Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Ilyen az ágy ami most 90*120-as méretű.kicsit szar a kép mert videóról lett kimásolva,mert a gép Kép
Kép
jan-szept-igKép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
vera

KépKép
viranka

Vera
KÖszi a képet! Így is látszik. Akkor megkérdezed nekem, hogy csinálna-e és mennyiért?
A fotók pedig egyszerűen fantasztikusak!!! Annyira jó mindegyik! Elárulod nekem, hogy hogy csináljátok? Tök jó ajándék lenne karácsonyra!

Most csak ennyi időm volt.

PusziKép

Orsi

avocado

Eszter!

Ha jól emlékszem,10-14-ig van nyitva vasárnap.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Vera:eszméletlen jók ezek a képek!!!!!!Hogy csináltad??????Karácsonyra mi is megint akarunk naptárt a nagyszülőknek,de mi csak olyan mezeit tudunk.Kép
Ágy nagyon klassz.Kép
Pont a héten jutott eszembe nekm is Soraya,hogy jó lenne tudni mi van Vele.
Alváslabor:már nekem is eszembe jutott,még gondolkozom.Egy ismerősöm ajánlott homeos szert,de az meg kúp,és azt nagyon utálja Bence.Kép

Andi:talira irigy-irigy!!!! Képeket mi is kérünk! Kép

Orsikám:úgy néz ki,hogy vasárnap megyünk.Lehet,hogy villámlátogatás lesz,mert elég vacakul vagyok.Kép Majd még hívlak ez ügyben.
Hol is vetted Gergőnek azt a bundás cipőt,az Auchanban? Most már nagyon kéne Bencének is.
Akaratgombóc Kép Nálunk is így működik az oroszlán.
Fogacska:Jelenleg 14 van,már kibújt a 2 alsó szemfog is.
Peluscsere: Kép Mi is alakítottunk egy ilyet a múltkor,már annyira fáradt volt,hogy ülve csukódott le a szeme,de már nem akartam lefektetni,mert menni kellett a nagyokért.Végigaludta a peluscserét,az öltöztetést nagykabátba,aztán így kiraktam az erkélyre amíg én is felöltöztem.Annyira édes volt.Kép

Hú,most ennyi jutott eszembe,puszi a többiekenk is:Anikó
vakili

Hali,

Vakili,
Én voltam a Madarász utcai alváslaborban. Hát nem volt túl kedves a doktornő de utána kezdtük el mi is a leszoktatást a ciciről és végülis elég jól bevált addig amíg nem jöttek a rágófogai. Van egy könyve ennek a nőnek., ott van két lehetőség egy éves kor felett és ezek szerint nem mész ki a szobából és lehet hogy nem sír annyira. Ha érdekel leírom részletesebben is. Nálunk a vándorszékes bevált. Képeket majd rakom fel csak jövő héten már vizsgázom és nagy berzenkedve neki kell állnom tanulni.

Eszter,
Vasárnap 10-14-ig van nyitva ahogy Anikó írta, itt van előttem egy katalógus.

Viranka,
Eszméletlenül profi ez a naptárKép Hogy csináltad hogy két kép látszik? A tökös kép még mindig nagyon ari Kép Míra már ebben az ágyban alszik? Nem semmi én még a rácsokat sem mertem kivenni de inkűább azért nem hogy éjszaka ne jöjjön át hozzánk.

Orsi,
Mi volt a bőrgyógyászaton? Így mennyit kellett várnotok? Képzeld én is ott szoktam olvasni Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok Lányok!

Már vagy két napja írtam egy hosszút, mindenkinek személy szerint válaszolgatva...és elszállt! Kép
Így most marad egy kevésbé hosszú, és most nem nagyon tudok egyesével reagálni. Kép

Mindenkinek, aki Lilla felől érdeklődött!

Már jól van a kisasszony. Szerencsére nem kellett semmilyen bogyó, csak vitaminokkal tömtem! MÉg egy kicsit folyik az orra, de nem vészes!
Áttértünk a tejcsire. Teljesen jól fogadta, nem volt semmi allergiás reakció. Imádja kakaó formájában is, de mikor nagyon náthás volt, akkor mézestejet adtam neki, pici mézzel, és azt is nagyon szerette.

Vera!

Egcsivel majdnem minden este beszélek "internetes telfonon". Nagyon jó hallani a hangját. Berci hatalmas már, okos, és veszedelmes! Kép
EGy pár hete a rágófogacskákkal szenved!
Egcsi férje egy kábeltv-s cégnél dolgozik. Edina pedig gyerekekre vigyáz, szó szerint éjjel nappal. Van négy gyerkőc. (plusz Berci Kép ) Mind a négyen kislányok. Van egy testvérpár, akik 3 és 15 hósak. Rájuk éjszakánként kell vigyázni. Van egy 15 hós kínai kislány, ő nappalos. És van egy 18 hós kislány, ő is nappalos. Kép Jól elvannak, majd ha lesz kertesházuk, akkor bölcsit csinál Edina. Most lakást bérelnek.

Rita!

Én is jól vagyok már szerencsére, már csak némi kósza köhögés jön rám. Kép

Macs!

TAnító szakra járok, és a fizika, kémia a "természetismeret és környezetvédelem" c. tárgyhoz kell. De minek?!
Levelezős vagyok, de sajna minden szombaton menni kell, és a nyelvórák miatt még minden pénteken kellene menni. Kép Még harcolunk...
A zh a gyakjegyes tárgyakhoz kell, vagy van olyan tanár, aki a zh-jegyre adja a kollokvium jegyeket. (Titkos elővizsgaszerűség Kép )

Mindenkinek puszi! MÉg majd jövök erre!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Rövid leszek, mert már baromi álmos vagyok.

Anikó
Sajnálom, hogy nem vagy jól! Betegség? Akkor lehet, hogy tényleg csak kiszaladok a jegyekkel, mert Gergő épp most gyógyult meg, félek nehogy megint elkapjon valamit! Ráadásul Karcsi is beteg.Kép
ElalvásKép Gergőnek a múltkor kaja közben bukott le a feje, csak annyira elkezdtem rajta röhögni, hogy felnézett, hogy mi bajom.Kép Gyorsan el is vittem szopizni és aludni.
14 fogacska: gratula!

Andi
Bőrgyógyászaton vártunk kb. 10-15 percet és hamar kint is voltunk, mert teljesen rendben van Gergő bőre. Kaptunk testápolót, majd 3 hónap múlva kell megint menni.

Timi
Tejcsi: az jó, hogy ízlik Neki! És főleg, hogy nincs semmi baja tőle!
Egcsiék: jó, hogy így tartjátok a kapcsolatot! Nagyon puszilom Õket!Kép

Na, most csak ennyi voltam.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!

Egcsinek átadom a puszikat! Kép

Most suliban ülök, számtek órán. Tanárbácsi magyaráz erőteljesen, nekem fáj a fejem. Kép És még sok idegesítő dolog lesz ma!

Izgi! MOst a windows ablak részeit tanuljuk! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! KépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szisztok!

Megcsináltam!!!Megcsináltam!!!megcsináltam!!! Igaz, hogy tegnap még kb. 150 rajzot kellet gyorsan lefirkantanom, de KÉSZ A JELCSI!!!! Ezek az én kis privát hőstetteim!!!  Most egy időre el is spájzolom, mert mind a filmnek is vége, de az asztal is kezd erősen kényelmetlenné válni. Köv. meló meg csak jan.-febr-ra várható, addigra meg kizárt, hogy engedje Hagymácskám, hogy folyton a fejére nyomjak holmi zsigereket! Már most 15 hetesen is reklamált már esténként! Tehát jelentem érzek magzatmozgásokat! 

Meske!
Jól olvastam a hőmérőzést? Beindult a tesó projekt? Kép

Vakili!
Bár már jó régen kérdezted, de még nem jutottam el a turiig, Apa már reklamál a kupac kikészített holmiért, de még nem szórta a nyakamba! Kép

Orsi!!
Gratulálok utólag is Párod és tanítványa teljesítményéhez! Nagyon ügyik!!
Nahát micsoda események vannak nálatok! Közszereplő lettél? Kép Viccet félretéve tényleg nagyon örülök, hogy így és főleg örömtelin zajlanak nálatok az események! Tesó projektre is van azért időtök remélem! Kép
Tényleg olyan jó a könyv? Már a Da-Vinci kód?
Betegség!

Bnéhtimi!
Megfázásból kigyógyúltatok? Overál?
Látom meggyógyulva! Hurrá!
Kakaó! Nálunk az nálam sláger! De szigorúan HABBAL! ÓRIÁS BÖGRÉBEN!!!Kép
Timi!
Kitartás az órához! Nem ám elkalandozni, holmi babanetekre, miközben windows abalakokról tanulhatsz! Kép

Manóci!
Bébiőrön gondolkoztam már, de itthonra nem igen kell, mert hallom, ha gáz van, utazásnál meg vagy sikerül úgy ,megoldani, hogy inkább apartmanban együtt sokan, és akkor simán meghallom, vagy így, kicsit kénylemetlenkedve. Amiket én láttam azok nekem kicsit borsos árúaknak tűntek ahhoz képest, hogy mennyit használnám. Aztán még ki tudja!
Gratulálok a gyermek közléséhez, miszerint kaka be!!! Kép
Konyha karácsonyra? Lehet hogy nekünk is valami hasonló kellene, bár jelenleg a mosógép betöltés.kiszedés a sláger! Na, majd képekben is, csak jutnék már el odáig, mert most is épp a vasalóidőmben írkálok!Kép
Mágneses írós-rajzolós tábla? Jó?

Kostyika!
Muffin! Milyen? ÉÉÉÉN IS! Küldesz nekem receptet? Mailcím profilban, de nem vagyok smucig, ha másnak is akkor akár itt is! Kép
Odaadtátok a kariajándékot! Ejnye.benye!Kép Jópofa lehet. Mondjuk én is útálom az ajándékokat dugdosni, mert legszívesebben rögtön látnám az ajándékozott arcát, hogy ügyes voltam-e!Kép
Vándorszékes? Az mi?

Jerry!
Remélem Embered rendbejött már, amennyire lehet egy ilyen műtét után. Jobbulást neki, kitartást neketek!

Maccs!
Mit is tanulsz? Bizti írtad, de alaposan stitásodik az agyam! Bocsi!
Éjszakák! 

Rita!
Evés nálunk is dettó, bár nem hiszem, hogy esetünkben fog lenne a gond! Mi bebetonozódtunk a 8 darabszámnál, azóta semmi. Olivér össze vissza eszik. Akkor lehet a legtöbbet megetetni vele, ha közben rohangálhat, vagy ül a kocsiban és sétálunk. No de egy tányér meleg kajával hogy lavírozzak őkelme után anélkül, hogy a nyakában landolna? Így marad a sokszor keveset. Amíg azonban jó a kede, nem betegeskedik, addig nem aggódom. Vitaminbobmbákat szoktam neki gyártani gyümölcscentrifugán. Répa cékla alma verziót, vagy szőlő körte alma itókát. Általában a 260ml le is csúszik neki egyben!
Hagymácsak neme majd a 18-20 heti uh-n derül ki, ha megmutatja. Addig is rendületlenül LÁNY! Kép

Viranka!
Gép!
Olivér is hasonló komolyságú és veszedelmesen drága játékokat kedvel, mint pl. a mérőkanalakta a babatejekből! Jut eszembe erről! Rendes tejet iszik csemete! Apa örül a legjobban, hogy leszokhatunk végre egy időre az aranyárú tejről!  És én is ihatom a tejet! Hagymácskám újra zöld utat adott neki!
Csak nem asztalos a tesód? Mert épp árajánlatokat gyújtök be Olivér szobabútorához. Le vannak rajzolva, mérteke is vannak, ha esetleg… de nem akarok tolakodó lenni!
Szép az ágy!
Naptár!!! Tudod bevallom, lehet, hogy elcsórom az ötletet a Nagyinknak ha nem haragszol!
Köszi a számot4 Az volt! Tényleg csak 14-ig vannak, de bronz, ezüst stb. 18-ig lesznek, ha valakit érdekel!

Na lányok! Ha most kihagytam valakit, küldjétek a kalapot és elrágcsálo!Kép

Minden kedves olvasónak, aki végignyálazta az irományt gratulálok, jutalma, hogy legközelebb nem írok ennyit!KépKépKépKép No és egy puszi a buksira!

Sziasztok!
Eszter a billentyűgyilkos!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!

http://muffin.lap.hu/

Andrea
tandrea

Hali,

Eszter,
De írjál olyan jó olvasni Kép Drukk hogy lány legyen pár hét múlva is! A neten van egy csomó muffin recept én is onnan szoktam ha vendégek jönnek, ha meg magunknak akkor a Stahl könyvből mert ott egy kicsit wellness formában van ( barnacukorral és félig teljes kiőrlésű liszttel)Ezzel nyugtatom magam hogy csak fele annyira hízlal. Szóval itt a link http://olga.freeblog.hu/Files/Muffin_receptek%5B1%5D.doc
Lehet csinálni édeset és sósat is, bár én csak édeset szoktam Kép Ha a wellnesses érdekel majd leírom amint lesz időm. A vándorszékes módszer az olyan hogy lerakod a gyereket az ágyába, elköszönsz tőle és utána leülsz egy székre az ágya mellé és megvárod míg elalszik. Aztán minden alkalommal pár centit húzod arréb a széket az ajtó felé. A könyv szerint ha elérsz az ajtóig és mondjuk ezzel a módszerrel már negyed óra alatt elalszik akkor megpróbálkozhatsz azzal hogy elköszönsz és kimész és időnként visszanézel. Ez arra szolgál hogy megtanuljon egyedül a saját ágyában elaludni. Manó már elalszik így de olyan aranyos hogy mondja nekem hogy anya csücs és mutat a székre.

Timi,
Hasznosak ezek a számtech órák anno nekem is ott mutatta meg az egyik csoportársam a babanetet Kép

Orsi,
Hát sokkal barátibb a negyed óra mint a kettő Kép

Na megyek tanulni csak megfáztam én is, dögrováson vagyok és nem fog az agyam.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Bizony Eszter! ÍRJÁÁÁÁL!Kép Annyira szerettem már régebben is olvasni az "irományaidat" és ez mit sem változott az idő múlásával.Kép De komolyan!
Amúgy már másban is észrevettem, hogy nagyon hasonló az ízlésünk, pl. kakaóban én is bajnok vagyok, néha reggel is és este is! Na meg a forró csoki! Nyammmmm!Kép Nekem van egy igazi spanyol forrócsokihoz való csokim! A barátnőmtől kaptam, Õ is forrócsoki imádó. És ez olyan, hogy nem por, hanem pici csokilapocskák vanak benne, az oldódik fel a tejben, hát szuper finom! De ezt csak különleges alkalmakkor iszom, így már elég rég óta megvan.Kép
Bébiőr: szerintem is érdemes, sokkal jobb ezzel! Nekünk is sokáig nem volt, aztán vettünk egyet használtan és azóta sokkal nyugisabb, nem kell fülelni és főleg, nem ébred fel Gergő teljesen, mire meghalljuk! Mondjuk nálunk van ébredés néha az előtt is, hogy mi lefeküdnénk aludni.
Könyv: érdekes, mert már olvasom egy ideje (ugye csak kitüntetett helyen tudom elővenniKép) és eddig csodálkoztam, hogy miért mondta mindenki, hogy nem lehet letenni. Viszont most már kezd egyre izgibb lenni és tényleg azt veszem észre, hogy alig várom, hogy megint mehessek a wc-re.Kép Szóval szerintem érdemes elolvasni! Nagyon klassz a teória, amiről szó van benne! Csak kérdés, hogy ki mennyire hiszi el. De nagyon meggyőző!Kép
Rajzolásodhoz gratula!Kép Meg a közös tejivásotokhoz is!Kép

Andi
Hát igen! Én a jövő héten be is fogok jelentkezni már februárra, hogy tuti legyen jó időpontunk, mikor legközelebb menni kell!

Timi
Tetszik, hogy az órán írtál nekünk!Kép Ha nagyon uncsi, ugorj be írogatni!Kép

Most megyek, csinálok magamnak egy forró csokit, megjött hozzá a kedvem, hogy írogattam róla.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Elnézést, de csak az utolsó pár üzenetet tudtam visszaolvasni.

Levente jobban van, itthon erősödik, majd pár hét múlva kell visszamenni kontrollra.
Marcell kedden megkapta a 15 hós oltást, az első két napi lázat megúsztuk, még a következő héten kell figyelni a törpét.

Iszonyú fáradt vagyok, nem tudom ti hogyan csináljátok, én teljesen lemerülök mostanában estére. A gyerek és Levente teljes kiszolgálása felemészti a napomat, majd éjszaka mosogathatok, és végezhetem még azt a házimunkát amivel nem zavarom a gyereket.

megyek is Kép

én is tervezgetem, hogy mikorra lenne jó a következő gyerek, de amíg Marcell nem jön föl önállóan a másodikra, addig biztos nem

A Da-Vinci kód nagyon jó, nekem is nagyon tetszett. Csak nem értem a nagy felhajtást körülötte. Akár elhiszi az ember akár nem, akkor is észben kell tartani, hogy ez csak egy REGÉNY

Jerry
jerry

Sziasztok,

Hátulról kezdem, mert az agyam nekem is szivacsKépMeg már álmos is vagyok!

Jerry, apának jobbulástKépörülök, hogy gyógyulgat már! Elhiszem, hogy kivagy főleg így, hogy még ápolnod is kell napkozbenKépDe lesz ez még jobb isKépSzerintem, ha nem lett semmi az oltás után akkor megússzátok, szerencse nálunk se volt semmi!

Orsi, szerintem én is beállok a kakaóimádók táborábanKép Nekem is egy jó big bögre kakaóval indul a napKépEste sajna már nem tehetem mert 1000-el megy az update!!!

Eszter, persze, hogy LÁNY!!!Kép
babőrrel kapcsolatban, szerintem lássátok meg, mert jó, és nem kell még annyira sem fülelni!A mienk sem az a leghiperebb,200m-ig jó és asszem 16 e Ft.-volt!De szerintem van még olcsóbban is, és a használt se egy rossz 5let!Babaneten is ajánlgatnakKép
szerintem az írós-rajzolós tábla jó lehet, mert amikor én írok valahova mindíg elkunyizza a tollat meg fog valami újságot vagy a noteszem, és lapozgatva úgy csinál mint, ha írnaKépMegzabálom, és még magyaráz is hozzá! Szóval, ha még látszana is amit Õ ír???Szerintem tetszene neki!

Andi, tök jó az a muffinos oldalKépA sós is baromi finom. Lehet variálni, sonkás, sajtos, szalámis stb.stb. NyamiKép
Vándorszékes, jó dolog lehetKép Mondjuk Eszti hamar megtanult az ágyában aludni, így nálunk fordítva sülne elKépha ugyanis nem jönnék ki a szobából hanem mellé ülnék tuti fölkelne, és nem értené most mi van?!Kép Azt hinné még nem kell aludni, és ki akarna jönni hozzámKép

Timi, jó fej vagy, hogy az óráról írtálKépDe szabad ezt egy leendő tanárnéninek???KépKép

Vera, a naptár naggyon klassz!KépÉs a gyerkőc is baromi édes mindegyiken. Nekem a kis pucér, meg a tökös tetszik a legjobbanKép
De, hogy is csináltátok? Lehet, hogy már megírtad, csak elnéztem vmit?!KépKép

Na, most megyek remélem nem hagytam ki senkit, álmos vagyokKép
manó
manóci

Sziasztok!

Manó!

HÁt hogyne lenne szabad, mikor ott kezdte tanárbácsi, hogy egyet vagy kettőt kell kattintani az egérrel. És ha valakinek nem megy a két kattintás, akkor egyet kattint és enter...Szóval gondolhatod! És a számítástechnika-tanár szakon megszerzett tanegységemet nem fogadják el mentességként!!! Mindegy, arra jó lesz az óra, hogy netezzek! Kép

Jerry!

GYors lábadosát párodnak! Neked meg sok erőt átvészelni a dolgokat!
Kistesón mi is gondolkozunk, és egyik kritérium nekem is, hogy Lilla feljöjjön a negyedikre a lábán. Kép Sokszor feljön, de azért még van olyan, hogy ölbe kéreszkedik.

Orsi!

Írogatással fogom tölteni időmet számteken. Kép Kb. fél perc alatt lehet azt a feladatot megyinálni, amit a tanár ad, és a csoport két órán keresztül csinálja!

Eszter!

Ez természetes, hogy lányod lesz! MIért? Van más lehetőség is? Kép Csak írj nyugodtan ennyit, vagy mégtöbbet! Kép

Na, megyek! A gyerek reggelijéből volt még pár csepp (Eszter, majdnem három deci kakaó volt, de hab nélkül Kép ), és ezt Lillácskám szerencsésen kiöntötte a szőnyegre. Szóval megyek takarítani!

Puszi mindenkinek, annak is, akinek most nem írtam személy szerint, annak is, akinek igen! Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Timi
Azért ez röhely! De komolyan! Feleslegesen lopják a drága idődet!Kép Mindegy, legalább akkor tuti fogsz nekünk írni!Kép

Manó
Update: és jó? Nekem halvány lilám sincs arról, hogy ez miről szól, egyelőre tornázni fogok szerdától. Remélem valamennyit az is fog használni!

El is mesélem Nektek, hogy milyen kis szervezkedős lettem!(ez mondjuk hazugság, mert mingig is az voltam, csak egy darabig pihenő üzemmódban volt ez a tulajdonságomKép)
Szóval szerveztem egy ingyenes tornát a kismamatársaknak itt Szilason. Van ugye a Baba-mama klubbunk, ahol minden szerdán találkozunk és gondoltam egyet, hogy hátha a többiek is szívesen eljönnének egy héten egyszer tornázni, úgy könnyebben megy, mintha itthon kell fáradtan, mikor már a gyerek alszik. Megkérdeztem a Faluház vezetőjét, hogy nem adnák-e ide ingyen az itteni közösségi házat (ott van délelőtt a klubb is) és ideadták! Így minden szerdán 6-7-ig tornázunk!Kép Jövő héten kezdjük, már nagyon várom! Igaz még soha nem csináltam ilyet, de annó én Callaneticseztem és elég jól tudom az 1 órás programot, remélem menni fog! Addig Apukák lesznek a manókkal, mi meg majd szépen, lassan visszanyerjük a régi formánkat!Kép

Jerry
Sajnálom a nehéz napjaidat! El tudom képzelni, milyen fáradt lehetsz! Párodnak jobbulást, Neked meg kitartást, egyszer vége lesz a nehéz napoknak!Kép

Most mennem kell, de este még megpróbálok jönni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Majdnem elfelejtettem! Lefotóztam Nektek a kész macsekokat, de elszórakoztam egy darabig a kicsinyítéssel. Sajnos csak nagyon rossz minőségben engedi ide fel, de azért remélem látszik, hogy milyen lett!

OrsiKép

Majd a keretezett változatot is felteszem!Kép

PusziKép

avocado

Sziasztok!

Most csak két kép a drágámról!

Kép

Kép

Puszi!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hali,

Timi,
Nagyon szép Lilla, mint mindig Kép

Orsi,
Te fogod tartani az órát? Nagyon ügyes vagy!!! Én is járok tornázni de sajnos nem annyiszor jutok el mint szeretnék. Találtam itt Érden egy klubot ahol heti egyszer van baba-mama torna szerdánként, oda járunk mindig manóval. Ezenkívül ha Robi időben hazaér még szoktam menni egy másik helyre. Ott van ingyenes gyerekmegőrző h-sz-p délelött, gondoltam kipróbálom hogy manó elvan-e ha én nem vagyok ott. persze nem hagynám ott rögtön egy órára hanem fokozatosan. Csak most jól megfáztam így majd kicsit később. Nagyon jó lett a macskás mű is, ügyi vagyKép

Manóci,
Egyedül alvásért irigy Kép Mi szenvedtünk sokat mire legalább idáig eljutottunk. Mióta csinálod az Update-t? Használ neked? Pl este mit szabad enni?

Visszatérve az ajándékokra, Robi öccséék foglalkoznak játékokkal (társasjátékok meg ilyesmi) és most van egy új termékcsoportjuk (Clemmy) ami az ilyen korú gyerekeknek valók mint a mi babócáink. Vannak benne építőkockák meg más egyebek amit puhák és szagosakKép Ha van kedvetek nézzétek meg a www.compaya.hu oldalon a clemmyre rákeresve.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Timi!
Tündéri gyermek!
Na most aztán már nekem is kell képeket felrakni, mert van dögivel! De nyugalom! Csak az ízelítőt teszem ide, a többit majd a képtárponthura!Kép
élmény lehet a számtechk óra! Csak garázdálkodj nyugodtan amíg diák vagy, így fogod tudni mit művel a palántahad a kezed alatt a szemed megett!Kép
Ki tudja? Lehet, hogy a kakaó a padlóról még fincsibb!Kép

Orsi!
Szerintem is vannak közös kedvenceink, mint pl. a friss, ropogós saját gyártmányú babapopsik!Kép
Mennyei lehet az a forró csoki amit írsz! nekem amiket itthon lehet kapni nem igazán ízlenek, de a gép forró csoki! Ha lemegyünk egy mellett, komoly koncentrációt igényel, hogy továbbmegynemvásároltovábbmegynemvásárol... De így sem sikerül mindig. Tehát marad a leghatékonyabb módszer, nincs nálam APRÓ!Kép
Orsi! Tündériek a cicák! Kersztszemes, jól emlékszem? Amiket eddig láttam minták, nekem olyan mamisnak tűntek, de ez tényleg nagyon bájos a szó legszebb értelmében!Kép
Hajrá előre a tornára! Te fogod akkor ezek szerint vezetni is? Szép kis feladat és nem kis felelősség! Csak ügyesen!

Jerry!
ha működnének a távhumbukok, akkor most rádvarázsolnék egy adag frissítő hatású teleenergiát! Na várj nyögnyögnyög...! Jobb már? Kép
Viccet félre, nagyon drukkolok, hogy minden hamar rendbe jöjjön! Párod hamar gyógyulós típus?
Házi munka tudom nem szép tanács, de ha egy kicsit hanyagabb a lakás pofázmánya, de neked futja még szuszra egy kis mosolyra, akkor ne habozz cserélni! Gyógyenergiája is több van, mint a csilivili padlónak! Persze szerintem!

Kostyika!
Köszi a receptet nked is! Egyszer volt (áh nem is igaz mert már kétszer is!) alkalmam muffint (olyan hülye neve van, hogy mindig vigyorgok rajta és Anyukám jut eszembe! Tudjátok nagy muff rajongó volt a Dönkin Dönutsz Le nem írom angolu! végett!) sütni, de nem lett olyan puha omlós, mint amit lehetett kapni. Bizti hiányzott belőle valami adalék, de ez van. Majd talán később. Azonban tényleg nagyon egyszerű!
Én már azt várom nagyon, mikor vezethetem be csemetém a boszorkánykonyhába! Mint pl. mézeskalács formázás, pogiszaggatás meg ilyesmi. Szóval amitől a konyha és gyerek egyaránt egy merő tészta és ragacs lesz! Kép Úgyis Apa rak rendet mindig utánam!Kép

Manóci!
Használtan lehet, hogy érdekel, de skót vagyok egy kicsit ilyen téren. Sok tekintetben a gyerekjátékokkal szemben is mert bár nekem marhára tetszenek, meg tök jól csilingelnek meg minden, de látom, hiogy gyerekem a habverő és réz habtállal elvan 1 órát, az inglisül handabandázó, zenés villogós csodaautó meg max.10 perc. Egy olyan játékunk van, amit hugomtól örököltem, mint a többi hasonló ilyen profi gyerekjátékot is, ami szintén képes a csodás egy órás időintervallumra, egy kalapálós játék Matchbox alaplap amire kis műanyag szögekkel lehet a műnyag figurákat felszegezni. Képvilágunk még fejlődőben, mert egyenlőre csak a szögek egyik oldalon történő véletlenszerű bekalapálása és túloldalon kikalapálása a nyerő. Szerencsére a képernyőt és vitrint még nem póstoltatta meg a kalapácsával, de a padlón néha kergeti a szögeket. odaüt, elugrik stb.
Szóval ezért vagyok ilyen óvatos az ilyan babás dolgokkal, mert sokminden feleslges nyavaját sóznak szülőékre a kövér profitért. Persze szerintem, de a bébiő még megrágá alatt! Kép
Azért csak kikanyarodtam a végére a lényegre nem!Kép

Mindenki magára vessen!Kép Ti hatlmaztatok fel a hosszab irományokra! KépKépKépKép

Sziasztok!

Eszter

ui. szerintem Veráék a Photosoppal varázsolták el a képeket, de csak szerintem.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Úgy szeretnék gyakrabban jönni, de manóka nem enged, így is állandóan úszok, nem jutok a dolgaim végére.. Kép A hétvégén suliban voltam 2 napot, hülyén hangzik, de egy kicsit pihentem, legalább napközben csak szellemileg terheltek le! Kép
Pelushuzogatás ügyileg kösz a válaszokat mindenkinek!

Andi! Elöszőr is bocsánat, hogy még nem írtam, de nagyon nagyon köszi a vengéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, igaz,hogy rettentő minitali lett, de szuper volt! Kép Azóta is csodálom milyen gyönyörű tisztán beszél manókád, ez szuper! Kép Telefonos zaklatásért bocsi, képzeld, Auchanba sajnos azóta sem jutottam el-... Kép Lehet hogy már nem is lesz? Majd meglátjuk.. Kép Az altatás nálunk sem megy, este követeli a cicit -és azon el is alszik általában,- azt meg nem tudom a kiságyban megoldani vele.. Kép Kép Kép Már amikor hajlandó egyáltatlán elaluszni őfenesége! Kép Betegségből gyógyulj ki gyorsan: mézes tea, forralt bor, meleg testi borogatás... Kép Kép Kép -Lásd kistesó projekt! Kép

Orsi! Kép Szépen szaporodnak fogacskáitok száma.. Te be tudsz kukkolni a kis szájába? Lili nem hagyja mostmár, feszegetnem kéne, abból meg üvöltés van 1000-rel.. Tv szereplés Kép Kép Kép Vigyázz, ha így folytatod, magyar sztár leszel! Kép Macsekok szuperek! Kép Szervezkedés- torna: te át akarsz vágni minket, nem is fáraszt téged Gergő annyira le, ha ennyi energiád marad!!! Kép

Vera! Digi gép Kép Kép Kép JAJ! Béke poraira?? Új ágy szuper klassz lett! Kép A fotók meg szupermaxi szuperek! Kép A technikát tényleg leírhatnád! Kép

Timi! Elég szigorú levelező sulit fogtál ki! Kép Számtech Kép Azért ne mondd a többieknek, hoigy te már ennyire profi vagy ebben, mert én úgy jártam, hogy vizsgánál mindeki engem b..tott, hogy súgjak, és alig jutott idő az enyémre! Kép
Leánykád csodaszép, amikor mások kéepit látom akkor döbbenek mindig, hogy már olyan nagyok lettek!!! Kép

Anikó! Neked egy nagy távölelés és sok sok + energia megy! Kép Csak úgy -tőlem neked! Kép

Jerry! apájának további jobbulást, jó, hogy könnyen viselte! Iszonyú nehéz lehet neked, de tényleg próbáld meg kicsit lazábbra engedni a gyeplőt a házimunkatéren. Gondolj arra, hogy most ugyan nehéz, de ez egy kis gyakorlás a 2 gyerekre, és legalább van kire melózni!! Kép

Eszter! Kép Írjál csak sokat nyugodtan, jó olvasni,csak úgy sugárzik az energia belőled! Kép Pedig neked is azért egyre nagyobb a "terhed"! /De milyen édes teher is ez! Kép/ Drukk továbbra is megy,hogy lány legyen! Kép Meló befejezéséhez gratula Kép Nem tudom Hagymácskád mit szólna, ha tényleg kalapot kéne enned, ha még a tejet sem szerette! Kép Ha nagy leszek közgazdász leszek idegenforgalmi és szálloda szakon.. Kép CSak ezt az évet bírjam ki vhogy! Kép

Most megyek, de még teszek egy képet a kiskirálylányról fel, most túrtam a rucit a suliból hazafele baktatva.. Kép

Kép

Macs
maccs

SziasztokKép

Az oldalas sülöget a sütőben, Gergő meg per pillanat épp elvan, így van pár percem.

Macs
Átverés: na most jól lebuktam!Kép Igazándiból már annyira belejöttem ebbe az egészbe, hogy tele vagyok fölös energiákkal!Kép Na, de komolyan, én mindig is ilyen voltam, állandóan kellett valamit szervezkednem, legalább megint kiélhetem ezirányú hajlamaimat.Kép
Kép nagyon édes!

Timi
Lilla is tündéri a képeken!

Eszter
Sajnos Rád már nem maradt időm, mert Gergő itt rángat, hogy menjek Vele játszani.
Majd válaszolok Neked, ha alszik.

PusziKép

Orsi

avocado

JA!
Andi
És Neked is!!!Kép Mármint majd írok később.Kép

Puszi

avocado

Eszter

Újra itt vagyok!Kép
Torna: hát igen, a felelősség miatt egy kicsikét izgulok, de annó azt is jól magambaszívtam, hogy hogyan kell figyelni a helyes testtartásra, így szerintem nem lesz gond, fogok tudni segíteni a többieknek.
Forró csokiKép EllenállásKépKépKép
Hímzés: köszi, aranyos vagy!Kép Én is csak azokat a mintákat szeretem, amik komolyak, de azok többnyire nehezek is, és ezért tart ennyi ideig. Persze, ha egész nap csinálhatnám...de ez csak álom, este, tv "nézés"Kép közben szoktam hímezni. Majd lefotózom a terítőt, amit Anyukámnak csinálok már 2 éve, mert sajnos kb.1,5 éve nem nyúltam hozzá, de most, hogy kész lettem a cicákkal, végre újra nekiláttam! Meg a Hugi tányéralátétjeinek is. Majd mindről csinálok fotót.

Andi
Én fogom tartani, mert sajna profi oktató nem vállalja ingyen. Remélem jól fog elsülni a dolog és a lányoknak is fog tetszeni!

Hoztam 1-2 képet Nektek, de még le kell kicsinyíteni, így ezt elküldöm, aztán majd a képeket is.

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
Ez a rángatás nekem is komoly probléma. Van 3 beadandóm amit kéne csinálnom meg egyéb munkáim a gépen de manót egyszerűen nem tudom lekötni. Már annyi mindennel próbálkoztam hogy játszon egy kicsit itt a közelemben de 5 percnél tovább semmivel sincs el. Próbáltam azt hogy leülök vele, elkezdünk játszani majd felállok hogy folytassa egyedül de akkor is ez az 5-10 perc aztán már jön ide, rángat vagy fel akar mászni az asztalra pakolni. Elhiszem hogy ő is csak azt akarja csinálni mint én de már megőrjít. Este meg Robi dolgozik a gépen és úgy kell kitúrnom.

Maccs,
Tényleg így láttad hogy szép tisztán beszél? Nagyon örülök neki ezzel a megjegyzéseddel szereztél nekem egy jó napot Kép Nem zaklattál, szívesen segítek ha tudok. Próbálok gyógyulgatni, talán ma már kicsit jobban vagyok mert tegnap egész nap feküdtem. Robi kicsit morgott is hogy semmit sem tudott megcsinálni amit eltervezett. Mondtam neki hogy én sem direkt lettem beteg és ráadásul pénteken meg fogok bukni mert nem tudok tanulni.

na megyek tanulni Kép
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Íme a képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

avocado

Andi
Sajnálom, hogy beteg vagy!Kép Jobbulást!
Amit manócskádról leírtál, az ugyanígy megy nálunk is! Játszok vele, majd eljövök, de max.10 perc és jön utánnam. Ha ott ülök a közelében, akkor elvan tovább is, így azért néha tudok egy kicsit pihenni, de ha nem lát, akkor megkeres és onnantól nem hagy békén.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Fú jó sokat írtatok a 7végén alíg győztem visszaolvasni! Eszti is már fönt van, de most szerencs "olvassa" a KismamátKép
Gyors leszek, nem írom mki egyesével, de gyerekek gyönyörű szépekKépKépmindenkié!

Orsi, macsekos kép nagyon szép. Tök jó, hogy ilyen szépeket tudsz kreálni. Gyerekkoromban én is hímezgettem, de az nagyon kezdő ehhez képestKép
Tornához gratulaKép az energiádhoz is, meg ahhoz is, hogy ilyen kreztív kis tanárnéni leszel! Akkor csak elő kell venned a régi Callan. tornagyakorlatokat, és mehetKép

Eszter, megértelek, ha elvan más "játékokkal" is a manód akkor tényleg felesleges költeni. Majd, ha már tudnak beszélni, úgyis kérik amit szeretnének, nem ússzuk megKépKép
Babaőr van a mostani Kismamában, csak novemberi akcióban:7999Ft.Ez nem drága, és jóKép

Nem tudom ki is kérdezte az Update-t, de röviden a lényege: 3 időzónára vannak osztva a kaják és ezt kell betartani! délig lehet enni az összes finomatKéppersze amik igazán hízlalnak. Pl:kenyér, kakó, tészta, süti, csoki,stb. De ezkből keveset! 15-ig lehet enni ami már kicsit lightosab,pl:rízs,krumpli,meg sok egytálétel, töltött káposzta ilyesmik, és egész nap lehet enni ami abszolút nem hízlal. Felvágottak, sovány sajtok, zöldségek, húsok,1,5%-os tej, tejföl, mwg ami Norbis és rá van írva, hogy update1! Pl, ebből nálunk az üdítő és a túró rudi bír lenniKépVagyis bocsánat norbi rúd!Nagyjából ez a lényeg, szóval lehet enni mindent csak nem mindegy mikor! Mozgással persze hatásosabb lenne, de én lusta vagyok ahhoz! Szégyen és gyalázat, de én 12 év élsportolás után mostanra leeresztettem, és nem bíííírok egyszerűen hozzákezdeniKépKép
Amúgy nem mérem magam sűrűn, mert nem is jó,/ ezt a Norbi mondtaKép/most 2 hónapja csinálom, de azért az első hónap után megméreckedtem, és 3 kg lementKépAzért ez is valami. Nekem igazán nem a gyors fogyás a cél, hanem, hogy nyárig, mire a következő babaprojektet tervezzük visszaálljak a versenysúlyomra!Kép
Na, mennem is kell. Eddig tartott a türelemKép
manó
manóci

Sziasztok!

Eszter!
Nyertél Kép Kép Kép
Nyugodtan lopd el az ötletet,de biztos kitalálsz szebb hátereket Kép

Robival leírattam a dolgokat.Íme:
A naptárak Photoshop-ban készültek,az alakok körbemaszkolva,a hátterek törölve s miután új háttérre kerülnek a körvonalak mosott szélű radírral finomítva.A rétegek átlátszágósánák állításával lettek a "halvány képek".Illetve azok szaturációja is le lett véve (színtelítettség).
Gyerek hiányolKép
Vera

Orsi!
Megkérdeztem 25 ezerért csinálná meg.

KépKép
viranka

Sziasztok!

Bocsánat, most csak verának egy kis szakamai!

Milyen papírra nyomtattok Vera???

Köszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!

Hosszú hétvégénk volt, apa kivett szabit, és nagyon tartalmasra sikerült a hét. Megvettük (lefoglalóztuk) az autóm, beszéltünk a leendő kivitelezőnkkel, épitésszel, voltunk anyuéknál, voltam a hugommal vásárolni (nekem) gatyát, mert meleg gatyám csak 1 kord van. (tök gáz, én 34- eseket hordtam, és most 36- os kell, na majd a 2. babaprojekt után! Bár szerintem olyan szép lapos hasam már sose lesz :-(
update- jól hangzik, de rajtam csak a torna segithet, kb 2 kg. van rajtam, ami leadható lenne a versenysúlyomhoz, de ennyi.

orthopédia:
dokinéni adott beutalót, de azt mondta, majd csak karácsony körül érdemes menni, addig még alakul a járása.
Na persze még sokszor a négykézlábazást részesiti előnyben, de már közlekedik, elég félénk a szentem (remélem kinövi) mert kell hogy elérhető távolságban legyen valamivagy valaki.

Orsi, manód képei nagyon édik, na meg a cicák!!!
Nekem is van régről egy félbehagyott adventi himzésem.. valahol..
Jó a sapija, már üldözöm egy ideje a "jó" sapit. Hol lehet ilyet venni?

Vera, állatiak a képek. tudtok vastag papirra is nyomtatni ilyen minőségben? Mi még keresztelőre kaptunk egy 2005- ös naptárat, de azt a neten csináltatták, a mi web lapos képeinkből titokban. Már akkor gondoltunk rá, hogy majd mi is a nagyiknak.
Ágy: 25e az jó ár! Én még jó darabig gondoltam a rácsost használjuk.. meg is döbbentem hogy ti már nem.. döbb döbb

Andi, jobbulást! Nekem is kéne már tanulnom, de csak most kezdtem, és a wc-n max. :-) az viszont nem lesz elég, hacsak be nem költözöm!
15 hós oltáson túl vagyunk, most 8 napja, és Levike tiszta láz lett. (38,4)Ennél több még nem nagyon volt, én se szoktam. Most nem tudom attól- e vagy sem. Holnapra csak kiderül, vagy lehet 2 napos is a szuritól? Tudja- e v.ki..

még annyi mindent akartam, de már nem fér bele, kedves férjem nem talál semmit. ..

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok lanyok!

Itt vagyunk, jol vagyunk. Most is dolgozom, de muszaj volt mar irnom nektek, olyan regen nem irtam. Itt van az anyosom ezen a heten, igy tobb szabadidom van. Lili jol van, jol alszik. Sokat fejlodik. Nagyon sokat beszel mar. Mar mondja, hogy egy es ketto es mutatja is a kezevel. Kép
Ha valamit kap, vagy adunk valamit, amit ker, azt mondja, hogy "kösz". Kép A csalad osszes tagjat felismeri, nagy csaladi osszejovetelnel mikor ulunk az asztalnal megkerdezem tole ki van itt es egymas utan felsorolja az ott uloket. Kép A legvegen meg ramutat a nappali falan levo nagymamam kepere es azt mondja "Dédi". Kép
De mindezek mellet tovabbra is nagyon akaratos es hisztis tud lenni. Igazi kislanyos hisztizes. Kép
Egy ragofoga kijott jobboldalt alul. Ez a 9-ik foga es most az also ket szemfoganak a csucsa kint van es erezni, hogy nemsoakara a felsok is kint lesznek.

Vera: Nagyon jok lettek a naptarkepek. Kép Ki csinalta? Te? En is csinaltam ilyeneket Photoshoppal, nekunk is megvan, de most idom se lenne ra. Kép

Orsi: nagyon jok a kepek Gergorol. De a munkad is szuper! nagyon ugyes vagy. Tornahoz sok sikert! Biztosan menni fog. Kép

Macs: Lili ruhaja nagyon edes. Kép Tenyleg kiralylanyos. Kép

Eszter: Jo sokat irtal. Kép orulok, hogy jol vagytok. En pont azt nem szeretnem Lilivel, hogy o rohangal en meg utana a kajaval. En ebben nagyon szigoru vagyok. Csak az asztalnal a szekben eszunk. Sogornom kisfia mar 2 eves elmult es egy remalom az etetese. Raul a motorra es az edesanyja rohan utana a kajaval es ha szerencseje van sikerul a falatokat a szajaba rakni. En ezt nem tartom normalisnak. Ez mar igy megy regota, szerintem mar meg is szokta a gyerek. Ok meg azon csodalkoznak, hogy Lili milyen jol elvan az etetoszekben. Vegul is en erre neveltem. Kép
Mi van akkor ha megse kislany, hanem kisfiu lesz hagymacska? remelem nem leszel szomoru. Kép
Photoshop nyomtatas: Izles szerint lehet matt vagy fenyes fotopapirra nyomtatni ezeket. De vannak olyan vastagabb papirok is, amire a nevjegykartyakat szoktak nyomtatni. Arra is lehet, es masszivabb.

Timi: Lilla nagyon szep. Kép Hogy nonek ezek a gyerekek! Kép

Mese: 2 kilo plusszal ne is torodj. Barcsak nekem lenne annyi. Kép Ti olyan sovanyak vagytok, hogy sose ertettem miert panaszkodtok. Kép
Nekunk a szuritol volt laz es orrfolyas. Kb a szuri utan 1 hettel jottek ki. A laz 3 napig tartott az orrfolyas 1 hetig.

Na, ennyi voltam. A tobbieket puszilom. Nekem folytatnom kell a munkamat.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Eszter!

Fotopapírra szoktuk megcsináltatni,a Fortéban nagyon jó árban csinálták tavaly,még a spirálozás is benne volt az árban.Robi ott dolgozott régen és ha kész vagy akkor szólj és megcsináltatom olcsóbban ha az úgy jó neked.De ha papírra szeretnéd nyomtatni akkor megkérdezem Robit,de szerintem az Inkjet papírt fogja ajánlani(szintén Forte termék)azt használta egy ideig asszem Kép
Örülök hogy a telefonszám jó lettKépEgy labdáról pötyögtem be a telefonomba(labda a boltban maradtKép )
A tesom asztalos ezt is eltaláltad Kép Kép
Amúgy a naptár magunknak lesz,nálunk mindenki másmilyet kapKépÍgy aztán Robi már általában szeptemberben elkezdi az előkészületeket.

Ágy:azért lett MÍrának nagyágy a mert már untam hogy éjszakánként arra kelek hogy kopp-koppKép
Míra pillanatok alatt megszokta és nem is esik le mert a elég alacsonyan van a matrac,így könnyen mászik fel-le.Sőt még néha fel is áll és úgy csinál mintha ugrálni akarnaKép.

A Da Vinci kódot már jó régen elolvastam igaz akkor rohamtempóban mert az egész család rá volt izgulvaKépAz anyalok és démonokat,Digitális erődöt olvastátok már?

Olyan jó volt olvasni,hogy mások babái sincsenek sokáig el anya nélkülKépMár kezdtem kétségbe esni hogy valamit elrontottamKép

VAlamit akartam még de elfelejtettemKép
Pusz mindenkinek Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Rita
De jó, hogy jöttél! elhiszem, hogy el vagy havazva! Becsüllek, ezért a sok mindenért, tanulás+munka!
Amiket írtál nekem, nagyon köszi!Kép Kicsit izgulok, de remélem holnap, az első torna után ez el fog múlni!Kép
Lili nagyon ügyes! Gergő még mindig nem akar semmit mondani, de mindent ért, ha valamire kérem megcsinálja, sőt már a színeket is nagyjából megkülönbözteti. Ha mondjuk, hogy adja ide a piros kisautót, akkor azt adja és véletlenül sem a kéket! Vagy a sárga építőt is simán odahozza.Kép
Etetés: egyetértek, én is csak a székben vagyok hajlandó etetni Gergőt. Õ már ott tart, hogy ha éhes odajön és kér, hogy rakjam bele.Kép Nálunk az unokatesóméknál volt ez a menet közben etetés és mi akkor eldöntöttük, hogy ezt nem! Ha nem akar ott enni, akkor ki szoktam venni, de akkor vége a kajálásnak.

Vera
Még nem olvastam amiket írtál, de készülök. Jók?
Ágy: köszi, hogy megírtad az árat, de Karcsi még körül akar nézni. De lehet, hogy aztán majd kell, csak eddig még nem néztünk ilyen ágyakat és Õ szeret többet is megnézni, mielőtt dönt.

Mese
Húúú, 2 kg! És 34 helyett 36!Kép Én milyen boldog lennék, ha ennyi gondom lenne! De rajtam legalább 5 kg van és a hasam az lehangoló!Kép Legalábbis a régihez képest! De most minden bizodalmam a tornában, meg persze édességmegvonás is kéne, de az nagyon nehezen megy.Kép

Képzeljétek voltunk ma mérésen és Gergő fél kilót hízott 1 hónap alatt! Kész vagyok Tőle!Kép Már 13,74 kg! Nőtt is fél centit, most 85,5. Pedig egész nap megy, mint egy kis sajtkukac, de nem akar megválni a hurkáitól, nagyon ragaszkodik hozzájuk!Kép

Na, most ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Mese
Most jutott eszembe, hogy elfelejtettem írni a a sapiról!
Ezt a Pennyben vette Anyukám és sállal együtt volt 350, vagy 400Ft! Nagyon jó, én nagyon szeretem! Én sem találtam ilyesmit előtte, pedig kerestem!

Orsi

avocado

Sziasztok,

Orsi, fú hát aztán az az 5kg sem a világ!Én is boldog lennék, ha csak annyi lenne rajtam!Adjál hozzá még 10-etKépKép
Viszont Gergőnek vannak ám méreteiKépEszti még a 10 kg-ot sem érte el, és nincs még 80cm semKépKép
Az etetés nálunk is rendben zajlik.Én is azt csinálom, ha már feszeng, és gerjed, hogy kiszáll akkor a haminak is vége.Én azt sem szeretem, ha össze-vissza eszik a gyerek. Én betartom az időket, és 5* kap rendesen enni, de akkor azt szerencse meg is eszi, és nincs közben nasi, mert akkor nem lesz vacsiKépEz még rímelt isKép

Rita, 2kg +!Na, jó hagyjukKépKép
Lili nagyon ügyesKép

Mese, az szerintem az oltás lesz, és ne izgulj nem hinnszem, hogy más.Mert nekünk mondta a dokinéni, hogy 7-10 nap múlva jöhet ki.Kép
Megyek is mert ébredés vanKép
Manó
manóci

Eszter!

Megkérdeztem Robi szerint csak fotopapíron a legszebbKép Szerinte
Vera

KépKép
viranka

Hali,

Akkor én állok középen mert nekem 8 kg-ot kéne még fogynom. Február óta már sikerült 6-ot leadni és jövő június a cél. Mert ha ősszel visszamegyek dolgozni nem lesz időm tornázni. akkor már csak azt kell kitalálni hogy hogyan tartsam meg. Mert ugye el fogom érniKépKépKép Tornázni szeretek csak az evést nem tudom megállni. 36-os ruhaméret? Hát én arról csak álmodozhatok, sose lesz rám az jó.

Orsi,
Ez igen, jól tartod Gergőt Kép Manó se sokkal több 10 kg-nál és 86-os ruhákat hord (nem tudom pontosan hány centi)

Viranka,
Én is nagyon szeretnék ilyen naptárt csinálni. Elárulod h kb mennnyiért csinálták?

Manóci,
Én kérdeztem az Update-t. Van olyan ismerősöm akinek használ és van olyan akinek nem. Láttam a Norbi honlapján egy mintaétrendet de nekem már nincs energiám estére is főzni így marad a szendvics és hát ugye kenyeret este már nem szabadna enni. Az elnassolt csokis kekszekről már nem is beszélve Kép Nem írtad le hogy te miket vacsizol.

Megyek megpróbálok még tanulni egy kicsit de serkentőként előbb iszok egy kis kakaót Kép

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Manó, Andi
Gergő méretei engem is padlóra küldenek! El sem tudom képzelni, hogy mekkora lesz ez a gyerek, ha felnő! Igazándiból nem eszik sokat, és nasizni mi sem nasizunk, nagy ritkán kap túrórudit, de csak különleges alkalmakkor. Viszont a szopi még van, így gondolom az is benne lehet, hogy még ennyire fejlődik! És írtó magas is lesz, igaz az én családom magas, én is 176 vagyok.
Õ most 92-es bodykat hord, de van már 1-2 98-as rövidujjú, előrelátásból.Kép gatyóban, meg pizsiben még jó a 86-os is.
Amúgy az az érdekes, hogy Õ nem egy kövér gyerek, csak olyan kis vasgyúró.Kép

Kilók: hát igen, ritka az olyan, aki nem küzd meg velük szülés után.Kép Engem inkább az zavar, hogy azért olyan már sose leszek, mint előtte. De mondjuk ezt az árat szívesen megfizetem ezért a gyönyörű Mókuskáért!Kép

Na, elteszem magam holnapra.

PusziKép

Orsi

avocado

sziasztok!

Levike megint lázas lett délutánra, lőttek a holnapi munkahelyi látogatásnak. Meg barátnős babanézésnek.
Jól van, megnyugtattatok, a szuri miatti láz lehet több napos is, akkor biztos csak az. Csak én azt hittem, az 1 nap alatt elmúlik. De akkor még esélyem is van rá, hogy holnap is :-(
Köszi az infót! Tényleg jó kedve is van, bár de. még tovább aludtunk a kb. felkelési időtől még plusz 2,5 órát!!! Jelentem én is, igy teljesen kipihentem ébredtem! arra gondoltam szegénykém most jól kialudta a lázat. De nem..
ami aggaszt, hogy kitaccsolta az esti tejpépet, nem is nagyon akarta enni, aztán meg feljött az egész, igy adtam neki utána egy kis almapépet, aztán már csak a szzopi. Csak üres maradt a gyomrocska :-( sztem a láz miatt nem volt kedve már enni. majd éjjel meglátjuk.

Orsi, tényleg óriási Gergő, ezt már kinézetre a fotó alapján is megállapitottam, az én Levim mellette olyan picike lehet. Még én is ledöbbenek néha hogy ilyen kicsi ember csattog apukája mellett (kézenfogva)
Mi még a 74- es dzsekinket hordjuk, de bodyban már 80- ast! (ti meg 92-est, hű)

azt nem is irtam, hogy oltáskor megmérték, jelentem most 79 cm, és 9800gr. Bár én Prágában- előtte 2 héttel -is annyit mértem. Most akkor alig hizott..
Kajáltatás nálunk is hasonló, székben, kivéve amikor pl. krémtúrót eszünk, mert az megy játék közben is. meg a túró-rudi. Nem mondom, hogy rengetget eszik, de kezd megjönni az étvágya, csak épp a darabossal vannak továbbra is gondjaink. a kész bébiételeknél a 8-10 hós darabos kaja elmegy, de ami én főzök..

Rita, hihetelen hogy fejlődik Lilike, olyan érdekes hogy mekkora kölönbség van hasonló korú babák között (mint pl. a járás kezdés :-)) Lili ennyi mindent mond. Nálunk a kedvenc szavak közé felkúszott a csiga, meg a csillag, de a bumm van az élen. Mindent csapkod, én meg ilyedezem.. a sláger még mindig a porszivó (büva) a múltkor kijött az utcára kocsit porszivózni egy ottlakó, nem mondom, Levi teljes extázisba esett. Itthon meg állandóan a spájzba nyomul büva után.

Irhatnékom van, bocsika..

Felbontottam életem első tápszeres zacsiját, van bio kukorica flakes- ünk, gondoltam megkóstoltatom Levivel. (nem volt sikere, csak szárazon) Arra gondoltam, hamarosan el szeretném választani, igy csináltam egy kis adagot, izlik- e neki. NNamost: cumisüveg ismeretlen neki, megrágcsálta, ennyi. Itatós pohár? éjszaka mindig van vizes itatós. szerezzek be erre a célra is? A dobozon az van, hogy azonnal használd fel. Ti hogy csináljátok(/tátok)? gondoltam megcsinálom előre este, hűtő, és ha gond van, csak mikró, és kész.. Most estére ki is próbálom, hátha hiszti lesz, éhes pocak korogni kezd.

Andi, nekünk van clemmy- nk már jó ideje, februárban vettük (Prágai Tesco) és tényleg illatos, nyamm, gyermek élvezettel hammolta, barátnőm kislánya (akkor volt másfél éves) teljesen rá volt gerjedve, vett is neki később. Szóval a lényeg- tényleg jó ötlet.

Lányos mamik, ma láttam a corában kiskonyhát (2790kb) teljesen irigy- irigy vagyok!

Ok, befogom a számat a 2 kg- val, az nem is zavarna, csak épp a fenekemre ment mindkettő. az már igen.
Orsi, Pennys sapi ára nnnnyagggyyon jó! csak Penny a környékünkön- szerintem se hire se hamva.

na jó eldugultam, jó éjt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Csak egy gyors "tápszer infót" Mesének!

Olvastam itt a babaneten, hogy megcsinálják a napi tápszert előre, aztán hűtő, és felmelegítés! Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de én sosem csináltam előre. Mindig csak annyit, amennyi éppen kellett. Ha vmi oknál fogva megmaradt, akkor irán y a szemét. Nem véletlenül van ráírva, hogy azonnal elfogyasztani. Ha a tápszeres üveget nem mosod ki rövid időn belül, akkor belebüdösödik a tápszer.
Egyébként nem tart semmiből megcsinálni. Ha Szentkirályi ásványvízzel csinálod, akkor csak megmelegíted a mikróban pl., bele a tápszer, aztán lehet enni. Ha forralod, akkor pl. a vizet forralhatod előre is, ha tudod, hogy majd enni fog a manó, addigra lehül. De ha sürgős, akkor is meghül pár deci víz kb. 3-5 perc alatt egy hidegvízzel teli edényben. Főleg, ha kinyitod rá az ablakot...
Jaa, és még annyit, hogy a melegített tápszernek sokkal rosszabb az íze, mint a frissnek!

De mielőtt még vki rámtámadna, hangsúlyozom, hogy én így csinálom. Mindenkinek szíve joga úgy csináli, ahogyan azt akarja!

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi,
nem is tudom, először az éjszakai szopit kellene elhagyni, de azért ahhoz az kellene, hogy kimásszak az ágyikóból, (hideg van),konyha, rázás, mikro (szentkirályi, persze)
Na ehhez nekem még lelkierőt kell gyűjtenem. Meg Levinek is, hogy kibirja addig. (mégha 5 perc is az egész, na meg apja ne keljen fel a tombibabára)
Milyen kényelmes is ez a szopi, a nemjóját! :-)

azért köszi az infót!
azt mondod büdi? ha pl. beteszem kb éjfélkor a hűtőbe, és kb 4-5-6 között kell mikrózni, akkor is?
Rita, Lilid már nem kel fel 6- kor a tejecskére? Mintha irtad volna..

mentem tanulni, vagy mit is csinálni..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese!

Szerintem kóstoltasd meg a manóval úgy, hogy megcsinálod az éjszakai adagot előre. Abból nem lehet semmi baj gondolom. De nekem nem ízlett. Bár én nem szerettem a tápszereket. Kép A férjem szerette. Kép Õ mondta, hogy felmelegítve keserű.
Mikor írtam a előző üzit, nem kalkuláltam bele, hogy éjszakár kellene a tápszer. Elég kemény meló, az bizti. Kép

Megyek, szétmegy a fejem. Kép

Jaa, úgy néz ki, pénteken viszem fel Lillcsit szemészetre Pestre az árpájával. Remélem nem kell semmi altatós műveletet csinálni vele. Kép

Nyya, tényleg megyek!

Pussz mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ORSIKÁM!

NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK MÓKUSKÁNAK!!!!!Kép Kép Kép

Puszi:Anikó
vakili

Anikó!
Drága vagy, köszönjük szépen!Kép

Szegény Mókuskámat pont a névnapján vittem el oltásra, de sajna csak ma van a dokinéni 11-től, amúgy meg pont alvásidőben. Hát nem volt valami könnyű hallgatni Gergőt, ahogy sír, és szegénykém olyan szenvedő arcot vágott...Kép De aztán szerencsére hamar túltette magát a dolgon, adtak Neki autót, kutyust és az elterelte a dologról a figyelmét. De azért nem pápázott, mikor eljöttünk és elég csúnyán nézett még a védőnénikre is.KépKép Remélem tünete nem lesz!

Mese
Miért akarsz tápszert adni Levikének? Mert így tényleg sokkal macerásabb lesz az éjszakátok szerintem. Vagy azért, hogy akkor már hátha nem fog felébredni? Mármint ciciért még megéri, de egy tápszerért?Kép És megeszi a tápszert? El fogja fogadni cici helyett?

Timi
Sok szerencsét a szemészetre!

Mi kb.2 hét múlva megyünk kuki ügyben a sebészetre, mert Gergőnek annyira kis szűk a vége, hogy muszáj elmenni!Kép Már piszkálgatja is sokat és doki néni szerint ezért. Előre félek!KépKépKép Főleg az utána lévő napoktól!Kép
Valakinél tapasztalat ez ügyben? Vagy barátnőnek? Minden infó jól jön most!

Képzeljétek, tegnap megvolt az első tornám és nagyon jól sikerült! Igaz csak ketten voltunk, de jobb is volt ez így, mert így van időm belejönni a dologba. De jól ment, és nagyon jól esett mind a kettőnknek!Kép Annyira jól esett, hogy most elhatároztam, hogy valahogy itthon is megoldom és tornázni fogok. Gergőnek is meg kell valahogy szokni, majd mikor Karcsi itthon lesz, akkor csinálom, akkor Õ le tudja rólam szedni Mókuskát.Kép

Na, most ennyire futotta, még rendbe kell tennem a lakást!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi!

Boldog névnapot Gergőnek Kép Kép Kép

Vera
Ui:Tornaórát nem akarsz Gödön is tartani?Kép

KépKép
viranka

Ma este elhoztuk az autómat!!! Hurrá!
holnap megyek vele suliba!!!

Orsikám, válaszolok majd, de most huss.. az óra túl sokat mutat..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Bocs, csak gyorsan két rövid megjegyzés:
Orsi!! ELőször is a legfontosabb, amiért beugorottam: BOLDOG GERGÕ NAPOT!
2. Szerintem ne sebészetre vidd, hanem urológushoz, mert ehhez azért ők sokkal jobban értenek, /ha fejreesik és vérzik az orra, akkor sem a gégészetre viszed, hanem sebészhez, nem?/ Én úgy tudom,hogy nem szabad 3 éves kor előtt hozzányúlni, de nem vagyok fiús anyuka és nem is tudhatom, hogy Gergőnél mennyire rossz. De mindenképp a megfelelő szakemberhez fordulj, mert más szemlélettel közelítenek a dologhoz /a sebészek "hentesek", mindent vágni akarnak, anyu szerint, aki urológusként működött évtizedekig - igaz laborban, és vidéken.../

Mese! Ezt a tápszer témát én sem értem igazán: mért kell egy ekkora manót tápszerre rászoktatni? Szerintem ez nem éhség ami miatt már ők kelnek, hanem egyrészt megszokásból, másrészt megvagyméganya? stb. Én is 3x kelek még mindig éjjel, szóval átérzem a gondot. Ha valamit muszáj adni akkor kiszáradt száj érzete ellen megpróbálom kis vizecskével /én nem is teáztatom, a sok cuki meg egyéb alkotórész miatt, cumisüvegünk nem is volt soha/, megnyugatani, de az fene nagy helyzet, hogy tőlem az neki nem elég, mert úgy is tudja, hogy ott a cici, mint ahogy napközben is elő akarja rángatni. Kép Talán ha apánk feltudna éjjel kelni, és esetleg megpróbálná ő visszaaltatni, talán be is válna....-de csak álmodik a nyomor! Kép Persze az lehet hogy csak nagy üvöltés lenne az egészből.

Na ma este jó okostojás voltam, bocsi, de most ez jött ki belőlem! Kép
Macs
maccs

SziasztokKép

Csak gyorsan, mert mennem kell Anyukámékért, elnézünk a Pennybe, állítólag megint szuper akciók vannak.

Macs
Nekem nem voltál okostojás, sőt! Tök jó, hogy ezeket írtad, mert ahogy belegondolok tényleg azt mondta a sebészeten a doki, mikor egyszer kukipirosság miatt ott jártunk, hogy "Majd 1 éves korában jöjjenek vissza és megcsináljuk." Kicsit futószallagosnak tűnt és így már tuti nem is viszem vissza!

Nem tudjátok, van a Bethesdában urológia is?

Vera
Én szívesen mennék, de nem vagyok hivatalos oktató és azt hiszem akkor gond lehet belőle. Sajna elég rosszindulatúak az emberek.Kép

Mese
Ok.Kép
Autóhoz meg nagy gratula, majd képet kérünk!Kép

Most mennem kell, de próbálok majd még jönni.

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

A lényeget lehagytam: Boldog GERGÕ napot, és sok- sok játékot a kismanónak!
suli

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?