Új privát üzeneted érkezett!

szijjasztok Kép

most végeztem vissza olvasással teszek egy pár képet az albumunkba majd belinkelem a cimet de nem sikerültek jól elég gagyik ezek digit gpek szinte mind torz lett mert ugye agyereknek nem lehet megmondnai hogy ne ugráljon anyit Kép

kob
jó nekünk a csüti Kép gatya nem tudom melyik az fogalmam sincs

mino
szkenelés áll ha akarod és kész vannak fotók várunk perzse máskor is Kép

lina
igen sajnos nálunk is hasonló helyzet bár nálunk szabályok is vannak mit nem lehet itthon abszolut csinálni apa "sajna " alég szigorú nem a lányokkal nem annyire de az itthoni dolgokban igen

na gyorsan teszek fel egy pár képet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Mino!
Azt is hogy megkérdezted a nővéredet. Most még csak max. 1 nadrágot szeretnék, de 1-2 hónap mulva már sok minden kell (ha minden jól megy)Kép
és tavaszi ruhák meg pláne. Ha lehet, add meg légyszi a nővérkéd elérhetőségét és ha nő még egy picit a pocim keresem. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,igazából a reggeli megbeszélés alatt nem szereti,ha zavarják, az meg negyed 9-től max fél óra, utána hívhatod,max nem veszi fel,ha a műtőben van,vagy vizitel.De én nappal nem sok vizitet éltem átKép!

Mino, nagyon kedves férjed van Neked is! Apukám is ilyen,h ha rájön a vásárlás akkor minden a kosarában landolKép.És,h a tesód varrónő,ha én ezt tudtam volna.....Kép

Sam,Syg,akkor a telihold miatt volt minden a múlt éjjel?Egyszer csak, fél 2-kor én is kiugrottam az ágyból,mert Hanci a semmiből ordított,de nem kellett se cici,se semmi,csak 5perc popórázás,és aludt 3/4 4-ig,aztán evett,és 7kor kelt.

Na voltunk a dokinál,merthogy ma féléves Hanci, hát nem sikerült a duplázás (5710g, 64 cm), de ez van, eszünk mindenfélét, mozgunk ezerrel és kész. Kutya bajaKép! De olyan hideg volt, h a mai sétát ki is pipáltamKép.

Kép
seriff

Ja! én 2-szer is feküdtem a patológián, én is olyan ilyesztőnek találtam hogy igy hívják.

Mino! Már 12 hetesen??? Ilyet még nem is hallottam, hogy vki már ilyen korán megérezte.

KépKép
KépKép
nana09

hát egy darabig el fog töltögetni gép sikerült több mint 20 képet kiválasztani Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Teliholdat én észre sem vettem, De éjjel én is egyszer arra ébredtem fel hogy Dan ül mellettem az ágyban és vmit magyaráz. Mondtam neki feküdjön le és aludjon. Aztán másra nem emlékszem. KépKép

Képzeljétek tegnap aztán kiderült hogy nem is szinházba megyünk hanem az OPERÁBA! Kép Kép Rómeó és Júlia, balett. Hát örülök is meg nem is...
Ráadásul pocakos estélyiruhám végképp nincs. Kép

KépKép
KépKép
nana09

nekem határozottan jót tett a telihild. Olyan jót aludtam az elmúlt 2 éjszaka, igaz minijani tegnap este 16-os rúgott és nem is kicsiket. Párom is érezte. Kép
Ja és hála az égnek most csak egy pisi volt éjjel 2 körül. Kép

KépKép
erszényes

Nana,
az nagyon jó!! Mármint az opera! Szoktatok balettot nézni?

Roz,
elviszem a gatyót, majd megnézed. Akkor csütörtökön ott leszünk.

Erszényes,
sajna ki kell ábrándítsalak, lesz még sok-pisis éjszakátok Kép

Sam,
ezt neked kerestem Álmoskönyv
http://alom.puha.hu/alomfejto.php
http://almoskonyv.transindex.ro/

Még jövök, puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Erszenyes! Meglestelek benneteket!Kép Csinos a poci, a lakoja pedig tenyleg nagyon jokedvu, mosolygos babacska!Kép

Az ejszakank nekunk sem volt valami jo. Hajnal negykor megebredt a lany es nem aludt vissza eves utan... otig nezelodott, utana tudtam csak elaltatni.
Syg, nekem eleinte lelkiismertet-furdalasom volt az egyutt alvas miatt, kaptam hideget-meleget a kisgyerekes ismerosoktol. Mar nem erdekel.Kép
Cukker nem volt nehez agyba szoktatni a kocot? Mennyi idosen lett sajat ágya?

Mino, fotos baratno elerhetoseg engem is erdekel.
( zdora @ externet.hu )
Koszonom!

Mennem kell, hianyol a lany...
Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nana!
Nálunk Bogi 20 hetesen, Hanna 13 hetesem mozdult meg.
A széchényiben az akadémián a méterárú mellett is van egy nagyon jó varrónő. 2500-ért varr nacikat.

Kép

Kép
samchee

Nem is meséltem, hogy tegnap be kellett mennünk a fül-orr-gégészetre a picúrral, mert még mindig fájt a füle. Szegénykét úgy sajnáltam, nem tudta, hogy mi van.... jaj, ne legyen semmi komolyabb baja! Rakott az orvos csíkot a fülébe, és reggelig benne volt. Kapott estére Germicidet, és jót aludt elfelejtette.
Majdnem sírtam úgy sajnáltam szegénykét.

Erszényes, jó nagy a pocakod! Kép és a babócád is aranyos!Kép

Nana, én 19hetesen éreztem Zsófit igazán. Kép

Na, még majd belesek.
birolili

Sziasztok lányok!
Ismét csak egy extra gyors bejelentkezésre van időm.
Még nem gyógyultam meg teljesen, sőt a lányom is visszaesett Kép. Hétvégén másfél napig 39,3-ig fel-le ingázott a láza. Taknyosságon kívül más nem látszik rajta. A kedve is jó szerencsére. A héten apa van vele táppénzen otthon, hogy végre kikeveredjen belőle végleg. Arca szépen javul. A kutyát sajnos elaltattuk szombaton. Most is potyognak a könnyeim, ha rá gondolok Kép

Seriff! Emil nem jött tőled Kép

Cukkermáz! Nekem is elküldenéd azt a listát, amit a védőnődtől kaptál? Cím a profilomban.

Nana! Flórát 16 hetesen, pocakbabát (még mindig nem találtunk neki nevet)14 hetesen éreztem először.

Vigyázzatok magatokra, babákra! Üdv mindenkinek!
Timi

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

erszényes nekem nem jelenik meg foók cime profilodben milyen néven van az albumotok itt van babaneten?

az én agyam meg már elszáll alig teszi be eez a vacak a képeket

Kép

Kép

Kép
roz23

na nagynehezen megszülettek képek itt vanak ha nagyban nézitek irtam hozzá szöveget is Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2486&page=2&image=172909

itt ezdődik egy pár ovis képet is bettem nikiről

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, JÓK a KÉPEK!!! Kép

Főleg ahol "csodaszemű" Adri és hihetetlen kisfiús Áki együtt pihiznek, "apa és bratyó (szemüveges)" felirattal. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz
Nagyon jok a képek és nagyon szépek a gyerekeid.

Lili
Ha nem zavarunk akkor holnap délelött átsétálok a lányokkal, de elötte csörgök telcsin / cimet ugyis egyeztetni kell mert azt nem tudom.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Roz
Nagyon jok a képek és nagyon szépek a gyerekeid.

Lili
Ha nem zavarunk akkor holnap délelött átsétálok a lányokkal, de elötte csörgök telcsin / cimet ugyis egyeztetni kell mert azt nem tudom.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lili,
a naptárkészítőt én is csak próbálgatom, de most épp letöröltem, így pontosan nem tudok válaszolni. Meddig jutottál?
Pille,
szegénykék... Flórának mi a baja? Nálunk is sokszor Lackó volt táppénzen Kamillával, főleg, amikor 2 hónapig szalmonellás volt szegény. 2 hetet én, kettőt Õ.

Mino,
várom a képeket Bálintról! Nagyon aranyos Andris!

Nana,
hívtad a dokid? Mit mondott?

Seriff,
amilyen sokat mozog Hanna, egyáltalán nem csoda, hogy nem hízott! Ez az állandó összehasonlítás!! Sosem értem, hogy felnőttként is annyira mások vagyunk, miért pont a gyerekek lennének hasonlóak, nem?
Este még jövök, lassan indulok Kamilláért az oviba.
Ja, most jut eszembe elmesélni, hogy tegnap este megint velem akart fürödni, ráfeküdt a hasamra, és közölt, hogy ő itt most el is tudna aludni, és hogy szereti a cicit! De már nem akart szopizni, vagy csak jólnevelt Kép Olyan édes volt Kép

Kép

Kép
kobudo

Rozi, nagyon jó lett a szoba és a függöny....mesés. Kép

Kecsóné, hány órakor? Mert mi délelőtt szoktunk sétálni, és ebédért menni. A tel. számom pár oldallal előrébb beírtam ide. Hívj nyugodtan. Kép
birolili

köszi mindenkinek a bókokat

nana
ez hülye gép össze visza pakolta képeket felét be sem tette dde mindjárt módosítok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob, igen hivtam. nem találta meg a gépen az eredményem. Kép Majd 2 nap múlva hivjam újra, lehet hogy még a labor nem végzett vele. Remélem nem veszett el, mert egy ujabb kenetvétel...Kép Kép Szóval NE!!! Már a multkori is eléggé fájt és 1 napig görcsölt a hasam utána.

És nem Kob nem szoktunk balettet nézni, az Operában még nem voltam, a tv-ben pedig nem szeretem. De élőben látni... szóval biztos MÁS! Kép

KépKép
KépKép
nana09

lilike
probálom berakni csoport képet amin mónika és sada is rajta van de nem teszi fel ez vacak

nana
ne aggódj bizti meg van lehet hogy csak doki ügyetlenkedet és nem találta meg bizti nem lesz semmi gond hu ez opera balett.... nem is voltam még vagyis egyszer a sulival felét nem értettem mit éneklnek Kép Kép

jaj nem is meséltem el kelletadni kiskutyát mert adri annyire félttőle mert ahogy játszott a kis éles fogaival mindig belkapott kezébe ugyhogy apa jobbank látta ha eladjuk pedig már ugy hozzám nőtt az a kis "dög "

valaki linkelje már ide erszényesék képeinek címét már olyan kíváncsi vagyK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,
akkor izgalmas lesz...Mármint a balett! Én a modern balettot nagyon szeretem, középiskolásként az akkor induló Szegedi Kortárs Balett szervezett egy bérletet, és előadás után meg is lehetett beszélni velük a darabot, próbára be lehetett menni. Szóval innen a szerelem, bár a klaszikus balett más, de nagyon jó nézniKép

Kép

Kép
kobudo

Roz, nagyon szépek a gyerkőcök,és persze Plútó is ezer példánybanKép!És a szobák is csúcsszuperek lettek, függöny nagyon édes!De Te hol vagy?Vagy csak nem néztem végig az egészet?Kb 25-nél kezdődöttKép!
Azt olvastad tegnap, h írd meg emailben a leletek blabláit, és lefordítom szívesen, ha gondolod! Mikor mentek a dokihoz?

Kob, nem érdekes ez, nem hasonlítgatok én senkihez sem(hízott ám, kb heti 10dkg-kat), ő ilyen és kész, kicsi vékony, így szeretjükKép! Kamilla édes lehetett tegnap este!

Syg,mi újság Veletek?

Nana Kép, hátha holnapután meglesz az eredmény!A klasszikus balettet én se csípem annyira,de az Operában bármit szívesen megnéznék, csakhogy beléphessek egyszer oda!

Dora, beszéltem tesómmal, talán még látott is egyszer a dokinál, de azt ígérte, h majd ír a fórumra,most oltják épp a kisfiát!Kép

Lili, Pille, csajoknak gyors gyógyulást!

Õrület, h még 3óra sincs, viszont sötétedik!Kép

Pille,akkor most megint elküldöm a profilodban lévő címre a telefonszámokat!

Kép
seriff

Roz, szepek a gyerkocok!Kép En is ugy szeretnek nagy csaladot!Kép

Nana, en sem lattam meg eloben balettot, pedig uuugy szeretnek! A Diotorore nagyon kivancsi vagyok, mert szerepel benne egy kislany az iskolabol, ahol tanitottam, ill. az egyik kolleganom lanya is szerepel benne (bar lehet, hogy mostmar kinotte).

Seriff, most nagyon felcsigaztal Nonnival!Kép Hol latott, a maganrendelesen vagy a korhazban? Mert en is gondolok valakire, de csak halvany tipp.
Es nem kell feltetlenul vasgyuronak lenni minden babanak, az a lenyeg, hogy egeszseges es kesz!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

seriff
jaj igen akartam is irni blablát de ide irom mert ezt azoldalt sem merem bezárni mert valit tölt a gép a netről és olyan lassú mint a csiga
a felvétel váltakozva nyitott és zár szem mellettkészült tevékenységet zárt szem melletti görbe szakaszokban mindkét felvétel felett 5 Hz freqvenciáju theta ritmus jelentkezett frontálissan frequensebb hullámok által superponált theta activitás látható .Fényingerre jó desynchronizátió jelentkezett fotostim terhelés altt nincs érdemi változás.
Hv terhelés nem történhetettvan egy vélemény rész amiben ennyit ir S/W komplexusok nem láthatók

ez nekem kínai de te biztos sokkal okosabb vagy ebben előre is köszi doki azt mondt hogy 2 hét mulva hívjam ujra mert olyan sokan vannak most nála hogy nem tud mit mondnai hog mikor menjünk
én nem vagyok egyiken sem mert általában én fotóztam lehet hogy ezért is lettek rosszak a képek Kép Kép de maj keresek egyet legalább Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj kob neked meg persze hogy meg lesz a kód apa megcsinálja neked csütira és hagyd a cd nem kell Képcsinálj helyette naptárt Kép Kép ( csak vicc volt ) Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Rozka
Köszönöm, valszleg élni fogok a scaner-es felajánlásoddal! Ami képet láttam Csibészkékről, azok tök jók! A függöny is igazi csajos!

Kob
Köszi Andris-bókot! Kép Akkor Emike meggyógyult teljesen?? Ha nem esik a hó, egy randi valamikor??

Drága Seriff!
Én olyan jata vagyok, hogy amit 500X megkérdezel, még ara is elfelejtem megírni végül a válasz!
Ki is a jegyzetelős??? Valaki írja közülünk vissza olvasás közben, hogy kinek, mit válaszoljon.. Nekem is így kéne!
Szal: zenélő plüss nem lett, mert mind azt játszotta, amit az ágy-forgó, és marha drágák voltak! Aztán a Baby-bellben voltak zajt keltő lihúzós plüssök, még drágábban. De Rozka segítségével elmehetek a nagykeres forrásához. Ott biztasan találok jót, megfizethető áron. Andrisom télleg aranyos ember! Csak vannak hülyeségei, és olyankor tényleg olyan mint egy gyerek! Ezzel tud felbosszantani! De nem kívánhatok senkinek Nála rosszabb társat, mert akkor tuti mindenki boldog nő lenne! Kép Kép Kép
(húú...ha olvasná, hogy fényezem.. Kép Kép)
Keresztelő: Indulás előtt majd egy órával kapott chamomillát, nehogy a pocakgörcs miatt sírdogáljon Életke, aztán ind. előtt fél órával kapott Viburcol kúpot, és közvetlenül ind előttt szopi volt! Bálint igazás férfiasan viselkedett! Kézben vittük be a templomba, és az első sor előtti székeken helyet foglaltunk. 10 előtt pár percel jött János, a lelkész, és gyorsan elmondta mégegyszer (telcsiben nekem már elmesélte, én meg tovább adtam a keresztszülőknek) hogy fog zajlani a kerszetelő, és mit kell tenniük a keresztszülőknek.
Bálcsi csendben ült Nővérem ölében, és nézelődött. Először egy éneket énekeltek a hívek, szólt az orgona, és Bálcsi meg sem nyikkant! Kép Kicsit ráncolta a homlokát, de zeneügyileg szinte mindenevő!Kép Csak mi voltunk keresztelve (max 2 gyereket keresztelnek), így az istentisztelet első 15-20perce csak Bálintról, és a családunkról szólt! Aztán is a példabeszéd, és a prédikáció is a családról szólt. Az evangélikus egyház nem kér pénzt az esküvői, keresztelői szertartás megtartásáért. Adományt elfogadnak, amit bevezetnek a pénztárkönyvbe, és bármikor még nyugtát is adnak! Aztán kihirdetik későbbi alkalommal, hogy mire haszmnálták fel!
A Sógorom lett a keresztapa- ő római-katolikus, és a nővérem a keresztanya, aki evangélikus. A férjem is római-katolikus, és egy másodpercig nem jelentett gondot, hiszen a lelkészünk azt mondja, hogy Isten előtt minden ember egyforma! A hithez pedig nem kell templomba járni! (Rozéknál a vallásgyakorlás.. Hmm..)
Aztán mentünk a Kalmár csárdába, ahol már vártak! Remek volt a kaja, kitűnő a kiszolgálás! Utána ami (2-3 adag) megmaradt becsomagolták! Anyagilag is nagyon jól jött ki! MEnü: marhapöri+nokedli+főtt burgi, házi savanyúság5 féle+ubisali vegyesen egy-egy nagy tálon, bőségtálak (5főre kértem) csurig rakva 3 féle körettel, gomba-sajt-töltött pulyka szelet rántva, bécsi szelet, natúr sült.. Utána somlói galuska 10 főre kérve, amit 4 nagytálon hoztak ki gyümölcsökkel, és az is annyi volt, hogy mindenki kétszer is tudott szedni!
Bálinttal együtt 21-en voltunk!
Kicsikém megvárta, mig megkajálok gyors, és akkor ébredt. Aztán persze kézről-kézre járt. Mindenki fotózkodni akart Vele. Szupeul bírta. Kocsiba egyszer kimenetm unokahugommal hogy megszoptassam Kicsifiam, aztán 14:20-kor már otthon is voltunk!Kép Kép )
Persze éjszaka rengeteget álmodott Bálint, és szinte végig az ágy szélén ülve töltöttem az éjszakát. Ugrásra készen, hogy simikézzem, nyugtassam..
Képzeljétek! Ma egy hete kapta meg az oltást, amikortól bekavarodott megint az alvása. Erre ma ismét átaludta az egész éjszakát! Egyszersem ébredt, nem nyögdécselt, henem 5 körül kezdet forgolódni, molyolgatni, 5:45-re felébredt! Úgy örültünk! 8:30-5:45-ig! Ismét egyhuzamba! Remélem a következő oltásig megint így marad! Kép Kép Kép
Kinek nem válaszoltam még???
Kérlek szóljatok, ha valakit.mit lehagyok!

Orsi
Olyan jól esett, amikor azt írtad, hogy szépen beszélek Bálcsihoz!Kép Pedig annyit gondolkoztam, hogy miket mondtam akkor neki...denem emléxem..

KépKép
mino

Roz,bevallom,nem gondoltam,h az EEG leletről van szóKép, ehhez abszolút nem értek, ha Hanci felébred(merthogy az őszobájában van,ki tanulná,ha nem őKép),akkor kihozom a gyerekgyógyászat és a neurológia könyvet és megnézem, hátha tanultam vmikor,csak elfelejtettemKép!

Még egy fogacska van kibújóban,vagyis össz.4.

Dora,nem tudom,h hol látott és mikor, vállig-vagy addig se-érő barna haja van tesómnak, hullámos,kontaktlencsés, de szemüvegben is lehetett.Uott,ahol Nektek is,Nekik is vannak képeik, kismacko néven.

Kob,én is imádtam a kortárs balettet Szegeden!Kép

Kép
seriff

Mino,sztem azért nem emlékszel,h miket mondtál,mert mindig ilyen kedvesen beszélsz Bálcsihoz,és vsz másokhoz is!Kép
Köszi az infot a keresztelőről,nekünk is nagyon szimpatikus volt a lelkész már az első telefonbeszélgetéskor,amit csak megkoronázott az esküvő előtti héten a mise utáni próba során,ill.végén.Hihetetlen manusz,és bár nem szép dolog, de bevallom azóta nem voltunk ott,mégis megismer az utcán,és kérdezi hogy vagyunk.Nagyon jó fejKép!

Kép
seriff

Seriff megneztem a kepeket es egyfolytaban csak olvadoztam!KépKép
Hogy Nonnieknak milyen edes, mokasfeju Krampuszuk van!Kép Annyiszor felvihogtam.KépKépKép A parizsis kenyeres kep valami csucs!Kép Es latom az unokatesoval is jol kijonnek!Kép Hanna is gyonyoru!!! Jo latni, hogy nalatok is nagy rajongo a nagypapa!Kép
Nonnival szerintem is parszor osszefutottunk a korhazi rendelesek alkalmaval, de nem beszeltunk.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Linácska, Dora

A Szt. imre tényleg fullos! De csak az új rész! A szülészet isteni. Mivel belgyógyászhoz oda jártam, megdumcsiztuk a dokikkal, hogy ott szülök. Erre a doki, aki gyakorlott volt az én speckón összetett esetemben elszerződött külföldre.. Aztán jött a SOTE...De az oszt.vez.főorvossal való beszélgetésem után a kecskeméti Kórháznál döntöttünk. Mint már oly soxor leírtam, nagyon jó döntés volt! Azt, hogy a kórház így néz ki, és hogy a lehetőségek ezért korlátozottak, arról nem a szak személyzet tehet! Ha tisztában van az ember a jogaival, és felkészülten megy az ember szülni, csak kérni vagy kérdezni kell, és tényleg sokmindent lehet!
A véleményem, hogy az z épület sokmindenre alkalmas, de egy megyei szintű szülészet-nőgyógyászatnak NEM!
Ha itt is több mosdó lenne, kisebb kórtermek, a szülőszobák klimatizáltak lennének, a cscsemő osztály ott lehetne a műtőkhöz és a szülőszobákhoz egy lépésre, nem kéne a kivett babákkal a lépcsőn rohanni egy szintet (kézben), hogy leszívják a magzatvizet.. vagy egyáltalán ellássák! Papusz ledermedt, amikor látta, hogy az ő kis Bálintjával szalad egy csecsemős nővérke a lépcsőn lefelé, utána a csecsemős orvos...A koraszülötteket meg egy ezer éves hordozható inkubátorban cipelik át (inku kb. 50kg) nővér+orvos, közbe kézzel lélegeztetve, úgy hogy a másik épülethet nincs zárt átjáró, vagy függőfolyosó.. Át az udvaron, a füvön keresztül mert ott van lejtő, egyébként csak lépcsőn lehetne menni, mert szinteltolás van a két épület között!
Hát én erre mondanám, hogy BOTRÁNYOS, ÉS ANTI HUMÁNUS, és nem mellesleg életveszélyes!! Vagy átépíteni kellene, vagy egy újat építeni! Nem a másik megyei kórházat szépítgetni!
De mindenki (orvosok, szülésznők, nővérek, dietetikus, aneszteziológus) kitett magáért! Szakmailag tényleg toppon van az egész gárda!
Azértis bíztatlak Linácska, hogy 4-5 napot ki lehet bírni ilyen infrastruktúrális környezetben, de az ellátáés az remek!KépKép
És tudod mit mondtunk, a kérem és a köszönöm, csodákra képes! Láttam én is már, hogy cselédként beszéltek a csecsemősökkel, szülésznőkkel! Mert mint írtam, itt az osztályokon nem nővérek vannak, hanem jólképzett szülésznők!Kép
Szóval nem Ikeás, vagy VIP szobák vannak, de jó kezekben leszel a -Kishercegnővel együtt!KépKépKépKép

KépKép
mino

Hello

Roz

Nagyon jók a képek, de csak formákat látok, mert annyira rosszak a színek már a monitoron. Azt hiszem ugyanolyan pizsim van, mint Nikinek. Tudod 153 cm vagyok, így a 152-es még épp gyerekméret. Nekem macis van és kutyusos. Kép Nagyon szeretem. Egyszer voltam egy kiránduláson benne, azóta is emlegetik, hogy meg van -e még a macis pizsim? Áki nagyon helyes, nekem is vágyam egy olyan fotel, amiben sziesztáznak a gyerkőcök. Nagyon kényelmes. És hát férjed hobbija. Hát mit mondjak? Nagyon irigylem. Kép Én régebben a kinder figurákat gyűjtöttem, a munkatársaim röhögtek, amikor a húsvétra szántakat sorban felbontottam, mert nem bírtam magammal.

Mino

Irigylésre méltó férjed van. És tudod mi tetszik benne a legjobban? Kép Amikor vett neked bőrkabátot. Az én férjem soha nem nyúl házi munkához, és soha nem vesz magától nekem ruhát. Viszont főz, ez már óriási segítség. Én is főzök neki hétköznap, csak találja ki, hogy mi legyen az.

Syg

Megcsináltam a gatyómat, ahogy mondtad. Nagyon jó. Volt itthon gumi, vágtam rá gombjukat, a másik végét beledugtam a lyukba megkötöttem. Aztán volt itthon selejtezésre váró felső, elvágtam, hasamra csini lett. Szóval téli ruha megoldva, még jobban is áll, mint a kismama farmerem.

Voltam védőnőnél ma. 9 kilót híztam eddig (29 hetes) ez még jó, de lent van a hasam és elég nagy. Mondta, hogy lehet, hogy hamarabb bújik ki manó. Adni akart beutalót a 32 hetes vérvételre, de a nő ebédidőn volt. Addig meg jót csevegtünk. Szegény férjem már beszólt, hogy neki menni kellene. azt hitte szegénykém, hogy csak úgy ráérősen csevegünk. Mást nem tudtam ma intézni, mert megint nyom egy ideget a súly, nem tudok vele járni, pedig jutalom vár bent a melóhelyen. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Dóra

3 éves lehetett Bence, amikor új lakásba költöztünk. Akkor lett új szobája, ágya. Örült is neki. Nem volt gond az oda szoktatás. De mindig mellé kellett bújni. Eleinte az volt a gond, hogy egy óráig is eltartott, mire elaludt. De mióta sportol, ez nem gond. Főleg, amióta suli van, 5 perc és alszik. Régebben apa már unta az altatást, mert mindig ő kellett neki, most már én. Most élvezem a helyzetemet.
Talán azért is lett apás Bence, mert amikor apa hazaért a munkából, folyton csak együtt voltak, én meg csináltam a dolgomat, vagy elmentem otthonról. Pár éve, amikor férjem cukor beteg lett, és bekerült a kórházba, Bence annyira sírt. Nem értette a dolgot. Férjem nem akarta, hogy kórházba vigyem a kisgyereket. De miután látta az apját, megnyugodott. Olyan aranyos volt, mert hozta magával az orvosi táskáját. Nagyon meghatódott rajta apa.

Kép

Kép
cukkermáz

Ma hallottam, hogy a dokik fejmosást kaptak a sok császár miatt a kórházban. Ez jó hír, nem?

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Hú, fél napig nem voltam, és már 3/4 órája olvasokKép

Mino,
örülök, hogy leírtad a fentieket, igazából soha nem voltak kérdéseim azzal kapcsolatban, hogy ott akarok szülni. Nekem igazából az a fura, hogy kórházban leszek, még soha nem voltam, nem tudom mennyire leszek kiszolgáltatott...
A barátnőm azt írta, hogy az anyósa a szülészeten főnővérhelyettes. Õ ki akkor valójában? Csecsemős, szülésznő..., nem tudom eldönteni.
Tényleg, lassan lehet hógolyózni, itt már délután esett valami, nem hó, de elég érdekes az égKép

Erszényes,
én sem találtam a képeidetKép

Roz,
nagyon aranyosak a képek, azokat meg tudtam nézni, és végre meg tudtam mutatni a férjemnek, hogy milyen az a kiságy, amiről már fél éve magyarázok neki, hogy milyen volt a tesóméknak. Olyan, mint a tietekKép

Hú, elég fárasztó napom volt ma, hajnalok hajnalán kellett kelnem, mentem a férjemmel egy szűrővizsgálatra, mert az én egészségpénztáram fizette, és nekem kellett aláírni, aztán elmentünk a barátnőmhöz az ékszernagykerbe, Lilinek akartunk fülbevalót nézni (ott vagy 50%-kal olcsóbb, minden, mint a boltban), de persze nem volt.
Aztán elbúcsúztam az itteni védőnénimtől, átküldi a kartonomat Kecskemétre. Ebédeltünk, aztán idáig aludtam.

Amúgy a mai nap szenzációja: A banknál rajta vagyunk a mai utalási listán, pénteken az eladónál van a pénz, hétvégére lesz lakáskulcsunk!!!..... ja, és kaptunk az Illetékhivataltól levelet,igaz kulcsunk még nincs, de az illetéket már kiszabták... Hogy honnan szerzek én 570 e Ft-ot?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino, en csak hallomasbol ismerem a kmeti korhaz viszonyait. Mivel itt elunk Bp-en, ezert ugye nem volt kerdeses, hogy itt szulok.Kép
Mivel itt tobb lehetoseg van korhazvalasztasra, nekem az is fontos volt, hogy milyenek a korulmenyek.De amit meg fontosabbnak tartok, hogy Kata vegig velem volt, csak furdeteskor mentem be a csecsemosokhoz (meg ha valami gondom volt). Nem tapszereztek, nem adtak neki vizet, a furdetesnel jelen voltam (megkerdeztek, hogy tenyenek-e a vizbe furdetot!!!), a dokineni Arnicat adott a beverzett szemu lanyomnak es emellett mindig kedvesek voltak. Szerintem a Szt.Imrebe egyesul a kulturalt, igenyes kornyezet, az alternativ szulesi lehetoseg, az orvosok, szulesznok es csecsemosok felkeszultsege, modern felfogasa.
Szomoru vagyok, hogy szuleszetek kozott ilyen foku kulonbsegek vannak! (De ez az elet szamos teruletere rahuzhato lenne! Sajnos!Kép )
Bocs az offolasert, es nem fenyezem tobbet a Szt.Imret!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Én sem találtam meg Erszényes fotóit.

Én nem adok lánykámnak fülbevalót legalább óvodás koráig. Nekem sem volt. Mindig arra gondolok, hogy belekapnak. Csatjai sem lesznek. A barbira meg nagyon haragszom. De az élet még sok mindent hozhat. Az is lehet, hogy rövid hajú lesz egy ideig. Fiús anyuka vagyok úgy látszik.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, azert remelem nalunk sem lesz nehez idoval atszoktatni Katit a kisagyaba.Kép Vagy veszunk egy jooo nagy agyat!Kép

Lina, a noverek a felnottekkel foglalkoznak , a csecsemosok a csecsemokkel.Kép
Gratulalok, mint friss haztulajdonosnak! Az illeteket lehet kamatmentes reszletben is fizetni, azt hiszem, csak kervenyezni kell! Tesomek is ugy csinaljak...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Erszenyes profiljaban volt! a cim, mostmar en sem latom...Kép

Cukker, fulbevaloban, barbiban en is egyetertek!Kép
En most ezekbe szerettem bele: www.rongybabak.hu

Egyebsoron nem rossz anya vagyok, aki egesz nap a net elott ul, gyermekevel meg nem foglalkozik, csak mar megint ketto ota alszik a lany.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok,
még valamit elfelejtettem: hol vannak most Kecskeméten a védőnők? Ha jól tudom, kiköltöztették őket az SZTK-ból, de hova? Nekem Szabóné Kis Éva lesz az illetékes, ismeritek?

Lina
35+2

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

a franc... elszállt! Mi ez?? Autómatikusan frissítette magát az oldal.. Kép Kép Kép

Dora
Ne a szemedre akartam hányni!!! Nyugodtan fényezheted a Szt. Imrét! Télleg csúcs!!! A radiológiai diagnosztikai központ sem semmi! A hasi UH-ban elém jött az asszisztens, a dokinő kezet fog, bemutatkozik, és kérdez miért vagyok ott, és közben mondja, amit lát... A szív Uh-n szintén kezet fogott a főorvosnő, és sűrű bocsánatkérések közepette (1.5 órás csúszás bent fekvőnél nem számottevő. klíma van, kávégép van, asztal-székek vannak a váróban, újságot vittem) vizsgált meg, és közben magyarázott.
Na a belen feküdni már nem leányálom, de ott is a "legzsúfoltabb" szoba 3 ágyas volt! Mondjuk zuhanyfejet és gégecsövet vittem egyszer magammal... A régi szárnyak legalább olyan pusztulatok, mint itt a régi megyei kórház!KépKép
Itt a zülészeten pedig sokmindent nem tudnak megtenni, nincs rá lehetőség! A csecsemős nővéreknek is könnyebb lenne, ha az anyuka látná el egész nap a gyermekét, hidd el!
Cukker
Ti nem jöttök szombaton a fiatal cukorbetegek világnapjára az ifjúsági otthonba? 13-17:00-ig lesz. Mindig nagyon érdekes dolgok vannak! Főleg a végén a cukrászati bemutató-kóstoló! KépKép
Én asszem Bálinttal megyek, mert Andrisom nem tudom meddig dolgozik. Ki a párod kezelőorvosa?
Andris mindig azt mondja, hogy az ő "mamikája" (azaz én) csinosan nézzen ki! És szól, ha valami nem tetszik neki. Én pedig szólok, ha valamiben hiányt szenvedek, és megkérdezem, hogy vehetek-e egy pulóvert, vagy kellene egy farmer, és hogy kb. mennyit szánnék rá.. És lányok!!!!!!!! Õ mindig megdícsér, ha csinosnak talál! KépKépKép Pénzt persze nem szórhatok, ő a kereső, és a bankár nálunk! Én a gazdasági ügyintéző, bizonyos keretekhez szabva. Kép

És nem tart daginak így 65-66kg-osként sem! Ezzel is sokat segít a kis lelkemnek!KépKépKép
Ser
Köszi! Megint jól esett!
János, a lelkész télleg jófej!!!!! Mi sem járunk templomba! A hit nem ott terem, hanem a szívünkben, mondaná Õ! Mi is csak ost voltunk az esküvő óta! Esküvő előtt egy nappal volt az egyszem próbánk, ahol még jó kis "motoros" körszakállt viselt. Másnap. az esküvőre levágta. Andris meg sem ismerte! Csak nevettünk együtt..KépKép

KépKép
mino

cukker ezzel én is igazán igy voltam
nikinek nincs is fülbevalója haját pedig ming rövidre vágatjuk probáltam csatot de nem szereti adrinak is csak ugy lett fülije hogy köritől apot nem akartam berakatni de annyit mondta meg meg is sértődőtt hogy csakbekerült barbie hm..... erre nem tudok mit mondani anno nekem is volt csajok most azenyémeket kapták meg azzal játszanak de nem sokat igazán nem érdekli őket niki inkább kirakózik adri meg mindenevő csak fenekembe lehessen Kép de abban igazad van hopgy ki tudja mit hoz az élet mióta az eszemet tudom elleneztük tiborral együtt a rózsaszin és piros szineket is én utálom őket aztán ez is fordult mi nem vettünk annó nikinek sem rózsaszit sem piros rucit áltakában sárga volt vagy fehér aztán ez fordult mivel aki jött szinte csak rózsaszin rrucit hozott aztán rájöttünk hogy adrinak kifejezetten jól áll a szőszi feje miatt a szóba meg nálunk is bordónak indult de aztán ez sült ki belőle a függöny niki kérése volt nem tiltakoztam elvégre is az ő szobájja had döntse el hogy mit szeretne és mi tetszik neki csak az volt az egy kikötésem hogy menjenek egymáshoz szinek én erre mániákussan figyelek ha nikin kék nadrág va akkor kék zokni kék poló és sokszor még bugyit is hozzávasztom ez mániám mindig iy iylen voltam állítolag egész kicsi gyerek ként is meg mondtam anyukámnak hogy azt vegye le mert szinek em mennek egymáshoz Kép bár a kép annyira nem adja vissza nagyon jó lett/ lesz szobája még választhatot szavétatechikás képeket de azokat is ugy választottuk ki hogy mind menjen falhoz az ágynemű is azért iylen hogy passzoljon a falhoz a székek is belesznek vonva olyan színűre mint sötititő amit esz időm varrom meg azokat is . bár én méterárusok rémálma vagyok mert konyhába szerettem volna kék -fehér kockás függönyt és a kétemplom közt a csaj vagy 5 fajtát mutatott és egyiknek sem feletmeg szine Kép mikor még én is odafigyletem magamra és költöttem magama amit most egyáltalán nem tszek meg akkor énis ugy öltöztem minig hogy mindig minden ment egymáshoz és világos kék mániás vagyok / voltam és ha világos kék ruha volt rajtam simnkem és cim is ugyan olyan volt a táskám is minden Kép én már apukám szerint klinikai eset vagyok Kép bár mostmár ezt sajnos nem tehetem meg tonnánim nem engedik meg egyszóval én mostmár hagyom hogy niki irányitson szinben és játékban egyaránt nem bfolyásolom hagyom hogy eldöntse mi jó neki jó ilyen pónikat nem veszek meg neki meg teletabi baromságot bár őt ez annyira nem is érdekli niki okostojás ő kirakozik mesét verset olvastat és tanul ennyi idősen mint adri egy tucat mondokát tudot holot beszélni alig tudott de mondokát fujta az oviban a mai napig ő az első aki ezt megtanulja de ha barbie -ni akar azt is hagyon enyi "szórakozás neki is kell Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino, en sem ereztem szemrehanyasnak, amit irtal, csak tenyleg bosszant, hogy ennyire masok a viszonyok! Fentebb irtam is, hogy szomoru vagyok a kmeti korhaz allapota, es a lehetosegek miatt.
Kati meg mindig alszik, en meg szetdurranok...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok. fél 1 óta én is kicsit lemaradtam.

a képek: http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7655

kicsit kibővítettem régebbiekkel. Kép

Lina: én ugy tudom hogy az Izsáki úti kórházban vannak a fszt-en a folyosó végén. én most pénteken megyek az enyémhez oda.

KépKép
erszényes

Erszényes, bocsi, de ez a jó link a képeidhez!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7655&page=1&image=175616

KépKép
mino

Mino: köszi. Kép
Lehet hogy én vagyok túl béna ehhez de 2 napi komoly munkám volt megcsinálni.

KépKép
erszényes

Roz, megnéztem a könyveimben, de nem lettem okosabb, de sztem ez gy teljesen jó lelet, nem gondolom kórosnak, a megfogalmazásból ítélve,meg azért nagyjából értem énKép.

Mino, nálunk szakállas volt,és annyira óvatos akart lenni, h ne lépjen a ruhámra,de csak Kép
Csajom kormányoz,és gépel, ki is törölte,amit írtam, megyünk ágyazni inkább....Kép

Kép
seriff

Erszényes,
arra a helyre gondolsz, ahol a genetikai vérvételhez adták a beutalót, ott vannak a védőnők?
A rendelési idejük maradt ugyanaz, mint az SZTK-ban volt?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szerintem igen mert a védőnőm azt mondta hogy csak átköltöztek és én is ott kaptam a beutalót a vérvételre.

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?