Sziasztok lányok, a hétvége után újra itt vagyok!
Rögtön azzal kezdtem, hogy egy csomó dolgot írtam, majd belerúgtam a vezetékbe, amitől kikapcsolt a gép, és elszállt minden. Most kezdhetem elölről. Hiába, hétfő van
Szóval:
egy kis beszámoló: pénteken megvolt a Márton napi az ünnepi vacsi, jól sikerült.
Szombaton mindenféle áruházakban voltunk bútorokat nézni (kanapé + franciaágy), merta húgom nemsokára elviszi a bútorait tőlünk, és akkor kiürül a szoba...
Vasárnap pedig kiugrottunk a skanzenba Márton-napi mulatságokra.
Babetta,
az lenne a kérdésem, hogy a különböző gyümölcsök leveit vegyíted egymással? A múltkor csináltunk ugyanis grépfrút levet, és nagyon keserű lett
tudsz írni esetleg néhány nyerő kombinációt?
Gyezsu,
nagyon aranyos az apucis kép! El is küldöm a páromnak (hasonlít a tiédre)
Jó volt a találkozón beszélgetni, azóta sokat olvasgattam a pelenka témáról, bár még vannak kérdéseim-kétségeim.
Mi is el szeretnénk adni a lakást, de az ingatlanosok eddig alig hoztak vevőt. Most vagy áll a piac, vagy nem dolgoznak az ingatlanosok. Ti kit bíztatok meg?
Tünde (és mindenki akit érdekel a találkozó),
én a belvárosban lakom, a Nyugatihoz nagyon közel, a Víg színház mögött. A lakás 58nm, de majd oszlunk, és betöltjük a teret
Én dec.7-én dolgozom utoljára, utána otthon leszek. Jó lenne valamikor ekkortájt szerezni a talit. Még a karácsonyi rohanás sem fog nagyon elkezdődni.
Egyébként, Tünde, nagyon jó ötlet volt a képek feliratozása!
Esztipeszti, és babakocsis érdeklődők,
én a PP Pramette modellt néztem ki. Tud valaki véleményt mondani róla?
Nekem könnyű, városi kocsi kellene, ami egészen újszülöttkórtól végig kiszolgálja a babát, akár többet is.
Eszter,
én is magán 4D-n voltam már kétszer is (Kárpát utca), amit a párom elszámolt az egészségpénztárnál.
Viszont járok a kórházba is uh-re. Míg a magán uh-n sokkal emberibbek a körülmények, inkább a babamozin van hangsúly, míg a kórházban a szakmaiságon. Így azt sem hagynám ki.
Lyly,
tudnál olyan honlapot mondani, ahol baba-kötésminták vannak fent?
A kötő-party engem is nagyon érdekelne, de minden cuccom vidéken van a szüleimnél (régebben sokat kötöttem)
...és végezetül egy kérdés mindenkihez:
hol lehet jó hintaszékeket kapni? A KIKA nem árul, a DOMUS csak nagymamás-típusúakat tart, az IKEA-ban csak 1 modell van, ami elég silány.
Úgy szeretnék már benne ringatózni a babával!
puszi mindenkinek
Betti