Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Virág: jesszusom, nekem mit sóhajtozott Győrffi, hogy nagy a gyerek? 31+5-ön volt 1902g a mért súlya! (Egyébként pont normál, aminek én a cukrom miatt örülök ugye) Így is azt mondják a kolléganőim, hogy ekkora pocakkal mentek szülni, pedig nekem még minimum 1 hónapom van...mekkora lesz Neked?

Bababörze: én nem kockáztatom meg a tömegben nyomulást. Szombaton voltunk Tatán, ahol "tólehalászás" volt, halászléfőzéssel, kirakodóvásárral, kutyafülével. Hihetetlen tahók az emberekKép. Ha be van gombolva a kabátom (még épp összeérKép), simán elmegyek daginak is. Nem győztem védekezni, hogy Bercit ne könyököljék ki belőlem...Szóval a tömeget hanyagolom egy ideig.
Egyébként volt jó része is a tatai kirándulásnak. Találtunk egy jó kis éttermet (szerencse, hogy pisilnem kellett, mert különben nem mentünk volna be). Olyan jó kaják voltak, hogy na, a gatyánkat sem köllött othagyni és NEM DOHÁNYOZTAK! Amikor kijöttünk, akkor jöttem rá, hogy nem volt füst... Volt babaszék is, úgyhogy aki arra jár, annak bátran merem ajánlaniKép

Orsi: 8.-án délelőtt otthon vagy? "Meglepnélek" Kép

Mi most eltűnünk egy utolsó Verusozásra az őszi szünetben, mindenkinek kellemes hetet, puszi:

Jovi+Berci
33+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

CatKép
Köszi a naptártKép

AndiKép
Linket köszi, megnézzük emberrel. Szerintem írj angolul, mi mindig úgy szoktunk az osztrákoknak, aztán eddig még mindig kisilabizálták mit akarunk és megértettük egymást a végén.

BogárKép
Gyönyörű a picike (is)Kép És tényleg nagyon hasonlít egymásra a két nőci.
Jobbulást EszternekKép

VirágKép
Dög unalmas vagyok, de már megint csak azt tudom írni, hogy nagyon szép kismama vagy.

Méretek Kép Én megnéztem most a jegyzeteimet, nekem Bálint 31+5 cn-n volt 2200 gramm és végül a 36+3 cn-n született meg 3150 grammal. Ki tudja mekkora lett volna 40 hetesenKép

Krio infonak örülök, mert most is velük akarunk szerződni. és az tök jó, hogy nem kell külön rohangálni a szükséges vérvétel miatt akkor.

JoviKép
Jópofa vagy. És akkor csak úgy induljunk el Tatán éttermet keresni? Kép
Legalább egy nevet írhatnál Kép Kép

Magunkról:
Nekünk a 4 nap nem valami vidáman telt Kép
Péntek este 8 óra körül elindultunk a kb 200 km-re lakó nagyszülőkhöz pár napra. Induláskor még Bálint vidám volt és nagyon aktív. Mire 10 után odaértünk, már égett a láztól.
39,3 volt neki és se kúppal, se borogatással nem tudtuk sokáig levinni.
Reggelre a bal szeme körül bedagadt és belilult, mint aki monoklit kapott, de a láza lement. Délben már megint 39 volt. Irány a mosonmagyaróvári kórház, ahol azonnal be is fektettek, bal oldali arcüreg gyulladás, hurutos középfültőgyulladás gyanúval. Máig kaptuk vénásan az antibiotikumot. Hivatalosan benn voltunk végig, de mivel vasárnap reggel nem volt láza és a hjangulata is jobb lett, elengedtek nagyszülőkhöz úgy, hogy naponta 3x vissza kellett vinni gyógyszeradagokra és vizsgálatra.
Mára ott tartunk, hogy csak a füle gázos még és már "csak" szájon át kapja az antibiotikumot. Este jön saját gyerekorvos és "átvesz" minket.
Elvileg nem fertőz, de hidegre nem mehetünk, így napokig szobafogság, ami kész katasztrófa egy örökmozgó, szinte egész nap a kinti hancúrozáshoz szokott manóval.
Szóval ez lett a 3 hete tartó fogzás miatti lightos orrfolyásból Kép
Na lépek.
Pussszz, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKép
Nagyon szép kismami vagy! Még Zoli is elismerően hümmögött, amikor meglátta a képet, mert titokban ám nézegeti a fórumot.KépKép

JoviKép
Én is jót röhögtem az étteremajánlódon.Kép Nekivágunk Tatának, de van ám ott egy pár étterem.KépKép

ReditkeKép
Sajnálom Bálintot, jobbulást szegénykémnek. Én is ezért félek ettől az állandó lightos orrfolyástól, ami fogzásnak van kikiáltva. Remélem hamarosan rendbejöttök.

Andi28Kép
Akartam a naptárt küldeni Neked, de visszajött az email címedről. Dobsz nekem egy jó mail elérhetőséget ?

BogárKép
Tündéri a kiscsaj. Tiszta Eszter, csak feketében. Zoli ránézett, és felkiáltott, hogy tiszta Apja, itt nincs mit vizsgálni a postáson.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
köszi

VirágKép
Azt elfelejtettem írni, hogy mikor Bálint meglátta a képedet, elkezdett kiabálni, hogy babababa és nyomkodta a monitort a pocakodnál (bár mostanában mindenkinek a pocakjában baba van övében, apjáébanKép )

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat! küldtem. Kép
Edit! Köszi, akkor próbálkozunk angolul. Kép Kórházért nem irigykedem, gyors gyógyulást Bálintnak. Kép

Andi
andi28

Zituska: Köszi és gratula a szép méretekhez nektek is!

Andi:Köszi!KépRátapintottál - viccen kívül lehetséges hogy benne leszek valamikor, ha így lesz szólok időben!

Edi, Bogár: köszi szépen!Kép Akkor a börzén minitalizunk!!

Reditke, Karmen: de jó, ennyi dícséretet még sosem zsebelhettem be!Kép

Reditke: akkor most nálatok az egész család várandós?! Ki szül a leghamarabb?

Cat: szerintem dícsérjük ezúton Zolit is, aki minden kétséget kizáróan nagyon profi ikerkispapa, hátha olvassa!Kép Nem terveztek erre egy "távsétát" valamikor?

Óriásvirág + Nyakigláb Seriff
29+3

KépKép
virág33

Cat Kép
kuldesz nekem is naptár sablont? Köszi
krisz.ta@dnainternet.net

Virag Kép
nagyon csinos vagy!!!

Kriszta
22+3
soraya

VirágKép
ki várandós nálunk? Szerintem Leone írta a sok pocakost a családbanKép

KrisztaKép
mizujs? hogy vagy/tok?

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat! Naptárt nekem is küldenél? A tavalyi nagyon klassz volt. karmen@fw.hu
Köszi.

Edit! sajnálom, hogy ez lett belöle, én sem rohanok Orsival orvoshoz ha csak orrfolyása van, a fene se gondolná. Kérdés a dokink észrevenné-e idöben én abban sem vagyok biztos. Sajnos nem a legjobb helyet választottuk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Én voltam dokinál a 3 hét orrfolyás alatt 3x is, de soha semmit nem talált.
Igazából a torka, tüdeje tiszta is volt.
Az meg, hogy ilyen egyik pillanatról a másikra belázasodott, belilult az arca és megváltozott az orrváladék állapota stb, az állítólag lehet egy sima felülfertőződés (valakitől valahol pár nappal előtte elkapott másik bacit), de okozhatja például egy sima huzat is.
Jó éjt mindenkinek!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

A hosszú hétvégén kimúlt a netünk, csak most olvastam az utolsó hét írásait.

BogárKép
Zsófi gyönyörű, én a szájába vagyok szerelmes, annyira édesKép

VirágKép
Bár ma beszéltünk, de nem mondtad, hogy már ekkora a pocakod!! A múltkorihoz képest is sokat nőtt, de ekkora babócival nem is csodálom. Irtó csini vagy!Kép

CatKép
Ti nem jöttök a börzére? Én már pár hete eldöntöttem, hogy most kimegyünk, már gyújtökKépJó sokan leszünk ott.

Csenge szépen fejlődik, már 5,5 kg, rengeteget mosolyog, nézelődik. Újabban az a mániája, hogy elkezd kiabálni, és valószínűleg nagyon tetszik neki a saját hangja, mert megpróbálja saját magát túlkiabálni. A párommal a hasunkat fogjuk a nevetéstől. Látszik, hogy oroszlán jegyű a kiscsaj, 2,5 hónapos, de már produkálja magát.

Bea

Bea
regibeus

BeaKép
Én nem megyek a börzére, mert már minden ruhánk megvan télre, és millió játékunk és egyéb, de tuti, hogy megint találnék kb 30 ezer Ft-nyi cuccot, amire nagyon-nagyon szükségünk van.KépKép Na ezt akarom elkerülni.

Csenge lánynak nagy puszi!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

hello!!!

CatKép
kuldenel nekem is egy sablont? Dobok egy mailt a profilos cimedre, jo?

ReditkeKép
En is megcsinaltam a sajtsalatat, meg akkor, osztatlan siker volt!!!

SorayaKép
Nem eltunni beszamolo, pocak kep nelkul!!!Puszi!

szoszi
szoszi

CatKép
Küldjél nekem is légyszi naptár sablont.
Köszi,Lujza
lujza

Reditke: hát Bálint és Apa, akiknek szintén bababa van a pocakjukbanKép

Soraya, Bea: köszi!Kép

Bea: alig várom hogy lássam a kisoroszlánt!

Cat: nehogymár kimaradjak a sablonos mókából! Kérünk szépen mi is! Igaz csupa újszülött képpel lesz tele, de sebaj! Véres-magzatmázas horrornaptár!!KépKép

Adam's Family

KépKép
virág33

VirágKép
Szégyen és gyalázat, de nincs meg az email címed, csak a céges. Hiányosak a nyilvántartásaim.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

BeaKép
Csajszikádról nem teszel fel képet? Kiabálós videó is jöhetKép

SzösziKép
Mi van Bazsival? Rég írtál róla. Mesélj kicsit, ha van időd!
Sajtsalinak örülök, akkor ezek szerint mindenkinél bejött eddig a recept, aki elkészítetteKép
Jobb is, ha nem megyek talira, csak felteszek egy receptet legközelebb is Kép Kép

Adam's VirágKép
Az hagyján, hogy az övékben is baba van, de a kórházban volt egy fiatalka dokinéni (25-30 ha volt), akinek csini rövid pólója és fehér naprágja között kilógott a pocija (illetve nem lógott, csak látszott, mert vékonyka volt). Bejött a szobába megnézni hogyan van Bálint (akkor találkoztak először). Bálint odaszaladt hozzá, felkapaszkodott és két kézzel el kezdte pacskolni a pucér hasdarabot Kép, közben mondogatva babababababa.
Dokinéni értetlenül és kicsit megszeppenve állt, szegény lehet, hogy megijedt, hogy az előző esti akciója máris eredményt hozott Kép Kép és a pici még mindenféle telepatikus érzékkel megáldva ezt lereagálta Kép
Persze, hamar megnyugtattam, hogy nekem van baba és emiatt most mindenkinekKép
Edit ma 22 hetes Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

CatKép

Eloszor is ezer bocsi a zavarasert, remelem nem haragszotok meg miatta.
Nekem is van egy 11 hetes Norikam es mar reg azon filozom, hogy valami erdekesseget osszehozzak a nagyiknak karacsonyra. Nagyon kivancsi lennek, hogy milyen a naptarsablonod. Nem tudod nekem is elkuldeni? Elore is nagyon szepen koszonom!
Cimem:egyetlenke@yahoo.com

LenkeKép
egyetlenke

Cat, akkor én is csatlakozom, bár lehet a könyöködön jövök ki...Kaphatnék egy naptársablont én is? rari@telus.net.
Ezer köszi és hála!!

Most nincs nagyon már idöm irni,nálunk ebédidö van, megyünk hammázni..
Dani veséi úgy tünnek rendben vannak, bár még csak a mi dokink mondott eredményt, a hivatalos gyerekdoki a kórházból még nem hivott vissza. Öszintén remélem,hogy ö is megerösiti a jó eredményt.
Egyébként már forog hátról hasra is,söt már nem marad meg a hátán, igy kezd érdekes lenni a pelenkázás...
Ádám meg huncut és hisztis egyszerre, de hamarosan jön a felmentösereg anyukám személyében...(9 nap múlva jön!!!)
Búcsúzóul egy-egy kép:
Kép
Szezon elsö hava:
Kép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Edit,
Hát igencsak rosszul sikerült a 4 napos utatok. Szegény Bálint! Kép Én sem gondolnám, hogy ilyen rosszul sülhet el egy kis orrfolyás.

Mi is hasonlóan jártunk Krizsivel. Épp amikor kórházban voltam Marci születése miatt, akkor lázasodott így be. 40 fok fölé ment a láza és nem is ment le semmire 2 napig. Képzelhetitek... én bent a kórházban a picivel, Apa és a nagyok pedig egyfolytában hívogattak, hogy mit csináljanak. Kétszer volt kint az ügyelet és be akarták küldeni kórházba, de megbeszéltük, hogy amíg nem muszáj nem mennek be (na már csak az hiányzott volna a kis "lelkének"). Egy nagyon ronda vírusos torokgyuszi miatt volt. Szörnyű volt, de túl vagyunk rajta.

Virág,
Nagyon csinos kismami vagy, de komolyan! Nem is tudom mikor láttam ilyen csinos babaváró Anyukát?! Kép A név most már végleges?

Cat,
Küldenél nekem is naptár sablont? Köszi! Kép

Barbi,
Aranyosak a srácok. Mi havat idén még nem láttunk, de hogy őszinte legyek nekem még nem is hiányzik. Kép

Rólunk:
Mostmár nyugodtabbak az éjszakáink és Krizsi hisztije is ritkult egy picit. Marci egy kis zabamanó, aki imádja a pocakját. Ha rajta múlna egyfolytában enne. 3260 g-al született, 3010 g-ra esett vissza és tegnap 7 hetesen pont 4800 g-ot mutatott a mérleg.

A 6 hetes Marci és a másfél éves Krizsi:
Kép Kép

Jó éjt!
Humi
humi

... Nem ezt akartam feltenni Krizsiről, hanem ezt:
Kép
humi

JóregKép

Nem értem, mit kell röhögni rajtam????KépKép Hát, az Öreg tó melletti parkban olyan sok étterem van???Kép
De most komolyan...simán elfelejtettem az étterem nevét, de rákerestem a neten: Pikant a neve!Kép ( Pikant Étterem 2890 Tata, Építők parkja
Tel: 34/480-480, 589-899). Remélem, kielégítettem minden érdeklődő kíváncsiságát! Kép

Humi: édesek a fiúk! krizsi szeme, háááát, gyönyörű! Kép

Barbi: Te sem panaszkodhatsz!Kép

Reditke: Kép

Lányok, ez az uccsó pár hét mindenkinek ilyen iszonyú hosszú volt? Komolyan, már a napokat számolom! Pedig van még rendesen. De az az érzésem, hogy most kezd a cukrom igazán rendetlenkedni. Legalábbis a tünetek (szájszárazság, vakaródzás) most elég intenzívek. Mindenesetre holnap lesz újabb reggelizős terhelés, akkor kiderül, mi a helyzet...

Jovi+Berci
34+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

BarbiKép
Édesek a kölkecekKép
Vese ügyben szorítok.
Kép vagy Kép

HumiKép
Nagyon helyesek a fiúk. Nálam is így lesz a korkülönbség. Azért bevallom, mostanában, hogy Bálint a betegsége miatt sokkal nyűgösebb, kezdek parázni, de rendesen.
A szüléskori Krizsi láz sztorira emlékszem, szörnyű lehetett.

JoviKép
Étterem. Azért ám!!! Kép Kép Kép Kép Kép

JoviKép
Nekem nem tudott hosszú lenni, mert alig töltöttem be a 36-t és fiam bekopogtatott Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Szia Cat!

Én is szeretném elkérni azt a naptársablont.
kornel.csajtai@freemail.hu

Köszönöm
Andrea & Áron a 2004 őszi babák fórumból.

KépKép
Áron

sziasztok lanyok!

Cat: es hol hivatod elo-nyomtatod ki a naptart? Tud valaki olcso helyet ilyenre?Kép

Edi: fini lett a fasirtgolyoKép

csok: o.
orsoly

OrsolyKép
Nekünk szó szerint házi készítésű a naptár, mert Zoli nyomtatja a munkahelyén és fűzi. De a Copy Generálban megcsinálják és sokkal profibb is, de árakat nem tudok.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

cat: horror az ara a copynal, sajnosKép Zoli nem nyomtatna ki nekem is 2 naptart? kifizetnem en akar a papirt es a tintat is, vagy mittomenKép Fuzni mar osszespiralozzak olcsoertKép
jut eszembe, kerdeznek tole fenykepezot, de elkevertem a mailcimet, megirnad nekem? kaiser.okukacfreemail.hu

kosziKép
orsoly

Sziasztok!

Köszi a kép-dicséretet, Dani egy mosolyalbum...

Cat, neked meg köszi a naptársablont,már én is továbbitottam,hogy téged megkiméljünk további e-mailhegyek küldésétöl!

Amennyiben Vandának nem kell (még nem irt vissza), van egy jegyem a Börzére,a Kismama magazinnal kaptam.
Ha valakit érdekel, és ir egy e-mailt a postacimmel, elküldöm, remélhetöleg még hazaér idöben...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

CatKép
Párod nagy fotós?
Azért kérdezem, hogy tudnál-e nekem abban segíteni, hogy férjuramnak december 17-én van a szülinapja és arra gondoltam befizetem egy fényképész tanfolyamra.
Pár éve vettünk szuper tükörreflekszes gépet a digitális mellé, azzal a felindulással, hogy majd jól megtanulja használni és az milyen szuper lesz.
Tudom, hogy ahhoz sose lesz ideje/kedve/ereje, hogy egy könyvből megtanulgassa, ezért lenne jó, valami 5-10 alkalmas tanfolyam.
Ha esetleg Zoli tudna ilyet ajánlani, az nagyon-nagy segítség lenne. Vagy hogy hol érdemes keresgetni.
Nagyon szépen köszönöm előre is.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Látom mindenki jól van. Mi is!

Virágnak, és Jovikának problémamentes szülést kívánunk!

Cat, én is kérnék tőled naptársablont. Köszi!
nikie

CatKép
Ha tudsz valami választ a fényképész kérdésemre, kérlek NE a mail címemre küldd, hanem ide, mert a mail címem az otthoni közösünk és poén lelövés lenne, ha párom nyitná meg Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Most van néhány percem írásra, gondoltam dobok rólunk néhány sort. Olvasni szoktalak ám Benneteket, de hát két gyerkőctől nem egyszerű a levelezés.

Noémi már elmúlt öt hónapos. Most mérték 6,5 kg. Nagyon jókedélyű baba. Imádják egymást a Milcsivel. Szerencsére egy csepp féltékenység sem volt soha.
Szopizik még rendesen, most is egy hónap alatt több, mint fél kilót hízott, pedig ilyen korban már nem nagyon szoktak ennyit.
Pár napja elkezdtük kóstolgatni az almát, nagyon ízlik neki, meg a mandarin is.
Milcsi most egy kicsit náthás. Nagyon hiszis mostanában, csak abban reménykedek, hogy mostmár rosszabb nem lesz.
Amúgy nagyon aranyosak még tanulni is tudok mellettük (főleg, ha a mama besegít) :-)

pusza mindenkinek
megpróbálok feltenni képet

Hóvirág

Hóvirág
milianya

KépKép

Hóvirág
milianya

Sziasztok!Kép

Ezt most olvastam a 2005/2006 téli babásoknál:

Nagy boldogsággal tudatjuk, hogy Szentes Pannika Anna a mai napon édesanyja áldásos segítségével megszületett 52 centisen és 3 kilósan.

(Küldés ideje: 2005.11.11. 00:40)

DodonakKép itt is nagy gratula!!!!KépKépKép
(hátha majd benéz ide isKép)

Pussz!
Zitus + BotiKép
34!!!!

Kép
Kép
zituska28

EditkeKép
http://www.fotos.hu/0104sulik.php Itt vannak tanfolyamok. Zoli autodidakta módon tanulta meg könyvekből, illetve a Creo Modell stúdióban. Egyébként ha hivatásos fotós akar lenni valaki, akkor szakmunkásképző van hozzá.KépKép Gondolom erről nincs szó, csak hobbifotózás.
Ma már mindenre külön tanfolyam van, pl. természetfotó, aktfotózás, víz alatti fotózás stb.

Dodonak sok boldogságot a pici lánykához!

HóvirágKép
Nagyon helyes a kiscsaj!!!! Biztos nagy dumás lesz mint a tesója!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Barbi, Humi: gyönyörűek a fiúk!!!

Barbi: ha Vanda nem jelentkezik, nekem jól jönne!!
Írok a profilodban lévő címre!

Cat: küldtem neked e-mail címet, megkaptad?

Hóvirág: nagyon édesek! És milyen szépen fejlődnek!

Dodó: Naaagy gratula!!!

Nikie: épp tegnap gondoltam rád, mi lehet veletek!
Dobhatnál egy fotót a nagylányról!

Virág

KépKép
virág33

VirágKép
Nem kaptam meg a mail címedetKépKép Inkább add meg itt, mert a mailer demon nem alszik.Kép
Egyébként teljesen szétszórt és süsü lettem, azt sem tudom hol áll sokszor a fejem. A kölkeim már csak napi 1-t alszanak, és az az idő semmire sem elég.Kép Teljesen ki vagyok, és hulla fáradt is. Ez is valami GYES betegség lehet, hogy hülyül az ember. Jók a kilátásaim.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Dodonak nagy gratulaKép

CatKép
Nagyon köszönöm. Ez nagy segítség volt. Majd jól átkutakszom, kiválasztom, befizetem stb., aztán izgatottan várom, hogy apája örülni fog-e neki (bár hülye vagyok, mert ennyivel is kevesebbet lesz itthon velünk).
Majd szülinap után beszámolok, mi volt.
Köszi

Hülyülésről meg csak annyit, hogy nem tudom olvasod-e az őszi topikot néha, de szerdán én jól feltankoltam a diesel autót 95-sel, aminek autómentő+szervíz+40ezer forint lett az ára. Akkor most ki a hülye?! Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EditkeKép
Néha beleolvasok, de ezt a sztorit nem olvastam.KépKép Na ekkora kárt még nem csináltam, nekem a max egy duguláselhárítás volt, amit késő este kellett kihívni, mert eldugaszoltam a mosogatót, beleöntöttem a kávézaccot, és egy adag rizi-bizit, amit még le is paszíroztam a lefolyóba. Ez csak röpke 8 ezer Ft-ba került, de ezért is marha nagy fejmosást kaptam. Nem beszélve arról, hogy Te könnyen a hormonokra foghatod a hülyeséget, én meg max csak a bezártságra.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Ha valaki nem ismerne meg, egy régi vagy, most már lassan babávalKép Dec. 21-re vagyunk kiírva Roli babával, aki most is éppen a bordmáat egrecíroztatja, de mivel imádim: elnézem neki! Na de nem lesz ám ez mindig ennyire sima ügy a fiatal Úrnak...Kép
Szóval a Szt. Imrében fogunk szülni Dr. Kocsis Évánál, és már kezdek türelmetlen lenni. Jó nagy pocim van, mindenki azt hiszi ikrekKép Voltunk a 28-ik héten 4D-s UH-n, nagyon szép a kis pofija, és egészséges is!!!Kép
Ha valaki gondolja írhat mailt is:aniko.pataki@hdsnet.hu

Pussz:
Mamacs
mamacs

Sziasztok!

Aki szívesen okozna más gyerekenek örömet, nézze meg ezt: www.ciposdoboz.hu

Most csak ennyiért ugrottam be, de ígérem hamarosan jelentkezem.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Szia Mamacs!
Hallottam a dokinődről csk jót, nagyon dícsérte a barátnőm!
Nekem más orvosom van , de azért kacérkodom vele!
Tudnál róla bővebben írni!
Nagyon szorítok nektek, gyönyörű , szép napokat kívánok nektek!
Puszi
hukmuk

Szia Hukmuk!

Én is meg vagyok elégedve vele.Kb 45-50 éves, rövidhajú, nyugodt, higgadt,kedves,lelkiismeretes,nem kapkod.A magánja a Fegyvernek u. 52. sz alatt van. Sajnos genetikai UH-ra is kellett mennem (nincs semmi baj), akkor is nagyon rendes volt!!! Ha valami konkrét kérdésed van írd meg mailben.Szívesen válaszolok ha tudok.
Elég üres a profilod,lehet többet tudni Rólad?
Köszike a jókívánságokat!
Pussz mindenkinek!
Mamacs
mamacs

Szia !
Köszönöm szépen a segítséget!
Kiegészítettem a topicot, de képet is teszek fel de most nem sok időm van , talán holnap!
Te a magánra jársz?
Árakat tudsz?
Kérdezhetek?
janikrisztina@freemail.hu
hukmuk

Hukmuk

Írtam mailt!

Mamacs
mamacs

Cat!

Én is szeretném kérni a sablont!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hóvirág! gyönyörüek vagytok! Én meg irigyKép

Hallgassátok meg, igaz már régebben is meséltem hogy ez a kedvenc játéka mostKép de végre rögzitettem, nekem is kell emlékbeKép
http://web.axelero.hu/amina512/orsi_szamol.wav
Amugy paraméterek 10kgKép, 84cm, 21 hós

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Nagyon édes. Megzabálom Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Karmen: nagyon ügyes OrsiKép! Van aki még 6 évesen sem tud tízig számolniKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

KöszönömKép
Számolni én sem tanitottam, valahogy megjegyezte Orsi. Most a hét napjait mondogatja. Az az igazság, hogy imádja a mondókákat, naponta többször is hozza a könyveit hogy olvassam és nyilván igy ragadt rá. Szerintem sem kell hogy 2 évesen (v. korábban) számoljanak, stb.
Van aki még beszélni is alig tud ilyen idösen. Orsi nagyon érdeklödö és sokmindent megjegyez, én meg gátolni nem akarom, ami jolesik neki és kérdezi arra válaszolok v. felolvasom

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?