Hali
Babaprojekt – remélem most van uccsó menszim, mert utána belekezdünk
már alig várom!! Aztán majd meglátjuk a sors mikor adja a kistesót.
Nekem van naptársablonom és a nevek is vhol megvannak egy cd-n. Ha kell előkeresem őket.
Ma van az oviban a fényképezkedés. Minden gyerkőc nagyon kis csini volt, Danira is adtam vagény inget meg farmernacit, kicsit bezseléztem a haját.
Szájzuhany – a fogorvos barátnőm szerint a legjobb, nagyon alaposan tisztít, kombinálható fogselyemmel, ahonnan esetleg nem mossa kis a vízsugár a lepedéket.
Konyhaügyben sikerült elérni, hogy nem kell kifizetni a szerelést, ami nem kevés 40e + áfa. Először azt hittem szívbajt kapok, amikor megláttam, hogy újra kiküldték, de utána láttam az összeg előtt a minusz jelet. Persze pénteken jöttek 3-ra és sikerült 8ig 12 fogantyút feltenni. Komolyan az eszem megáll. Aztán meg vasárnapra ígérték, hogy jönnek, hát frankón nem jött senki, se telefon se semmi. Komolyan, már nem tudom mi legyen, mert ez így nem mehet tovább. Itt állunk lassan 1 hónapja egy félkész konyhával a kupi tetején. Pénteken is eltűntek 2 órára, és már azon voltam, hogy kipakolom az összes cuccukat a bejárat elé és be sem engedem őket. A mosogatótálca is megérkezett, de elszólták magukat, és kiderült, hogy nem egy zsírúj, hanem bemutatótermi... komolyan ez már minden határt súrol. A mosogatótálca tömítése rossz volt, mert a bemutatóterembe csak úgy összedobták, így nem feküdt fel a munkalapra rendesen, a faszikám meg kiszilikonozta, de úgy, hogy most úgy néz ki, mint a takony. Ráadásul a megszáradt szilót papírvágó szikével levágta, így szépen lekarcolta a munkalapot. A gond csak az, hogy még ha bezárnám előttük az ajtót, és mi befejezzük az egészet, akkor is egy csomó anyag vagy nem jó méretben és akkor megint hozzájuk kellene fordulni.
Most hívtam a fővállalkozót, hogy mi a helyzet, teljesen ki van akadva.
Nyuszi
Õcsi Dani
Csont leves
Nálunk a gulyásleves gólyásleves
Hétvégén kicsit ment Dani hasa (szerintem az előző napi vendégségben bezabált tejszínhabos sonlóitól), még pizsiben volt reggel, és jön elém:
„- Jaj, anya, azt hiszem befostam”
„- Tényleg, hadd nézzem”
„- Igen ott van, nézd, jaj, ó jaj, befostam”
Vasárnap lustizunk apával az ágyban, Dani átjön, beugrik közénk, és elkezdi szgolgatni a vállam:
„Mit szagolgatsz?”
„Csak szaglászom anya a tested.”
Infra
Engem töbször szokott látni infrázni és látja, hogy én is becsukom. Egyébként meg ül az ölemben és nézem, hogy tényleg becsukja-e, ha nyitogatja, akkor rászólok.
Halacska
Pannának jobbulást!
Csics
A fiuknak is jobbulást! Meglátod az infra sokat fog segíteni!
Kariajándékok
Nálunk idén úgy egyezett meg a család összes tagja, hogy csak a gyerek kap ajándékot, mivel mindenki vagy lakásfelújításban van/volt/lesz, vagy költözés, vagy kocsivásárlás. Egyedül a össznépi banzáj lesz, ahol most apósom csinálja a családi vetélkedőt és lehet apró ajándékokat keresni, ami rendszerint hasznos dolgok. Nekünk szerintem a nappaliba fog hozni kanapét és szőnyeget a Jézuska, meg talán ágykeretet és ezzel kifújt.
Beszti
Nekünk is ilyen Fisher-Price Geotrax vonatunk van. Tavaly vettük Bécsben amit te ajánlottál Toy R’us-t. (így kell írni?)