Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Mi is azt valljuk hogy legalább az első perctől lássuk a növekedését és legalább az én arcom tükröződjön a rajta. Illetve azért csak nem kell mindenkienk elmondai, hogy honnan is van ő nekünk. De ez a mi véleményünk, mindenki máshogy gondolkodik ezért kerek a világ!

Fanni!
Néha indokolt a leselkedés és tényleg csak azt vallom, hogy ha a lelkednek jobb lesz (márpedig szerintem jobb lenne) akkor tedd meg, sok idő három hét így bizonytalanságban, szerintem talán ezt itt senki nem bírná kivárni!

Kriszta!
Várlak a hírekkel!
Ez szuper, bár tudtuk mi hogy nincs semmi baj, de így azért már sokkal jobb. Szépen legyél nyugiba innen már minden ok! Kép
Aranyos vagy ezzel hogy gondoljak arra jövöre hárman leszünk, de ezt az egyet megfogadtam nem gondolm mert már két éve ez van hát idén változtatunk hátha bejön. Kép Kép
Ezeket a képeket nem konkrét helyekről szedem nézelődök és hol képeslapküldőből hol innen-hol onnan meglátom és lementem őket. Kép

Byby!
Mi van veled, lett valami ezzel a megjövetlellel?

Seszi!
Nem tudom milyenek a statisztikák, de én nagyon szorítok nektek hogy ott találjanak és hidd el találni is fognak!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renó!
Ez mókás lehetett hogy eddig eltűnt a hasad. Mostmár akkor lassan lesznek nevek is. hogy ilyen szépen előrehaladtunk és jön a 3D UH. Nagyon szép ajándék a párodnak. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi Kép
statisztikát én esem tudok. Mert ugye az, hogy nincs semmi az ondóban ugye lehet, hogy:
1. nem termelődik (de elősejt még ekkor is lehet, csak valami hormonhiány miatt nem képes a fejlődésre)
2. termelődik, de teljes ondóvezeték-elzáródás miatt nem jut ki.
Bízzunk benne, hogy az utóbbi, és gyönyörű elősejtek lesznek a szövetben.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Mi az hogy elősejt, abból tudnak valamit varázsolni? (én ehhez tök h... vagyok!)
Fiúk hogy vannak? Idén már milyen érdekes lesz nekeik a karácsony. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
az elősejtben benne van a spermium genetikai anyaga, de nem kész spermium, a herében ezek vannak. Azzal meg lehet már termékenyíteni a petesejtet. Olyan mintha a spermiumnak csak a feje lenne meg Kép

Fiúk jól vannak Kép köszi. Karácsonyra készülönk, most a szobájukat festem ki, remélem a hétvégén a végére érek, de utána már a karácsonyi előkészületek jönnek maxigázzal, mert nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni Kép
(remélem, most először összejön Kép Kép Kép)
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Mostmár egyre biztosabb hogy Benőke Máté lesz KépKépKépKépKépKép Láttuk a kukijátKép Illetve a doki látta,én magamtól nem ismertem volna fel Kép Azért persze tuti biztos csak a nov 25-i biopszia eredmény után lesz, dehát én eddig is biztos voltam benne Kép
Minden teljesen oké, már 275 gr a drága, a feje 48mm. A méretei alapján 19+1 hetesnek felel meg Kép Nem is bánnám, ha egy héttel előbb jönne, mivel a héten realizáltam hogy április 15 bizony húsvét vasárnap.... Arra gyanakszom hogy húsvét hétvégén még a szokásosnál is kevesebb figyelmet várhatok a nővérektől...azért ez még odébb van, egyelőre no para KépKép
Sajna az UH képeken már csak részleteiben látszik Benőke, de holnap Zolival megpróbálom feltetetni a fejét tartalmazó részt.

Seszi,
Dr. Kaszás Tibor az orvosom, ő a Jánosban doki, de én a magán rendelésére járok. Szülni viszont a Jánosban kell, amiről pár nappal ezelőtt nem túl jó véleményeket hallottam, de ez vanKép
Drukkolok a herebiopsziához...tuti lesz ott anyag Kép

Orsi,
Tündériek-ugyanakkor csibészesek is az ikrek. Ezen a képen viszont tiszta sor hogy tesók Kép annyira hasonlítanak, minden különbözőség ellenére.

Zsebi,
Ismerem az érzést, nekem is ez a harmadik karácsonyom...kívánom neked tiszta szívemből hogy neked se legyen több 'csak' kettesben töltött, idén viszont koncentrálj kettőtökre KépKép

Kriszta
17+6

Kép

KépKép
kriszta71

Timi!
Köszönöm szépen nagyon jólesett amit írtál.

Orsi!
Nagyon cukik a képen a fiúk, ha nem baj, akkor beteszem a táblába mert már ott úgyis régi kép van. Kép

Kriszta!
Várom holnap a képet! Kép Kép
Szuper hogy már ekkora, azzal meg ne foglalkozz, hogy épp húsvétra esik biztos rendesek leszenk, Ha valaki rendes szerintem tök mindegy mikor kerül be az ember ha meg bunkó akkor sajnos az mindig az, de veled csak kedves ápolnők fognak foglalkozni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:12-kor.
seszi

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi!
Így igaz, fő a pozitív hozzállás! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi Kép
nagyon jó a hozzáállásod Kép
csak előre, ez a lényeg.

Zsebi Kép
köszi Kép épp a minap ügyködtem photoshopban, és negatívvá konvertáltam két képet... úgy nem tudtam megállaítani, hogy melyik melyik, mert a fejformájuk tök egyforma, és az arcuk barázdái is Kép Kép
lehet, hogy mégis hasonlítanak? csak normál esetben én nem látom??? Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

HasonlítanakKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

OrsiKép
Ezen a képen nagyon hasonlítanak. És ennivalóan tündériek Kép

SesziKép
Mikor is mentek az andrológushoz? Nagyon drukkolok, hogy legyen valami, amivel el lehet indulni.

KrisztaKép
Majd Benőke megöntözi a nővéreket egy kis babavízzel, hogy el ne hervadjanak Kép
Jó fej a dokid, hogy küldött SMS-t.
Engem egyszer a sebész hívott fel egy héttel a műtét után, hogy jól vagyok-e. Nagyon meglepődtem rajta, de legyen sok ilyen rendes orvos Kép

FanniKép
Azért mi megértjük, ha nem bírod ki, de értem mire gondolsz Kép

ZsebiKép
Nem mondta a doki a vizsgálatok nevét, csak azt mondta el, hogy mit fognak csinálni.
Az egyik esetben megnézik valahogy, hogy a spermák hány százalékban rendelkeznek ép kromoszómákkal. Ez necces vizsgálat lesz, mert azt mondta a doki, hogy 5 millió kell milliliterenként hozzá minimum, ami nekünk sajnos nem mindig van meg.
Legutóbbi lombiknál volt ennyi több hónap maca evés után. A másiknál meg konkrétan az Y kromoszómát vizsgálják, hogy az egészséges-e.
Ezeket azért csinálják, mert lehet, hogy a férfiembernek épek a kromoszómái, de a spermaképződés során a spermában lévők megsérülnek.

Wish

wish

Wish Kép
ilyenek is vannak? nem is tudtam róluk. És ha a spermaképződés során sérül pl. akkor mit lehet tenni? az elősejtekben még ép?

Kriszta Kép Wish Kép
köszi Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish!
Köszi! Azért ez nagyon érdekes. Remélem minden rendben lesz veletek. Kérdéseim ugyan azok mint Orsié!

Szép hétvégét minenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép OrsiKép
Minden attól függ, hogy hány százalákban sérültek a kromoszómák. Ha mondjuk 10%-ban, akkor az csak azt jelenti, hogy 10% csökkennek a lombik esélyei, ami nem jó, de elfogadható. Ha viszont 80%-ban sérültek, akkor gáz van.
Nem beszéltünk arról, hogy lehet-e ilyenkor kezdeni valamit az elősejtekkel, de gondolom meg lehet azokat is vizsgálni.
Ja, igen! Olyan is van, hogy ha pl az Y kromoszóma sérült, de az X ép, akkor lányok simán lehetnek, csak a fiúk nem. Ez ICSI-nél persze elég gáz, de végülis meg lehet vizsgálni az embriókat, hogy milyen neműek, bár azt nem tudom, hogy hol csinálnak ilyet Magyarországon.
De remélem, minden rendben lesz és nem kell ilyesmivel foglalkozniKép
És azért ezek a megoldások már tényleg a természetes szelekció határait feszegetik Kép

wish

Sziasztok!

Nem nagyon van mit írnom,ezért nem fogok sűrűn beleszólni a beszélgetésekbe.
Egyenlőre pihenőt tartunk januárig,igaz még a doktor nem tudja,lassan képes leszek felhívni.
Januárban még egy inszeminációt megjátszunk,aztán kényszerpihenőt tartunk,mert sajnos az inszemek elvitték a pénzünket, a lombikra esélyünk sincs egyenlőre.Az összes bizalmam és optimizmisom elszállt az inszeminációval kapcsolatban.Szinte teljesen lemondtam a saját gyerekről.Jövő héten pénteken megyünk a Fejér megyei TEGYESZ-hez,és elindítjuk az örökbefogadáshoz szükséges ügyek intézését.Aztán ha mégis véletlenül megszáll a szentlélek...másképp nem hiszem hogy spontán kismama leszek,akkor két babánk lesz.
Most be is fejezem az írkálást!
További sok erőt és sok sikert mindenkinek!
Azért néha majd jövök .
Sziasztok!
kavicska

Kavicska!
Nem szabad lemondani a saját gyerekeről. Igenis lesz saját babátok. Csak egy kicsit várat benneteket. Az persze nem rossz ötlet, hogy bejelentkeztek a Tegyesz-nél. Előtte igyatok egy kis erősítőt, hogy el tudjátok viselni a pszichodokit.

Kriszta!
Jó volt olvasni az élmény beszámolódat. Izgi lesz a húsvét.

Orsi!
öröm ránézni a fiúkra. Kitartást a szobafestéshez.

Szép hétvégét mindenkinek. Megyek, randizok egyet a vasalóval.

Timi
latimi

Kavicska Kép
Ne add fel ilyen "könnyen"! Van, akinek nem jön be az inszem, csak a lombik. Itt a topikon ilyen Kriszta, s ilyen vagyok én is. S aztán meg az 1. lombik sikerült! Fel a fejjel!

Kriszta Kép
8 (és fél) hetes UH-m lesz 21-én! Jó lenne, ha már 10. vagy 12. lenne, mert akkor már a korábbi UH-n -gondolom- jól láttam volna mindent.

Wish Kép
Örülök, hogy érted Kép
Igazából szeretném a férjemmel együtt látni először rendesebben, meg Vele együtt hallani a kis szívét! Szóval ha csak úgy elosonok meglesni, akkor lehet, hogy picit nyugodtabb leszek... na és ha pont nem? Akkor majd ki kap el engem esés közben...? De az biztos, hogy megfosztom magam a közös élménytől...
Szóval még ezt át kell gondolam... De szerintem már kivárom azt a 9 éjszakát, amit addig aludnom kell!

Köszi mindenkinek Kép a bíztatást, ötleteket és támogatást. Tudom, hogy jót akartok!

Fanni (7+2)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Kavicska,
Én mind a hat inszemet végigcsináltam, és még a 6,-nál is reméltem hogy sikerülni fog...Kérlek ne veszítsd el a türelmedet és a bizakodásodat ilyen gyorsan. Biztos hogy lesz saját babátok, csak kitartás...Ha anyagilag nagyon megvisel titeket, akkor inkább próbálj állami intézetekben inszemelni, ott tb fedezi, és ha csak 2-3 havonta kerül rá sor, akkor is jobb mint teljesen feladni.
Persze az örökbefogadást jó hogy elindítjátok, hátha ettől oldódik benned a feszültség és spontán is sikerülni fog. Nagyon drukkolok nektek.

Fanni,
Bocs, de mar kezdem elvesziteni a fonalat hogy ki hanyadik hetben van. Jó ha igy a neved ala irod, szegény feledékeny fejemnek igy könnyebbKépKépKép Szerintem is kibírod azt a 9 éjszakát KépKépKép

Zsebi,
Ime az UH kép, mivel már nagyok vagyunk, csak részleteiben fér el a képen, ez most a feje+felsőteste

Kép

Latimi,
Hozzánk nem ugranál át egy kicsit vasalni KépKép Már két hete nem vasaltam, lassan kiborul a vasalni való a szekrényből...

Kriszta
18+0

Kép

KépKép
kriszta71

Wish,
Nagyon bízom benne hogy minden rendben lesz a genetikán, és nem kell ennyire belemélyednetek a spermiumok szerkezetének tanulmányozásába KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Wish Kép
ha X vagy Y kromoszómához kötött genetikai rendellenesség van, akkor az embrió vizsgálatára már a Kaáliban is lehetőség van legfrisebb információim szerint. De csak ebben az esetben!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta!
Nagyon jó a kép köszi. Teszem is a táblába! Kép

Kavicska!
Wishel mi megfigyeltük aki inszem után megy lobmikozni annak általában valamiért az első siekrül, ne ad fel még azt mondom nagyon az "elején" jártok rengeteg lehetőség áll előttetek. pihenjetek egy nagyot és utána új erővel belevágni. Viszont ha nem hiszel az inszemben talán meg kéne beszélni a dokival sé mehet a lombik.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

A Transit Art Caféban készült képeinket küldjük....
http://www.laimi.tar.hu/baba.html
latimi

Kriszta!
Küldd el fénypostán a vasalnivalót. Szívesen kivasalok bárkinek, csak a távolság.
Ez ám a fotó.

Timi
latimi

Zsebike
Kép
Mindenkinek:Kép
Szép vasárnapot!
Kép
süni_renóca

Sziasztok Lányok, Fiúk!

Most sajna nincs időm visszaolvasni, csak bejelentkezem már, hogy még megvagyok!
Minden okés eddig, holnap megyünk a BMC-be, remélem az eredményeim rendben lesznek!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Edina
dedina

Kellemes vasárnapot!

Tegnap elindultunk egy kis téli-ruha beszerző körútra apával, evészettel egybekötve. Sajnos Babocska nem tolerálta a túrát, elég sokat fájdogált a pocim, persze mikor hazaértünk, elmúlt... a hasam mostanában megint elég puffadt, aminek részben az is az oka, hogy az anyagcserém a magnéziumpótlás ellenére is akadozik - ez tipikus kismama-betegség. Összesen két gatya jó már rám, egy bővebb nyúlós farmer, meg egy, amit múlt hétvégén szereztem be, így kaptam még kettő bővebb csípőfazont a Paris butikból, azokban még van 1-2 hónap tartalék...Kép

Egyébként nem is mondtam, Babocska a csütörtöki mérete alapján már 10.hét elejinek felelt meg, vagyis 3-4 nappal idősebbnek. Ezért bizakodom, hogy jól érzi magát bent.

Vasalnivalót én is tudnék küldeni... Kép Mindjárt nekilátok, miközben rotyog a kaja.

Kavicska, én tökéletesen megértem a lépéseteket, bár azért meg kéne próbálni megdumálni a dokit, hogy legyen már egy lombik az inszemek helyett. A lépést azért értem meg, mert mi sem mondtunk le a vér szerinti gyerekről ezzel együtt, és ezt a tanfolyamon is folyamatosan hangsúlyoztuk. Kép De a várakozás könnyebb.

Gyerekek, ti nem várjátok a karácsonyt? Én már egyfolytában a fenyő illatát érzem az orromban, olyan türelmetlen vagyok... Kép

Ölelek mindenkit, Norka (9+2 vagy 9+5??)
s_norka

Kriszta, szép nagy már ez a baba, azt tudni, hogy most hány cm? Remélem nekem is jól beindul a hasnövekedésemKép

Nóri! Én is várom a Karácsonyt, remélem jó kis karácsonyos-pocakos képeket tudunk majd csinálni. Az én babám is mindig "megbüntetett", ha hosszabb úton voltam, elkezdett szúrkálni. Idővel ez elmarad. Nekem 2 nacim van eddig, ezeket variálom, majd később indulok ruhatárbővítésre, kb.1 hónap múlva.

Unique, Kriszta! Nem tudjátok, hogy a genetikai UH-ra elég vinni az AFP-s papírt vagy kell a hepás is? Ha elég, akkor keddi napon mennék (akkor van a Hajdú Kriszta), mert csak szerdán kapom meg a hepás papírt. Sajnos ez még nem a jövő hét, hanem azután...

Remélem mindenkinek jól telt a napja!
reno
16+2
renoka

Renóca!
Szép a virágod! Kép
Remélem jól vagytok, ha van kedved írjál! Kép

Nóri!
Hát mit mondjak egyik felem nagyon várja a karácsonyt ezért az illatmécsesemben már két hete advent illat áradozik, de a szívem legmélye irtózik tőle. Megint egy karácsony baba nélkül. Megint egy évvége ahol a számadásnál (magamban szokat) elmondhatom semmit nem jutottunk előrébb. Szóval bennem kettős érzések kavarognak.Ettől függetlenül már szinte minden ajándékot megvettem. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
Kép Mi volt az Uh-n?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Edina!
Neked mennek a drukkok és holnap mindenképp jelentkezz az uh után!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

(Ezek szerint nem jött át, amit tegnap írtam - pont küldés közben fagyott le a gép...)

Köszönjük az együttérző sorokat! A telefonban nekem úgy tűnt, hogy Mamafán túl van már a (lelki) nehezén, mert sajnos a legutolsó HCG épp, hogy az előzőnél több lett, gondolom csak a tabletták miatt. Tehát biztos, hogy valahol elhalt a baba. (Látom, már a táblázaton is hátrébb kerültünk. Kép )
De nem baj, most már arccal előre kell nézni, végül is annyi kiderült, hogy spontán is megy a dolog, szóval nem adjuk fel.

Bocsánat, most nagyon visszaolvasni nem tudtam, de mindenkinek szurkolunk, akinek szüksége van rá!

Papafán
babafaan

Papafán!
Remélem tényleg nem bántottalak meg hogy már hátra is raktalak titeket a táblában, hidd el nem volt könnyű. Amikor valakinek "csak" nem sikerül az is borzasztó élmény, általában aznap nem is csinálom meg, de ez a helyzet még szívszorítobb volt.
Viszont a hozzáállásotok nagyon tesztik így is kell csak előre nézni mert ha másfelé nézünk az maga az őrültek háza. Menni fog ez és fogunk mi még együtt örülni egymás sikereinek!

Kép

Timi!
Én hiába kattintok rá bejön úgyan az oldal, de a képek helyén csak nagy fehér kockák. Tudsz segíteni mit csináljak? Vagy esetleg akinek sikerült megnéznie?

Jó éjszakát mindenkinek holnapra pedig szép napot!

Kép

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska : kérlek ne add fel ilyen könnyen, nehéz a sok inszeminációt végigcsinálni, de nem tudhatod, hogy nem a következő lesz pont-e a ti sikeres hónapotok ! Megértem az anyagi problémákat, ha tehetném segítenék nektek is és mindenkinek, aki emiatt nem tud tovább lépni.
Puszillak!

Kriszta : milyen nagy már Máté Kép Gyorsan telnek a hetek, hónapok, lassan már a szülés előtti finishben leszünk ! Anyudat üdvözlöm !

Orsi : nagyon helyesek a fiúk !!

Nóri : a karácsonyi hangulat minket is megérint, a város is olyan szép ilyenkor. Mi is voltunk egy vasárnapi ruha beszerző körúton Kép mindenhol elkezdődött már az ünnepi díszítgetés, jó volt kicsit belevetni magunkat a forgatagba..

Zsebikém : te vagy az én hangom Kép mintha saját soraimat olvastam volna Kép.., nekünk ez lesz a 4. karácsonyunk baba nélkül, de még egyszer nem követem el azt a hibát, mint tavaly.. Szégyenlem, de jól elcsesztem az ünnepeket, egyrészről mert túldepiztem a dolgot, másrészt nem fordítottam elég figyelmet a szeretteimre sem.. Idén - bárhogyan is alakuljon - megpróbálom a maximumot kihozni magamból..

Ja, tegnap voltunk a Kaáliban. K. helyett a Szmatona doki vizsgált. A jobb oldalra nőtt egy kis tüsző (8 mm körüli) és a bal oldalit
10x12 mm-nek mérte KépKép Kérdeztem tőle, hogy lehet, hogy csütörtökön K. 15mm-t mért. Annyit mondott, hogy pár mm eltérés lehet. Na de kaptam azóta 3 ampulla Menopurt és eltelt 4 nap !!! Ezek szerint a szuri hatására összement a tüszőm ?!
Írt fel még 3 Menopurt és szerdán UH.
Kiakadtam nagyon... most MI VAN ?! Szerintetek ne hívjam fel K-t ?

Nóri, szerinted ilyen jelenségre van magyarázat, vagy egyszerűen valaki elmért valamit ? Kép

Egyébként megint megállapítottam, hogy Mágusnál jobban nem választhattam volna dokit Kép

mniki

Kép
Jó reggelt mindenkinek!!
Mniki!Kép
Rossz élmény volt tegnap Szmatonával a "randi"? Ne keseríts el! Én hozzá járok. Nem én választottam, de mindenki másra nagyon sokat kellett volna akkor várnom.

A karácsonyról pedig csak annyit, hogy az ideitől én is nagyon félek. Még csak a második lesz, mióta beindítottuk a babaprojektet, de kb. akkorra ér finisébe az első lombikunk. El sem tudom képzelni, hogyan lehet másra is koncentrálni ezen kívül.
Tapasztaltabbak segítsetek!!!

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Timi Kép
Jók a fotók, köszönjük, de sajnos nekem sem jött be mind. Lehet, hogy csak jó sokat kellene várni, amíg be/letölt?

Lányok Kép
Nálunk az ünnepek egyáltalán nem sikeredtek az elmúlt időszakban. Mindig volt valami oka... Remélem, hogy az idei viszont kárpótol a korábbiakért...
Már "csak" 1 hét az UH-ig! Érzem, hogy kibírom. Annál is inkább, mert végre visszajött a cicifeszülésem! Tényleg, hogy van ez? Az ember hol érzi, hol nem! A pocim is olykor mint egy fél dinnye, aztán meg nem... Tudja valaki miért???

Fanni (7+4)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!

Niki, ez nem lehet... hívd fel Krizsát. Ennyire nem lehet elmérni a dolgokat... és az nem lehet, hogy eldurrant közben a múlt heti? Pár mm eltérés... na persze! Ennyi erővel a lombikos stimus tüsziket is összevissza méregetik? Ez horror lenne... Kép

Valahogy meg tudom érteni a karácsonyi ambivalens érzéseket. Tavaly a 3.baba nélküli ünnepeket éltük át, ráadásul nekem 23-án, fenyődíszítés-csomagolás közben távozott ki a belső terhességem az első sikertelen lombikból, és közben még nem is tudtunk a méhenkívüliről... Kép Rendkívül nyomasztó volt. De adjon az erőt nektek, hogy a negyedik karácsonyomon már szívem alatt egy kis élet, előbb-utóbb mindenkinek eljön az ideje!! Kép Próbáljatok majd erre gondolni a fenyő alatt!

Norka (9+3)

Kép
s_norka

Borsókás : tudod, én elfogult vagyok a saját dokimmal kapcsolatban Kép
Nem volt rossz élmény, de teljesen más ő, mint a Krizsa. Gondolom saját betegeivel nem ilyen merev, de végülis a kérdésemre válaszolt és nem álltam le vele eszmecserét folytatni, mert elvégre nem ő a dokim Kép
Ne légy elkeseredve, mert biztosan jó orvos és majd megtalálod a hangot vele ! Sokan járnak hozzá és kedvelik ! (bevallom, engem mondjuk zavar, hogy jóképű és fiatal.... Kép )

A karácsonyról még annyit, hogy én a páromra fogok erőteljesen koncenrálni KépKépKép

mniki

Fanni, ugyanez a hullámvasút van nálam már 1 hónapja... Kép Normális.

Pl. most is teljesen jól vagyok 2 napja, pedig péntekre virradó hajnalban azt gondoltam, hogy életemben nem voltam még olyan szarul.
s_norka

Nóri : felhívtam, szerda reggel megnéz, szerinte lehet, hogy sorvad... Lehet, hogy most kéne egy vérvételt kierőltetni...
Az jutott eszembe, ha nem használna a Menopur, akkor a jobb oldalra nem nőtt volna egy másik tüsszencs.. gondolom..
Azt hiszem ez a fagyibabás előkészítés még fog egy-két meglepit okozni Kép
De most nagyon nyugodt vagyok, lesz ami lesz, már úgysem rajtam múlik..

Fanni : hú, meglátod most már hamar itt lesz UH ideje, nagyon izgalmas !!! KépKép

Farkasok : van már időpontotok a műtétre ?

mniki

MNiki!Kép
Először engem is nagyon zavart, hogy ilyen fiatal és jóképű, de ez ma már sosem tűnik fel ha találkozunk. Viszont velünk eddig mindig korrekt volt.Nem álltatott semmivel, de nem is keserített el.
De abban egyet értek, hogy nekem sem lenne jó hirtelen más kezébe kerülni. Jól tetted, hogy felhívtad a saját dokidat.

Borsi
borsókás

Fanni! Zsebi!
Lehet, hogy nem bírja a gépetek. nekem mindegyik látszik elsőre. Az Imit (a páromat) megkérdezem, hogy mi lehet a gond? Én sajnos nem értek hozzá.
latimi

Niki!
Csak így tovább nyugisan, remélem ez a tüszőmizéria nem kavar be.
Én egyébként szintén Krizsa párti vagyok. Szmatolánál is voltam semmi gáz, rendi csak nekem nem jön be a stílus. Akkor amikor uh-n voltam a kérdéseimre válaszolt meg minden. De aztán az eredményhirdetést is ő csinálta (telefonon) és nem úgy mint K. hogy sajnálom... (egy kis lélekmelegítés vagy valami) hanem egyszerűen negataív az embernek ez szarul esik... De nem vagyunk egyformák ezért kerek a világ! Amúgy biztos nagyon jó orvos ő is mert rengeteg baba képe lapul a falán! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Itt a melóhelyemen ahol sokkal lassabb a net bejött, szóval most nézegetlek titeket! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!Kép
Nekem végülis másodlagos a stílusa, ha nemsokára a mi babócá(i)nk fotója is a falán lapulhat.....Kép

Borsi
borsókás

Zsebi!
Örülök, hogy sikerült megnézni a képeket.

Timi
latimi

Borsókás!
Így igaz, na meg az hogy nekem nem jön be annyira a stilus az nem jelenti azt hogy neked sem. Még tényleg szerencse nem vagyunk egyformák. Itt csak egyben hasonlítunk egymásra abban, hogy mindanyian egy célért harcolunk. Kép És kívánomneked minél előbb révbe érjél. Kép

Wish!
Amikor nyáron nem jött meg a lombik után akkor a hőd fentmaradt?

Edina!
Mi volt az uh-?

Farkasok!
Guru néninél ismét jó volt, milyen hasznos tanáccsal látott el titeket?

Nekem ma lehetetlenül fárasztó napom volt úgy érzem magam mintha már péntek lenne, pedig még csak hétfő. Kép

KépMegyek levágom a párom haját. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Hol van ma este mindenki????????

Woodi, Lara!
Tesztek fel új képet amit szeretnétek a táblában látni? Már olyan régi kép van itt! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?