Új privát üzeneted érkezett!

Dora, kipróbálom Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nana
tényleg hogy sikerült csavargás?? már annyiszor meg akartam kérdezni
igazán én azk szerncsések közé tartozom amki terhesség alatt nem hizott meg bezzeg utánna Kép jönnek ám kilók de mostmár áki nem szopizik szeritem ujra elkezdem szedni ezeket bio krom rost nyavjákat olyan rossz motst is látni fotókon ahogy kinézek Kép
meg hallgatni apa cseszegetéseit

meg jött niki eeg eredménye ugy félek visszavinni dokihoz bár megtudnám fejtei ezt a sok blablát hogy mire készüljek lelkileg

ettől az egész napos borongós időtől olyan álmos vagyok meg csajok is nyügik áki is aszokásos 10 helyett 12 kor aludt el és csak 1/2 3 ig aludt kicsit ő is nyügizik tényleg jönne a hó??

dora
én is szertek turizi már csak azért is mert 3 pici gyerekre kell ám ruci Kép bár nagyon -nagyon sol rucink va de csupa csajos mesélsz nekünk egy kicsit katababáról milyen kislány? cicizik ? alvás, napjaiotok hogy telnek ?
áki is ugy imád kint aludt 4 órákat alszika levegőn bezzeg ma nemtudtunk kimenni vagy csak én láztom a mai időt ilyen rossznak ?!

kob
ha mesi jól van és van kedvetek ugorjatok erre felénk valamikor
szánkózunk !!!! Kép Kép Kép

olyan arik most csajok ákit beletettem ebbe körfotelba és ott donganak körülötte niki beült mellé és ott énekel neki áki meg simizi meg gagyog neki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker,
Leonám nem sír, ha felveszem. Még szerencse. Abba bele is őrültem volna már, ha nem tudnám megvígasztalni őt. Csak már nagyon nehéz őt órákon keresztül dajkálgatni. Látnátok, hogy bújik hozzám. Olyan kis drága. Csak bújhatna apához is, de nem akar.

Nana,
megvarrta végülis rendesen, de a másik varrónő pl. sokszor ilyen rejtett varrással v mivel varr, hogy nem lehet látni a varrást kívülről. Ez meg csak körbevarrta és kész. De egyenes, meg egyforma meg...
Utazóágya van, de a háló már le van takarva, mert mindig kapirgálta és "jó" hangja van. Egyáltalán nem lát ki belőle, de ez nem is gond, mert úgyis tök sötét van és csak alszik az ágyában. Na meg már leszokott ő arról, hogy nem lehet letenni, mostanában ritkán fordul ez elő. Biztos front van v nem tetszik neki a holdállás v nem tudom.
Köszi, h mindig gondolkozol, h mi segíthetneKép!

Dóra,
eleinte nálunk is ez ment, akkoriban mindig kendőben aludt rajtam. Nem tudtam mást csinálni.
Olyan 2,5-3 hónapos korában szűnt ez meg, azóta azért ritkán alszik a kezemben. Nem olyan rég volt néhány nap, meg most délután. Délelőtt még nem volt gond. Csak már majdnem 7,5 kg és sokáig a kezemben nem bírom már cipelni. Kendőbe meg már nem akarom elaltatni, mert akkor meg tényleg nem tudom letenni.
Nálatok is biztos el fog múlni hamarosan. Változik az alvásuk. Még az én rosszalvó kis Leonámnak isKép

Kép
sygnum

Roz,
amiért ilyen aranyosak a lányok
Kép
Ha Áki sem alszik, akkor mit akarok én?

Kobudo,
de jó, h meggyógyult Mesi!!!Kép
Én meg is halnék, ha még éjjel tanulnom kellene. Amúgy is mindig nappal tanultam, éjjel már nem működik az agyam. Bár mostanában nappal semKép

Kép
sygnum

Nézzétek, hogy "szereti" a babakocsitKép Tegnap este Robi beletette és tologatta. Nem látszik rendesen, de azért ilyen görbe, mert kapaszkodik és húzza fel magát ülésbe, pedig amúgy is félig ülne a kocsiban.
Kép

Kép
sygnum

Roz, itt csunyan be van borulva az eg, de nem fuj a szel es kb. 10 fok van. Ha tehetjuk mindig lemegyunk ket ora korul a belso udvarba, muszaj a kutya miatt is.
Kozben behoztam a lanyt, es nem ebredt fel az oltozteteskor sem.Kép
Kata egy tunder (de szerintem mindenki igy van a gyermekevelKép), es cicimanias. Nappal egyre tobbet van fent, delelott szokott szunyokalni es igy delutan egy-harom orat aludni. Este altalaban kilenc-tiz ora korul tudom letenni es reggel hetig-nyolcig alvas van, persze ket-harom szopit beiktatva. Hogy ne legyen minden rozsaszin, azert elarulom, hogy egy egyutt alszom a lannyal, nem szoktattuk kisagyba.Kép
A hasfajos idoszakon par hete ugy nez ki tul vagyunk, csak nagy ritkan ter vissza. Egyre tobbet mosolyog es mostmar nem csak pufoli a lelogos jatekait, hanem megfogja es rancigalja is. Tovabba igyekszik minel melyebbre tuszkolni az oklet a torkaba.Kép Imadom!Kép

Syg, fogacskakkal hogy alltok?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!

zsófi itt alszik kendőben, kisbetűs leszek....Kép

szóval...végig tudtam olvasni a termést, de nagyon sokat tudtok írni...Kép

sam: én mennék! nem szabad kihagyni!és eszedbe ne jusson, h. jó lenne másra az a pénz! Ez gyszeri, és örök emlék lehetne mind a négyőtöknek szerintem. szerintem bogi nagyon élvezné, és hanna is, tuti!
jó hannáról az a kép.

erszényes, nekünk lenne hírdetni valónk. ha már felajánlottad.Kép apa hitelközvetítése. tényleg lehetne???

Dora, üdvözöllek én is, én ritkábban tudok jönni...Kép

Lina, tényleg jó nagy a poci! Képnekem is az utolso 3-4hétben ugrott meg nagyon.

cukker, én jan. 31-én születtem. Kép

kecsóné, bármikor jöhettek, én mindig itthon vagyok zsófival. tel. számom megvan? hívj bármikor!Kép

seriff, nagyon kis édes ez a kép hannáról! mekkora már, és milyen kis ügyi!

roz, móni kicsit mesélt a keresztelőről, mondta, h. jó volt, és hogy készítettetek közös képeket. Kép felteszed?

mino, keresztelős képek????

nana, én ismerek egy nagyon jó varrónőt, helvécián lakik, annyira tündéri aranyos nő, és gyönyörűen varr. nekem ő varrt kismamaként. és az árai is jók. Kép ha gondolod, megadom a számát. ja, és én az internetről szereztem nagyon jó minőségű ruhákat. elindítottam egy topicot kismamaruhát keresek címmel, és csomóan jelentkeztek rá. A bordó hosszú is onnan van, amiben az első babanetes találkozón voltam. én nagyon szerettem. próbáld meg, hátha bejönne neked is.

veszünk zsófinak pihenőszéket, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá. Kép

én szépen megfáztam, de szedek homeót, a védőnőm nagyon jól ismeri ezeket a szereket. ő ajánlotta, mert nem volt időm idejönni syg-től tanácsot kérni.
syg, egyébként milyen könyvből olvasod ki, hogy mire mi jó? mert én is szeretnék ilyen könyvet. mi a címe, ki a szerző?

kob, örülök, hogy mesi jobban van. Kép

mi majd szerdán megyünk oltásra. mérés is lesz. Kép kíváncsi vagyok, majd beszámolok. Kép

lina, olyan jó neked, én imádtam pocakos lenni. és jó volt a szülés is, mert amikor megláttam zsófit, meg amikor a forró lábát megéreztem. Kép az leírhatatlan....KépKépKépKép

még valammi akartam...ja, megvan: én is megbeszéltem zsófivbal, hogy heddig, szept. 13-ig nem születhet meg, mert akkor lesz a doki bácsink. erre kedd hajnalban indultak a fájások, és szerdán hajnali 3/4 1-kor született meg. szóval szerintem meg lehet velük beszélni mindent. Kép
lina, én is a kádban beszélgettem vele fürdés közben, és énekeltem is neki. imádta. ott b eszélgettem vele. meg ha főztem. akkor nagyon rugdosott.

na, befejezem.

ha valakit kihagytam, attól bocsánatot kérek.
lili
birolili

Roz, most csak gyorsan annyit, h ha gondolod lefordítom a leleteket, csak küld el mailben!

Majd még jövök és írok, csak az előző elszállt, most meg Hanci nem enged!

Kép
seriff

és ma vagyunk 2hónaposak! Kép
birolili

Ja, és most először sikerült kitakarítanom egyedül, mióta Zsófi megszületett. Szóval haladunk, és fejlődünk. Kép
birolili

Szóval írtam egy tök hosszút, megpróbálom megint, hátha!

Kob, jó volt Veled élőben találkozni, remélem, h legközelebb többet beszélünk majd, de most rohannom kellett, ne haragudj! Örülök, h Mesi meggyógyult!Kép

Nana, én csak Szegeden ismerek olyan varrónőt, aki jó, rám sem tudtak még sose jó gatyát varrni, uaz a problémánkKép! Amiket vettem, azt a Megatoysban, de az uaz,mint az Alföld, és a egyet a C&A-ban, és össz-vissz 1-1 hosszú és rövidujjú pólom volt, azok is C&A-sak.

Syg, ma du be kellett fizetnem a síelést, és itthon hagytam Hancit a nagyanyjával, másfél óra volt, de én borzasztóan éreztem magam, annyira hiányzott.Tudom, h szokni kell, de nagyon szar(bocs) érzés volt. Látom ki akar jönni a babakocsiból LeoKép.

Dora, a mi rucijaink is nagyrészt onnan valók, mármint Hancié.

Sam, az utazásról annyit, h menjetek, hisz 4hósan is voltatok, igaz az nem repcsi voltKép!HAnna jó csaj, bírni fogja! Bogi meg imádni fogja Disney-t!Kép

Kép
seriff

Lili,
azért énekelni nem énekelek neki, mert nem akarom ijesztgetni... ez nekem nagyon rosszul megy. Apa szokott neki majdnem minden este oroszul mesélni, szerintem hallja, meg megismeri, mert nagyon rúgdal rá.
Most még én is úgy vagyok, hogy már nem is tudom elképzelni, hogy milyen nem pocakosnak lenni. 4 évig vártam erre az érzésre!!!
Nekünk csak az a fontos, hogy ne most szombat-hétfő szülessen, mert nincs doktorbácsi, de akkor még csak 36 hetes lesz, szóval igazából 27-ig nem szabad megszületni, mert akkor már betölti a 37-et, és elvileg nem lehet gond. Ha télapó télapó, ha karácsony, akkor az. Titkon örülnék a dec. 19-nek, 19 a férjem szerencseszáma, és azt mondta, eddig minden fontos dolog 19-én történt vele (az a 40+1)

Tényleg, Lili, milyen volt a tegnapi kiruccanás után az éjaszaka???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dora,
sztem nem jön a foga, én legalábbis nem érzem.
Velünk ilyen sosem történt, h úgy öltöztettem, h közben aludt. Seriffék eleinte úgy fürdették. Nálunk ilyen nincsKép

Lili,
boldog szülinapot!

Seriff,
elhiszem. Nem is akarok én sokszor távol lenni tőle, de a nap 24 órájából mondjuk 15-öt a fél méteres körzetében lenni...
És hogy bírta a nagyival? Sétálni nem mentekKép Emlékszek még, mit meséltél. Vagy a másik nagyi volt?

Kép
sygnum

Nem, a Mami csak tegnap volt itt. Nem sétáltak,jól elvoltak,még el is aludt, még a hazatértem után kb 20perccel ébredt. Dehát Õ egy angyal,én tudtam, h jó lesz,csak én voltam rosszul,na mondjuk azóta csak most bírtam letenni,eddig rajtam csimpaszkodott, beleharapott a nyakambaKép! Ja, eleinte fürdettünk félálomban, de pár nap óta úgy pancsol a lábaival, h biztos hátúszó lesz!Vagy síelő? Vagy döntsem már el?
Szegény Robi,csak hordta-lapátolta a kavicsotKép!

Lili,ma van a szülinapod,és Te takarítasz? Boldog szülinapot!

Kép
seriff

Lili persze hogy lehet! Kép Küldd el e-mailben és holnap beírom. Jövő szerdán meg is tud jelenni. Kép
A címem a profilomban van.Kép

Nemsoká megyek dokihoz a Bagoly u-ra,kíváncsileszek mit mond hogy állunk. Kép

KépKép
erszényes

Syg, homeos konyv? Engem is erdekelne. A szules alatt annyira bejott a Caulophylum, hogy homeopárti lettem.Kép Kati is szokott Chamomillat kapni, ha faj a hasa vagy sokat sir.
Ritkan fordul elo, hogy oltozteteskor tovabb alszik. Ilyenkor nem veszem ki a babakocsibol, csak lassan lefejtegetem rola a retegeket. A sapinal kinyitotta a szemet, de visszaringattam gyorsan. Meg mindig alszik. Azert az ilyen hosszu alvas is ritka.

Lili, boldog honapfordulot!Kép Oltas?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Az alvos furdes nem semmi lehetett!Kép
Nalunk az elso par hetben vegigbombolte, mostmar elvezi, csak az oltozteteskor torik el a mecses...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili,bocs hülye vagyok, a 2hó-ra írta Syg a szülinapot,igaz?! BocsikaKépKép!

Dora,tesóm is a SzImrében szült, szept.11-én. Õ is látogatta azt a topicot,de már az őszibabásat olvassaKép.

Kép
seriff

Seriff,
mikor fogom én azt megérni, hogy elmegyek itthonról és mire hazaérek, Leona alszikKépKép?
Nem ártott meg neki egy kis talicskázás. Van honnan fogynia.
Miért ne lehetne mind2 HanciKép

Kép
sygnum

Nonni?Kép Ugyanannal a doktornonel szultem en is!Kép Kivancsi lennek, hogy neki milyen elmeny maradt a szules.
Szt.Imres topicba miert nem jon?Kép

Kati meg mindig alszik, hihetetlen!Kép En meg szetdurranok...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,honnan tudod? Ha beszélek Vele,majd mondom,h hiányolod, de lehet,h ide is beleolvasKép(Szia NonniKép)..

Syg,amúgy balerina lesz,mert mindig lábujjhegyre áll a kanapénKép!
Nos, felébredt a drágaságom!

Kép
seriff

Roz,
csütörtökön du. úgy 3-1/2 4 körül jó, ha elmennénk? Tanácsadásra viszem a lányokat, Kamilla is megkapja az influ ellenit, így ha bent vagyunk, elugornánk, jó? Tibor tud nekem írni egy feltört verziót a SmartDraw-ból? Viszek üres cd-t érte.
Azt a fekete gatyót, amit írtam, visszavigyem?

Nana,
Emese rúgását 17. héten éreztem már.

Még jövök, puszi:

Kép

Kép
kobudo

Seriff, igazandibol nem nagyon ismerjuk egymast Nonnival, mert amikor en elkezdtem oda irogatni, akkor o mar ritkabban jart fel. A szules datuma volt arulkodo, mert van nekunk is tablank. De azert kivancsi lennek, hogy mi ujsag veluk!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szaisztok!

Rengeteget írttok ma. 1 órája olvasom.

Üdv Dori!

Sajnos n most egyedül vagyok itthon, mert Beát és Lillát tegnap elvittem Mamához messzire, és csak szerda körül megyek értük. Kihalt így a lakás.Kép

Keresztelős képeket szeretnénk Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szaisztok!

Rengeteget írtatok ma. 1 órája olvasom.

Üdv Dori!

Sajnos most egyedül vagyok itthon, mert Beát és Lillát tegnap elvittem Mamához messzire, és csak szerda körül megyek értük. Kihalt így a lakás.Kép

Keresztelős képeket szeretnénk Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Sokat írtok az alvásról. Én utólag nem bánom, hogy Bence mellettünk aludt, igaz ezt csak egy gyereknél lehet eljátszani. De végülis mi a baj azzal, ha közénk szokik? Imádtam. Amikor nagyobb lakásba költöztünk, akkor rászoktattuk az ágyára, de még most is sokszor oda kell bújni hozzá. De ennyi, 5 perc alatt elalszik, és olyan jó, ahogy még mindig hozzám bújik. Pedig mondtam neki, hogy már nemsokáig férek el mellette, de mondja, hogy még nem olyan nagy a hasad anya. Kép

Birolli

Zsófinak jó alvókája van.

Dóra

Hát azokat a gyönyörű ruhákat turiztad? Meg nem mondtam volna. Már én is túrtam egy halommal, nagyon szépnek találom őket, remélem majd mások is. Megyünk a napokban Pestre a piacra, ott 1200-ért nagyon szépeket lehet venni újonnan.

Kob

Örülök, hogy Mesi meggyógyult.

Holnap a suliban fényképezkedés lesz. Azt mondta a tanítónéni, hogy nem kell kiöltözni, bármiben lehet menni. Bence ezt komolyan is vette és foci cuccba akar beöltözni. Kép A fiúk meg röhögnek rajtam cinkosan. Mondtam, hogy majd Adri azt veszi fel, ami nekem is tetszik. Végülis rájuk hagytam, nekem mindegy. Amúgy ma nagyon jól játszott, jól cselezett, gólt is rúgott. Egy óra intenzív futás volt az edzés. Ha mi ennyit futnánk, nem lenne rajtunk plussz az tuti.

Andi

Kép

Kép
cukkermáz

Linácska

Nyugodj meg, a baba időben fog jönni. Eddig én is azt vártam nagyon, hogy túl legyek a kritikus időszakon, de most már tök nyugi vagyok. És érzem, hogy egy héttel hamarabb fog jönni.

Jó éjt, megyek pihenni, holnap húzós napom lesz.

Kép

Kép
cukkermáz

Roz,
nem nézted a Győzikét? Eszembe jutottál, mikor a Győzi nem találta a lakásban az edényeket, meg próbálta beindítani a mosogatógépet. Nálatok is hasonló lehet, nem? Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát elég nehéz ezt a topicot nyomon követni ha véletlenül nem olvas valaki délutánKépKép
Pici babánk elkezdett beszélgetniKép
Tegnap is meg ma is már egy-két szótagos "szavakat" mondott!KépPl:mama, baba, dada stb...
De olyan aranyos mert hatalmas beleéléssel beszél mintha egy tök érdekes szöveget mondana.És végül is valjuk be tényleg érdekesKépKépKép
Mászás-kúszás megy ezerrel csak legyen valaki a nyomában mert minden játék és lógó dolog veszélybenKép

Megyek pihizni mert még nem vagyok teljesen jól.Jó éjt a babáknak és a mamáknak no meg mindenkinek.

Kép

Kép
samchee

Sam,
de aranyos lehet! Én is mindig mondogatom neki, h mamamama, papapapa, babababa, de hol vagyunk mi még attól, h beszéljen...
Aludjatok jól!

Cukker, Dóra,
én úúúúgy szeretnék Leonával aludni, de ő nem akar. Vagyis ha mellettem alszik, akkor óránként felébredKép Így is ott az ágya a miénk mellett, de sajnos nem alszik velem.

Majdnem 2 óra volt, mire elaludt. Már égett a vállam, remélem ez csak a hónak köszönhető. Ami állítólag már szerdán is jöhetKép

Jó éjt!

Kép
sygnum

Syg,
ez a hó jó, mire költöznünk kellene négy város között, addigra elvileg pont leesik. Mondjuk a szerda jó lenne, mert csütörtökön menne a férjem valahova Baranyába, de ha hó lesz, akkor nem megy. Csak hétvégén lesz téli gumink, én meg mondtam, hogy anélkül nem mehet, mert Lilinek apuka is kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Syg, elfelejtetted megírni nekem, hogy mi az a homeós könyv, amit Te használsz. Leírnád?
Nagyon bevált nekem a náthára és a tejszaporításra is. Kép
Nem is akarok gyógyszert adni majd Zsófinak sem.
Van fájdalomcsillapító is? Vagy Ti is kúpot adtatok a piciknek, az oltás után?

Még muszály jönnöm, mert nagyon sokat írtok...Kép
birolili

Jó reggelt!

Sam,
jajaj! Akkor nem lesz nyugalmatok Kép Mostmár nem hagyj nyugton bennetekte Hanna, de ezt Te is tudod Kép Amikor nem beszélnek, azt várja az ember, aztán meg imádkozik egy kis csöndért...

Seriff,
igen, jó lett volna egy kicsit beszélgetni, bocsi is mégegyszer, hogy pont ebédidőben állítottunk be. A gyógyszertárban még egy fél órát vártunk a doki után, míg összekutyulták a kenőcseinket...
Megyek, felébredt a drágám

Kép

Kép
kobudo

Kob, hogy kell használni ezt a naptárszerkesztőt?
birolili

Jó reggelt!

Ma fényképezkedés a suliban, Bence tényleg elment focis mezben, de a rövidnadrágról lebeszéltük. Kép)

Syg

Leona szerintem nagyon önálló és öntudatos kis csajszi lesz. Én így érzem abból, amit leírtál. Akár az anyja.

Linácska

Tényleg el ne engedd férjecskéd téli gumi nélkül. Csak ne essen a hó, amikor költöztök, eláznak a bútorok. Győzikét én is láttam. Én a kislányon voltam kiakadva. Attól féltem, hogy mikor spricceli szembe magát a WC spray-vel.

Andi

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Tegnap voltam orvosnál, minden ok csak azt mondta kicsit keményebb a pocakom. Nekem is mondta a cukros vérvételt meg hogy egyek előtte egy átlagos reggelit. Szerintetek mennyi az az átlagos reggeli, meg mennyivel kell korábban megennem? Amúgy azt mondta hogy ezt megcsinálja a háziorvosom a Bagoly utcán és adott beutalót is.

Lili: írtam választ az e-mailre, de a lényeg az hogy nyugodtan küldd el a szöveget és apróba be tudom írni több alkalomra is. Kép

KépKép
erszényes

Erszényes

Nem neked küldtem a meailt? Benne van, egy órával előtte pont. Amúgy egy zsemle, két deci tej. Édeset ne egyél.
Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Köszi. Kép

Amúgy a listát átolvastam aztán nemtom hogy de kitörlődött. Kép

Sikerült 2 képet feltennem. A profilomban van a cím. Kép

KépKép
erszényes

elküldjem újra? Asszem meg van még

Kép

Kép
cukkermáz

Hát ha nem gond megköszönném. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes, megnéztem a fotókat, Jó nagy pocid van már. Kép Minijanika pedig nagyon édes. Ennyire mosolyog a képen vagy én látom rosszul? Kép

A pocakkeményedéstől ne félj, nekem is keményedett már rendszeresen a 20. héttől. Olyankor le kell ülni, pihenni, Magnezium és semmi gond nem lesz.

KépKép
KépKép
nana09

Nana: Tényleg ennyire mosolygott. Meg a felvételen még volt olyan hogy az orrát is túrta Bérczi Ildi meg nevetett és nem tudta hogy mondja nekünk épp mit csinál. De nem is kellett rá sokáig szavakat keresnie mert mi is rögtön kiszúrtuk hogy orrottúrkál. Kép

Magnézium? Magne B6 jó? Mennyit kell abból szedni?

KépKép
erszényes

Erszényes ez tők jóóó)))))

Kép

Kép
cukkermáz

Hát a tegnap éjszaka szerintem iszonyatos volt, köze lehet a teli holdhoz?
Nem tudtam elaludni olyan fél 2-ig, egyszerűen nem voltam álmos pedig éreztem hogy fáradt vagyok.Hanna is addig amíg én fenn voltam non-stop ébredt végül mellettem kötött ki.
Bogi is össze vissza ébredt és sírt mert rosszat álmodott. És sajnos én is.
Valami ismerős épületben voltunk és a teraszára ki lehetett menni.És utána meg tele volt fura bikának látszó jószággal de talán inkább kutya fejű volt.És az én drágám valahogy beesett oda és azok meg elkapták sikítoztam hogy vehgye ki valaki onnan de mindenki azt m,ondta hogy most kezdődik a mulatság....KépKépKép
Nagyon rossz álom volt.
Ha van valakinek álmos könyve megnézi mit jelent ha a szerelmünk meghal?

Most megyek mert Hanna még pizsiben vanKép

Kép

Kép
samchee

Szép napot Lányok, Babók!

Tegnap elúszott a napom, nem jöttem... Hát szépen is nézek ki Veletek! Már az előző oldalt megint elolvastam, de ezt még nem... Kép Kép Kép Kép
Télleg napi 2X kellene jönni, mert ezt az iramot másképp nem lehet bírni.. Kép

Keresztelői képek: nem készült digit fotó, a barátnőm profi fotós, és ő készített képeket. Most készíti Bálintról is a Baba-portfóliót! Kép
Ha szeretne valaki készíttetni fotó sorozatot, jó szívvel ajánlom a barátnőmet! Nem digit géppel fotózik, sok spontán pillanatot el tud kapni, házhoz megy, így nem kell alaklmazkodni babának-mamának. Ja, és a Ti ízlésetek, elképzelésetek szerint készíti el a képeket, beállításokat.
Bálintka mezítelen sorozata már kész! Kép Kép Rólam sose készült az a tipikus pléden hasalós baba-akt. Bálintnál nem akartam kihagyni..
Ha érdekel valakit (tudom SbeaZsolti, titeket igen), megkérdezem az árakat, és persze megtudom mutatni a következő KeBat-on Bálint albumját! Kép
Nana
Te magas csajsziKép Megkérdeztem a Nővéremet, hogy vállalná-e, hogy esetleg másnak is varrna.. (ő is varrónő)Kértem gyors árakat a kedvedért, hátha...
(mindjárt lefotózom a tavasz-nyári együttesem, amit készített. A kismama újságból néztem ki, aztán az én csípőmre, pocakomra (ami meglepően picuri volt), hosszomra készített, és annyi anyagot vettünk, hogy a derék részt vissza lehet alakítani normál nadrággá!
Néhány helyen olyan kényel,etlen gatyókat csinálnak.. Pl a nyakadig ér, és rövid..A felsők mellbevarrása pedig kizárólag telt keblű csajokra készítve, vagy kis mellel S-es méret kapható..
na akkor gyors: pamut póló (amilyet szeretnél: V-kerek nyakú, tunika hossz, rövidebb, hosszú ujjú...) 2000.-2500.-
Nadrág passzé derekú-pocakú, csipő.. (lásd mindjárt fotó) 3500-4000..-
Tunika-ruhaujjatlan:2500-2800.-
Tunika-ruha ujjas:3000.-3500.-
Ismerősnek így egy eggyüttes anyaggal együtt 12.000.- jött ki, hogy a tunika ruhának is használható volt. Olcsó és jó anyagot kapnál az Akadémián, a Zsuzsi méteráruban, vagy még az Alföld méteresét is szertem, különc anyagok is vannak.
Tesóm már nem sokmindenkinek készít ruhát, de nekem is kismamaként imádta varrni! Ezért vállalná be Neked is!

Babók fotóitól kész vagyok!
Jaj de imádom Õket! KépKép
Nem is akarom egyesével ecsetelni Õket! Csodásak vagytok Drága Kincsek!!!!!!

Sam: mi mennénk utazósdiba!
Cukker
Nálunk a férjem azon felül, hogy porszívózik, mosogat, ablakot pucol, megünnepeljük a febr.14-i megismerkedésünket, persze akkor van Bálintunk névnapja is! tehát felejthetetlen! Igazás a házassági évfordulonk nem is annyira fontos, mint a megismerkedésünk! 2006 február 14-én leszünk 11 évesek! (a házassági évfordulónk pedig 2006 júni.7-én lesz a harmadik) Nálunk is előfordul, hogy pl. a sok meló miatt egy nappal később, vagy a gyertyafényes vacsikor jön rá, hogy pl.: szülinapom van, de spontán meg szokott lepni! Pl: csütörtökön beszéltük meg, hogy mibe öltözzünk a keresztelőre, és közölte, nekem kellene egy háromnegyedes kabát, amiben a kocsival is könnyebb a ki-be szállás. Pénteken néztünk is a Nővéremmel. Délután 17:00-körül hazaért Papusz, és azt mondta, hogy leparkolunk az Alföld áruház körül, jó-e. Mondom igen, de kérdeztem van-e határozott célja?! Erre mondja: "Veszünk neked egy bőrkabátot!"
Hát majd lehidaltam! És vettünk, mert pont volt egy akciós fazon a harmadik üzletben! (gyűlöl üzletekbe menni, de most kitartó volt..) Sajnáltam rá a pénzt, hiszen elég volt a keresztelő költsége, de Õ ragaszkodott hozzá, hogy szép kabátban menjek a Fiam keresztelőjére!
Hát szép meglepi!
Vagy hétvégén korábban végez, és mondja, hogy szeretne elvinni vacsizni, ha Bálintka is benne van!
Meg hoz a boltból meglepi gyümölcsöt... Meg ilyenek..
Néha meg olyan mint egy gyerek, értetlenkedik, és a szájába kell magyarázni egyx egyszerű dolgot is.. Kép Kép

Huh... Bálcsi üvöltibe kezdett... Hozom.

KépKép
mino

Lányok egy gyors kérdés, aki tudja: Mikor van itt a korházban vizit? Hivnom kellene a dokibácsimat az eredmény miatt (izgulok nagyon! ) de nem akarom pont vizit közben zavarni.
S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
nana09

igen Erszényes MagneB6 tökéletes. Én legutobb megkérdeztem a dokim, nem baj-e hogy már 2 hónapja szedem, azt mondta a MagneB6-val soha nem ártok, csak jót teszek. Szedjem csak nyugodtan késöbb is. 3x1 v. 3x2 az adagja. Ha nem vészes a keményedésed szerintem 3x1 is elég.

Köszi Kob, hogy első babymozgásra válaszoltál. Kép
Én most reménykedem hogy hamarabb megérzem mint Danival, de majd meglátjuk. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana
A patológián 11-kor, a nögyógyászaton9-10-kzött, a gyermekágyon változó, de 10-11-között.

KépKép
mino

Első bébimozgásunk:12 hetesen, nagy mozgások:16 hetesen.

KépKép
mino

Ez a patológia nagyon morbid volt. Kép

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?