Rozka
Köszönöm, valszleg élni fogok a scaner-es felajánlásoddal! Ami képet láttam Csibészkékről, azok tök jók! A függöny is igazi csajos!
Kob
Köszi Andris-bókot!
Akkor Emike meggyógyult teljesen?? Ha nem esik a hó, egy randi valamikor??
Drága Seriff!
Én olyan jata vagyok, hogy amit 500X megkérdezel, még ara is elfelejtem megírni végül a válasz!
Ki is a jegyzetelős??? Valaki írja közülünk vissza olvasás közben, hogy kinek, mit válaszoljon.. Nekem is így kéne!
Szal: zenélő plüss nem lett, mert mind azt játszotta, amit az ágy-forgó, és marha drágák voltak! Aztán a Baby-bellben voltak zajt keltő lihúzós plüssök, még drágábban. De Rozka segítségével elmehetek a nagykeres forrásához. Ott biztasan találok jót, megfizethető áron. Andrisom télleg aranyos ember! Csak vannak hülyeségei, és olyankor tényleg olyan mint egy gyerek! Ezzel tud felbosszantani! De nem kívánhatok senkinek Nála rosszabb társat, mert akkor tuti mindenki boldog nő lenne!
(húú...ha olvasná, hogy fényezem..
)
Keresztelő: Indulás előtt majd egy órával kapott chamomillát, nehogy a pocakgörcs miatt sírdogáljon Életke, aztán ind. előtt fél órával kapott Viburcol kúpot, és közvetlenül ind előttt szopi volt! Bálint igazás férfiasan viselkedett! Kézben vittük be a templomba, és az első sor előtti székeken helyet foglaltunk. 10 előtt pár percel jött János, a lelkész, és gyorsan elmondta mégegyszer (telcsiben nekem már elmesélte, én meg tovább adtam a keresztszülőknek) hogy fog zajlani a kerszetelő, és mit kell tenniük a keresztszülőknek.
Bálcsi csendben ült Nővérem ölében, és nézelődött. Először egy éneket énekeltek a hívek, szólt az orgona, és Bálcsi meg sem nyikkant!
Kicsit ráncolta a homlokát, de zeneügyileg szinte mindenevő!
Csak mi voltunk keresztelve (max 2 gyereket keresztelnek), így az istentisztelet első 15-20perce csak Bálintról, és a családunkról szólt! Aztán is a példabeszéd, és a prédikáció is a családról szólt. Az evangélikus egyház nem kér pénzt az esküvői, keresztelői szertartás megtartásáért. Adományt elfogadnak, amit bevezetnek a pénztárkönyvbe, és bármikor még nyugtát is adnak! Aztán kihirdetik későbbi alkalommal, hogy mire haszmnálták fel!
A Sógorom lett a keresztapa- ő római-katolikus, és a nővérem a keresztanya, aki evangélikus. A férjem is római-katolikus, és egy másodpercig nem jelentett gondot, hiszen a lelkészünk azt mondja, hogy Isten előtt minden ember egyforma! A hithez pedig nem kell templomba járni! (Rozéknál a vallásgyakorlás.. Hmm..)
Aztán mentünk a Kalmár csárdába, ahol már vártak! Remek volt a kaja, kitűnő a kiszolgálás! Utána ami (2-3 adag) megmaradt becsomagolták! Anyagilag is nagyon jól jött ki! MEnü: marhapöri+nokedli+főtt burgi, házi savanyúság5 féle+ubisali vegyesen egy-egy nagy tálon, bőségtálak (5főre kértem) csurig rakva 3 féle körettel, gomba-sajt-töltött pulyka szelet rántva, bécsi szelet, natúr sült.. Utána somlói galuska 10 főre kérve, amit 4 nagytálon hoztak ki gyümölcsökkel, és az is annyi volt, hogy mindenki kétszer is tudott szedni!
Bálinttal együtt 21-en voltunk!
Kicsikém megvárta, mig megkajálok gyors, és akkor ébredt. Aztán persze kézről-kézre járt. Mindenki fotózkodni akart Vele. Szupeul bírta. Kocsiba egyszer kimenetm unokahugommal hogy megszoptassam Kicsifiam, aztán 14:20-kor már otthon is voltunk!
)
Persze éjszaka rengeteget álmodott Bálint, és szinte végig az ágy szélén ülve töltöttem az éjszakát. Ugrásra készen, hogy simikézzem, nyugtassam..
Képzeljétek! Ma egy hete kapta meg az oltást, amikortól bekavarodott megint az alvása. Erre ma ismét átaludta az egész éjszakát! Egyszersem ébredt, nem nyögdécselt, henem 5 körül kezdet forgolódni, molyolgatni, 5:45-re felébredt! Úgy örültünk! 8:30-5:45-ig! Ismét egyhuzamba! Remélem a következő oltásig megint így marad!
Kinek nem válaszoltam még???
Kérlek szóljatok, ha valakit.mit lehagyok!
Orsi
Olyan jól esett, amikor azt írtad, hogy szépen beszélek Bálcsihoz!
Pedig annyit gondolkoztam, hogy miket mondtam akkor neki...denem emléxem..