Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

EsztiKép

Elküldtem emailban a sok sok receptet.

Ági
23+4

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Cory
Ha jól tudom teljes csak az új lakásra jár, a félszocpolhoz meg kell hogy már eddig a nevén legyen ingatlan... Bevallom még annyira nem ástuk bele magunkat a témába mert egyenlőre úgy állunk, hpogy törlesztést sem tudnánk fizetni... Most megpróbáljuk anyóséknál kihúzni egy ideig, esetleg gyűjtögetni aztán meglátjuk... Babó még biztos ide születik. Remélem a szobacserébe belemennek... Karácsony után újra előhozzuk a témát.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: mi új lakásra gyúrunk.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Betti
Én simán megiszom a grépet is. Nincs receptem az ember az ízlése szerint csinálja, de ha valaki tud szívesen veszem én is.

Esztipeszti
Ha érdekel a gép majd lefényképezem. Nem lesz kép a kocsiról?

Zsu
Szavaztam a fiadra. Olyan jó volt olvasni, hogy ilyen szerelmesek vagytok. Bár 14 év után én is megzabálom apát.

Lyly
Nekem a péntek még mindig jó !
Kika nagyon jól hangzik, de mire én eljuttok oda biztos nem lesz semmi.

Nancsi
Avon-hoz nem tudok hozzá szólni azt a krémet nem ismerem. Örülök hogy alakul a lakás.

Medike
Nekem 0.81 volt. Kezet foghatunk.

Ildi
Nincs ötlet ,de mire ezt írom már lehet hogy kiszedted. Legalább is remélem hogy sikerült ,és apa nem intézi elmagát, hanem meghagya neked azt a részét. Ha-ha

Na elviharzok aludni, mert reggel munka.
Puszi mindenkinek

Babetta és Levente 24+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Titati
A boszorkány előbb vagy utóbb tűzre kerül.
Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nem tudtam még mindent végigolvasni. BOCS.
A hétvégén egy nagy családi banzájon voltunk Poroszlón, a nagynéném volt 50. éves, ennek örömére 36 vendéget hívtak, ott töltöttük egy panzióban + faházakban a hétvégét. Nagyon jó volt, sokat ökörködtünk + volt uszoda, szauna, bowwling stb. A gyerekeim meg nem álltak 2 nap, 2 éjjel, vasárnapra már toltál kifáradtak.

Ma egész nap dolgoztam, + bejelntkezett és jött a védőnő is. Tök rendes volt, agyon dicsért, hogy mennyire csinos kismama vagyok, pedig már 7 kg-t híztam.

Betti!
Nekem olyan szoptatós fotelem van, amilyenről azt hiszem Tünde is írt.
Hintaszék és a lábtartója vele együtt hintázik. Nyár végén kaptam a szülinapomra a férjecskémtől. Õ egy bútorboltban vette, de ugyanolyat lehet kapni a Brendonban is 50.000 Ft ért. Elég drágaKép, de nagyon jó minőség.

Mindenkit üdvözlök, holnap visszaolvasok és írok, addig is jó éjt!

Rita
22+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Délután írtam mindenkinek, és most látom, hogy elszállt. Kép Szuper. Kép

Megjöttünk az UH-ról és a dokitól. Az UH szerint a korábbi lemaradás megmaradt, illetve egy kicsit csökkent. Ennek nagyon örülünk, mert így csak elszámolták a napokat (a 35 napos ciklusom miatt), viszont Babó rendesen fejlődik. Két hét múlva viszont vissza kell menni, mert a Babó jobb oldali veséjében 9 mm-es pyelontágulatot találtak. Ettől megijedtem egy kicsit. A szonográfus szerint 10 mm a határérték, tehát ha nem nő tovább, akkor rendben van. A doki szerint nem kell aggódni, állítólag fiúknál ez előfordul. Tudtok erről a pyelontágulatról valamit? Megköszönném, mert semmit nem találtam a neten.

A doki megnézte a laboreredményeket is, rendben találta őket. És miután kipanaszkodtam magam a cukros lötty miatt, a doki bevallotta, hogy neki 3* kellett megismételnie. (Vagyis háromszor jött ki.) Ezek szerint nemcsak én szenvedtem vele. Kép

Az éjszakát a Szenkirályiban töltöttük, mert annyira bedurrant az egyik fogam, hogy nem tudtam aludni sem. Persze nem csináltak semmit, csak adtak egy fájdalomcsillapítót, mert nem lehetett kitalálni, hogy 4 fog közül melyik fáj. Röntgent meg nem akartak csinálni.

Ma este elmentünk egy fogászhoz, aki megpróbálta kisakkozni, hogy melyik fog nem stimmel. És elkezdtük a gyökérkezelést. Kép Remélem, hogy eltalálta. Most nem fáj, de szerintem még nem ment ki a fájdalomcsillapító hatása. Kép

Remélem, hogy jól fogok aludni ma éjjel. Kép
És kelhetek hajnalban, mert a melóhelyen teljesítményértékeléssel kezdődik a nap. Sok múlik azon is...

Jó éjt mindenkinek,

Mariann
25+1 ? vagy nem is tudom

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kedveseim! Olyan sokat írtatok 1 nap alatt, hogy nem tudom felszedni a fonalat...
Most nem is tudok emiatt tételesen/személy szerint válaszolni Kép azért megkísérlek most csak novellai hosszúságban Kép

GyezsuKép Ez a Civil Rádió nagyon kedvemre való... jó csapatnak tűntök Kép Az efféle kezdeményezésekben én is nagyon hiszek. Az együttalvós képetektől meghatódtam... olyan szépek ők ketten Kép

VokKépinkább majd örömködjünk mélben, mert az már tényleg kiszúrás lenne a többiekkel szemben, ha itt részleteznénk közös imerőseink hogylétét... jó? Kép vikofulop@yahoo.com ja, és én is nagyon örülök Neked Kép

SzeliviKép Tényleg bátor vagyokKép bár időnként ez már hülyeségbe fullad, azért a felelőtlenséget még nem érte el Kép Van, ami elkerülhetetlen, de többnyire úgysem esik bajunk... De persze a aggódalmad teljesen jogos lehet külföldön. VElem egyébként mindig történik valami... még itthon is Kép

BorkadorkaKépKöszönöm összes szavaid! Az jó, hogy a szószátyár irományaimnak van némi haszna is. Szerintem négy gyerekkel is érhetnek kaladok bővenKép

TündeKép igen, ez jó vonal... már 20 oldalnál tartok, jó lesz Kép

SziszKép neked is köszi és hasonló jókat!

ZsuzsófiKép küldtem Neked mailt tegnap késő este a címemmel, megkaptad? volt mondjuk benne egy képeslap-csatolmány, így lehet, hogy a szemetesbe dobta a géped rögtön...

BabettaKép köszi, most már megnyugodtamKép

AngiKép én is tudnék jó sok amerikai muffinreceptet Neked küldeni, ha még aktuális. hová?

TitatiKép Az az ember, aki átkozódik, tulajdonképpen a saját tehetetlenségét fejezi ki, hiszen nincsen semmilyen eszköze arra, hogy befolyásoljon másokat (gyenge szar, bocs a kifejezésért, de szerintem még enyhe is volt). Az a nő, aki Neked ilyeneket mondott, saját maga felett mondta ki az ítéletet és állított ki bizonyítványt. Az indíték pedig... hát elég szomorú.. vannak, akiknek csak a még, még, még szavak érthetőek. Rád és szeretteidre nézve az ő fenyegetőzése semmilyen hatással sem lesz, ne aggódj! Nagyon sok erőt küldök Neked és vigyázz a pocakodra!
ui.Amit leírtál velem is megesett nemrég, a saját anyósom átkozott meg bennünket a férjemmel hasonló jelleggel,de hiába!

LylyKép köszi nagyon és írok hamarost külön isKép

Kedves lányok, a mai napon félidős a babócám, és még mindig lustálkodik, vagy legalábbis olyan óvatosan rugdos, hogy nem érzem. Volt közöttetek hasonló tapasztalata valakinek? mondjuk nő, mint a gomba, lassan hozzá kell a pocakhoz építeni egy szobát...

Szép hetet mindenkinek!
Vikó

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">

Halihow!

Zsuzsófi!
Szavaztam én is Vageszkára.Kép Édes nagyon! Kép
Mi meg asszem, h nem leszünk 9 hónaposak a párommal, mert, ha minden igaz, akkor 1 hónapon belül feleségül vesz.Kép
Szóbeli miatt meg ne parázz! Én is simán leérettségiztem, pedig sík hülye voltam mindenből, főleg töriből. 4 év alatt semmit nem tanultam, csak az első és a második VH-t. Kihúztam az II. VH-t, és simán elkezdem mondani az I. VH-t.Kép De átmentem egy 2-essel.Kép Szal nyugi! Kép De drukkolunk úgyis!

Katicuska!
Hát sajna ez ilyen. Én is örültem, h kapunk 1 millát anyuéktól, h legyen valamink. Erre 10% a lakásra a foglaló. Ergó 1,2 milla. De azt is megkapjuk a szüleimtől. És ma derült ki, h mennyi minden lesz még. Amikor kifizetjük a foglalót, ügyvédnek is kell tejelni 1%-ot. Kép Meg még ami utána lesz. Nagyjából össze is adtam, és több mint 300.000 jött ki.Kép Nah, anyunak telefon, h szívás, mert ennyi pénzem a világba nincs.Kép De megnyugtatott, h ne parázzak, mert majd Õk. Ebben csak az a vicc, h Õk úgy tudnak pénzt adni, h jelzálogot vettek fel a házukra, és abból. Eddig is imádtam őket, de ezután aztán még jobban fogom.

Lyly!
Azért ne kiabáljuk el.Kép Még sok minden fog történni addíg. Szerdán megyek hiteles csajszihoz, csinál egy előzetes hitelbírálatot. Ha az OK, akkor jöhet a foglalózás, és az előszerződés kötés. Viszont a hitelhez házasnak kell lennünk. Összeadni meg úgy adnak össze gyorsan (amúgy 30 nap), ha az előszerződés a kezünkben van. Előszerződés meg addig nem lesz, amíg anyuék nem tudják utalni nekem a lóvét. Ha összeházasodtunk, akkor mehet a hitelkérelem a bank felé. Szal mókás. Meg az esküvönk is az lesz. Még anyuék sem lesznek itt.Kép Simán berohanunk az önkormányzatra, 2 tanúval.Kép Tehát: Előzetes hitelbírálat->Várjuk anyuéktól a lóvét->Előzserződés->Házasság->Hitel a banknak. Mindezt lehetőleg 2 héten belül. Uhh, meleg lesz.Kép

Esztipeszti!
Na jah.Kép Ti részegedtek, én pedig nézem!Kép De rókázni nem ér! Kép
A Kikába nincs kedved a társaságommal menni?Kép

Viszont vígasztal, h vettünk Alexnak egy kabátot és egy kötött pulit. Olyan kis vagányat..Kép Nagy lesz még rá, de nem tudtam otthagyni, annyira cukika.Kép És kifizettük a szobabútorát is.Kép
Majd holnap megmutatom, mert úgy döntött a fényképező, h lemerül benne az aksi.Kép

Jó éjt!
Pussz!

Nancsika & Alex 22+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Kép
Titati Kép
Jó, hogy újra itt vagy Kép Lányod nagyon édi Kép
A banyáról meg már megírtam a véleményem.

Esztipeszti Kép
Hol jártál reggel? Hiányoltalak a tornán Kép

Zsu Kép
Szavaztam a fiadra, remélem meg lesz az ajándék csomag Kép

Lyly Kép
Köszi a Kikás tippet, remélem holnap eljutok oda is Kép
Nekem is jó a péntek Kép

Ágiboszi Kép
Küldtem levelet Kép
Inkább üvegesnél próbálkozz, de nem lesz olcsó Kép

Medike Kép
Jó az AFP, ne izgulj Kép

Vok Kép
Gratula a szívhanghoz Kép Ez a legfelemelőbb érzés Kép
Szerintem maradjunk az egy mellápoló és kétt pocak krémnél. Köszi szépen.

Tünde Kép
Így már érthető, hogy éjjeli bagoly vagy Kép
Nekem sajna reggel fél hatkor csörög az óra, így nem túl szerencsés későig viribelni Kép
Megyek is aludni Kép

Iszonyat napom volt ma Kép Négy óra alatt sikerült átiratni az egyik kocsinkat!!! Azt hittem már sosem végzek, még a dokiig sem jutottam el, pedig már szombat óta görcsöl a pocakom Kép Kicsit túlerőltettem magam és még mindig iszom a levét.
Reggel megpróbálom elérni a dokim.

De azért van jó hír is, ma vagyok középidős KépKépKép

Annácska 20+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zsuzsofi!
a fiad a listán 3. pillanatnyilag, ez jó jel Kép mondjuk a képek is nagyon jók Kép én mind a kettőre nyomtam, de úgy látom, hogy lehet többször is, emrt nem kért semmi azonosítót. ha ezen múlik, én szívesen nyomom a gombot még egy párszor KépKépKép

indianyo

Annácska!!!! ÉN IS MA VAGYOK KÖZÉPEN!!!! SZIIIIJA! Kép

Vikó

a tiéd rugdos ezerrel?

indianyo

Vikó Kép
Gratula nektek Kép
Rugdos javában, főleg esténként mikor pihenek és tudok rá is figyelni Kép
Már apa is érezte a múlt héten Kép

Annácska 20+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Mariannka: én több gyerkőt is ismerek, aki ilyennel született. Semmi extra nem volt, időnként megnézték uh-gal, és aztán kinőtték.

Viko: Nekem a második babóm volt ilyen. 22. héten éreztem először. Már komoly 2 éves nagyfiú Kép

Megyek, kidőltem. Jó éjt.

cory 22+4

cory
Budapest

Sziasztok!

Nemnormális családunkban apa már alszik, Kata meg itt ül mellettem, és a könyvét nézegeti. Ma egész nap nagyszülőzött, aztán apukázott, és olyan anyahiánya van, hogy elaludni sem bír Kép Na, lassan azért megpróbáljuk, mert holnap de. zenebölcsi, ahhoz meg fel kell kelni időben.

Medike, ha jól emlékszem te kérdezted: az én orvosom kifejezetten javasolta a Győrfyt (Praxis) a genetikai UH-ra, én nála csináltattam a 18. héten, ugyanaznap voltam a nődokinál, és így ő már nem csinált UH-t (emiatt kevesebbet is kellett fizetnem Kép)

Bocsi-bocsi, hogy másnak most nem írok Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok Lányok!

Most jöttünk haza. Apával moziban voltunk, magyar filmet néztünk, mert az én drága férjem utálja a feliratost.

Zsuzsófi!
Én is szavaztam!

Annácska!
Melyik kerületben négy óra? Már a mi átíratásunk óta fontolgatom,hogy panaszt teszek az egyik kerület ellen, ha gondolod beleveszem azt is.Kép

Nancsika!
Kikeresem a telefonomban és én is rajzolok be ilyen állatot. Azt hiszem kutya és tücsök van.
Bocsi, ha majd utánozlak.

Megyek aludni! Látom már mindenki szundizik!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Cory: köszi a megnyugtatást. Így máris jobban érzem magam. Kép

Most vagyok túl a teljesítményértékelésen. Kép Hurrá. Kép

Kellemes napot mindenkinek.

Mariann
25+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="119911">Jó reggelt Kismamik,
Zsu,
én is szavaztam. Kép
Indianyu,
ne izgulj, hamarosan egyre intenzívebb lesz a Pocaklakód! Nekem most a 7. hónapban a legintenzívebb, hullámzik a hasam. Kép Köszi a receptet, a nevemre kattintva előjön az emailcímem.
Mariannka,
hogy van a fogad?
Medike,
szerintem elfogadják, sőt ajánlják Győrfy dokit!
Annácska,
csak óvatosan a pörgéssel!!!! Mész dokihoz?
Vok,
akkor ma lesz eredmény?

Puszi:
Angi 27+4</font>
angi79

Kép

Köszi mindenkinek az ötleteket a tinta eltűntetéséhez(Babetta, apa se intézte el magát a látványtólKépKép ).Nagyjából ki tudtam szedni popsitörlővel(Cory, ahhoz nyúltam elsőként, ez már többször bevált nálunk is)Kép
Sőt, a popsitörlő cipők tisztítására is jóKép
Úgyhogy nem volt balhé.
Valami még látszik belőle, de nem látványos helyen van.

Viszont tegnap valószínű, hogy eltörtem a kisujjamat a lábamon.Belerúgtam az ágy lábába, és naggggyon fájt.Erre bedagadt, mint állat, meg tök kék.Az ezzel az ujjal a gáz, hogy történt vele, már egy ugyanilyen eset, v.színű, akkor is elvolt törve, hónapokig éreztem.De ez most durvábban néz ki.És nagyon fáj.De ha elmegyek röntgenre, szerintetek azon kívül, hogy megállapítják a törés, repedés tényét, mást nem tudnak vele csinálni, ugye???
Úgyhogy nem is megyek sehovaKép

Lesz pénteken varrós buli???
Ha nem gond, én is elmennék, de csak, ha nem esik a hóKépMeg, ha nem probléma, ha viszem Olivér gyereket isKép,
Nancsika, neked ez nem gond, ugye????Kép
Gratulálok egyébként a lakáshoz!!!!Annyira jó lesz, hidd el.)KépKépKépKépKép

Zsu, én is szavaztam a kiscsávóraKépKépKép

Annácska, Vikó gratu a 20 hetes korhozKép
(én is csak pár napja töltöttem be)

Ildikó 20+4
vas

Ildikó: a kisujjal annyit csinálnak,h goy leukoplaszttal rögzítik a mellette lévő lábujjhoz a helyre rakás után.
Jobbulást!!

cory 22+5

cory
Budapest

KépJó reggelt mindenkinek!Kép
Itt küldök egy ujjabb pocakos fotót, ma csináltam a telcsivel reggel.
Bele-bele ovastam abba amit írtatok, megnéztem a tali képeket, és nagyon irigykedtem, hogy nem tudtam ott lenni!!!!!!!
Azért remélem babásat is csinálunk, és akkor azon már én is ott lehetek!
IndianyoKép
Örülök neki hogy a ti kislányotok is Szófia lesz, ha nem is így írjátok majd.Annyira kedves névnek tartom én nagyon beleszerettem, s a családom is!
IldiKép
Azt hiszem te kérdezted, hogy meddig vagyok itthon, hát nem tudom....jó lenne szülésig, de ez csak vágyálom! Addíg amíg nincs gáz de szerintem ha addig nem is a 36-37. héten tuti be fognak fektettni, a sok probléma miatt!
Mégegyszer szép napot mindenkinek, ne ilyen borongósat!!!
Pusszancs: Csema 24+3

KépKép
csema

<font color="119911">Ildi,
nem semmi, szépen beüthetted! Szegényke!
Én is csináltam ilyet júniusban, amikor költözködtünk. De én csak borogattam, mást nem nagyon tudtam tenni. Azért talán jó, ha megmutatod egy dokinak, aki ír valamit a duzzanatra. Örülök, hogy sikerült kivenni a foltot és a tippet megjegyzem. Kép
Vikó, Annácska,
én is gratulálok a félidőhöz!!!!!!</font>
angi79

Csema, tök jó, hogy itt vagyKép
És szép a pocid, de tényleg, pihengess nagyon sokatKépKép

Angi, szerintem én ezt már hiába borogatomKép
Cory, hát leukoplaszttal én is oda tudom rögzíteniKép
Így néz ki:
szerintetek nagyon csúnya??????
Kép

(bocsánat, mindenkitől, hogy a lábamat mutogatomKépKépKépKép )
vas

Tünde_sződKép
Tündi megkérdeznéd a párodat, hogy azt a sarokszekrényt 70x70-esben meglehet-e csinálni? Nagyon fontos lenne tudnom. Köszi

KépKép
csema

VasKép
Hát elég csúnya,Kép de azért borogasd az csak használhat,bár nem ártana ha egy sebész ránézne!
Rögzíteni nem tudom hogy tudja-e de esetleg kenőcsöt írhat fel, ami segíti a duzzanat felszívódását.

KépKép
csema

Kép

Ez most 36900 ft a KIKA-ban. Ugye ez az a szoptatós fotel, ami a Brendonban 70ezer?
angi79

Jó reggelt!

Ildi, ezt jól elintézted! Nem vmi szép! Amúgy tényleg nem tudnak nagyon mit tenni vele, csak amit te is tudsz otthon!

Csema! Tök jó,hogy otthon vagy! Remélem, sikerül most már a végéig kihúznotok, hogy ne kelljen befeküdni! De ha a hercegnőnek, úgy jobb... Azért drukk! Óriási már a pocid!

Vikó! Gratula a félidőhöz! Ne izgulj, biztos csak egy picit lustácskább a babód, de hamarosan igazán intenzíven beindul! Próbáld azt, hogy este, mikor már tök nyugi van és csend, a pocidra teszed a kezed és egészen befelé koncentrálsz! Szerintem tuti, ráérzel majd a babád mozgására, hiszen már nagylányKép

Annácska! Gratula a félidőhöz neked is! Sajnállak a tegnapi huzavona miatt, és a poci miatt isKép Pihenj sokat, nyomasd a magnéziumot, és irány a doki! Írj, hogy mi újság!
Szép, tehát Eszti meglépett a torna elől!!!KépKépKép

Angi! Köszönet a receptekért!Kép Jól vagytok? Lidike? Babaszoba?

Cory! Jobban van a fogad?

Mariannka! Én nem tudok nekde mit írni ezzel kapcsolatban, de látom Cory már megnyugtatott! Én csak annyit tudok, hogy szorítok nektek, de biztos, hogy nem lesz semmi gond vele!Kép

Nancsika! Gratula a lakás-projekthez és az esküvőhöz! Azért egy képpel majd dobj meg minket!Kép

Rita! Jó, hogy jelentkeztél! Irigykedem a tartalmas, szép kiruccanás miatt! Kép

Tessék, csak le kellett írnom, és egyből jelentkezett Medike is!Kép És a többiek?

Eszti! Millió drukk az UH-hoz, nagyon kíváncsi vagyok! (A kb. egyidő miattKép)

Bocsi, hogyha megint kihagytam vkit, igazán próbáltam koncentrálni!

Anita (25+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911">Ildi,
teljesen egyet értek Csemával.
Csema,
üdv itt újra! Alakul a pocak! Kép</font>
angi79

<font color="119911">Szia koncentrálós Anita,
szívesen a recepteket! Te mikor mész legközelebb dokihoz?
Babaszobában semmi változás, mert a férjecském csak 7végén tud ezzel foglalkozni. Tegnap felhívta az asztalost, aki nem vállalta a munkát, pedig ő mondta, hogy novemberben hívjuk. Most másikkal próbálkozunk. Ma kismamklub lesz a védőben, szülés lesz a téma. Majd mesélek.
Lidi jól van, nagyon intenzív, hullámoztatja a pocakom.</font>
angi79

Holnap megyek védőnőhöz, és csütörtökön csodálhatjuk meg gyönyörű kisfiúnkat a dokinálKép
Kíváncsi vagyok, hogy készítenek fel benneteket a szülésre, miket mondanak!Kép Majd gyere, mesélj, ha lesz időd! Ügyes, erős kis csajszitok van!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mindenkinek nagyon köszi a bíztatást és a jó szavakat Kép

Medike: a 0,8 teljesen jó élrték. Kali lányommal nekem is ennyi volt.
Győrffi kontra Hajdú: A praxisba Győrffihez akartam kerülni mindenképp, mert csak jót hallottam róla, de genetikain a Szabolcs u-ban a Hajdú-nál voltam, és a lelet láttán a dokim azt mondta, ennél jobb UH-os doki nem fogja látni a babám... szóval mindkét doki profi!

Turi ajánló: a Keletinél (Thköli asszem 5 szám)találtam egy angliai turit, 1500 ft/kiló MINDEN. Tele vannak bébiruhával IS. Mút pénteken vettem összesen 15 db babaruhát (8 rugdalózó, és 7 egyéb: nadrág, póló, body) és ezekért fizettem 2100 ft-ot. Ki lehet számolni mennyibe került darabja Kép

Titati 28+5
titati

Sziasztok!
Ahhoz képest, hogy 2 hete itthon vagyok, mégsincs több időm, max. annyi, hogy olvassalak benneteket. De látom, mindenkinél zajlik az élet.
Angi, szerintem ez a szoptatós fotel, és nem is olyan drága most. Már horror áron láttam egy-két helyen ehhez képest.
Ildi: a lábad azért szerintem mutasd meg dokinak. Bár a férjem is tavaly beütötte, az övét megröntgenezték, és kenőcsöt kapott, de azóta is látszik, mert kicsit másképp áll, és sokáig fájt neki. De állítólag nem volt eltörve.
Zsuzsófi! Ment a szavazat, nagyon aranyos a fiad!
Grat a félidősöknek!
Nem semmit, amiket a lakáscserékkel ill. vásárlásokkal kapcsolatban írtok. Nem kis meló ennyit intézkedni, emlékszem még a mi tortúránkra. Le a kalappal. De legalább már szép, új hely lesz a babóknak. Mi a szoc.pol-ról lecsúsztunk, de a félszoc.pol-t valahogy meg szeretnénk ügyezni. Csak még lövésem sincs, hogy hogyan.
Próbálom nem melankólikusra írni a hozzászólásom, de borzasztó volt a hétvégénk. Volt egy 6 hónapos kis vizsánk (Brúnó), imádtuk. Múlt héten rájött, hogy már ki tud ugrani a kapu tetején. Már péntekre minden elképzelhető barikád, kapu, emelés elkészül, de szombaton délután megint megszökött, és elütötte egy autó. Végigbőgtük a hétvégét, és azóta sem szívesen megyek ki az udvarra. Nem tudom, hogy lehet ezen túljutni lelkileg.
Az volt a legborzasztóbb, hogy ez kb. 5 órakor történt, és 6-ra voltunk bejelentkezve 4D-s UH-ra. Próbáltam elhalasztani, de csak dec. közepére lehetett volna, így elmentünk. Hát, gondolhatjátok a hangulatot.
Mindenesetre szerencsére a babák jól vannak, és kiderült, hogy vegyes páros: egy fiú, egy lány.
Most voltam a védőnőnél, itt is minden rendben, a súlyom +3,5 kg. A vérnyomásom meg egyre alacsonyabb. Még a végén elfogy? 3 hét múlva cukros izét kell innom, már előre félek. Bár inkább a két szúrástól, mint a létől.
Ja, neveket még nem tudunk, csak variációk vannak: fiú: Marci, Levente, Bence, lány: Réka, Flóra, Petra, Emma, Luca (a két utolsóval magamra maradtam)
Mindenkinek szép napot, és jó pocakosodást!
Üdv. az újaknak!!!!
Andi
21+1

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Hajdú Krisztináról én eddig csak jókat hallottam Kép Eddig 3 egymástól független nőgyógyász és egy védőnő barátnőm ajánlotta őt a rossz afp-mkor.

Anita: köszi, fogam már tökéletes Kép

cory 22+5

cory
Budapest

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">

Szép reggeltet nektek!

Ma jó kárán keltem. Alex, szó szerint kirugdosott az ágyból hajnal 5-kor. Aztán Apa is felébredt, mert ugye meló. Aztán mire indultunk volna Budára a kátyút intézni a biztosítóhoz, úgy döntött a rókakoma, h meglátogat.Kép Vicces volt. Aztán biztosító után apát elvittem meló, aztán körzeti dokibá, aztán bank, ahol jól kivitatkoztam magam, mert próbálnak szívatni a folyószámla hitelkeretemmel. Most itthon, de mingyá futok a melóhelyemre, jövedelem igazolásért. Aztán visszafutok a bankba, és megint asztalt borogatok, utána talán tudok is pihenni egy kicsit.

Annácska!
Grat a félidőhoz!Kép Mi volt a dokinál?

Indianyo!
Grat neked is a félidődhöz.Kép

Livi!
Hajrá az utánzással. Még cickót is tudok, csak az lehet nem lenne olyan aranyos. Kép

Mariannka!
És milyen, egy ilyen TM értékelés?

Ildikó!
Azért szerintem fuss el egy dokihoz, h nézze meg azt a kis kékséget. Combig tuti nem gipszelnek be! Kép
Varrós buli elvileg lesz! Tényleg, ki jön?
Dehogy zavar a kisfiad.Kép Hozd nyugodtan, de játékot is hozz, mert itt még csoffatt plüss állatka sincs, amit esetleg oda lehet neki adni.Kép És ígérem, h nem lépek a pehelysúlyommal a lábodra.Kép

Csema!
Örülök, h jól vagy! Bízok benne, h teljesül a kívánságod, és szülésig otthon tudsz lenni!

Angi!
Varrás?

Anita!
Köszke a drukkokat (természetesen mindenkinek), és az esküvői gratot is. De nem leszek menyasszonyi ruhában, csak felveszek valamit, ami még rám jön. Tényleg csak mi leszünk, és a 2 tanú. Senki más.Kép Monduk legbelül nem ilyen esküvőt terveztem magamnak, de most ezt dobta a gép. De nem kerül legalább sokba. Kőkemény 2200 forintos illeték, és hello.Kép De azért örülök ám neki.Kép Pont erről beszélgettünk a párommal, és őt sem zavarja az SOS esküvő.Kép Nem gondoltuk volna még márciusban, amikor megismertük egymást, h még az idén esküvő, meg lakás, meg még babó is.Kép

Nah, most viszont futok a melóhelyemre, jól!

Pusza, majd re!

Nancsika & Alex 22+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Nancsika remélem összejön a lakás, nagyon drukkolok!

Lányok!
Ajánlnak nekem egy chicco babakocsit, használtan 30.000 ért. Nem tudom milyen.
Hallott valaki a chicco kocsikról valamit???
Jót, rosszat?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Jó reggelt mindenkinek!

Nancsika! Én jövök!!! De hová? Én gyalogos vagyok, Soroksári út felől jövök, hol és mikor? És hozok játékokat szívesen, úgyis meg akarom nektek ezeket a szőrmókokat mutatni, amiket lehet könnyen és gyorsan gyártani - teljesen kezdőknek is, úgyhogy Ildikó csemetéje is tud majd velük játszani. Ja, ne csütörtökön, jó? Akkor megyek UH-ra.

Az én gyerekem nem akar nekem örömet okozni... pedig csak egy ici-pici rúgást kérek... Jó makacs a kölök, pont, mint apja-anyja Kép Igaz, mi lustálkodni is szenvedélyesen szoktunk!

Mindenkinek boldog keddet és gyógyulást pocakfájás és lábtörés esetén!

Vikó

indianyo

Ritaa: nekem volt chiccom, mondjuk sportkocsi, de az egyetlen bajom az volt vele,hogy nem lehetett eléggé lefektetni. Minden más tökéletes volt. Könnnyű, jól tolható, könnyen és kicsire csukódott... Ha egyébként megfelel neked, én megvenném Kép

cory

cory
Budapest

Letöltöttem a képeket! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
...azok a fránya csíkok...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

És néhány kép rólunk...

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vas
Nem valami szép az ujjad! Kép
Én pár hónapja amikor leestem a lépcsőn feketítettem be az ujjam... nekem az egész tök sötét lila volt. Nem mentem el dokihoz... az elején hozzáragasztottam a másikhoz... a doki sem csinálna egyebet! Kép aztán szépen elmúlt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok! Már két napja nem jártam erre, úgyhogy most ideje hogy benézzek! Kép
Tegnap még pocifotót sem tettem fel, úgyhogy gyorsan bepótolom. Szóval íme a 26 hetes pocifotó (a 25 hetes mellett, hogy lássátok a különbséget):
Kép
Egyébként már plussz 2 kg-nál tartok! Szóval egy hét alatt fél kiló az nem semmi! Meg a pocak fotón is látni hogy újabban felfele gömbölyödök!
Kicsi Szinti nagyon mozgékony és imád forogni! Jelenleg fogalmam sincs hogy fekhet, de folyton a bal oldalamon lent érzek rugásokat, tehát meglehet hogy csücsül! Kép

Tegnap beváltottam a Várandós mama csomag kupont, nem nagy szám! Ezek voltak benne:
Kép
Lényegében:
-Praktika magazin
-Családi magazin
-Baba magazin
-Avent ismertető
-400ft-os Pampers kupon amit a Tescoban lehet beváltani, meg talán a Rossmannban is!
-Lenor öblítő minta
-A többi leginkább reklám papír

Tegnap pedig azért nem jöttem, mert Sopronban voltam, utána pedig "kézműveztem" itthon! Gipszből csináltam hűtőmágneseket karácsonyi ajándéknak! Megmutatom, mert elég jól sikerültek!
Kép
KépKép
Egyébként javaslom hogy ti is próbáljátok ki, mert viszonylag olcsó és mutatós ajándék! És nagyon élvezetes csinálni! Kép

Na és most pedig visszaolvasok, aztán igyekszem reagálni is az írásaitokra! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Ildi Kép
Elég csúnya a lábad Kép Borogasd és keress fel egy dokit. Sajnos azt így nem lehet látni, hogy elmozdult-e a csont.
Köszi a gratut Kép

Szelivi Kép
Ez a kiváló hatékonysággal működő okmányiroda a IX kerületben van. Nagyon kiborítottak tegnap a végén már a sírás kerülgetett. Ráadásul az ügyintéző töketlenkedése miatt csúsztam le tegnap a rendelés Kép

Angi Kép
Igyekszem kicsit pihenni, mindenesetre szombaton rájöttem, hogy már nem bírok annyi dolgot hazacipelni a piacról.
Én is beleszerettem ebbe a szopifotelbe, de nem lesz rá helyünk Kép

Anita Kép
Bizony Eszti megszökött a tornáról Kép
Délután egyre megyek a dokihoz, utána meg felkészítő tanfolyamra.

Nancsika Kép
Elvileg nekem is jó a pénteki varrós tanfolyam, varrógépet tudok vinni, ha kell Kép
Remélem Lyly és Babetta is jön és kötögetünk egy kicsit Kép

Annácska 20+1

annácska

Üdv Mindenkinek!

Nancsika,
először is gratulálok az esküvőhöz!
Ha viszel igazolást az anyakönyvi hivatalba arról, hogy terhes vagy, akkor nincs 30 napos várakozás. Mi is így csináltuk.

Tünde,
csak azt tudom mondani, hogy a fenébe is, hogy lecsúsztam a foteledről! Na mindegy. Egyébként a kép alapján nem tudom megállapítani hogyan hintázik? Kényelmes és tényleg hasznos?

Lányok, hol lehet kapni (viszonylag olcsón) jó melltartókat? Azt hiszem be kellene vásárolnom nagyobb méretekből, mert már kissé kötözött-sonka érzetem van...
Olyan sportosakra gondoltam.

Lyly,
előre is köszi a mintákat, a következő talin jó lesz!
Karácsonyi meglepetésnek szánom a páromnak, hogy kötök két pulcsit: egyet neki és egyet a babónak -ugyanolyan fonalból. Apa-fia garnitúraKép

Esztipeszti,
köszi a babakocsi infót!

puszi mindenkinek
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Mamacka Kép
Nagyon jók a képek Kép
A rólatok készült is nagyon tetszik Kép Hol voltatok?

Nicika Kép
Szépen gömbölyödik a pocid Kép
Ügyes voltál, tetszenek a giszeid Kép Készletben vetted meg a kiöntőformát?

Annácska 20+1

annácska

Annácska! Nem készletben vettem! Hobby boltban vettem a formát (1csillag és 3 szarvas van rajta), ez volt 490ft + 200 ft volt 2kg gipsz + mágneseket vettem 70ft-ért, temperám volt otthon, azzal festettem ki, aztán pedig lefújtam lakk sprayval (790ft). Ennyi!

KépKép
nicika

<font color="119911">Nici,
nagyon szépek a mágnesek! A pocakod pont olyan, mint az enyém volt 2 hete. Nagyon kis helyes, szépen alakul. Ez a plussz fél nagyon jó!
Nancsi,
pénteken lenne nálad? Nem tudom még, ráérek csak nagyon messze van az Örs. Inkább attól függ, hogy a kisasszonynak milyen napja lesz.
Szerintem így is meglesz a varázsa az esküvőnek! Arra a pár percre nem számít semmi és senki, csak Ti hárman!!!!!
Annácska,
na erre a cipelős dologra én is nem rég jöttem rá. Már nem megy annyi, mint szeretném.
Titati,
köszi a turis tippet! Merre van pontosan, Thökölin? Kedden megyek a Péterfybe akkor benézek.
Zsandi,
üdv itt újra! Engem jövő kedden küldenek cukorvizsgálatra. Ma kiváltottam az adagot, szörnyű.... Én megihatom itthon, így 1 szúrás lesz. (elég az)
Mamacka,
köszi a képeket!!! Tényleg merre jártatok?</font>
angi79

Nici Kép
Bárhogyis, de gyönyörűek Kép

Lyly, Babetta Kép
Milyen fonalat kell venni? Kiugrottam a Foltvarázsba, de belebonyolódtam a sok-sok fonalba Kép
A másik kérdésem milyen tűt kell venni? 6-os, 6 és 1/2 vagy milyen?

Annácska 20+1

annácska

/blue{Indianyo! Ez a rongyokból állat készítés engem személy szerint nagyon érdekelne!

Cory! Szóval most tartok plussz 2 kilónál! Már szinte mérlegbuzi lettem, folyton azon álldogálok hátha híztam még egy kicsit! Egyébként amit az étkezési szokásaimat illeti, egyáltalán nem eszek keveset! Nem tudom hogy hova lesz az a sok kaja!

Babetta! IKEÁ-s hálom még ugyan nincs, de legjobb tudomásom szerint Bori már megvette nekem! És talán már fel is adta!

Esztipeszti! Azt hiszem ez a Sherpa valószínűleg a váz típusa! A lényeg hogy lenne egy használt PP kocsi, amit megvehetnénk, de nem tetszik a színe! Piros-szürke kockás, de a rosszabbik színvariációból! Nem akarok piros kocsit! Ami pedig az étkezési szokásaimat illeti, most szinte többet eszek mint a terhességem előtt! Nem értem a dolgot!

Bori! Köszönöm szépen még egyszer az IKEÁ-s fáradozásodat! Tényleg nagyon hálás vagyok érte! Majd mondd meg hogy mennyit kell fizetnem összesen!

Titati! Ha nem írod le hogy miket mondtak a babára el sem hiszem! Hihetetlen hogy milyen emberek vannak! Sajnálom! De fel a fejjel, mert a te babád teljesen egészséges és csodaszép Baba! Szerintem a Tescoban biztos van ilyen öntapadós dekor csík!

Zsuzsófi! Szavaztam a fiad képeire! Remélem benne leszel az első 3-ban!

Vas! Tényleg csunyus a lábujjad, de remélem hamar helyrejön! Majd szorítok hogy ne fájjon nagyon!

Csema! Juj de szép nagy a pocakod! Biztos szépen nől a lánykád! Gratula!

Mamacka! Nagyon jó fotókat csináltál! Még mindig irigykedem hogy nem lehettem ott a talin! Na és a fás képek is tuti jók!}

KépKép
nicika

Hát sajnos az előbb nem sikerült kékre csinálni, de talán most! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?