Sziasztok!
Hát úgy fest, hogy ez a heti 1 alkalom Netezés műkszik.
Mino! Drága!
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy felhívtál!!!!!!!!!! Annyira jólesett, hogy azt el sem tudom mondani! Apát puhítom, és olyan egyességre jutottunk, hogy ha mindent megvettünk a lakásba, ami hiányzik (konyhabútor, függönyök, szőnyegek, egyéb apróságok), akkor semmi akadálya. Bálcsikának, és persze minden Lurkónak puszi a hasára.
Syg! Loviról, Lovira költöztünk. Ráadásul csak egy lpházzal arrébb. 2szobásból 2.5 szobásba. Tejcsiből már csak kevéske van. De ha megnyomom a bimbót, azért még párat spriccel. Zsombi cirmó viszont nagyokat kacag ha a szájához teszem a mellemet. Esze ágába sincs rákapni. Ha be is veszi a szájába, akkor is csak vigyorog, és gyorsba kilöki. Próbáltam már azt is, hogy belespricceltem a szájába tejcsit, de semmi, meg azt is, hogy amikor nagyon éhes, akkor kínáltam, de teljes a kudarc. És ha ő nem partner, akkor gondolom hogy a homeos szerekkel sem érek el semmit, mert csak az tudná még plusszba beindítani , ha szopizna. Ugye????
A pm-re kaptam gyógyszert. Állítólag nem megy át a tejbe, de én azért félek. Vagy ezt tutira tudják. Mondtam is MInonak, hogy felhívom a homeos dr.nőt, hátha tud segíteni. Olvastam, hogy Leona egyedül elszundizott. Egyre ügyesebb lesz! Gratula!!!Nálatok tejcsi megy még????????? És hogy sétáltok? Kendő vagy babakocsi?
Linácska!
Most nézem a táblázatot! Hiszen te már hamarosan szülsz! Gondolok rád. Ügyes legyél. Mire lesz Internetem, addigra már Lilike fotójában is gyönyörködhetek.
Köszönöm mindenkinek az e-mailokat. Nagyon jól esik, hogy nem felejtettetek el.
Sam! Mail ment!
Annyira gáz, hogy ilyen ritkán tudok jönni. Nem is tudok igazán bekapcsolódni a beszélgetésbe. Mire nagyjából visszaolvasok, meg megírom a fentieket, már mennem is kell. És az, hogy mikor jövök, bizonytalan. Na majd ha lesz otthon.............................
Puszi mindenkinek!!!