Szisztok!
Megcsináltam!!!Megcsináltam!!!megcsináltam!!! Igaz, hogy tegnap még kb. 150 rajzot kellet gyorsan lefirkantanom, de KÉSZ A JELCSI!!!! Ezek az én kis privát hőstetteim!!!  Most egy időre el is spájzolom, mert mind a filmnek is vége, de az asztal is kezd erősen kényelmetlenné válni. Köv. meló meg csak jan.-febr-ra várható, addigra meg kizárt, hogy engedje Hagymácskám, hogy folyton a fejére nyomjak holmi zsigereket! Már most 15 hetesen is reklamált már esténként! Tehát jelentem érzek magzatmozgásokat! 
Meske!
Jól olvastam a hőmérőzést? Beindult a tesó projekt?
Vakili!
Bár már jó régen kérdezted, de még nem jutottam el a turiig, Apa már reklamál a kupac kikészített holmiért, de még nem szórta a nyakamba!
Orsi!!
Gratulálok utólag is Párod és tanítványa teljesítményéhez! Nagyon ügyik!!
Nahát micsoda események vannak nálatok! Közszereplő lettél?
Viccet félretéve tényleg nagyon örülök, hogy így és főleg örömtelin zajlanak nálatok az események! Tesó projektre is van azért időtök remélem!
Tényleg olyan jó a könyv? Már a Da-Vinci kód?
Betegség!
Bnéhtimi!
Megfázásból kigyógyúltatok? Overál?
Látom meggyógyulva! Hurrá!
Kakaó! Nálunk az nálam sláger! De szigorúan HABBAL! ÓRIÁS BÖGRÉBEN!!!
Timi!
Kitartás az órához! Nem ám elkalandozni, holmi babanetekre, miközben windows abalakokról tanulhatsz!
Manóci!
Bébiőrön gondolkoztam már, de itthonra nem igen kell, mert hallom, ha gáz van, utazásnál meg vagy sikerül úgy ,megoldani, hogy inkább apartmanban együtt sokan, és akkor simán meghallom, vagy így, kicsit kénylemetlenkedve. Amiket én láttam azok nekem kicsit borsos árúaknak tűntek ahhoz képest, hogy mennyit használnám. Aztán még ki tudja!
Gratulálok a gyermek közléséhez, miszerint kaka be!!!
Konyha karácsonyra? Lehet hogy nekünk is valami hasonló kellene, bár jelenleg a mosógép betöltés.kiszedés a sláger! Na, majd képekben is, csak jutnék már el odáig, mert most is épp a vasalóidőmben írkálok!
Mágneses írós-rajzolós tábla? Jó?
Kostyika!
Muffin! Milyen? ÉÉÉÉN IS! Küldesz nekem receptet? Mailcím profilban, de nem vagyok smucig, ha másnak is akkor akár itt is!
Odaadtátok a kariajándékot! Ejnye.benye!
Jópofa lehet. Mondjuk én is útálom az ajándékokat dugdosni, mert legszívesebben rögtön látnám az ajándékozott arcát, hogy ügyes voltam-e!
Vándorszékes? Az mi?
Jerry!
Remélem Embered rendbejött már, amennyire lehet egy ilyen műtét után. Jobbulást neki, kitartást neketek!
Maccs!
Mit is tanulsz? Bizti írtad, de alaposan stitásodik az agyam! Bocsi!
Éjszakák! 
Rita!
Evés nálunk is dettó, bár nem hiszem, hogy esetünkben fog lenne a gond! Mi bebetonozódtunk a 8 darabszámnál, azóta semmi. Olivér össze vissza eszik. Akkor lehet a legtöbbet megetetni vele, ha közben rohangálhat, vagy ül a kocsiban és sétálunk. No de egy tányér meleg kajával hogy lavírozzak őkelme után anélkül, hogy a nyakában landolna? Így marad a sokszor keveset. Amíg azonban jó a kede, nem betegeskedik, addig nem aggódom. Vitaminbobmbákat szoktam neki gyártani gyümölcscentrifugán. Répa cékla alma verziót, vagy szőlő körte alma itókát. Általában a 260ml le is csúszik neki egyben!
Hagymácsak neme majd a 18-20 heti uh-n derül ki, ha megmutatja. Addig is rendületlenül LÁNY!
Viranka!
Gép!
Olivér is hasonló komolyságú és veszedelmesen drága játékokat kedvel, mint pl. a mérőkanalakta a babatejekből! Jut eszembe erről! Rendes tejet iszik csemete! Apa örül a legjobban, hogy leszokhatunk végre egy időre az aranyárú tejről!  És én is ihatom a tejet! Hagymácskám újra zöld utat adott neki!
Csak nem asztalos a tesód? Mert épp árajánlatokat gyújtök be Olivér szobabútorához. Le vannak rajzolva, mérteke is vannak, ha esetleg… de nem akarok tolakodó lenni!
Szép az ágy!
Naptár!!! Tudod bevallom, lehet, hogy elcsórom az ötletet a Nagyinknak ha nem haragszol!
Köszi a számot4 Az volt! Tényleg csak 14-ig vannak, de bronz, ezüst stb. 18-ig lesznek, ha valakit érdekel!
Na lányok! Ha most kihagytam valakit, küldjétek a kalapot és elrágcsálo!
Minden kedves olvasónak, aki végignyálazta az irományt gratulálok, jutalma, hogy legközelebb nem írok ennyit!
No és egy puszi a buksira!
Sziasztok!
Eszter a billentyűgyilkos!