?

Most húzok dolgozni.

Márti

Sehol Senki?
mártus

Helló-hellóKépKép!!

Itt vagyok, voltam már reggel is, de csak olvasás szintenKép

Lábam, kösz jól van, szerintem kékebb, de tudom mozgatni, úgyhogy lehet nincs törésKép
Hozzákötöztem a másikhoz, de mindig lejött, így szabadon van.

Hogy miért járunk annyit Angliába????
(nem is járunk sokat)-eddig csak 3-szor voltunkKép
Mert imádjukKépKépKép
sajnos akkor még nem volt digi gépünk, tehát nem tudok fotókat felrakni,pedig vannak nagyon szépek.Kép
Van egyébként rokonunk,anyán nővére, először nála voltunk, de már nem tartjuk vele a kapcsolatot, mert nem ettem meg egy kaját, emit nekem csináltak, és besértődtekKép
Aztán előkerült egy nagybácsi is(10 évig sitten volt-fegyveres bankrablásértKépKépKép ), másodszor nála voltunk, irtó jó fej, nem olyan mint a sznob nagynéni.
Aztán harmadszor meg csak úgy mentünk, uram kitalálta előtte egy nappal, hogy odamenjünk nyaralni, de akkor nem volt rokonlátogatás.
Tavaly egyébként nagybácsiék voltak itt.
Nem kiröhögni:Kép
-a haverjával, akivel együtt ültekKépKépKép
Így elég sok helyen jártunk már, London még kimaradt, apuci nem szereti a nagyvárosokat, pedig engem érdekelne.
Bár a vidéki Anglia gyönyörűKépKép

Milyen mérleged van neked, hogy mindenhol mást mér????
Elég szélsőségesek a mért adatok(én a legkisebbhez húznékKép )
Azt hittem babatitok leszKép

Szirom, mi se nagyon voltunk kint, őszintén, nem is vágyok ki ilyen nyálkás hideg időbeKép

Meghozták a mai kaját: fittnes hawai csirkemell, párolt zöldségköret, Olivér már jól is lakott a husibólKép

Jó munkát Márti!!!
Én már mostam megint 2-őt, meg összetakarítottam az emeleten(az mostohagyerek, tök utálok ott takarítaniKép )
Még vasalnom kellKép

Ildikó
vas

Sziasztok!

Remélem, lefárasztottam a kölköt, most jöttünk beKép Leült építőzni, és az jó is, mert addig csinálok neki gyorsan valami kaját.

Márti! Áhh, mindig elfelejtem a lámpázástKép De most elég jó az arcom, a fene tudja mitől változik ez állandóan.

Titok: én is babára gondoltamKép

Ildi! Én se vágyom ki, de most nem volt rossz. Egész jól eljött Miksa a boltig gyalog meg vissza, és csak a legvégén kellett felvenni. De akkor is 10 lépést után már visszakéredzkedett a földre. Aztán még felsöpörtük a járdát, úgyhogy mai levegőzés megvoltKép

Képzeljétek, az akupunktúra alatt egy korty alkoholt se lehet inni, úgyhogy most sörözgetek esténkéntKép Igazából ettől nagyon tudok hízniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mikor mész először?
A tűk belesznek rakva állandóra a füledbe v. csak Õ fogja ott bökögetni? Elég érthető volt?
És a diétáról mit tudsz?

Csajok, miért nem úgy randiztok, hogy Apucikat is elviszitek. Addig a Manusok is tudnak beszélgetni, ismerkedni. Ti meg főleg. Gyerekek is ellennének talán, az persze a Manusok reszorja legyen, mert Ti vagytok a fő találkozni kívánó személyek.

Ildikó!

Jézusom, Te egy fedél alatt aludtál ilyen bankrablós Palival? Nem volt tele a nacid?
A Férjemnek is Angliába lakik a nagybátyja. Birminghamben. Hivott már egy csomószor hozzá, de Bennünket nem nagyon vonzott a hely. Ha kimennénk bizosan repcsivel, Neki nincsen autója, olyan kis magának való öreglegény. Azért meg, hogy csak ott üldögéljek a konyhájában biztos nem fogok kimenni. Engem sokkal jobban vonz a tengerpart, homok, meleg. Ha tavaszig nem lesz baba, biztosan kisírok vmi. szezon eleji nyaralást. Mindíg akkor szoktunk menni, olyan pénteken befizetem hétfőn indulunk utak.

Na húzok dolgozni. Most már látom a végét csak még nagyon messze van.

Mártus.

u.i. Meg gondolom ezt is 10 perc alatt fogja betölteni.
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?