Új privát üzeneted érkezett!

Syg, Seriff
EZeket a kombikat én is nagyon csiptem, amikor a gyerek egész melkasa kint volt. Kép Kép Aztán rájöttem és csak olyanokat vettem ami hátul egy kapccsal kapcsolodott.

Kob,
Kamilla is nagyon aranyos lehet a kis dumáival. És a "ragzás" más nagyon ügyesen megy neki.Kép Okos kislány.

Sam,
Hú, az nem kevés. A baj a nyomtatással van. Mi itthon most nem tudunk nyomtatni a munkahelyén pedig ennyit nem tud kinyomtatni, az árát meg nagyon megkérik.
A férjem az Alföldnél lévő kis mini Nyomdát szokta ajánlani. vagy megkérdezem a kész naptár készitő programokról.

KépKép
KépKép
nana09

syg!köszi.a záró a magyaráazat...kis ironista

KépKép
KépKép
bepa77

Ujabb kérdés!

Itt a korházban átnézik Uh-val a babókat mielött kiengednek a korházból?? Danit Cegléden alaposan átnézték és a dokibácsink nagyon örült. mondta ha kméten szültem volna ot nem nézik át.

KépKép
KépKép
nana09

Kob,persze,gyertek csak bátran, itthon leszünk!Megvan a jegy, a táskámban,ne feledd,ha én piilanatnyi lányos zavaromban nem tudnám.Kép

Roz,nekünk sajna novemberben minden hétvégén program van, meg decemberben is az első kettőn.

Syg,a dekoltázsra gondoltam igen, az már majdnem ciciKép.Sztem észreveszi ezt is, de most vhogy nem bezzegelnekKép. Zokni, még öltözés közben voltunk, azért nincs rajta, de nálunk sajna eléggé csúszik a kő, mondjuk ott nem is áll fel, meg visszaterelem a szőnyegreKép.

Bepa, erkély,terasz?Jól betakarod,és már szundikálhat is!KépBár mi elmentünk a boltig meg vissza,de ez elég is volt nekem mára.

Kép
seriff

Nana,itt nem.

Kép
seriff

Nana!
Nagyon jó lenne ha tudna a párod mondani valami kiinduló pontot.
A nyomtatás nem gond mert Tamásnak van ismije aki meg tudja csinálni a nyomtatást és a laminálást.Előre is köszi a segítséget.

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!
Tyű a mindenit!Titeket követni, na az a nem semmi.Vissza se tudtam még mindent olvasni.
Seriff mi csak ámulunk és bámulunk.Nem semmi kis csajod van.Gratulálunk.Nagyon ügyi!Kép
Lina mikor én voltam a babás szobában, akkor kb. a 3.-ik napon megszüntették a közös anyatejet, de nem mondtak semmit. Csak tápi volt meg tea.De ha így visszagondolok, biztos történhetett vmi, mert egyik nap a szobánkból is ki kellett mindent pakolni, a gyerekeket is felvitték, és lefertőtlenítették az egészet, de nem csak a mi szobánkat, hanem az összeset.Mondjuk én a tápit x-tem be lillának, mert nem szívesen adattam volna neki idegenek tejét.De aztán erre sem volt szükség, mert éjjel is lehozták szopizni.Volt egy aranyos nővérke, és ő elintézte.Én csak azért nem kértem azt mint Syg., hogy csak az én tejemet kapja, mert nem tudtam, hogy ez lehetséges.Nekem azt mondták, hogy éjjel nem hozzák le a gyereket,úgyhogy amíg nincs annyi tejem, hogy tudjak leadni,akkor marad a tápszer v. a közös tejcsi.De látod ez nem így működik, és igenis amihez jogod van, ahhoz jogod van.A második babánál már én is okosabb leszek.Egyébként utolsó nap mikor már jöttünk hazafelé, felvitték még Lillát megvizsgálni.A nővérkével küldtem fel a lefejt tejemből, mert már kajcsi idő volt.Jó soká hozták Vissza Lillát, és kérdeztem a nővért, hogy megette a tejcsit?Õ mondta, hogy igen.Aztán a gyerek üvöltött,rátettem a cicire, és úgy evett, mint akit éheztettek.Szóval erről ennyit.Nincs rá semmi bisztosíték, hogy amit lefejsz,azt este oda is adják neki.Az a biztos csak ha lehozzák és te megszoptatod.
Hoppá, úgy hallom ébredezik az őrmester.Majd még jövünk. Puszi nmindenkinek
Pedig annyi mindent akartam írni... Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ok, Sam megkérdezek mindent. Kép De az bizti nyomtatni csak ugy lehet (ha eltudja vállalni a férjem) hogy az adott szerkesztő program fel legyen telepitve a gépre amelyről a nyomtatás megy.

KépKép
KépKép
nana09

Ja Pille már irni akartam, pontosan tudom ám hogy ki vagy. Kép Nem tudom miért gondoltad hogy nem, hisz szerintem többször is találkoztunk bent az irodában. Sőt szerintem kora összel a Tősbe is láttalak, bár ebben nem vagyok biztos és csak késöbb jöttem rá honnan is vagy ismerös. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Na sikerült egy jó hosszút elszállasztanom, most már nem tudom újra írni, de majd este.
Indulok be a férjemhez, aztán megyünk a dokihoz. Remélem minden ok lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, Bea,
nem igazán értem, hogy miért írtátok, hogy a kórházban inkább tápszert adjanak a babónak, mint idegen tejet?

Bepa,
még -1-2 fokban is kiviheted levegőzni Benit persze jól beöltöztetve. Még betegen is ajánlják a sétát, kivéve ha lázas a gyerek.

Kép

Kép
kobudo

Kisütött a Nap,na de manókám elaludt az előbb, most ágyban van,így hogy tegyem ki a napra?Kép

Kép
seriff

Én kemény minuszokban is kivittem a Danit. Muszály volt, kint sokkal jobbakat aludt és mivel januárban született nem várhatam meg még tavasszal jobb idő lesz. Kép Egyszer sem volt beteg. Kép
Rajta Bepa, vidd csak ki Beni popiját.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bepa, még nem alszik külön, de (most mi leszünk a kegyetlen szülők) a jövő hónaptól valószínű külön lesz. Még addig amíg nem tudja, h. ott vagyunk mellette. Neki is jobb lesz és nekünk is. Vagyis nekem fárasztóbb lesz.

Nana, nekünk nem nézték át uh-val Zsófit, de a doktornő minden szülőt felhívatta az újszülött osztályra, akik mentek haza, és mindnekivel beszélt pár szót.

mindenkitől elnézét kérek, nem tudok mindenkinek írni.
birolili

Mino, megkaptam a mailt! Nagyon köszi! Jót röhögtem rajta, nagyon aranyos!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

lányok, létezik, h. zsófi most lesz hasfájós? olyan keservesen sír....és óránként enne.
birolili

Hú de unalmas, apa hangolja a csatornákat, nekem meg írnom kell a helyüket.

Syg köszi az infót. Leona nagyon huncut, még a szeme sem áll jól. Kép

Vki kérdezte, az én dokim Temesvári.
Az én babám is januárban fog megszületni, pár hétig nem vihetem ki, de aztán erkély. Bencével úgy voltam, (ő is januári) hogy akkora hó volt, tolni sem lehetett a kocsit. Maradt a szellőztetés, mert az akkori erkélyünkre nem rakhattam ki. Gázfűtéses lakásban laktunk, és az erkélyre vezetett ki a cső vagy micsoda. Ott szállt a szag.

Kép

Kép
cukkermáz

csak egy sorra sam
most indulunk vásárolni meg utánna még megyünk a mamához is csörögj rám hogy merre járunk mert 1/2 6 ra menni kell templomba egy ilyen megbeszélésre szerintem az egy 1/2 óra de csörgess és mondom hogy jó e már ha más nem holnap is elugorhattok érte ha ma nem jöne össze

jaj

kob
minekünk annó járt a az anyatej központból hortuk el nikinek de közben kiderült hogy az anya aki leadja valmi hormon tartalmu gyógyit szedett és nikinek elkezdtek nőni a cicijei és minden nyirokcsomója tojásnagyságúra duzzadt de mire rájöttünk hogy ez attól van akkor már túl voltunk egy peste nőgyogyászati vizsgáltaon ahol nikitól ugy vettek hüvelyi kenetet mit tőlünk fenőttektől na azt senkinek nem kívánom sok orvosnál voltunk már de ez maga volt pokol nagyon sirt és onnatól kezdev bárhova mentünk kórházba mindig tápit kértünk és mikor áki születet fel is hívta nővér figyelmem hogy ha nőitejet választom abból a kemikáliát nem tudják kiforrani tehát bármi gyógyit szed benne marad a tejben ugyhogy inkább én is tápit kértem de persze sz más ha tudom hogy kitől van akkor visszont az anyatejre szavazok de közös tejet soha többet nem adnék

Kép

Kép

Kép
roz23

Hú Roz, ez nagyon durva. Szegény-szegény Niki. Kép

Én is inkább tápszert kérnék minthogy akármilyen nők tejét adják neki. Mondjuk Cegléden nem volt semmilyen kérdőiv, semmit nem is kérdeztek. Úgy hogy fogalmam nincs mit adtak neki. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Húú, Roz, ez tényleg durva! Én még epres csokit, meg koffeinmentes kávét sem iszom, nehogy valami baja legyen a tejtesónak! Pedig Emese már gondolom bírná, de azért szerintem ez sokkal nagyobb felelőtlenség, mármintha ezt más babájával csinálja, nem?

Kép

Kép
kobudo

Kob. én is azért nem kértem a közös tejcsit, mert igaz, hogy ki kell tölteni egy kérdőívet, de hát az semmi.A szülésznő mondta, hogy például a dohányos anyukákat sem tudják kiszűrni,és ők is adják a tejcsit a közösbe.Meg én inkább a sajátomat szerettem volna adni, ami a végefelé sikerült is.Ha mód van rá, már pedig van, csak az anyukának a sarkára kell állni, akkor inkább kapja a sajátot, mint azt a többfélét.Bár mostmár így utólag nekem is nagy a szám. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea már többször akartam kérdezni: Lillának hogy van a pici keze, ujjacskái?

KépKép
KépKép
nana09

Lili a multkor leirtuk a görcsös, lábhuzogatos, izgága sirást, az hasfájás. A hasfájás lehet egyszeri is és attól még nem hasfájos. De ezer oka lehet hogy miért sir, de ezt te is tudod.

KépKép
KépKép
nana09

Aha, akkor már értem a tejes dolgot...
Készen van 2 adag csokis tallér, meg sül a friss kenyér, juhéj!

Kép

Kép
kobudo

Kob, de irigyellek hogy ilyen ügyi vagy. Mintha soha nem lennél fáradt, letört... Tele vagy energiával! hogy csinálod???

KépKép
KépKép
nana09

Nana köszi a kis keze nagyon klassz.Mindent megcsinál vele u.úgy, mint a másik kezével.Ha egy éves elmúlt, majd akkor kell visszamenni a Simonka Prof. úrhoz, és megoperálja, szétválasztja azokat a részeket, ahol a kis újjacskái összenőttek.De a gyógytorna az nagyon sokat segített.Rengeteget tornáztat-tam/-tom a kis kezét, meg masszírozzuk.Úgyhogy nagyon kis ügyi.
Ma megint nagyon kis nyügi volt, de ezúttal nem hisztizett.Nagyon nehezen aludt el,sírdogál,állandóan rág.Sz.tem megint a fogacskája jön.Már az alsó kettő kinn van, úgyhogy várjuk a fentieket.Kép
Syg. de kis édes Leona! Szereti ha fotózzátok?Lilla imádja.Olyanokat nevet, visongat, hogy csuda.Tetszik neki a gépen az a kis piros pont ami világít.Kép
Már meg akartam kérdezni, hogy a Vibrocul(remélem jól írtam le a nevét), akkor is adható, ha csak hisztizik?Ma igaz nem hisztizett, de az előző napokban nagyon keményen.Már teljesen kétségbe estem, mert nem tudtam már kezelni a helyzetet.Már ott tartottam, hogy a kezemet hideg vízzel bevizeztem, aztán mostam az arcát, és akkor abbahagyta.Ráadásul már azt is észrevettem, hogy méregből rugdos ilyenkor,és csapkod a kezével,de látszik rajta, hogy düh-ből csinálta.És ez így ment vagy 4-5 napig.Hál iastennek tegnap már olyan volt mint régen.De én teljesen kikészültem.Régen sohasem csinált ilyet.Állandóan csak vigyorgott.Nem tudom miért volt ez a nagy hiszti, de remélem, hogy többször nem lesz.

Üdvözlünk mindenkit!Ne haragudjatok, de nem tudok mindenkinek írni, mert még az előző napi terméseteket sem olvastam vissza.

KépKép
KépKép
sbea

Hali,
Leokám nagyon sírt ma séta közben a kendőben hazafelé az arborétumbólKép Olyan rossz ilyenkor. Itthon rögtön megnyugodott. Ilyenkor elveszi a kedvemet a kiruccanásoktól, mert utálom, ha nem tudom megvígasztalniKép

Kob,
bizony a dohányosoknak van a legtöbb tejük a kórházbanKép Azt én sem kértem volna.

De Lányok! A szobatársaknak is lehet teje és nem kell leadni, ha van fölös tej, akkor azt is oda tudjátok adni. Ha kell egyáltalán. Látom, mindenkinél az éjjel volt a gond, na majd legközelebb magamhoz kötözöm a lurkót és nem adom ki a karmaim közül éjjel semKép

Bea,
ezt a lehetőséget -csak saját tej- nem "reklámozzák". Nekem odaadták a papírt, elolvastam, ott volt, hát azt x-eltem be. Meg a tavalyi nov-i Kismamában is írta ezt az a csaj, h neki sem mondták, h van ez a lehetőség, de ő is elolvasta, ezt x-elte be és neki is levitték éjjel a babát.

Még egy tanulság, olvassuk el, amit aláírunk!!!

Na még 1 kép, csak h lássátok, mennyire imádom őtKép
Kép

Kép
sygnum

Bea,
a Viburcol pont a hisztire, nyűgösségre jó. Nekünk is volt 1*, h 45 percig üvöltött, sehogy nem tudtam megnyugtatni. Viburcol után 5 perccel elvágtág az üvöltést és vigyorgott. Drága -sztem-, de érdemes otthon tartani, mert ha már semmi nem segít, jól jön.
Leo is szereti, ha fényképezzük. Sztem neki a vaku tetszik.

Mindjárt teszek fel még1 képet, most fotóztam, apa próbálta tisztába tenni a csupa kaki Leonát.

Kép
sygnum

Nagyon tetszik ezen a képen, csak piros a szemeKép
Kép

Kép
sygnum

Seriff,
ez már nem is csak cicimutogatásKép

Kép
sygnum

Syg, nagyon szépek vagytok a képen. Kép
És Leona is a pelenkázón! Kép

Kob, puszi Emesének! Hogy van? Kép
birolili

Kicsit lemaradtam ma, nagyon sokat írtatok, de a képeket gyorsan átnéztem.

Syg: nagyon édes a lányka a képeken!!! Kép

Most vacsiztam de nagyon fáj a gyomrom. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Hát úgy fest, hogy ez a heti 1 alkalom Netezés műkszik.

Mino! Drága!
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy felhívtál!!!!!!!!!! Annyira jólesett, hogy azt el sem tudom mondani! Apát puhítom, és olyan egyességre jutottunk, hogy ha mindent megvettünk a lakásba, ami hiányzik (konyhabútor, függönyök, szőnyegek, egyéb apróságok), akkor semmi akadálya. Bálcsikának, és persze minden Lurkónak puszi a hasára.

Syg! Loviról, Lovira költöztünk. Ráadásul csak egy lpházzal arrébb. 2szobásból 2.5 szobásba. Tejcsiből már csak kevéske van. De ha megnyomom a bimbót, azért még párat spriccel. Zsombi cirmó viszont nagyokat kacag ha a szájához teszem a mellemet. Esze ágába sincs rákapni. Ha be is veszi a szájába, akkor is csak vigyorog, és gyorsba kilöki. Próbáltam már azt is, hogy belespricceltem a szájába tejcsit, de semmi, meg azt is, hogy amikor nagyon éhes, akkor kínáltam, de teljes a kudarc. És ha ő nem partner, akkor gondolom hogy a homeos szerekkel sem érek el semmit, mert csak az tudná még plusszba beindítani , ha szopizna. Ugye????
A pm-re kaptam gyógyszert. Állítólag nem megy át a tejbe, de én azért félek. Vagy ezt tutira tudják. Mondtam is MInonak, hogy felhívom a homeos dr.nőt, hátha tud segíteni. Olvastam, hogy Leona egyedül elszundizott. Egyre ügyesebb lesz! Gratula!!!Nálatok tejcsi megy még????????? És hogy sétáltok? Kendő vagy babakocsi?

Linácska!
Most nézem a táblázatot! Hiszen te már hamarosan szülsz! Gondolok rád. Ügyes legyél. Mire lesz Internetem, addigra már Lilike fotójában is gyönyörködhetek.

Köszönöm mindenkinek az e-mailokat. Nagyon jól esik, hogy nem felejtettetek el.

Sam! Mail ment!

Annyira gáz, hogy ilyen ritkán tudok jönni. Nem is tudok igazán bekapcsolódni a beszélgetésbe. Mire nagyjából visszaolvasok, meg megírom a fentieket, már mennem is kell. És az, hogy mikor jövök, bizonytalan. Na majd ha lesz otthon.............................

Puszi mindenkinek!!!

Kép
patriot

pat

éppen arra gondoltam hogy maj jössz mert 7vége Kép
és tessék belépek és itt vagy Kép

na mennem is kell csajok rosszak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Megjöttem a doktorbácsitól. Úgy néz ki, minden ok, zárva van a méhszáj, köldökzsinórt nem tekerte magára a picilány, és már 2467 g. Viszont dokibácsi azt mondta, hogy véleménye szerint Lili babát a Télapó fogja hozni. Azt mondta, hogy annyira készül a testem, puhul a méhszáj, távolodik a szeméremcsontom, hogy ő bejósolja Télapóra.
Na azért elég laza továbbra is, télapó ugye dec. 6-án van, azt mondta, ráérek három hét múlva dec. 2-án menni hozzá, akkor majd megbeszéljük az NST-t, meg hogy mi legyen a szülésen. A párom azóta azzal szivat, hogy névnapi ajándékként majd mondja, hogy mehetek a kórházba.
Próbáltam én eddig lelkiekben készülgetni a dologra, de így két héttel korábbra kell magam felkészíteni, biztos, ami biztos:-)
Ja, és úgy összezavarodtam ettől az infótól, hogy majdnem eljöttem fizetés nélkül...

Syg, nagyon aranyos Leo, az összes képen, ezt már délelőtt is írtam, de elszállt.

Na akkor azt a kérdőívet én is jól el fogom olvasni, az összes apróbetűjével együtt, a két órás megfigyelés alatt lesz rá időm, gondolom.
Hétfőn azt mondták, hogy közvetlen a szülés után kell nyilatkozni, hogy baba-mama, vagy síma szoba. Én már most vuduzom a kétágyas baba-mamát!!!

Délelőtt akartam kérdezni, hogy valamelyikőtök férje nem dolgozik olyan helyen, ahol van A0-s plotter? És néha lehet is használni? Úgy néz ki, hogy innentől a férjemnek csak hétfőnként kell bejárni dolgozni, szóval le tudna költözni velem Kecskemétre, csak ehhez az kellene, hogy néha a térképeit ki tudja nyomtatni

Üdv mindenkinek!!!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Készítettem albumot, ha érdekel benneteket, nézzétek meg.
címe: www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14204

Én sem nagyon tudok vsszaolvasni sem, nincs igazán időm, ha van egy kis luk a napomban, akkor is pakolok....Roz, még mindig nem tudom, hogy csinálsz mindent egyszerre....főz, vasal, takarít, gyerekekkel foglalkozik, internetezik....Kép

Na, jó éjszakát! Zsófit most már 1órája altatom, és most is hív.....Kép
birolili

Patriot,
nem fogunk elfelejteniKép
Ha kis lusti Zsombi nem hajlandó szopizni, akkor nincs mit tenniKép Lehetne fejni, de az rengeteg munka.
Tejcsi van még, remélem lesz is még 1-2 évigKép
Maradok a kendőnél, ma még abban is sírt.

Zsombinak boldog névnapot utólag!
Pocak?

Lili,
persze, h érdekel!
Nekem az "egy kiSit alszom" tetszik nagyon, az olyan szép, meg az, ahol fogja a kezedet.
Látom, te is a 4ágyasban voltál. Melyik ágyon? Olyan fura, h mind uabban a kórházban, esetleg még uazon az ágyon is feküdtünk, nem?
Mi lett volna, ha mindannyian egyszerre szülünkKép

Lina,
de jó, de jó! Nemsokára itt lesz Lilibaba. Írígyellek! Olyan jó lesz neked! Ez a legnagyobb élmény, amit egy ember átélhet. Szerintem legalábbisKép

Enyim gyerök mán 1 órája alszikKép

Kép
sygnum

Ja, Lina, nekem tudod, mikor mondta először a doki, h puhul a méhszáj? Szülés napján reggel fél 9-kor, 6 óra vajúdás utánKép Addig semmi-semmi nem változott.

Kép
sygnum

Ezek pedig mostaniak.
www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14207
Pár napja készítettem őket. Kép

Syg, ez az egy írásbeli hibám volt....Kép Gondoltam, h. valaki kiszúrja....Kép
birolili

Syg,
mondtam a dokinak, hogy ez nem ér, hogy legalábbis valószínűre elvesz a lelkemtől két hetet. Lilibabát már nagyon várom, de soha nem voltam még kórházban, attól parázok, meg a sok szúró-vágó szerszámtól.
Mondta, hogy mindenért lehet reklamálni, ha fáj mondjuk a gátvarrás, ad még egy érzéstelenítőt, rajta ne múljon. Aztán felvilágosítottam, hogy az is szúrás...:-)
De Lilibaba mindent megér!!!!

Lili,
megnéztem a képeket, nagyon aranyos Zsófi baba!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg, én a legbelső ágyon voltam az ablak mellett, a 4ágyasban.
Én is pont ezen gondolkodtam múlt éjjel, h. olyan furcsa, h. már hányan megfordulhattak és szoptathattak azon az ágyon....
Ja, és apa kezét fogja. Kép

Most már talán elaludt....még nem volt ilyen mostanában....Kép Sírt nagyon, kereste a cicit, de ha adtam neki, akkor nem kellett neki....szóval foggalmam sincs, h. mi volt. De ma kevesebbet is evett, mint szokott, és mégis bukott. Pedig nem jellemző, hogy evés után bukjon. Nem értem.
birolili

Lina, én is kaptam pluszba érzéstelenítőt, *-t sem ért.....
Az a 2hét ide vagy oda, nekem is azt mondta a dokim, h. szept. első hetére meglesz Zsófi, és csak 14-én született meg.
Ja, és amikor már ott vagy, hogy szülni fogsz, hát akkor nem fog nagyon érdekelni a sok szúró vágó szerszám....
birolili

Lili,
ne vígasztalj:-)
Végül is úgy vagyok vele, hogy ha parázok rajta, ha nem, ezen túl kell esni. Komolyan, a szülés részét nagyon várom, azt már megbeszéltem magammal, meg Lilivel, de ami utána jön...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
én nem éreztem a varrást, már amikor kaptam érzéstelenítőt.
Szülés közben meg nem foglalkozozol ilyenekkel. Sőt! Ha Lili veled van varráskor, akkor azzal sem.

Lili,
tényleg tetszik nagyon az a kép, nem csak a hiba!Kép
Nagyon jó lett a hajad!

Leo is "visszaszokott" a bukásra. Mi van mostanában a babákkal???
Bár ő most mintha többet enne.

Kép
sygnum

Bocs Lina, igazad van! nem írok többet ilyet! Kép
Túl fogod élni, és ott lesz a gyönyörű Lili baba Veled! El fogsz mindent felejteni, ahogy a baba-mama szobába megkapod Lilit. Kép Én így voltam.

Syg, köszi!Kép
birolili

Öszeválogattam az albumba a képeket, feltettem ide, és már vagy 5x megnéztem mind a kettő albumot. Kép Úgy imádom ezt a kiscsajszit! Kép Annyira hihetetlen még mindig nekem, hogy ott volt a pocakban, ott fejlődött ki.....
birolili

Hát, én ilyenkor érek rá mosogatni, vasalni....és internetezni, ha lenne itt valaki.....Kép
birolili

lili
menéztem fotokat nagyon édes zsófi és milyen sokat nőtt hihetetlen nagyon szép hoy hoygy csinálom nekem "könyü" áki napközben 10-1 ig 2 ig alszokk és este is adri ákinak pizsosztás van 8 kor napoközben meg csajok sokat segiteek bár ma nagyon kis huncutok voltak Kép Kép kicsit ki is buktam tőlük de ez ezzel jár csak unom már hogy egyszerüen hiába rakok endet minig mindent kiborigatnak tegnap végre lehoztam a kis konyájukat szépe berendezetm erre reggel 7 kor adrinak az volt az első hogy megfogta az egészet felboritotta és vonszola magaután konyába hogy ő is főz aztán meg bőgőtt egy sort hogy a fa tojást nem tudja felütni Kép utánna déltöl őú is alszik 1-2 vagy van hogy 3 órát is ha szerncsém van akkor alszank ákival egyszere 1 órát ez igazán akkor lesz majd hasznos mikor már niki oviba jár hogy akkor én is tudék aludni vagy pihenni egy órát most ezt az orát csak nikivel töltöm Kép
ja és vaslni nem vasalok Kép a tergetés trükközöm hogy ne keljen vaslni oersze ingeket meg hasonlókat vaslok de mot apának jön pulcsiszezon ugyhogy ez kiesik Kép
godolld el mennyit kellne ötünkre vaslni mikor igy is minden ap kell mosnon egy adadagot nem beszélve a szinte minden napos ágyhúzásról mert valmi midig kijön egy kis tápi ez az ...

ja azt el is felejtetetm mondani hogy áki nem cicizik Kép Kép KépKép: már lassa 1 hete mióta elindultak az alsó3-4 es foga azót nem hajlandó ebbe csak az az éredeks hogy abszolut nem fezsült cicim és nem is gyulladtbe szóval nem sok tejcim lehetet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hát, akkor sem tudom, h. csinálod, hiába írod le......Kép Ezzel csak még jobban nem értem. Kép
Sajnálom, h. nem cicizik már Ákos.

Na, most már megyek tusolni és lefekszem, mert kelni fog Zsófi 1 körül. Nem sokat alhatok most már.
birolili

Sziasztok,

Nana,
pedig nem olyan vészes, mondom én, bár amit Rozi csinál, az az igazán hihetetlen Kép Egyébként a kaját hozzák, a mosogatógép mosogat, igaz, naponta kétszer fejek, sterilizálok, tanulok. Majd Te is meglátod, milyen jó. Sokkal könnyebbnek tűnik egyébként, mint Kamillával, kíváncsi vagyok, Te hogy leszel majd Kép
Megyek aludni, sziasztok

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?