Szép napot Lányok, Babók!
Tegnap elúszott a napom, nem jöttem... Hát szépen is nézek ki Veletek! Már az előző oldalt megint elolvastam, de ezt még nem...
Télleg napi 2X kellene jönni, mert ezt az iramot másképp nem lehet bírni..
Keresztelői képek: nem készült digit fotó, a barátnőm profi fotós, és ő készített képeket. Most készíti Bálintról is a Baba-portfóliót!
Ha szeretne valaki készíttetni fotó sorozatot, jó szívvel ajánlom a barátnőmet! Nem digit géppel fotózik, sok spontán pillanatot el tud kapni, házhoz megy, így nem kell alaklmazkodni babának-mamának. Ja, és a Ti ízlésetek, elképzelésetek szerint készíti el a képeket, beállításokat.
Bálintka mezítelen sorozata már kész!
Rólam sose készült az a tipikus pléden hasalós baba-akt. Bálintnál nem akartam kihagyni..
Ha érdekel valakit (tudom SbeaZsolti, titeket igen), megkérdezem az árakat, és persze megtudom mutatni a következő KeBat-on Bálint albumját!
Nana
Te magas csajszi
Megkérdeztem a Nővéremet, hogy vállalná-e, hogy esetleg másnak is varrna.. (ő is varrónő)Kértem gyors árakat a kedvedért, hátha...
(mindjárt lefotózom a tavasz-nyári együttesem, amit készített. A kismama újságból néztem ki, aztán az én csípőmre, pocakomra (ami meglepően picuri volt), hosszomra készített, és annyi anyagot vettünk, hogy a derék részt vissza lehet alakítani normál nadrággá!
Néhány helyen olyan kényel,etlen gatyókat csinálnak.. Pl a nyakadig ér, és rövid..A felsők mellbevarrása pedig kizárólag telt keblű csajokra készítve, vagy kis mellel S-es méret kapható..
na akkor gyors: pamut póló (amilyet szeretnél: V-kerek nyakú, tunika hossz, rövidebb, hosszú ujjú...) 2000.-2500.-
Nadrág passzé derekú-pocakú, csipő.. (lásd mindjárt fotó) 3500-4000..-
Tunika-ruhaujjatlan:2500-2800.-
Tunika-ruha ujjas:3000.-3500.-
Ismerősnek így egy eggyüttes anyaggal együtt 12.000.- jött ki, hogy a tunika ruhának is használható volt. Olcsó és jó anyagot kapnál az Akadémián, a Zsuzsi méteráruban, vagy még az Alföld méteresét is szertem, különc anyagok is vannak.
Tesóm már nem sokmindenkinek készít ruhát, de nekem is kismamaként imádta varrni! Ezért vállalná be Neked is!
Babók fotóitól kész vagyok!
Jaj de imádom Õket!
Nem is akarom egyesével ecsetelni Õket! Csodásak vagytok Drága Kincsek!!!!!!
Sam: mi mennénk utazósdiba!
Cukker
Nálunk a férjem azon felül, hogy porszívózik, mosogat, ablakot pucol, megünnepeljük a febr.14-i megismerkedésünket, persze akkor van Bálintunk névnapja is! tehát felejthetetlen! Igazás a házassági évfordulonk nem is annyira fontos, mint a megismerkedésünk! 2006 február 14-én leszünk 11 évesek! (a házassági évfordulónk pedig 2006 júni.7-én lesz a harmadik) Nálunk is előfordul, hogy pl. a sok meló miatt egy nappal később, vagy a gyertyafényes vacsikor jön rá, hogy pl.: szülinapom van, de spontán meg szokott lepni! Pl: csütörtökön beszéltük meg, hogy mibe öltözzünk a keresztelőre, és közölte, nekem kellene egy háromnegyedes kabát, amiben a kocsival is könnyebb a ki-be szállás. Pénteken néztünk is a Nővéremmel. Délután 17:00-körül hazaért Papusz, és azt mondta, hogy leparkolunk az Alföld áruház körül, jó-e. Mondom igen, de kérdeztem van-e határozott célja?! Erre mondja: "Veszünk neked egy bőrkabátot!"
Hát majd lehidaltam! És vettünk, mert pont volt egy akciós fazon a harmadik üzletben! (gyűlöl üzletekbe menni, de most kitartó volt..) Sajnáltam rá a pénzt, hiszen elég volt a keresztelő költsége, de Õ ragaszkodott hozzá, hogy szép kabátban menjek a Fiam keresztelőjére!
Hát szép meglepi!
Vagy hétvégén korábban végez, és mondja, hogy szeretne elvinni vacsizni, ha Bálintka is benne van!
Meg hoz a boltból meglepi gyümölcsöt... Meg ilyenek..
Néha meg olyan mint egy gyerek, értetlenkedik, és a szájába kell magyarázni egyx egyszerű dolgot is..
Huh... Bálcsi üvöltibe kezdett... Hozom.