Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szia Titati,
nagyon durva, amit írsz a rokonodról! Hogy lehet ilyen valaki???? Kép
Vigyázz nagyon Magatokra és gyere majd, ha tudsz!
Most már jobb a pocakkeményedésed?
angi79

Titati: mi történt? Miért???

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, Angi
Igyekszem összeszedni magam, de úgy látszik hosszú volt a múlt heti nyugtalanság, és bizony a pocakom elég gyakran feszülget azóta is. szerdán megyek dokihoz, valszeg hétfőn lesz Uh, kíváncsi leszek a méhszájamra...bizakodom, hogy nem nyíltam meg picit sem.
Röviden: van egy hagyatéki tárgyalás folyamatban, egy végrendelet értelmében én öröklök, de anyu nővére mindent magának akar, és mellesleg van 6 vérszerinti örökös, akiket ez a nő uszít, hogy támadjanak bíróság által (ez nem érdekel, mert párom elviszi az ügyet, jogász). De azért ez a két mondat valahogy nem tud hidegen hagyni: "garantálom, hogy nem fog egészségesen megszületni ez a gyerek" "egy életre nyomorék lesz" Kép
Na ez történt Kép

Titati
titati

Jó reggelt!!!!

Titati, ez nagyon durvaKép
Hogy lehet valaki csupán a pénz miatt ilyen kegyetlen????
szörnyűKép
Tudom, nehéz lehet, de próbáld meg magad túltenni rajtaKép

Angi, gratula az új bútorhozKép
Én is most tervezgetem Olivér szobáját, mert neki lassan költöznie kell a saját szobájába, hogy márciusra megszokjaKép
ne akkor rögtön tegyük át , biztos nem esne jól nekiKép

Vikó-Vok, tök jó, hogy így egymásra találtatokKépKép

Gyezsu, tök aranyosak, ahogy alszanakKép
Zsu, gratulálok a 1/4 évhezKép
Nekünk kb. most(nov. környékén) van az évfordulója, hogy 12 éve együtt vagyunkKép

Pussz
Ildikó
20+3
vas

Titati: ez nagyon durva Kép Mit képzel magáról??????????

cory

cory
Budapest

Úristen, Titati! Ez nagyon durvaKép Erősnek kell lenned, és el kell engedned az ilyen megjegyzéseket a füled mellett! Az ilyen embernek én nem is mondom mit kívánnék! Neked csak nyugalmat kell sugároznod a Babádnak, és ő megnyugtat Téged, hogy vele minden a legnagyobb rendbenKép De ehhez muszáj minden mást lesz*rni! Sok erőt kívánok, hogy feldolgozd, biztos nem könnyű, de a Baba miatt erősnek kell lenned!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory
Ez a nőszemély bármire képes, hogy pénzhez jusson. Az évek során ez már kiderült, pl gyámja volt a Mama testvérének, és bizony 2 év alatt olyan ügyleteket csinált, amivel 3 milliót lazán zsebre vágott...De hogy ember eddig fajulhat, hogy egy meg nem született babára ilyeneket mondjon...erre gondolni se mertünk... Kép Ezek után párom nem hagyja annyiban...ha a gyámhivatal nem lép hivatalból, akkor párom teszi meg a bűntető fejelentést az elsikkasztott pénz miatt! Bablevest meg majd vigyen neki, aki akar Kép

Vas
Úgy érzem, túlléptem az átkain, többet nem beszélek vele, az tuti! Csak a pocakom nem tudott még megnyugodni... próbálok Bogyóval minél többet kommunikálni, hátha az segít...

Titati
titati

titati

Titati! Gyönyörűség ez a nagylányKép (Szerinem nagyon hasonlít rádKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

anita:
Köszi a bíztatást, és a bókot is Kép
titati

Titati,
nem normális ez a rokon!!!!! Tényleg az a legjobb, ha nem is beszélsz ezzel a nővel. Beszélgess a kicsivel, az biztos jót tesz neki.
A kislányod nagyon édes, kis csinike. Kép
Vas,
12 év az nagyon szép már! Mi csak 4-nél tartunk, december közepén. Jó ötlet, hogy Olit most teszitek át másik szobába. Rózsaszín lesz Emili szobája?
Anita,
mi újság van Veletek? Mindjárt válaszolok az emailodra.

Nincs valakinek jó almás mauffin receptje? Én csak csokist csináltam eddig, de az uncsi már.
Lassan megyek postára stb.
angi79

Zsu! Gratula a 1/4 évhez!

Ildi! Nektek pedig a 12-höz!KépTényleg Ildi, a szoba is rózsaszín leszKép

Angi! Köszönjük, jól vagyunk! Boti egész hétvégén produkálta magát, nem semmi mutatványokat tud már, ahogy vánszorog egyik helyről a másikra a pocimbanKép Olyan jó nézni és érezni! Az IKEÁBAN a Lidike bútorait vettétek meg, vagy csak mászkálni, nézelődni voltatok? Nagyon várom már a képet a szobáról, biztos nagyon szép leszKép Már én is alig várom, hogy megrendeljük!Kép (Nem felejtettem el nézni az RTL-t!Kép)
Sajnos én nem tudok almás muffin receptetKép esetleg a mindmegette.hu-n, meg tudod nézni!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati, kiscsajod nagyon helyes, igazi nőciKépKép
A rokonra meg tényle rá se sz*rj!!!!
Érzéketlen spiné!!!!Kép

Angi, Emili velünk lesz egy szobába, a mi hálószobánk kb.30m2, ezért lakik velünk most Olivér, bőven van hely, de ő már szerintem bőven megérett a külön szobára is(van is neki, de egyenlőre vendégszobaként funkcionál)
De mire megszületik a pici, addigra be kell, hogy lakja teljesen az övétKép
Rózsaszín szoba csak később leszKép, majd a 30m2-ből akarunk csinálni kettőt, leválasztani egy gipszkartonfallalKép
Így mindenkinek külön kis helye leszKép

Én soha sem sütöttem muffint, még muffinsütőm sincsKép
Így receptem sincs.De nézd meg a www.mindmegette.hu -n a receptkersőbeKép

Basszus, most kaptam idegrohamotKépKép
Olivér húzott a világos bőrülőgarnitúrára tollal egy kb30-40 centis vonalat.Múlt héten lett letisztítva, lebőrápolózva, ez meg összefirkáljaKép
Le se tudom szedni róla.
Ötlet?????
Apa meglátja, magához nyúlKépKépKép

megyek, megpróbálom kiszedni
Ildikó
vas

Vikó,
aranyosak vagytok a képeken! És kösz a bíztatást, eddig is rohanó életet éltem mert dolgoztam a suli mellett de most nem bírom. Már bevásárolni se megy egyedül.

Gezsu, én nem mertném így hagyni a cseppemet a férjemmel mint a képen, mert olyan jó alvó, hogy félek nem venné észre és ráfeküdne Kép
Úgy látom a te párod se szeret borotválkozni Kép

Nancsi, nagyon jó a talis oldal!

A lakáshitelről annyit, hogy kell némi önerő (szocpol v. előző lakás, ilyesmi)
de hitelt már akkor is adnak ha minimálbért kerestek mert eljelzálogosítják amit megvesztek.
Vesztek 1 lakást X összegért, annak van egy hitelfedezeti értéke amit a bank állapít meg, ennek a 75-80 %át adják hitelbe. Szóval ha megvan a különbözet akkor mehet.
Pl. mi 6 milláért nézünk házat vidéken, felértékelik pl. 5.5re ennek a 75%a
4.125 szóval kell 2 milla és meg lehet venni.

A szocpolra nekem azt mondták csak akkor jár ha az új kéró 1 szobával nagyobb mint az előző.
katicuska

Ildikó!
Nekem a férjem ilyen folt-problémákra mindig azt mondja, hogy ecetes olló megoldja Kép
Csak vicc volt, én Vanishel próbálnám..
katicuska

Ecetes olló????KépKépKépKép
Jól nézne ki a bőr oldalán egy nagy lyukKépKépKép

Párszor már összefirkálta, de az ülőfelületét, nagyjából lejött, aztán lekopott.De ez oldalt van,kopási esélye sincs.
Vanish-el nem próbálnám a bőrt izgatniKép

Egyszer még Levente csinált egy hasonlót(durvábbat) a szomszédban Pesten.Õ a fekete bőrre öntötte ki az extra gyorsan száradó piros körömlakkot!
Gondolhatjátok a tulaj, milyen ideges lettKép
De nem mutatta ki.
Aztán kiszedtük belőle acetonmentes körömlakk lemosóval, és a bőrt se tette tönkre.
De tök ciki volt.

A félszocpolnál kell egy szobával nagyobb lakás.
Normál szocpol feltétele, hogy ne legyen a neveteken lakás.

Ildikó
vas

Sziasztok!

Vas! Kép
Van egy nagyon jó bőrápoló, de sajna azt rendelni kell. Azzal szinte minden kijön. (legalábbis a kabátomról minden lejött eddig) Méhviaszos. Ha érdekel a neve, leírom. Kép

Tati!
Ilyenkor a nagyon okos barátném azt szokta mondogatni magában, hogy "töröl,töröl,töröl" töröld ki még az emlékét is ezeknek a mondatoknak. A kicsinek meg ennyitől úgy se lesz baja. Kép Ahhoz erősebb dolgonak kell történnie. Kép

Annácska! A számom: 20/5275312 Kép Küldj üzit, vagy írd ide le, hogy mit rendeljek. 2 nap alatt megvan és tudunk talizni az Örsön. Kép

Angi!
Jó angolozást neked mára! Kép Én mindjárt megyek védőnénihez az AFP-ért. Kép Majd írok, hogy milyen lett. Kép

Puszika mindekninek!

Eszter 18+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok lányok, a hétvége után újra itt vagyok!
Rögtön azzal kezdtem, hogy egy csomó dolgot írtam, majd belerúgtam a vezetékbe, amitől kikapcsolt a gép, és elszállt minden. Most kezdhetem elölről. Hiába, hétfő vanKép
Szóval:

egy kis beszámoló: pénteken megvolt a Márton napi az ünnepi vacsi, jól sikerült.
Szombaton mindenféle áruházakban voltunk bútorokat nézni (kanapé + franciaágy), merta húgom nemsokára elviszi a bútorait tőlünk, és akkor kiürül a szoba...
Vasárnap pedig kiugrottunk a skanzenba Márton-napi mulatságokra.

Babetta,
az lenne a kérdésem, hogy a különböző gyümölcsök leveit vegyíted egymással? A múltkor csináltunk ugyanis grépfrút levet, és nagyon keserű lettKép
tudsz írni esetleg néhány nyerő kombinációt?

Gyezsu,
nagyon aranyos az apucis kép! El is küldöm a páromnak (hasonlít a tiédre)Kép
Jó volt a találkozón beszélgetni, azóta sokat olvasgattam a pelenka témáról, bár még vannak kérdéseim-kétségeim.
Mi is el szeretnénk adni a lakást, de az ingatlanosok eddig alig hoztak vevőt. Most vagy áll a piac, vagy nem dolgoznak az ingatlanosok. Ti kit bíztatok meg?

Tünde (és mindenki akit érdekel a találkozó),
én a belvárosban lakom, a Nyugatihoz nagyon közel, a Víg színház mögött. A lakás 58nm, de majd oszlunk, és betöltjük a teretKép
Én dec.7-én dolgozom utoljára, utána otthon leszek. Jó lenne valamikor ekkortájt szerezni a talit. Még a karácsonyi rohanás sem fog nagyon elkezdődni.
Egyébként, Tünde, nagyon jó ötlet volt a képek feliratozása!

Esztipeszti, és babakocsis érdeklődők,
én a PP Pramette modellt néztem ki. Tud valaki véleményt mondani róla?
Nekem könnyű, városi kocsi kellene, ami egészen újszülöttkórtól végig kiszolgálja a babát, akár többet is.

Eszter,
én is magán 4D-n voltam már kétszer is (Kárpát utca), amit a párom elszámolt az egészségpénztárnál.
Viszont járok a kórházba is uh-re. Míg a magán uh-n sokkal emberibbek a körülmények, inkább a babamozin van hangsúly, míg a kórházban a szakmaiságon. Így azt sem hagynám ki.

Lyly,
tudnál olyan honlapot mondani, ahol baba-kötésminták vannak fent?
A kötő-party engem is nagyon érdekelne, de minden cuccom vidéken van a szüleimnél (régebben sokat kötöttem)

...és végezetül egy kérdés mindenkihez:
hol lehet jó hintaszékeket kapni? A KIKA nem árul, a DOMUS csak nagymamás-típusúakat tart, az IKEA-ban csak 1 modell van, ami elég silány.
Úgy szeretnék már benne ringatózni a babával!

puszi mindenkinek
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Szia Betti!

Köszi az infókat! Kép Még nem tudom, hogy mi lesz. Kép
Hinteszéket keress a neten. Szerintem találsz készítőket. Kép Inkább asztalosoknál próbálkozz, mint bútor áruházban. Kép

Puszika
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Ildikó
Tollhúzás Kép De azért drukk a sikerhez Kép

Vok
Igen én is rögtön ezzel próbálkoztam Kép És próbálok arra gondolni, hogy ekkora boszorka csak nem lehet, hogy ebből baj legyen Kép Már csak a nyugalmamat akarom visszakapni Kép

Betti
Az ingatlan piac most nagyon áll! Több éve nem volt ilyen mélyponton, mint most. Kínálat volna, de mivel vevő nincs....Meg ezt megtetézi még, hogy most már ünnepek előtt nem nagyon mernek az emberek sem ugrálni...

Én most öntapadós dekor csíkot keresek Bogyó szobájába, de eddig sehol nem találtam. Valami tipp esetleg?
Titati 28+4
titati

Olyan furi, hogy írtad a Márton napi mulatságotKép

Mi is buliztunk ebből kifolyólag, de nem a hagyomány, hanem a névnapunk miattKép Lévén az egész családunk MártonKép

Én is ittam ici-pici vörösbort, persze aznap kihagytam a seduxent.

(Amit szvsz ne mis kéne már rendszeresen szednem, mert nem keményedek egyáltalán már, de mind1)

Lányok akkor a kuponok nem kellenek senkinek?? Mennék a postára....
schusy@napnet.hu

Zsu
23+0KépKépKépKépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Titati,
csak még egy dolog a megnyugtatásodra: az átok csak egy emberre hat: arra, aki mondja (mondja is a köznyelv, hogy az átok visszaszáll a kimondója fejére).
Tehát nem rád lesz káros, hanem saját magára!
puszi
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Képeket majd teszek fel... bocs de még nem töltöttük le. Nem túl sok!

Zsuzsófi
Látom már Eszti írt. Mi is az Istvánban szülünk. Az alapítványi szoba 10000 elég sok. Nekem eredetileg tetszett, hogy lehet látogatni de azt nem bánnám ha minimalizálnák.... egyszerrre csak egy látogató mehessen be a kismamához, mert ez így elég bolondokháza hangulat... különösen ha az 5 ágyas szobát 7-re pótágyazzák és még mindenkinél ott tolong 4-5 látogató. Legalább az ágyakat el lehetne függönyözni... no mindegy azért annak örülök, hogy apa bármeddig velünk lehet. Az Imrében olcsóbb a fizetős szoba és ott eleve 2-3 ágyasak a normál gyermekágyas szobák is.
Mi 21.-én leszünk fél éves házasok! Kép Gratula nektek! Kép

Zsofy
Én kislánynak érzem babót (apja fiúnak) de lehet ezek csak a titkos vágyaink... nem akarok egyikre sem koncentrálni... megváltoztatni úgysem tudom a helyzetet! Kép szegény meg biztos megérezné és vacak lenne neki, hogy nem tud megfelelni az elvárásoknak Kép Kép Kép ... örülünk bármilyen lesz de mindenképpen szeretnénk tudni!!!

Nicika
Örülj neki! Nem kell a fogyókúrával kínlódnod a szülés után! A baba úgyis elveszi ami neki kell!

Nancsika
Kedves vagy... egy kicsit hülyén éreztem magam... ráadásul be sem mutatkoztam...
A lakáshoz sok sikert... remélem egyszer majd mi is eljutunk odáig.

Tünde nagyon szép a kislányod

Titati
Ez nagyon durva! Imádkoztam a babádért... van ami-aki erősebb minden átoknál!
Próbáld meg hanyagolni a boszi rokont! ...bár ez ebben a helyzetben gondolom nem lesz egyszerű de inkább a férjed találkozzon vele ha nagyon muszály! Nem kell neked ez az idegeskedés!

Tegnap vendégségbe voltunk barátainknál! Három kislányuk van. Egy öt és fél egy három és egy fél éves. Olyan kis tündérek! Kérdezgettem őket, hogy milyen volt a szülés. Azt mondták egyre rosszabb a harmadiknál szegény apuci tejesen bepánikolt, mert a baba feje már látszott és se doki se szülésznő nem volt bennt csak ő! ...nem merte otthagyni a feleségét, hogy hívjon valakit... mert mi lesz ha még ő sem lesz ott... de hirtelen beráncigált a folyosóról egy tanonc dokit, aki visszanyomta a baba fejét amíg előkerítették a dokit. Szegény apuka teljesen leizzadt majdnem elájult pedig ez már a harmadik lánya volt!!! Azt mondta legközelebb alaposan átgondolja, hogy bemenjen-e ...ha lesz legközelebb...(bár nemtudom abba belegondol-e, hogy ha ő sem lett volna ott akkor mi lett volna szegény feleségével!!!)

Férjecském kedvét egy cseppet sem szegte a történet!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép ...sajnos ma elutazott és csak holnap érkezik haza az UH-ra..., hogy bírom ki nélküle! Kép Kép

...egyre inkább úgy tűnik, hogy ezt a szocpol dolgot úgy alakítják, hogy lehetőleg senki se tudja igénybe venni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Titati: szörnyű banya lehet, aki ilyeneket mond, az ilyenek sosem boldogok!
Aranyos a kislányod!!KépKép

Vok: Engem is érdekel a bőrápoló neve!
AFP eredmény? Remélem ok!

Betti: Ha előbb írod a hintaszéket...
Mi most adtuk el a mienk, az olyan lábtartós típusú volt, ami együtt ring a székkel. szoptatós fotelként árulják a babaáruházakban.
Elég húzós az ára (45-80ezer), mi 15-ért adtuk elKép - helyhiány miatt

Bútor: ha valakinek nem tiszta fából kellene bútor, hanem valami színes (most több ezerből lehet választani, fautánzat is), akkor szóljon!

Tünde 27+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka!

Én szeretnék így szülni, hogy gyorsan megy és már kint is a baba feje!KépKép
Remélem harmadszorra így sikerülKép
Azt se bánnám, ha nincs ott doki!

T

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nem ment gyorsan... (12 óra) Kép csak a doki sem volt ott! Ugyanis front miatt teltház volt a kórházban és mindenki eszetlenül rohangált! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: köszi Kép
A 3. szülés története elég ijesztő... szegények, egyiküknek se lehetett könnyű (2 szülő és baba).

Titati
titati

Vas, Anita,
köszi a tippet. Ott már néztem tegnap, de csak lekváros-almás volt. Csináltam egy hatalmas adag gyümölcssalit helyette. Majd talán a héten sütök muffint.
Anita,
a bútort nem az Ikeában vettük, nekem azok az ágyak túl kicsinek tűnnek. A miénk fenyő és 70*140-es átalakítható később. A matrac pedig kókusz. Igazából ezeket anyuéktól kapta Lidi.
Tünde,
ez a szoptatós fotel nevezetű valami, amit eladtatok? Láttam én is olyat, jó drága. Én az Ikeában kinéztem egy széket, ez a relax szék azt hiszem, a barátnőmnek bejött szoptatósnak.
Ildi,
nem semmi kis zsivány ez az Olivér! Bőrre való tisztító kellene. Nem? A 30m2 tényleg szép nagy!
angi79

Kézműves minták, szabásminták:

http://www.signo.hu

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="ff0000"><font face="Bradley Hand ITC">Szép napot! Kép

Hogy vagytok Lányok? Remélem mindenki jól! Én nagyon.Kép (lakás -> hiteles csajszi -> nem tud rossz híreket mondani! Mingyá kiugrok a bőrömből! Ide nekem az összes madarat, mindet összefogdosom! Kép) Nagyon köszike mindenkinek a drukkokat! A Ti drukkjaitokkal, és a mi lehetőségeinkkel, úgy fest, h lesz cép new lakásunk.Kép

Ildikó!
Kövi talin melléd ülök, meg akivel nem beszéltem sokat, és akkor majd meg is fogsz unni! Kép
A foltra: &#8222;Tinta: hideg vízzel öblítsük ki, folyékony mosószerrel vagy citromleves szivaccsal dörzsöljük be és öblítsük ki ammóniákkal. &#8222;

Gyezsu!
Meg a drukk ám nektek is, h sikerüljön a lakás!!! Kép

Indianyo!
Nem semmi mennyiségeket írsz.Kép Nem győztem elolvasni.Kép

Babetta!
Meg tudtad már nézni a talis képeket rendesen?
Köszike a drukkot.Kép

Tünde!
Köszike a tippet, de remélem nem lesz rá szüxség, és tényleg menni fog elsőre a hitelünk.Kép

Esztipeszti!
Azt hallottam én is. De majd kiderül.Kép Annyira boldog lennék&#8230;Kép

Vok!
Köszike, akkor nem kenem be magam vele. Mondjuk gondoltam, h nem tuti, de majd, ha már nem szopizik a Manóm (remélem jó soká lesz), majd akkor kezelésbe veszem magam.Kép

Zsuzsófi
Grat utólag a negyedévhez! Kép Mi meg 12.-én voltunk 8 hónaposak.Kép

Titati!
Borzalmas, amiket írtál. A jó K..VA ANNYÁT AZ ILYENNEK!!!!!
De próbálj megnyugodni!!!! Senkinek nem használ, ha idegeskedsz ilyen tudatlan primitív bunkó miatt. Már bocs. De ez komolyan vérlázító!
De a Lánykád nagyon tündérek! Kép

Katicuska!
Hát sajnos ilyen ez a lakásproject.Kép Mi is elsőre használt kecón gondolkoztunk, de annyi pénzünk nincs, h meg is tudjuk venni. Hitelbe a lakás 50-60%-át tudják adni. Plusz 1 misi, és máris vehettünk volna egy 5-6 millás lakást itt peste, de az horror környéken, brutál körülmények között. Úgyhogy maradt az új lakás+2 gyerekre a szocpol. De már így nem bánom, h belevágunk. Egy kicsit sem. Csak bazi sokat kell még fizetni mindenre. Ügyvéd, hitelbírálat, miazmás. Attól fogok kikészülni.

Bettiflame!
Hintaszéket az RS ben láttam tegnap. De gőzöm sincs, h mennyi volt.

Pussz!

Nancsika & Alex 22+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

SziasztokKép

TitatiKép

Van egy bölcs mondás bárminemű kívánságra, átokra, mondásra: CSak olyat kivánj másnak amit magadnak is kívánnál! Lényege, hogy bármit kiejtesz a szádon az előbb rádhat, mint sem másnál kopogatatna.

Van babócádnak védőangyala, aki vigyázz rá nagyon, és az ilyen abnormális emberi reakciókat semlegesítse, mert erre már nem találok szebb kifejezést. A rokonodnak nagyon komoly agyi diszfunkciói lehetnek, ha már mást nem lát csak pénzt pénzt pénzt... grrrrrrrrr

Pihend ki magad és töltödj fel, meditálj egy kicsit, élvezd a gyönyörű lányod és hallgass zenét pocaklakóvalKép

Angi Kép
Tele a postaládád muffin receptekkel , jó étvágyat hozzájuk Kép Ha sütöttél azért fénypost egyet küldjél már nekem is KépKép csak időben szólj hogy kinyissam az ablakot Kép

Indianyu Kép Vok Kép
Ugye milyen kicsi a világ???? Nem semmi hogy hol tud az ember ezer éve elveszetnek hit barátokra bukkanni KépKép

Gyezsu Kép
Csúcs a kép a jányodról és a párodról, nem csodálom, hogy este már nem tudsz vele igy beszélgetniKép
Esetleg probáld meg az AK szubjektiv kommunikációját használni KépKépKép (poénnak szántam)

Annácska Kép
Irtam mailt, igaz vasárnap, mert szombaton diliház volt nálunk is...

Ildikó Kép
Van tintafolt kiszedő, mondjuk én apa ingeit szoktam vele kezelni, bőrőn még nem probáltam, de szerintem egy misét megér, rontani nem fog a helyzeten. Multiknál a mososzereknél van egy kis flakonban, por alaku és vizzel kell oldani.

Mi hétvégén egyfolytában mentünk, igy jól el is fáradtam, pocakmaci is aktiv volt. Viszont az alvás továbbra is csak két három naponta megyKép Más napokon meg csak forgolódom és szenvedek.

Kérdés:
ÖTletet kérnék, hogy hol kapok üvegmatricát, az erkély ajtómra kéne olyan hogy én kilássak rajta, de kivülről ne lássanak be.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Titati!
Ne idegesítsd magad más bunkósága miatt. Régebben én is kaptam ilyeneket nőtől (várandóstól is), férfitől válogatás nélkül. Igaz nekünk akkor még nem volt baba, csak vártunk rá.

Ildikó!
Én tintát körömlakklemosóval próbáltam régen, de bőrön nem biztos, hogy merném.

Ágiboszi!
A nagy bev. központokban lehet kapni színtelen és színes fóliát, ragasztós. A tapétáknál van. A színtelen olyanná teszi az ajtót, mintha tejüveg lenne, a színes meg sötétíti. Ha tuti arany meg bronzszínben kapható "egyirányúsító" fóliára gondolsz, akkor azt szerintem csak ablakos cégnél lehet.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ági: Esetleg OBI, Bricostore, Praktiker?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

SziasztokKép

1/4 éves házasok voltunk tegnap, és dec 27-én lesz két éve hogy együtt vagyunkKép Úgy repül az idő, és pont ezt beszéltük tegnap a párommal, hogy abszolút ne méezzük azt hogy lanyhulna, átmenne szeretetbe a szerelmünk, hanem minden nappal erősebbKép Még ma is beleborzongok amikor hozzámér, hát még amikor megcsókolKép Minden alkalommal olyan érzés, mint amikor először tetteKép Pedig az elsőnek különlegesnek kellene lennieKép De nálunk minden érintés és csók különlegesKép Hűűű tisztára bele vagyok zúgva apábaKép Ez jó nem?Kép

Lányok kezdek megint parázniKép

11 nap múlva szóbelizekKép

De túl fogom élni ugye?

Jah és persze még a tételeket se tudjukKép Útálom ezt a fejvesztettségetKép

Nincs vkinek akkora fia, hogy lennének kinőtt 98-as nadrágjai??? Egyszerűen bálásba nem kapok a gyereknekKépKépKépKépKép Újra meg ne mfutjaKép

Pusz

Zsu
23+0KépKépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

SzeliviKép

Köszi szépen, alapból az egyirányúsitóra lenne szükségem, a tejüveges nem nyerő.
Akkor megprobálok arra felé kutakodni.

köszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Lányok!

Kérhetek egy nagy nagy szívességet???? Szavazzon már mindenki a fiamra plíííízKép

Itt van a képe:
Mind a két képre lehet egyszer-egyszer szavazni

http://www.tgv.hu/index.php?foto=0&pg=4

De azért felteszem a képeket, hgoy megismerjétek:

Kép

Kép

Zsu
23+0Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Mamócák!
Remélem mindannyian jól vagytok!
Gyorsan írok pár sort, aztán visszaolvasgatok, mert semmi időm nem volt mostanában benézni közétek.

Pénteken megszületett a barátnőm nagyfia (szerinte azért hordta túl 4 nappal, hogy a keresztmaminak névnapi ajándék legyen, mert nem tudtak mivel meglepni Márton napra-pedig ez csak a vezetéknevemKép), azóta másból sem állnak a napjaim, mint be a kórházba, ki a kórházból, férjet istápolni stab. És mellette még ott van az én párom isKép De annyira édes a baba, hogy nincs is kedvem az irodában ülni, szívem szerint beköltöznék hozzájuk

Közben sikerült kihisztiznem a védőnőtől az AFP eredményemet, amit csak neki mondtak meg telefonon Nekem azt mondták, hogy majd a 18.heti UH-n megkapom. Na de a dokim azt mondta 16 hetesen, hogy 4 hét múlva találkozunk. Akkor valaki valamit nem jól csinál.
Na, mindegy, szerintetek a Praxisban megkérhetem a dokit, hogy szerdán úgy csinálja az UH-t, hogy ez "az a 18 hetes" UH legyen? Vagy menjek vissza holnap mégis a saját dokimhoz? De akkor 2 Uh két nap alatt? Nem lesz ez sok?

Ja, és szeretném ha mondanátok valamit az eredményről, mert a védőnő azt "elfelejtett"
AFP 0,803 MoM 31 ng/l,
SeFe 30,9 mmol/l
Vérkép jó, de vizeletben fehérje, Ca-oxalát és fehérvérsejt nagyon kicsi mértékben.

Pussssszi Nektek és előre is köszi az infókat

Medike 18+2

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Zsu
Szavaztam a képeidre. Nagyon édi a fiad. Kép az enyém is imádja a sört, hiába, pasiból van. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Megjöttünk védőnénitől (Bigyókámmal voltunk, a kutyám) és persze az AFPm nem érkezett meg. Gondolom a postánál van, vagy elkeverték a 7végén, mert nagytakarítás volt. Azt mondta a védőnéni, hogy ha meglesz, akkor rögtön hív, hogy milyen. Kép A vizetlet vizsgálat tökéletes. Kép És mivel az AFPm is az lesz, nem izgulok. Kép Ma is meghallgattuk a törpe szívhangját. Most tovább engedte hallani és nem úszott el rögtön. Kép

Zsu!
Szavaztam. Kép

Ágiboszi! Hiszek a nemlétező véletlenekben. Kép

Bőrápoló: Boston termékcsalád. Tel: 0688563222
20/2178436

Puszka nektek!

Eszter
18+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Köszi lányok, és remélem mindenki szavazni fog, mert nagyon jól jönne az az avent ajándékcsomag. Nekünk ilyen drága cuccra nem futnáKép

Istvánosok, naponta ennyi a szoba???? Mert akkor esélytelenKép

Medik szerintem jó az Afp-d. De a többiek majd megmondjákKép

Zsu
23+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Medike
0,8 az teljesen jó. A praxisban mondjad hogy nem csak mozizni szeretnél, de egyébként is tök alaposan megnézik.

Szilvi és Katababa
szisz2

ZsuKép

Szavasztam én is a Vagesz kiscsávóraKépKépKép

MedikeKép
Jó az eredmény, nyugiKép

TündeKép
Bricoban és az Obiban már néztem, de közölték sajnálkozva hogy csak tejüveges verziójuk van Kép
IGy még futok egy két kört, hátha, ha másként nem megy akkor keresek az ajtóra egy reluxát, de az se egyszerű, mert nem éppen szabvány méretes.... grrrrrr...

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nancsi, cuki a nyuszi a leveled alján!
amúgy még fogalmunk sincs miből fogjuk leelőlegezni a lakást. Az eljárási díjakra van 200 000 eltéve de szerződéskötéskor asszem kér a tulaj 10 % kp.t.
Na, hogy az honnan lesz arról gőzöm sincs.
amúgy ha nem sikerül szülésig megvenni a kecót akkor átmenetileg itt is kihúzhatjuk az albiban, a tulajék engedik és az előző albérlőik is gyerekkel laktak itt. csak rohadt kevés a hely, gyerekágy nem fér sehova, esetleg a babakocsiban tudna alukálni szegény.

Voltam védőnőnél, itt van néhány adat a táblába:
testsúly 49.5 (+4.5 kg)
Haskörfogat 83.5 cm.

Köv. Uh: remélem jövő hét végén a Praxisban lesz hely.
katicuska

Sziasztok!

Lányok,
az KIKA-ban babarucik nagyon olcsón! Kis body-k 390.- Ft/db, rugdalózók 990.- Ft/db, polár takaró beszegve 790.- Ft/db, kis pizsamák 540.- Ft-tól/db, kiságy 10.000.- Ft-tól (állítható magasság), hordozók (kenguruk) 3.000.- Ft-tól, és óriási babakocsiválaszték!

Betti,
sajnos, kötésminta-linket nem tudok a neten, de néhányat én is elhoztam magammal költözéskor, abból másolhatok, és a következő talin odaadhatom. Jó lesz így?

Titati,
jó már hallani rólad! Kép Nagyon eltűntél, a kislányod pedig egy világklasszis!
Az átok pedig visszaszáll arra, aki mondta, egyáltalán ne foglalkozz vele!!!

Vikó,
én komolyan gondoltam ezt az útleírás dolgot. Nagyon szívesen segítek az összeszerkesztésben és a korrektúrázásban, sokat foglalkoztam kiadványtervezéssel. Gyezsunak igaza van, a saját benyomásaid a legfontosabbak, nem kell neked hűvös kívülállónak lenned, az nagyon műszagú. Add hozzá a saját érzelmeidet, elkötelezettségedet, meglátod, nagyon jól fog menni! Ha gondolod, írj a privi e-mail-emre: agnes1205@freemail.hu

Nancsika,
hurrá a lakáshoz!!!Kép Akkor most ünnepelünk pénteken?

Annácska, Babetta
a kötőtűbajnokokat bármikor várom, előtte legalább 1 nappal egyzetessünk, mert valszeg nekem is beindul majd a kismamitorna, az építkezés ügyében a szaladgálás, és ráadásul anyukámék is találtak telket tőlünk (Lepsény) alig 30 km-re, összközművest, 1200 nm-t. Most ők s nagyon boldogok, így egyszerre építkezhetünk tavasszal. Közben Poccancs a fél cicin lesz majd...Kép

Ma elég rosszul voltam reggel, de állítólag hideg jön, nagyon hideg, még talán hó is lesz...Kép

Valaki kérdezte a gyümilevet: ha úgy készíti, mint babetta (alma, narancs, grapefruit, kevés citrom), már akkor is nagyon finom, üdítő, de ha még édesebben szereti, akkor 1-2 evőkanál méz bele, és attól igazán szupi lesz! Ráadásul a méz konzervál (baktériumölő), így a gyümilé tovább friss marad.

Pusszancs mára mindenkinek! Gratula az évfordulósoknak, heti fordulósoknak és névnapos-szülinapos kismamiknak!

Lyly
23+6

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok,

végre géphez jutottam.
Titati, tök durva, amit írtál, főleg, hogy családtag. Sok-sok nyugalmat, és ne hagyd, hogy felidegesítsen! Kitartás! Kép
Angi, ezek szerint a te anyukád is nagyon várja a pici unokáját!!! Kép Ha már tele a postaládád muffin recepttel, légyszi küldd már tovább nekem is!!!! Köszesz! Kép

PP Pramette: mi azt is néztük a Venezia mellett, az is jó, de nekem egy kicsit a Venezia masszívabbnak tűnt. Amúgy a méretei és amit tudnak, kb. hasonló, lehet újszülött kortól használni.

Zsuzsófi, én nem tudom, mennyi az alapítványi szoba, de ezek szerint 10e, ha ketten is azt írják. Hát, ez van.....Ja, és naponta....

Anita, én is úgy élvezem, ahogy Bencus mindenhol mozog már. Hihetetlen, hogy a pocim két különböző részén rugdos egyszerre. És már arra is rájöttem, hogy imádja apucija hangját, mert akkor mindig olyan aktív. Kép

Vas, háááááááát, elég zűrös ügy ez a toll kontra bőr.....talán lehet valami speckó tisztítót kapni, hm????

Marha sötét van, mintha már este lenne, utálom.....Kép Egy vígasztal: a picimini gyerekünk a pocakomban!!!! Kép

Puszi

Eszti
25+5
Vendég

EsztiKép

Nem találok emailcímet Kép igy nem tudom megtömni a postaládádat muffinreceptekkel.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Eszti hát akkor nem lesz alapítványi szoba az tutiKép egyébként Szegeden is ennyiKép

Lányok a fiam előrébb került, aki még ne mszavazott tegye meg lécciKép

http://www.tgv.hu/index.php?foto=0#

Első akarok lenniKép

Zsu
23+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: Természetesen szavaztam!
Biztos túléled a szóbelit! Majd drukkolunk!Kép

Medike: Jó az AFP-d! No para!!!

Vok: Tök jó, hogy a védőnődnél van szívhang hallgatás. Nálunk nincsKép
Az AFP miatt meg tényleg kár lenne izgulni.

Katicuska: Biztos nem vígasztal, de mi is pöttöm albérletben kezdtük 10 éve. A szobában fürdettünk, mert a konyhában hideg volt. 1,5 éves koráig itt laktunk. Kibírtuk!

Lyly: Köszi a KIKA tippet, valahogy szeretem azt az áruházat, mi a Maxi-cosi autósülést is ott vettük akciósan.

Eszti: mire a picimini gyerek születik már ilyenkor sokkal világosabb leszKép

A hideg telet meg kihúzzuk a jó meleg szobábanKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, abszolút igazad van!!! Kép

Ági, sajnos valami miatt nem tudom a profilomat frissíteni, de itten az emailem: e.krivacsy@freemail.hu. Azért írtam Anginak, mert ő tudja...Kép Kösszencs!!!

Nancsi, pénteken ünneplünk remélem, valami brutál gyümilével! Kép

Lyly, köszi a Kikát, holnap után be is nézek!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Ildikó: én pampers popsitörlőkendővel próbálkoznék.

Mamacka: szocpolt mi pl simán igénybe fogjuk tudni venni. Ti miért nem?

Fogorvost túléltem Kép Talán most már aludni is fogok Kép

cory 22+4

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?