<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Halihow!
Zsuzsófi! Szavaztam én is Vageszkára.
Édes nagyon!
Mi meg asszem, h nem leszünk 9 hónaposak a párommal, mert, ha minden igaz, akkor 1 hónapon belül feleségül vesz.
Szóbeli miatt meg ne parázz! Én is simán leérettségiztem, pedig sík hülye voltam mindenből, főleg töriből. 4 év alatt semmit nem tanultam, csak az első és a második VH-t. Kihúztam az II. VH-t, és simán elkezdem mondani az I. VH-t.
De átmentem egy 2-essel.
Szal nyugi!
De drukkolunk úgyis!
Katicuska! Hát sajna ez ilyen. Én is örültem, h kapunk 1 millát anyuéktól, h legyen valamink. Erre 10% a lakásra a foglaló. Ergó 1,2 milla. De azt is megkapjuk a szüleimtől. És ma derült ki, h mennyi minden lesz még. Amikor kifizetjük a foglalót, ügyvédnek is kell tejelni 1%-ot.
Meg még ami utána lesz. Nagyjából össze is adtam, és több mint 300.000 jött ki.
Nah, anyunak telefon, h szívás, mert ennyi pénzem a világba nincs.
De megnyugtatott, h ne parázzak, mert majd Õk. Ebben csak az a vicc, h Õk úgy tudnak pénzt adni, h jelzálogot vettek fel a házukra, és abból. Eddig is imádtam őket, de ezután aztán még jobban fogom.
Lyly! Azért ne kiabáljuk el.
Még sok minden fog történni addíg. Szerdán megyek hiteles csajszihoz, csinál egy előzetes hitelbírálatot. Ha az OK, akkor jöhet a foglalózás, és az előszerződés kötés. Viszont a hitelhez házasnak kell lennünk. Összeadni meg úgy adnak össze gyorsan (amúgy 30 nap), ha az előszerződés a kezünkben van. Előszerződés meg addig nem lesz, amíg anyuék nem tudják utalni nekem a lóvét. Ha összeházasodtunk, akkor mehet a hitelkérelem a bank felé. Szal mókás. Meg az esküvönk is az lesz. Még anyuék sem lesznek itt.
Simán berohanunk az önkormányzatra, 2 tanúval.
Tehát: Előzetes hitelbírálat->Várjuk anyuéktól a lóvét->Előzserződés->Házasság->Hitel a banknak. Mindezt lehetőleg 2 héten belül. Uhh, meleg lesz.
Esztipeszti! Na jah.
Ti részegedtek, én pedig nézem!
De rókázni nem ér!
A Kikába nincs kedved a társaságommal menni?
Viszont vígasztal, h vettünk Alexnak egy kabátot és egy kötött pulit. Olyan kis vagányat..
Nagy lesz még rá, de nem tudtam otthagyni, annyira cukika.
És kifizettük a szobabútorát is.
Majd holnap megmutatom, mert úgy döntött a fényképező, h lemerül benne az aksi.
Jó éjt!
Pussz!
Nancsika & Alex 22+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>