<font color="0000ff">Sziasztok!!!
Megjöttünk Szentesről
Már tegnap itthon voltunk, de ahogy hazajöttünk, felcuccoltunk, mentünk bélelt cipőt venni Zsoltikának. Nagyon bejött már ez a hideg, és nem akartam, hogy esetleg pont a lábáról fázzon meg, vettünk egy nagyon klassz bakancsot
Aztán haza, és irány a kick-box
Nagyon jó volt!
Viszont ma nagyon megijedtem
Képzeljétek, Zsoltika nyalt egy kis elemsavat
először nem is tudtam, hogy mi a fenét csinált, csak jött oda hozzám, öklendezett és a nyelvét is kidugta. Végül persze kiderült, hogy az történt, hogy van egy kicsi rádiónk, és annak a műanyag borítását nyalogatta. Hogy miért, azt nem tudom
Na és az elem savja vagy mi meg kifolyt benne, egy pici biztos jutott a borításra. De az biztos, hogy nagyon kevés lehetett. Viszont csípte neki eléggé
Hú, a frász jött rám, telefonálgattam össze-vissza, de mindenki megnyugtatott, hgoy nincs baj, csak tejet igyon és kész. Tejet nem ivott, de 2 danoninot bevágott, és nagyon hamar teljesen jól lett, mint ha mi sem történt volna. De én még mindig teljesen rosszul vagyok ettől
</font>
Motiot, szegény Ti! Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok
De még szerencsre, hogy nem kellett Ábelt kórházba vinni, fő hogy ivott és nem kellett infúzió.
Ildikó, szép neve lesz a kicsi lánynak
A frizurád is nagyon tetszik, szerintem jobb így röviden. És azt kell hogy mondjam, hogy Te voltál a legcsinibb anyuka a talin
De komolyan! Pici smink volt rajtad, ugye? Én egyszerűen képtelen vagyok rendesen kifesteni magam
Pedig szeretném megtanulni, és a kozmetikusom már meg is mutatta, de nagyon béna vagyok
Max. a számat festem ki így, és most Szentesen a kozmetikus csajszinak volt egy nagyon szép szájfénye, persze Clinique
De sebaj, annyira tetszett Apának is, hogy engedélyezte, hogy megvegyem
Végülis neki akarok tetszeni
Szóval amint eljutunk a Duna Plázába, beruházok egy ilyen szájfényre
Néztem Levente fotóit, szerintem nagyon jók, és ezeken nagyon hasonlít is rád! A mosolya, meg a gödröcskéi
Tiszta anyja ez a fiú!
Szirom, én is emlékszem a szülésedre, főleg a pálcikás rész maradt meg az elbeszélésedből. Tényleg nem semmi lehetett
Márti, jó kis cuccokat vettél
Hú de imádok én is vásárolni! Meddig lesz bent Apuci a kórházban? Szegényke, drukk neki a műtéthez, és gyors felépülést kívánunk!!! Nagyon jó lesz, meglátod, ha lesz otthon gépetek és internet
Muszáj szerintem, máskülönben honnan látnám a híreket? No és itt van a babanet ugye
<font color="0000ff">Lányok, most már lépek, de előtte még egy infó: láttam ma a boltban norbis szaloncukrot
Ha jól láttam, 1-es kód!!! Zseléset néztem ki, valamikor megveszem és megkóstolom, mert nagyon kiváncsi vagyok rá
Ja, marha drága persze
Viszont muszáj visszafognom magam megint, mert a szentesi hétvége utáni + 1 kg rajtam van
Úgyhogy megy a Norbizás ezerrel!
Sziasztok!
Gabi</font>