Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt Lányok,
jó sokáig tartott mire visszaolvastam. Kép
Tünde,
köszi szépen a képeket! Nagyon jók! Édes a kislányod!
Zsófy,
nagyon cukor ez a Lili baba!
Ildi,
olyan jót nevettem Olin. Jók ezek a próbálkozások! Kép
Nancsi,
szorítok, hogy sikerüljön tető alá hozni ezt a vásárlást! Kitartást hozzá!
Nici,
nekem elképzelhetetlen, hogy 1,5 kg-ot híztál csak, mert engem akkor már kórházba utalt volna a dokim, de ha a babával minden oké és veled is, akkor biztos nincs gáz! Imádni fogjuk a csajainkat, ez tuti! Kép
Vok,
mozgalmas volt a szombatod látom. Azért tessék picit pihizni is!
Eszti,
azt a szürkét vettétek meg? Ott a Soroksárin? Hú, gratulálok!!!! Mi meg elhoztuk a kiságyat, komódot, matracot. Még nem rakjuk össze csak a kkomódot, hogy arra meg tudja csinálni a pelenkázó részt az asztalos.
Anita,
jó sütés-főzést mára!
Csema,
jó, hogy otthon vagy megint! Vigyázz magatokra!
Üdv Indianyunak itt!
Puszi:
Angi
27+2
angi79

Tünde! Köszönjük a sok képet, nagyon jók lettekKép

Nicika! Nekem is annyira furcsa, hogy csak 1,5 kg-t híztál, de nagyon ügyi vagy!Kép

Szia Angi! De jó, hogy már hazavittétek a bababútorokatKép Olyan 2 hét múlva mi is megrendeljükKépTegnap előtt turiztam Boti kiscipőjéhez egy kiskabátot, amúgy tök véletlenül, csak itthon vettem észre: világos barna kord bársony, nagyon vagiKép Köszi a jókívánságokat, lassan hozzá is kezdekKép

Eszti! Melyik nap mentek 4D-re? Remélem, hozod majd az adatokat, és sikerül jó képeket csinálni BencérőlKép

Vok! Neked aztán tényleg mozgalmas napod volt! Valamikor pihenj isKép

Nancsi! Drukkolunk a lakáshoz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, lemaradt:

Anita és Botond (25+1)

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="ff0000"><font size="+1"><font face="Bradley Hand ITC"> Jóóó reggelt Vietnááám!Kép

Szóval! 2 napi lemaradás pótlása, bocsi a kisregényért előre is, és a kacifántos betűkért (akinél láccik) Kép:

Király volt a tali! Csináljunk még! KépKépKépKépKépKép
Olyan jó volt személyesen is megismerni Benneteket.Kép
Én meg annyira szégyellem magam.Kép Nem vittem a sarokszelvényeket.Kép De ha kell valakinek (mindhárom), akkor dobjon egy címet, és esküszöm, elküldöm postán! A fényképezőt is itthon felejtettem.Kép Mert annyi agyam van, mint egy marék döglött pillangónak.Kép
De cserébe csináltam egy oldalt a képeknek.Kép Nicika már be is tette a táblába a linket. De ide is beírom, hátha valaki nem látta: KATT IDE! Elvileg a minden kép benne van, amiket ide betettetek. Ha van még valakinek szóljon, és hozzácsapom a többihez! Kép

Szelvi!
Azt szerettem volna már megkérdezni, h neked nincs egy fiú tesód, Akit Jánosnak hívnak? Iszonyat hasonlítasz az egyik ismerősömre, vagyis egymásra nagyon hasonlítotok.

Gyezsu!
Kata lánykád nagyon tündibündi! Asszem, h baby_part2-nek kislányt szeretnék, de most Alexomnak is iszonyat örülök!

Ildi!
Grat utólag is félidőhöz! Kár, h nem beszélgettünk a talin.Kép De majd legközelebb! Kép
Remélem Levi jobban van!
Kira, h lehet anyakönyveztetni az Emilit. Nagyon szép nevet választottatok a kiscsajodnak.Kép
Olivér nagyon kis zsivány azon a képen, amit feltettél.Kép Nagyon helyes.Kép

Anita!
Örülök, h rendben haza értetek a taliról.Kép

Annácska!
Igazat megvallva, nem ismertelek meg, de aztán a Lyly felvilágosított, h Te vagy Annácska. Valahogy a képen máshogyan nézel ki, ami a profilodban van.Kép Mikori az a kép?

Bettiflame!
Jó, h Te is el tudtál jönni a talira. Remek, h minden rendben volt/van a babóval a dokinál!

AVONOSOK!
Nekem ez a cuccom van itthon: Solutions narancsbőr elleni színezett krémzselé lábakra Ezzel kenhetem a pocim? Igaz ez lábakra van, de az van ráírva, h body. Most akkor hova tegyem?Kép

Babetta, Drága!
Jól vagyok anya, no para, csak be lettem sűrűsödve! Kép De köszi, h ennyire aggódsz értem, aranyos vagy! Látom, megint könyhatündérke vagy!. Gyümölcscentrifugám van nekem is, de nem nagyon használtam, az a TV shoppos Vitál bigyó. Écsanyámtól kaptam, h kell az unokájának.Kép Majd, akkor betámadlak egy pár recept erejéig! Kép

Katicuska!
Megkaptam a méledet a muzsikával kapcsolatban, válaszolok is rá mingyá! Kép Nehogy azt hidd, h nem, csak havazok. Jézus! Belegondoltam, h mi lenne velem, ha még dolgoznék. Semmire nem lenne időm.Kép

Ági!
Remélem jobban vagy! Reméljük legközelebb, nem jön közbe semmi!

Mamacka!
Örülök, h ott voltál Te is, csak kár, h olyan korán elmentél.

Varrós Csajok!
Asszem azt beszéltük meg, h pénteken akkor varrunk! Nekem eddig úgy fest, h okés. De, ha lakás project lesz, akkor ne haragudjatok meg, ha elmarad. De próbálom úgy szervezni a dolgokat, h a péntekem a Tietek! Kép

Indianyo!
Üdv köztünk! Érezd magad nagyon jól! Nem semmi regénykéket tudsz Te is írni! De ez nem baj! Hajrá! Kép Érdekes az életetek! Kép

Zsuzsófi!
Édes az overál! Kép Nekem nagyon bejött.Kép Pocikád is hatalmas már! Kép Szerintem ne aggódj, h nem elég nagy a babód!Kép

Lyly!
Drukkolok nektek is a ház/lakás projetkhez. Bízom benne, h összejön.

Új lakásosok!
Aki új lakást vett, és hitelre. Nem tudom, h van-e ilyen. Ha van 1,2 milla kp-nk, + a 2,4 szocpol, akkor mennyi sanszunk van, h egy 12 millás lakásra meg is kapjuk a hitelt? Az a vicc, h Bátyámék is újba laknak Gyömrőn, de Õ tűzoltó, és egy csomó államai támogatást, garanciát igénybe vettek, amit csak lehetett, így hozzá nem tudom magunkat hasonlítani.Kép
Bocsánat, h erről beszélek, de kb 2-3 napja nem igazán tudok nyugodtan aludni, mert állandóan az jár az eszembe, h mi van, ha nem kapunk hitelt.Kép Persze a lakást tegnap óta, már képzeletben kifesttettem, burkolatokat is kiválasztottam, és már be is rendeztem. Tegnap már ikeába is bementünk, mert konyhabútor majd kell. (de jó lenne már ott tartani, h meg kell venni!)

Csema!
Örülök, h otthon vagy! Pihizz sokat, és vigyázz magatokra!

Esztipeszti!
Kira, h megvan a kocsitok! Olyat vettél, amilyet szerettél volna, amiről beszéltél, vagy valami teljesen mást?

Zsofy!
Nem gyengén aranyos a Lilla lánykád! Gartula hozzá! Az a rózsaszínszerelés. Nagyon helyes benne! .Kép Nagyon teccik.Kép

Tünde!
Mára már nem is érdekel a temető, h ott van. Mérhetetlenül boldog lennék, ha összejönne a lakás. Tuti bebőgök majd, mert eddig annyira elérhetetlennek tűnt, h valaha lesz lakásunk. Köszike a drukkot!Kép
A Te talis képeid is benne vannak a többi között!
És a kislányod nagyon bájos!Kép

Angi!
Köszike a drukkot a lakáshoz.Kép

Fúúú, tényleg bocs, h állandóan a lakásról beszélek.Kép

Nah, asszem befejezetem, mert ez még Word-ben is 3 és fél oldal lett!Kép
Bocsika, remélem, nem hagytam ki senkit.

Pussz!

Nancsika & Alex 21+6</font></font></font>

Kép

Kép
nancsika

Jó reggelt!!!!
(bár már nincs is olyan reggel, de biztos van,aki csak most ébred)Kép

Nancsi,, tényleg kár, hogy nem beszélgettünk, ez volt az egyetlen hátránya, hogy sokan voltunkKép
Majd legközelebbKép
Levente köszi jobban vanKép
Hitelről nem sok mindent tudok,bár mi is vettünk fel a házhoz, de volt egy lakásunk Pesten , amit eladtunk, meg egy kis kp-nk, meg a két gyerekre a szocpol(a harmadikért meg majd jövőre jóváírják az 1,4 milkótKép )
Így tehát nem tudom, mennyi alaptőke szükséges indulónak.Szerintem banktól is függ.
Dunakeszi jó hely, ott lakik az egyik ismerősünk.

Gyezsu, ti miért akartok elköltözni a mostani helyről??Kicsi a lakás?Az ingatlanosok tényleg szörnyű jutalékot kérnek a munkájukértKép
De legalább örülj neki, hogy hozzátok viszik a vevőketKép

Indianyo, tényleg kalandos az életedKép

Tünde, jók a képek, amiket csináltálKép

Eszti, örülök, hogy megvan a babakocsiKép
Milyen márkájút vettetek?

Babetta, a 8 kiló abszolút nem is látszik rajtad.
És ennyi gyümölcslé(5 liter)mennyi idő alatt fogy el???

Nicika,, 1,5 kiló tényleg nem túl sok, de ha mindketten egészségesek vagytok, akkor ne is foglalkozz vele.Kép

Csema, örülök, hogy kiengedtek, és most meddig lehetsz kint?Vissza kell menned valamikor?

Anita, 2 apa által készített szendvics???KépKép
Váljék egészségedre!!!!Kép
Én tegnap mézespuszit ettem, baracklekvárral töltve, este már vezekeltem ,rendeltem megint cézársalátátKép

Most mennem kell, Olivér rángat, biztos éhes.Kép

Puszi mindenkinek
Ildikó
20+2
vas

Sziasztok!

Tünde, nagyon jók a képek, meg hogy feliratoztad! És végre a lányodról is látunk fotót Kép Gyönyörű! Vágülis mi is hárman vagyunk testvérek, a kisebbik öcsém és én apukámra hasonlítunk (rólam meg is ismerik mindkettőjüket Kép), idősb öcsémet pedig mindig az unokatesóimmal nézték testvérnek, mert ő meg anyukámra hasonlít. Hát - majd meglátjuk Kép

Nancs, szurkolunk nagyon-nagyon!!! Nálunk is alakul a helyzet - párom tegnap este felvetette, hogy nem lehetne-e, hogy most pár évig önálló életünk legyen, és ne a nagymamámmal költözzünk. Na, ezen már nem is dúlom magam, amint a lakáskérdés szóba került (alapvetően miattunk kellene költözni, mert 1,5 szobás, pici a lakás, bár én egy ideig ellennék még benne kér gyerekkel), akkor ezt rögtön megkérdezte a család, na, akkor azt mondtuk, hogy "vállaljuk" a nagyit továbbra is - erre most, hogy már érdeklődők vannak, kezdődjenek a családi tárgyalások, hogy akkor mi legyen a nagyival... Jaj, belegondolni sem akarok!!!!

Titatiról, Pagáról lehet tudni valamit? Olyan régen írtak és a talin sem voltak.

GyeZsu
gyezsu

De figyelmetlen vagyok: Tünde gyönyörű kislány Dorka, köszi róla is a képetKép

Ildi! Köszi, nagyon fincsi volt! Azt mondja, ez a tuti, ebben legalább tudjuk, hogy mi van (mármint, amit mi készítünk)KépKépKép

És Letty is régen írt, Bartika, Lingelera,Maminti, Medike, meg még vannak egy páran...

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Még valami!

Szilvi (Szisz) v ha van más Szilvi is! BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Világszép kismamák!

Olyan nagyon-nagyon drágák vagytok, köszönet a sok írásért! Igyekszem mindenkinek névreszólóan válaszolni, még egyszer (sokadszor) elnézést, ha kimaradna egy-egy név említése)

Lyly,
Tényleg komolyan gondoltam a meghívást Kép ja, és mindannyiótokat szívesen látlak majd, ha egyszer lesz egy falakkal körülhatárolt hely, ami a miénkKép vicces lenne mondjuk, ha egyszerre jó sokan megjelennétek gyerekestül az ajtóban Kép de jó is lenne!
Az írásról csak annyit, hogy a férjem állandóan azért nyüstöl, menjek el újságíró-tudósítónak ahelyett, hogy mindenféle hajléktalanokat tanítok írni-olvasni vagy kötni vagy számítógépet kezelni, ingyen (a nyelvekről nem is beszélve, Agrában az összes évfolyamtársam tudott két szót magyarul: bunkó (ezt olaszul lehet aztán nemek szerint is ragozni: bunca, bunche, bunchi) no meg a majom, amiből volt nekünk 3 is a konyha tetején) A probléma csak ott van, hogy én nagyon belelkesedem az olvasás-írás közben, és egyrészt össze-vissza gépelek, mert gyorsan akarok mindent leírni, ami az eszembe szalad, aztán időnként elfelejtem kijavítani (pedig hogy utálom, ha egy újságban ilyenek vannak!), a másik pedig a személyes érintettségem. Én nagyon erősen belemegyek érzelmileg minden ügybe, az újságíró meg ugye tárgyilagos (kellene legyen) De szívesen fogadom ötleteidet, jó móka lenne!

Nicika,
Köszönöm szépen! Én is nagyon örülök Nektek, hogy vagytok, ilyen klasszul, és ilyen sok jót és szépet olvasok tőletek-rólatok!
Az ultrahangok szerint biztos, hogy csak egy van, de valahogy én mégis kételkedem... persze így felülről sokkal nagyobbnak látszik a pocak, mint egyébként (no cipelve isKép

Katicuska,
Sok erőt küldök! Nekem ezek külön-külön is nehezen mentek, emlékszem szakdolgozatírás közben állandóan a juxtapozícióról meg perspektívákról álmodtam (gyerekrajzokról írtam), ráadásul még kilátásban sem volt babóca. Szóval sok ember helyett teljesítesz, dolgozó-tanuló sorstársaiddal együtt Kép
Férj... Hát igen, egyelőre a napi betevő a kérdés, meg a tető a fejünk felett, meg az én vízumom, úgyhogy ő nem tud jönni, sajnos. És hát én meg nem akarom kihagyni őt a pocaksimogatás meg együttszülés öröméből, úgyhogy marad az ima meg a rossz gondolatok elhessegetése és a kint szülés. Viszont veszekedni a yahoo!-n is tudunk online Kép

Ágiboszi,
Ez a történet annyira jó, kár, hogy elfelejtjük, amikor megszületünk. Köszi a biztatást!
Elméletileg tudok kint is netezni, ha befizetjük a telefonszámlátKépMondjuk Indiában minden sarkon van egy internet-kávézó (vajon miért hívják így őket, sehol egy kávé) és olcsó is, kb.50 ft egy óra. Szóval mindenképpen vonalban maradok, most már kezdek babanet-függő lenni Kép

Varrás-és kötés-horgolás-fúrás-faragás ügyben én is szívesen segítek: teljesen kezdőknek is tudok örömet okozó könnyű dolgokat mutatni (például hogy lehet egy egyszerű téglapnyi kötött vagy rongyoszsákban talált anyagból állatkákat készíteni, így biztosan azok a mamócák is tudnának valamit alkotni, akik azt hiszik, hogy semmihez sem értenek (brrr.. állami oktatás)

Tünde,
Ez a lány egy szupermodell! Hol van hozzá képest a Claudia Schiffer!!!
A találkozós fotókban hosszan gyönyörködtem, képzelem, micsoda nagy élmény lehettetek a teázó közönségének Kép

Tudod, félelemre nincs azért túl sok ok (többnyire), bár az autóban ülve én is hangtalanul sikoltozom, meg hadonászok össze-vissza, annyira félelmetes az ottani közlekedási morál, de azért a nagyvárosokban ott is lehet európai módon élni, ha van pízmag Kép No és abban a városban, ahol én élek mindig süt a nap - kivéve az itthoni nyárral egyidőben tomboló monszunról, amikor állandóan nyirkos-borús brrr. De mondjuk a babavárással együtt nő az én paranoid hajlamom is.

Vok,
Kitartás az van , mondjuk közben sokat anyázom Kép
Neked honnan ez a név? Bocs, ha már írtad, valahogy elkerülte a figyelmemet.
Te, Eszter! Szerintem azért jutott eszedbe az illető volt kollégád, mert én vagyok az! Vagy nem? Kép Legalábbis nekem is volt egy Eszter nevű kollégám, aki látszatra Te vagy! Szóval ha azt mondom, hogy személyhívó meg piackutatás, akkor arról vajon mi jut eszedbe???? KépKépKép

Köszi Mamacka az infot is meg a jókívánságokat! Neked is hasonló sok kitartást és örömet!

Zsofy,
Most már értem, miért öltöztetik a mamák rózsaszínbe a kislányokat, egy ilyen csillagszemő babócának pont ez a szín való, főleg, ha LILI az illető hölgyemény. Gratula hozzá!

Igen, az élet egészen különleges ott, de azért van jó oldala is (no jó, most, így babavárás meg hajléktalankodás közben éppen a sötétebbet látom, de azért nem mindig van ez így). Például az indiai ember mindent elsöprő örömre való képessége. Mindig, mindenben megtalálják az ünnepelnivalót (mondjuk olyankor zeng a ház, no meg máskor is többnyire Kép
És a napsütés, amiből itthon olyan kevés van!!! Meg az elefántok Kép
Az utazók törvényszerűen elkapnak minden nyavalyát, mert a levegő is elképesztően szennyezett, de ez pszichés is egyébként (a tudatalatti az igékre koncentrál, így a nem leszek beteg és a beteg leszek között neki nincs túl sok különbség), ott élve nekem soha semmi bajom a gyomrommal, pedig már régóta nem fertőtlenítek semmit, és amikor nem várok gyereket, akkor iszom azért vizet a csapból is. Szóval nem ez a része a nehéz, bár egy indiai étterem konyhájába ne akarj bemenni, mert utána feltétlenül 40 napos böjtbe kezdenélKép
Igen, babóca erős lesz, 1. mert én így akarom, 2. mert nincs más választása, sok-sok finom tejecskét kap majd Kép no meg nem terheljük agyon semmiféle kemikáliával, legalábbis én erre esküszöm.

Anita, köszönöm Kép
Meg azt is, hogy a szájmenésem örömet okoz Kép

Babetta,
Köszike! Nekem is nagyon érdekes, meg hihetetlen is.Még nem tudom, meddig maradok, legalább 2-3 hétig biztosan, mert vízum- és lakásügyben nincs előrelépés Kép Talán a karácsonyt már kint ünnepeljük valami akácágakból kötözött karácsonyfávalKép a 30 fokos napsütésbenKép
A férjuramról tudok berakni, meg magaról is valamit (nem együtt sajnos, nincs szkennerem meg semmiféle digitális kütyüm se, pedig van egy jó kis elefántos képünk), pocakom meg bele se férne Kép

Csema,

Szóval Neked is Szófi! Hát nekem is, remélem Kép Még nem döntöttük el, hogy Sophia vagy Sophie néven legyen anyakönyvezve, de úgyis a bölcsesség a lényeg!!! KépKépKépA Szófiát nem tudnák kiejteni Indiában.

Nagyon sok türelmet és kitartást kívánok Neked az ágybanfekvő várakozáshoz!

Nancsika,

Szívesen&Kép Hát még a maihoz mit szólsz majd, ez is 3 oldal lett Kép

Esztipeszti,
Nagyon köszi KépKépKép

A kultúra, az tényleg érdekes, de én is inkább választanám a magyarországi szürkébb hétköznapokat. No de sebaj, teher alatt nő a pálma! Legalább a gyereke(i)m megtanul(nak) elviselni/elfogadni mindenféle embert és kultúrát!

No, valószínűleg ezzel a levéllel be is telik egy egész oldal. További szép vasárnapot, sok erőt a tanuláshoz/munkához/szexhez (vagy annak hiányáhozKép

Vikó

ilyen vagyok most - webkamerán keresztül}

indianyo

Kép

indianyo

Kép

indianyo

<font color="0077aa">Szia Anita,
gratula a jó turizáshoz! Vagány lesz Boti! Találtam én is pénteken lányos babacipőt, de még nem vettem meg. Kép
Szisz,
boldog névnapot!
Titati,
merre jársz? Jól vagytok? Sajnáltuk, hogy nem voltál ott pénteken. Kép
Nancsi,
szerintem van sanszotok rá! Van a neten egy hitelkalkulátor. És érdemes elmenni jó pár bankba. A deviza alapú hitelt is át lehet gondolni. Sajnos jó sok utána járás, de megéri!!!! Kép
Puszi.
Angi és Lidi 27+2</font>
angi79

Angi! Hogyhogy kórházba utalt volna a 1.5kg miatt?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Csema: üdv a fedélzeten Kép Remélem, most hosszabb kimenő van Kép

Nancsika: drukkkolok a házhoz!

Nicika: hízáshoz csak annyit, hogy vigyázz, nehogy a végére túlfogyj, és emiatt ne legyen erőd a szüléshez, szoptatáshoz... Mert azért ez már igazából fogyás.

VIko: üdv itt Kép

Tegnap este fájt a fogam veszettül. Hétfőn fogorvosnál nyitok Kép

cory 22+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Angi, annak a hitelkalkulátornak meg tudnád adni az elérhetőségét? Csak úgy kiváncsiságból. Nem akarok hitelt felvenni!!! Kép

Egyébként egyedül vagyok itthon, férj fociedzésen, gyerek nagyszülőknél, de párom ezzel a tegnap esti mondatával úgy beindította az agyam, hogy hiába nem akartam vele foglalkozni, mostanáig tartott, amíg kiírtam magamból - nem tudom, nekem az írás mindig segít. Remélem, most már vissza tudom állítani magam a tanulásra Kép

Vikó, én újságíró (is) vagyok - persze szigorúan önkéntesként Kép Egy budapesti közösségi rádiónál, a Civil Rádiónál dolgozom (www.civilradio.hu) szerkesztő-műsorvezetőként - mostanában inkább szerkesztőként Kép Szerintem nem kell feltétlenül tárgyilagosnak lenni egy újságírónak, az a médiumtól és a műfajtól függ. Nem hiszem, hogy neked politikai tudósításokhoz lenne affinitásod. De a szociális problémákról pl. mért ne írhatnál? Csak annyi az elvárás, hogy körültekintően járj el, de az szerintem egy ilyen cikkben-tudósításban-interjúban stb. nem elvárás, hogy ne kötelezd el magad valami mellett - ezt nem is lehet megvalósítani. Szóval ha megvan benned az a törekvés, hogy az igazat mutasd be, ennek utána is járj, körüljárd a témát, ne egyoldalúan mutasd be, akkor nyugodtan lehetsz lelkileg is érintett a témában - és szerintem vannak olyan újságok, rádiók, akik kifejezetten erre lennének vevők. Hogy ez téged lelkileg mennyire visel meg, azt neked kell tudnod - és hát szerintem ez sem a meggazdagodás útja Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Indianyo, még nem is üdvözöltelekKép Nem lennék a helyedben a kintszülés miatt, én attól is rettegek, hogy valószínüleg majd Pesten kell szülnömKép Annyira szeretem az orvosomat....

Tényleg lányok! Van Pesten olyan kórház, ami
-bababarát
-kint lehet a baba éjjel nappal
-nem tömik tápszerrel az engedélyem nélkül
-bejöhet apa is, és Bence is látogatni?
-jah és lehessen edával szülni, ha én úgy akaromKép

Előre is köszi a válaszokatKép

Nagyon jók a taliképek, írigykedem is miattuk ezerrel, de hát ez van.

Nekem az orvosom megtiltotta az utazást, így nem tudok elmenni a bőrzés 4D-re. Ha kell vkinek a kupon, szívesen elküldöm postán!
Nagyon nem sajnálom, mert Tündinek köszönhetően így is eljuthatok megnézni a csöppötKép Puszi érteKép

Csak a babakocsinkkal nem tudom mi lesz, mert látatlanban nem merem megvenniKép

Na lépek reggelizniKépKépKépKépKép Na igen én most keltemKép

Pusz
Zsu
22+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: szerintem ez leginkább a MÁV-ra igaz. Mármint amiket írsz. Bár sajnos a bababarátsággal vannak gondok. Az Istvánról nem tudom, hogy bemehetnek-e a látogatók vagy sem. A MÁV-ban a szobába nem, de a látogató folyosóra nyílnak a szobák.

cory
Budapest

Hát igen, ez a látogatás dolog érdekes... Én ezt is meg akarom majd beszélni az orvosommal. Végülis amikor Kata született, akkor is voltak bent az unokatesók, mondjuk látogatási tilalom volt éppen influenza miatt, úgyhogy mindenkihez úgy tudtam kimenni, hogy a folyósó végére kitoltam a gyereket, ők meg az előtérbe nyíló ajtó túloldaláról csodálták. Egyébként Kistarcsán az első három feltétel teljesül, az EDÁt pedig előre le kell beszélni, mert az azért nem olyan automatikus, a látogatást meg majd én is megkérdezem. (EDA-ban nem vagyok érintett, de a szülőszobalátogatásokon úgy láttam, többen szültek EDAval.)

Tényleg, két- és többgyerekesek, hogy volt a nagyobb(ak) látogatása, amikor a pici született? Vagy jobb, ha a kórházba nem is jön, majd csak otthon találkozunk? Tényleg, azt is meg akarom kérdezni, hogy lehet-e hamarabb szabadulni a szokásosnál. Erről majd a gyerekorvost is megkérdezem, mert akkor neki kell felelősséget vállalni. (Nekünk meg kb. mindegy, hogy a gyerekorvosnak adunk pénzt, vagy a kórházi szobára).

GyeZsu
gyezsu

Cory, köszi! Nekem az István annyiból lenne jó hogy ott dolgozik a sógorom, így lenne egy kis protekcióm....

Így ha van vkinek róla infója, azt is megköszönnémKép

GyeZsu, én se feltétlen akartam Edával szülni Bencét, mégis kellett. Most úgy vagyok vele, hogy nem akarok edával szülni, de ha kell akor lehessen.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kedves Zsuzsófi!
Én se lennék a helyemben KépKépKép
Nekem minden barátném azt mondja, hogy igazából a szülésznő a lényeg, mert az orvos csak akkor avatkozik be, ha gáz van. Neked erről milyen tapasztalataid vannak?
Én most valami nagyon butát kérdezek, de nagy levegőt veszek: mi az az EDA?
Ha még nem jelentkezett senki a kuponodért, én szívesen... még úgyse voltam ilyen csodafilmezésen, csak a mezein.

Gyezsu Kép
Sejtettem én ezt az újságíró-dolgot nálad Kép Köszönöm az útmutatást, sokat segítettél. Így már kevesebb a kétség bennem.
Sok sikert a lakáshoz!

További szép vasárnapot!

V.

indianyo

Lányok, nekem is megvannak ám még a sarokszelvények! Vittem is a talira, de nem nagyon kapkodtak érte! Szóval, akinek szüksége van rá, kilátogatna a börzére és UH-zna egyet, írja a címét, és küldöm!

Vikó! Az EDA:epidurális (gerincközeli) érzéstelenítő
"A gerincvelő burkai és a gerinccsatorna fala között elhelyezkedő térbe érzéstelenítés céljából gyógyszereket szoktak befecskendezni. Ezt orvosi szakkifejezéssel epidurális vagy kaudális érzéstelenítésnek nevezik."

Pussz: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vikó, itt van két link az eda-ról:
(másnéven epidurális érzéstelenítés)

www.babanet.hu/faq/szul01.php

www.holgyforum.hu/csalad.asp?newsid=12576

Ildikó
vas

aha, értem már, ez az epidurális érzéstelenítés. hiába, én még az örömködésnél tartok, a fájdalomcsillapítás majd csak később lesz napirenden...

Elekzdtem összerendezgetni a házi kisokos gyűjteményemet, ami hasznos receptekből(pl. befőzés, kenyérsütés mustárkészítés stb.), címekből, zöld- és vegyszermentes(ebb) praktikákból áll, esetleg közösen alakíthatnánk. Nekem nincs WEB-oldalam, ahová feltehetném, így csak e-mail-ben tudnám küldeni a meglévőt kívánságra. Egyelőre 15 oldal, de még baba-dolgok nincsenek is benne, csak zöld- és recept oldalak...
Mivel nekem most sok az időm - szívesen kiegészítem bármivel, amit jónak láttok beletenni. Képeket, linkeket, megjegyzéseket is szívesen fogadok.

Sziasztok!

vikó

indianyo

Anita, milyen lett a süti????KépKép

Zsu, én csak a Szabolcs utcai klinikát ismerem, meg a szt.imrét, de 100%-osan egyik se felel meg a kívánságaidnak.
Szt.Imre annyiban kivétel, hogy nincs látogatás a kórteremben.A többi feltétel adottKép

A többi kórházat nem ismeremKép

ildikó
vas

Anita és Vas! Köszönöm, gyorsak vagytok! Az a jó, hogy valaki mindig résen van ezen az oldalon közületek, és eligazít a tévelygéseimbenKép

Én nem tudom ezt a sarokszelvény-dolgot se, de a börze és UH említésére jelentkezésre áll a kezem! Hová küldjem a címet? ide? Vagy e-mail-címre?

Téli depresszióellenes napocskákat kívánok!

Vikó

ui. akkor még egyszer: ne hagyjatok ki a szabás-varrásból lécciiiii! és küldjetek hozzászólást a házi kisokos témámhoz! Kép

indianyo

Ildi! Nagyon frankó lett, meg sem bírok moccani, úgy beebédeltemKép
Levente jobban van? Olivér nem lett beteg?

Zsu, tudod, sajna én nem tudok segíteni pesti kórház-ügyben!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Tünde
Mi az istent tudsz csinálni 00.30-kor én már 21.00-kor alszom. Nagyon helyes Dorina gondolom ő a kisebb. És rád hasonlít.
Nekem bosch gépem van, anyumnak van olyan TV shopos ő mondjuk 35 ezerért vette.
A nővérem már 20 ezerért. Én is 20 ezerért vettem a Médiába fele akkora mint a TV shopos és ugyan annyi mennyiségből csináltunk nekik 5liter lett nekem 5.75 majdnem 1 literrel több.

Gyezsu
Nem ég a gyomrom szerencsére.

Szóval nekünk az 5 liter 3-4 napig elég.Nem romlik meg ,mert minden üveget tele töltök, így nem kap levegőt így sokáig jó marad .Na persze nem 2 hétig de 5 napig biztos. Ha félig van az üveg akkor 2 napot kibír.

Cory
Hajrá a fogorvoshoz! Én nagyon utálom, pedig nekem is menni kéne valamikor.

Eszti hol a kép majd megesz a kíváncsiság, hogy milyen a babakocsi!!!!

Angi
Lassan már mindenetek meglesz irigyelek ,én még nem mertem venni semmit,de ha kész lesz a gyerekszoba neki indulunk mi is.

Nancsi
Még egyszer ne írj ilyen nagybetűvel, mert utána majd kifolyt a szemem hogy a többit elolvassam. Megis néztem hogy összementek a betűk. Hitelhez nem tudok hozzá szólni sajnos, de megy a drukk, hogy sikerüljön.

Zsuzsófi
Jó nagy pocid van már,és nagyon aranyos az overáll.

Ildi
Köszi a bókot , a mai ebéd és tejberizs után már lehet hogy 10 kilót kell majd mondanom.

Babetta és Levi 24+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Zsuzsófi, azért írtam, hogy Kistarcsán nem működik az a tudomásom szerint, hogy egyszer csak azt mondod szülés közben, hogy kérsz EDA-t, és akkor adnak, hanem előre tisztázni kell, mert a szülészetnek nincs saját aneszteziológusa (remélem, pontos infókat írtam...)

Vikó, az Életmód témában van egy Környezettudatos mama topik, meg Hordókendő topik, a Gyereknevelésben pedig Pelenka: melyiket válasszam? Ezekben sok gyerekkel kapcsolatos "zöld" dolgot találsz.

Na, rohanok.

GyeZsu
gyezsu

Zsuzsófi,
a Péterfy ilyen, de 14 év alatt nem lehet bevinni a kicsiket. Mondjuk véleményem szerint, egyik kórházba se mehetnek be. Ha az Istvánban van a sógorod, akkor érdemes oda menni. Esetleg olvass bele az itteni Istvános fórumba.
Anita,
egészségetekre! Kép
Gyezsu,
sajnos nem tudom már, hogy hol találtam anno. De keresőprogramba beírva biztos megleled.
angi79

Szia Babetta!

Már hiányoltalak, kíváncsi voltam, mi finomat főztélKép Én is csináltam és ettem ma tejberizst (IS)!Kép Szerintem már nekem sem 5 kg, az az 5kg, de rá sem merek állni a mérlegre! Majd csütörtökön, a dokinál legfeljebb lefordulok a mérlegrőlKép

Cory! Elkerülte a figyelmemet, hogy fogorvoshoz mész! Kitartás hozzá!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi! KösziKép Mikor megy az asztalos? Szép a komód?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Gyezsu: hozzám bejött anno Balu minden nap a kórházba. Másképp nem is bírtam volna ki. MInden nap mellre tettem. Ezen múlt,hogy szépen beindult a tej. Most is mindenképpen szeretném, hogy bejöjjenek hozzám.

Mondjuk látogatás-ügyben én örülök, hogy nem lehet a Szent Imrében a szobába bemenni a látogatóknak. Sőt, ott a folyosóra se lehet bemenni. De engem ez megnyugtat.

cory 22+3

cory
Budapest

Most néztem a táblát, és 23-an nem jelentkeztek mostanában. Hol vagytok lányok?

Anita
Főztem ám finom gesztenyét is .Szereti valaki?

Nicika
Van már IKEÁS hálód?

Nancsi
A képeket nem tudom megnézni ,mert ahogy betölti az egyiket, már tölti a másikat. Hogy lehet lelassítani?

Mamacka
Még a te képeid hiányoznak!!!

Vikó
Ha lesz varrás ,kötés nem hagyunk ki ne félj.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Először is köszi a kép és Dorina dícséreteket Mindenkinek!

Nancsi: Mi a Takarékszövetkezetnél vettünk fel 4 éve hitelt, velünk senki nem állt szóba, csak ők.
Dunakeszin a Fő úton van, pont ott, ahol a lakóparkhoz kell kanyarodni.

Zsuzsófy: Az Istvánba be lehet vinni a gyereket is látogatni, nincs tápszer, csak szopi éjjel nappal. Az EDA-t lehet kérni közben is, de ezt az orvossal kell előre tisztázni.
Ez az István kh szülészet honlapja:

http://www.boldogszuletesert.hu

Gyezsu: Szerintem mindenképpen jó, ha bemegy látogatni Kata, mert akkor nem csak otthon szembesül az új babával. Jó, ha vesztek Neki valamit, amit nagyon szeretne és úgy adjátok oda, hogy "a kisbabától kapja". Lehet, hogy amúgy sem lenne féltékeny, de ez oldja ezt.
Lehet előbb hazajönni, de a házi gyermekorvossal kell megbeszélni, hogy rögtön átvegye a kóháztól a babát (BCG oltás, Sarokszuri stb.) Lehet, hogy úgy is vissza kell menni a babával ellenőrzésre.

Babetta: Este 8-kor megy a nagylány aludni, kb. 1/2 10-kor a kicsi. Utána férjemmel dumálunk, kátyázunk, Tvzünk, társasozunk, másnapra főzök ... Így elmegy az idő rendesen, de azért van, hogy 11-kor ágyba kerülünk Kép

Mindenkinek szép délutánt!

Tünde 27+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lányok! Valaki meg tudja mondani hogy mit kéne tudnia egy Peg Perego Sherpa kocsinak? Vagy a Sherpa nem is a márkája?

KépKép
nicika

Sziasztok!
Indianyó
Üdv itt. Tök érdekes dolgokat mesélsz a kinti életről.

Anita, Angi
Köszönöm a jókívánságokat! Kép

Tünde
Nagyon jók a képek. És tök jó, hogy feliratoztad, különben bajban lennék, hogy kit is látok a képen. Kép A kislányod tündér.

Gyezsu
a Jánosba bejöhet a gyerek látogatni. De jobb is mert így is megviselte Zotyát az a 4 nap amig nem voltam otthon.

Vannak mondjuk olyan kórházak ahol nem mehetnek be a gyerekek. Ilyen pl. a Szabolcs utca (Tünde ha jól emlékszem Te fogsz oda menni ugye?) Látogatási idő után sikerült csak gyereket becsempészni, miután hazament a portás.

Zsuzsófi
István kórházba a kórterembe is bemehetnek a látogatók. A barátnőm tavaly szült ott, egy 5 ágyas szobában volt és azt mondta, hogy szinte egész nap jöttek mentek a látogatók.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, annyi mindent írtatok, hogy képtelenség mindenre reagálni, no meg nem is akarok olyat írni (bár lehet, hogy sikerült) amit előttem már úgyis leírt más. Kép

Szilvi
25+6

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok lányok!

Zsuzsófi, én az Istvánban fogok szülni, és pont azokért, amiket te leírtál. 24 órán keresztül veled van a baba, ha akarod, látogatókat fogadhatsz, sőt, ha az alapítványi szobába mész, a férjed ott is alhat veled. EDA ok, szóval szerintem király hely, tavaly lett felújítva az egész szülészet-nőgyógyászat. Baba-mama barát kórházként emlegetik.

Végül a Peg Peregoból vettük a Veneziát, nagyon tuti kis gép. Ma ki is csomagoltuk, annyira könnyű kezelni, hogy csak na.
Angi, igen, a szürke-sárga kombinációjút vettük a Megatoysban. Király, hogy megvan a bútor! Kép

Képet nem tudok feltenni, max. a modellről, de ilyen színűt még sehol sem láttam.

Babetta, Anita, jókat főztök, jól csináljátok. Mi egész hétvégén anyukáméknál ebédeltünk, el voltunk kényeztetve. Kép

Nicika, nekem van egy PP katalógusom, azokkal a típusokkal, amiket Mo-on forgalmaznak, de ezek között nincs Sherpa. A 1,5 kg tényleg furi, de mivel jól vagytok a babával, ezért gondolom, hogy gond nem nagyon lehet. Keveset eszel vagy úgy mint régen? Vagy többet?
Én annyit, mint előtte, de most sokkal jobban odafigyelek, hogy mit eszem, így is 7 kg jött fel, de nem izgulok. Az augusztusi első kismama gatyám simán rám jön. Viszont a cickóm nőtt egy kosárméretet.....

Nancsika, örülök, hogy jól vagy, és ilyen aktívan! Nagyon szurkolok nektek, hogy sikerüljön a lakás projekt! És a többieknek is! Kép
Nancs, épp ma reggel hallottam, hogy az OTP bevezeti, hogy lehessen lakást lízingelni. Nem kell kezdőtőke, viszont gondolom magasabbak a havi törlesztő részleteket. Nem tudok többet, de ha gondolod, ezt is nézzétek meg. Kép Hajrá!!!

Babetta, milyen gyümicentrifugátok van? Én már többször akartam venni, de sosem tudok választani. Szeretném, ha tényleg sok-sok levet préselne. Kép

Arany gyerekképeket tettetek fel, cukormanók! Kép

És Tünde, köszi a tali képeket, tök jók! Kép

Anita, király, hogy jót turiztál. Én hétvégén anyukáméktól kaptam két rugit, olyan édesek. Ja, és egy kis sapkát, nahát attól beájultam. Kék, piros, zöld színű. Kép Gyűlik a minikollekció! Kép

Pusszancs, megyek vacsizni!

Eszti
Vendég

Sziasztok!

VIKÓ! Ez nem lehet igaz!!!!!! Annyira érzetem, hogy te leszel az, de nem akartalak rögtön letámadni. Komolyan hihetetlen!!!!!!! De örülök neked!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép De jó!!!! KépKépKép
Annyi minden történt veled.... Na jó, velem is, de ennél sokkal-sokkal kevesebb... És csak kijutottál Idiába. Kép
Gutayról jó sokat tudok, meg egyszer láttam az Évit. Te tudsz valakiről valamit? Érdekelne. Kép És milyen rég volt!!!!! Komolyan majdnem 10 éve kezdtem ott.... Durva Kép KépKép Nem is tudom beleönteni az örömömet ebbe a pár sora. Olyan jó nagyon kiabáltottam, hogy te vagy az. Kép A kutyusom nézett is rám, hogy mi bajom van. KépKép
A Vok a KOVács első 3 betűje fordítva. Az Esyről leszoktam, mert túl sokan imserték. Kép

És biztos, hogy kint fogsz szülni? Nem lenne jobb itthon? Mikor mész uhra? Van dokid? Hol laksz most? Jajjjj, annyi faggatós kérdésem lenne még... Kép

Angi!
De jó, hogy megvan a bútor. Kép Tegyél majd fel róla képet, ha összeraktátok. Kép
Nálad mi volt a 7végén? mikor jön anyud? Alig várom a jövő hetet a genetikai uhval. Kezdem viszont egyre jobban azt érzeni, hogy inkább az egészségpénztárra mennék a 4dre, mint tolongani odakint, de azért majd meglátom. Kép Hogy néz ki, jöttök? Lehet, hogy a férjeink is jól kijönnének egymással. Kép Legalább közösen tudnánk nézelődni. Kép

Nancsi:
A színezett krém az lábra van és nem csíkok ellen, hanem cellulitis ellen, ami nem olyan biztos, hogy most jót tenne, mert mindenféle cucc van abban. Azonkívül NAGYON barna lesz tőle a hasad. Akkor már inkább valami jó hidratálót, vagy ilyesmit használj. Kép

Tünde: Olyan éde vagy, hogy mindenhova felírtad a neveket. Kép Édes a lányod nagyon!!!! Egyszer azért majd meséld el, hogy milyen volt az első szülés. AZért lehet, hogy jó, ha a rosszra is felkészülök. Kép

Lányok! Láttam a Pesterzsébeti Auchan külső részben 2 badyt 990ért. Csak ebben a hónapban. Sajna a bolt nevét sikerült elfelejtenem, de megnézem, ha érdekel valakit. Szerintem szépek voltak és jó a minőségük is. Kép És tele volt édes kis cuccokkal az egész bolt. KépKépKépKép

Mikor legyen a következő tali? December elején?

Pusza mindenkinek!

Eszter 18+0

Eszter
Kép
Kép
vok

SziasztoK!

Ha Pesten szülök, az Istvánban fogok szülni, viszont az biztos, hogy ügyeletesnél. Nem fogok pesti tarifát fizetni. Szülésznőt fogadnék, de mire odajutok, már biztos mind foglalt meg, tehát nem tudom megoldani. Erre van vmi jó ötletetek?

Eszti, meg tudnád érdeklődni mennyi az alapítványi szoba? Nem mintha futná rá, de háthaKép

Indianyo, akkor küldd el mélben a címed, és holnap postára is adom!

A mélcímem: schusy@napnet.hu

PuszkaKép

Jah, megvettük az első kariajándékokatKép A keresztanyu már ideadta a pénzt, amit a Bencére szánt, és gyorsan meg is vettem, nehogy elmenjen másra a lóvé... végre van mit dugdosni a kölök előlKép

Zsu
22+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah, majd elfelejtettemKép

MA VAGYUNK 1/4 ÉVES HÁZASOKKépKépKépKépKépKép

Olyan tutiKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok, most sikerült felfognom, hogy Szilvia nap van - én is sok boldog névnapot kívánok a Szilviknek! Zsu, nektek meg boldog negyedéves házassági évfordulót! Kép

Eszter-Vikó, tök jó, hogy így egymásra találtatok Kép

Tünde, jó, hogy még társasoztok a pároddal, miután a gyerekek lefeküdtek! Az én párom olyan hulla már estére, hogy kb. Katával együtt alszik el Kép Most akarom vele megbeszélni, hogy lakásügyben mikor tudunk beszélni, mert ilyen komoly beszélgetésekre aztán végképp nincs idő. Szép kilátások két gyerekre Kép

GyeZsu
gyezsu

Nicika!
Megvettem az IKEÁ-s cuccot, de pénteken már nem jutottam el a postára, holnap viszont feladom.

Vikó!
Nagyon irigyellek, hogy eljutottál Indiába, de főként azért, hogy életed egy részét egy tőlünk oly távol álló kultúrában élheted le. Mindig is vonzott a távolkeketi ill. az afrikai népek kultúrája, az életmódjuk, a hitviláguk stb. Minden vágyam, hogy ne csupán turistaként látogassak el ezen vidékekre, bár sosem utasítanék vissza egy ilyen alkalmat sem. Négy gyerek mellett nem hiszem, hogy valaha is alkalmam adódik egy hosszabb kiruccanásra, de a sors kiszámíthatatlan.
Nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzánk! Soraidat olvasva bennem is rengeteg kérdés felmerült, de "bőbeszédűségednek" köszönhetően a válaszokat is megkaptam.
Ja és biztos mindenki szívesen lát a legközelebbi "varrós" találkozón!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok Lányok!

Hello!
Küldtem neked emilt!

Nancsika!
Nincs fiú tesóm, egy nővérem van, de egyáltalán nem hasonlít rám. Általában a tágabb család lány tagjaira hasonlítok.

Tünde!
Tök jó, hogy feliratoztad a képeket. De hogy én milyen randa vagyok!... Tükörből ezt nem szoktam észrevenni.

Vikó!
Érdekes lehet indiában élni! Én még csak Londonban voltam, de ott is aggódam, hogy ha valami bajom van, akkor mit csinálok majd. Bátor nő vagy!

Most este már tök jól rugdosott a baba! Olyan boldog vagyok!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Ez a kép olyan háromnegyed órája készült. Hát ezért nem tudunk mi esténként kettesben beszélgetni Kép

Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok Kép
Hű mennyit termeltetek a hétvége alatt Kép Nem kis feladat volt visszaolvasni Kép

Csema Kép
Örülök, hogy itthon vagy Kép Pihengess sokat Kép

Vas Kép
Örülök, hogy Levi jobban van Kép
Mintha csak a saját lányom látnám a tejföllel az arcán, Oli nagyon édes Kép

Nancsi Kép
Nem régi a kép, tavasszal készült Kép Majd legközelebb felismersz Kép

Lyly Kép
Nekem jó a péntek, bárhol, bármikor Kép
Holnap megyek veszek én is fonalat Kép Aztán már gyakorolhatunk is hogy nagymama koromra belejöjjek és az onyokáknak köthessek meleg sapit Kép

Babetta Kép
Nagyon felcsigáztad mindenki érdeklődését a gyömölcscentrivel Kép Lehet, hogy én is beszerzek egyett vagy írok a Mikulásnak Kép

Tünde Kép
Nagyon szupik a képek, köszi Kép
Dorina nagyon édi. Hogy van ennyi energiád?
Azért remélem napközben valamikor pihensz Kép

Nici Kép
Azért a végén el ne fogyj!
Lányommal én sem híztam tonnákat, de azért ez tényleg elég kevés. De ha a baba nő rendesen és te is jól vagy, akkor nincs min aggódni Kép

Vikó Kép
Üdv a csapatban, jó pocakosodást Kép
Érdekes életed lehet, kicsit irigykedem is Kép

Szelivi, Szisz Kép
Boldog névnapot neketek Kép

Zsu Kép
Gratula 1/4 évfordulóhoz Kép Remélem sikerül emlékezetessé tenni az estét Kép

Vok Kép
Mikor tudunk összefutni?

Angi Kép
Gratula a bútorhoz Kép Kiváncsi vagyok hogy néz ki Kép Feltétlenül mutasd meg nekünk ha összeraktátok Kép

Esztipeszti Kép
Gratula a babakocsihoz, ügyi vagy Kép
Remélem reggel kegyes lesz velem a forgalom és nem késem le a tornát Kép

Szelivi Kép
Örülök a pocakmocorgásnak Kép Még sok ilyen örömteli estéd lesz Kép

Gyezsu Kép
Nagyon édes a családod Kép Gratula hozzájuk Kép
Legalább van ki altassa Katát és te nyugodtan tudsz netezni, olvasni Kép

Annácska 19+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Annácska!

Hát igen, a fürdés-altatás mostanában a páromé. Én meg most házi feladatot gyártok, referátumra készülök, és néha felfrissülésként bekukkantok - és nagyon örülök az éjszakai baglyoknak Kép Kép Kép Egyébként ez nekem most nagyon bejön, hogy éjszaka tudok dolgozni (vagy kreatívkodni, vagy netezni...), délután meg alszom Katával, ha fáradt vagyok. Te is feltehetnél képet a lányodról Kép

Gyezsu
gyezsu

Jó estét Mindenkinek!
Gondolom már sokan alszotokKép

Szilvi: Boldog névnapot! Bár már inkább tegnapra!
Igen, a Szabolcs u.-ba megyünk, ott nincs csak 17-18között látogatás és 14 éven aluliak nem jöhetnek felKép Azért biztos megoldjuk valahogy, mert nem bírom ki 4-5 napig a csajok nélkül.

Vok: majd elmesélem a szülést, de szerintem priviben. Most mindenkinek pozitív dolgokra van szükség.

Zsu: 9000,- az alapítványi szoba az Istvánban

Szelivi: Mindenki rondának gondolja magát, ha képet lát magáról. A párod biztos nemhiába téged választottKépKép

Gyezsu: Édes a családod! Nálunk Apa fürdeti Dorinát és néha ő is bealszik utána vele. Én meg várom, hogy kijöjjön a szobából, de hiábaKép

Annácska: Délután Dorina 3 órát alszik, ha fáradt vagyok, akkor alszom vele. Este egyszerűen nem vagyok álmos, reggel 10 körül kelünk. Kicsit el van tolódva a napom.

Tünde 27+3(4)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt,

Vok,
micsoda egymásra találás van itt. Kép Ma már megtudod az AFP eredményét. Igaz? Köszi, a hétvége jó volt. Szombaton még elmentünk az Ikeába, de borzalmasan sokan voltak. Tiszta karácsonyi láz van. Na, ezt Lidi utálja, így jól bekeményíti a pocakom. Feri vasárnap összerakta a kiságyat. Szenvedett vele rendesen mire sikerült. DE szép lett. Majd akkor fényképezem le, ha kész lesz az egész szoba. Kép
A babaruhabörzén még gondolkodom, mert mint írtam nem bírjuk a tömeget, apa se...
Annácska,
majd lesz kép.
Zsu,
gratula a negyed évhez!
Tünde,
nem 10 ezer az Istvánban az alapítványi szoba? A szomszédom nekem ennyit mondott, ő ott fog decemberben szülni. És csak 3 van belőle. Persze nem esküszöm meg erre.
Bori,
hogy vannak a lányok?
Eszti,
de kedvesek a szüleid. Látom várják már nagyon Bencét! Kép Még egyszer gratula a vásárhoz!!!!

Puszi.
Angi
27+3
angi79

Sziasztok!
Ez egy életjel részemről... Még ne olvastam vissza....Bocsi, hogy így eltűntem, de a múlt hetem katasztrofális volt Kép Hét elején depi, aztán fáradtság miatt pocakfeszülés és keményedés 2 napig, aztán csütörtökön meg egy családtag borított ki a fenyegetésével (pocaklakóra irányult, átkokat szórt Kép), ha nem hallottam volna a saját fülemel, el se hittem volna Kép
Nagyon sajnálom, hogy a csütörtöki taliról lemaradtam Kép De remélem lesz még máskor is, és oda akármi is lesz elmegyek! Kép
Na de ma megpróbálok "új életet kezdeni". Most igyekszem újra bekapcsolódni közétek...

Titati 28+4
titati

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?