Cat
Köszi a naptárt
Andi
Linket köszi, megnézzük emberrel. Szerintem írj angolul, mi mindig úgy szoktunk az osztrákoknak, aztán eddig még mindig kisilabizálták mit akarunk és megértettük egymást a végén.
Bogár
Gyönyörű a picike (is)
És tényleg nagyon hasonlít egymásra a két nőci.
Jobbulást Eszternek
Virág
Dög unalmas vagyok, de már megint csak azt tudom írni, hogy nagyon szép kismama vagy.
Méretek
Én megnéztem most a jegyzeteimet, nekem Bálint 31+5 cn-n volt 2200 gramm és végül a 36+3 cn-n született meg 3150 grammal. Ki tudja mekkora lett volna 40 hetesen
Krio infonak örülök, mert most is velük akarunk szerződni. és az tök jó, hogy nem kell külön rohangálni a szükséges vérvétel miatt akkor.
Jovi
Jópofa vagy. És akkor csak úgy induljunk el Tatán éttermet keresni?
Legalább egy nevet írhatnál
Magunkról:
Nekünk a 4 nap nem valami vidáman telt
Péntek este 8 óra körül elindultunk a kb 200 km-re lakó nagyszülőkhöz pár napra. Induláskor még Bálint vidám volt és nagyon aktív. Mire 10 után odaértünk, már égett a láztól.
39,3 volt neki és se kúppal, se borogatással nem tudtuk sokáig levinni.
Reggelre a bal szeme körül bedagadt és belilult, mint aki monoklit kapott, de a láza lement. Délben már megint 39 volt. Irány a mosonmagyaróvári kórház, ahol azonnal be is fektettek, bal oldali arcüreg gyulladás, hurutos középfültőgyulladás gyanúval. Máig kaptuk vénásan az antibiotikumot. Hivatalosan benn voltunk végig, de mivel vasárnap reggel nem volt láza és a hjangulata is jobb lett, elengedtek nagyszülőkhöz úgy, hogy naponta 3x vissza kellett vinni gyógyszeradagokra és vizsgálatra.
Mára ott tartunk, hogy csak a füle gázos még és már "csak" szájon át kapja az antibiotikumot. Este jön saját gyerekorvos és "átvesz" minket.
Elvileg nem fertőz, de hidegre nem mehetünk, így napokig szobafogság, ami kész katasztrófa egy örökmozgó, szinte egész nap a kinti hancúrozáshoz szokott manóval.
Szóval ez lett a 3 hete tartó fogzás miatti lightos orrfolyásból
Na lépek.
Pussszz, Edit