Új privát üzeneted érkezett!

brrrr szórakozik. szóval tesco.hu játékkatalógus oldal és asszem 8-10 ig az oldalszám

hú de ráérek

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Gumicukor

Ez szuper otlet, csak sztem az ovoneni nem igen vallalna. Meg inkabb kandikamerasan kene, vaggyis hogy az aprosagok ne tudjak, hogy filmezik oket, mert akkor mashogy viselkednek. Meg a tobbi szulotol is kene engedely sztem. De en is vevo lennek egy ilyen filmre...Kép Kepzelheted, foleg Emirol, aki annyira ellenallt az ovinak az elejen hihetetlen, hogy megy a tobbiekkel es csinal mindent veluk.KépNagyon ugyik vagytok, hogy annyit videozzatok Danit, mi nagyon elhanyagoltuk mostansag, foleg miota az ocsi is megvan. De azert neha elokapom.KépInkabb fotozunk.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Mikkamakka nekünk is jó, szerintem is 4-6-ig. A páromnak szóltam hogy mi lenne ha... Kép Kép Még gondolkodik, de remélem vállalja. Ami a mikiruhában engem zavart tavaly, hogy annyira mű szakáll van hozzá hogy csak na. Azt valahogy kéne másikat csinálni és akkor jó lenne. A párom elég vékonyka, tavaly kitömtük párnákkal hogy kövér legyen. Ha van más jelentkező akkor a ruhát azért felajánlom neki is, azért ne fizessünk +2000,- Ft-ot. Extra méret, úgyhogy bárkire jó. Kép

Nyuszi
Dínót mi sem kérnénk, inkább valami hétköznapi állatkát. Csak szárazföldi van? Vagy van vizi is?

Gumicukor
Nálunk az ovonéni mondta, hogy szívesen felveszi ahogy a gyerek játszik, csak vigyek be kamerát. Szerintem kérdezd meg, nem annyira fafejek ám! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

HAli

Azon vigyorgok, hogy mar tobben is irtatok, hogy dinot ne. Hat mi sem szeretjuk, igy eleve azt mondtam a boltos holgynek, mivel most megy arut beszerezni, hogy foleg haziallatokat, mai vadallatokat kernenk, nem osallatokat.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Tegnap ritka sz@r napom volt itt bent,ugyhogy erosen irigyeltem minden otthonlevo anyukat.Most eloszor az elmult fel evbenKép
Ma viszont csak delig vagyokKép
Delutan valami szabadteri programot csinalunk a baratnomekkelKép

Miki buliKép
Akkor 5-kor jojjon a Mikulas,vagyis Forti ferjecskejeKépRemelem addig megjon hozza a kedve.Tenyleg nem kell az ottani ruha,majd szolok nekik.

Gumicukor
Nalukn is van torna,olyan ugyin mutogatja otthon hogy miket csinaltakKép
Mi is akartunk mar bent videozni,de nem engedtekKépSzemelyisegi jogokra hivatkozva...Csak par kepet csinaltunk egyik reggel.

Judy
Gergo stramm kis srac,es nagyon jol haladKépEs ez az udvarias sirasaKépKép

Rit
Na Dodi volt vasarolni??
Szuper hogy nincs rosszul leted,te mazlistaKépEloszor sem volt??
Szoval febr vegeig vagy mar csak?

Nyuszika
Nekunk van dinonk,es nem jon be neki,de egyebkent nekem sem,eleg ijesztoek.

Na paKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Komolyan személyiségi jogokra hivatkoztak? Én mondjuk nem szeretem a videot, de fényképezni annál inkább és a fényképezést simán bevállalták bent is, mondtam, hogy nyugodtan, ami belefér - azóta is jönnek szülök, hogy tölem kérjenek képeket, mert ilyeneket nem csináltak és tetszik nekik. Söt az igazgatónö is kérte, hogy írjam ki neki cd-re
Dodi holnap megy - szombat volt tervezve eredetileg is, mindjár fel is hívom a nagyanyját, hogy áll e még az ajánlat és eljön e érte. Amúgy nagyon készül. tegnap meg kellett számolnom a pénzeit, és megnézni az újságban, hogy mire futja Kép 2300,-Ft-ja van Kép Amúgy meg olyan kis rendi, mert azt mondta, inkább két olcsóbbat vesz, hoyg atesójának is tudjon venni KépKépKép mondtam neki, hogy az még böven ráér, nyugodtan vegye csak azt, ami igazán tetszik - de hihetetlen, hogy már most mennyit foglalkozik vele, szokott direkt odhajolni és énekelgetni neki, meg este ad a pocimnak is jóéjszakát puszit és mondogatja, hogy mennyire várja már, hogy kibújjon.
Nem tudom, meddig vagyok , a lakástól is függ, ha van olyna munka, amit meg tudok csinálni és jó lenne haladni, akkor otthon leszek, de ha csak azért, hogy pihizzek, akkor nem. Mondjuk ilyen, hogy ajtóról és keretröl festék leégetés - ez biztos lesz, és csinálom is, de ezt ráér akár február után, de ha mondjuk úgy állunk, hogy már kész a nappali és festhetem a gyerekszobát, akkor meg az is lehet, hogy hamarabb megyek. Majd elválik. Rosszul Dodival sem voltam sosem - viszont most lazábbak a szöveteim és nem volt elég erösre feltornázva a hasizmom- szóval gáz, de már pocakos vagyok

Rit

rit

anemona7

Hali

Tegnap az egész ovit fertőtlenítették, uis a nagycsoportban skarlátos lett vki. A párom ment érte délután és telefonált, hogy mi van. Minden ruháját bedobta a mosógépbe, meg bedugta Danit a kádba. Reméljük azért nem szóródott szét annyira a baci, hogy elkapjuk.

Videozás
Mi is ezen gondolkoztunk, hogy lehet a többi szülő nem örülne, ha ott videóznának. De majd rákérdezek, hátha lehet. Mondjuk a beszoktatás alatt meg az ovónéni fényképezte őket, szóval akkor ez is ebbe a kategóriába tartozna.

Rit
Dodi nagyon megható lehet, ahogy várja a tesót Kép És milyen kis takarékos Kép üzletasszony lesz belőle. Én is ettől félek, hogy most az én hasizmom sem az igazi, nem tornáztam olyan sokat, mint előtte. Az egy dolog, hogy vékony vagyok, de volt már tónusosabb is a hasam. De még ráedzhetek, mert kb. 1 hónap alatt visszajönnek a régi kockák, hacsak addig nem lesz bent valaki a pocimban Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit,
Mi csak a tornat akartuk felvenni videora,de csak uveg mogott ajanlottak,elesben nem.Mert kulonben meg kene kerdezni az osszes tobbi gyerek szulojet rola.A fenykepezes siman megy barmikorKépEgyszer a 9S TV volt bent ,es kiiratak hogy aki nem karja hogy rajta legyen a gyereke a videon akkor ne vigye aznapKép hat mi vittukKép
Szupi hogy Dodo meg igy orul a kistesonak,bar ha mar itt lesz akkor is gondolom jol jonne egy kicsi ebbolKép
A festest azt szerintem ne nagyon vallad be ,eleg mergezoek ezek belelegezve,plane babasan.

Gumicukor
SkarlatKépNekunk voltegy osztalytarsunknak,es nagyon szenvedett tole szegeny.Remeljuk Dani nem kapja el.
NA akkor mar eselyes a teso ebben a honapban?

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Gumicukor!

Nálunk tavaly Emma csoportjában volt egy skarlátos gyerek a bölcsiben, és az egész csoport 3 napig antibiotikumot kapott megelőzésnek. Így senki sem kapta el. És nálunk is volt nagy fertőtlenítés.

Képzeljétek, ma úgy sajnáltuk Emmát, eddig ugye cumisüvegezett, de most már mondtuk neki hogy nem lehet oviba azt vinni, már nagylány, hősiesen letette és csőrös poaharta vitt. De kiderült hogy azért is szóltak neki (pedig bent nem használja csak ott van a szekrényében odafelé meg hazafelé iszik belőle), szóval szóltak bent neki hogy az már nem neki való. ma reggel meg mondta anyukámnak nagy szomorú szemekkel, hogy nem viszi a csőrös poharat, mert azt hiszik hogy cumisüvegKép Persze tudom hogy igazuk van, de akkor is megsajnáltuk. Ti meben adtok nekik útközben inni? Mert jó hogy otthon pohárból iszik, de Emma útközben is sokszor megszomjazik.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Gumicukor!

Tesco-s és Ikeás vonat kombinálható, bár nem tökéletesen passzolnak. Sínszélesség, kocsik igen, de a végén az összeillesztő izé egy kicsit más, emiatt nehezebb összerakni.
Viszont ma ahol én voltam (Pestszenlőrinc) tisztára ki volt fosztva már reggel 9-kor (vagy nem pakolták újra), csak az alapdolgokat lehetett szinte kapni, az érdekesebbeket nem (függőhíd, 3 részes állomás, gőzmozdony). Még jó, hogy nem magunknak akartam venni (van nekünk elég vonatunk, inkább a Fisher-Price-osat akarom bővíteni, csak az sajnos nem ilyen áron van, pedig ott is vannak jó dolgok), és ami kellett, azt kaptam.
SkarlatKép.

Manó!

Nálunk Aventes kulacs van a két nagyobbnak, kicsit húzós az ára, de nem csöpög. És nem csőre van, de azért könnyű belőle inni. Időnként, ha a Hannáé épp nincs meg, ő is szokott belőle inni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Valamelyik nap beleolvasgattam a topikba és valami érdekeset fedeztem felKép

Az első az az, hogy lesz megint mikibuli, a második meg az, hogy én is a listán vagyok.
Pedig nem tudok menni idén mikibulizni. Sajnálom is rendesen, de most 15én vesszük át a házunkat és rengeteg a dolog. Várunk egy kis lóvét is és amikor megjön nekifogunk a nagy-nagy felújításba, ami remélem legkésőbb december 15-ig befejeződik, mert már ott szeretnék karácsonyozni, tehát a mikibuli a felfordulás kellős közepén lesz ami nem jó.

Mindenkinek sok pusziKép

Rit!
Gratulálok a kistesóhozKép

Gumicukor!
Drukk a skarlát ellen és drukk a pocibabának, hogy jöjjön;)

sasha

Kép
sasha

Ilyen:
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Manó, Betti olyan műanyag üveget használ aminek sport nyílása van, tudod, amilyen a biciklistáknak. A nestlének van 0,3-as mérete, eredetileg ásványvíz van benne. Ebbe töltök teát és szintén a szekrénybe van, míg érte nem megy valaki, nálunk nem szóltak érte. Praktikus, mert zárható, mégis a fogával simán ki tudja nyitni.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

HAli

Sasha

Kar hogy net tudtok jonni, bocsesz ,en termeszetesnek vettem...KépKép

Megyek megveszem a 8db-os allatcsomagokat. AKinek kell, meg kb 2-ig jelezheti. Eddig:Kataa, gumicukor, Ilke

Mano

En gyakran veszek Eminek kisdobozos(2dl-s) gyumilevet szivoszallal, azt nagyon koran megtanulta inni. De van hogy 0.5l-es uvegbol kap akarmit inni, nagy szivoszallal.Szerencsere nem szokta lobalni...KépEzekbol az autoban is tud utkozben inni. De volt mar hogy a Danny cumisuvegenek leszedtem a cumireszet es az uvegbol ivott a lanyom...Képmondjuk o mar reg nem cumisuveg/csorositatozik.

Kataa

Kuldtel mar nevlistat?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Festés
Én a 34. héten festettem 3admagammal a szobát anno, és semmi bajunk nem lett, mivel vízbázisú festék volt. Ha lakkoztunk volna, akkor biztos letiltottam volna róla magam.

Manó
Hát én nem szeretnék feleslegesen ab-t adni a gyereknek. Ha elkapja, akkor oké, mert elég csúnya szövődményei vannak, ha nem kezelik ki. Egyébként meg többször el lehet kapni, nem olyan, mint a barihimlő, hogy védettséget ad, ha már átesett rajta vki.

Ivás
Nálunk nem iszik útközben Dani az oviba menet, de ha mégis (elég ritka), akkor ásványvizes üvegből. Én a kulacsos sportnyílásos üvegeket nem nagyon díjazom, mert hamar koszolódnak. A kupakot már ügyesen le fel csavarja, nincs vele gond. Dani kb. 11 hós korától iszik így üvegből, mert éppen nem volt kéznél pohár. De egyébként ahol lehet pohárból iszik. Nálunk a csőrös itató nem jött be anno, Dani nem tudott vele mit kezdeni, nem volt igazán gyakorlata a cumisüveg terén.

Beszti
Köszi, végre valaki!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mikibuli: De jÓÓÓÓÓ! Köszi Kataa! Van honlapja a helyszínnek?

Nyuszika! Ha lehet még módosítani, akkor én még azt szeretném kérni, hogy ne viziállatot kapjunk (delfin, cápa, polip, rák), mert ilyen állataink vannak. Anno pancsizáshoz vettünk egy zsákkalKép

OFF1: Használ valaki szájzuhanyt? Tapasztalat?

OFF2: Van valakinek 2006-os naptársablonja?

Gumicukor: Már megy a babaprojekt? DRUKK!!! Kép
Skarlát remélem elkerül Titeket! Az ovit ilyenkor nem zárják be pár napig?

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Ivós ötleteket köszi, ma szétnézek. igazából azt gondoltama csőrös pohár sem gáz, nem tudom miért szóltak neki érteKép Végülis az is hasonló mint ez a kulacsos amit Beszti tett fel. Emma mindíg szomjas hazafelé, mert az oviban kevest isznak és mi még azért busszal megyünk, szóval kb fél óra mire hazaérünk, nem bírja ki hazáig ivás nélkül. Multkor nem volt ott a csőrös pohár és be kellett mennem kis szívószála üdítőt venni, mert annyira szomjas volt.

Manó

KépKép
manó

Mano
En nem adok neki semmit utra,mert 3 perc alatt itthon vagyunkKépDe mar reg nem iszik abbol a specko poharbol sem,amit Beszti tett fel..Ha valahol szomjas a szivoszalast veszem neki vagy azt az itatos asvanyvizet.Utra a kocsiba mar nem adok neki regota,mar anyuekhoz menet sem.

Beszti
Nekunk is Fischer Price vonatunk vanKép

Sasha
Sok erota felujitashozKépkar hogy nem jottok.

Nyuszi
Kuldtem a listatKép

Gumicukor
En az ajtofestesre ertettem,mert az irto budi tud lenni.

Magdi
Sajnos nincs honlapjukKép

En mar itthon regota.Alex nagy nehezen bealudt,en meg mar megcsinaltam hazi munkat+vasaltam.Ugyhogy most varom hogy felkeljen AlexKépEste vacsizni megyunk a baratnomekkel,Alexot is visszuk termeszetesenKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!
msn?

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa

A listat megkaptam, koszi de en azt hittem ,neked a csaladnevek vannak meg .Kép Azt kene a csomagra irni ,nem? Ilyen listat mar irtam egyet magamnak...

Lanyok

Akkor kernek mindenkit, hogy kuldje el a gyerkoce/i teljes nevet, hogy tudjak nyomtatni a Mikicsomagra a Telaponak.Kép

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja egy mai szosszenet:

Csontleves volt az ebed az oviban, mire a lanyom kozolte:
"En nem kerek csontot, nem vagyok en kutya!"Kép

De azert megette a levest.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Gumicukinak azt hiszem megvan ateljes neves lista,tavaly is O kuldte nekem a cimkeket.

kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi!

Mail ment a babák neveivelKép

Magdi

Magdi
mléna

Szasztok
Gumicukor
én ritkán találok ki kifogásokat sajna általában vagy nincs aki vigyázon rájuk mig mamatalizom vagy betegek a baba-mama talihoz betegen pedig ugy gondolom nem illik vini mi általában 1 hónapban 1x biszti hogy betegek vagyunk Kép .

Kataa
én minenkép támogatom az ötletedet anyira hogy oda mi is elmenénk a fiukal mert 2000ft még nekem se sok vagy mondjuk ugy tudok nélkülozni anyit Kép Kataa te egy varázslo vagy Kép

Nyuszi
mi is kérünk 2-2 álatkát (dino nem kell ) .
a neveket küldhetem smsben mert mi is megyünk ?

Mano
mi nem viszünk utra semmit itthon viszont felváltva isznak pohárbol és cumisüvegböl is.

LÁnyok
már a fiuk kari ajándéka már majdnem mind meg van söt a télapos is már cak 1-2 dolog hiányzik a kari ajándokok közül +imike szuper tortája +ajándéka szülinapjára +a családtagok ajándéka hiányzik +a ünnepi menü .
Ti hogy birjátok rá a gyerekeiteket hogy csukja be a szemét és üljön nyugodtan az infra lámpánál ? mert hogy megint betegek és most infrázni szeretném .

pusz csics
csics

Manó!

Kulacs! Én az Intersparban találtam szuper kulacsot. Nem csőrös, hanem szívószálas. Puha szilikon szívószálból tud inni a gyerkőc amit egy mozdulattal le lehet zárni. Van benne csöpögésgátló szelep, de azzal meg az a baj, hogy nehéz szívni, ezért én kivettem belőle. Így rövidebb ugyan és nem ér le a kulacs fenekére a szívószál. Én a kiürült pumpás kézmosóból vettem ki az a hosszú "szívószálat", levágtam belőle és megtoldottam. Szuperül működik és így sem csöpög. Mielőtt valaki megrökönyödik, hogy szapannos csövet tettem bele annak elárulom, hogy amúgy is mosogatószert töltök a szívószálba, hogy kimossam....Kép

na mennem is kell, most kis pihim van, Gabi nagyijával elment, de a Dani itt vinnyog a lábam alattKép

sasha

Kép
sasha

Nyuszi, az én Bettim publikus: Németh Bernadett.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Úgy tűnik elkiabáltam Pancsi betegséssgét ill. egészségét mert ő is elkapta tőlem.Kép 2. napja van láza és fáj a torka, amit már szerencsére el tud mondani. Egyelőre csak a lázát csillapítom de ha nem lesz jobb hétfőig akkor megyünk dokinénihez.Kép

Nyuszika
Szécsényi Anna MíraKép

Kerüljön el mindenkit a nyavajás vírus!!!
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Infralampa

En is gondolkodtam, hogy beszerzek egyet, de a gyereket hogy lehet ra venni, hogy nyugodtan uljon es ne nezzen bele? Foleg Danny, meg szet is kapja 2 perc alatt...Kép

Csics

Ha megvan neked a mobilszamom, kuldd nyugodtan sms-ben a gyerkocok nevet.Kép

Bea

jobbulast a kicsi lanynak.Kép

Kari ajandekok

Kepzeljetek, az elmult evekben annyi pontot osszeszedtem nehany pontgyujto kartyan (Smart, Multipont, Cora), hogy alig kell karira ajandekot vasarolnom...KépVannak tok jo jatekok, haztartasi berendezesek, cd, dvd...stb.

Mindig elhozhatjuk az uzsit, mivel nem alszik ott az oviban Emi.
Penteken tudjatok mi volt az uzsonna ?
Zsiros kenyer, lila hagymaval...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Félreértések elkerülése végett (Conti): Az én gyerkőceim nevei is publikusak, csak gondoltam e-mail-ben könnyebben kezelhetőek ezek az adatok. Tudom, nem is kéne reagálnom, de leírom az okát: Tavaly 2x írtam meg Nóri nevét, mert a Társalgóban nehéz volt visszakeresni. Most legalább nem kell keresni, ott van mailben feketén-fehéren.

Nyuszi! Nálunk azokat az étkezéseket fizettetik csak ki, amiket ott fogyaszt a gyerek. Lebontják tízórai-ebéd-uzsira a költséget, így aki csak délig van, az nem fizet uzsit.

Kari ajándékok: Én sehol nem tartok, még ötlet szinten sem áll a dolog.
Egyetlen ötlet született mostanában: Elutazunk apával kettesben Aggtelekre. Most is éppen azt szervezem, valószínűleg december közepén megyünk, nagyon rám-ránkfér, ezer éve nem romantikáztunkKép

Nóri szinte teljesen meggyógyult, még köhög, de a kedélye, hangulata szuper. Márk nem kapta el a betegséget(kopp-kopp), remélem most már megússzuk.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Ajándékok
Hát, mi sehol nem tartunk, ma is villanykapcsolókat, wc-csészét, mosdót, ilyesmiket voltunk vadászni. Gondoltam, talán marad egy kis idönk ajándék vásárlásra is, de nem így lett Kép. Az ötletek már nagyjából megvannak, csak idö kellene hozzá. És ezután még kevesebb lesz, mert jövö héttöl szombatonként beindul a suli.

Csics!
Jó, hogy mégis jöttök Kép. Aztán a betegséggel vigyázni!

Infralámpa
Nálunk már Ádám is szépen becsukja a szemét, akár negyed órát is kibír, ha közben folyamatosan jártatom a számat, és énekelek, mesét mondok, ilyesmi. Eleinte úgy csináltuk, hogy egy nem használt gyerek napszemüveget beragasztottam Leukoplasttal, és azt tettem a szemük elé. Persze, megbeszéltük, hogy be kell csukni a szemüket, de ha kinyitották, mégsem ment bele a fény. Igaz, ez annyira nem megbízható, mert nem lehet látni, hogy mikor nyitja ki a gyerek a szemét, de más nem jutott eszembe.

Na, mennem kell, mart a férjem jönni akar a géphez. Hiába, egsz nap rohangáltunk, kell neki is egy kis kikapcsolódás Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Infra lámpázni
mi azt találtuk ki hogy amig infrázom adig az ölembe ülve mesélek ez imikénél bevált mert szépen ül az ölemben + nem szemböl infrázok hanem oldalrol és max 5 percig oldalanként petike visit az infrázásnál és csak 2 lépésel mögötünk hajlando barátkozni a lápával Kép .

Lányok
megváltozot a levelezési cimen az uj Email cimen:
GIGOCASTER@GMAIL.COM

képzejétek ugynézki sikerül elmenünk pihizni januárban ez lesz ezt kértem szülinapi ajándéként
Kép

pusz csics
csics

Kataa!

A Fisher-Price-os Geotrax vonat? Hol vettétek?

Panda!

Nektek idén a kapcsolók, szaniterek az ajándékok!Kép De jó is új házban lakni!!KépKép Én is szeretnék már szanitereket venni!Kép
Na jó, a gyerekeknek azért vegyetek valami játékot is!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sasha
Köszi szépen Kép

Panda
Valahogy mi is ilyesmi boltokba jutunk el manapság KépKép + Dodinak megvan a kari ajándék és ezzel ennyi. A többivel egyenlQre sehogy sem állunk, de pénzileg sem, meg látjuk mit hoz a jövö hónap.

Most még nekem is kéne beszereznem valami megfelelö ruház színházba menet + kari partykra, mert az eddigiekbe nem fér be a pocakom Kép Kép

Rit

rit

anemona7

Hali
Babaprojekt – remélem most van uccsó menszim, mert utána belekezdünk Kép már alig várom!! Aztán majd meglátjuk a sors mikor adja a kistesót.

Nekem van naptársablonom és a nevek is vhol megvannak egy cd-n. Ha kell előkeresem őket.

Ma van az oviban a fényképezkedés. Minden gyerkőc nagyon kis csini volt, Danira is adtam vagény inget meg farmernacit, kicsit bezseléztem a haját.

Szájzuhany – a fogorvos barátnőm szerint a legjobb, nagyon alaposan tisztít, kombinálható fogselyemmel, ahonnan esetleg nem mossa kis a vízsugár a lepedéket.

Konyhaügyben sikerült elérni, hogy nem kell kifizetni a szerelést, ami nem kevés 40e + áfa. Először azt hittem szívbajt kapok, amikor megláttam, hogy újra kiküldték, de utána láttam az összeg előtt a minusz jelet. Persze pénteken jöttek 3-ra és sikerült 8ig 12 fogantyút feltenni. Komolyan az eszem megáll. Aztán meg vasárnapra ígérték, hogy jönnek, hát frankón nem jött senki, se telefon se semmi. Komolyan, már nem tudom mi legyen, mert ez így nem mehet tovább. Itt állunk lassan 1 hónapja egy félkész konyhával a kupi tetején. Pénteken is eltűntek 2 órára, és már azon voltam, hogy kipakolom az összes cuccukat a bejárat elé és be sem engedem őket. A mosogatótálca is megérkezett, de elszólták magukat, és kiderült, hogy nem egy zsírúj, hanem bemutatótermi... komolyan ez már minden határt súrol. A mosogatótálca tömítése rossz volt, mert a bemutatóterembe csak úgy összedobták, így nem feküdt fel a munkalapra rendesen, a faszikám meg kiszilikonozta, de úgy, hogy most úgy néz ki, mint a takony. Ráadásul a megszáradt szilót papírvágó szikével levágta, így szépen lekarcolta a munkalapot. A gond csak az, hogy még ha bezárnám előttük az ajtót, és mi befejezzük az egészet, akkor is egy csomó anyag vagy nem jó méretben és akkor megint hozzájuk kellene fordulni.
Most hívtam a fővállalkozót, hogy mi a helyzet, teljesen ki van akadva.

Nyuszi
Õcsi Dani
Csont leves Kép
Nálunk a gulyásleves gólyásleves Kép

Hétvégén kicsit ment Dani hasa (szerintem az előző napi vendégségben bezabált tejszínhabos sonlóitól), még pizsiben volt reggel, és jön elém:
„- Jaj, anya, azt hiszem befostam”
„- Tényleg, hadd nézzem”
„- Igen ott van, nézd, jaj, ó jaj, befostam” KépKép

Vasárnap lustizunk apával az ágyban, Dani átjön, beugrik közénk, és elkezdi szgolgatni a vállam:
„Mit szagolgatsz?”
„Csak szaglászom anya a tested.” Kép Kép

Infra
Engem töbször szokott látni infrázni és látja, hogy én is becsukom. Egyébként meg ül az ölemben és nézem, hogy tényleg becsukja-e, ha nyitogatja, akkor rászólok.
Halacska
Pannának jobbulást!

Csics
A fiuknak is jobbulást! Meglátod az infra sokat fog segíteni!

Kariajándékok
Nálunk idén úgy egyezett meg a család összes tagja, hogy csak a gyerek kap ajándékot, mivel mindenki vagy lakásfelújításban van/volt/lesz, vagy költözés, vagy kocsivásárlás. Egyedül a össznépi banzáj lesz, ahol most apósom csinálja a családi vetélkedőt és lehet apró ajándékokat keresni, ami rendszerint hasznos dolgok. Nekünk szerintem a nappaliba fog hozni kanapét és szőnyeget a Jézuska, meg talán ágykeretet és ezzel kifújt.

Beszti
Nekünk is ilyen Fisher-Price Geotrax vonatunk van. Tavaly vettük Bécsben amit te ajánlottál Toy R’us-t. (így kell írni?)

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Képzeljétek Pancsi pénteken és szombaton végig lázas volt és fájt a torka de vasárnapra mintha elvágták volna, meggyógyult, így ma ment is oviba! Hagytam kicsit dolgozni a lázat, lehet, hogy az ölte meg a bacikat. Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan rendbejött, és megint a hétvégére esett a betegség.Kép
Én sajna nem gyógultam meg, engem annó teletömtek antibigyókkal.Kép
Ma egy hírtől még rosszabbul lettem.
Az egyik ovinéni azzal fogadott, hogy a másik (aki miatt választottuk a csoporotot) felmondott. Mesélt még egy -két részletet, amiből aztán semmit nem tudtam kihámozni, így nem világos, hogy ki is mondott fel kinek. Az tuti,hogy gyedről akar visszajönni egy anyuka és a mi ovinéninknek nincs főiskolai végzettsége. Azt nem veszik figyelembe, hogy ő a legjobb ovinéni messze vidéken. Kép
Annát a nagy rohanásban nem sokkoltam a hírrel. Tényleg nagyon sajnálom, hogy egy emberileg és szakmailag (suli ide vagy oda) nagyszerű emberrel ez történhet. Az már más kérdés, hogy ezt mi hogy éljük meg.

Szájzuhanyunk van, és nagyon hasznos bár lusták vagyunk használni, míg a fogselymet egyszerűbb csak kihúzni, bár azzal az ínyt nem lehet masszírozni. Sztem nagyon jó találmány az elektromos fogkefe mellett.
Bocsi csajok, megyek nyalogatni a sebeimet.Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Gumicukor! Létszí keresd elő nekem a naptársablont!!!!!! KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!!!!!!!!!!

magdolnamate@freemail.hu

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Kari ajandek ugyben jol allunk,en mindig hamar veszem meg,mert utalok a tomegben nyomulni.Alexnak amult heten vettuk megKép
Annyiban egyszerusodotta dolog hogy a tesomekkal mar csak a gyerekeknek veszunk.Noveremeknek rendeltem az Amazonon jatekokat es oda viszi egyenesen a posta,mert anyukam csak kari utan megy hozzajuk.Zalannak megvettuk Becsbe.
Nagyszulok,dedszulok is megvannak mar.Egyedul a ferjem van hatra,de arram eg otlet sincs.Talan megegyezunk abban hogy uj TV-t veszunkKép

Csics
Koszi,de azert varazslo nem vagyok,csak utanajartam a dolgoknakKépDe orulok hogy igy mindenkinek kedvezobb lesz a buliKép
Mi nem infrazun meg nem volt ra szukseg szerencsere,de nemi praktikaval ra lehet mar oket birni a nyugodtan ulesreKép

Halacska
Szupi hogy Pancsi mar meggyogyult es mehetett ovibaKépTe dolgozol???Majd csorrents megKép

Nyuszika
Nem semmi eza lila hagyma,bar en szeretem egyebkent,de nyersen szerintem Alex nem enne megKép
Nev: Al-Azzawi Alex

Panda
Hat ezek is ajandekok vegulis,ahhoz kellenek hogy szep legyen a hazatokKép

Beszti
Az van,mi Amerikaban vettuk,es minden egyes utazaskor barki a csaladban hozza az uj reszeket.En is elvezem, de nagyonKép

Tegnap delelott program nem leven a Lurdy Jatszohazban voltunk.Alex egy kor utan apaval mar teljesen egyedul ment a nagy maszovarban es csuszott le a nagy csuszdan folyamatos meg nem unva 1 oran keresztulKépUgy elvezte,csak nagy rabeszelesre tudtunk eljonni ebedelniKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Velünk most már minden ok. A Petra már megy holnap oviba. Remélem nem lesz semmi gond mert 2 hét kimaradt. A múlt héten betegek voltunk (csak apa nem). Az Olivérnek arcüreggyulladása volt, háromszor kellett neki átmosni mire jobb lett. Az egész úgy kezdődött, hogy 3 hétig meg volt fázva, folyt az orra és utána meg egyszer csak belázasodott és nem folyt az orra, levegőt meg nem kapott csak szörcsögött. Ekkor elvittem a gyerekorvoshoz és kaptuk a II. Gyerekklinikára beutalót. Ami ott volt az katasztrófa. 9-re mentünk és 12-re került ránk a sor. Az Olivér meg bőgött és a kezembe fogtam, mikor behívtak akkor már annyira ki voltam, hogy elkezdtem sírni. Hihetetlen, hogy egy beteg gyerekkel ennyit kell várni. 7-kor kelt és persze már álmos is volt. Mondta a doktornő, hogy két naponta kellene jönni. Hát mondtam neki, hogy én azt sehogy sem tudom megoldani, hogy két gyerekkel bebuszozzak és órákat várjak. Erre ő, hogy van magánrendelője így utána már odamentünk. Utána a Petra is belázasodott és olyan csúnyán köhögött, hogy szinte egész éjjel nem tudtunk tőle aludni meg hát ő sem. Én meg már egy hete nem kapok levegőt annyira megvagyok fázva.

Kataa
Mi is megyünk a mikulás ünnepségre. Apa mondta, hogy beleolvasott és, hogy lesz.

Ági
petra2

kataa,
mi a pálya mikibuli-ügyben? én se tudok kimászni a betegségből, úgyhogy ritkán tudok ideolvasni...

zita
parazita

Zita

Kataa helyett,mert en vagyok a csomagfelelos.Kép:

Mikibuli

Dec 3.-an 16.00-18.00ig a Mikkamakka jatszohazban, V ker. Balaton u 15. 17.00-kor jon a Mikulas.Asszem.(Kataa?Kép)

AJandek-Mikicsomag

2db allatfigura+gyumolcs(banan/narancs/mandarin)+kicsi csokimiki= kb250penz

Van lehetoseg a 2db allatfigura helyett csomagos allatkakat rendelni, aprobb allatok vannak benne, de 10db,348penz ,igy a mikicsomag kicsit dragabb lenne kb 200ft-tal. Dontsd el es ird meg melyik jo Nektek, meg hogy a kicsinek is kersz-e csomagot.
Kep is van a csomagos allatokrol a nov 9.-ei archivban.

Gumicukor

Dani dumaja halali..Kép
Asztalos szakik.Kép
Nekem is atloned a 2006-os naptarsablont?koszi

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor!

Na ja, nekünk is onnan van.KépKép De itthon még nem láttam, és azért jó lenne, ha nem csak onnét lehetne beszerezni dolgokat hozzá...
AsztalosKép. Hát én se vagyok elragadtatva tőlük. Még szept. végén-okt. elején kértünk egy kicsi munkát az egyik ilyen foglalkozású emberkétől és azt mondta 3-4 hét, mert dolga van. Ok, legyen. Erre most kiderült, hogy elfelejtette és csak januárban tudná megcsinálniKép.
De ez már nagyon nem tetszik. Van egy asztalos, aki nekünk a mosogatógép beépítését is csinálta, és ő azt mondta, hogy ugyan ő is el van havazva, de megcsinálja. Ezek után nem kérdés, hogy a házunkban ki csinálhatja az összes asztalosmunkát (pedig valószínű nem lesz kevés).
Mert ugye aki a kicsit nem becsüli...

Kataa!

Akkor te se itt Mo-n szerezted be... Én is nagyon szeretem. Csak az a gond, hogy az ilyen bővíthető dolgokat egy idő után nem tudjuk hova tenni.Kép Nagyon bejönnek most Hannánál is a Little People játékok (időnként veszekednek is Nátánnal rajtaKép), hát abból is lenne még mit venni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Parazita
Igen ott lesz,Nyuszi megelozottKépA hely 4-7 kozott csak a mienk.Igen az 5 oras Miki erkezesben egyeztunk meg. Remelem Forti ferje is belemegyKép
Meg mindig beteg vagy???Most mar aztan tessek megyogyulniKép

Beszti
IGen kar hogy nem lehet itthon kapniKépKulon teccik hogy annyit van gyepalva,megsem tort meg el semmilyen alaktresze.Nekunk sincs mar mindig osszerakva,kinotte a szobatKép2-3 naponta elovesszuk a polcrol,de mindig mas reszeket rakunk belole ossze.Vagyis inakbb apjaval van az osszerakas,egyutt meg a vonatozasKépA Little People meg maig meno nalunk,nagyon sok minden van belole.Kint ezek nem dragak egyaltalan.Nevetseges hogy a Babaszoban lanyok meg elkerik erte a dupla aratKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Beszti,Kataa

Mennyibe kerult ez a Fisher Price-os vonat? Ha tenyleg ilyen gyepalas-allo, lehet mi is beruhazunk, mert Emi nagyon elvezne, es szerintem lassan Danny is, meg hat o fiu ugye...
Apjuk annyit utazik, valahol csak kapna. Bar most epp Svajcban van, lehet az nem a legolcsobb hely.
Megnezem meg az Amazonon is, onnan mi is szoktunk rendelni az angol nagyiek cimere. Csak annak sem tudom mihez hasonlitani az arat.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Fogalmam sincs, mennyiért vettük. Mivel amikor olyan helyre jutunk, hogy ilyesmit lehet venni, elég sok mindent be szoktunk vásárolni egyszerre, aztán folyamatosan kapják a különböző alkalmakra.
A Toys'r'us-ban Ausztriában egy kezdő készletet lehet venni 20 Euro alatt. De itt lehet böngészni (szerintem több is volt nekik, mint itt msot, de lehet, hogy azóta kicsit változtattak a készleten):

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1&suche=geotrax&page=1&PHPSESSID=d9576dbcd c3fbabaf00382ddcf8639aa

Nem olcsó, de elég sok mindent lehet apránként is venni hozzá. Egyre figyelj: minden gyereknek külön vonatja leegyen (ha irányítósak), mert nálunk ez fő veszekedési forrás (két vonat van irányítóval, de már Hannának is kelleneKépKép).
(A Toys'r'us-os árak jó árak, mi már vettünk több mindent ott, és az áraik alacsonyabbak annál, mintha itthon boltban vennéd meg a dolgokat. Ehhez már tudsz fontban adott árakat is viszonyítani talán.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszika,

Köszi! Inkább az állatkákra szavazok. Csonginak még nem kell, azt hiszem Kép.

Szegényt éppen aludni tanítom, mert meguntam az 3 db éjszakai szoptatást - már majdnem 8 hónapos, és tudom, hogy nem éhes, csak "elrontottam", és máshogy nem tud visszaaludni. Tegnap volt az első nap: biztató, csak a cicim durrant be reggelre.

Zita
parazita

Sziaztok
Ági
jobbulást nektek.

Nyuszika
küldtem neked mailt a fiuk neveivel .

Lányok
én is beteg vagyok megfáztam rendesen Kép +a tüdögondozoba tegnap azt mondták hogy hörgö gyuladás vagy efélém van Kép remélem 2 hét alatt meggyogyulok Kép

pusz csics
csics

Sziasztok
Egy gyors bekukk megint Kép egy gyors kérdés fogorvos ügyben.

Gumicukor, ugye jól emléxem, hogy Neked van fogorvos barátnőd, aki foglalkozik gyerekekkel is? Meg tudnád adni a telefonszámát-nevét, mert Szilcsit meg akarom mutatni neki.
És kérhetném én is a naptársablont?

Szilcsike
szilcsike

Hali

Ugy nez ki olcsobban kaptam allatkakat, igaz, kicsit kisebbek is. De szerintem meg ez sem veszelyes a bekapos babakra.Kép Viszont kaptam 7db tok jopofa Garfield figurat is, 75ft darabja, jelezzetek ,ha valaki azt ker az egyik allat helyett.Nalunk pl nem olyan ismert, de biztos van akinek kedvence...
...Vagy rakhatok azt a babak csomagjaba, mert azok nagyobbak az allatoknal, azt bizti nem birjak lenyelni...Kép
Vagy keverjem veletlenszeruen mint a tobbi alatot?Kép Szavazzatok mamik!Kép

Csics

Gyors gyogyulast!Kép

Meg nem kaptam jopar gyerkoc nevet, kuldjetek el mielobb legyszike.Panda, Zsuzsa, Forti, Agi,Rit, Judy, Szilcsike
Beszti
Beni fiad Benedek, Bence vagy Bendeguz? Bocsi, elfelejtettem.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Képzeljétek nem rég kötötték be nálunk a kábel Tv-t és van kábelnet is és apa tegnap meg is rendelte. Szóval gondolom már csak pár hét és be is kötik. Annyira várom mert nekünk volt a régi lakásba és itt meg már 2 éve nincs. Apa is örülhet mert gondolom már elege volt a hülye mentegetéseimből. Akkor majd sűrűbben tudok jönni.

Na jól gondoltam sajnos meglátszik, hogy 2 hétig nem volt mert reggel úgy üvöltött mintha most vittem volna először és a nyakamat sem akarta elengedni. Pedig ez előtt már minden olyan jól ment. Mikor mentem érte mondták, hogy hamar abbahagyta és játszott is. Ma már nem is sírt.

Ma viszem az Olivért az agyhártyagyulladás oltásra mert a betegsége miatt múltkor nem kapta meg.
Az Olivér annyira kis okos már teljesen jól beszél. Megmondja a teljes nevét, apáét, Petráét. Sőt 5-6 szavas mondatokat is mond. „Anya, segíts nem tudom kapcsolni” ezt akkor mondta mikor puzzlezot. Amikor a Petra szomorú és lefekszik az ágyába akkor is odamegy hozzá és mondja neki, hogy „Mi a baj Petra?”

Elkezdtük mi is már a karácsonyi ajándékokat megvenni. A Petrának vettünk egy nagy babát ami tud mindent pislog, sír, nevet, gagyog, büfizik, kortyolja az innivalóját és fel lehet ébreszteni. Az Olivérkének vettünk egy óriás doboz tescos vonatot amibe sín és autóút is van. Õ annyira szereti a vonatot, hogy szinte mindennap több órát is eljátszik vele. Ja és vettünk még neki egy óriás kukásautót mert most lesz a névnapja, azért is meg van örülve.

Kataa
Nagyon jó, hogy végül ilyen szuper Mikihelyet találtál. Végigolvastam és nem semmi, hogy ilyen árak vannak a játszóházakba. Mi csak az állatkertibe voltunk és ott is 700ft/óra.

Csics
Én is láttam a minimaxos autó és gondoltam, hogy jó lenne majd az Olivérnek a szülinapjára. Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül?

Nyuszi
Nagyon édes volt Emi a koszorúslány ruhába.
Ajándék: Én 2-2 állatot szeretnék nekik a nagyobból és ha lehet nem háziállatot mert az már van nekik. Olyanra gondoltam amit azért ismernek pl. elefánt, zebra, zsiráf…. Ja és különböző legyen, ne legyen nekik egyforma. Az Olivérnek nem kell csoki mert viszket tőle a bőre és ha lenne a csomagba akkor biztos kiakarná bontani.
Nem sok ez neked ennyi mindent megvenni, ne segítsek?

Ági
petra2

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ritkán tudok jönni, akkor is leginkább olvasni, sajnos otthon még mindíg nincs összerakva a gépünk.

Nyuszi!

Nekünk jó bármi, akár Garfield is, végülis macskaKép

Ha jól emlékszem Beszti fia benjámin, úgyhogy nem talált egyik semKép De nekünk tényleg van eg ykis bence barátunk akit Beninek szólítanak, de találkoztam már Bence becézésű Benedekkel is.

Manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?