Kavicska : kérlek ne add fel ilyen könnyen, nehéz a sok inszeminációt végigcsinálni, de nem tudhatod, hogy nem a következő lesz pont-e a ti sikeres hónapotok ! Megértem az anyagi problémákat, ha tehetném segítenék nektek is és mindenkinek, aki emiatt nem tud tovább lépni.
Puszillak!
Kriszta : milyen nagy már Máté
Gyorsan telnek a hetek, hónapok, lassan már a szülés előtti finishben leszünk ! Anyudat üdvözlöm !
Orsi : nagyon helyesek a fiúk !!
Nóri : a karácsonyi hangulat minket is megérint, a város is olyan szép ilyenkor. Mi is voltunk egy vasárnapi ruha beszerző körúton
mindenhol elkezdődött már az ünnepi díszítgetés, jó volt kicsit belevetni magunkat a forgatagba..
Zsebikém : te vagy az én hangom
mintha saját soraimat olvastam volna
.., nekünk ez lesz a 4. karácsonyunk baba nélkül, de még egyszer nem követem el azt a hibát, mint tavaly.. Szégyenlem, de jól elcsesztem az ünnepeket, egyrészről mert túldepiztem a dolgot, másrészt nem fordítottam elég figyelmet a szeretteimre sem.. Idén - bárhogyan is alakuljon - megpróbálom a maximumot kihozni magamból..
Ja, tegnap voltunk a Kaáliban. K. helyett a Szmatona doki vizsgált. A jobb oldalra nőtt egy kis tüsző (8 mm körüli) és a bal oldalit
10x12 mm-nek mérte
Kérdeztem tőle, hogy lehet, hogy csütörtökön K. 15mm-t mért. Annyit mondott, hogy pár mm eltérés lehet. Na de kaptam azóta 3 ampulla Menopurt és eltelt 4 nap !!! Ezek szerint a szuri hatására összement a tüszőm ?!
Írt fel még 3 Menopurt és szerdán UH.
Kiakadtam nagyon... most MI VAN ?! Szerintetek ne hívjam fel K-t ?
Nóri, szerinted ilyen jelenségre van magyarázat, vagy egyszerűen valaki elmért valamit ?
Egyébként megint megállapítottam, hogy Mágusnál jobban nem választhattam volna dokit