Kzsuzsa
Pediga csucsos has fiut rejt,bar akkor Te vagy a kivetel.Nekem veigg csucsos volt a hasam.Talan attol is van hogy vekonyakvaygunk alapbol
En is az egynemu tesokra szavazok es akkor mar meg van alapozva a jotestveri viszony.Nekem van batyam eg noverme is,de hatarozottan jobb a lanytesommal a kapcsolatom,pedig nincs nagy korkulonbseg 3 kozt.Azen anyukam is akkro jart a Kozgazra.Mire en 1 eves lettem meglett a diplomaja is
Amugy a nagyom sokat segitett neki,ezt csak igy lehet szerintem tanulas mellett.
NAthas nem volt terhesen,de az biztos hogy ezeket a pezsgos dolgoat sem szabad szedni.inakbb a homeosakat ilyenkor is.
En sem voltam beteg vagy 10 eve addigamig Alex (aki egyebkent nem kapja el,csak hazahozza)nem kozvetiet nekem evente ketszer brutal torokfajast
Eppen amult heten labaltam ki belole
Katus
Remelem lazad mara multe
Oscillot szedj ezerrel az segiteni fog
En is kernek mukodo tanacsokat babasodas ugyben.mertha nekikezdunk en azonnal akarni fogom
Hoka
En uram sem jott a tanfolyamra,mert dolgozott,de ettol fuggetlenul elvezte a szulest
En a melobol elogtram a tanfolyam idejere,ajanlom neked is
Kotelesek elengedni.
Ildi
Jaj,nektek is jobbulast
Szivda csaj orrat,mast nem tehetsz,ha kap levegot ,jobban fog aludni
Bar ezt te mar mind tudod
Kope
Hat hetvegen azert egyszerubb a lemenetel ha apa otthon van ,nem?
Hetkozben meg Anikot nem tudod babakocsiban altatni amig Zsolti is levegozne?
EN ugy emlekszem volt mar vagy 1 ewves mire csak 1* aludt delutan,addig meg mar nem sok ido van
Kataa