Sziasztok Kismamák!!
Eltűnök egy hétre és mit látok? Egy csomó új kismamát! Üdv Mindenkinek! Már azt hittem, hogy valami baj van az időzítéssel és nyáron összvissz 8-10 kismanó fog megszületni!
Múlt héten bűnöztem és kivettem 2 egész nap szabit (van még így is 16 nap), utána 3 napos fejtágítós tréningen üdültem, annyit aludtam, amennyit az elmúlt 31 évem során még soha! A tréning annyira szörnyű volt, hogy kénytelen voltam nem figyelni, és szinte végig Tarhonyával kommunikáltam telepatikus úton. Azt olvastam valahol, hogy ilyenkor (11+) már érzik azt, ha anyuci jókedvű, vagy el van kenődve. Hát én beleadtam mindent, kb. 10000-szer felidéztem a legutóbbi UH-t, amikor láttam a pici kis kezét integetni (vagy ki tudja, lehet, hogy csak a magzatvíz áramlatai lobogtatták...), csupa pozitív gondolatot sugároztam, ilyesmiket, hogy "milyen jókat fogok majd mesélni Neked", meg "mennyit foglak simogatni, becézgetni", "milyen jó lesz majd a kacagásod hallgatni", stb... Tiszta hülye vagyok, lehet, hogy nem is "érzett" belőle semmit.
Émelygés téma:
Én már annyira szenvedek tőle, hogy többször elbőgtem magam. (persze lehet, hogy ezek a bőgések is a hormonoktól vannak)
A délelőttök még elmennek úgy-ahogy, viszont estére szó szerint totál rosszul vagyok, hiába minden eddigi praktika (sárgarápa, natur joghurt, pirítós, torna), SEMMI nem segít. Egyetlen vigaszom, hogy a Kedves Apuka annyira, de annyira rendes, türelmes és gondoskodó, hogy sokszor már nincs képem rosszul lenni és miatta csinálok úgy, mintha minden ok lenne.
Üdv Mindenkinek!
T.