Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Otthonszules nekem sem szimpi,plane itthon.Kulfoldon csinaljak,de ugy hogy kozben ott all a haz elott egy surgossegi mento es csak 20km-es korzetben a legkozelebbi korhazhoz.Mindemelelett igy sme vallalnam a dlgot,ponta sterilitas miatt es hogy utana a takaritas sem lehet semmi a rokonoknak.KépKép
Nekem ugye nem volt valasztas,mert programozott csaszi volt,de valahogy ezek a most divatos alternativ modon nem vonzottak.
KEt baratnom a Szent Imrebe ment emiat,es dupla annyi ido vajudas utan mint altalban megcsaszaroztak oket is.Szoval ott sincs garancia semmire...
Neke maz infuzival csak az volta gondom hogy nagyon megdagadta lebam es utana napokig jartam wc-re mire kiurult.
Es reggel ugy mentem be hogy nem ettem viszont ittam,de azert mert nem volt ra ido,indulni kellettKép

Dori
4 ev korkulonbseget tervezunkKépKép

Katus
Nagyon jok a kepek,Te is csini vagyKép

Kope,Kati
Nekem is spinalis erzestelenites volt,es szigoruan nem mozgattam a fejem jo ideig,nem fajt utana semmi.Szoval nincs rossz emlekem rolaKép

Jo hetvegetKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Fiús anyukák!

Ejnye!!! Milyen barátnők vagytok? Senki nem szólt előre, hogy a kisfiúk nem csak a falat pisilik le a fejük mögött, hanem a saját arcukat is?????KépKép

Katus
Vendég

Katus,

Kép
Az volt nálunk a legviccesebb,amikor Marci állt a pelenkázó elött mellettem,és Boti az ő fejét pisilte le,jó nagy ívben.Marcikám csak szó nélkül tűrte a locsolkodást,pedig ő fiú,és nem is volt még Húsvét...Kép
Szóval vigyázzatok ilyenekre!

Dóri
angelheart

kataa,

akkor hajrá!!!Alex már elmúlt 3 éves...Kép

dóri
angelheart

Katus
Tenyleg mar el is felejtettem az ilyen pisilos storykatKépKépDe csak az elso par hetben csinalta ugyhogy ennek is lesz egyszer vegeKép

Dori
KosziKépKép

Kata

Kép
Kép
kataa

kataa,
mi az öcsémmel együtt fürödtünk amíg kicsik voltunk,
ő volt 2 én meg 6, mániája volt fürdés közben a bilibe pisilni és egyszer a fejemre öntötte...
Utána nem fürödtem vele Kép
katicuska

Katica,

Te már fogadtál szülésznőt???

Dóri
angelheart

<font color="ff0000">Sziasztok!
Fájdalomcsillapítót mindenképpen adnak vagy, ha nem kérek akkor nem?
Valaki tud segíteni ebben a kérdésben? Megköszönném.

Inci 36+6</font>

Kép
Kép
incike

Incike,

Csak akkor adnak, ha kérsz.

(Persze császárnál mindenképpen adnak Kép)

Kópé
Vendég

<font color="ff0000">Kópé

Köszönöm a válaszodat.

Inci 36+6</font>

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!

Szerencsére sok a tejcsi,Hanna ügyesen,sokat szopik!Éjszaka meg alszik,csak 3 órakor igényli a szopit,majd reggel 7 körül.Én sűrűbb etetésre voltam felkészülve,de ha ez a jó Neki....Egy hét múlva majd mázsálunk,akkor kiderül a gyarapodás!

Kértétek a szüléstörténetet.Igazából nincs,azaz egy nagy kavalkád az egész.Este mentünk be,jó volt az időzítés,óránként egy ujjnyit tágultam,mindenki örült milyen hamar meglesz a baba.(Egy orvostanhallgató szétdurrantotta két helyen is a vénámat,a fél alkarom kék,de ez akkor nem érdekelt.)...Aztán elakadt valahogy a folyamat.Burokrepesztés,Oxytocin (gondolom),tolófájások és a fejecske még mindig fönt volt.Szerencsére be volt kötve az EDA,igy reggel császárt javasolt a doki.Az érzéstelenitéssel gond volt,nem akart hatni(igaz, én fogorvosnál se zsibbadok tökéletesen).Mikor végre már nem éreztem a lábaimat,megjelent a műtősfiu,hogy átkísérne a műtőbe.Mondtam neki,hogy talán egy hordágy kíséretében jöjjön vissza... A műtőben már minden ment mint a karikacsapás,sőt megvillant a Beke doktor humora is.A lelkemet meg egy nagyon kedves, idősebb hölgy ápolta!

A baba jól van,utolsó magzati Uh lelete alapján nem látták indokoltnak,de mégis kibuliztam,hogy megnézze a Hajdú dr.nő.

Nagyon kedves volt mindenki a klinikán,én az itt olvasottak alapján sokkal rosszabbra voltam felkészülve.Ja,és egyáltalán nem hiányzott semmilyen alternatív szűlési mód,örültem,hogy fekhetek.Egy idő után már állva kellett próbálkoznom.Tehát nincs ágyhozláncolás!Ami meglepett,hogy még a csecsemősökre se tudok semmi negatívat mondani.Ha szóltam,mindig azonnal jöttek és segítettek.

Egyetlen képbe nem illő emberke: őrzőből a Beus nővér és fiatal kolleginái.
Képzeljétek,EDDA számra illegették magukat a kórterem végében...volt döbbenet az arcukon mikor észrevették,hogy nyitva a szemem.
Dióhéjban ennyi.

Egy kérdésem lenne máris: mit jelent a kötöttebb csípő? Ezt a körzeti gyerekorvos mondta...Van-e valamilyen bébitorna,mivel edzeni lehetne?
Köszi,és minden jót!
detti0

Detti,

én azt mondom,hogy amit a körzeti orvos mondott a kötöttebb csípőről,azt ne vedd halálosan komolyan,mert a szülőszobán volt az első csípőszűrés,ha ott nagy baj lett volna ,már jelezték volna a teendőket.A másik meg,hogy 4-6 hetes korban ortopéd szakorvos nézi meg a bébiket.Persze,ha baj lenne,akkor megmondják mi e teendő.Hogy torna-e,vagy terpeszpelus,vagy más,komolyabb dolog,ez attól függ,hogy mennyire komoly a baj a csípővel.De szerintem nem lesz semmi baj!

Dóri
angelheart

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A Sote I.-es Klinikán szeretnék egy olyan nőgyógyászt találni, aki hormonzavaros és magas vérnyomásos kismamákkal is foglalkozik.
Per pillanat 6 hetes terhes vagyok és sürgős lenne a dolog. Jelenleg a Budai Meddőségin vagyok, de a hormonzavaromat kezelő dr. Gláz Edit - a SOTE II. Bel.endokrinológiáról - mondta, hogy inkább menjek át a I-es Női Klinikára. Itt viszont nem ismerek senkit...

Zsuzsa
nuti

Detti,

A legtöbb csecsemőnek kötöttek az izületei, és kissé feszesebb, mint később, ez egyátalán ne aggasszon! Arra azért figyelj oda, hogy az UH csipőszűrésre lehetőleg minél előbb kerüljön sor, mert ha pl. terpeszpelust kell hordani pár hétig, akkor jobb, ha ezen az első pár hónapban túl van. (nekem mindkettő hordta kb. 1 hónapig) Mi pl. Anikónál 3 hónapos korára kaptunk időpontot a Bethesdába, úgyhogy inkább elvittem egy magánrendelésre 3 hetes korában, így már 3 hónaposan bőven túl voltunk a dolgon.

Kópé
Vendég

Nuti,

szerintem akárkit is választassz,sokszor fognak átküldeni Gláz Edithez konzíliumba,hiszen ő kezel már egy jó ideje.Van a Nőin pl.egy Varga István nevű dr.,aki belgyógyász szakvizsgával is rendelkezik,vagy ott van pl. Rigó dr.,aki azt hiszem igencsak jártas a hypertóniás kismamik kezelésében.De akárkit is választassz,jó helyen leszel,hiszen itt rengeteg a problémás kismama.Közöttük is rengeteg a magasvérny.-os.
Gláz Edit is igazán ajánlhatott volna egy nődokit!!!

Dóri
angelheart

Detti0,

örülök, hogy minden rendben veletek, és úgy látom lelkileg sem viselt meg császár. Mázlid van, hogy Hanna éjjel ilyen rendes, nálunk Beni éjfélkor kezdi a követelőzést dsizkrét nyammogással és onnantól kezdve 2,5-3 óránkét szopizik. És ugye milyen jó fej Beke dr???

Katica, te jársz még hozzá, ugye? Vagy nem? Akkor ki?

Mi mára megbetegedtünk az emberrel, hőemelkedsé, köhögés, izomfájdalmak...Remélem a gyerekek nem kapják el!!!

Katus
Vendég

Te Ildi,

azt mondtad,hogy vannak friss képek Pankáról!én nem látom az albumban...Hol vannak????

Dóri
angelheart

Jaj,szegény Katusom!
Én is akkor lettem beteg,hányás, fosás,minden ,ami ilyenkor kell,amikor Boti 3 hetes volt.Alig volt erőm ellátni őket...Akkor -érthető módon-picit megtorpant a tejtermelődésem,de a nagy dózisú C-vitamin mindent megoldott!!!Védőnőm ajánlotta,és tényleg csodákat tett.De hangsúlyozom,hogy nagy dózisban kell szedni!
Botin kívűl mindenki dögrováson volt...
Jobbulást nektek!!!(többek között ezért utálom ezt a rohadt őszi-téli időszakot...)

Puszi

Dóri
angelheart

Detti:
Irigylésre méltó babód van! :-)

Más: tettem fel újabb pocis képeket a képtáramba. Nem teljesen frissek, de elég újak. 21 és 22 hetes képek. Kép

Zsuzsa (23+3)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Katus:
Gyógyuljatok meg! Jobbulást kívánok!

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Angelheart!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Hétfőn megpróbálok időpontot kérni Rigó doktorhoz.
Nem akarok túl tolakodó lenni, de nem tudsz véletlenül valamiféle elérhetőséget a dokihoz?

Köszi
Zsuzsa
nuti

Zsuzsa,

ez igen,szépen gömbölyödsz!Kép

Nuti,

szívesen.Itt a klinika száma:2660473
Szerintem itt kérd őt,aztán majd eligazítanak.

Dóri
angelheart

Katicuska
Hat ez a bilis storys uberel mindentKépEs nalatok hogy jott be az a 4 eves korkulonbseg?MErt en ugy vagyok vele ha fiu lesz akkor mindengy,mert remelhetoelg jol emgertik amjd egymast,de ha lany akkor talan mindegy a korkulonbseg,lehetnek a legjobb tesok ,meg nem tul jok is.

Detti
Szuper hogy jol emgy a szopiKépaz en meglatasom az hogy ha az megy jol akkora depi sem jonKép
6 hetes orthoped szuresen megmondjak van-e teendo.Lehet hogy csak tornaztatni kell kicsit.
A Heim palbam ar most jo ha bejelentkeztek hogy legyen idore idopontotdKép

Katus
Ti szegenyekKépGyors syogyulast nektekKépA homeos keszitmenyek csodat tesznek natharaKép

Kzsuzsa
Nagyon aranyos a profil fotod isKép

Dori
Ne is mond,ezt a szurke idot...Azt se tudjak szegeny gyerekek milyen napszak van.En tegnap gyorsan szoliztam,jot is tettKép

Delelott jatszohazban voltunk,iyen maszovarasban.Alex kimondhatatlanul elvezte a dolgot,par kor utan mar egyedul ment mindenhovaKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Angel!

Köszönöm szépen! :o)

Zsuzsa
nuti

Sziasztok!

Köszi mindenkinek Kép
Néha meglepődöm, milyen iramban nő a hasam, de leginkább azt várom már, hogy kerekedjen már ki egy kicsit, mert lassan Mount Everest nő a hasam helyére, olyan csúcsos. Kép

Korkülönbség: Hát ha egyáltalán ki tudok majd hordani még egy babát, akkor max másfél év korkülönbséggel akarjuk a két gyerkőcöt. Köztem és a hugom közt is 1 év 3 hónap van, és ez teljesen ideálisnak tűnik. Együtt nőnek fel, egy korosztály, hasonló problémák..
Az elején tudom, hogy meg fogok gebbedni, de ez így jó lesz szerintem Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok,

na, már este is lázas vagyok. Látod Dórikám, ebben is hű követőd vagyok, hogy az elején megbetegszem...Kép Mi ez a C vitamin dolog? Mennyit? És hogy oldotta meg?

Kzsuzsa,

azonnal kérdezd meg anyukádat, hogy hogyan bírta az elejét 2 gyerekkel, és mondd el nekem!! Mert én néha elkeseredem. Bár igaza van Katának, ha a tej- és szopi-téma működik, akkor jobb a hangulat.
Egyébként Dórival tududnk működő tanácsokat adni gyors teherbeesés-ügyben...Kép

Katus
Vendég

Sziasztok!Szia Nuti! Dr.Rigó egy tökéletes választás.Ugyan rendkívül elfoglalt,de ez is azt bizonyítja ,hogy nagyon megbízható és lelkiismeretes orvos. 9 éve Õ segítette világra a kisfiamat és most is(elöreláthatóan 2 hónap múlva)nála fog születni a kislányom.....Más : Nem tudja valaki ,hogy az apa úgy is részt vehet a szülésen , ha előtte nem jártunk felkészítő tanfolyamra? Ugyanis mind a ketten dolgozunk a tanfolyamok idején(ezenkívül Az "URAM" olasz ,így valószínűleg egy kukkot sem értene az egészből.( Viszont könyvekből már mindent elolvasott a szülés menetéről és ,hogy mi képpen tud a segítségemre lenni) Előre is Köszi!
hoka

Hoka

,igen!Nekem sose jött,sokat dolgozik.Én sem jártam,és mind a két szülésemnél bent volt.Szóval nem feltétele,mint egyes helyeken.
Ja,és garatula a nagy,meg az új babához!

Dóri
angelheart

Katus,

beindítja a tejtermelést.Hiszen láz esetén is sok folyadékot veszítes párolgással,és nem biztos,hogy kívánsz annyit,hogy elég legyen.Meg én fostam,hánytam is....Szedjél 3x 200mg-ot.A fölösleget kipisiled,de gondolom addig is jó hatással van a tejtermelődésre.Mondom nekem nagyon bejött.És 11x szopizott Boti a legkritikusabb napon.Másnap már csak 8x...

Dóri
angelheart

Katus:
Ja és ezt csinálta úgy, hogy közben folyamatosan egyetemre járt. Amíg elvégezte a fogorvosit, 1,5 gyereket gyártott meg. Hugommal terhes volt, mikor végzett, én meg vizsgaidőszakban születtem. Kép

Hár amennyit tudok a dologról, pár hétig volt otthon mind a kettőnkkel, aztán asszem nagymamám volt otthon velünk, meg emlékeim szerint volt egy néni is aki vigyázott ránk..
Csak pár hétig szoptunk, amennyire tudom.

Zsuzsa (23+4)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok!
Még nem írtam, de mindig olvaslak titeket. Lenne egy kérdésem: jár valaki Hidvégi Jánoshoz?
Mennyit szoktatok adni neki alkalmanként, és a szülésért?
Köszi ha válaszol valaki
lujza5

<font color="aa00aa">Sziasztok!
Én is érdeklődnék mint Lujza, hogy álltalában mennyit szoktak adni az orvosnak szülés után?

Inci 37+1</font>

Kép
Kép
incike

Lujza és Incike,

nyílt fórumon összeget senki sem fog mondani...

Katus
Vendég

Sziasztok!
Szasza hazahozott valamilyen f@sza vírust, amit szívós munkával átragasztott a Pankára is Kép
A fiam lázas, meg prüszköl, a babának meg brutálisan folyik a takony az orrából. Szombaton éjjel egykor, tegnap hajnali fél 3-kor tudtam elaltatni szegényt. Kicsit már zombi vagyok ...
Mindjárt jön a doktornéni hozzájuk.
Most töltöttem fel pár képet a Panni albumába. Majd próbálkozom a Szabiéba is.
Aki szintén beteg: részvétem, a többi baba és mama nagyon vigyázzon magára!

Üdvözlettel, Ildi.

Kép
Kép
macskási

<font color="aa00aa">akkor így jártunk.A szülőszobát mikortól lehet megnézni?
Én tudatlan fogalmam sincs róla,de holnap megyek a Belics dokihoz és hátha ti tudtok segíteni.

Inci 37+1</font>

Kép
Kép
incike

Azért köszi a választ, bár nem értem hogy miért nem fog senki sem összeget mondani. Azt hittem ez ennek az oldalnak a lényege, hogy mindent meg lehet tudni.
lujza5

Lujzi,

Nem hallottál a "betiltott" hálapénz.hu-ról?
Ha gondolod, adj meg egy email címet a profilodban, és megírjuk ki mennyit gondol adni.

Még szeretnénk ezután is elmenni a nőgyógyászunkhoz, és nem biztos, hogy APEH ellenőrzés után is szívesen látna. Kép

Kópé
Vendég

Incike:
Múlt hét csütörtökön voltam előadáson a Klinikán, és utána lehetett menni szülőszobát nézni. Akkor így csoportosan végigvezetnek, privátilag nem tudom..

Ildi:
Gyógyulást a gyerkőcöknek! Küldök sok-sok gyógypuszit nekik! Kép

Tényleg, akartam már kérdezni, hogy olyankor mi van, ha valaki terhesen összeszed egy náthát, neadjisten influenzát? Coldrex-et vagy Neocitránt lehet szedni ilyenkor?
Influenza-oltást lehet beadni ilyenkor?
Nekem szerencsére nagyon erős az immunrendszerem, évek óta megúszom minden évben a legnagyobb influenza-járványokat, oltás nélkül is, de most azért kicsit aggódok..

Köszi:
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

<font color="aa00aa">Kópé kedves.
Nekem is elküldöd ?
pszi@axelero.hu

Előre is köszönöm.

Inci 37+1</font>

Kép
Kép
incike

Zsuzsa,

Coldrex, stb. nem szabad szedni. Homeopátiásat igen, pl. Oscillococcinum, de bízz benne, hogy nem kapsz el semmi, ha szeded a vitaminokat. Én a 2 terhességem alatt nem voltam komolyabban beteg, de pl közte a lévő télen többször is. Lehet, hogy tényleg védettebb egy kismama szervezete?

Ildi, nektek jobbulást! Szabi jár már bölcsibe? vagy honnan hozta a bacikat? Panni baba továbbra is nagyon szép! Kép

Katus, kitartás, egyszer megnőnek... Kép Ennél bölcsebbet nem tudok most mondani, de gondolom ez kellőképpen megvigasztal. Kép

"Szép" az idő! Tegnap sem voltunk kinn, azt hiszem ma sem fog összejönni. Azért lemennék velük, ha nem esik, de lehet, hogy januárig nem fogom tudni összehozni. Délelőtt Anikó alszik, ebéd után Zsolti, utána meg sötét lesz. (Januárban már kicsit tovább lesz világos) Más ezt hogy oldja meg, még nem kaptam, jó ötleteket (Dóri?). Kép

Kópé
Vendég

Kzsuzsa
Pediga csucsos has fiut rejt,bar akkor Te vagy a kivetel.Nekem veigg csucsos volt a hasam.Talan attol is van hogy vekonyakvaygunk alapbolKép
En is az egynemu tesokra szavazok es akkor mar meg van alapozva a jotestveri viszony.Nekem van batyam eg noverme is,de hatarozottan jobb a lanytesommal a kapcsolatom,pedig nincs nagy korkulonbseg 3 kozt.Azen anyukam is akkro jart a Kozgazra.Mire en 1 eves lettem meglett a diplomaja isKépAmugy a nagyom sokat segitett neki,ezt csak igy lehet szerintem tanulas mellett.
NAthas nem volt terhesen,de az biztos hogy ezeket a pezsgos dolgoat sem szabad szedni.inakbb a homeosakat ilyenkor is.
En sem voltam beteg vagy 10 eve addigamig Alex (aki egyebkent nem kapja el,csak hazahozza)nem kozvetiet nekem evente ketszer brutal torokfajastKépEppen amult heten labaltam ki beloleKép

Katus
Remelem lazad mara multeKép Oscillot szedj ezerrel az segiteni fogKép
En is kernek mukodo tanacsokat babasodas ugyben.mertha nekikezdunk en azonnal akarni fogomKépKép

Hoka
En uram sem jott a tanfolyamra,mert dolgozott,de ettol fuggetlenul elvezte a szulestKép
En a melobol elogtram a tanfolyam idejere,ajanlom neked isKépKotelesek elengedni.

Ildi
Jaj,nektek is jobbulastKépSzivda csaj orrat,mast nem tehetsz,ha kap levegot ,jobban fog aludniKépBar ezt te mar mind tudodKép

Kope
Hat hetvegen azert egyszerubb a lemenetel ha apa otthon van ,nem?
Hetkozben meg Anikot nem tudod babakocsiban altatni amig Zsolti is levegozne?
EN ugy emlekszem volt mar vagy 1 ewves mire csak 1* aludt delutan,addig meg mar nem sok ido vanKépKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Skála kópé!
Köszi, megadtam a profilomban az e-mail címemet.
Bocsi de tényleg nem hallottam még erről.
Köszi az infót még1X
lujza5

Lassan elalszanak a fiúk,aztán megpróbálok én is jönni.Eddig csak gyorsan visszaolvastam....

Dóri
angelheart

Ildi,

Nektek is jobbulást!Te is tömd magadba a C-vitamint,hátha bejön!
Panka édes kis nőcike!Uccsó képen eléggé kivagy Te szegény.
Orrába mehet anyatej is,bár nekünk nem sokat segített a dolgon.Inkább a fiziológiás sóoldat...

Zsuzsa,

elvileg egy kismami tele van immunglobulinokkal,szóval bika ilyenkor a szervezet.Én is átestem azért egy kis náthán,torokfájáson még Marcival.Nekem Coldrex és társai a diabéteszem miatt nem jöhetett szóba...Még szopogatós cukorka sem...
Oltás asszem ilyenkor szóba sem jöhet.Én amúgy sem kértem soha,pedig mint eü.-i dolgozó kaptuk a vakcinát a mh.-re...

Inci,

fú Te már itt tartasz!Még nem láttad a szülőszobát???!!Szülésznőt fogadtál???Már csak azért mert én úgy tudom,hogy Belics dkoinak van egy,akivel kifejezetten szeret együtt dolgozni.(Orsi)Mondjuk,ha most akarnál fogadni lehet,hogy már késő lenne...
De szerintem,ha becsengetsz a szülősz.-ra és épp' nincs szülés-dömping,és megmondod,hogy ki a dokid,és szeretnéd megnézni a szülőszobát,megmutatják.Vagy kérd Belics dr. segítségét.

Lányok,nem csak a tanfolyam keretén belül lehet megnézni a szülőszobát.Ha van valakinek felkért szülésznője,egy megbeszélt időpontban,ami lehet akár hétvége is,szerintem szívesen megmutatja.

Kópé,

én már írtam erről pár sort nem régen.Mi most nem megyünk ki minennap.Főleg,ha taknyos az idő.Akkor szóba sem jöhet.Ma nem volt itt nálunk annyira gáz,és pelusért ki kellett mennünk,szóval egy órát voltunk kint.Ez öltözködéssel együtt másfél óra...Jó kis izzasztó kúra nekem.
Du.-onként már nem megyünk ki,mert ált. fél négy ,négyig elalszanak,aztán uzsi,és már sötétedik.Nekem valahogy a délelöttök mindig jobban elviselhetők.Du. már én is izgatottabb vagyok,hogy mikor jön apjuk haza.
Alvás:nálunk Marci 14.5 hós koráig 2x aludt.Nos,Boti még csak holnapután lesz 11hós,és ahogy elnézem,ő sem fog egy évesen csak 1 x aludni.Mondjuk nekem ez a legkevesebb,már annyira megszoktam,hogy így alszanak.
Én az öltöztetéstől vagyok totál kész.Különben meg egy szavam nem lehet,mert a kapu mellett lakunk, a földszinten,a babakocsi tároló is a szánkban...
Ja, engem még a Január nem vígasztal.Annyira hosszú,és mindig olyan lassan telik.A Február már igen!Akkor már lényegesen nyúlnak a nappalok!

Dóri
angelheart

Hello Kataa! Én szívesen "elugranék" a melóból ,de a 17.ker.-ben lakom és dolgozom ,így a jelenlegi közlekedési viszonyok között minimum másfél óra az út oda,vissza pedig még több ,mert addigra mindenki szállingózik vissza a 17.ker.-be és környékére a munkából... + a "nagyfiamat" /9éves /hetente 3X hordom edzésre.Remélem ,hogy az elmúlt 9évben nem nagyon változtak a "szabályok"a Barossban,így nem ér majd nagy meglepetés... Nem tudod véletlenül ,hogy a terhesség vége felé adnak valami listát arról ,hogy mit kell vinni a szüléskor a kórházba? Mert ,úgy hallottam ,hogy ez is mindig változik./ gondolok itt :pelus ,baba-ruha...stb/

Dóri! /Angelheart/ Köszi a jókívánságokat!

Kata
hoka

<font color="aa00aa">Angelheart
Köszi a segítséget.Nem szertnék külön szülészt fogadni, mert pont a múlthéten mikor ott voltam az 1-ik magasbeosztású orvos mondta, hogy fölösleges szülészt fogadni.Szerinte fölösleges idő és pénz kidobás.Nekem mindegy ki lesz ott csak jól csinálja amit csinál.
De hülyén hanzik.
Holnap megyek pont a dokihoz akkor majd beszélek vele.

Inci 37+1</font>

Kép
Kép
incike

Dóri:

Én sem voltam még soha beoltva influ ellen.. Feleslegesnek érzem, ha egyszer anélkül se kapom el, csak most így hirtelen elgondolkodtam, hogy mi lenne jobb Eszterke szempontjából, de ezekszerint az, ami eddig is :-)

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Erről ugyan megoszlik a vélemény,de szerintem igenis van értelme szülésznőt fogadni!Bár én már régebbről ismertem az enyémet,ha nem ismertem volna,akkor is fogadtam volna más valakit!
Nem győzöm hangsúlyozni,mekkora biztonságban éreztem magam,amikor megláttam,és tudtam,innentől végig velünk lesz!!!

Dóri
angelheart

Dóri:
Gondolkoztam a szülésznő dolgon, és igazából én is arra jutottam, hogy szerintem nem fogok fogadni, ha úgy alakul, hogy spontán szülés lesz, akkor sem..
Olyan jól senkit nem ismerek, hogy kifejezetten őt akarnám, idegen meg idegen, akárki is az.

A másik pedig az, hogy hiába fogadok szülésznőt, ha mondjuk 12 órás éjszakázásból éppen csak hazaért és én csörgetem, hogy ugyan, legyen szíves visszafáradni és még 12-t letölteni velem a szülőszobán, az enyhén szólva is kitolás vele.
Rólam nem is beszélve, aki nem kap friss kipihent embert szülésznőnek, hanem egy hullafáradtat, aki alig lát ki a fejéből..

SZóval szerintem jó lesz az ügyeletes. &Otilde; is pont olyan jól el fogja végezni a dolgát. A dokim a sajátom lesz és ez a lényeg.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Ildi
Tenyleg jo a Sterimar,nekunk jobban bejonmint az orcseppKép

Dori
Es marci mar szepen megy a babakocsi mellett,imbden idegeskedes mentesen hogy elszalad?Vagy tesverfelallotok van?
En egy gyerek oltoztetesetol is leizzadok,pane a bolcsibe ha megyek erte es meg trukkozik hogy o eppen meg kezet mos jo alaposan vagy szaladgal meg par kort mire raveszem hogy oltozzunk marKépKép
Mi liftesben lakunk es az utcaszinten sincs lepcso,feltetel volt amikor ezt az ujat kerestuk hogy babakocsi barat legyenKép

Hoka
Bocsi,en a az I.kerbol jartam,es kocsival igy csak 15 perc volt az ut.Mi eleg kozel is lakunk a klinikahoz,5 perc kocsivalKép
Azt tudom hogy a tanfolyamon adnak papirt hogy milyen iratok kellenek, meg hogy hovak ell menni minden uj iratat elintezni majda babanak.Ez nekunk anno nagyon segitett,mert tudtuk hova es mivel kell menni a ferjemnek.
Ruhat ,pelust nem kell bevinni,adnak.Popsitorolot is ,meg az ajndekcsomiban is van minden.Esetleg kis sapit meg textil pelust erdemes bevinni ha kiviszed megmutatmi meg ne fazzonKép
Es a nagyteso hogy viszonyul a kicsihez?Direkt ilyen korkulonbseget terveztetek?

Kzsuzsa
En sme oltattam emg be magam,de a babasodas eveben sem ajanlott nem hogy alatta.Megkerdeztem anno,onnan az infoKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?