Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsuzsa!

Mit mutatott végül az Uh ?
Én 5 hetesen csak annyit láttam hogy van egy feszes zacskó és más semmit. Doki persze többet láthatott , de nekem csak a 8.heti vizsgálatnál látszott, hogy szépen ver a szíve meg 1 nagy fej és két kis láb, meg 2 kis kéz kezdemény van de mást nem. Most a 11.hetesen látszott már minden szépen és határozottan.

Remélem Nálad is minden rendben lesz!
Kari

ui: Jó látni, hogy ennyi kismama gyűlt össze és van köztük jópár tapasztalt is , 2-3-szoros anyukák:-)Valószínüleg őket érdemes kérdezni leginkább!
kari

Sziasztok,

Kari, ne ijedj meg: sztem mindenkit elküldenek EKG-ra. Ill. a magam nevében beszélek: engem mindig elküldtek.
(Nekem is van egy KarimKép)

Betti, és szedsz vmit hányinger/hányás ellen? (B6 vitamint pl.) Én azt hittem, hogy megúszom, de egy pár napja hajnalonta arra kelek fel, hogy a gyomrom a torkomban van. Bár majd' fél éve szedem az Elevitet, de abban elég kevés a B6, így ma vettem egy doboz B6 vitamint, azzal próbálkozom.
Nálunk is kisebb a baba -a vizsgálatok szerint, mint amire én gondoltam. (én 6 hét 5 naposra számolom, de az UH szerint 5 hetes 3 napos..) Jövő pénteken megyek vissza kontroll UH-ra, remélem, hogy lát már szívműködést is.

Sziasztok,
Verus

Kép
verus

Sziasztok!
Én is változatlanul szenvedek a hányingertől annyira nem tudok mit kezdeni vele de ez az előző terhességemnél is így volt.Szegény kislányomat sajnálom, mert sokszor olyan türelmetlen vagyok vele amiért rosszul érzem magam pedig ő aztán nem tehet róla.....próbálom összeszedni magam de még annyira sokáig tart.
Képzeljétel el, hogy én mg csak a 7. héten vagyok de akkorára felfújódott a hasam, mint egy lufi.A doki mondta, hogy ez a hormonoktól van hát elég vicces, olyan mintha már a 4. hónapban lennék....... amikor a kislányomat vártam akkor is elég hamar nőtt de azért nem ennire...már a nadrágjaim iss szorítanak.Tényleg ti gondolkoztatok már azon hol fogtok kismamaruhákat venni?én annyira sajnálom rá a pénzt mivel ugye olyan rövid ideig lehet hordani dehát muszáj....
Remélem mindenki jól van szép napot nektek!
Kriszti
babszem27

kari!
Az ekg minden kismamának kötelező olyan mint a vérvétel vagy az ultrahang szóval ne ijedj meg nemcsak neked szól a dologKép
babszem27

Sziasztok!

Laki,Doren!
Az első év lesz igazán nehéz a két kicsivel, utána már majd ha elkezdenek együtt játszani, akkor valamivel könnyebb lesz. Viszont talán a kis korkülönbségnél nem jön ki annyira a testvérféltékenység. Nálunk a lányom két éves volt mikor az öccse megszületett, és egészen addig nem volt gond, míg a kicsi meg nem tanult mászni, mert mindig ment utána és mindig az kellett ami éppen a nővére kezében volt.Kép

Juca!
Nekem egy barátnőm ugyanígy járt mint te, és egy hétig volt kórházban, ahol infúziót kapott. Valószínű ez általános eljárás. Azért ne kerüljön rá sor, hogy kórházba kerülj. Hányásmentes napokat! Kép

Kari!
EKG a terhesgondozás része, engem is elküldtek mindig.

Verus!
Ha olvasod, gratulálok! Kép Írhatok neked magánban?

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya

Sziasztok!
Végre valakik, már azt hittem, hogy sehol senki. Kép
Nekem nagyon szerencsém van, eddig semmi nem jött ki belőle, igaz a magas terheléses inzulinszintem miatt diétáznom kell, ez négy hét alatt -6,5 kilót jelentett. Legalább lesz mihez hízni. Kép
Én hétfőn megyek Terhesgondozásra, kíváncsi leszek, mennyi helyre küldenek majd el így első körben...
Ági (10+4 az UH szerint)

Ági és
KépKép
exdeus

Ancsa, kösziKép És persze!Kép címem a profilban van.

Ági, neked már most csináltak terheléses vércukrot? Miért? (nekem 16. héten csináltak mindig, meg a 28. héten)

Babszem/Kriszti, mekkora a kislányod?
Egyébként én is hasonlóképp vagyok a cuccaimmal..feszül rajtam -a nyáron még igencsak lötyögős- farmerom, kismama gatyókat meg még nem akarok hordani. Úgyhogy most kissé sportosabban öltözködökKép

Juca, mielőbbi javulást! (az alma/banán sem marad benned?)
sziasztok:
Verus

Kép
verus

Verus, azért csináltatott a mostani dokim (még gyereknőgyógyi, rendes szülészdokihoz a nyaki redő szűrés után megyek), mert eddig is gond volt vele, és fent állt a veszély, hogy terhesen gond lehet, és biztos ami biztos alapon megnézette. Kép De hát ugye magas volt gyógyszer nélkül. Akkor még szedtem-a kiskönyvemben is benne van, de most egyelőre szünet van, meglátjuk mit hoz ki belőlem a gyerek. Remélem, nem lesz gond, majd a dokival is megbeszélem. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek.
Én is csatlakoznék hozzátok. A 3. babánkat várom, kb. 6 hetes vagyok. Orvoshoz csak a jövő héten jelentkezem be, de úgy szeretném megosztani veletek a hírt. Irmerősőknek még nem akarjuk elmondani. Nekem is vannak gyomorfájásaim, nem igazán hányingerek csak nincs étvágyam.
Kitartást mindenkinek.
Esztianyó

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo

Szia Esztianyó!
Ilyen nincs étvágyam nekem is kéne, kellene leadni még egy keveset. Igaz, most a diétám egy kicsit lanyhult, ma pl. sült és főtt krumplit ettem (nesze neked szénhidrát és kalória Kép ).
És a harmadikat terveztétek, vagy csak "becsúszott"-bocsánat, de hirtelen ez a szó jutott eszembe.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Verus!
A kislányom szeptemberben volt 2 éves és egy igazi kis huncutKépkíváncsi vagyok mit fog sazólni a testvéréhez, kicsit aggódom az ún. testvérféltékenység miatt...nem tudom neki lesz-e ilyen
Én sem akarok még kismamacuccokat venni de gőzöm sincs így mibe járjak dolgozni ráadásul az én munkám még az elegánsabb öltözködést is megköveteli úgyhogy katasztrófa.....
Nálam még tart a hányinger de ugyanakkor étvágyam va elég érdekes ez az egész. Biztos elefánt méretűre fogok hízni.....
sziasztok
babszem27

Szia Ági!
Hát tulajdonképpen én sem panaszkodom, mert van rajtam pár kiló felesleg. Igen, terveztük a harmadikat. Igaz, kicsit korábbra, de a férjem beszedett egy tüdőgyulladást, ami miatt halsztottunk egy fél évet. Utána meg valahogy nem jött össze. Gondoltam, hogy még ebben az évben próbálkozunk, aztám feladjuk, mert én már 36 vagyok. ezért rettentően boldogok vagyunk.
Esztianyó

Kép
Kép
Kép
esztianyo

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, bár még kicsit korai, viszont tegnap lettem "két vonalas" és úgy éreztem, hogy ezt szét kell kürtőlnöm.Kép A páromon kívül a családdal majd csak a doki bácsi után szeretném közölni. Már van egy két és fél éves kiscsajszim. Egy kisördög. Mikor vele voltam terhes, akkor is társalogtam itt a Babaneten, és nagyon élveztem. Volt egy rossz időszaka a terhességemnek, mivel rossz lett az AFP-m (0,9 AFP, 2,5 Bhcg) Nekem sajnos meg kellett csináltatnom az amniócentézist. A beavatkozás nem volt annyira szőrnyű, de az utána következő heteket senkinek sem kívánom.Kép Viszont az eredmény 100%-osan megnyugtatott.
Kicsit próbáltam visszaolvasni, de egyelőre még sok nekem. Remélem, majd szépen egyenként megismerlek benneteket. A lányomról majd felteszek egy képet.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Már megint én vagyok. Kicsinyítettem egy két fotót. Ja, egyébként én Daleei néven szerepeltem még az első terhességem alatt. Csak azért hátha van köztetek ismerős.
KépKép

Kép
Kép
kanyin

szia Kanyin!
Nagyon édes a kislányodlátszik a szemein , hogy egy kis huncut lehet ő isKép
Esztianyó!
Olyan becsületre méltó, hogy vannak akik még 3 gyereket vállanak a mai világban de komolyan.Én is szívesen vállanék még de azért később mégcsak 27 éves vagyok úgyhogy ráérek még.De megmondom őszintén mikor a mostani babát terveztük már akkor is gyakran belémvillant hogy hogyan fogunk gondoskodni róluk és valahol milyen " szörnyű " világba születnek.de ez már csak az én hülyeségem és állandó aggodalmaskodásom....
Kriszti
babszem27

Csak, hogy akkor a kedélyeket borzolgassamKép
Jelentem mi meg a 6.-at várjuk. (A profilomban van link a képeinkhez..) És 31 leszek. És terveztük, már régóta.Kép

Verus

Kép
verus

Köszi Kriszti.Kép Egyébként én is hasonlókat gondolok. Nagyon örültem a két vonalnak, de azért már éreztem, hogy ez már megváltoztathatatlan. Vannak félelmeim a felnevelésükkel kapcsolatban. Lesz-e munkánk, meg tudok-e majd venni neki mindent ami szükséges. És ha felnőtt, milyen világban fog
élni? Más ezekhez hasonló gondolataim vannak.

Verus, gratulálok! Hihetetlen tényleg, hogy vannak még akik bevállalják. Elismerésem! Kép

Kép
Kép
kanyin

Verus, le a kalappal. Tisztelem a bátorságodat és a kitartásodat.
Edit, gyönyörű a kislányod. Sok csintalanságra fogja tanítani a kistesót Kép
Igazság szerint a mi hosszú távú terveinkben is három gyerkőc szerepel...
Nekem a "félelmem", hogy ikrek lesznek. Lánykoromban mindig azt gondoltam, milyen buli akinek ikrei vannak, de mióta megszületett a fiam, már nem gondolom ilyen poénosnak... Kép
Ismerősök körében volt már egy fiú és nemrég születtek hármasikrek. Nem tudom mit csinálnék.

Én jövő héten járom végig a dokikat. Körzeti, EKG, fogorvos.

Mindenkinek jó éjszakát,
Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a megnyugtatást EKG ügyben. Sajnos csak reggel 8 és 12 között lehet menni, ami nem túl egyszerű mivel munkahelyemen még nem tudják és hát szabim meg nem sok van de majd csúsztatok valahogy.

Jó, hogy egyre többen vagyunk. Nem semmi, hogy ennyi 3. gyerekes kismama van és még olyan is akinek mégtöbb. Nekik lehet csak igazán nehéz, mert első gyerekesként csak a férjecskéről kell gondoskodni, de nekik még plusz csemetékről is. Le a kalappal, főleg a rosszulétes időszakban.

Most megyünk csütörtökön férjemmel a 4D Uh-ra, meg a vérből való szűrésre , nagyon izgulok, de kíváncsi is vagyok mit mondanak. Majd elmesélem érdemes e elmenni, aki még dilemmázna ez ügyben.

Ti mikor szóltok, vagy mutattok be papírt a munkahelyen? Tudjátok már?
Családi adókedvezmény van még és tényleg a magzat 91. napjától kaható? Tudtok erről valamit?

Jó egészséget mindenkinek!:-)
Kari
(12+0)
kari

Sziasztok!Kép
Kari, én is ma töltöttem be a 12.hetet!!Kép Mikor jössz uh-ra, nyaki redő mérésre a kórházba??Hátha összefutunk...(Én holnap megyek)
J.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Szia !
Én csütörtökön megyek, így nem találkozunk:-(
De majd számolj be róla milyen volt és hogy minden rendben ment e!

Kari
kari

Szia !
Én csütörtökön megyek, így nem találkozunk:-(
De majd számolj be róla milyen volt és hogy minden rendben ment e!

Kari
kari

Sziasztok!

Köszi Doren, hát van benne valami igazság, mert olyan rossz mint az ördög. Kép
Az én rémálmom is(már elnézését azoktól, akik örülnének neki,vagy van neki) az ikerbaba. Régen én is "bulisnak" gondoltam, de a környezetemben volt két kissrác. Mit mondjak, no comment. Mióta pedig megszültem találkoztam több ikres anyukával, akik álltalában anorexiásnak tűntek számomra. Az idegtől totál lesoványodtak. Én panelban lakom, a legtöbbnek még ahhoz is a nagyszülők segítsége kellett, hogy lejöjjenek sétálni, mert a liftbe még a babakocsi sem fért be. Mikor elkezdenek járni és az egyik erre a másik arra, az is fincsi történet.Egyedül nagyon nehéz lehet.

Kari!
A családi adókedvezmény már csak idén jár, mert jővőre a családipótlék emelés miatt (1=11000 Ft, 2=24000 Ft) megszűntetik. Ha még beleférsz a 91 napba, akkor talán még egy hónapig igénybeveheted.
Én így tudom.
Hova mentek a"vérből szűrésre"? Ez az a négy markeres vizsgálat? Mennyibe kerül. AFP vizsgálat még van? Mert úgy hallottam meg akarják szüntetni.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Szervusztok! Már jó ideje olvasgatom a hozzászólásaitokat, de én még várni akartam az első megszólalással. Egy hete jártam az orvosomnál, aki akkor uh alapján 5 hetesnek tippelte az embriót (9mm). Számításaim szerint akkor a 7. hét elején voltam. Most pénteken megyek ismét uhra. Remélem minden rendben lesz. Most egy kicsit aggódom ugyanis, és azért is fordulok hozzátok, hátha ti meg tudtok nyugtatni. A problémámról: Szombattól van egy gyengébb barnás-néha rózsaszínes folyásom. A vérzésem most lenne időszerű (szeptember 15. óta ez lenne a második ciklus). Októberben is hasonló volt (abban az időszakban, amikor ez időszerű lett volna), de akkor nem izgultam még. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ez a jelenség előfordul-e másoknál is a korai szakaszban, mennyire "gyakori", utahat-e rendellenességre? Vagy nem kell emiatt aggódni? üdvözlettel: Napsugár
napsugár8

Sziasztok!
Kari, elméletileg még egy hónapra igénybe tudod venni a családi adókedvezményt, de az is lehet, hogy kettőre. Pl. én ma vagyok 11 hetes, és elméletileg e hónap végén töltöm be a 91. napot, és abban a hónapban már jogosulttá válnak a szülők (illetve az egyik szülő).
Edit, nálunk Szegeden még van AFP vizsgálat a 12-16. hét között (a nucha szűrés időpontjától függően).
Napsugár, én a helyedben lehet, hogy megkérdezném a dokimat. Konkrétan nem tudok semmit, mert ilyen gondom eddig nem volt, de egy vizsgálat nem árthat! És legalább Te is megnyugtatnád magad, hogy nincs semmi gond. De majd a tapasztaltabb anyukák megírják, hogy mitévő legyél.
Üdv. Ági (11+0)

Ági és
KépKép
exdeus

Napsugár, ha ez az elmaradt menzesz időpontjában van, és tényleg enyhe a tünet, (és nem tart sokáig..azaz egy-két nap), akkor ne aggódj. Pihenj ilyenkor. Korai szakaszban pedig előfordulaht, hogy többes megtermékenyítés volt, ahol az egyik felszívódik, ez járhat barnázással, vérpöttyözgetéssel. (de ez nálad nem valószínű: mert az első UH-n egyet látott, és ismétlődik a panaszod.)Ettől függetlenül említsd meg a dokidnak, egy UH vizsgálattal még meg is tud nyugtatni.
Nekem a 2. terhességemnél a 9. héten volt vérzés. (nem rózsaszínes folyás) Egy bevérzést találtak a lepényen, ami szépen felszívódott 2 hét alatt. Gyönyörű gyerek lett belőleKép
Vigyázz magadra, üdv:

Verus

Kép
verus

Szia Kanyin!
Nagyon bájos a lányod és jövő nyárig még nagyon sokat fog nőni, változni. Biztos büszke lesz rá, hogy ő lesz a "nagytestvér".

Verus,
nagyon aranyos családod és egy kicsit irigyekem is. Sajnos én már kifutottam az időből az ilyen nagy családhoz.

Kari,
tulajdonképpen mit mutatnak ki a vérből? Biztos korábban már volt téma, de sajna nincs annyi időm , hogy utána olvassak.

Sajnos csak 2 hét múlvára kaptam időpontot az orvoshoz. Igazából nem sürgős, de olyan jó lenne már papíron is látni.

Üdv
Esztianyó

Kép
Kép
Kép
esztianyo

Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat és meglepetésemre volt már közöttetek olyan problémával rendelkezö egyén, mint én. Nekem is volt vérzésem (barnás szinü) a 7.héten és ez eléggé megijesztett.(többször is elöfordult)Engem ezért felvettek betegállományba (veszélyesztett terhesként)Gyógyszereket kaptam, ami által elmúlt. (vérzéscsillapító) Én amúgy most a 13-14.hétben járok.
Az elsö babánkat várjuk a párommal, úgyhogy lehet, hogy sok hülye kérdést fogok feltenni majd nektek, de ezt nézzétek el nekem.

puszika mindenkinek:
Annamari

KépKép
pannamari

Sziasztok Kismamák!!

Eltűnök egy hétre és mit látok? Egy csomó új kismamát! Üdv Mindenkinek! Már azt hittem, hogy valami baj van az időzítéssel és nyáron összvissz 8-10 kismanó fog megszületni!
Múlt héten bűnöztem és kivettem 2 egész nap szabit (van még így is 16 nap), utána 3 napos fejtágítós tréningen üdültem, annyit aludtam, amennyit az elmúlt 31 évem során még soha! A tréning annyira szörnyű volt, hogy kénytelen voltam nem figyelni, és szinte végig Tarhonyával kommunikáltam telepatikus úton. Azt olvastam valahol, hogy ilyenkor (11+) már érzik azt, ha anyuci jókedvű, vagy el van kenődve. Hát én beleadtam mindent, kb. 10000-szer felidéztem a legutóbbi UH-t, amikor láttam a pici kis kezét integetni (vagy ki tudja, lehet, hogy csak a magzatvíz áramlatai lobogtatták...), csupa pozitív gondolatot sugároztam, ilyesmiket, hogy "milyen jókat fogok majd mesélni Neked", meg "mennyit foglak simogatni, becézgetni", "milyen jó lesz majd a kacagásod hallgatni", stb... Tiszta hülye vagyok, lehet, hogy nem is "érzett" belőle semmit. Kép

Émelygés téma:
Én már annyira szenvedek tőle, hogy többször elbőgtem magam. (persze lehet, hogy ezek a bőgések is a hormonoktól vannak)
A délelőttök még elmennek úgy-ahogy, viszont estére szó szerint totál rosszul vagyok, hiába minden eddigi praktika (sárgarápa, natur joghurt, pirítós, torna), SEMMI nem segít. Egyetlen vigaszom, hogy a Kedves Apuka annyira, de annyira rendes, türelmes és gondoskodó, hogy sokszor már nincs képem rosszul lenni és miatta csinálok úgy, mintha minden ok lenne.

Üdv Mindenkinek!
T.
tarhonyanya

Sziasztok!

Még élek! Kép (Ma megyek a 12 hetes uh-ra...)

Verus! Én is csak gratulálni tudok Neked! Az én nővéreméknek is 6 gyermekük van, sőt, képzeld, még a sorrend is teljesen ugyanaz, mint nálatok! (Lány, fiú, lány, fiú, fiú és nekik a 6. is fiú lett! Kép) (Állítólag direkt így "csinálták"! Kép) Szóval, én belülről is látom, hogy milyen egy ilyen nagy család, és nagyon hangulatos így az élet, főleg pl. egy karácsonyi ebéd, vagy vacsora, az asztal körül ülő sok gyerekkel... Persze azért sok fáradsággal is jár, de Te ezt nyilván jól tudod! És még tudod mi a furcsa? Hogy Te is olyan aranyos, fiatalos vagy, és nővéremen sem látszik semmilyen öregségi, vagy "elnyűttségi" jel! Kép Kb. 58 kg az egész csaj, és senki meg nem mondaná róla, hogy 6 gyermekes anyuka! Na, szóval még egyszer gratulálok!

Tarhonya! Nem tudom, te most hanyadik héten jársz, de nyugi, előbb-utóbb megszűnik az egész émelygés! Sajnos nekem is van még mindig, de már koránt sem annyira szörnyű, mint az elején... Akkor rajtam sem segített semmilyen praktika. Kitartás! Kép

Hello (12+1)
hello

Sziasztok,

Eszti, én is ezért voltam besózva: hogy papíron lássam. Egyébként Finno.-ban "kell" sokat várni az időpontokra, vagy a Te dokidnak jó így?

Hello, kösziKép, nagyon meglepődtem a nővéredéken, mmint azon, hogy pont így van náluk is a gyerekek sorrendjeKép A lányaim lányt szeretnének, a fiú egyértelműen fiútKép Marci, a 2,5 évesünk meg azt mondta, hogy mindkettőt..Kép
Nekem kissé nagyobb a versenysúlyom: sztem most 70 kg körül lehetek, igaz több, mint 180 cm vagyok. Nem tudom, hogy bármelyikőtök tapasztalt-e ilyet, de én nyár óta szedem az Elevitet, és attól tuti, hogy jött rám pluszba 1-2 kiló. (Igaz, akkoriban hagytam abba a rendszeres kosarazást is, valószínűleg az is "betett") Engem igazán csak amiatt izgat ez a súly téma, mert én sosem az "elvárt" 12-16 kg.-ot szedtem fel, hanem mindig többet (18-20 kg). Most majd megpróbálok "tudatosan" étkezni.Kép
UH-ról írj majd!

TarhonyanyaKép Frappáns a bébi neveKép Szerintem tök jól csinálodKép Biztosan mindent érzettKép
Nemrég találtam ezt: http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html itt is olvashatod, hogy 12. hétre kész emberke márKép

Verus

Kép
verus

Verus! És Te mit szeretnél? Kép Kép Vagy "csak hogy egészséges legyen"? Kép Egyébként nekem nagyon tetszenek a neveitek is, amiket választottatok a gyerekeknek! Nővéreméknél ez így néz ki: Borbála (1988), Gergely (1990), Zsófia (1992), Csaba (1995), Kristóf (2000) és Ferenc (2003). Amúgy nővérem most 38 éves, és úgy tűnik, most már azért "elég neki" ennyi gyerek... Kép Egyébként mindet természetesen, és viszonylag könnyen szülte. Talán csak a legutolsó szülése volt kissé nehezebb, mivel maga a baba is sokkal nehezebb volt: 4650 g! Nálad hogy voltak ezek a dolgok? Milyenek voltak a szüléseid?

Üdv, Hello
hello

Sziasztok,

igen-igen, sziasztok "eltűnt" régiek is! Kép
A mi családunkban édesapámék voltak öten testvérek, szuper összejöveteleket tartottunk különféle alkalmakkor. Ebből következően elég sokan vagyunk unokatestvérek, és átvivve (nem túl magyarosan, bocsi) a régi hagyományokat legalább évente egyszer összejövünk. Idén volt az V. UTT-nk (unokatestvér találkozó). Nos, a nagymamámat nem kérdeztem, hogy ő hogy bírta... Kép

Az émelygésekkel én is jobban állok, de estére mindíg kikészülök. És a kezdeti iszonyú fáradság is szűnik, viszont a múlt hét óta én is bármin elbőgöm magam...
Tarhonyanya, dolgoznak a hormonok!

Doren
12+3

Kép
Kép
doren

Sziasztok régiek és újak!
Úgy örülök, hogy ilyen sokan vagyunk. Jó olvasgatni már örömeit és persze gondjait. Ilyenkor érzem, hogy nem csak nekem vannak problémáim.
Verus, sajnos itt Finno.-ban nagyon nehéz körzeti orvoshoz bejutni. A maszek meg nagyon drága. A körzeti tök ingyen van, csak időben kell időpontot kérni. Főleg védőnőhöz járnak az anyukák és csak párszor nézi meg az orvos meg ha valami gond van. Itt Tamperében nem is veszik videóra az UH-ot, 4D-ról nem is hallottak az ismerőseim. Talán tavasszal haza tudok menni és csináltathatok én is.
Mostanában én is érzem, hogy iszonyú fáradt vagyok és néha olyan dolgok idegesítenek, amin máskor fel sem veszek. Hormonok?
Eszti

Kép
Kép
Kép
esztianyo

Sziasztok!

Pénteken megyek elsőszőr orvoshoz. Már nagyon kiváncsi vagyok, az UH-ra. Már úgy értem, hogy olyan jó látni a szememmel a piacurkát.Kép Az elsőnél is nagyon megható volt számomra. Ti is vártátok nem? Érdekes, hogy az elsőnél nem emlékeztem arra, hogy lett volna a legelején bármilyen tünetem. Most meg folyamatosan érzem, hogy "van hasam", kicsit feszít. Kép Nem fáj, de pl. a nadrágom nagyon nyomja a hasamat. Szóval olyan kényelmetlen érzés, és ezt szinte egész nap érzem. Estére már a derekam is fáj, és nagyon jól esik lefeküdni, miután a lánykámat letettem aludni. Pedig én még nagyon az elején vagyok. Az uccsó menseshez nézve 6 hetes. De szerintem kevesebb, viszont ezt majd csak pénteken tudom meg. Valaki tapasztalt ilyet? Már mint a feszülést.

Fog valaki a MÁV-ban szülni közületek?

Eszti!
Nagyon meglepő számomra amit írtál. Azt gondoltam, hogy a fejlettebb országokban már alapvető a 4D UH. Érdekes. Ja, és köszönöm a kedves jelzőket a kislányomra. Kép Én is nagyon remélem, hogy sokat fog változni jővő nyárra, mert most elég nehezen kezelhető. Ráadásul mikor a sógórnőmnek megszületett a kisfia és a kezembe vettem, utasított és mutatott a kissrác ágyára, hogy Milán csucsu. Ebben benne volt, hogy azonnal tegyem le.Azóta azért változott a helyzet, de ő ettől függetlenűl nagyon el lett rontva az elején.
Lassan abba hagyom, mert sikerült egy kisebb novellát összehoznom.

Pusza minden pocakosnak és kis lakójának!

Edit

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok!

Pénteken megyek előszőr orvoshoz. Már nagyon kiváncsi vagyok, az UH-ra. Már úgy értem, hogy olyan jó látni a szememmel a piacurkát.Kép Az elsőnél is nagyon megható volt számomra. Ti is vártátok nem? Érdekes, hogy az elsőnél nem emlékeztem arra, hogy lett volna a legelején bármilyen tünetem. Most meg folyamatosan érzem, hogy "van hasam", kicsit feszít. Kép Nem fáj, de pl. a nadrágom nagyon nyomja a hasamat. Szóval olyan kényelmetlen érzés, és ezt szinte egész nap érzem. Estére már a derekam is fáj, és nagyon jól esik lefeküdni, miután a lánykámat letettem aludni. Pedig én még nagyon az elején vagyok. Az uccsó menseshez nézve 6 hetes. De szerintem kevesebb, viszont ezt majd csak pénteken tudom meg. Valaki tapasztalt ilyet? Már mint a feszülést.

Fog valaki a MÁV-ban szülni közületek?

Eszti!
Nagyon meglepő számomra amit írtál. Azt gondoltam, hogy a fejlettebb országokban már alapvető a 4D UH. Érdekes. Ja, és köszönöm a kedves jelzőket a kislányomra. Kép Én is nagyon remélem, hogy sokat fog változni jővő nyárra, mert most elég nehezen kezelhető. Ráadásul mikor a sógórnőmnek megszületett a kisfia és a kezembe vettem, utasított és mutatott a kissrác ágyára, hogy Milán csucsu. Ebben benne volt, hogy azonnal tegyem le.Azóta azért változott a helyzet, de ő ettől függetlenűl nagyon el lett rontva az elején.
Lassan abba hagyom, mert sikerült egy kisebb novellát összehoznom.

Pusza minden pocakosnak és kis lakójának!

Edit

Kép
Kép
kanyin

Hihi, sikerült két azonos novellát összehoznod. Kép
Nálatok sem lehetett látni néhány topicot ebből a részből??? Én eddig nem látszottak.. De mostmár megjavult.
Én jövő héten szerdán láthatom ismét babócát. Már alig várom.

Ági és
KépKép
exdeus

Hello Kép

Tegnapi uh kép a 12 hetes babácskánkról Kép

Kép

Nagyon boldogok vagyunk, most láttuk Õt először, és eddig minden rendben van vele! Kép Kép

Sziasztok, Hello Kép
hello

Sziasztok!

Exedus!
Igen nálam sem lehetett látni a topicunkat,de mivel nekem közvetlenűl ez van elmentve a kedvencek közé így meg tudtam nyitni.Kép
Most már látom, hogy sikerült ikreket összehoznom, de a munkahelyemen olyan lassú volt az internet, félóra szenvedés után kiírta, hogy nincs ilyen oldal. Kép Ezek szerint még is sikerült a küldés, csak átvert. A kis mocsok.Kép
Örülök, hogy más is alig várja az UH-t. Milyen rossz lehetett a mamáinknak, hogy akkor még nem volt ilyen lehetőség, talán még a kis szívét sem hallgathatták meg.

Joccakát mindenkinek!

Kép
Kép
kanyin

Amíg írtam becsusszant elém Hello. Gratulálok az emberkéhez.Kép Nagyon kis cuki. Tök jól sikerült felvétel. Ez 3D-s?

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok!

Üdv minden új kismaminak, örülök, hogy ilyen sokan lettünk. Az utóbbi hetekben csak olvasgatásra volt időm. Munka mellett még járok fősulira is, szóval így év vége fele kezdenek besűrűsödni a dolgok...
Meg hát elég fáradékony vagyok.
Hello! Szuper lett az UH képed, ezt a korházban készítették vagy valamelyik magán UH-s? Én csak egy hónap múlva megyek legközelebb UH-ra, de lehet,hogy addig megfűzöm a dokit egy soron kívülire, mert addig nem bírom ki..
Szép napot mindenkinek

Üdv

Andi 14+0
clair

Sziasztok Kismamik!

Reggel vérvétellel kezdtem, lecsapoltak rendesen. UH-ra kb. 2 hét múlva megyek, remélem, hogy akkor már nekem is szép képem lesz a picurról, mint Hellonak. Kép Nagyjából egész nap rosszul vagyok és minden reggel hányok egyet. Remélem, hogy most már hamarosan elmúlik. Kép

Betti
9+6 (11+0 mensi szerint)

Betti
betti73

Sziasztok!

A mi kis Tarhonyánkak tuti, hogy RÓKA lesz a jele az oviban!!! Kép

Hello Kép
A kép szuper, a baba irtó helyes!! Elég amatőr vagyok, de az a pici csomag a lábainál, az már azt jelenti, hogy kisfiú? Gratulálok!! Kép
Hol lehet ilyen sztárfotót csináltatni?

Kanyin Kép
Én a Kisfalvi dokihoz járok, a magánrendelőjébe, és ő a MÁV-hoz tartozik, szóval ha minden igaz júni 1-e körül találkozhatunk a szülőszobán Kép

Üdv,
T. (12+1)
tarhonyanya

Sziasztok Lányok!

Nagyon szuper az UH kép:-)Gratulálok!

Én ma megyek részletes UH-ra ( 12+3 vagyok/ vagyunk)és remélem minden rendben lesz és ügyesen forgolódik majd és mindent jól lehet látni. Kíváncsiak vagyunk már nagyon-nagyon.
Tényleg rossz lehetett, hogy régen nem láthatták a kismamák babócájukat 9 hónapig.

Tegnap valami volt a renszerrel mert " mi eltűntünk" :-( Jó hogy újra visszajött.

Mindenkinek szép napot!
Kari
kari

Sziasztok Lányok! Kép

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat! A lába között lévő "kis csomag" alapján valóban úgy tűnik, hogy fiúcska lesz, de én azért még nem érzem ezt 100%-nak! Majd a köv. uh-n már biztosan tutira fog látszani, ha tényleg kisfiú. Az uh-t egyébként a kórházban csinálták, csak pont mostanában lett a kórháznak saját 3D, 4D-s gépe és gondolom akartak neki csinálni egy kis reklámot, hogy mi is menjünk majd szépen el egy "fizetős" kis mozizásra... Kép (Amúgy 8000 Ft, de nekünk így a tb fizette Kép) Nem baj, néha velünk is történhet egy kis jó dolog! Egyébként, amióta láttam, azóta már legalább tudom, hogy ÉRTE megérte a sok szenvedés az émelygéssel, hányingerrel! Kép (Ami most mintha kezdene tényleg múlni.) Ezt azoknak is üzenem, akik még szenvednek tőle!
Egyébként holnap megyek a védőnőhöz, és végre én is megszerzem a kiskönyvemet, mert ugyebár én mindenhova későn megyek Kép

Szép napot, Hello
hello

SZiasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, de mindig olvaslak titeket, mert még bízom abban, hogy egyszer ide fogok tartozni. (Bár már nagyon úgy fest, hogy legfeljebb az őszi topicot boldogíthatom.
Na szóval, csak azt akartam írni, hogy édes az az UH foto! Szinte hihetetlen, hogy egy 12 hetes babónak már megvan mindene.
Betti! Várok már nagyon rólatok is egy hasonló fotót!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Tarhonyanya, én a Tidrenczel doki magánrendelésére járok, de ha ez a gyerkőc nem jön korábban mint ahogy a másik tette (1 hónap), akkor nem fogunk találkozni Kép, mert én júli közepe felé fogom felkeresni a szülőszobát.Kép

Hello. melyik kórházban csinálnak ilyen három D UH-t. Csak kiváncsiságból kérdezem.

Én holnap megyek az első vizsgálatra és UH-ra. Már nagyon izgulok. Alig férek a bőrőmbe.

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok!
Hello, nagyon aranyos a kép! Én egyre jobban várom a jövő hetet! Nem is gondoltam, hogy ennyire látszik már minden-elméletben tudtam, de olyan furi "élőben" látni. Kép
Ma megjártam a vérvételt, labor+hepatitis+vércsoport. De egész ügyes volt a doktornéni, még nem kékül a kezem-tudniillik nagyon ***ok a vénáim.
Üdv. Ági (11+3)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Kanyin, Tarhonyanya, és akit még érdekel Kép

Kaptunk egy reklám-szórólapot amikor az uh-n voltunk, leírom, mi áll rajta:

"3D-4D magzati ultrahang vizsgálat
OGYK-Budai Egészségközpont Radiológia
1123 Budapest, Királyhágó út 1-3. földszint
(Budai Honvéd Kórház épületében)

Bejelentkezés: 224-0893, 356-6522/404 mell."

Gondolom bárki elmehet, aki akar, és úgy emlékszem, 8000 Ft-ba kerül, ami olcsónak számít más helyek 10-11000 Ft-os árához képest. Azt is mondták, hogy 1-2 héttel előtte kell időpontot kérni, mert nagyon sokan vannak!

Kamilla! Drukkolok, hogy még bekerülhess ide, de legkésőbb az őszibe! Kép

Szép estét, Hello
hello

Szia Hello!
Azt nem írták rá, hogy ebben mi van benne? Mert lehet, hogy máshol többe kerül, de ők adják a CD-t, adnak fényképet, stb.

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?